Kaikki aktiivisuus

This stream auto-updates   

 1. Past hour
 2. #22 Valencia - Malaga yli 2.5 @1.74 Nordicbet #23 Wolfsburg - Bremen @1.90 Bet365 #24 Barcelona - Eibar +2.5 @2.09 Bet365
 3. Today
 4. Schalke 04 - Bayern Munchen Vihjaaja: Sparkz Liiga: Jalkapallo, Saksa - Bundesliiga Alkamisaika: 21:30 Tiistaina on hyviä futispelejä tarjolla ja silmään osui kohde pelissä Schalke vs Bayern Munchen. Joukkueet ovat sijoilla 3 ja 4 tällä hetkellä, Bayern maalieron takia ylempänä ja kova kamppailu on luvassa. Schalke on aloittanut kauden neljällä pelillä, josta on tullut 3 voittoa, toisessa pelissä Schalke hävisi sarjanousija Hannoverille vieraissa. Schalke on tunnettu kovana kotijoukkueena ja Schalke ei ole hävinnyt kotona viiteentoista peliin, kaikki pelit mukaan lukien, eurooppaliiga jne. Schalke on vahvistunut vähän täksi kaudeksi, kun joukkueeseen hankittiin Nantesista Harit, Frankfurtista Oczipka ja La Corunasta Insua. Ei mitään superkovia vahvistuksia, mutta hyviä silti. Hyökkäyksestä löytyy kovia nimiä esimerkiksi Burgstaller, Goretzka ja pari kautta sitten hankittu Konoplyanka. Bayern Munchen on ollut monia kausia jo Bundesliigan kärkijengejä ja nytkin sillä on hyvä jengi koossa. Bayernilla on 3 voittoa ja 1 tappio tällä kaudella ja se tuli Hoffenheimille vieraissa 2-0. Bayernikin on hankkinut jengiinsä vahvistuksia, kuten Tolisson Lyonista, Gnabryn Bremenistä ja Rodriguezin Real Madridista. Kova jengi on Bayernilla koossa ja mestarisuosikki selvästi. Loukkaantumisia on molemmilla joukkueella, Bayernilta on poissa Alaba, Bernat ja huippu maalivahti Neuer. Schalkella on niitä vähän vähemmän, ainoana pelaajana poissa on Schopf, joka on hyvä pelaaja ja paha menetys Schalkelle, mutta Schopfin on jo lähellä. Bayern on ollut hyvä jo alkukaudella, mutta peli ei aina toimi odotetun mukaisesti. Schalke on hyvä kotijoukkue ja vaikea päihittää. Joten lähetään kokeilemaan tähän peliin 1X, eli riittää jos Schalke voittaa tai pelaa tasapelin. PELIONNEA KAIKILLE! Valinta: Schalke tai tasapeli (1X) Kerroin: 3.10 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Carpi - Foggia 1 ah 0,0 @1,54 + Bologna - Inter, kortteja vierasjoukkue yli 1,5 @1,55 @2,39 /1,25
 6. Leicester - Liverpool, kulmia kotijoukkue yli 4,5 @1,85 /1,75
 7. Ranska:Ligue Magnus jääkiekko klo.20:30 Mulhouse - Grenoble 3.erä BTTS @2.20 Unibet Otetaas vaihteeks molempienmaalia kolmannessa Ranskankiekosta. Viimekauden finalistijoukkue Grenoblen alkukausi(3 kierrosta) on ollut mollivoittoista,mutta jospa se siitä lähtis.Grenoble on päästellyt omiinsa maaleja 3.6 keskiarvolla,jotenka se ongelma on sielllä alakerranpuolella.Mulhouse on päästänyt yhden vähemmän ja molemmat on pystynyt 3.ottelussaan 9 tekemään.Mulhouse lähti v.2013 pääsarjasta putoamispelienkautta hävittyään Caenille,mutta nyt se palannut pääsarjaan.Mulhousen ryhmässa on pikkasen ehtoopuolella olevia kavereita,mutta kokeneita sellaisia mm.Treille.Mulhouse on aloittanut ihan mukavastikauden.Grenoblen pelit lähtee jossain vaiheessa kulkemaan vai lähteeko,mutta maaleja toivotaan tänään,etenkin molemmille kolmanessa niin japi kuittaa.
