Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 23.03.2018 in all areas

 1. 6 points
  Day 100!!! 100 päivän rima on ylitetty ja olo mitä parhain! Moni ei ois uskonut tähän, mutta kyllä se vaan mahdollista on, kun haluaa psyykata itteensä kunnolla niin pystyy tähdätä korkealle! Jatketaan samaan tyyliin!
 2. 4 points
  E-Sports | CS:GO | DreamHack Marseille 17.00 (arvioitu alkamisaika) Astralis - FaZe Astralis | 2,10 | Bet365 No eihän se SK pärjännyt sitten ollenkaan Mousesportsia vastaan. Nyt kuitenkin tarjolla nii herkkukerroin, että pakko on kirjoitella nopeasti vihje tätä varten. DreamHack-turnauksen neljännesfinaalissa kohtaavat Astralis ja FaZe, jossa kerroinasettelu on aivan väärin päin. Astralis on jatkanut vakuuttavaa virettään online-otteluista tähän turnaukseen. Voitot Space Soldiersista ja Team Liquidista olivat hyviä osoituksia joukkueen nykyvireestä ja tilastollisesti kaikki Astraliksen pelaajat ovat turnauksen top-pelaajien joukossa - sen verran hurjaa on tahti ollut. Tanskalaisjoukkue on tällä hetkellä yksi ennakkosuosikeista voittamaan tämän turnauksen näillä esityksillä. FaZe joutui selvittämään tiensä neljännesfinaalein kiertoreitin kautta, kun voittajien välisissä otteluissa joukkue otti hieman yllättäen turpaan Cloud9:lta puhtaasti 0-2. Tuosta ottelusta FaZe sisuuntui tämän päivän otteluun ja hoiti rutiinilla paikan playoffeihin voittamalla EnVyUsin 2-0, jossa tosin ensimmäinen kartta meinasi livetä joukkueen käsistä. Edelleen FaZen tekemisestä huomaa, että parhaimmillaan joukkue ei ole ja Xiztin tulo joukkueeseen on hankaloittanut asioita. NiKo ja Rain ovat pitäneet joukkuetta turnauksessa mukana, mutta nyt haaste kovenee huomattavasti. Karttavalikoimissa Astraliksella on mielestäni pieni etu. Inferno, Nuke ja Overpass ovat kaikki karttoja, jossa oletan Astraliksen olevan huomattavasti nyky-FaZea parempi. FaZella ei oikeastaan ole karttaa, jossa joukkue olisi selkeästi Astralista parempi, mutta mahdollisuuksia FaZella on Cachessa ja Miragessa, joista oletan joukkueen valitsevan jomman kumman omaksi karttavalinnakseen. Astraliksella on joka tapauksessa paremmat kortit käsissään kun karttoja aletaan valitsemaan. En ymmärrä Bet365 kerroinasettelua, sillä mielestäni joukkueiden nykyvireen perusteella Astraliksen pitäisi olla ennakkosuosikki. Olen aika varma, että Astraliksen kerroin tulee tippumaan, joten nopeimmille on tarjolla ennakkosuosikkia yli kahden kertoimella. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun.
 3. 4 points
  Valioliiga / Englanti West Ham - Stoke Valinta / West Ham / @2.04 Coolbet Klo / 22.00 West Ham otti viimekierroksella erittäin suuren pisteen Chelseasta jota edelsi todella vakuuttava 3-0 voitto Southamptonista. Jos West Ham voittaa tänään, niin sarjassa säilyminen on lähes varmaa. Kaksi edellistä peliä on ollut West Hamille pelillisesti loistavia. Arnautovic on loistavassa iskussa, Chicharito pääsee todennäköisesti pitkästä aikaa avaukseen ja myös Hart pelasi hyvät kaksi peliä. Toki Obiang, Reid sekä Collins ovat puolustuksesta pois, mutta Zabaleta, Ogbonna, Cresswell sekä Evra tuleevat todennäköisesti avaukseeen, joka ei ole ollenkaan hassumpi puollustuslinja. Myös Antonio sekä Carroll ovat pois, mutta en pidä tätä niin isona syynä ettei voittoa tänään tulisi. Joukkue on täynnä intoa sekä luottoa, joten huonosti esiintynyt Stoke tulee tänään kaatumaan. Stoken kausi on ollut aivan hirveä ja joukkue on kuusi pistettä pudotusviivan alapuolella. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on saanut kerättyä vain yhden pisteen ja maalinteko pätkii. Joukkueen maalinteko on kutakuinkin Shaqirin sekä Dioufin harteilla ja Shaqiri on pelannut erittäin huonosti. Edelliseen viiteen otteluun Shaqiri ei ole tehnyt yhtään maalia. En vaan näe Stoken venyvän edes yhteen pisteeseen tänään. West Ham otti joulukuussa vierasvoiton Stokesta 3-0 numeroin enkä yllättyisi samanlaisiin tänään
 4. 4 points
  Formula 1 | Kiinan GP 09.10 Grosjean - Magnussen Magnussen | 2,00 | Bet365 (-> Race Match Bets) Bahrainin osakilpailusta saatiin kisaveto tuotua kotiin, kun Bottas piti pintansa Hamiltonia vastaan. Kauden kolmas osakilpailu käydään Kiinassa, johon lähdetään seuraamaan Haas-veljesten Romain Grosjeanin ja Kevin Magnussenin välistä kädenvääntöä. Grosjean lähtee kilpailuun 10. lähtöruudusta, Magnussen heti hänen peräänsä 11. lähtöruudusta. Miksi Magnussen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Grosjean? Magnussen on ollut yksi alkukauden yllättäjistä positiiviisessa valossa. Hän sijoittui Bahrainin osakilpailussa hienosti viidenneksi ja olisi todennäköisesti sijoittunut viiden parhaan joukkoon myös kauden avanneessa Australian kisassa ilman varikkopysähdyksellä tapahtunutta kömmähdystä. Mikä tärkeintä, Magnussen on jatkuvasti ollut tallikaveri Grosjeania nopeampi kuljettaja avauskilpailuissa. Haasin auto tuntuu sopivan Magnussenin käteen paremmin kuin tallikaverilleen ja sen pystyy näkemään hänen otteistaan. Kiinan kisaviikonloppuna samat sävelet ovat jatkuneet, sillä Magnussen oli nopeampi Haas-kuski jokaisessa harjoitussessiossa, mutta aika-ajossa Grosjean pystyi puristamaan tallikaverinsa edelle. Magnussen lähtee kilpailuun tosiaan yhden pykälän Grosjeania alempaa, mutta tämä saattaa silti olla jopa Magnussenin eduksi. 11. lähtöruudusta lähtevä Magnussen saa nimittäin päättää millä rengasseoksella hän lähtee liikenteeseen, mikä todennäköisesti tarkoittaa sitä, että hänelle laitetaan soft-renkaat alle, jolloin hän voi mahdollisesti ajaa kilpailun yhdellä pysähdyksellä. Grosjean sijoittui aika-ajossa 10:nneksi, eli hän joutuu lähtemään kilpailuun pehmeimmällä ultrasoft-renkaalla, joka tarkoittanee sitä, että hän joutuu tekemään kilpailussa yhden pysähdyksen Magnussenia enemmän. Lisähuomioita Viime kauden Kiinan osakilpailussa Magnussen ajoi erittäin hyvän kisan ja sijoittui 8:nneksi, kun Grosjean jäi 11:nneksi. Rata tuntuu siis olevan myös viimeaikaisen historian valossa suotuisampi rata Magnussenille kuin Grosjeanille. Näistä kahdesta kuljettajasta Magnussen on tehnyt paljon parempaa työtä alkukaudesta ja ollut jatkuvasti nopeampi Haas-kuski läpi viikonlopun aika-ajoa lukuunottamatta. Peräkkäin lähtevistä autoista takana lähtevällä Magnussenilla on rengasetu puolellaan, minkä avulla hän todennäköisesti nappaa taas kerran päänahan tallikaveristaan. Kohde menee oikein, kun Magnussen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Grosjean.
 5. 4 points
  Jääkiekko NHL KLO 05.00 Colorado Avalanche - Nashville Predators Valinta : 1 X ( Tai Tasapeli ) Kerroin : 1,70 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 2/2 Osumis-tarkkuus GAME 3. Johtaa sarjaa voitoin 2-0. piti kotiedun voittamalla G1 pelin 5-2 sekä G2 pelin 5-4 numeroin. Voitot ei varmasti yllätä ketään, sillä näinhän tämän pitikin mennä. ei tarvitse häpeä mitään. Joukkueelle positiivisia asioita on jo tapahtunut. Joukkue teki molemmissa otteluissa ottelun avausmaalin. Se kertoo jostain, että ei ihan heittopusseja sarjassa olla ja tulokset oli tiukentuneet pelistä toiseen. Suurin ero on ehkä sitten juuri siinä, että ikävä kyllä se on vierasjoukkue () joka niitä virheitä tekee enemmän. Toki se kertoo hyvästä joukkueesta ( ) kun nousee takaa, mutta pelillisesti tämä sarja on ollut tasainen, vaikka lopulta ansaitusti Predators kotonaan voitot nappaakin. PEPSI CENTER on iso, ,iso,,ISO Juttu päästä kotiyleisön eteen pelaamaan. pelasi runkosarjassa 41 kotiottelua saldolla 28-11-2. Viimeiset 23 kotiottelua meni myös hyvin saldolla 18-4-1. nuo kertoo kuinka iso asia on kotikentällä pelaaminen tälle joukkueelle. on toki pärjännyt myös Pepsi Centerissä, sillä joukkue on voittanut viimeiset hienot 6/6 keskinäistä ottelua vieraana. Yhteenveto on parantanut otettaan kokoajan ja pääsee tuttuun kotikaukaloon, niin varmasti intoa ja uskoa löytyy, sillä kotiyleisö tuki on iso tälle joukkue. vaikka tästä sarjasta menee jatkoon, niin itse en usko suoraan 4-0 tulokseen. Joukkue on myös voittanut nyt tilastollisesti niin monta peliä putkeen Pepsi Centerissä, että alkaa haisemaan voitolta. tulee tänään olemaan kova ja jättää kaiken jäälle. Veikkaan, että on hieman hyvänolon tunnetta, kun kotietu pidettiin, niin nyt pääsee lähemmäksi ja kotikaukalossa eivät ainakaan varsinaisella peliajalla tule häviämään. Kunhan Colorado Avalanche ( ) EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 6. 4 points
