Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   VihjeParatiisin käyttäjätutkimus - Vastaa ja auta meitä kehittymään   09.01.2018

   Hei!

   Tervetuloa vastaamaan Vihjeparatiisi.comin käyttäjäkyselyyn. Kyselyn tarkoituksena on selvittää millaiset asiat vaikuttavat päätökseen jatkaa sivuston käyttöä.
   Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia. Vastaukset kerätään anonyymisti ja niistä nähdään ainoastaan yhteenveto.

   Kysely on osa Jyväskylän Yliopistossa tehtävää Pro Gradu -tutkimusta.

   Kyselyyn voit vastata 28.1. asti.

   Jokainen vastaus on erityisen tärkeä tutkimuksen onnistumisen kannalta!

   Kyselyyn pääset vastaamaan täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/D8CAD7D46429D754

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 21.12.2017 in all areas

 1. 5 points
  Asiahan ei edes hirveästi kiinnosta mutta jotenkin turhan kondamainen lause tuo tuossa yläpuolella ^
 2. 4 points
  La Liga 2 / Espanja Gijon - Alcorcon Valinta / Gijon yli 1,5 maalia / @2.10 / Unibet Klo / 19.00 Vallecano - Oviedo ottelusta tuli kuin tulikin runsasmaalinen ottelu ja BTTS osui jo ensimmäisellä puoliajalla. Tänään löytyi jo ensimmäinen hyvä kerroin päivälle. Gijonilla oli joulukuun puolella hetken huono vire, mutta tämä vuosi aloitettiin loistavasti voitolla Cordobasta. Gijon pelasi vielä viimekaudella LaLigasta, joten joukkueelta todellakin löytyy materiaalia nousemaan takaisin Espanjan pääsarjaan. Kotietua olen painottanut tässä sarjassa jo niin monta kertaa, että sitä tuskin enää tarvii painottaa. Gijon on tänään kotijoukkue ja 2 maalia joukkueelta pitäisi tänään onnistua. Joukkue on hävinnyt kauden mittaan kotikentällään vain kaksi kertaa ja nämäkin tappiot olivat huonon vireen aikana. Edelliset kaksi ottelua joukkue on voittanut ja molemmissa tehnyt 3 maalia. Häviöitä lukuunottamatta joukkue on 9 kotipelissään 5 tehnyt kaksi tai enemmän maalia. Neljässä ottelussa jossa joukkue ei kahta maalia tehnyt, nin olivat Huescaa, Oviedoa, Valladolidia sekä Lorcaa vastaan. Näistä joukkueista 3. on Alcorconia paremmin sijoittuneita ja esimerkiksi Huescan sekä Oviedon voi löytää sarjataulukosta sijoilta 1 ja 3. Alcorcon on päästänyt sarjassa neljänneksi eniten vierasmaaleja (19). Vieraspeleissä vain kaksi Gijonia sarjataulukon mukaan vahvempaa joukkuetta on jäänyt ilman 2 maalia Alcorconia vastaan ja edelliseen viiteen otteluun joukkue on päästänyt kahdeksan vierasmaalia. Joukkueet ovat kohtanneet historiassa kolmesti Gijoninkotona ja jokaisella kerralla on Gijon onnistunut 2 maalia vääntämään. 2.10 kerroin on mielestäni selvä ylikerroin tähän. Kertointenlaskijoiden mukaan Gijon on selvä ennakkosuosikki tänään enkä usko joukkueen voittavat 1-0.
 3. 4 points
  KREIKKA: Superliiga Levadiakos vs Panathinaikos Vihje: Levadiakos +0.25 Kerroin: 1.93 @ComeOn Alkamisaika: 19:30 Leva saa tänään vieraita Ateenan suunnalta kun uinuva jättiläinen Panathinaikos saapuu kyläilemään. Viimeiset kuusi ottelua kun on pelattu Levan kotikentällä ovat päättyneet kerran kotivoittoon, kerran on pelattu tasan ja Pana on saavuttanut neljä vierasvoittoa. Maaliero peleissä on ollut Levan kannalta murheellinen 2:11. Normaalisti Panan vierasvoiton peluu olisi selviö mutta vierailla on menossa todella heikko kausi niin kentällä kuin toimiston puolella. Panan kassa ammottaa tyhjyyttä eikä ole enää mitenkään varmaa että seura selviää päivittäisistä kuluista. Seuran tulisi kerätä 5 Milj. € kasaan tilkitäkseen kassavajeen ja käytännössä tämä tarkoittaa parhaiden pelaajien myymistä muualle siirtoikkunan ollessa auki. Ainakin Rodrigo Moledon siirtymisestä vuokralle PAOKin riveihin 300.000€ korvausta vastaa on alustavasti sovittu. Lähtökuopissa ovat myös Lod, Hult ja Kourbelis. Kuten sanottua Panan kausi myös kentällä on ollut todella heikko. Seura joka yleensä kuuluu Superliigan Top 5 joukkueisiin, löytyy vasta sijalta 9 ja on vain pisteen edellä kotijoukkue Levadiakosta. Pana on voittanut vieraissa edellisen kerran viime kauden puolella joten esitykset vieraissa ovat kaukana parhaasta. Kotijoukkue Levadiakos pystynee tänään laittamaan vieraille hanttiin. Leva on kerännyt kotona 13 pistettä ja vieraissa 5 eli kotona homma luistaa paremmin ja vain kerran Leva on jäänyt kokonaan ilman pisteitä kun AEK haki 0 - 2 voiton joulukuussa. Yhteenveto: Leva hyvä kotisaldo + Panan heikot esitykset kentällä ja sen ulkopuolella = Kotijoukkue välttää tappion tänä iltana
 4. 4 points
  Muista et osuneisiin kohteisiin 10x panos konna tyyliin ni on homma voitollista!
 5. 4 points
  Championship, Englanti Reading - Birmingham BTTS / @2.10 1xBet 22.00 / 02.01.2018 Matkinpas ,Eilinen btts Valioliigasta meni kintuille ni vaihdetaampa sarjaa alemmas,mut vetomuoto edelleen molemmille maalia yritetään,tai Reading ja Birmingham yrittää toisilleen maalia en minä. Molemmilla olisi parantamisen varaa esityksissään ja etenkin Birminghamilla,joka on sarjan viimeisenä tällähetkellä.Reading on siinä pikkusen ylempänä.Birminghamin olisi aika herätä ja aloittaa nousu väljemmillevesille,koska se on tällähetkellä aika heikoilla hangilla.Pientä heräämistä jo havaittiin,kun se voitti Leedsin kotonaan 1-0.Vaikeaa tulee varmasti tänään olee Readingia vastaan ja vielä kun vieraissa voittotili näyttää zerou Birminghamilla ni ei ole helppoo ei.Yrittämisestä ei varmasti jää kiinni Birminghamin maali ja pakkohan niitä olisi saatava,että voittoja irtoaisi.Reading hävisi edellisensä kotonaan häntäpään Burtonille,joten ei Readingin esityksetkään kotona ole häikäisseet.Viimevuosina keskinäisissä kohtaamisissa on ollut kotijoukkueilla vaikeuksia saada maalia,koitetaan josko siihen tilastoon tulisi tänään muutosta.Haiskahtaa tasurilta 1-1 tämä,ku nuuskasin. kohde menee oikein,kun molemmilla pullistuu siis verkko!
 6. 3 points
  Segunda Division B / Lohko 1 / Espanja Ponferradina - Real Madrid B Valinta / BTTS Yes / @1.89 Unibet Klo / 19.00 Mukava nähdä että jo kaksi vihjettä Segunda B:n lohkoista kirjoitettu. Viimekierroksen Madridin pelistä kirjoitun vihjeen ja se osui.Tänään joukkue kohtaa vieraissa Ponferradinan Real Madrid B on kertoimien mukaan hieman ennakkosuosikki. Joukkue on sarjataulukossa kahdeksantena ja vain neljän pisteen päässsä nousukarsinta sijoista. Joukkue on tehnyt 10 maalia edelliseen viiteen otteluun, mutta on myös päästänyt viisi. Vaikka joukkue pelaa vieraskentällä, niin odottaisin vähintään yhden maalin joukkueelta syntyvän. Kauden 10 vieraspelissä joukkue on tehnyt 14 kun taas päästänyt 13 maalia. Joukkue on materiaaliltaan parempin kuin Ponferradina. Ponferradina on sarjataulukoss sijalla 14. Joukkue saa tänään kotiedun, jonka takia uskon BTTS osuvankin. Joukkueen edellisessä kahdeksassa ottelussa kumpikin joukkue on vähintään yhden maalin onnistunut saamaan ja joukkueen peleissä onkin nähty keskimäärin 2.5 maalia per peli tällä kaudella. Joukkue on kotikentällään jäänyt vain kerran maaleitta tällä kaudella ja sekin oli sarjan sijalla 2. olevaa La Corunaa vastaan. Joukkue on kuitenkin Madridia parempiakin vastaan tällä kaudella maalin tehnyt joten uskon tänäänki sen syntyvän. Btts tarjotaan vajaata 1.9 kerrointa joka on mielestäni kohtuullisen hyvä.