 8. Serie B, Italia Carpi - Foggia Valinta: Carpi @2.15 Klo. 21.30 Serie B:ssä pelataan lähes kokonainen kierros tänään ja Carpin sekä Foggian välinen ottelu pisti silmään aika nopeasti. Carpi aloitti kautensa odotetusti kolmella voitolla sekä yhdellä tasapelillä. Tänään Carpin vieraaksi tulee viimekauden päätteeksi Serie B:hen noussut Foggia, jonka kausi on alkanut 2 tasapelillä sekä 2 häviöllä. Carpi pelasi viimekauden Seri B.ssä ja oli yhden maalin päässä noususta Serie A:han. Carpi hävisi vimekaudella vain kolmesti kotona ja tämän kauden joukkue on aloittanut kahdella kotivoitolla päästämättä maaliakaan. Foggia tosiaan nousi vasta Serie B:hen ja on nyt pelannut kaksi 1-1 koti tasapeliä. Kuitenkin vieraissa joukkue hävisi kaksi kertaa numeroin 5-1. Toinen näistä Foggian voittaneista joukkueista oli Avellino joka ei ole läheskään niin tasokas kuin Carpi. Toinen taas oli Pescara, joka sekään ei ole pelannut tällä kaudella kauhean hyvää jalkapalloa. Kuitenkin vierasmaaliero 2-10 kahdesta ottelusta on kauhea, enkä usko noin vain palattavan voiton teille varsinkaan Carpia vastaan. Kokoonpanoissa ei ole mitään mullistavaa joka hirveästi merkitsisi. Myös Carpi DNB @1.50 sopii hyvin esim tuplan toiseksi kohteeksi, sillä tasapelin riski kuitenkin on.
 9. Vedetään liigakierros tähän perstuntumalla ja katsotaan kuin päin helvettiä se menee KooKoo ml Lukko ml Kärpät SaiPa TPS ml Ässät ml Ja ysin tienoolla nauretaan paskasesti
 10. Ti 19.9. Klo 18.30 Liiga Nokian Krp - SPV, alle 11,5 maalia 1.85 (NB)
 11. Jalkapallo, Bundesliiga Schalke 04 - Bayern Munchen Klo: 21:30 Valinta: Schalke 1X @2.85 (Veikkaus) Tiistaina on hyviä futispelejä tarjolla ja silmään osui kohde pelissä Schalke vs Bayern Munchen. Joukkueet ovat sijoilla 3 ja 4 tällä hetkellä, Bayern maalieron takia ylempänä ja kova kamppailu on luvassa. Schalke on aloittanut kauden neljällä pelillä, josta on tullut 3 voittoa, toisessa pelissä Schalke hävisi sarjanousija Hannoverille vieraissa. Schalke on tunnettu kovana kotijoukkueena ja Schalke ei ole hävinnyt kotona viiteentoista peliin, kaikki pelit mukaan lukien, eurooppaliiga jne. Schalke on vahvistunut vähän täksi kaudeksi, kun joukkueeseen hankittiin Nantesista Harit, Frankfurtista Oczipka ja La Corunasta Insua. Ei mitään superkovia vahvistuksia, mutta hyviä silti. Hyökkäyksestä löytyy kovia nimiä esimerkiksi Burgstaller, Goretzka ja pari kautta sitten hankittu Konoplyanka. Bayern Munchen on ollut monia kausia jo Bundesliigan kärkijengejä ja nytkin sillä on hyvä jengi koossa. Bayernilla on 3 voittoa ja 1 tappio tällä kaudella ja se tuli Hoffenheimille vieraissa 2-0. Bayernikin on hankkinut jengiinsä vahvistuksia, kuten Tolisson Lyonista, Gnabryn Bremenistä ja Rodriguezin Real Madridista. Kova jengi on Bayernilla koossa ja mestarisuosikki selvästi. Loukkaantumisia on molemmilla joukkueella, Bayernilta on poissa Alaba, Bernat ja huippu maalivahti Neuer. Schalkella on niitä vähän vähemmän, ainoana pelaajana poissa on Schopf, joka on hyvä pelaaja ja paha menetys Schalkelle, mutta Schopfin on jo lähellä. Bayern on ollut hyvä jo alkukaudella, mutta peli ei aina toimi odotetun mukaisesti. Schalke on hyvä kotijoukkue ja vaikea päihittää. Joten lähetään kokeilemaan tähän peliin 1X, eli riittää jos Schalke voittaa tai pelaa tasapelin. PELIONNEA KAIKILLE!