  Jääkiekko, NHL Playoffs (0-2) Minnesota - Winnipeg Tekee pisteen ottelussa: Dustin Byfuglien @2.00 Unibet KLO: 02.00 Kahteen ensimmäiseen matsiin eniten peliakaa Jetseiltä kellottanut Byfuglien on myös saalistanut molemmissa peleissä syöttöpisteen. Ihmeen hyvää kerrointa saadaan jälleen rooliin, peliaikaan, tuloksiin, taitoon ja sarjan tilanteeseen nähden. Onhan Jets ollut tässä vahvempi, mutta paljon spekulaatioita pyörii tämän tulevan ottelun ympärillä. Laineen elekieli jne. Selvää on se, että Wild joutuu tekemään muutoksia pelilliseen puoleen mikäli ei halua suoraa 4-0 voitoin lomille. Jets on hyökkäyspäässä osoittanut olevansa tarkempi viimeistelijä ja syystäkin. Paten ja Scheifeleen lisäksi on Byfuglien muistettava myös. Ei ole 1 tai 2 kertaa ottelussa kun tämän herran lavasta lähtee loistavia avaussyöttöjä tai kovia kuteja ylivoimalla. Joukkueensa selkeä ykköspakki ja on tosiaan tässäkin sarjassa osoittanut olevansa mies paikallaan. Joko tulisi vaikka maalikin? Jokatapauksessa on ihmeen suuri kerroin pisteelle niin otetaan sen kummempaa lätisemättä lapulle. Kohde menee oikein kun Dustin Byfuglien tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 7. 4 points
  Formula 1 | Bahrainin GP 18.10 Hamilton - Bottas Bottas | 1,83 | Bet365 (-> löytyy Bet365 kohdasta Race Match Bets) Formula 1 -kausi jatkuu Bahrainin osakilpailulla ja tänään on aika jatkaa siitä, mihin eilen aika-ajossa jäätiin näiden kahden herran välillä. Mercedeksen Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat kertoimissa tasoissa, vaikka lähtökohdat kilpailuun ovat aivan erilaiset. Miksi Bottas sijoittuu Hamiltonia paremmin? Bottas lähtee kilpailuun 3. lähtöruudusta heti Ferrari-kuskien perään. Hamilton sen sijaan lähtee kisaan vasta 9. lähtöruudusta vaihdelaatikon vaihdosta aiheutuneen rangaistuksen takia. Hamiltonin ja Bottaksen väliin jää siis monta kuljettajaa, joiden ohittamisessa menee taatusti paljon aikaa hukkaan. Mercedes-auto osoittautui jo Australian osakilpailussa hankalaksi ajettavaksi silloin, kun joutuu seuraamaan jotain autoa liian pitkän aikaa. Tämä efekti voi hidastaa Hamiltonin nousua entisestään, vaikka Bahrainissa ohittaminen pitäisi olla paljon helpompaa. Bottas on ollut lähes koko viikonlopun aikana se nopeampi Mersu-kuski. Aika-ajossa Bottas rutisti noin sekunnin kymmenyksen erolla Hamiltonin edelle ja harjoituksissakin auto sopi Bottaksen käteen paremmin kuin Hamiltonille, joka on tuntunut olevan hieman hukassa autonsa kanssa. Samankaltaisissa tilanteissa viime kaudella Bottas oli useasti Hamiltonia nopeampi kuski enkä usko tämän välttämättä muuttuneen tälle kaudelle. Lisähuomioita Hamilton ja Bottas lähtevät kilpailuun eri rengastaktiikoilla. Bottas aloittaa kilpailun pehmeämmällä supersoft-renkaalla, kun taas Hamilton aloittaa kisan kovemmalla soft-renkaalla. Tämä tarkoittaa sitä, että Hamilton voi halutessaan kokeilla yhden pysähdyksen taktiikkaa, mutta Bahrainin radalla kyseinen taktiikka on rengasvalmistaja Pirellin mukaan hitain taktiikka, mikä syö pois Hamiltonin rengasetua. Todennäköisesti molemmat kuljettajat toteuttavat kahden pysähdyksen taktiikan, jossa Bottas käyttää supersoft-renkaan lisäksi kahta soft-rengasta. Hamiltonilla on toisaalta hieman enemmän pelivaraa ja hän saattaa käyttää soft-renkaan lisäksi kahta supersoft-rengasta. Turva-auton mahdollisuus Bahrainissa ei ole niin suuri kuin muilla radoilla, sillä radalla on isot, asvaltoidut turva-alueet. Virheen tekeminen harvemmin johtaa auton radan varrelle jäämiseen, joten turva-autoa ei välttämättä tänään nähdä, mikä voisi sekoittaa pakkaa. Toki mahdollisuus on aina olemassa niin kuin eilen nähtiin Max Verstappenin ulosajon myötä, mutta harvinaista se nykyautoilla on. @Kemmuru näköjään kerkesi avaamaan jo tästä osakilpailusta muutamia pointteja, mutta itse lähden kokeilemaan turvallisempaa Mersu-hedaria, jossa luotetaan tällä kertaa suomalaismenestykseen. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Hamilton.
 8. 4 points
  1. Divisioona / Tanska Viborg - Roskilde Valinta / Viborg / @1.83 Betsafe Klo / 14.45 Alotetaan uusi kuukausi Tanskan ykkös divisioonan pelillä. Sarjasta paras nousee suoraan Superligaan kun taas sijat 2. ja 3. joutuvat kamppailemaan paikasta. Viborg on sarjassa tällä hetkellä kolmantena, mutta niskaan hengittää kaksi joukkuetta, jotka kummatkin 3 pisteellä Viborgin ohittaisi. Viborg on pelannut viimeaikoina erittäin hyvin ja edelliseen kymmeneen sarjapeliin joukkue on hävinnyt vain yhden. Edelliseen neljään peliin on otettu 3 voittoa. Joukkue pääsee pelaamaan kotikentällään, ja kotietu on tanskassakin erittäin tärkeä. Viborgin kotikenttä vetää vajaa 10 000 henkeä ja tämän kauden 12 kotipelistä on otettu 8 voittoa, 2 tasapeliä ja 2 häviötä. Tänään vastaan tulee heikompi Roskilde, jolle tämä kausi todennäköisesti jää merkittömäksi. Rosklide on sarjassa sijalla 8. eikä nousupaikoille ole enää asiaa. Putoamispaikatkin ovat myös monen pisteen päässä, joten motivaatiota saattaaolla vaikea löytää. Viborg saa kotiedun, on enemmän motivoitunut ja pelaa paremmin. Tällä kertoimella on mielestäni kannattavaa pelata Viborgin puolesta
 9. 4 points
  Jalkapallo, Suomen Cup HJK - Honka Alkamisaika: 18:30 Pelivalinta: Both teams to score Kerroin: @2.50 (bet365) Hetkonen betti, mikä tämä kerroin on olevinaan??? Kaksi todella hyökkäysvoimaista joukkuetta ottavat Telialla tänään yhteen ja btts kerroin on todella kova. Lumisateeseen lienee tässä nyt ylireagoitu bookkereiden toimesta. Sateen pitäisi heiketä hieman iltaa kohti ja en näe siitä koituvan niin suurta vaikeutta maalintekoon kun bookkerit luulevat. Molemmilta löytyy kovia maalintekijöitä: HJK:n uusi hankinta brasialialainen Klauss on onnistunut jo heiluttamaan verkkoa muutamassa pelaamassaan ottelussa ja lisäksi joukkueesta löytyy muita kovia hyökkäyspään osaajia Pelvas, Mensah, Riski yms... Hongan hyökkäyspeli on tänä vuonna toiminut myös hyvin ja HJK:n tapaan joukkue on tehnyt maalin jokaisessa vuonna 2018 pelaamassaan ottelussa. Joukkueen ykköstykki on kovaa jälkeä viime kaudella tehnyt Masar Ömer ja joukkueesta löytyy myös muita ratkaisijoita, kuten sähäkkä Youness Rahimi, joka iski tärkeän maalin SJK:n verkkoon puolivälierässä. Mielestäni btts-kerroin on todella iso lumisateesta huolimatta ja ehdottomasti kokeilun arvoinen.
 10. 4 points
  League Two, Englanti, KLO 17:00 Newport - Crewe Valinta: Newport Kerroin: 2.21 (Marathonbet) Newport on ollut kotonaan erittäin hyvä, mutta jotenkin sen vastustaja on aina venynyt tasapeliin. Sen 5 viimeisintä kotiottelua on päättynyt tasapeliin ja edellinen kotitappio on marraskuulta. Se olisi kuitenkin melkeinpä jokaisen tasapelin voinut kääntää voitoksi ilman epäonnea. Crewen säilyminen alkaa olla melko varmaa, eikä sillä ole mitään tarvetta ottaa pisteitä jokaisesta ottelusta. Crewe on vieraissa päästänyt runsaasti maaleja, noin 1,83/ottelu. Newport on kokonaisuudessaankin puolustanut paljon paremmin ja sen uskonkin olevan ratkaiseva seikka tässä ottelussa, kun molemmat ovat maalinteossa olleet samalla tasolla. Ottelun merkittävin poissaolija lienee Crewen Chris Porter, joka on tehnyt Crewen joukkueesta eniten maaleja. Tuo poissaolo tuskin kuitenkaan näkyy millään tavalla, sillä korvaajia kyllä löytyy. Sen varaan en laita mitään. Tulosveikkaus: 2-1 Kohde menee oikein, kun Newport voittaa ottelun
 11. 4 points
  Englanti:League one jalkapallo klo.17:00 Scunthorpe - Rochdale BTTS @2.00 Bethard Englannin ykköseen laitetaan tähän molempienosumaa. Joukkueitten vire päinvastainen.Scunthorpella ei ole viimepäivinä kulkenut ja voittoa ei ole tullut viimeiseen 7 peliin,Tasureita se on noista pelannut neljä.Rochdalella kulkee jos ei paljon paremmin niin ainakin hitusen paremmin.Rochdale on häviinyt 5 viimeisestä kerran ja kaksi voittanut.Rochdale lisäksi kaipaa pisteitä,jotta sijoitus paranisi,jottei tilanne kävisi tukalaksi,kun Rochdale on siellä putoajanpaikoilla.Scunthorpelle on 12 edellisessä jokainen vastustaja pystynyt tekee maalin,eli ei voi sanoa kovin pitäväksi Scunthorpen puolustusta.Rochdale on yleensä reissupeleissä maalin tehnyt ja kahden viimeisen vieraspelin maalisaldo on 4 tehtyä.Cupissa Rochdale teki spursia vastaan maalin,joten kyllä siellä potentiaalia on.Näitten joukkueitten 7 edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa on molemmat onnistunu tekemään maalin.Scunthorpe on yleensä kotona onnistunut,kun 19 kotipelissään se on kahdesti jäänyt ilmanosumaa.Ottaenhuomioon Scunthorpen viimeaikaiset surkeat esitykset,mutta kotiedunturvin sen maali nähtänee ja puolestaan Rochdalen hyvät otteet voisi myös tuottaa sille maalin.