 7. 3 points
  Espanja:Segunda b lohko 4 klo.18:00 Ejido - Murcia btts @2.10 bet365 Espanjan alasarjoista molempien osumaa lähden testaa tähän. Vierailija Murcia on bookkerien mukaan hienoinen suosikki tässä.Tasainen vääntö luultavasti tulossa.Ejido on sarjanparas kotijengi ja 11 kotipelissään tälläkudella aina tehnyt maalin ja hyvin todennäköinen se on tänäänkin.Murcia on viidentenä juuri playoff viivanalla ja voitolla tästä se nousisi sinne jos aikasemmin pelattava toinen Murcia häviää omanottelunsa.Joukkueet on viidesti kohdanneet ja peikko on Murcia ollu Ejidolle,kun se ei ole vielä voittanut kertaakaan Murciaa.Edellisen kohtaamisen Murcia voitti kotonaan 4-1.Murcia puolestaan on esittänyt hyviä otteita vierasmatseissaan ja niistä 11 se on kerran jäänyt ilman maalia.Ejidon kotietu ja 33 tehtyä maalia,joka on yksi eniten tässäsarjassa ja vastaavasti Ejidon 30 päästettyä niin tähän on hyväveto ottaa btts. Ejido jäi sit maaleitta nyt,kun oli vp:nä
 8. 3 points
  COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE (CS:GO) No niin, on aika taas aloittaa uusi seuranta/blogi ja tällä kertaa kyseessä on itselleni viime vuoden aikana tutuksi tullut Counter Striken maailma. Kyseessä on E-Sportsin alalajikkeeseen kuuluva tietokonepeli, jossa kilpailullisella tasolla kaksi 5 hengen joukkuetta kilpailevat toisiaan vastaan. Tarkoituksena on merkitä tähän seurantaan kaikki CS-vedot mitä tulee laiteltua vuoden aikana ja mahdollisesti kirjoitella jonkinsorttisia analyysejä tai yhteenvetoja turnauksista pakettiin. Ihan aluksi muutama sana omista kokemuksista ja CS:n seuraamisesta. Olen ollut lapsuudesta asti innokas konsolipelaaja ja pelannut monia eri pelejä vuosien ajan. Aikanaan tuli myös kokeiltua kilpailullista pelaamista pleikkarilla ja olin eri joukkueissa mukana pelaamassa tiettyjen pelien laddereita ja online-rahaturnauksia. Menestys oli vaihtelevaa, eikä turnauksista tullut tienattua mitään rahallista, mutta kokemukset kasvattivat uskon siihen, että E-Sports on todellinen ja kasvava urheilumuoto, vaikka vastakaikuja on toki kuulunut aiheesta. CS:ää en ole ikinä pelannut, mutta olen noin puoli vuotta seurannut aktiivisesti turnauksia ja yksittäisiä sarjapelejä maailman kovimpien joukkueiden välillä. Pelin säännöt, joukkueiden väliset voimasuhteet ja karttavalikoimat tulivat kohtuullisen nopeasti tutuiksi ja vedonlyönnin kannalta CS on kanssa onnistunut ajoittain oikein mainiosti. Höpinät sikseen, tässä on pieni tietopaketti siitä, minkälainen peli on kyseessä. Formaatti: 5vs5. Terroristit vastaan counter-terroristit. Puolet vaihtuvat 15 pelatun kierroksen jälkeen. Tasatilanteessa ottelu menee jatko-ajalle. Tavoite: Ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa 16 voitettua kierrosta voittaa kartan. 15-15 -tilanteessa ottelu menee jatko-ajalle, jolloin joukkueet pelaavat 6 kierroksen pätkissä (3 kierrosta ja puolen vaihto), kunnes jompikumpi joukkue on saavuttanut 4/6 kierrosvoittoa. Terroristien tavoite on asettaa pommi jompaan kumpaan kartalle merkittyyn pommialueelle (A tai B ) ja suojella sitä ennen kuin counter-terroristit kerkeävät purkamaan (defusaan) pommin. Vaihtoehtoinen tapa voittaa kierros on tappaa kaikki counter-terroristit ennen ajan kulumista loppuun. Counter-terroristien tavoite on estää terroristeja asettamasta pommia pommialueelle. Counter-terroristit voivat myös voittaa kierroksen purkamalla pommin tai tappamalla kaikki terroristit. Ekonomialla on iso merkitys kilpailullisissa peleissä. Jokainen ase, kranaatti ja armori maksaa tietyn määrän rahaa, jota pelaajat ansaitsevat tapoista, kierrosvoitoista jne. Jokaisen kierroksen alussa pelaajat päättävät rahatilanteensa mukaan mitä aseita ostavat ja usein kierrosten lopputulos määräytyykin paljolti sen mukaan, kuinka paljon joukkueet ovat käyttäneet rahojaan kierroksen alussa. "Eco-roundit" ja "force-roundit" ovat termejä kierroksista, joissa aseistus on epätasainen ekonomian takia. Pistoolikierrokset nähdään aina jokaisen ottelun ensimmäisenä kierroksena sekä puolenvaihtoa seuraavana kierroksena (eli 16. kierroksena). Pistoolikierroksen voittava joukkue saa aina ekonomisen edun seuraavaan muutamaan kierrokseen, joten pistoolikierroksen voittaminen voi muuttaa pelin kulkua merkittävästi. Karttavalinnoilla on erittäin tärkeä rooli matsin lopputuloksen kannalta. Kartan valitseminen tapahtuu hieman eri tavalla riippuen siitä onko kyseessä yksittäinen matsi vai best of 3/5 -sarja. CS:ssä on käytössä ns. veto-systeemi, jossa joukkueet saavat bannata heikkoja karttojaan omalla vuorollaan. Yksittäisessä Best of 1 -ottelussa molemmat joukkueet saavat päättää 3 karttaa, joita ei tulla pelaamaan, jolloin jäljelle jää yksi kartta jonka joukkueet pelaavat. Yleensä Bo1-matseissa joukkueet päätyvät sellaiseen karttaan, jossa molemmat joukkueet ovat mukavuusalueellaan, mutta kummallekaan ei tule suurta etua. Best of 1 -otteluita pelataan usein turnausten lohkovaiheissa ja online-otteluissa. Best of 3 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan ja sen jälkeen valitsevat yhden kartan, jonka jälkeen bannaavat taas kaksi karttaa ja viimeinen jäljelle jäänyt kartta on tarvittaessa ratkaiseva kartta. Best of 3 -sarjoja pelataan useimmiten turnausten playoff-vaiheessa ja joissain finaaleissa. Best of 5 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan, jonka jälkeen joukkueet valitsevat vuorotellen viisi pelattavaa karttaa. Best of 5 -sarjoja nähdään lähes ekslusiivisesti vain isojen turnausten finaaleissa. CS Vedonlyönti Kalenterivuoden aikana Counter Strikeä pelataan vuoden ympäri aktiivisesti ja isoja turnauksia järjestetään lähes kuukausittain. Isoimmat ja tärkeimmät turnaukset ovat LAN-turnauksia, jossa pelaajat tulevat paikan päälle turnauspaikalle ja pelaavat offline-ympäristössä toistensa seurassa. Usein turnauksissa on olemassa muiden urheilulajien tapaan mahdolliset karsinnat, lohkovaihe, playoff-pelit ja finaali. CS:ää pelataan myös online-ympäristössä, jossa vallitsee ajoittain epätasaiset tekijät, kuten internet-yhteydet ja motivaatiotaso. Online-turnauksiakin järjestetään ajoittain, mutta niiden merkitys korkeimman tason CS-pelaamisessa on pienempi kuin LAN-turnauksila. CS-kohteita löytyy monia erilaisia eri bookkereilta, mutta itse tykkään pelata eniten näitä kohteita. Voittaja. Selkein vetokohde, jossa valitaan ottelun voittaja. Vain tasaisissa match-upeissa tai altavastaajan hyvällä kertoimella pelaan tälläista vetoa. Tasoitukset. Tasoituksia on CS:n kohdalla kahden tyyppisiä, joista Bo1-matseissa kyse on kierrosmäärään liittyvistä tasoituksista. Niin kuin muissa urheilulajeissa, bookkerit tarjoavat kierrosmäärätasoituksista tietyn linen, jonka todennäköisyydet menevät noin 50-50. Bo3- ja Bo5 -sarjoissa on kierrosmäärätasoitusten lisäksi tarjolla karttamäärään liittyvät tasoitukset. Usein tasoituskohteet löytyvät omalta lapulta CS:ää vetoa lyödessä etenkin silloin kun lyö ennakkosuosikkia. Kierrosmäärä/kartta. Hieman harvemmin käyttämäni vetomuoto, mutta ajoittain ihan järkevä pelattava kohde. Kierrosmäärä/kartta on tavallaan samanlainen line, kun over/under-line muissa urheilulajeissa, eli siinä bookkeri määrittää kartalle over/under-linen kartassa pelattavasta kierrosmäärästä. Yleensä line on tasaisissa otteluissa 25,5 ja 26,5, mutta poikkeuksia toki on. Näillä mietteillä aloitellaan tämä blogi/seuranta. Ensimmäiset CS-betsit lähtevät todennäköisesti tammikuussa pelattavan ELEAGUE Major-turnauksen karsintoihin, jotka alkavat 12.1. Itse turnaus käydään 19.1 - 28.1, jolloin maailman parhaat CS-tiimit kamppailevat miljoonan dollarin pääpotista. Muutkin CS-tietäjät ovat tervetulleita kertomaan omia näkökulmiaan tai ylipäätänsä keskustelemaan aiheesta ja yritetään tehdä tästä lajista mahdollisimman tuottoisa
 9. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Lukko - Tappara Lukko @2.50 Nordicbet KLO: 17.00 Raumalla Lukko saa kokoonpanoonsa kaivattua lisäystä, sillä Ville Vahalahti on jälleen pelikuntoinen ja tuo varmasti Tiivolan ja Liedeksenkin peliin vapautuneisuutta. Onhan tuo duo jo aiemminkin hyvin pelannut, mutta hyvä lisä tuo Vahalahden mukaantulo. Lukko kärsi viimepelissään tappion tampereen ilvekselle vierasjäällä lukemin 3-1. Tuosta ottelusta ei kauheasti hyvää sanottavaa löydy ainakaan viimeistelyn osalta. Jokatapauksessa Raumalaiset ovat pelanneet erittäin nousujohteisesti lähiaikoina joten kovin suurta painoarvoa en tuolle matsille kuitenkaan anna. Tappara pelasi eilen Hämeenlinnassa ja kairasi sieltä täydet 3pistettä 12sekuntia ennen ottelun loppua. Totta puhuakseni, Tamperelaiset saivat useamman lahjamaalin eilen eikä jääkiekkossakaan nallekarkit mene aina tasan. HPK olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta muutamien yksilövirheiden vuoksi se kääntyikin Tapparalle. Merkillepantavaa Tapparan pelaamisessa oli kuitenkin puolustus. Kovassa sillassa joukkue olikin kerholaisten pyörityksessä, mutta kuin ihmeen kaupalla joukkue näistä selvisi. Kokonaisuutena Tapparalta heikko esitys, voitosta huolimatta. Hrachovina korvaa tänään eilen hyvin pelanneen Heljangon. Raumalaisten maalille luistelee puolestaan Kaapo Kähkönen. Hän tuskin esittelyjä kaipaa. Lukko on liigassa ollut tälläkaudella äärimmäisen kova kotijoukkue ja ainoastaan 5 kertaa on Raumalla päädytty vierasvoittoon. Maalinteon juhlaa on joukkue myös esittänyt useissa peleissä ja miksei tuo olisi mahdollista tänäänkin. Vastakkain jäällä nähdään myös liigan vahvin aavee joukkue Lukko, sekä vahvin yyvee nippu Tappara. Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet 2-1 voitoin Lukon eduksi. Koska Raumalaiset pääsevät otteluun hiukan tuoreemmilla jaloilla kuin Tappara, on se kotijäällään tänään minun mielestäni selkeä ennakkosuosikki. Vahalahden paluu jäälle tuo varmasti myös lisää johtajuutta isäntien tekemiseen, eikä tuota lähiaikojen virettäkään kannata jättää huomioimatta. Tapparan ainoaksi aseeksi jäänee tänään mahdolliset ylivoimat, mutta kyllä tuokin osio poronvoiman mielestä kääntyy isännille. Lukko saa lähtökohtiin nähden erittäin suuren kertoimen, joten tämä lähtee satavarmasti lapulle. Tulosveikkaus 4-2. Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 10. 3 points
  Day 17 Ilman betsejä pystytty olemaan ja fiilis on mitä mahtavin. Välillä harmittaa kun nabat ja änärit ois osunut nätisti parina iltana, isoillakin rekoilla, mut turha jeesustella ja viisastella ku ne kuiteskin ajan myötä kuoppaa takaisikkin, jos minusta on kyse. Jatketaan samaan malliin!
 11. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Oulun Kärpät - Tampereen Ilves Ilves +1.5 @2.04 Unibet Klo 18:30 Liigakärki Kärpät ja sijalla 12. oleva Ilves ottavat yhteen Raksilassa. Keskinäinen kohtaaminen on neljäs tälle kautta. Joka kerta Ilves on pystynyt antamaan kovan vastuksen, ja ensimmäisessä kohtaamisessa, Miska Humalojan maali 30 sekuntia ennen päätöserän loppua jätti Ipan pisteittä. Toisessaottelussa Ilves piti pelin vähämaalisena, mutta kuokkaan tuli kuitenkin 2-0. Viimeisin kohtaaminen Hakametsässä, venyi jatkoajalle, ja Kärpät otti 4-5 voiton. Kärpät on ollut järkyttävän kova tällä kaudella. Varsinkin kotiareenallaan Raksilassa, se on vetänyt 20 ottelua saldolla 15-5. Pisteitä on tullut keskimäärin melkein 2,5 per kotipeli. Sellainen ongelma on ollut viime aikoina, että vastustaja on päässyt suht vähistä paikoista rokottamaan, eikä pelejä ole pystytty ratkomaan varsinaisella. Kärpillä onkin ollut jatkoajalle menneitä otteluita peräti yksitoista. Toki se yksi piste ei maailmaa kaada, mutta tällä paketilla pitäisi saada ehkä vieläkin parempaa tulosta. Myös laukauksien tarkkuutta olisi hyvä parantaa. Ilveksen hyökkäysmateriaali on hyvä, ja se voisi olla korkeammallakin, mutta muu joukkue ei vastaa samankaltaista tasoa. Sija 12 ei ole mikään yllätys, niillä main heidät on pitkään totuttu näkemään. Ilves on parantanut vieraspeliään viime otteluissa, kun viisi viime vieraspeliä on tuonut 8 pistettä. Ilves on liigan huonoin vierasjoukkue, joka on ihan ansaittua, kun katsoo vieraissa päästettyjä maaleja, 78. Maaleja se on kuitenkin tehnyt vieraskentällä hyvin, kun keskiarvoksi saa 2,55. Se on parempi kuin Ässillä, joka on viidenneksi eniten pisteitä vieraissa napsinut jengi. Odotan ottelusta runsasmaalista, ja maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä. Jos Kärpät ei pysty rankaisemaan paikoista tarpeeksi tehokkaasti, on Ilveksellä saumat saada pisteitä. Ilves saa vaikka hävitä ottelun yhdellä maalilla, silti veto osuu. Tulosveikkaus: 5-4, Kärpät voittaa jatkoajan jälkeen.