 12. World Boxing Super Series -voittajat Usyk Oleksandr, betsson, @1.53 George Groves, betsson. @3.25
 13. Tappara @1,95 x 30e Saipa @2,80 x 30e KooKoo ML @2,02 x 30e Lukko X2 @1,95 x 20e Pelicans X2 @2,03 x 20e
 14. Tekee pisteen ottelussa: David Goodwin (SaiPa) @2.15 UniBet Saletti
 15. *Paris FC - Orleans 2 ah +0,25 @1,925 /1,75 (bet365)
 16. Jääkiekko, Liiga TPS - Pelicans Klo: 18:30 Valinta: TPS alle 2.5 maalia @2.12 (Unibet) Liiga jatkuu taas perinteisesti tiistaina kuuden ottelun kierroksella ja yhdessä näistä kohtaavat TPS ja Pelicans. Molemmilla joukkueilla on lähtenyt tämä kausi hyvin käyntiin, TPS majailee sijalla neljä ja Pelicans on pari pistettä jäljessä ja kahdeksas. TPS on ollut tehokas tällä kaudella ja enimmäkseen maalit ovat tulleet kotona. SaiPaa ja Lukkoa vastaan TPS jäi hieman yllättäenkin nollille ja hävisi jatkoajalla Lukolle 1-0 ja SaiPalle rangaistuslaukauskilpailussa 1-0. Kuitenkin KalPaa vastaan TPS sai tehtyä 4 maalia ja voitti jatkoilla tuon ottelun. Kotona TPS on ollut murhaavan tehokas, kahteen kotipeliin TPS on tehnyt 13 maalia, kuusi näistä meni tämän kauden mestarisuosikin Tapparan verkkoon ja Sportin maaliin loput seitsemän. Pelicans on aloittanut hyvin kauden ainoat tappiot tulivat Kärppiä vastaan 5-2 ja Sporttia vastaan 2-5. Pelicans nappasi voitot KooKoosta 4-3 (JA), Jukureista 0-3 ja HIFKistä 2-1. Pelicansin ongelma on ollut tämän kauden aluksi puolustuksessa kun viidessä matsissa on mennyt 14 omiin. Tänään siinä on mahdollisuus, vaikka vaikealta se kuulostaakin kun tehokas TPS on vastassa tänään Turussa. Tänään kuitenkin tuli huonoja uutisia, kun Filppula ja Virtanen ei pysty pelaamaan. Virtanen ei ole mikään jäätävä menetys, mutta kokenut Filppula on. Filppula on TPS:in sisäisen pistepörssin kolmonen 0+5 tehoilla. Ilari on tepsin ylivoimassa tärkeä palanen ja näen että tepsi ei tänään maaleilla paljon juhli. Pelicansin tarvitsee parantaa puolustamistaan, jos haluaa napata enemmän voittoja ja kasvattaa pistetiliään. Tepsin kotipelit ovat olleet vakuuttavia, mutta se tykitys ei kauaa kestä, on erittäin vaikeaa pitää tommoista maali keskiarvoa yllä. Uskon että tänään on Turussa tiukka peli, joka päättyy numeroin 1,2-1,2,3. Kohde siis menee oikein kun TPS ei tee yli 2.5 maalia. PELIONNEA KAIKILLE!
 17. Sunnuntaina valitaan uusia vihjaajia, siihen asti aikaa antaa näyttöjä 👌
 18. Växjö - Brynäs Brynäs o 2,5 @2.25 UniBet Brynäs @3.10 UniBet Over 5,5 / Brynäs wins @6.75 IZIBET
 19. Jääkiekko, Liiga KalPa - Kärpät Tekee pisteen ottelussa: Charles Bertrand (Kärpät) @1.95 UniBet KLO: 18.30 Kuopiossa iskee yhteen tulikuuma Kärpät ja kotijoukkue KalPa. Oulun Kärpät osoitti mielestäni jo harjoituskaudella vahvoja otteita pelaamisessaan, eikä tuo ainakaan huonommaksi ole mennyt sarjakauden alettua. Itse otteluun vieraat lähtevät suosikkina ja syystäkin. Hyökkäyspään onnistumiset ovat avanneet joukkueen pelaamista entisestään. Otetaan kiinni kuitenkin itse kohteeseen. Kärppiin hankittu Bertrand. Ykkösketjun mies, joka saa vastuuta ylivoimalla. Liigan pörssikärki tehoilla 5+2=7. Noin 18minuutin peliaikakeskiarvolla painava hyökkääjä on myös Oululaisten aktiivisin laukoja 30kudillaan maalia kohti. Kotijoukkue KalPa on tähän saakka pelannut kohtalaisen hyvällä tasolla, mutta mielestäni tyhmiä ratkaisuja ja riskejä kiekollisessa pelissä on nähtävissä liikaa. Kärppiä vastaan se ei ole suositeltavaa ja etenkin vieraiden kärkiketju rokottaa vastaavista varmuudella. Mikäli Bertrand ei tänään itse osu tolppien väliin niin passi tulee taatusti taikka joku hakkaa herran vedosta tulevan riparin sisään. Näillä statseilla ja lähtökohdilla Bertrand lapulle hyvällä kertoimella. HOX! Mies on jäänyt pisteittä ainoastaan HPK:a vastaan pelatussa ottelussa. Kohde menee oikein kun Charles Bertrand tekee pisteen ottelussa (maali tai syöttö) (normaali peliaika)