 12. 4 points
  League One, Englanti, KLO 17:00 Bradford - Gillingham Valinta: Gillingham O1.5 Kerroin: 3.00 (Bet365) Bradford on tällä hetkellä syvällä suossa. Sen edellinen voitto on Uudenvuodenpäivältä ja sen jälkeen on tilille tullut 9 tappiota ja 2 tasapeliä. Gillingham on joulukuun puolivälistä asti pelannut tasaisen hyvää jalkapalloa. Viimeiseen 15:een otteluun se on hävinnyt ainoastaan 2 kertaa. Joukkueet ovat nyt peräkkäisillä sijoituksilla, mutta Bradfordin suunta on selkeästi alas, kun taas Gillinghamin suunta on ylös, mahdollisesti kohti nousukarsintoja. Bradford on päästänyt paljon maaleja läpi kauden, mutta nyt viimeaikoina on soinut omissa aivan liikaa. Sen edellinen nollapeli on marraskuulta ja sen jälkeen pelatuista 19:sta ottelusta se on päästänyt 12:ssa maaleja kaksi tai enemmän. Gillingham on ollut myös vieraissa hyvä viimeaikoina ja tehnyt useasti voittoon riittävät 2 maalia. Tulosveikkaus: 0-2 Kohde menee oikein, kun Gillingham tekee ainakin kaksi maalia
 13. 3 points
  Pakko ihan uteliaisuutta olisi kiva kuulla, että mitä on herroille @NikoH @voivoi @Chris @tuomaas_94 @Veteraani1 @chim @Tombpa @Niksu940 @Jarmoshome Taitaa pyörii täällä, mutta vihjeitä ei oikein enää kirjoittele @MakingM0 @G88 @Kalastaja @TyhjaArpa @7on Mitäköhän herroille kuuluu? Onko jotkut kuolleet vai mihin on aika vienyt? Jos joku osaa vastaa, niin olisi kiva kuulla Muistot elää Tässä on ne historian suurimmat käyttäjät, jotka ovat saaneet minutkin vihjeiden kirjoittamiseen koukkuun ja sytytti sitä kipinää aina parantaa omia taitoja parantaa vihjeitä. Yhdessä tai ainakin minä sain paljon kipinää herrojen oikeiden vihjeiden myötä kehittää itseäni ja en voi tarpeeksi kehua, kuinka teidän kanssa oli helvetin hauskaa. @NikoH ruotsin futisvihjeet ei ole vieläkään kadonnut muistista ja mielestäni jos joskus @Vetomestari tekee VP- Hall of fame :n nii tässä on ehdoton ykkönen ainakin itselleni. ..kiitos NikoH sä olit yks mun idoleista aikoinaan ja vaikka vihjattiin eri lajeja, niin tässä on se henkilö joka sytytti minun vihjeisiin osumishalun ja palon ja kun katosit, niin alkoi palo hiipua pikku hiljaa. @voivoi alasarjojen guru ja yksi hyvistä lätkä tipsaajista, jotka minuun jääkiekko ystävänä toi palon vihjeisiin ja yks ehdoton kovimmista vihjaajista itselleni Paljon muitakin huippuja on täällä toki, mutta itselleni nämä 2014 - 2015/ osittain 2016 oli mielestäni jotain sellaista mitä tuskin VP- historiassa koskaan tullaan kokemaan. Iso kiitos, ett saatiin kokea se yhdessä Päivän vihjeiden tilastoista poimittu Nämä vuodet ei koskaan unohdu (2013 - 2015) ja tulosta tehtiin hyvin ja muistot elää ikuisesti, kiitos että ehdin olla teidän kanssa jakamassa noita vuosia MUTTA MITÄ NÄILLE HUIPULLE OIKEIN KUULUU? OLISI kiva tietää / kuulla jotai? PS: ESSI.... Onko hän vielä täällä vai missä historian ja yks Hall of fame jäsen mahtaa olla? En ole nähnyt?
 14. 3 points
  Nyrkkeily Otto Wallin - Adrian Granat Valinta: Otto Wallin, betsson, @2.07 Klo: 22:00 Tässä otellaan käytännössä raskaan sarjan Ruotsin mestaruudesta. Vastakkain kaksi samanikäistä nuorta miestä, joilla on yhtä pitkä ammattilaisura takanaan. Wallinin saldo on 19 ottelua, joista kaikki voittoja. Granatilla 15 voittoa ja yksi tappio. Wallinille on tarjolla nousukerrointa, monissa paikoissa kertoimet hänen voitolleen olivat alussa 1.50-1.60 luokkaa. Granat on kaksikosta nimekkäämpi osapuoli, hänellä on kova tyrmäysprosentti ja vain yksi hänen voitoistaan on päättynyt ennen täyttä aikaa, ja tästähän suuri yleisö tykkää. Wallin ei ole ihan samanlainen höyryjyrä, mutta hän on tekniikaltaan ja ottelusilmältään Granatia parempi. Hänellä on myös 13 tyrmäysvoittoa, joten ihan kevytkätinen ei hänkään ole. Ennakolta 50/50-otteluissa suosin usein taitavampaa osapuolta, ellei vastustaja ole mielestäni ratkaisevasti isokokoisempi, nuorempi tai kovalyöntisempi. Lisäksi tuo Granatin ainut tappio oli paha ensimmäisen erän tyrmäys, mikä herättää vähän kysymyksiä miehen leuan kestävyydestä. Wallin ei ole samanlaisissa ongelmissa ollut. Hän on lisäksi vasenkätinen ja mielestäni Granat on ollut aiemminkin hieman vaikeuksissa vasureiden kanssa.
 15. 3 points
  Viron Premium Liiga, klo 13:00 Tulevik - FC Flora, Flora -3EH 1.75@Coolbet Omiin silmiin täysin ilmaiset kertoimet ovat kyseessä. Tulevik ja Flora pelasivat molemmat Cup ottelut keskiviikkona, Flora voitti suvereenisti vieraissa Kuressaaren 0-7 ja Tulevik sai shokkihoitoa Tallinnassa Floran U21 junnuilta häviten 7-3! Jo aiemmalta lauantailta oli niskassa ruma 0-6 tappio Kaljulta. Joukkueen presidentti ei nähnyt muuta ratkaisua kuin erottaa päävalmentaja Marko Kristal. Tilalle astuu 33-v. puolustaja Sander Post, kuka oli jo aiemmin joukkueen urheilutoimenjohtaja mutta nyt siis vastedes pelaajavalmentaja. Jää nähtäväksi kuinka nopeasti Tulevik löytää itselleen päätoimisen valmentajan, mutta Postin astuessa virkaan, en usko, että tällä olisi sitä suurta muuttavaa vaikutusta joukkueeseen, ennen kuin joku täysin uusi henkilö astuu peräsimeen. Samalla organisaatiota uudistetaan muiltakin tahoilta, joista joukkue ilmoittaa lähipäivinä. Apua ei ole sairaslistaltakaan odotettavissa kuin vasta parin viikon sisällä Allikin ja Juhkamin toivuttua. Floralta puolestaan on poissa Miller, Alliku ja Gussev. Keskinäiset ottelut ovat olleet viime aikoina tasaisia, mutta silti Floran tulisi näissä olosuhteissa ottaa suvereeni voitto kriisissä olevasta kotijoukkueesta vähintään neljän maalin erolla.
 16. 3 points
  LIIGA PRONSSIPELI TPS -HIFK Tekee maalin ottelussa: Lucas Ekeståhl Jonsson/ 9.00 Unibet Klo 18:30 Niinkuin poronvoima kirjoittikin niin maaleja uskon minäkin että tulee ja lähdetään koittamaan pienellä riskilläkin tepsin kolmosparin ruotsalaista puolustajaa. Lucas teki runkosarjassa kuusi maalia ja pleijareissa mies on onnistunut kertaalleen verkkoa heiluttamaan, tuo tapahtui välieräsarjan ensimmäisessä ottelussa Tapparaa vastaan ylivoimalla ja juurikin Gatorade Centerissä. Lucas on pienikokoinen puolustaja, joka nousee tukemaan hyökkäyksiä kummiskin ennakkoluulottomasti ja välillä siitä palkinnon saa. Ruotsalaispuolustaja kellottaa +- 20 minuuttia per peli ja pelaa kummiskin myös ylivoimaa niin miksei laukovalle pakille sitä maaliakin tilille voisi vielä tulla kauden päätöspelissä.
 17. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Pronssiottelu TPS - HIFK over 5,5 maalia @2.39 Coolbet KLO: 18.30 On aika päättää näiden kahden kausi tänään ja jommalle kummalle jää kaulaan pronssiset mitalit ottelun ratkettua. Tässä kohtaa on kummallakaan aivan turha säästellä yhtään mitään. Molemmilta nipuilta löytyy runsaasti hyökkäysvoimaa ja maalintekotaitoa. Kauden aiemmat kohtaamiset tälläkaudella eivät ole olleet mitään maalijuhlia, yhtä matsia lukuunottamatta, mutta erittäin suuri todennäköisyys semmoiseen tässä tänään on. Kokoonpanoihin en tule ottamaan kantaa sillä kyllä tämä matsi ratkaistaan tunnepuolella, oli siellä kentällä kuka hyvänsä. Se kumpi joukkue tänään haluaa voittoa enemmän niin tulee sen myöskin ansaitsemaan. Mielenkiintoista nähdä kuinka Eric Perrin ja Tomi Kallio tähän matsiin suhtautuu. Urat alkaa molemmilla olla ehtoon puolella joten mitali varmasti maistuisi. HIFK puolestaan jäi todella niukasti ulos finaaleista haastettuaan Kärpät toden teolla. Uskon että kovan taistelun läpikäynyt joukkue haluaa myös päättää kautensa voittoon ja mitaliin. Oma arvioni tästä kamppailusta on se, että riskejä otetaan ja uskalletaan haastaa ja kokeilla vähän hullujakin ratkaisuja. Hyökkäämisen juhlaa tämän luulisi siis kaikinpuolin olevan. Parempi veskari pelaa mitskut tänään kaulaan, mutta vähämaalisesti tämä kamppailu ei mielestäni pääty. Urut auki. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 6 maalia
 18. 3 points
  Jääkiekko KHL KLO 19.30 TsSKA Moskova - Ak Bars Kazan Valinta : X2 ( Tasapeli tai Kazan ) Kerroin : 2,08 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 1/2 Osumis-tarkkuus GAME 3. Sarja on 2-0 voitoin Kazanille Täytyy nostaa käsi pystyy virheen merkiksi. Siis vittu, että hävetti vihjaa CSKA voittoa G2 pelissä. .aivopieru pahimmasta päästä kyseisen pelin katsoneena. Kazan on vienyt mielin määrin sarjaa. Joukkue on hallinnut pelejä ja silmiinpistävää oli se kuinka alistunut CSKA on tällä hetkellä. CSKA Ei ole mitenkään ollut vaarallinen. Yksittäisiä hyökkäyksiä saavat, koska kyseessä on jääkiekko - ottelu, jossa luistellaan ja se tuo vetopaikkoja molemmille, kun nopeasti pelataan, mutta katsotaan molempia G1-2- pelejä, niin aina johtomaalin tekemisessä Kazan on ollut vaarallisempi ja ansainnut aina johtomaalinsa. CSKA ei ole johtanut kertaakaan koko sarjan aikana ja tuntuu, että joukkue on menettänyt jo iskukyvyn. Ylivoima on aika surkeaa tv-kuvan perusteella ja Kazan tuntuu olevan kokoajan edellä. Voi olla, että osa tuosta on Kazan kotihallin merkitystä, mutta silti vaikea nähdä, että Kazan tulisi häviämään varsinaisella peliajalla tässä sarjassa otteluakaan. Tuloksellisesti peli on maalin pelejä, mutta kun katsotaan ottelua, niin kummassakin pelissä 0-0 / 1-1 tilanteessa on näkynyt ja jopa selvästi se, että Kazan on juuri se joukkue joka tekee ja on tehnykkin johtomaalit. CSKA ei ole johtanut kertaakaan otteluissa ja vaikeaa tuntuu olevan, niin hyvin vaikea nähdä, että Moskovassa hirveästi voimasuhteet muuttuu, niinpä lähdetään pelaa Kazan puolelta ja aika maukas kerroin löytyy jo siitä, että vieraat eivät varsinaisella peliajalla häviä, niin otetaan se kupongille. Kunhan Kazan EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 19. 3 points