 12. 3 points
  Koripallo, NBA Washington Wizards - Milwaukee Bucks Vihje: Washington Wizards -4.5 Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 21:00 Suomen aikaan iltapelejä NBA puolella, joita kelpaa kyllä katsella! - Molemmat joukkueet ovat olleet tällä kaudella ihan hyviä, ja molemmat taistelevat pudotuspelipaikasta kiivaasti. - Washington Wizards tulee tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa voitettuaan ensin Orlando Magicin luvuin 125-119 ja sen jälkeen myöskin kotonaan Brooklyn Netsin jatkoajan jälkeen luvuin 119-113. Washington Wizards tulee tähän back to back peliin hyvillä mielin sillä joukkue on viime aikoina ollut ihan hyvässä vireessä etenkin kotona pelatessa ja matkustamisrasitusta tähän aikaiseeen otteluun ei heille tule. Washington Wizards on tälläkin kaudella pelannut hyvin ja he tulevat myöskin pudotuspeleissä varmasti näyttämään kyntensä. Washington Wizards on tällä kaudella pelannut huomattavasti paremmin kotihallissaan jolla on myöskin tämän illan ottelussa iso merkitys. Washington Wizards on tällä kaudella tehnyt keskimäärin 107,1 pistettä per peli joka on liigan keskikastin paremmalla puolella ja puolestaan päästänyt keskimäärin 104,7 pistettä per peli joka on myöskin keskikastin paremmalla puolella. - Milwaukee Bucks tulee tähän otteluun kahden ottelun häviöputkessa hävittyään ensiksi kotonaan Golden State Warriorsille 94-108 luvuin ja sen jälkeen eilen Miami Heatin vieraana erittäin tylysti luvuin 97-79. Milwaukee Bucks on tällä kaudella pystynyt pelaamaan ihan hyvää korista ajoittain mutta silti joukkueen yhtenäinen peli ei aina ole toiminut ja joukkueen pelistä sen huomaa, sillä silloin Bucks häviää otteluita ja pelaamista ei muutenkaan tule pahemmin mitään. Milwaukee Bucks tulee tähän aikaiseen otteluun matkarasituksen kera joka ei varmasti joukkueen olotilaa ainakaan paranna eilisen aikaisen pelin murskatappion jälkeen. Milwaukee Bucks on tällä kaudella keskimäärin tehnyt 105 pistettä per peli joika on liigan keskikastia ja puolestaan päästänyt keskimäärin 106,1 pistettä per peli joka on myöskin liigan keskikastia. - Washington Wizards on ollut kotonaan tälläkin kaudella erinomainen kun puolestaan Milwaukee Bucks on ollut vieraskentillä tällä kaudella hyvin vaisu ja surkea ja joukkueen suurimmat ongelmat ovatkin juuri olleet vieraissa pelatessa. Milwaukeee Bucksin joukkueesta ei löydy sellaisia tähtipelaajia kun Washington Wizardsilta Wall ja Beal mutta silti joukkue on pärjännyt ihan hyvin tällä kaudella. Washington Wizards on molemmilla pallon puoliskoilla Milwaukee Bucksin joukkuetta edellä eikä ainakaan aikainen peli vieraissa asiaa auta yhtään matkarasituksesta puhumattakaan, aikaisissa vieraspeleissä Milwaukee Bucks on ollut tällä kaudella surkea ja näin uskon tämänkin illan ottelussa olevan, Washington Wizards ja pieni linja maistuu peleihin erinomaisesti faktat huomioiden.
 13. 3 points
  Ligue 1 / Ranska Nantes - PSG Valinta / Alle 2,5 maalia / @2.38 Unibet Klo / 22.00 Gijon yli 1.5 maalia osui helposti kun joukkue voitti Alcorconin 3-0. PSG on erittäin korkeamaalinen joukkue ja sen huomaa tilastoista. 19 sarjapelistä 15 on nähty 3 tai enemmän maalia. Kuitenkin tänään koen alle 2.5 maalin kohteen paremmaksi vaihtoehdoksi. Tänään joukkue kuitenkin joutuu kohtaamaan vieraissa sarjassa viidentenä olevan Nantesin. Nantes on yksi sarjan vähämaalisimpia joukkueita ja suurin osa joukkueen voittoja ovat 1-0. Joukkueen otteluista yli puolissa on nähty alle 1.5 maalia, joka on erittäin vähän. Joukkue on pelannut jokaista sarjan top 4 joukkuetta vastaan, eikä ketään ole edes kahta maalia joukkuetta vastaan saanut (PSG ottelua lukuunottamatta). Joukkueet kohtasivat aikaisemmin kaudella PSG:n kotona, jolloin maaleja nähtiin 5. PSG on mysö kohdannut kaikki top 5 joukkuetta eikä ole ketään vastaan saanut 2 maalia enemmän tehtyä. PSG:llä on erittäin kova puollustus, joten en tänään Nantesiltakaan montaa maalia odota. Nantes saa kotiedun sekä on yksi sarjan parhaitn puollustavista joukkueista, joten nään alle 2.5 maalin vedon tuohon kertoimeennähden erittäin hyvänä
 14. 3 points
  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.16:15 Luleå - Rögle Tekee pisteen J.Harju(Luleå) @2.00 Unibet Luleålla olisi nyt saumoja napata kotivoitto tästä hyvänä kotijoukkueena,sillä Rögäleen peli ei vaan ota sujuakseen vieraissa.Luleålla ei ole kuudensakkiin eroa kuin 6 pistettä.Röglen tilanne sitävastoin näyttää jo huonolta,kun ero 10 olevaan vastustajaan on jo 17 pistettä.Rögle on alkanut pelaa ja voittoja se on napsinut viidestä viimeisestään neljä,jotka kaikki on tosin tullut kotona.Ei lähdetä 1x2 vetoa heittää vaan testataan Harjun pistettä.Harjulla on taipumus pelata hyvin juuri Röglee vastaan ja mies onkin nyt kahdeksassa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa nakutellut 8 pojoo,eli piste permatsi.Harju on Luleån 3 sisäisessäpörsissä.Harju saattaisi syttyä tai jopa olla liekeissä tänään Röglee vastaan,jos ei palanut loppuun edellisessä voittoottelussa Malmöta vastaan.
 15. 3 points
  Jalkapallo, Bundesliga Frankfurt - Freiburg Vihje: Tekee maalin ottelussa Nils Petersen Kerroin: 3.20 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 16:30 Bundesliigassa taas pelataan lauantain kunniaksi hyvä jalkapallo kierros. Haetaan maalintekijää fakta perustein Freiburgin Nils Petersenille. - Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet hyvinkin nopeatempoista peliä jossa maaleja ollaan nähty. - Kummankaan joukkueen puolustukset eivät ole vakuuttaneet viime otteluissa ja omiin on tullut aivan liikaa maaleja, molempien hyökkäyspää on tosin toiminut ja maalejakin ollaan saatu aikaiseksi. - Nils Petersen on Freiburgin paras maalintekijä 8 maalilla, Peterseniltä löytyy agressiivisuutta sekä loistava veto jonka ansiosta maaleja on syntynyt tällä kaudella. - Nils Petersen on kuuma pelaaja jolle tulee syntymään tässäkin ottelussa aivan varmasti hyviä maalintekotontteja kun ottelussa mennään päästä päähän hyökkäysedellä, ja kun kuumalle pelaajalle tarjotaan näin kovaa kerrointa niin ei siihen vain voi olla tarttumatta, Nils Petersen on myöskin hyvin atleettinen pelaaja sekä myös laukoo useimmiten joukkueensa pilkut. Tapahtumaa ja vauhtia ei tule tästä ottelusta puuttumaan joten pakkohan tätä on kokeilla tuolla kertoimella.
 16. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Ilves - Jukurit Tekee pisteen ottelussa: Teemu Suhonen (Jukurit) @2.65 Unibet KLO: 17.00 Hakametsässä pelataan jälleen ja eilen kovan taistelun jälkeen pisteen Lahdesta mukaansa saanut ilves kohtaa Mikkelin Jukurit. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa kuluvalla kaudella ja voitot noista ovat menneet voittolaukausten jälkeen Tamperelaisille. Kotijoukkue pelasi siis eilen joten hyvällä tsägällä tästä on hiukan hyötyä vieraille. Tartutaan kuitenkin itse kohteeseen. Ylivoimaisesti eniten laukauksia (221 kpl) on Suhonen maaliakohden joukkueestaan lähettänyt. Pisteitä on kertynyt toiseksi eniten Jukuriryhmässä 8+15=23. Peliaika päälle 24min / ottelu. Ehdottomasti joukkueensa tukipilareita vaikka tehotilastossa ollaan pahasti pakkasella. Tammikuu on ollut herralle suotuisa ja kuun kolmeen ensimmäiseen matsiin on kaveri kerännyt yhtämonta tehopistettä. Edellisessä pelissä Helsingin IFK:ta vastaan Suhonen laukoi jopa 7kertaa maaliakohden ja saalisti yhden syöttöpisteen. Ylivoimalla tämä kaveri saa myös vastuuta ja onhan hän verkkoakin päässyt yyveellä heiluttamaan 3 kertaa. Veikkaan ottelusta suhteellisen maalirikasta niinkuin ipan matseissa ollaan totuttukin jo näkemään. Suhonen saa tässä kuitenkin melkoista kerrointa viimeaikaisten esitystenkin valossa joten ei voi muuta kuin ihmetellä. Uumoilen tähän matsiin myös pientä ylläriä sillä väitän Jukureiden kairaavan tästä voiton. Mutta arvausliigassa ollaan menty pahasti metsään tulosten puolesta joten Suhosen piste tähän kamppailuun lienee järkiveto. Poronvoiman mielestä kerroin tälle herralle on todella suuri joten en jätä tilaisuutta käyttämättä. Erikoistilannemahdollisuuksia tässä tulee Jukureille takuuvarmasti ja onhan joukkue kolmeen viimeiseen matsiin onnistunut tekemään 10 maalia. Suhosta lappuun ja jalat pöydälle! Syöttöpisteeseen uskotaan, mutta ei maalikaan tänään kaukana ole. Ei pidä unohtaa että ilves on edelleen liigan heikoin AV-Joukkue. Kohde menee oikein kun Teemu Suhonen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 17. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Lukko - Kärpät Kärpät @2.18 Nordicbet KLO: 18.30 Raumalla Lukko saa vastaansa takaisin "normaaliin" palanneen Oulun Kärpät. Vierasjoukkue Kärpät osoitti viimepelissään porissa, mistä kana kusee. Puoleen peliin mennessä oli ottelu jo pelattu ja loppu olikin Kärppien osalta enempi peluutuksen tutkiskelua. Ässistä ei ollut edes haastajaksi ja tänäänkin pelaava Jussi Rynnäs oli mies paikallaan Oululaisten maalinsuulla. Erikoista tuossa porin ottelussa oli ainoastaan se ettei erikoistilannemaaleja nähty. Lukko pelasi tiistaina kovavireistä Kalpaa vastaan ja kairasikin ottelusta täydet 3 pistettä. Lukon takuumiehenä toimi jälleen kerran maalivahti Kaapo Kähkönen. Mies joutui venymään kiekon eteen kaikkiaan 30kertaa kun vastustajan maalivahti sai vyölleen vain vaivaiset 18torjuntaa. Melko pinteessä oli Lukko aika-ajoin, mutta pisteet silti siis Raumalle. Lukolla on kulkenut mallikkaasti lähiaikoina ja ainakin kotikentällä joukkue on ollut suhteellisen vakuuttava. Vastaan asettuu tänään kuitenkin sarjan kärkinippu. Kärppien ykkönen on koossa taas ja esimakua saatiinkin jo tiistaina tuosta toimivuudesta. Ville Leskinen on hänkin yksittäisenä mainintana noussut liigapelaajien eliittiin vahvoilla suorituksillaan. U20 joukkueen Rasmus Kupari viilettää kolmosessa jne. Puolustus Kärpillä lienee liigan vahvin. Siitä kertoo viimepelin tulos muummoassa. Vierasjäällä Oululaiset ovat myös olleet erittäin vahvoja. Kerroinasettelu otteluun on mielestäni erikoinen sillä poronvoiman mielestä Kärpät on ottelussa jopa suurempikin suosikki. Oululaiset hyökkäävät suoraviivaisesti ja heillä tuota jalkaa riittää ihan koko joukkueen verran. Lukko oli Kalpaa vastaan suurimmissa ongelmissa nimenomaan nopeiden Kalpamiesten kanssa. Kaapo Kähkönen on pelannut yhtä vaille kaikki Lukon matsit tälläkaudella joten raskas pelitahti alkaa pikkuhiljaa näkymään. Koska Kärpät omaa vahvemman nipun jokaisella osa-alueella on valinta tähän matsiin mielestäni selvä. Kärppälaumasta löytyy viimeistelytaitoa huomattavasti laajemmin kuin kotijoukkueelta ja tähän ottelun ratkaisu tuleekin kulminoitumaan. Historian valossa Kärpät on myöskin ollut Lukolle ikävä vastustaja. Viimeiset viisi kohtaamista on kirjattu kaikki Oululaisille ja noista viidestä 3kpl ollaan pelattu tälläkaudella. Edellistä voittoa Kärpistä on Lukko juhlinut yli 2vuotta sitten. Tämänkauden kohtaamisissa Raumalaiset ovat onnistuneet tekemään ainoastaan kaksi maalia Kärppien verkkoon. Kärpät puolestaan onnistunut 3peliin 8kertaa Lukkoa vastaan. Terveen kärppälauman pitäisi hoitaa tämä ottelu nimiinsä rutiinilla joten noinkin hyvän kertoimen siivittämänä on Kärpät tänään varma valinta peleihin. Kohde menee oikein kun Kärpät voittaa ottelun varsinaisella peliajalla
 18. 3 points
  Portugali:Segunda Liga jalkapallo klo.17:00 U.Madeira - CD Cova da Piedade btts @2.00 Bethard Otetaas kaalista hillolla molempien maalia. Överit tässä on laskussa,mutta molempien maalit nousussa,jotenka tartutaan siihen. Vierailija on tällähetkellä nimensä mukaan Cova ja keikkuu kuntopuntarin käressä.Cova ei ole kärsinyt tappiota 7 otteluun kaikki kilpailut mukaanlukien.Covat on tällähetkellä turvassa taulukon keskivaiheilla.Uuuu sen sijaan kaipailee pisteitä,ettei noutaja tulisi.Madeira on kotonaan mukiinmenevästi pelannut ja yleensä tekee maalin kotonaan ja pystyy voittamaan tässä sarjassa kenet tahansa.CD Kova on niin hyvässä vireessä tällähetkellä ja itseluottamus hyvä,ettei sen maali luulisi tuottavan vaikeuksia.Madeiran kotipeli antaa sille pienenedun ja tukala sijoitus vaatii maaleja.Madeiran kotipeleissä on höntsäilty ihan hjyvin viimekiekoilla överien/btts suhteen ja luultavasti voinee osua molemmat,joten avataan purkkia ja hilloa leivänpäälle jos ei rahkaa ole.
 19. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Sport - ilves Sport @2.15 Unibet KLO: 17.00 Neljä tappiota allaan otteluun lähtevä Vaasan Sport saa tänään vastaansa lepoetua käyttäen Tampereen ilveksen. Ilves väänsi eilen tiukan voiton kouvolan KooKoosta lukemin 3-2 ja ottelun ratkaisukohdaksi nousi erikoistilanteet. Sport puolestaan koki 3.1 pelatussa ottelussa jatkoaikatappion kovaan vireeseen äitynyttä KalPaa vastaan. Sport ja Tupsukorvat ovat kohdanneet jo neljä kertaa kuluvalla kaudella ja voitot noista tasataan 2-2. Edellinen kohtaaminen näiden kahden välillä päättyi maalijuhliin ja Sportin voittoon hakametsässä lukemin 4-6. Maalivahtiosastolta löytyy mielestäni tänään se ratkaiseva ero. Järvinen vs. Helenius on illan teemana ja näistä kahdesta Järvinen on mielestäni esiintynyt paremmin. Ratkaisukohdaksi näen kuitenkin myös tässä kamppailussa erikoistilanteet. Lepoedun myötä tamperelaiset tulee ottelun edetessä istumaan enemmän boxissa. Vastakkain on vieläpä liigan kaksi heikointa alivoimajoukkuetta joten Sportin yyveen vaisuuteen olisi mahdollisuus saada kohennusta. Vieraiden onnistumisista on vastannut illasta toiseen samat söörit eikä joukkueella ole niinkään laajuutta samallalailla kuin alkukaudesta. Sportin iloksi on joukkueen 3-4 kentälliset saaneet aikaan tulostakin ja eritoten Riskan veljesten johtama trio on esiintynyt edukseen. Aiheuttaa varmasti pahennusta tänään tupsukorvien puolustusalueella aktiivisen karvauksen ja liikkeen vuoksi. Vaikka Sport ei kotikaukalossaan ole esiintynyt parhaalla mahdollisella tavalla niin pitää muistaa että Vaasasta on pisteittä kauden aikana kotimatkalle poistunut mm. Tappara, JYP, TPS sekä HIFK. Tähän kun otetaan vielä matkaan sellainen tosiseikka että ilves on sarjan heikoin vierasjoukkue liigassa otettuaan ainostaan 3 voittoa vierasjäältä, niin näen tässä Sportilla erittäin hyvän sauman täyteen pistepottiin. Kertoimen ollessa noinkin kova, lähtee Spora takuuvarmasti lapulle. Ottelu ratkeaa mielestäni kotijoukkueen leveämpään materiaaliin tänään eikä Meskanen, Rautiainen kaksikko pysty ipaa tänään kylliksi kannattelemaan. Vauhkonen, Nenonen, Kiviranta, Kalapudas, Komulainen sekä Parks on ne herrat jotka tänään pääsee tekopaikoille ja väitän myös näkeväni niitä kaivattuja onnistumisia. Sport on tänään askeleen edellä vastustajaansa ja vie ilvestä jokaisella osa-alueella. Aktiivisen karvauspelin ollessa Vaasalaisilla korkealla ei ilves tästä virheittä selviä. Tulosveikkaus 4-1 Sportille ja pisteet jäävät Vaasaan. Kohde menee oikein kun Sport voittaa ottelun varsinaisella peliajalla
 20. 3 points
  Jääkiekko, Liiga JYP - SaiPa 1.erä o 1,5 maalia @2.12 Unibet KLO: 17.00 Eilen tylysti nollille jääneet kohtaavat. SaiPa toki voitti Kunykin rankkarimaalilla, mutta tosiaan täydet 60min paineltiin maaleitta. JYP koki oikeastaan shokkitappion Kuopiossa KalPaa vastaan. Yrittämistä löytyi toki puolin ja toisin mutta maalit ratkaisee. Poronvoima tarttuukin tämän matsin avauserään. Maalintekohan se tuntuu olevan tässä teemana ja vaikka vastakkain ovat kohtuu hyvät molaritkin ei se silti tämän kohteen pelattavuutta syö. Joukkueet ovat kohdanneet toisensa kahteen kertaan kuluvaa kautta ja voitot noista tasataan 1-1. JYP ratkaisi viimekohtaamisen nimenomaan avauserässä ja tähän joukkue pyrkii myös tänään. Kotijoukkue on hyökkääjistöltään vieraita vahvempi, mutta myös puolustus on ollut viimeaikoina koetuksella. SaiPa osoitti saman haavoittuvuutensa viimeksi Lukkoa vastaan päästämällä omiin peräti 6 maalia. Kummallakin joukkueella on eiliseltä pelattu peli siis alla ja tästäkin syystä uumoilen enemmän maaleja tähän kamppailuun. Molemmissa leireissä ollaan varmuudella yksimielisiä siitä mikä viimepelissä meni pieleen. Sputnik joutuu poronvoiman mielestä kovaan myllyyn heti avausminuuteista lähtien ja kokoonpanoja tarkastellessa täytyy todeta että JYPin kolme kärkitrioa hyökkääjien osalta on SaiPalle tänään myrkkyä. Vaikka SaiPa on totutusti pelannut sitkaasti eikä ole päästänyt matseja "repeämään" niin eilisen munattoman suorituksen jälkeen tulee hurrikaani olemaan erittäin ärsytetty. Vierasjoukkueen onnistumista avauserään pidän myös todennäköisenä lähinnä 3-4 ketjujen osalta. Erikoistilanteita tulee ottelussa varmuudella ja tässäkin taistossa isännät vetää pidemmän korren. Liigassa pelattiin eilen muutenkin suhteellisen vähämaalinen kierros ja näissä peräkanaa pelatuissa kierroksissa on ollut onneksemme normaalia enemmän onnistumisia. JYP on ottelussa selkeä suosikki ja veikkaan pisteiden jäävänkin Hippokselle. Molemmat joukkueet tulee poronvoiman mielestä keskittymään tässä ehkä jopa liikaakin hyökkäämiseen jonka myötä tyhmiä ja helppoja viheitä tullaan molemmissa päissä näkemään. Avauserän merkitys on tälläkertaa suuressa roolissa ja taukotilanteeksi veikkaankin lukemia 2-1. Melkoista pohdintaa taas vaihteeksi, mutta sinkkuna peleihin tämä takuulla lähtee. Kohde menee oikein kun ottelun avauserässä tehdään vähintään 2 maalia.
 21. 3 points
  Lentopallo, Suomen Cup Sampo - Hurrikaani Vihje: Sampo Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 15:00 Suomen Cupissa kohtaavat Sampo ja Hurrikaani. Sampo on viime aikoina ollut erinomaisessa vireessä ja joukkueesta löytyykin muutamia tärkeitä huippupelaajia kuten hakkuri Eetu Hyvärinen, yleispelaaja ja muunmuassa viime vuonna liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Andrus Raadik, loistava passari Petteri Penttinen joka on loukkantumisensa jälkeen takaisin kehissä sekä maajoukkueessakin pelannut hyvä libero Aleksi Mutka. Hurrikaani on ollut monena vuonna ihan Mestaruusliigan kärkeä mutta tänä vuonna se ei ole sitä ihan terävintä kärkeä, joukkueen peliesitykset ovat olleet heikkoja viime aikoina eikä joukkueen tasaisuudesta ole tietoakaan, Hurrikaani voitti viimeksi kotonaan surkean Akaan 3-0 mutta hävisi tätä ennen Tiikereille vieraissa 3-1. Nyt vastassa on Suomen Cupissa kovassa vireessä oleva Sampo joka taisteli todellisen thrillerin viimeksi tiistaina Valepaa vastaan vieraissa häviten ottelun lopulta ratkaisevassa viidennessä erässä. Joukkueiden tasoerot ovat mielestäni tällä hetkellä suuremmat mitä kertoimet antavat ymmärtää.. Sampo on pelannut viime aikoina niin paljon vakuuttavammin ja paremmin kuin Hurrikaani etten vain näe Sampon tätä ottelua häviävän millään konstilla.
