Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Mr Greenin uusille KÄSITTÄMÄTÖN 50.00 kerroin (norm. 2.23) Kärppien kotivoitolle. Vain meidän kautta.

This announcement is no longer active

VihjeParatiisi.com

5ad47883769bb_MrGreenbanner.thumb.png.656bea60eee1ddaaf1173817d2a410b5.png

Vihjeparatiisin kautta on nyt tarjolla melko no-brainer tarjousta! Mr Green tarjoaa uusille asiakkaille aivan käsittämätöntä 50.00 kerrointa Kärppien kotivoitolle. Normaali kerroin kohteeseen on 2.23 ja maksimipanos kerroinboostiin on 1€. Voitot saa tietenkin ilman kierrätysvaatimuksia tilille, saat siis melkeinpä 50€ ilmaiseksi jos Kärpät tiistaina voiton vie.

Näin osallistut:
- Rekisteröi tili TÄSTÄ (HUOM. vain tämän linkin kautta rekisteröityneet saavat kerroinboostin)
- Etsi kohde vedonlyönnistä --> vetokupongille ilmestyy 50.00 kerroin.
- Enimmäispanos on 1€, voit siis hyötyä 50€ asti
- Voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia tilille.

- Voit hyödyntää myös ensitalletusbonukset (2x25€ ilmaisvedot) normaalisti.
- Tarjous voimassa tiistaihin klo 18:30 asti

Nappaa posketon kerroin -->

 

×