  Jääkiekko, NHL Playoffs (2-0) San Jose - Anaheim Tekee pisteen ottelussa: Adam Henrique (ANA) @2.35 Unibet KLO: 05.30 Tiukka paikka ankkalaumalla edessä. Molemmista peleistä kuonoon. SJ on vienyt molemmissa peleissä myös laukaukset. Kaiken tämän lisäksi Ducks on kuluttanut jäähypenkkiä vastustajaansa nähden huomattavasti enemmän. Vaikka Ylivoimamaaleja ei olla liiaksi nähty niin onhan tuo selvää että peluutus ja rytmitys kärsii tästä todella paljon. Anaheim on siis selkä seinää vasten teoriassa sillä tämän ottelun merkitys on suuri. Viimepelissä 5 kertaa maaliakohden laukonut Devilsistä kesken kauden saapunut Henrique oli jo jopa pelipäällä. Tekemisen meininki, mutta ei onnistumista tässä sarjassa toistaiseksi. Runkosarjassa noin joka kolmanteen matsiin häkki heilui ja nyt viimepelin perusteella on erittäin halukas ottamaan roolia hyökkäyspäässä. Vastuuta heruu erikoistilanteissakin ja minuutteja tulee takuulla yli 15min verran tässä tulevassa koitoksessakin. Sharks on tähän saakka pystynyt pitämään ankat melko tehottomina, mutta oma mielipiteeni on, että tässä matsissa taktiikka muuttuu ja Ducks on vahvoilla. On äärimmäisen vaikeaa lähteä 3-0 tappioasetelmasta seuraavaan vieraspeliin kuin että 2-1 voitoin. Iso ottelu kyseessä sarjan jatkon kannalta joten luotan todella vahvasti Henriquen aktiiviseen panokseen tämmöisessä paikassa. Getzlafin ja Perryn ohella niitä miehiä joilta tehoja on lupa odottaa. Ottelun merkitys on siis suurempi Duckseille ja koska Adam oli viimepelissä todella aktiivinen niin nälkää takuulla jäi tähän matsiin. Kova kerroin kaverille, joka huokuu itsevarmuutta tällä hetkellä. Maalintekijä henkeen ja vereen. Kohde menee oikein kun Adam Henrique tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 20. 3 points
  Terve @Kemmuru suurin osa meista osti noiden kulta vuosien jalkeen saaren taalta karibialta. Essi osti tuosta vierestani ja muutti mumminsa kanssa sinne.. Iltaisin jos on hyva saa ja tyyni keli, niin voi kuulla "lors lors beibi!" ... Essin mummi on villi tapaus ja rommia saattaa mennä välillä.. no Essin saaren nimi on banaanisaari, tiedä sitten mistä on keksinyt moisen nimen Tein pienta stalkkausta ja huomasin, etta todella moni on hiljentynyt totaalisesti noilla nikeilla, tieda sitten, ollaanko tultu toisilla nimimerkeilla kaymaan kylassa tai ihan vain rekistoroimatta. Itse teen viela freelancer keikkaa, ainakun kun kerkean auringon otolta. Ystavallisin terveisin Kalastaja
 21. 3 points
  MESTARIEN LIIGA Real Madrid - Juventus Tekee maalin:Ronaldo/ 1.75 Nordicbet Klo 21:45 Joukkueiden toinen kohtaaminen pelataan Realin kotistadionilla Bernabeulla. Real haki italiasta tyyli puhtaan vierasvoiton 0-3. Ronaldo iski ensimmäisessä kohtaamisessa yhden hienoimmista chämppari osumista kun pisti pallon verkkoon kunnon saksipotkulla. Ronaldo teki ottelussa myös toisen maalin ja alusti Marcelon 0-3 maalin. Ronaldo on tehnyt tämän kauden chäppäreissä jokaikisessä ottelussa maalin niin en näe syytä miksei mies onnistuisi tänäänkin Bernabeulla. Molemmilla joukkueilla yksi isompi poissaolo kun kotijoukkueen puolustuksesta sivussa on Ramos ja vierasjoukkueen hyökkäyksestä puuttuu suht iso palanen kun Dybala on poissa. En usko Juventuksen tekevän tänään Roomia. Enemmän juurikin uskon kotijoukkueen hallitsevan peliä ja kyllä siinä väkisinkin maalinteossa onnistuu ja se on sitten jo suuri ihme jos Ronaldo ei jatka maaliputkeaan mestareiden liigassa.
 22. 3 points
  Kiva saada Vode mukaan kirjoittelemaan. Toivottavasti Messi tekee maalin, niin saadaan jatkossakin se vihjaamaan Jääkiekko Kanada , WHL KLO 05.05 Tri-City Americans - Victoria Royals Valinta : Tri-City Americans Kerroin : 2,05 ( PAF ) Game 3. Tri-City Americans johtaa sarjaa voitoin 2-0 Tri-City Americans kävi hakee kaksi ryöstöä vieraista numeroin 0-7 sekä 1-4. Maalintekoon joukkue on pystynyt. Nyt sarja siirtyy Tri-City kotihalliin ja voimasuhteet mielestäni vain kasvavat. Tri-City oli Läntisen Konferenssin runkosarjassa neljänneksi (4,) kovin kotijoukkue voittaen 36 ottelusta 17kpl varsinaisella peliajalla. Poffeissa ensimmäisellä kierroksella joukkue voitti molemmat kotiottelut 5-3 numeroin ja nuo olivat myös G3-4 ottelut siihen sarjaan. Victoria Royals ei ole mikään ihmeellinen vierasjoukkue. Joukkue oli Lännen Konferenssissa toiseksi huonoin vierasjoukkue. 36 otteluun tuli 17 kpl varsinaisella peliajalla tullutta turpasaunaa. Myös joukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella G3 pelin vieraissa. Tri-City pelasi hyvät vierasottelut ja varmasti lähtevät hyvässä kunnossa kotipeleihin. Kotihallissa tuskin löysäillään ja ainakin tähän Game 3 peliin löytyneen paljon halua. Royals puolestaan on pakko hakea vierasvoitto, mutta vieraspelit ei ole sujunut kovin hyvin ja tässä sarjassa vielä jääneet numerollisesti aika jalkoihin, niin jotenki vahva usko on kotijoukkueeseen. Kyseessä on kotijoukkueelle sarjan eka kotipeli ja vielä ei olla edes henkisesti jatkossa, niin eiköhän hyvä kotijoukkue pelaa hyvän ottelun ja niinkuin tähän asti, niin se riittää edelleen voittoon asti. Tähän kertoimeen on tartuttava näistä tilastoista katsottuna. Kunhan Tri-City Americans voittanut varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 23. 3 points
  Jalkapallo | Eurooppa | UCL 21.45 Manchester City - Liverpool Over 2,5 & BTTS Yes | 1,83 | Bet365 Toinen yritys. Viimeksi samaa kohdetta vihjatessani Manchester City otti Liverpoolilta turpaan 3-0, mutta tänään on viimekertaista isompi luotto siihen, että saadaan kohde osumaan. Manchester CItyn viime viikko on heidän standardeillaan katastrofi. Ensin joukkue otti tosiaan nokkiin Liverpoolilta, mikä vaikeutti jatkoonmenoa Chämppäreissä huomattavasti. Tämän tappion lisäksi joukkue suli viikonloppuna kotonaan derbyssä Manchester Unitedia vastaan 2-0 -johtoasemasta 2-3 -tappioon, mikä tarkoitti sitä, että City ei pääse vielä juhlimaan Valioliigan mestaruutta. Liverpoolille viikko sen sijaan oli oikein hyvä, vaikka joukkue jäikin viikonloppuna tasapeliin Merseysiden derbyssä Evertonia vastaan. Tuossa ottelussa Jürgen Klopp päätti kuitenkin lepuuttaa monia avainmiehiään, jotta he olisivat tikissä tämän päivän ottelua varten. Poolin suurin huoli on kuitenkin Mohamed Salahin lievä loukkaantuminen Cityä vastaan pelatussa ottelussa, jossa egyptiläinen loukkasi nivustaan ja hänen pelikunto on epävarma tämän päivän otteluun. Asetelma otteluun on varsin selkeä. Manchester Cityn on pakko lähteä hyökkäämään ja yrittää tehdä mahdollisimman paljon maaleja pienellä riskilläkin. City pelaa jo ennestään korkealla puolustuslinjalla, jota Liverpool on pystynyt hyödyntämään ankarasti tämän kauden otteluissa. Liverpoolin tehtävänä on käyttää Cityn heikkoudet puolustuksessa hyödykseen ja tällätä vähintään yksi vierasmaali, mikä tarkoittaisi sitä, että Cityn pitäisi tehdä peräti 5 maalia päästääkseen jatkoon. Vaikka Poolilta puuttuisi Salah, niin joukkueessa löytyy edelleen tulivoimaa ja siksi uskon molempien tekevän maalin vähintään kertaalleen. City tulee vyöryttämään peliä kovalla intensiteetillä Liverpoolin päätyyn ja tällä kertaa kotijoukkue saa Sergio Agueron pelikuntoisena kentälle, mikä voi olla ratkaiseva palanen Cityn palapelissä ja siksi uskon heidän tekevän vähintään kaksi maalia tänään. Kaiken järjen mukaan Manchester Cityn ja Liverpoolin matseissa ei toista peräkkäistä BTTS No -tulosta nähdä vaan tänään molemmat löytävät pallon maalin perukoilta. Overin raja tulee myös aika varmasti puhkaistua näin tulivoimaisilla joukkueilla ja siksi tätä kohdetta lähdetään taas kokeilemaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa molemmat joukkueet tekevät maalin ja ottelussa tehdään vähintään kolme maalia.
 24. 3 points
  Klo 21.45 UCL Roma - Barcelona Tekee maalin ottelussa Messi kerroin 1.8 Unibet En tiiä tarviino tätä kauheesti perustella? Kaikki jotka seuraa jalkapalloa tietää että kun messi saa paikan niin se on maali. Mutta jotain pientä perustelua ni yritän keksiä Ensimmäinen osa päättyin barcan 4-1 voittoon.Tänään siis Roman on pakkko hyökätä ja yrittää vähän riskilläkin.mikä siis tarkoittaa barcelonan tähdille enemmän vastahyökkäys mahiksia ja maalintekotilanteita. Messille tunnetusti riittää 1 paikka että tulee maali ja tänään paikkoja tulee 1-5.. Turinathan on tähön tipsiin aivan turhat muttakun ne kuuluu laittaa niin laitoin edes jotain.. Lähde - Vode'skitchen Hyvää betsi iltaa ja otetaa rahat 1.8 kertasena mesain maalilla taskuhun. Oma veikkaus et messi maalaa ennen 30min 😘
 25. 3 points
  Ensimmäistä vihjettä kehiin Korisliigasta Helsinki Seagulls - Kouvot Alkamisaika: 18.30 Valinta: Helsinki Seagulls -6.5 @1.88 UNIBET Playoffit alkavat tänään näiden joukkueiden osalta ja napataan heti maistuva kerroin. Seagulls on voittanut 6 peräkkäistä kohtaamista. Kouvot eivät ole myöskään pystyneet ryöväämään voittoa Helsingistä sitten 2015 jälkeen. Helsingillä on ollut hyvä draivi päällä kotona (14/6) ja Kouvot taas vieraissa vähän nihkeä (9/11). Kouvoilta on poissa Tuomas Hirvonen, joka on tärkeä pelaaja, sillä hän on Kouvojen pelinrakentaja ja pelaa n.35 minuuttia per peli, joten suuri menetys Kouvoille heti pleijjareiden alussa. Kunhan Seagulls saa puolustettua Thomas Gipsonin (Kouvojen sentteri) pois, sekä suljettua puolustuslevypalloista niin Seagullsilla ei ole ongelmaa. Gulssit ovat kokeneempia pleijjareissa sekä kokeenempia pelaajia löytyy rosterista. Kohde menee oikein kunhan Helsinki Seagulls voittaa ottelun vähintään 7 pisteellä.