 22. 3 points
  La Liga 2, Espanja Osasuna - Valladolid Valinta / BTTS Yes / @1.91 / ComeOn Klo / 17.00 Eiliset vihjeet tulivat vahingossa yhden päivän aikaisemmin, joten jatketaannyt tätä topiccia. Udinese venyi tasuriin, joten veto meni voidiksi mutta Liverpool matsiin btts osui hyvin. La Liga 2 palaa vihdoin talvitauolta ja heti löytyy maukkaita kohteita. Osasuna lähti joulutauolle voiton siivittämänä ja tänään toivottavasti palaa vahvana kotikentälleen. Osasuna on kauden aikana jäänyt vain kerran maaleitta kotikentällä ja sekin oli vahvaa Granadaa vastaan. Maaleja kuitenkin joukkue on kotikentällään päästänyt jopa 10 kappaletta ja vain kaksi joukkuetta Pamplonassa on maaleitta jäänyt. Viimeiseen viiteen otteluun maaleja on päästetty seitsemän, joka on puolet koko kauden saldosta. Puollustus on siis ollut hieman hukassa viimeotteluissa ja joulutauon jälkeen tatsikin toivottavasti heikko on. Kotipeleissään keskiverto maalimäärä on ollut 2.6 maalia perpeli, joka puoltaa tätä valintaa Valladolid on tasapisteissä Osasunan kanssa ja lähti myös joulutauolle kahden voiton siivittämänä. Valladolidin peleissä on tehty keskimäärin 3.5 maalia per peli, joka on sarjan korkein tulos. Tänäänkin toivottavasti korkeamaalinen ottelu tulee ja maaleja tehdään molempiin päätyihin. Viimeiseen kymmeneen ottellun joukkue on jäänyt vain kahdesti maaleitta. Kuitenkin myös vastustaja on yhdeksässä näistä otteluissa vähintään yhden maalin tehnyt. Vieraskentillä Valladolid on kauden mittaan vain kahdesti jäänyt maaleitta, jotka molemmat oli Huescaa sekä Cadizia vastaan. Kyseiset joukkueet ovat kuitenkin sarjataulukossa sijalla 1 ja 2, joten tänään "heikompaa" joukkuetta vastaan verkon heiluttaminen toivottavasti onnistuu.
 23. 3 points
  Koripallo, NBA Boston Celtics - Minnesota Timberwolves Vihje: Boston Celtics -3.5 Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 02:00 Yöllä pelataan iso kierros taas nba:n puolella ja yksi maukas pelikohde sieltä löytyykin. - Kotijoukkue ja tällä kaudella uuden näköinen Boston Celtics on tällä kaudella pelannut mahtavaa koripalloa ja täksi kaudeksi hankitut pelaajat sekä pelaajasiirrot ovat onnistuneet loistavasti, Boston Celtics tulee tähän otteluun hyvillä mielin huikealla 31-10 recordilla ja joukkue pitääkin itäisen konferenssin kärkipaikkaa hienosti hallussaan. Boston Celtics on ollut tämän kauden komeetta ja joukkuetta voi odottaa tänä vuonna pitkällekkin nba playoffeissa, joukkueesta löytyy ratkaisijoita molemmista päistä ja myös hyvää leaderinvimmaa, joukkueen sisällä on hyvä joukkuehenki ja pelaaminen on tällä kaudella sekä viime aikoina näyttänyt todella hyvältä. Boston Celtics on tällä kaudella tehnyt keskimäärin 103,4 pistettä per peli joka on liigan keskikastin alapuolella mutta puolestaan päästänyt vain keskimäärin 98,2 pistettä per peli joka on liigan kärkeä. Boston Celticsillä löytyy hyökkäspäähän tehoja myöskin laajalti mutta silti joukkueen erinomainen puolustus on ollut tällä kaudella heidän valttikorttinsa. - Vierasjoukkue Minnesota Timberwolves on tällä kaudella myöskin viimein onnistunut pelaamaan hyvää koripalloa parin kolmen huonon kauden jälkeen. Minnesota Timberwolves tulee tähän otteluun myöskin ihan hyvillä mielin 24-15 recordilla ollen läntisessä konferenssissa sijalla 4. loistavasti. Minnesota Timberwolvesin pelaaminen on tällä kaudella ollut ihan hyvän näköistä molempiin suuntiin, etenkin hyökkäyspäähän ja tulosta on tullutkin hyvin, silti en ole vielä ihan vakuuttunut heidän yhteispelistään tai tasaisuudesta sillä joukkue on hiukan tässä ailahdellut eikä Timberwolves ole hirveän hyvää peliesitystä saanut tällä kaudella 'suurseuroja' vastaan. Kausi on kuitenkin ollut heidän puolestaan hyvin positiivinen tähän saakka ja voittoja on tullut sellaisista joukkueista joista on pitänytkin tulla, tosin viime vieraspeli Brooklyn Netsiä vastaan oli hiukan fiasko sillä Timberwolves hävisi tuon ottelun vieraissa pisteellä luvuin 98-97, ja kaikkihan tietävät ettei Brooklyn Nets mikään hirveän hyvä joukkue ole, varsinkaan puolustuspäässä. - Ottelun linja on mielestäni vähän erikoinen koska olisin luullut sen olevan jossain -7.5/-8.5 tuntumassa mutta nyt päästään pelaamaan huippumatalalla linjalla tähän otteluun. Boston Celtics on tällä kaudella sekä viime aikoina pelannut loistavaa ja tehokasta koripalloa ja heidän puolustamisensa on ollut liigan parasta. Etenkin Boston Celticsin kotiluolassa pelaaminen on ollut huikealla tasolla ja joukkueen fanit myös tukevat joukkuetta kaikin tavoin, Boston Celtics voitti juuri viime ottelussan kotonaan idän jättiläisen Cleveland Cavaliersin komeasti 102-88 luvuin ja onnistui erinomaisesti puolustamaan heitä vastaan niin kuin koko kaudella ollaan nähty, Cleveland Cavaliersin hyökkäys oli limitetty ainoastaan 34,8% pelitilanneheitoissa ja tuo on erittäin kovaa lukemaa kun katsoo että vastassa oli Cleveland Cavaliers. Minnesota Timberwolvesin kausi on ollut hyvä mutta isompia ja parempia joukkueita vastaan joukkue on ollut vaikeukssia. Viime ottelu Brooklyn Netsiä vastaan oli heikkoa tekemistä timberwolvesin puolelta ja hyökkäyspelaaminen Brooklyn Netsin surkeaa puolustusta vastaan oli todella heikkoa. Nyt vastassa on yksi liigan kuumimmista joukkueista jolla on myös yksi liigan parhaimmista puolustuksista. Boston Celtics on ollut sen verran vakuuttava viime aikoina etten usko että heillä on suht heikkoa Minnesota Timberwolvesin puolustusta vastaan vaikeuksia tehdä pisteitä, ja kun Celticsin puolustus kotiluolassaan toimii ja dominoi ei jää arvailujen varaan kumpi joukkue ottelun voittaa. Boston Celtics on parempi joukkue kokonaisuutena ja heidän yhteispeli etenkin kotiluolassa on huikealla tasolla, Celtics ottaa tästä vakuuttavan ja motivoivan voiton jonka ansiosta joukkue jatkaa huippuesityksiään itäisen konferenssin kärkipaikalla. Mainittakoon nyt vielä että Timberwolvesilla on ollut erittäin ikäviä muistoja Celticsin kotiluolasta sillä joukkue on siellä voittanut viimeksi vuonna 2005., vaikka joukkueissa on pelaajat vaihtuneet on tässä silti jonkinlaista taikaa.. NBA 2017-2018 Osuneet 15 Hävityt 9
 24. 3 points
  Jääkiekko, Mestis Espoo United - RoKi Espoo United -1,5 @2.12 Unibet KLO: 18.30 Hyvään vireeseen äitynyt Espoo United saa tänään vieraakseen Rovaniemen Kiekon. Rovaniemeläiset saapuvat Espooseen 7 tappiota niskassaan eikä tämänpäiväinen lupaa yhtään sen parempaa. Joukkue lähtee tähän matsiin kauden heikoimmalla kokoonpanolla eikä maalivahti Rasmus Reijolakaan ole paluunsa jälkeen vakuuttanut. RoKin kokoonpanosta puuttuu siis useampia miehiä, joiden ansioista joukkue pelasi ennen joulukuuta kohtuu mallikkaasti. Huhujen mukaan Rovaniemellä ollaan myös palaveerattu koskien valmennusta yms. Ns. Kriisitilanne on joukkueessa päällä ja tämä valitettavasti näkyy suoraan peli-ilmeessä. Jokainen kokeilee kantaa joukkuetta yksin kerrallaan ja lopputulos on aina sama. Matkustamisen lisäksi ei pelaajien mieliala ole kovinkaan korkea tähän matsiin lähdettäessä joten mitään jakoja ei pohjoisen pojilla valitettavasti ole. Kauden aiempiin kohtaamisiin on tässäkohtaa turha katsoa sillä niin paljon muokkaantuneempi on tuo rokin rosterin tänään. Espoolaisilla tilanne onkin päinvastainen. Pohjalla kolme kovaa päänahkaa. TUTO, K-Vantaa sekä Jokipojat ovat kaatuneet viimeisimmissä peleissä ja joukkueen peli-ilme on ollut positiviinen. Espoolaiset ovat kotijäällään hävinneet ainoastaan 5kertaa eikä RoKi pääse tänään missään nimessä tuota kuudetta aiheuttamaan. Lyhyin perustein tässä mennään, mutta poronvoimalla on senverta "inside" tietoa vieraista ettei näe heitä tänään edes haastajana. Vähintään kahden maalin voitolle tarjotaan mehevää kerrointa joten lähtee taatusti lapulle tämä kohde. Tulosveikkaus: 5-1 Espoolle ja hyvää yötä. Arkajalat voi ottaa Espoo -1.0 @1.85 mikäli kuvittelee RoKin tässä mukana pysyvän. Kohde menee oikein kun Espoo United voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla.
