Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

Suomen helpoin talletusbonus Unibetille. Talleta 40€, pelaa 120€:lla (Tarjous loppuu 22.10!)

This announcement is no longer active

Vetomestari

unibet.png.e80929882745ff0f0463eb1641ecf

Saimme yhden markkinoiden kovimman bonuksen käyttöön vain meille! (Tarjous voimassa vain 22.10 asti!)

TEE TILI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja lue ohjeet alta. (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä)

 

Erikoistarjous!

Triplaamme ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön!

Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!


Kuinka lunastan bonukset?


1.    Täytä rekisteröitymislomake klikkaamassa TÄSTÄ ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä ehdot ja säännöt. (Jos linkki ei toimi, ota adblock pois päältä)
2.    Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi triplaten ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka.
3.    Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.
4.    Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.
 

×