 26. 3 points
  Ruotsi:Allsvenskan Jalkapallo klo.20:00 Malmö - AIK Saa kortin Enoch Adu @3.00(AIK) Otetaas testiin korttivetoa. Kiivasottelu tiedossa ja molemmilla on hyväporukka kasassa.AIK:ta veikkailtu jopa mestariksi.Vastakkain siis viimekaudenmestari ja kakkonen ja molemmat tulee tälläkinkaudella taistelee siellä taulukon yläpäässä.Molemmat voitti 1.kierroksenottelunsa ja nyt olis tarjolla ykköspaikka sille,kumpi tämän nyt voittanee vai meneekö tasan.Vauhtia ja tapahtumia tullaan näkemään ja laittomiaotteitakin luultavasti.AIK otti jo kotonaan Kalmaria vastaan 3korttia ja Adu oli yksi niistä.AIK:n keskikentän Adu on nyt noita kortteja ottanut ihan kiitettävästi ja peräkkäisissäotteluissa.4 Cup matsissa,missä Adu pelasi niin kolmessa vilautettiin miehelle korttia.Adu on ottanut siis 5 viimepelissään 4 korttia,joten tahti on aika hyvä.Onko Adu sitten tänään aloituksessa,siitä ei ole vielä tietoa.Swebank stadion on varmasti tänään täynnä ja tunnelmaa ei ottelusta puutu.Tunteitakin saatetaan nähdä ja niitä ikävänpuoleisiasellaisia.Katotaan onko Adu avauksessa ja jos ei ole niin veto mitätöidään.
 27. 3 points
  Jalkapallo, Veikkausliiga HJK - Ilves Alkamisaika: 17:00 Pelivalinta: HJK -1.5 @2.15 (Unibet) Se on varma kevään merkki, kun Vekeliiga potkaistaan käyntiin huhtikuussa. Avauskierrokselta löytyi pelattavaksi noussut kerroin. Unibetiltä saa selvää toppia HJK:n kahden maalin voitosta ja se napataan kiinni. Kerroin avattiin 1.88 tasolla ja en oikeastaan ole varma miksi se on unipaffilla noin hyvin noussut, mutta yli kahden kerroin kelpaa minulle vetoon. HJK on aina avannut kautensa lujaa ja varsinkin kotona. Viime kaudella se murskasi VPS:n peräti 5-0. HJK on tälläkin kaudella ylivoimainen suosikki ja materiaaliltaan toiselta planeetalta kuin muut. Nyt se kohtaa viime kaudesta heikentyneen Ilveksen. Etenkin Tendengin lähtö oli iso kolaus tamperelaisjoukkueelle. Uskon, että HJK avaa kautensa lujaa kotonaan ja Ilves jää tässä kapealla materiaalillaan jalkoihin. 2.15 kerroin on maistuva ja se otetaan.
 28. 3 points
  FORMULA 1, Bahrain GP KLO 18.10 Valinta: Valtteri Bottas Voittaa Bahrain GP Kerroin : 8.00 ( PAF ) Tätä on hieman pakko testaa. Vettel lähtee kärjestä ja mitä minä olen ymmärtänyt, niin ei ole ollut tällä Bahrainin radalla kuitenkaan nopeimpia, vaan kyseessä oli aika-ajojen lopussa tullut suonenveto, mikä siivitti hänet paalulle. Hänen takaakakkosruudusta lähtee tallikaveri Kimi Räikkönen, joka on ollut nopeimpia kuljettajia koko viikonlopun aikana ymmärtääkseni, mutta silti hävisi aika-ajojen lopussa tallikaverilleen. En tiedä onko se Suomilasit vai mikä on, kun sanotaan Räikkösen olevan kakkoskuski. Tuleeko siis Ferrari yrittämään saamaan autot maaliin, niin että Vettel voittaa ja Räikkönen tulisi toiseksi? Valtteri Bottas lähtee heti Ferrarien takaa kolmoisruudusta. Hän oli 0.166 sekuntia vain Vetteliä perässä, mutta jos olen ymmärtänyt oikein, niin Mercedes on auto, joka on aina parhaimmillaan kilpailupäivänä. Eli Bottas on hyvällä iskuetäisyydellä. Häntä myös helpottaa se, että hän oli tallikaveriaan Lewis Hamilton nopeampi ihan oikeasti ja kun "Hämis " sai lähtöruuturangaistuksen, niin tallikaveri velvollisuuksia ei liene hänellä. Bottas saa varmasti kaikki avut talliltaan, jotta pystyy haastamaan Ferrarit. Bahrainin rata on F1 peliä pelanneena ja lukeneeni, niin rata, jossa on muutama paikka, jossa pystyy "helposti " ohittamaan hitaamman edellä, niin en jaksa uskoa, että jos Bottas saa autonsa kulkemaan, niin jäisi jumiin Ferrarien taakse. Hamilton on sen verran takana ja hänellä on muun muassa Ricciardo ohitettavana, jonka ohi varmasti kestää jonkin aikaa, niin uskon vahvasti, että Mercedes antaa kaiken tuen Bottakselle. Ferrari varmaan tulee koittamaan taktiikkaa, että Vettel ajaa kärjessä ja Räikkönen pitää Bottaksen takanaan. No milläs sen teet, jos Kimi ja Valtteri onkin paalupaikka Vetteliä nopeampi? Kimi pysyy tiimin takia takana, mutta kyllä Bottas saa paikat ja ajaa ohi ja menee voittoon. Bottas omaa kaiken mahdollisuuden voittaa tänään ja siitä annettu kerroin on erittäin pelikelpoista suomalaisille. Ferrari yrittää taktikoida, mutta Bottas tulee ja voittaa tänään. Kunhan Valtteri Bottas Voittaa Bahrainin GP:n, niin tämä kohde menee oikein. JapBet täältä tullaan Bottaksen kyydillä sun niskaa hengittämään @vormulafani tuu sä nyt kertoo kuka tämän oikeasti voittaa
 29. 3 points
  Jääkiekko, NHL Vancouver Canucks - Arizona Coyotes klo 05:00 Vancouver Canucks @2.55 Unibet Ensi yönä herrat Henrik ja Daniel Sedin pelaavat viimeistä kertaa kotona Vancouverissa. Edessä on mielenkiintoinen ottelu Arizonaa vastaan. Loppuunmyyty halli, Sportsnetin suora tv-lähetys koko Kanadassa, kaikki haluavat nähdä Sedinien viimeisen kotiottelun. Vancouver nousi edellisessä ottelussa Vegasia vastaan 1-4 tilanteesta vielä tasoihin 4-4. Jo silloin tiedettiin ruotsalaiskaksosten lopettamispäätöksestä, mutta ensi yönä kaikki on monin verroin suurempaa. Mikäpä olisi sen parempi tapa päättää ura kuin ottaa viimeisessä kotiottelussa suora voitto Arizonasta. Arizona on kieltämättä pelannut hyvin viime aikoina. Viime pelissä laukaukset olivat 43-21 Calgarylle, mutta silti peli päättyi 1-4 Arizonan voittoon. Raanta saalisti tuossa ottelussa 42 torjuntaa. Vielä ei ole tietoa siitä, pelaako Raanta ensi yönnä, mutta siitä huolimatta Vancouver tulee voittamaan. Tässä ottelussa tehdään kaikki mahdollinen voiton eteen. Kotiyleisön tuki on valtava ja Sedinit tulevat saamaan kunniakkaan päätöksen uralleen saalistamalla voiton Arizonasta.
 30. 3 points
  Jalkapallo | Eurooppa | UCL 21.45 Liverpool - Manchester City Over 2,5 & BTTS Yes | 1,90 | Bet365 Euroopan eliittiseurat kohtaavat UCL-jalkapallon merkeissä tällä viikolla ja jo eilen nähtiin mitä Chämppäri-futis voi parhaimmillaan olla . Tänään vielä nähdään muutama ottelu, joista mielenkiintoni kohdistuu kahden brittiseuran, Liverpoolin ja Manchester Cityn, kohtaamiseen. Liverpool on pelannut tällä kaudella erittäin katsoja-ystävällistä jalkapalloa. Maaliverkot ovat olleet koetuksella, kun Reds-hyökkäys on Mohamed Salahin johdolla tehnyt tuhojaan sekä kotimaisessa Valioliigassa että Euroopan kentillä. Jürgen Klopp on yksi harvoista managereista, joka on pystynyt laittamaan kunnolla hanttiin Pep Guardiolan johtamia huippujoukkueita vastaan ja hän tietää, että Liverpoolin paras ase on heidän hyökkäys. Manchester City on murskannut ennätyksiä Valioliigassa tällä kaudella ja joukkueen matka UCL:ssä on sujunut Liverpoolin tapaan ilman suurempia ongelmia. Nyt Cityllä on edessään kenties seurahistorian tärkeimmät ottelut, sillä kahden UCL-kohtaamisen välille mahtuu mahdollinen Valioliiga-mestaruuden varmistava ottelu paikallisvastustaja Manchester Unitedia vastaan. Pep Guardiola on kuitenkin painottanut medialle juuri tämän ottelun tärkeyttä, sillä tällä kaudella Cityllä on realistiset mahdollisuudet mennä aivan päätyyn asti. Kuten vastustaja veli Liverpool, Manchesterin siniset ovat äärimmäisen vaarallisia hyökkäyspäässä ja heillä on käytössään yksilötaitoa kentän jokaisella osa-alueella. Yksi mahdollinen syy joukkueiden runsasmaalisuuteen sekä toisiaan vastaan että muita joukkueita vastaan löytyy joukkueiden pelifilosofiassa. Liverpool luottaa nopeisiin vastahyökkäyksiin ja kovaan prässäämiseen, kun taas City haluaa pitää palloa ja rakentaa vaarallisia tekopaikkoja pallonhallinnan kautta. Käytännössä siis molemmilla joukkueilla on eri filosofioiden kautta sama lopputulos - paljon maaleja. Kumpikaan joukkue ei myöskään ole puolustuspäässä aivan terävintä kärkeä, vaikka toki sieltäkin osaamista löytyy. Liverpool ja City ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella kahdesti, joissa molemmissa nähtiin runsaasti maaleja. Ensimmäinen ottelu päättyi Cityn 5-0 -voittoon, joka oli ainakin ensimmäisen puoliajan perusteella hieman liioiteltu tulos, etenkin kun ottaa huomioon Sadio Manen ottaman punaisen kortin. Liverpool päätti Cityn ennätyksellisen pitkän tappiottoman putken kotikentällään Anfieldillä 4-3 -lopputulokseen päättyneessä trillerissä. Etenkin jälkimmäisessä ottelussa nähtiin molemmilta joukkueilta tehokasta ja nopeatempoista jalkapalloa, mutta myös puolustuspään heikkoudet nostivat päätään. Liverpoolilla on muutamia loukkaantumishuolia ja kysymysmerkkejä illan otteluun. Ainakin luottotoppari Joel Matip ja viime ottelussa loukkaantunut keskikenttäpelaaja Adam Lallana ei tule pelaamaan päivän ottelussa. Manchester Cityn tilanne on huomattavasti parempi, sillä joukkueella on laittaa jalkeille lähes paras mahdollinen kokoonpano, vaikka Sergio Agueroa ei välttämättä ottelussa nähdä kentällä. En usko, että kumpikaan joukkue tässä lähtisi peruuttelemaan liikoja, sillä molempien joukkueiden vahvuuksiin kuuluu vahva hyökkäyspeli eikä niinkään puolustuksen kautta pelaaminen. Manchester City on varmasti ennakkosuosikki voittamaan otteluparin, mutta Anfieldillä Liverpool on erittäin vahva joukkue ja siksi uskon molempien joukkueiden tekevän maalit mieheen ja lopputuloksen menevän overin puolelle. Kohde menee oikein, kun ottelussa molemmat joukkueet tekevän maalin ja ottelussa tehdään vähintään 3 maalia.