 25. 3 points
  Fa Cup, Englanti Liverpool - Everton Valinta / BTTS YES / @2.10 / Unibet Klo / 21.55 Liverpoolin derby pelataan taas kun joukkueet kohtaavat Fa Cupin neljänesvälierissä Liverpool lähtee selvänä suosikkina otteluun, mutta joukkueella on monta tärkeää poissaolijaa. Puollustuspäässä Nathael Clyne sekä Alberto Moreno pysyvät poissa kun taas hyökkäyksestä huippunimet Coutinho, Salah ja Sturridge ovat poissa. Liverpoolin maalia pidän erittäin todennäköisenä ja btts veto onkin erittäin paljo Evertonin maalin harteilla. Liverpoolilta silti ratkaisijoita löytyy kuten Firmino, Oxlade-Chamberlain sekä Wijnaldum. Liverpool onsarjassa päästänyt aika paljon maaleja muihin isoihinseuroihin verrattuna ja joukkueen otteluissa on tehty keskimäärin 3.4 maalia per ottelu, jokasattuu olemaan sarjan toiseksi eniten. Joukkueet kohtasivat joulukuussa Anfieldillä, jolloin loppulukemat olivat 1-1. Vaikka sarjassa joukkue ei kotiotteluissaan maaleja ole hirveästi päästänyt, niin Fa Cup ottelutovat aina erilaisia ja enyllättyisi jos Klopp vaihtomiehiä tänään osittain peluuttaisikin. 16 tämän kauden vieraspelistään Evertonononnistunut kymmenessä vähintään yhden maalin tekemään. Evertonilta löytyy hyökkäyspäästään ratkaisijoita ja Rooney on onnistunut myös muutamanhienon osuman tekemään. En näe mahdottomaksi Evertonin maalia jayli kahden kertoimella on mielestäni kannattavaa sitä pelata. Edellisessä seitsemässä vieraspelissä Everton on vain kerran jäänyt nollille ja maaleja on tehtailtu yhteensä yhdeksän kappaletta. Toivotaan jännittävää ja rikas maalista ottelua
 26. 3 points
  Jääkiekko Nuorten MM-KISAT KLO 23.00 Ruotsi - USA Valinta : Ruotsi Kerroin : 3,10 ( PAF ) Välierissä kohtaa Ruotsi ja isäntämaa USA. Kertoimet on ihan kummalliset. Tässä on kyseessä 50-50% ottelu, jonka voi kumpi tahansa voittaa. Ruotsi on ollut jopa vakuuttavampi. Ruotsi voitti oman lohkonsa voittaen kaikki ottelunsa alkusarjasta, johon kuului Venäjä, Tsekki, Sveitsi sekä Valko-Venäjä. Ruotsi on tehnyt semmoisen 3 maalia ottelua kohden, jolla voidaan sanoa ihan puhtaasti, että joukkue taistelee voitosta aina. Ruotsin joukkueessa on taitoa Alexander Nylander, joka tunnetaan sukunimestä eniten, mutta on ollut Buffalon varaus ja takoo AHL liigaa. Elias Pettersson, joka varattiin viime kesänä numerolla 5 ja pelaa tällä hetkellä Växjö joukkueessa ja on ollut tehokas. Puolustuksessa löytyy Timothy Liljegren, joka varattiin myös viime kesänä ja on hyvä kirkollinen pakki. Rasmus Dahlin, on ensi kesän lupaavvimmista pakeista, mitä NHL- Draftiin tulee, joten kirkollista osaamista löytyy takalinjoilta. USA tuli tilastollisesti odotetusti sijalle 2. Omassa lohkossaan, jossa olivat lohkovoittaja Kanada, Suomi, Slovakia ja Tanska. USA pelasi aika normisti ja yllätys hävisi Slovakialle, mutta itse näin tuon ohipelinä seuraavana iltapäivänä pelattuun ulkoilmaottelua varten. Ajatus lipsui. Pelillisesti USA ei ole hirveästi vakuuttanut, mutta materiaalissa on laaja maalintekovoima, niin sillä on pärjätty muita vastaan. Ruotsista löytyy kaikki palaset millä voidaan kaataa USA. USA ei saa etua muusta kuin isäntämaa- nimestä, joka saattaa olla tällaisessa pelissä jopa haitaksi, jos homma ei lähde heidän tahtiinsa liikkeelle. Ruotsi myös usein venyy joukkuelajeissa ja tekee yllätysvoittoja aika usein tälläisissa peleissä. Itse pidän pienenä yllätyksenä noin korkeaa kerrointa, sillä tasavahvat joukkueet kohtaavat ja Ruotsi on ollut hyvä, niin uskon heidän menevän finaaliin. Kunhan Ruotsi voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 27. 3 points
  valioliigaa Tottenham-West ham BTTS @1,97 löysää
 28. 3 points
  Skotlannin Mestaruussarja, Kierros 20, KLO 17.00 Dunfermline VS Falkirk Valinta: Yli 2.5 maalia Kerroin: @2.03 (Marathonbet) En matki . Dunfermlinen hyökkäys on tämän sarjan kovimpia. Se on paukuttanut 18:ssa ottelussa 34 maalia ja sen hyökkäyksestä löytyy ihan kovia nimiä (Skotlannissa). Dunfermlinen kotiotteluissa sattuu ja tapahtuu. Kotiotteluissaan se on omien maaliensa lisäksi päästänyt aivan liikaa maaleja. Se on onnistunut tällä kaudella nollaamaan kotonaan vain sarjakärki St. Mirrenin, mutta se ottelu ei aivan mennyt nappiin St. Mirreniltä. Dunfermlinen 9:stä kotiottelusta yhdessä, Mortonia vastaan pelatussa ottelussa ei ole tehty yli kahta maalia, siinäkin tehtiin kaksi. Falkirkin kausi on ollut vaikea. Alkukaudesta se onnistui vielä maalinteossakin, mutta viimeaikoina on lähinnä soinut omissa. Edellisottelussa nähtiin kuitenkin hyviä merkkejä, kun Falkirk kaatoi kotonaan Queen of Southin lukemin 3-2. Ottelussa se sai avattua pitkästä aikaa maalihanansa kunnolla, joskin puolustuksessa sillä oli edelleen vaikeuksia. Odotan tämän päivän ottelusta jokseenkin samanlaista. Falkirkin kaksi edellistä vierasottelua on päättynyt 0-0-lukemissa. On otettava kuitenkin huomioon, että niissä otteluissa se pelasi Livingstonia ja Dumbartonia vastaan, ja kumpikin niistä on kotipeleissään ollut vähämaalinen. Dumbartonilla ollut muutenkin suuria vaikeuksia maalinteossa. Yhteenveto: Falkirk joutuu nyt kohtaamaan erittäin kovan hyökkäyksen, mutta joukkueen, jonka puolustaminen antaa saumoja myös Falkirkille. Dumfermline saattaa pitää maalijuhlat yksinään, mutta on mahdollista myös, että Falkirk lähtee mukaan. Tulosveikkaus: 3-1 Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin kolme maalia.
 29. 3 points
  Englanti:Valioliiga klo.19:30 Everton - Manchester Utd BTTS @2.15 10Bet Otetaas valioliigasta testiin molempien maalia. Valioliiga jatkuu ja tämä voisi olla kiihkeä/viihdyttävä ottelu.Manu lähtee suosikkina,mutta Everton antaa varnasti hyvän vastuksen Manulle.Molemmilla on noita loukkaantumisia jonkinverran,mutta kyllä noita tekijämiehiä siellä on kumpaisellakin.Voittohan tässä Manulle ei mielestäni niin selvä ole,mitä kertoimet osoittaa.Everton on hyvä ollut kotona ja kotonaan Everton yleensä on maalin saanut aikaiseksi vastustajalle.Manu on noita vierasmatseja kyllä hoidellut kans hyvin,mutta nyt alkukautta lukuunottamatta se ei ole pystynyt pitämään maaliaan koskemattomana viidessä viimeissään vieraspelissään ja neljässä niissä on btts toteutunut.Ensimmäisessä kohtaamisessa Rooney ei onnistunut tekemään maalia entiselleseuralleen,mutta voisiko tänään omat koirat purra.
 30. 3 points
  Valioliiga, Englanti West Bromwich Albion - Arsenal Valinta: Arsenal -1,0 (AH) @2.15 Unibet Klo. 18.30 Vuoden viimeinen Valioliigaottelu käynnistyy puoli seitsemältä, kun Arsenal saapuu Hawthornsiin West Bromwichin vieraaksi West Bromwichin kausi on mennyt aivan penkin alle ja joukkue on sarjataulukon pohjalla 15 pisteen kanssa ja ensikaudella joukkue varmaan nähdäänkin Championshipissä. 20 kierroksen jälkeen plakkarissa on vain kaksi voittoa ja puollustus on vuotanut jo 27 kertaa. Maaleja taas on tullut sarjan toiseksi vähiten (14) ja Arsenalin puollustus vaikeuksien myötäkään maaleja tuskin kotijoukkueelta nähdä. Viimekierroksella joukkue pelasi nihkeän 0-0 tasurin Evertonin kanssa, mutta tänään vastassa onkin hieman laadukkaampi nippu pelaajia. Arsenal taas taistelee europaikoista ja on Tottenhamin kanssa samoissa pisteissä. Voitolla joukkue nousisi sijoituksissa ja sarjataulukon viimeistä joukkuetta vastaan pisteitä ei saisi menettää. Arsenalin hyökkäyspuoli on viimepeleissä ollut kunnossa. Edellisessä kahdessa ottelussa Arsenal on heiluttanut sekä Crystal Palacen sekä Liverpoolin maaliverkkoja kumpaakin kolme kertaa. Maaleja joukkue on kauden mittaan tehnyt 20 sarjaottelussa jopa 37 kappaletta. Vastustajan tasosta huolimatta europeleissäkin Arsenalteki yhteensä 14 maalia vastustajien verkkoihin. Kärjestä joukkueelta löyty kesän suurhankinta Lacazette, jota tukee huippunimet Sanchez sekä Özil. Vaikka huipputiimejä vastaan puollustus ei mintissä ole ollut, niin Koscielny, Mustafi sekä Cech toivottavasti Albionin nollissa pitämään. Joukkue on tehnyt 6 maalia edellisessä kahdessa ottelussa, joten kahden tai enemmän maalin voitto tänään mielestäni todennäköinen on. -1,5 vedosta tarjotaan jopa 2.85 kerrointa, mutta mielummin minimoin riskin kun sopivan kertoimen kohteesta kuitenkin saa. Hyvää uuttavuotta ja voitollista betsivuotta 2018 koko VP:n väelle
 31. 3 points
  Jääkiekko Nuorten MM- Kisat KLO 22.00 KANADA - USA Valinta;: ALLE 6.5 MAALIA- Normaali Peliaika Kerroin; 1.73 ( PAF ) Nuorten kisoissa tehdään historiaa, kun tämä TV2 tuleva huippuottelu pelataan ulkoilmassa. Kanada aloitti kisat murskaamalla Slovakian 0-6 ja Nuoret leijonatkin jäi ilman pisteitä Kanadan käsittelyssä. USA puolestaan murskasi avauksessa Tanskan maalein 0-9 ja eilen paikallista aikaa myöhäis ottelussa tuli ensimmäinen jättiyllätys, kun Slovakia voitti viime hetken maalilla 2-3 varsinaisella peliajalla. Kanada siis omaa pienen lepoedun, mutta sanon takaisin, että eiköhän USA:lla ollut ohipeli illalla ja he ovat odottaneet tätä ulkoilmaottelua. Slovakia oli vain tapaturma, jota ei tule tapahtumaan toistamiseen. Kanada-USA ottelut eivät ole olleet aikaisemminkaan mitää yli-maali iloittelua vaan aika perusotteluita. Eli vaikka nimilistat on kovia, niin ei maalimäärä odotus nyt kauheasti voida nostaa. Nuorten peleissä toki sattuu ja tapahtuu, mutta tämä taisto on molemmille tärkeä alkulohkosta, niinpä kyllä siellä osataan puolustaakin. Vaikutuksia - Sää..Harkoissa on kuulemma ollut pientä tuulta havaittavissa ja pieni pakkanen on ilmassa, että vaikka jää on varmasti loistava, niin kyllä tuo ulkoilma vaikuttaa pelaajien nopeaa luisteluun ja kiekko elää eritavalla ulkotilassa kuin hallissa. - Nuorten fiilistely..Kaikki tietää että ulkoilma ja paljon istumapaikkoja. Voi olla että alkupeli menee fiilistellessä ja keskitytään muuhun kuin 100% lätkän peluuseen. Myös varmaa valmennus antaa poikien nauttia, sillä moni pelaa uransa ekan ulkoilmapelin tälläisessa paikassa, niin jotkut on hereillä ja jotkut taas alussa menee keskittyminen muualle. - Ulkoilmaottelut..Yleisesti on loppupeleissä vähämaalisia kamppailuja. Ei aikuistenkaan tasolla näissä otteluissa kauheasti sen enempää juhlita maaleilla vaikka jää olisi loistava. Tämä on kuitenkin pikkuisen eri ottelu kuin normi halliottelu. Mielestäni odotettavissa on tasainen kamppailu ja joku 2kpl maaleja per erä saattaa olla ihan odotettu arvo ja tuo linja 6.5 on mielestäni hyvä veto tuolla kertoimella. En usko maalijuhliin vaan peruspeliin ja maalimäärä tulee jämään 4-6 maaliin varsinaisella peliajalla. Moni muu bookkeri melkein antaa tähän 1.50 kerrointa, niin tämä kerroin on loistava. Kunhan Alle 7 maalia tulee varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 32. 3 points
  Jääkiekko Sprenger Cup KLO 16.00 HPK - Dinamo Riika Valinta: HPK +1 ( HPK Tai Tasapeli) Kerroin; 2.05 ( Veikkaus) Kerroin- Raja: 1.85 Sveitsissä järjestetään jälleen tuttuun tapaan tämä "näytös" turnaus, jolla ei ole merkitystä. Osallistujiin kuuluu Sveitsin sekä Kanadan maajoukkue. Joukkeina siellä on Davos, Mountfield, Dinamo Riika sekä HPK. Turnauksen suosiosta kertoo, että melkeinpä aina Sveitsiläinen joukkue voittaa tämän ja muilla joukkueilla on vain hauskaa höntsää. Eilen Sveitsin maajoukkue nöyryytti Dinamo Riikaa maalein 6-1. Riika oli pelillisesti ihan vastaantulija, koska Sveitsi oli aktiivisempi ja halusi enemmän. Riikalla oli 2-molari maalissaja aika pellailun makua vaan ilmassa. Lopussa Riika ei edes ollut moksiskaan tappiosta, koska nämä ei ole KHL:lle ja Riikalle itselleen millään muotoa vakavia otteluita. HPK puolestaan aloittaa tänään tämän turnauksen eli lievä lepoetu on kyseessä. HPK sai näihin höntsiin lisävahvistusta, kun Tomas Vincour sekä Tommi Santala liittyvät turnauksen ajaksi HPK:n leiriin. HPK:lla ei ole liigassa kovin hyvä tilanne, niinpä joukkuehenkeä on varmasti hyvä lähteä hakemaan tässä turnauksessa. Vapautuneempi mielentila ja kiva varmaan mittailla vähän tasoa jotain Riikaa vastaan voi tuoda onnistumisia ja se näkyy tulostaululla. KHL on halunnut jonkun osallistuvan tähän, mutta ei ole antaneet sen kummoisemmin painoarvoa. Jokerit osallistuivat kaksi kautta tähän ja lomailuksihan se meni perheiden kesken. Sama tyyli on Riikallaja osin myös HPK;lla. Mielestäni kertoimet on asetettu KHL vs Liiga tyylillä ja ymmärrän sen, sillä moni pitää Riikaa parempana kovemman liigan takia, mutta kyseessä on kuitenkin KHL toiseksi huonoin seura, niin itse nään HPK 50-50 asetelman. Mukaan kun lasketaan lepoetu ja oikeasti motivaatiohalut, niin HPK voi hyvin tämän voittaa taikka tasapeliä pidän suurena mahdollisuutena. HPK tasoituksella tällä kertoimella on pakko ottaa. Riika on HPK:n tasoinen seura kuitenkin. HPK kunhan Ei Häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 33. 3 points
  En valitettavasti niihin enää helpolla koske, niistä yritetään pysyä niin kaukana kuin mahdollista. Yllyttäminen on turhaa ja häpeäisit sinäkin kun toipuvalle addiktille ehottelet tommosta edelleen...
