Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Avaa tili Mr Greenille --> Saat Suomen mestaruudelle 50.00 kertoimen! Vain meidän kautta.

This announcement is no longer active

VihjeParatiisi.com

kultasuomi.thumb.png.829306662d22c47de9e59b95f2538913.png

Jos uskot Suomen hyvän alun MM-kisoissa kestävän, niin nyt saat huikeaa kerrointa Leijonien kultamitalille! Tällä hetkellä mestaruudesta tarjotaan 7.00 kerrointa, mutta Mr Green tarjoaa uusille asiakkaille jopa 50.00 kertoimen. Maksimipanos promossa on 1€, joten voit hyötyä 50€ asti. Tämä tarjous vain meidän kautta! Lisäksi voit hyödyntää Mr Greenin tervetulobonukset normaalisti (2x25€ kierrätysvapaat ilmaisvedot).

Osallistumisohjeet:
1.) Rekisteröi tili TÄSTÄ (HUOM. vain tämän linkin kautta rekisteröityneet saavat kerroinboostin)
2.) Valitse "Suomi voittaa MM-kisat" vetokupongille
- Kohde löytyy: Jääkiekko --> Voittajavedot --> Voittaja (MM-kisat 2018)
3.) Kerroin vaihtuu kupongilla normaalista kertoimesta 50.00 kertoimeksi
4.) Enimmäispanos tähän kohteeseen on 1€
5.) Jos Suomi voittaa mestaruuden, saat pitää voitot ilman mitään kierrätysvaatimuksia!

- Kerroinboost on voimassa 17.5 klo 16:00 asti
- Jos talletat väh. 25€ saat tilillesi myös 2x25€ kierrätysvapaat ilmaisvedot. [Normaali talletusbonus]

×