 31. 3 points
  Superliiga: Turkki, jalkapallo klo: 20.00 Kayserispor - Fenerbahce: Vierasjoukkue tekee yli 1,5 maalia @2.06 Coolbet Turkin Superliigan illan ainoa ottelu. Vastakkain sijalla 6. (41p) oleva kotijoukkue Kayserispor ja sijalla 4. (48p) majaileva Fenerbahce. Menestymään tottuneella Fenerbahcella matkaa kärkipaikalle 9 pistettä, yksi peli vähemmän pelanneena. Tämä peli olisi siis tärkeä voittaa. Kayserispor turvallisesti korkealla sijalla, mutta kärkeen realistisesti tavoitellakseen pelit loppuvat auttamattomasti kesken. Tämän illan jälkeen enää seitsemän kierrosta jäljellä. Miksi siis pelata vierasjoukkueen maaleja? Kolmeen viime peliin Fenerbahce on joka kerta mättänyt kolme maalia Kayserisporin verkkoon. Kaikki pelit on pelattu viime vuoden puolella. Lisäksi joukkueiden keskinäiset viisi edellistä kohtaamista kahden kauden ajalta ovat menneet yli 2,5 maalin (1.95 Bet365/10Bet). Tähän lisätään vielä kotijoukkueen puolustuspään ongelmat. Kotijoukkueelta illan ottelusta varmasti pois ykkösmaalivahti Lung ja avauskokoonpanon puolustuslinjasta Sapunaru. Molemmilla korteista johtuva poissaolo, joten yllätysparantumiset eivät auta. Lisäksi avauksen puolustajista Kana-Biyik huilasi viime pelin loukkaantumisen takia ja on todennäköisesti myös pois. Fenerbahcelta on pois ainakin Koybasi ja mahdollisesti myös Janssen sekä Zeybek. Nämä kaikki kolme ovat pitkäaikaispotilaita. Kayseriin on tälle päivälle ja illalle luvattu puolipilvinen sää, sadekuuroilla höystettynä. Sopivan haasteellinen kotijoukkueen uusiksi menneelle puolustuslinjalle. Pelionnea!
 32. 3 points
  Belgia:Jupiler League jalkapallo klo.15:30 Antwerp - Oostende 2.pa btts @3.26 Marathonbet Belgian Eurooppalohkoo ja molempienosumaa toisellepuolikkaalle hakuun. Kuudenjoukkueensarjaa pelataan ja ainoastaan yksi joukkuue pääsee välieriin.Joukkueet oli 30kierroksen runkosarjassa sijoilla 8 ja 11.Taukoo on nyt pidetty ja pelit tänään siis jatkuu näittenosalta.Antwerp ei ollut tauonaikanalaakereillaan vaan pelasi Maaliskuussa 3 ystävyysottelua.Oostende viimeisinpeli on runkosarjan pääröskierrokselta 11.3.Pidän joukkueita aika tasavahvoina.Oostenden pelit kulki runkosarjan loppukierroksilla huomattavasti paremmin mitä Antwerpin.Kotonaan Antwerp pelasi 15 ottelustaan 7 tasan,eli lähespuolet.Oostenden vieraspelit ei menny sen paremmin,kun se pelasi kuudesti tasan 15:sta.Näin ennakkoon vaikuttas tasaiseltapeliltä ja kokeillaan,josko sieltä molemmilta sitten se maali nähtäisiin jälkipuoliskolla.
 33. 3 points
  NHL Philadelphia . Boston Tuplamahdollisuus X2/ 1.61 Unibet Klo 19:30 Tänään rapakon takana pelataan yksi ottelu meille suomalaisillekin hyvään aikaan kun Boston vierailee Philadelphian vieraana. Molemmat ovat menossa pleijareihin joten kummallakaan ei mitään pakollista tarvetta ole tästä pisteitä ottaa sen kannalta Boston pelasi eilenkin illalla kotonaan Floridaa vastaan ja voitti tuon ottelun 5-1, päätöserän tuossa ottelussa Boston varmastikkin jo säästeli tätä päivää silmällä pitäen sillä päätöserä pelattiin ottelussa kiikarilla. Boston on muutenkin pelannut viime kierrokset todella hyvin sillä joukkue on jäänyt ainoastaan kertaalleen ilman pisteitä viimeisestä kymmenestä ottelustaan. Vieraistakin joukkue on napsinut pisteitä viimeisestä viidestä ottelusta ja vastustajat ei kummiskaan ole ollut mitään heikkoja (Winnipeg/Minnesota/Dallas/St.Louis/Tampa). Illan isännät ovat pelanneet viime kierrokset myös hyvin sillä joukkue on napsinut pisteitä 8/10 edellisestä pelistään, ainoat pistemenetykset tulivat kun Vegas ja Columbus kävi vierailulla. Kotonaan Philadelphia on voittanut 3/5 edellisestä kotimatsistaan ja pidemmällä aikavälillä 5/10 edellisestä kotimatsista on ollut voittoja. Molemmilla joukkueilla on muutamia poissaoloja kun Bostonilta puuttuu mm Nash/Riley ja isänniltä Raffl/Oduya. Epävarmaa on myös pelaavatko esimerkiksi Filppula, Chara, McAvoy.Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo neljästi ja voitot ovat Bostonille 3-1, Philadelphiassa pelattujen pelien voitot ovat 1-1 ja juurikin viimeisimmän Boston hoiti vieraissa puhtaasti 0-3 Vaikka Boston pelasi viimeksi eilen niin en usko sen näkyvän niin tässä pelissä kun onhan nämä ammattilaisia ja tosiaan se eilinen vika erä oli Bostonilta varmastikkin vaan kurvailua. Boston on myös laadukkaampi joukkue ja osaa puolustaa joukkueena ja iskee sitten Bergeron/Pastrnak kaksikon turvin vastaan ja tekee tarvittamat maalit niin että tästä vähintään sen pisteen joukkue taas kairaa itselleen.
 34. 3 points
  Jääkiekko, Mestis Playoffs (3-2) TuTo - SaPKo SaPKo ML @2.48 Unibet KLO: 17.00 Katkon paikka turussa kotijoukkueella, mutta helppoa ei tule olemaan. Pässipaidat olivat eilisessä matsissa vastustajaansa aktiivisempia, mutta viimeistely ontui pahemman kerran. Turkulaisten Julius Pohjanoksa oli mies paikallaan ja maalit kun ratkaisee oli homma selvä. Erityistä huomiota antaisin myös sille ettei savonlinnalaisryhmä osunut kertaakaan ylivoimalla vaikka tilaisuuksia tähän tarjoutui yllinkyllin. TuTo puolestaan teki molemmat maalit erikoistilanteista ja toisen vieläpä alivoimalla. SaPKo on pystynyt tälläkaudella voittamaan TuTon vieraissa kahteenkin otteeseen joten liian kova paikka ei turkuhalli tänään ole. Mielestäni vieraat tulevat tänään taistelemaan kynsin-hampain jotta sarja saadaan vielä kerran takaisin savonlinnaan ja game seveniin. Merkittävää eroa ei joukkueista mielestäni löydy paitsi tuolta veskariosastolta. Luotetaan tässäkohtaa kuitenkin siihen, että sapko on tehnyt muutoksia ainakin ylivoimaa ajatellen ja joukkue todellakin haluaa mestiksen finaaleihin. Mitään uutta tämä peli tuskin tuo tullessaan sillä viimeistään tässäkohtaa joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin. Melkoinen coinflippi tämä matsi itsellenikin on, mutta kertoimien ollessa noinkin päin helvettiä on SaPKoa otettava lapulle. Ero ei tosiaankaan ole niin suuri mitä kertoimet antavat olettaa. Sarvipaidat ansaitsee päästä game seveniin ja se tulee tänään jäällä näkymään. Kohde menee oikein kun SaPKo voittaa ottelun, vaikka sitten lisäajalla
 35. 3 points
  Jääkiekko, KHL Playoffs AK Bars Kazan - Traktor Kazan o 2,5 maalia @1.91 Unibet KLO: 19.00 Kazanissa kohtaavat tänään hirmuvireessä pudotuspeleissä pelannut kotijoukkue ja pitkän kaavan kautta ufa-sarjasta voittajana selvinnyt Traktor. Joukkueet kohtasivat runkosarjassa toisensa kahdesti. Traktor voitto kotonaan 3-2 jatkoilla ja Kazan kotonaan peräti 7-1. Edellisen kerran Traktor on onnistunut voittamaan Kazanin, tämän kotikentällä karvaa vaille 5vuotta sitten.. Kazan tiputti siis viimekierroksella Magnitogorskin ja mikä mainittavaa tuosta sarjasta niin Kazan ei jäänyt YHDESSÄKÄÄN ottelussa alle 3maalin. Kazanilla on viikon harjoittelu / lepotauko tullut tarpeeseen kun taas Traktor matkusti vielä 3päivää sitten voitokkaasta ufa-pelistä kotiin. Käytännössä siis palautumisaika pitkästä sarjasta jää vain kahteen kokonaiseen vuorokauteen. Kokoonpanoja en ala tässä puimaan sen kummemmin, mutta selvääkin selvempi juttu tässä on että Kazan on sarjan suosikki. Joukkue on parantanut peliään kokoajan playoffien aikana eikä suurempia notkahduksia ole päässyt tapahtumaan. Traktorilla tilanne päinvastainen. Kazan on pelannut kotijäällään nyt 6 pleijarikamppailua ja ainoastaan yhdessä joukkue on jäänyt alle 3maalin. Metsolan Jussi siellä oli silloin esteenä joten ymmärrettävää. Kotijoukkue on siis kovalla prosentilla iskenyt tuota 3 maalia / per ottelu ja ennakkoon lähtökohdat ovat huomattavasti suotuisammat mitä vierailla. Harvoin tulee näitä alle kahden kertoimia raavittua, mutta nyt tuntuu omasta mielestä vähän liiankin hyvältä tämä kohde. Sen kummempia mutisematta Kazan maaleille on takuuvarma valinta tänään. Kohde menee oikein kun AK Bars Kazan tekee ottelun varsinaisella peliajalla vähintään 3 maalia
 36. 3 points
  Suomi:Liiga Playoff jääkiekko klo.18:30 Kalpa - Tappara Tekee Maalin J-M.Järvinen @6.90 Veikkaus Game6 ja otteluvoitot Tapparalle 3-2.Aina se niin vaikea poikkasuottelu jaTapparalle.Eilen Jodelpa klaaras Tampereella 3-1.Voittajaa en lähde veikkaa,koska tässä arvausligassa se on pöljäähommaa ja vaikeaa.Nähtiinhän se jo eilen,ku Tepsin piti olla ainakin Kerimäenpuukirkko,mut mites kävikään,kellot soi kyllä mutta Tepsille.Tää toinen Järvinen on huomannut,et kiekossa se pikkumusta pitää laittaa vastustajanverkkoon.J-M Järvinen on sen jo kahdesti tehnyt.Olisko se ei kahta ilmankolmatta vai miten se meni.Eilen Tappara veteli enempi,mitä Kalpa,mutta 3 aiemassa Kalpa on laukonut enemmän.1.osaottelussa vedot meni suhtkoht tasan.J-M Järvisen laidoilla pelaavat Kuusela ja Peltola oli Tapparan parhaimmistoa runkosarjassa.Kuusela oli Tapparan paras syöttelijä ja Peltola kolmanneksiparas,eli nämä jätkät osaa laittaa lapaseen,eiku lapaan.J-M Järvisen 2 tehtyä maalia Kalpaa vastaan johtunee hyvin pitkälti näistä kyseisistä herroista.J-M Järvinen ei tänään kysele vaan pyytää,jätkät hei olisko tänään parit namupasselit mitään.Unkalla Jan Mikaelin maalista saa @5.80 ja Veikkovelikulta antaa @6.90 ni mutustellaan se pois.