 34. 3 points
  Jalkapallo | Englanti 21.45 Arsenal - Liverpool Liverpool Over 1,5 | 1,97 | Coolbet BTTS ja Over 2,5 | 1,70 | Coolbet Arsenal on sarjataulukossa 5. sijalla maalierolla 31-20, Liverpool 4. sijalla maalierolla 38-20. Viimeisin keskinäinen ottelu päättyi Liverpoolin 4-0 -voittoon elokuussa. Valioliigakierroksen herkkupala nähdään jo perjantaina, kun Emirates Stadiumilla käydään kiivas taistelu kahden huippujoukkueen välillä. Arsene Wengerin johtama Arsenal on pelannut ajoittain erittäin aktiivista jalkapalloa kotikentällään ja joukkuella onkin sarjan kolmanneksi paras kotiottelurekordi maalierolla 22-7. Kotijoukkue saa jalkeille hyvän kokoonpanon, sillä poissaololistalta löytyvät vain Aaron Ramsey ja jo pitkään aikaan pelaamatta ollut Santi Cazorla. Liverpool on päässyt viime aikoina hyvään vireeseen, sillä joukkue on pelannut 9 sarjaotteluaa putkeen ilman tappioita. Tähän sarjaan toki kuuluvat pettymyksiksi laskettavat tasapelit West Bromwichia ja Evertonia vastaan, mutta yleisellä tasolla Jürgen Kloppin suojatit ovat löytäneet hyvän pelihuumorin. Pool on erityisesti vieraissa yltynyt varsinaisiin maali-iloitteluihin, sillä joukkue on tehnyt 9 vierasottelussa peräti 24 maalia ja päästänyt omaan päähän 17 maalia. Vierasjoukkueen poissaololistalta löytyy enimmäkseen pitkäaikaispotilaita, eikä suurempia terveyshuolia pitäisi joukkueen pelaajilla olla. Kaikki merkit viittaavat runsasmaaliseen otatukseen illan ottelussa. Molemmilta joukkueilta löytyy hyvä hyökkäyskalusto, mutta joukkueiden puolustuspään pelaaminen ei aina ansaitse kymmentä pistettä ja papukaijamerkkiä. Arsenalin aseisiin kuuluvat lukuisat maalintekopaikat, mitä joukkue pystyy luomaan parhaina päivinään ketä tahansa vastaan, vaikka viimeistely välillä uupuisikin. Myös Liverpoolin heikkoa erikoistilannepelaamista voi kotijoukkue hyödyntää maalin teon muodossa. Liverpoolilta sen sijaan löytyy täsmäase nimeltä Mohamed Salah, joka on ollut kauden avauspuoliskon komeetta ja Valioliigan paras maalintekijä 14 osumallaan. Salahia komppaavat hyökkäyspäässä Roberto Firmino, Philippe Coutinho ja Sadio Mane. Klopp on käyttänyt tuhovoimaista hyökkäysnelikkoaan samaan aikaan kentällä säästeliäästi, mutta jo tuon uhan olemassaolo tuo varmasti paineita Arsenalin puolustuspäähän. Arsenalin ja Liverpoolin väliset kädenväännöt ovat aina olleet runsasmaalisia, kun Wenger ja Klopp ovat joukkojaan johtaneet. Liverpool on kuitenkin vienyt niskalenkin Tykkimiehistä kolmessa viimeisimmässä keskinäisessä ottelussa ja tehnyt 4 Kloppin johtamassa ottelussa peräti 14 maalia Arsenalin verkkoon. Viimeisin keskinäinen ottelu päättyi suoranaiseen nöyryytykseen Wengerin suojateille, joten kotijoukkue haluaa varmasti näyttää osaamistaan ja ottaa revanssin, kun taas Redsien tavoitteena on kasvattaa piste-eroa Arsenaliin ja muihin kanssakilpailijoihin. Näillä mietteillä mennään illan otteluun ja luotetaan joukkueiden välisen runsasmaalisuuden jatkuvan. Uskon Liverpoolin tekevän vähintään kaksi maalia ja Arsenalin vähintään kerran, mistä koostuu valintani kyseiseen otteluun. Kohteet menevät oikein, kun Liverpool tekee vähintään kaksi maalia ja Arsenal vähintään yhden maalin. Tulosveikkaus 2-2.
 35. 2 points
  Segunda B - Lohko 4, Espanja UCAM Murcia - Jumilla KLO 13:00 Valinta: BTTS Kyllä @2.50 (Bet365) Murcialaisten puolustamista tällä kaudella ei voi todellakaan kutsua laadukkaaksi. Alkukaudesta se nollasi hyvin vastustajiaan, mutta loppusyksystä ja viimeisinä kierroksina on se joutunut kaivamaan pallon verkostaan useammin. Jumillan alkukausi oli vaikea, mutta nyt sen tulos on ollut nousujohteista. Maaleja se onnistuu useammin tekemään ja puolustuspelaaminenkin on kehittynyt. UCAM:in hyökkäyspelaaminen on ollut melko luotettavaa ja harvinaista sille on tällä kaudella maaleitta jääminen. Muutamia tapauksia kuitenkin löytyy, mutta ne ovat pääasiassa kovimpia puolustuslinjoja vastaan. Jumillan puolustaminen erityisesti vieraissa on ollut hankalaa. Jokaisessa vierasottelussaan se on päästänyt vähintäänkin yhden maalin ja peräti 5/11:ssa se on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia. Kerroin on melko järkyttävä. Bet365 tarjoaa yhä kerrointa, jossa on melko paljon ilmaa tosin se todennäköisesti ehtii laskea vielä. Tulosveikkaus: 3-1 Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin
 36. 2 points
  Espanja:LaLiga2 jalkapallo klo.17:00 Cadiz - Cordoba Cadiz o1.5@2.05 Unibet Yritetääs tähän kotijoukkueelle sitä vähintään kahtamaalia,vaikkakin Cadiz on noista kärkijengeistä vähiten tehny maaleja. Cadiz voitolla tästä ottaa jopa sarjan piikkipaikan,jos klo.13:00 alkavassa Huesca jäisi esim tasuriin Numanciaa vastaan.Voittoon Cadizilla edellytyksiä kyllä on,sillä joukkue on vähiten maaleja päästänyt omiinsa,eli puolustuspeli on kunnossa.Lisäksi kun Cordoban puolustus on sarjanheikoin 39 päästetyllä osumalla niin Cadizin kaksi maalia tänään ei ole ylivoimainen tehtävä.Cordoban reissut vieraissa on ollut tuskaista 11ottelusta on yksivoitettu ja alla on nyt 10 reissua peräkkäin ilmanvoittoa.Cadiz on 11 kotiottelustaan kerran hävinnyt,mutta tasureita on neljä,jotka pitäisi kyllä karsia pois,jotta suoranousu olisi mahdollista.Cadiz on toistaiseksi nousijanpaikalla,mutta takana on tiukkaa ja useampi jengi,jotka kanssa kärkkyy sitä paikkaa.Luulisi Cadizin tiedostavan itselleen,että nämä pelit täytyy voittaa ja hyödyntää nousua ajatellen.Katsotaan käyttääkö Cadiz tilaisuuden ja kaksi maalia sen iskettyä niin luulisi voitto olevan lähellä.