 20. Jääkiekko, Liiga Jukurit - KooKoo Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (normaali peliaika) @2.08 UniBet KLO: 18.30 Viiteen otteluun kaikki 4 maalia iskenyt Jukurit ottaa tänään mittaa Kouvolan KooKoosta. Kotijoukkueen ongelmakohdista ollaankin jo jaksettu jauhaa ihan vitutukseen saakka. Maalinteko ja ottelun alut ovat siis myrkkyä isännille. 300min on nyt takana tehokasta peliaikaa eikä juuri muutoksia Mikkeliläisryhmän pelaamisessa olla nähty. Kokoonpanoissa kylläkin, mutta edelleen tuloksetonta. Tänään tuohon yrittämiseen saadaan taas hiukan erilaisempi vastus ja jälleen on uusi mahdollisuus. Oma mielipiteeni on se, että mikäli Jukurit ei tänä iltana nosta tasoaan niin siitä alkaa Dufvan lähtölaskenta. Joukkueen sisällä tilanne on erikoinen ja haastava. Voittoon saakka Jukurit tuskin yltää, mutta tosiaan maaleja saatetaan nähdä tuo kaksi kappaletta, kiitos KooKoon passiivisuuden. Vieraat siis pelaavat vähän samanlaista peliä kuin Jukurit, mutta ihan sillä erotuksella, että joukkue voittaa pelejä ja tekee maaleja. Hyökkäykset on suoraviivaisempia ja tulosta tulee. Kotijoukkue on tähän saakka tykännyt pelailla kulmissa ja tulos on ollut sen mukainen. Maalivahtiosastolla ja hyökkäyspäässä vieraat ovat selvästi vastustajaansa edellä. Puolustuksessa taas merkkausvirheitä sattuu liikaa molemmille. Henkisesti kova taistelu on tänään tiedossa. Jukurit hakee ja hakee sitä avausvoittoa/pisteitä, kun taas KooKoo tietää pärjäävänsä kurinalaisella pelityylillään. Odotan ottelusta suhteellisen tasaista vääntöä, jossa kotijoukkueella pienen pienet saumat on yllätykseen. Molempien joukkueiden 2.ketjut on syytä huomioida. Kotijoukkueen trio hakee EDELLEEN onnistumisia kun taas KooKoon trio on ollut joukkueensa kantavia voimia. Voimasuhteiltaan KooKoo on isäntiä edellä ja henkinen kantti korkealla. Ahtaalle ajettu Jukurit antaa tänään hyvän vastuksen vieraille, mutta riittääkö tuo voittoon saakka siis? Veikkaan varsinaisen peliajan tulokseksi 2-2, joka riittää kohteen oikein menemiseen. Nopalla heitellään sitten itse voittaja. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (normaali peliaika)
 21. Kohde 145 Golden Knights Las Vegas ML ( lätkä nhl-harkka) 1.96 ( PAF) Kohde 146 Tappara (jääkiekko, liiga ) 2.04 (PAF)
 22. Yksi kolmesta jatkaa Tappara @2,05 x 20,60e
 23. Turpaan tuli eilen näissä jonkun verran.. Kassa 285,70e Amur @2,30 x 15e Avto @1,82 x 25e Skellefteå @2,10 x 15e T.Kiiskinen tekee maalin (VÄX) @3,10 x 10e Liigaa vielä myöhemmin
 24. Yesterday
 25. New York Giants -3 - Detroit Lions @1.80 x 30€ Kassa atm = 101,75€
 26. Kerroin kerkes jetseillä laskea aika huimasti ennen kun löin vedon, mutta näillä mennään. Winnipeg @2,08 x 75e Minnesota (mlb) @2,40 x 25e Capitals @2,20 x 25e
 27. Stressaava alku tuli tälle sivulle, kun eilinen meni reisille. La ligaan oli ehkä vähän huonot haut, mutta Everton missasi parikin avopaikkaa, eli haku oli kohdillaan, Rooney vain sössi tällä kertaa. Onneksi jo tänään on saanut kiinni menetyksiä. Vielä jos Lens hoitaisi ottelunsa. Kiel - St. Pauli 2 ah +0,75 @1,800 /1,75 (bet365) - En osta tätä kerrointa St. Paulille, varmasti tulee sisuuntuneena edellisen rökäletappion jälkeen. Kiel ollut toki todella hyvä, mutta myös pelaa aikalailla yläkanttiin tällä hetkellä. Tähän sopisi X2 myös, ehkä jopa 2 dnb, mutta otetaan nyt vähän varmistusta.
 1. Load more activity