 37. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Playoffs (1-2) HIFK - JYP Tekee pisteen ottelussa: Miro Heiskanen @2.15 Unibet KLO: 18.30 Viimepeliin vajaa 27min kentällä ja tehot 0+3. Mies ei esittelyjä kaipaa sen suuremmin. Kokoajan paremmin peliin mukaan päässyt Heiskanen on IFK:n johtava puolustaja, Kaskea unohtamatta. Kiekollisena erittäin taitava ja älykäs. Ihmetyttää kotiyleisön edessä ennenkaikkea tuo kertoimen suuruus. Viimepelikin kun meni pisteiden osalta hyvin. Tehotilasto jäi +-0 lukemaan, mutta aktiivisesti hyökkäyksiin osallistuvalta nuorukaiselta tämä on suht normaalia. Uskaltaa ottaa riskejä ja haluaa selkeästi ottaa roolia. Kovia vääntöjä on aiemmat kamppailut olleet ja sitä samaa on luvassa varmasti tänäänkin. HIFK ei ole onnistunut tekemään YHTÄÄN ylivoimaosumaa JYPiä vastaan tässä sarjassa, joten senkin aika tulee joskus. Heiskanen lapulle tutuin perustein. Peliaika, rooli, viimepelin onnistumiset ja onhan herra kokonaisuutena loistava pelaaja. Kohde menee oikein kun Miro Heiskanen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 38. 3 points
  La Liga 2 / Espanja Zaragoza - Sevilla B Valinta / Zaragoza -1.5 / @2.00 bet365 klo / 17.00 Vähän samantapainen tilanne kuin eilisessä Skotlannin sarjan ottelussa. Zaragozan tasoitukselle annetaan erittäin hyvää kerrointa faktoihin verrattuna Zaragoza on vielä kamppailussa nousukarsintapaikoista. Joukkue on tällä hetkellä sarjassa sijalla 7. mutta voitolla voisi nousta jopa viidenneksi riippuen Granadan ottelusta. Joukkue pelaa tällä hetkellä erittäin hyvin ja onkin kuuden ottelun voittoputkessa. Edellisen kymmenen ottelun saldo on 8 voittoa, 1 tasuri sekä 1 häviö. Joukkue saa myös kotiedun, joka auttaa varmasti paljon. Edellisen viiden ottelun maaliero on 11-4. Tänään vastaan Zaragozalle asettuu sarjataulukon pohjalla oleva Sevilla B, jolla ei tässä vaiheessa kautta ole enää mitään pelattavaa. Joukkueen vieraspelisaldo on huikea 1-4-10 ja maalierokin 8-27. Edelliset viisi vieraspeliä joukkue on kaikki hävinnyt maalierolla 2-11. Jos joukkueen kotipelitkin lasketaan mukaan, niin joukkue on kymmenen ottelun häviöputkessa joka tuskin loppuu tänään. Vastassa on parempi vireisempi, motivoituneempi sekä yksinkertaaisesti parempi joukkue joka saa vielä kotiedun tähän päälle. En näe millään syytä miksi kahden kertoimista -1.5 kannattaisi jättää pelaamatta.
 39. 3 points
  Jääkiekko, Liiga TPS - SaiPa Alle 4,5 maalia @2.10 Unibet KLO: 17.00 18 maalia kahteen peliin ovat nämä joukkueet mättäneet, eikä kummankaan maalivahti/puolustuspelaaminen ole ollut tasollaan. Kovalla riskillä tätä lähdetään yrittämään ja perustelut tulee tässä. SaiPa on pakkovoiton edessä, mikäli meinaa edes haastaa turkulaiset tässä sarjassa. Rangaistusten merkitystä ollaan molemmissa leireissä teroitettu ja tyhmät sellaiset on karsittava pois viimeistään nyt. Uskomattomia henkilökohtaisia virheitä ollaan nähty molemmilta myös ja ottelun valmistautumiseen ollaan otettu eri asenne. Maalivahtien on aika nousta tasolleen sillä ei Tuohimaa kuin Setänenkään ole kumpikaan onnistuneet. Tepsin pappaketju on tehnyt tuhojaan saipapäässä joten peluuttamiseen ainakin vieraiden osalta on luvassa muutosta. Hurlumhei kamppailut ollaan nyt käyty ja videolta on otettu talteen asioita joihin pelaajien tulee kiinnittää huomiota entistä enemmän. Koska TPS johtaa sarjaa jo 2-0 niin pienen pientä kyttäilyä on mielestäni tänään luvassa. SaiPa taistelee taatusti vastaan, mutta TPS on materiaaliltaan kuitenkin vastustajaansa vahvempi. Maalin pelejä sekä coinflippiä, voittajaan en ota kantaa. Jatkoajan mahdollisuutta en laske pois ja itselle tämä matsi haiskahtaa 2-2 tulokselle. Pienellä lähtee kokeiluun tämä sillä mikäli pääkopassa alkaa jommallakummalla tai molemmilla sumenemaan niin raja ylittynee varmasti. Tarkempaa ja kurinalaisempaa peliä on kuitenkin lupa odottaa joten virheisiin ei ole enää varaa. Kummallakaan. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään alle 4,5 maalia
 40. 3 points
  Australia:NPL Western jalkapallo klo.09:00 Pert Glory U21 - Joondalup Joondalup o1.5 @2.12 Unibet Vielä tappiottomat joukkueet kohtaavat,kun 4kierrosta on pelattu.Glory on aloittanut hyvin ja on talukossa toisena.Glory kyllä tulee tippumaan kaudenedetessä.Glorylla ollu kaksi edellistä vastustajaa sieltä helpoimmasta päästä,joista se klaaras voitot.Tänään mielestäni vastus kovenee ja vaikeutuu.Joondalup on taulukossa kuudentena.Joondalupilla on jo kolmetasuria neljästä ja voihan se tasuri olla lähellä tänäänkin.Muutamakierros sitten Balcatta oli jo yllättää Gloryn,mutta Glory teki lisäajalla 2-2 tasoituksen.Joondalupilla on saumoja ottaa tästä jotain kotiinviemisiä.Joondalupin se parimaalia,jospa sitä tulis silläkin jotain vedonlyöjän pussiin.
 41. 2 points
  Rops - PS Kemi, kortteja yli 2,5 @1,83 /1,5 + kotijoukkueen kortit yli 1,5 @3,30 /0,75 + 2 ah +0,25 @3,20 /0,75 + vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @10 /0,5 L1K - Toinen hankala haku. Tähän derbyyn olisi itse asiassa neljä potentiaalista hakua. Jätän itse nyt btts-haun pois @1,95. Kyseinen kohtaaminen on ollut usein aika erikoinen tapaus. Rops on myös vetänyt alkukauden kovaa, mutta kolme voittoa putkeen alkaa olla jo mille tahansa suomijoukkueelle iso suoritus (unohdetaan HJK). Samoin 270 minuuttia ilman päästettyä maalia. Tässä kohtaamisessa on yleensä tullut myös kortteja. Tässä vedossa haetaan siis kahta linjaa: kortteja ja vierasvoittoa. Edit. Korjasin kortteja yli 2,5 vedon kertoimen oikeaksi, olin laittanut epähuomiossa siihen panoksen 1,75 luvun, kerroin ollut jo eilisestä saakka @1,83 unibetillä.
 42. 2 points
  On vain 3 legendaa. 1. @Esala Hall of famen kunniajäsen. Tennistipsien palautusprosentti 600% 2. @Jode007 Rekkamies joka ei koskaan unohdu vaikka betsejä ei enää laitakaan. Slottikuoppaukset ja paljumilffit muistetaan myös. 3. @Shorty Venäjän naislentopallon 4. divarin erikoismies. Ei ole lajia tai sarjaa jota tämä herra ei tunne.
 43. 2 points
  FC Barcelona - Valencia, yli 2,5 maalia + btts @1,90 /3 (bet365) - Ensi lauantaiksi paikan päälle katsomaan tätä ottelua Camp Noulle. Laitetaan siksi likoon täydet 3% kassasta, jotta enemmän jännitettävää. Pitää vielä katsoa myöhemmin, jos löytyy joku maalintekijä tjms. betsi. Jos Suarezin maalille + syötölle saa mukavaa kerrointa, niin siinä on yksi vaihtoehto. Joka tapauksessa mielenkiintoista nähdä tuleeko kentälle sisuuntunut barca vai masentunut Messi.
 44. 2 points
  La Liga 2 / Espanja Tenerife - Sevilla B Valinta / Tenerife -1.5 / @2.17 ComeOn Klo / 21.00 Cadiz pelasi yllättävän tasapelin perjantaina ja tänään haetaan myös kotijoukkueen voittoa tasoituksella La Liga 2:ssa kotietu on suri ja varsinkin Tenerifalla kotiero on erittäin suuri. Joukkueet joutuvat matkaamaan manner Espanjasta Tenerifalle, jossa ilmasto on aivan erilainen mihin totuttu. Tenerife on jälleen tänäkin kautena pelanut loistavasti kotonaan ja kauden 16 kotipelistään joukkue on hävinnyt vain yhden. Tenerife on tällä hetkellä sijalla 11, mutta nousukarsintapaikoille (sijat 4.-6.) on matkaa vain 6 pistettä ja kun sarjaa on vielä 9 peliä jäljellä, niin tuo 6 pistettä on hetkessä kurottavissa varsinkin kun joukkue on pelannut yhden pelin muita joukkueita vähemmän. Edellisestä viidestä pelistä joukkue on voittanut neljä ja joukkue on kotonaan neljän pelin voittoputkessa. Nämä neljä ottelua joukkue on jokainen voittanut vähintään kahden maalin erolla ja maaliero onkin 13-3 edellisen neljän pelin jäljiltä. Sevilla B on sarjataulukon pohjalla. Joukkue otti erittäin yllättävän vierasvoiton Zaragozasta kaksi kierrosta sitten ja joukkue on yllättävästi kahden ottelun voittoputkessa. Tähän otteluun lähtökohdat ovat joukkueella kuitenkin vaikeammat. Joukkueen ykköspelaaja Fernandez, joka on vastannut 1/3 koko joukkueen maaleista tällä kaudella jätti joukkueen edellisottelun jälkeen ja siirtyi Sevillan ykkösjoukkueen leipiin. Fernandez olikin eilisessä Celta Vigo - Sevilla ottelussa penkillä. Myös Fernandezin jälkeen joukkueen toiseksi ja kolmanneksi parhaat pelaajat Curro sekä Fede eivät olleet joukkueen edellispelissä ja uskon heidänkin siirtyneen ykkösjoukkueen riveihin vaikken tästä varmuutta saanut, sillä kokoonpanossa he eivät eilen olleet. Näiden ongelmien lisäksi joukkueen edelliset viisi peliä ovat neljä päättyneet tappioon ja maaliero on vaivalloiset 3-10. Kauden 16 vieraspelistä joukkue on voittanut vain 2 ja maalierokin on 9-27. Vaikka joukkue kaksi ottelua voittikin, niin uskon Tenerifen tämän vähintään kahdella vievän.
