Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Vain meidän kautta: NordicBetin uudet saavat 20€ riskittömän vedon talletusbonuksen lisäksi!

This announcement is no longer active

VihjeParatiisi.com

5ae1a4e59c738_CopyofBayernBanner.thumb.png.f32d22baad9a68e42320ce7cacf8079e.png

VihjeParatiisin kautta on tarjolla tehostettua ensitalletusbonusta NordicBetille! Jos teet tilin meidän kautta, saat normaalin talleusbonuksen lisäksi 20€ arvoisen riskittömän vedon. Esim. Talleta 20€, saat 40€ pelirahaa + 20€ riskittömän vedon. Tämä tarjous on voimassa 20.5 asti!

Näin osallistut:
1.) Tee uusi tili NordicBetille TÄSTÄ (HUOM. vain tämän linkin kautta rekisteröityeet saavat riskittömän vedon)
2.) Talleta vähintään 20€, ja ota halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti. (6x kierrätys, väh. 1.50 kertoimella)
3.) Saat tilillesi 20€ riskittömän vedon!

Huomioitavia ehtoja:
- Riskitön veto tulee näkyviin vetokuponkiin. Tilillä tulee olla riittävästi rahaa (20€) riskittömän vedon kattamiseksi.
- Jos riskitön veto häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
- Jos riskitön veto voittaa, pitää nettovoitot (voitto-panos) kierrättää 3 kertaa väh. 1.50 kertoimella 14 päivän sisällä
- HUOM. Jos tililläsi on talletusbonus, se kierrättyy ennen riskittömän vedon kierrätystä. Näin ollen sinun tulee kierrättää sekä talletusbonus, että riskitön veto 14 päivän sisällä vedon ratkeamisesta.

Nappaa tehostettu bonus -->

×