 45. 2 points
  Saksa:2.Bundesliga Jalkapallo klo.14:30 Kaiserslautern - Regensburg 2.pa Kaiserslautern @2.54 Marathonbet Koitetaas kotijoukkueen 2.pa voittoa. Kaiserslautern on nyt pelaillut hyvin ja se on niinku vähänpakko,jos joukkue aikoo säilyäsarjassa.Kaiserit ovat siis heräilleet pelaa,kun joukkue on viimeisenä ja putoamisvaarassa ja pelit alkaa vähetä ennenkuin loppuu.Motivaatiota pitäs kotijoukkueella siis olla ja varmasti onkin tämän voittamiseen ja sen voiton eteen se tekee tänään töitä,että se tulis.Regensburg on taulukossa viidentenä ja voisko sanoa siis kuivillavesillä.Regensburgin viimepeli kotona ei häikäissy,kun se hävisi 1-3 Auelle.Kaiserslautern on tällähetkellä hankalavastustaja kelle tahansa.Kaiserslautern voitti edellisessä Duisburgin vieraissa 4-1.Kaiserslautern on voittanut kotonaan vasta kolmesti ja kaksi niistä on tullut lähiviikkoina.Karsijanpaikalle on matkaa vielä 6pistettä.Kaiserslautern on ikävä vastus tänään regensburgille ja kelle tahansa.Toisenjakson maalit ratkaissee tämänottelun kaiserille jos ei joka ekalla. ei ihan kaiseri jaksanu voittoon,mutta veto menioikein!
 46. 2 points
  Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.16:00 Hammarby - Sirius 1.pa btts @4.00 Unibet Allsvenskanin avauskierross ja haen tähän molempienmaalia 1.jaksolle Aina arvaamaton avauskierros ja yllätyksiä voidaan nähdä ja ehken niitä maalejakin ja tämä voisi olla yksi niistä missä niitä voisi tulla. Voimasuhteista on vielä vaikea puhua,mutta mielestäni Hammarbylla on parempi jengi,mitä viimevuonna ja saattaa jopa pärjä jollaintasolla ja mennä etiäpäin.Siriusta veikattu tulevan alaspäin viimekaudesta,mutta sen aikanäyttää mihin suuntaan joukkueet menee.Kummankin harjoituspeleissä om mukavasti maaleja nähty ja Cupeissa niitä synty kanssa.Molemmat saaneet pitää viimekauden parhaat tekijänsä Hammarby Dippan ja Paulsenin ja Sirius Arvidssonin ja Shkodranin ja näiltä on maaleja pre-season/Cup peleissä nähty.Kentät ei varmaan viherrä jokapaikkakunnalla ja ei ole varmistikaan sieltä parhaimmista päästä.Hammarby pelaa keinonurmella ja se pitäisi olla kyllä suhtkoht hyvä ja nopea ja sehän voisi merkata maaleja puoliskoilla jos toisellakin ja molemmilta.
 47. 2 points
  Jääkiekko, KHL Playoffs AK Bars Kazan - Traktor AK Bars Kazan yli 3 maalia @2.55 Unibet KLO: 17.00 Raudankova Kazan. 43-23 kudit viimepelissä isännille, mutta Francouz traktorin maalilla piti joukkuetta pystyssä. Pientä tunnustelua taisi olla ilmassa viimepelin kahdessa ensimmäisessä erässä. Kolmannessa päästiin kuitenkin maalien makuun. Yllättävää oli ettei kazan onnistunut värkkäämään yyvee osumaa edes 5-3 vastaan. Parantamisen varaa löytyy siis tuohon osioon. Kentän kärpänen oli Justin Azevedo, joka kirjautti yhden maalin itselleen ja laukoi huikeat 9kertaa maalia kohden. Kazan olisi tarkemmalla viimeistelyllä päässyt vähintään kolmeen maaliin, mutta eihän se aina vaan mene. Laadukkaita maalipaikkoja joukkue luo illasta toiseen ja tekee sitä takuulla tänäänkin. Joukkueesta on kuitenkin sivussa suurella todennäköisyydellä kaksi kovaa hyökkääjää, Sekac sekä Yazkov. Puolustuksesta puuttuu taasen Abrosimov. Sekacin poissaolo on kohtuu merkittävä sillä herra on esiintynyt loistavasti. Venäjä kun ei taivu itsellä niin on hankala arvioida onko herroista joku tänään kenties takaisin askissa. mene ja tiedä. Kazan ei kuitenkaan pelillisesti kärsi noista menetyksistä ja senhän he osoittivatkin tuossa avauskamppailussa. Kotijoukkue on myös ollut Traktorille ylitsepääsemätön este jo reilut 5 vuotta, kun ollaan pelattu Kazanin kotihallissa. 9 edellistä kotipeliä, joista tasan yksi tappio ja sekin magnitkalle lisäajan jälkeen. Noista otteluista joukkue on jäänyt alle 3 maalin tasan 2 kertaa. Mielestäni joukkue antoi myrskyvaroituksen traktorille ja tulee tänään viimeistelemään tehokkaasti. Uskallan myös väittää, että tänään nähdään ylivoimamaali kotijoukkueen osalta. Tilastojen sekä oman analyysin perusteella on kotijoukkueen 3 maalia erittäin realistinen, mutta useampaankin uskotaan. Kohde menee oikein kun AK Bars Kazan tekee ottelussa vähintään 4 maalia (tasan 3 palauttaa panoksen)
 48. 2 points
  Jääkiekko, Liiga Playoffs (3-2) HIFK - JYP Tekee pisteen ottelussa: Miro Heiskanen @2.10 Unibet KLO: 18.30 Eiliseen matsiin 0pistettä. Laukauksia maalikohden joukkueensa pelaajista eniten eli 8kpl. Plusmiinus +2. Peliaika jatkot mukaanlukien 33min risat. Viiteen pudotuspeliin kuitenkin yhtämonta pistettä joten hienosti on nuorukainen aloittanut playoffit. Eilisen kamppailun ihmeellisyyksiin kuitenkin kuului se, ettei HIFK tehnyt ottelussa ainoatakaan ylivoimamaalia ja jyväskyläläiset taasen suorastaan elivät noista erikoistilanteista. Sarja on tosiaankin katkolla myös tänään Helsingin vanhalla jäähallilla ja Heiskasen suorittamista voidaan odottaa innolla. Henkinen ote tähän iltaan on takuulla punanutuilla sillä eilinen nousu oli kyllä jotain huikeaa. Miro on pelannut sarjassa kovia minuutteja ja ennenkaikkea herra on ollut todella aktiivinen laukomaan kohti maalia (37 kertaa 5peliin) Game 3 tarjosi pisteet 0+3 ja game 4 puolestaan 1+1. Vaikka Heiskanen on jäänyt muutamissa peleissä pisteittä niin ei se tule syömään kohteen pelattavuutta. Huhkii takalinjoilla ja myöskin hyökkäyspäässä tänään kuin viimeistä päivää ja satavarmasti koko IFK-nippu haluaa päättää tämän sarjan tähän otteluun. Ennakkoon pidän HIFKiä ottelussa suosikkina ja Heiskasen roolia nimenomaan tässä ottelussa suurena. Kohde menee oikein kun Miro Heiskanen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 49. 2 points
  Ruotsi:SHL Playoff jääkiekko klo.20:00 Malmö - Frölunda Tekee Maalin F.Händemark @5.20 Unibet Game6 ja kotijoukkueella on se kuuluisa poikkasunpaikka,kun tämä ottelusarja on Malmölle tilanteessa 3-2. Malmö on voittanut nyt kaksiedellistä,eli siellä on nyt pikkanen tatsi ja yliote Malmölla päällänsä.Händemark on vielä ilmanmaalia näissä poffeissa ja tänään niitä sit pitäisi tulla,että homma etenee.Händemark 11 osumalla oli kummiskin Malmön toiseksiparas tekijä runkosarjassa J.Olofssonin jälkeen,joka teki 13 maalia.Olofsson ja Händemark oli Malmön parhaita pistemiehiä runkosarjassa Stormin sijoittuessa siihen väliin.Olofsson ja Strom ovat jo päässeet maalinmakuun Inkkareita vastaan ja olisko se tänään käsimerkin vuoro.Olofsson ja Händemark ovat saaneet pelata vierekkäin kokoajan millon missäkinketjussa ja tuskin näitä miehiä erotetaan tänäänkään,koska runkosarjassa homma toimi hyvin.Kun Olofsson on tehnyt maalin niin pitäähän Händemarkin kans tehdä,kun miehet kulkevat käsikädessä.Jos Händemark keskittyy tänään peliin,eikä Olofssonin perseeseen ni Fredrik voi hyvinkin pusutella.Pää tyynyyn ja pitkääperään kuiskaa Olofsson Händemarkille.
 50. 2 points
  Jääkiekko, Liiga Playoffs (0-3) SaiPa - TPS Tekee pisteen ottelussa: Topi Nättinen @2.00 Unibet KLO: 18.30 Vahvasti näyttää Sputnikkien osalta siltä, että rantapalloja kisapuiston jäällä nähdään. Mutta ei nuolaista ennekuin tipahtaa. Kyseessä siis katkaisupeli ja nehän ne on tuntuneet olevan vähän joka sarjassa vaikeita paikkoja. SaiPa ei tosin pelaa enäänkuin kunniasta ja tuon 7-0 ottelun jälkeen nimenomaan vain kunniasta. Väsymys iski lappeenrantalaisleiriin ja tulostaulu ei valehdellut. Kotijoukkue lähtee takuulla hakemaan sitä yhtä ja ainutta voittoa tässä sarjassa. Kaksi ensimmäistä ottelua oli toki voitettavissa, mutta kokemus puhui ja TPS vei. Henkinen yliote on turkulaisilla aivan varmasti, mutta ei SaiPa tänään kotiyleisön edessä ala nöyristelemään. SaiPa on onnistunut värkkäämään tepsiä vastaan kuitenkin 8maalia kolmeen peliin ja lähdenkin siitä ajatuksesta ettei sputnikit tänään nollille jää. Nättinen pelaa hyökkääjistä eniten ja viihtyy ylivoimalla. Tähän sarjaan mahtuu tehot 1+1 ja on varmasti yksi niistä pelaajista joka antaa tänään kaikkensa. Kokoonpanoihin tuskin on tulossa mitään niin radikaalia muutosta, jotta tämän kohteen pelattavuus heikkenisi. SaiPa taistelijasielulle on luvassa peliaikaa tänäänkin ja erikoistilanteista mies iskee herkemmin. SaiPa taistelee, mutta riittääkö se enään tässä kohtaa? Se jää nähtäväksi, mutta Nättinen pääsee pisteille. Kohde menee oikein kun Topi Nättinen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
×