 37. 2 points
  Jääkiekko, Mestis K-Vantaa - TUTO K-Vantaa @2.25 Bet365 KLO: 17.00 Neljän ottelun tappioputkessa pelaava Vantaa kohtaa tänään kotijäällään TUTOn. Joukkueet pelasivat eilen Turussa ja tuosta ottelusta voittajana poistui turkulaiset. Neljä kertaa tällekaudelle on tämä kaksikko kohdannut aiemmin ja voitot kirjataan tasan 2-2. Back-to-Back peli siis tänään tiedossa ja otetaan tätä kohdetta puhtaasti eilisen pelin perusteella. Vaikka TUTO tosiaan nappasikin voiton eilisestä niin pelillisesti Vantaalaiset kusivat omiin muroihinsa lähinnä jäähyjen takia. Ylivoimallahan tuo voittomaali TUTOlle kirjattiinkin. Vantaalaisten peli meni melkolailla sekaisin kun Veeti Vainio otti 5+20min ottelun puolivälin tienoilla. Myös muutamat poissaolot selventää tätä kauden pisintä tappioputkea Lohipaitojen joukkueessa. Lähdetään kuitenkin sillämielin että tuo putki tänään katkaistaan. K-Vantaa on kotonaan ollut suhteellisen vakuuttava ja onhan joukkue kolme viimeisintä kotimatsiaan voittanutkin. TUTO ei ole vierasjoukkueena tällekaudelle ehtinyt loistaa ja joukkue onkin yksi sarjan heikoimpia nippuja vieraissa. Toisaalta parhaan maalieron omaavat turkulaiset ovat paikanneet tuota saldoa omalla kotijäällään. Pelipaikkana on tänään kuitenkin Vantaa ja eilisen pelin viimeisessä erässä Lohipaidoilta nähtiin parempaa tekemistä. Tätä samaa tekemistä joukkueen tulee tänään jatkaa jotta TUTO kaatuisi. Vantaalaiset ovat sarjassa 6 pistettä TUTOa enemmän keränneenä sijalla 3 ja turkulaiset puolestaan sijalla 6. Koska ottelu ennakkoon on povattu tasaiseksi ja voitotkin on menneet tasan tähän saakka niin haluan olla erimieltä. K-Vantaan täytyy laittaa toppi tuolle tappiokierteelle ja uskon myös tässä näin käyvän. Mikäli Vantaalaiset pysyvät tänään poissa boxista niin voitto tästä irtoaa väitän minä. Revanssihenkeä ja painetta löytyy pelaajiston pääkopasta, mutta ei joukkue viidettä matsiaan peräkanaa häviä. K-Vantaa sinkkuna lapulle ja sillä selvä. Kohde menee oikein kun K-Vantaa voittaa ottelun varsinaisella peliajalla
 38. 2 points
  Koripallo, NBA Toronto Raptors - Miami Heat Vihje: Miami Heat +5.5 Kerroin: 1.74 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:30 Yöllä NBA kierroksella luotetaan Miami Heatiin faktaperustein. - Molemmat joukkueet ovat olleet viime aikoina hyvässä vireessä itäisen konferenssin puolella ja pelanneet hyvää korista. - Miami Heat tulee tähän otteluun 4 voiton putkessa, hyvin levänneenä, motivoituneena ja hyvin valmistaununeena tähän kovaan kamppailuun, Toronto Raptorsilla on ollut viime aikoina hiukan kiireisempi otteluohjelma ja he tulevat tähän back to back pelin hyvin lyhyellä lähes olemattomalla levolla, Toronto Raptors pelasi juuri yöllä Brooklyn Netsiä vastaan erittäin fyysisen ja tiukan kamppailun jonka Raptors lopulta voitti pisteellä jatkoajalla luvuin 113-114. Yön ottelussa myös yksi Toronto Raptorsin joukkueen tärkeimmistä pelaajista Kyle Lowry jätti kentän taakseen ja on poissa yön ottelusta Miami Heatia vastaan joka on suuri menetys kotijoukkueelle varsinkin kun lepoaikaa on ollut hyvin vähän lähes olemattomasti. - Joukkueilla on tasoeroa normaaleissa olosuhteissa jonkun verran mutta tämän ottelun lähtökohdat ovat niin paljon viime otteluissaan hyvin pelanneen ja hyvin levänneen nälkäisen Miami Heatin puolella että en vain usko että Raptors jaksaa tätä ottelua viedä täydellä höyryllä loppuun asti, ottaen isoa voittoa ilman heidän point guardiaan Kyle Lowrya. Miami Heat on tällä kaudella onnistunut pelaamaan hyvän puolustuksen kautta ja se tulee olemaan avainasemassa yön ottelussakin, Miami Heat on keskimäärin päästänyt 102,2 pistettä per peli joka on lähes liigan kärkipäätä. Toronto Raptors omaa loistavan hyökkäyksen tottakai mutta yön ottelussa heiltä puuttuu Kyle Lowry ja muutenkin joukkue on väsynyt back to back pelin myötä niin se syö kyllä Toronto Raptorsin hyökkäystä aikalailla. Tähän kohtaan Miami Heat +5.5 tasotuksella näyttää ja tuntuu erinomaiselta vedolta nämä faktat ja joukkueiden vireet huomioon ottaen enkä olisi edes yllättynyt vaikka Miami Heat ottelun voittaisikin. NBA 2017-2018 Osuneet 16 Hävityt 9
 39. 2 points
  La Liga, Espanja Villareal - La Coruna Valinta / Villareal -1,0 (AH) / @2.00 / Unibet Klo / 19.30 Osasuna - Valladolid matsi siirrettiin tälle pävälle, joten sitä ei eilen päässyt jännittämään. Villareal lopetti viimevuotensa kahdella voitolla päästämättä maaliakaan. Joukkue onsarjassa sijalla 6. ja taistelee europaikoista. Joukkue on seitsemästään kotipelistään hävinnyt vain kaksi,nimittäinnämä olivat Barcelona sekä Sevillaa vastaan. Joukkue on kotikentällään tänä kautena päästänyt vain kuusi maalia, joista niistäkin viisi oli vahvaa Barcelonaa sekä Sevillaa vastaan. Tänään vastassa on huomattavasti heikompi LaCoruna ja 2,3-0 lopputulos voi olla mielestäni erittäin todennäköinen. Joukkueen maaliero Barcelona ja Sevilla ottelua lukuunottamattaon 12-1 joka on erittäin hyvin. Joukkue lähti joulutauolle voittamalla sarjataulukossa kolmantena olevan Valencian vieraissa. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy erittäin lahjakkaat Bacca sekä Bakambu, jotka molemmat löytyvät maalipörssin korkeilta sijoilta. Joukkueella on tänään parikin poissaoloa, mutta lukuunottamatta Manuel Triguerosta, niin nämä jannut eivät pelillisesti vaikuta hirveästi yhtään Villarealin peliin. Joukkue saa tänään siis kotiedun, on materiaaliltaan paljon vahvempi sekä vire huomattavasti parempi. Villareal ei ole kuitenkaan maaleja hillittömästi tehnyt, joten asian handicap on hyvä varmistus tähän vetoon La Coruna majailee sarjataulukossa sijalla 18. ja pudotus La Ligasta häämöttää. Edellisestä viidestä ottelusta vain yksi on voitettu, eikä vieraskentilläkään peliole kulkenut kun kahdeksasta pelistä käteen on jäänyt vain yksi voitto. Vieraspeleistä toki löytyy häviöt Barcelonaa sekä Sevillaa vastaan, mutta myös heikoimmillekkin joukkueille kutenEspanyolle sekä Malagalle joukkue on taipunut. La Corunalla on tänään neljä puollustajaa sivussa, joista Fabian Schar erityisesti tärkein. Keskikentältä myös puuttuu numero yhdeksän Federico Cardabia.
 40. 2 points
  Jääkiekko, Liiga SaiPa - HIFK Tekee pisteen ottelussa: Cody Kunyk @2.05 Unibet KLO: 18.30 Viimepelissä tehoitta jäänyt Kunyk otetaan tänään kokeiluun. Edelleen Nättisen (@2.10 pisteelle) sekä Tanuksen kanssa muodostavat Sputnikien ykkösnyrkin. 30 otteluun tehot 9+10=19. Laukauksia lähtee maaliakohden n.3kpl/ottelu. Kolme edellistä peliä herra pelannut kiikaritehoilla, mutta tätä ennen Cody oli 6 ottelun pisteputkessa. Peliaika pyörii 20min/ottelu tuntumassa ja vastuuta tulee erikoistilanteissakin. Aloitusvoittoja on Kunyk napsinut nyt kovalla prosentilla joulukuun aikana ja viimepelissäkin. SaiPa ja HIFK ovat kohdanneet toisensa kaksi kertaa tällekaudelle ja voitot ovat tasan 1-1. Kummatkin matsit ollaan ratkaistu vasta varsinaisen peliajan jälkeen joten tiukkoja vääntöjä on ollut näiden kahden välillä. Petopaitojen maalille palaa tänään Atte Engren (GAA 2.21 /91,12%). Hyvin esiintynyt Lankinen availee luukkua enkä oikein ymmärrä tätä valintaa. Poronvoiman mielestä SaiPan etu. Vaikka IFK:n verkkoon ei olla kahteen viimepeliin tehty kuin 1 maali niin tästä huolimatta odotan maalirikasta ottelua. SaiPa otti Raumalta pataan lukemin 6-4 ja mielestäni MarkkasJussin piikkiin voidaan laittaa tuosta tappiosta suurin osa. Luojan kiitos yleisesti paremmin esiintynyt Frans Tuohimaa aloittaa tänään. SaiPa on ollut kisapuistossa vaikea vastustaja lukuunottamatta tuota marraskuun puolivälin ja joulukuun alun notkahdusta. Erikoistilanteet ovat jälleen kerran suuressa roolissa joten Kunykin valintaa lähden sillä hakemaan. Nättisen oivan vireen myötä myös Kunykin pelaaminen on ollut hyvää, vaikka pisteitä ei ole nyt tullut. Jokatapauksessa kotijoukkueen ykkösnyrkki on tänäänkin jäällä erittäin paljon ja vastuuta heille tullaan antamaan. Nättisen oivan vireen myötä tämä trio lienee se sputnikien paras joten Codyn piste tuntuu olevan enemmän kuin tosiasia. Poronvoima vetää tässä tottakai myös "kotiinpäin" ja uskoo sputnikien voittoon. HIFK on ollut hyvä ja kurinalainen viimepeleissään ja jopa vähän tuurillakin pystynyt pitämään maalinsa tilkittynä joten uskon vahvasti SaiPan iskevän tänään useammankin maalin. Kunyk lapulle erittäin kovalla kotikertoimella. Kohde menee oikein kun Cody Kunyk (SaiPa) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 41. 2 points
  Kongsvinger ML @2.63, helpot poies norjan lätkäliigasta
 42. 2 points
  Snooker, Champions League Stephen Maguire - Mark Kings Vihje: Stephen Maguire Kerroin: 1.57 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 13:00 Tammikuun alkajaisiksi perinteinen Champions League jossa pelataan toista päivää. Tässä ottelussa kohtaavat maailmanlistan 18. Stephen Maguire ja maailmanlistan 21. Mark King - Maailmanlistan 18. skotlantilainen Stephen Maguire on kokenut snookerin pelaaja ja ikääkin mieheltä löytyy 36.-vuotta, Snookerammattilaisuransa Maguire aloitti jo vuonna 2000. Stephen Maguire o n urallaan pelannut hyvin ja viime aikoinakin Stephen Maguire on onnistunut pelaamaan hyvää snookeria voitettuaan mm. maailmanlistan 26. Yan Bingtaon, maailmanlistan 22. Joe Perryn ja nyt eilen champions leaguen ensimmäisenä päivänä maailmanlistan 17. Ryan Dayn ja maailmanlistan 31. Yuelong Zhoun. Ensimmäisen päivän osalta Stephen Maguiren peli näytti hyvältä kunhan vauhtiin pääsiin, Maguire hävisi avausottelunsa mutta sitten hoiti komeasti kaksi seuraavaa. - Maailmanlistan 21. englantilainen Mark King on myöskin hyvin kokenut snookerin pelaaja ja ikääkin löytyy mieheltä jo 43-vuotta, Snookerammattilaisuransa King aloitti jo vuonna 1991. Mark King on snooker urallaan pelannut hyvin ja menestynytkin ihan kohtalaisen hyvin. Mark King on myöskin onnistunut pelaamaan viime aikoina ihan hyvää snookeria voitettuaan mm. maailmanlistan 11. Luca Brecelin sekä maailmanlistan 5. John Higginsin ja nyt eilen champions leaguen ensimmäisenä päivänä maailmanlistan 29. Anthony Hamiltonin. Kaksi aikaisempaa otteluaan Mark King hävisi tiukkojen vaiheiden jälkeen ja osa syy tähän on mahdollisesti paha migreeni mikä Mark Kingillä oli maanantaina, hänen twitterinsä mukaan. - Kerroinasettelu on hyvin lähellä oikeaa sillä Stephen Maguire tulee otteluun ansaitusti suosikkina, Stephen Maguire on yksinkertaisesti pelannut viime aikoina parempaa ja varmempaa snookeria ja eilisen avauspäivän otteluiden perusteella Maguiren vire on parempi kuin Mark Kingillä, lisätään tähän nyt Mark Kingin mahdolliset migreenivaivat vielä niin en näe millä paremmin viime aikoina ja yhtä kaikki paremman pelaajan tällä hetkellä olevan Stephen Maguiren tätä ottelua häviävän best of 5 kaavalla mennän Champions Leaguessa eli alussa on oltava hereillä kun kolmesta on poikki, uskon että Stephen Maguire on ja hän aloittaa päivän vahvasti voitolla.
 43. 2 points
  Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.20:15 Boavista - Braga btts @2.20 Bethard Palataas Portugaliin ja omaantyyliin ja ei matkita ja löräytetään jälleen molempien maalia. Vaikiaa tämä tuntuu jälleen olevan,mut ei luovuteta.Mietin tähän jopa kotivoittoa,mut en kuiteskaan siihen päätynyt.Kotietua taas annetaan ja sen turvin sitä maalia haen Boavistalle.Boavistan tehnyt/päästetyt ovat pysyneet aika pienissämäärissä kotona,mutta enemmän on omiin luikahtunu mitä vastustajalle saatu tehtyä.Bragan vieraspeleissä on suunnilleen menty kanssa samoin.Boavista on pelannu viimeksi 15.12.Bragalla on otteluita ollut Joulukuussa 6,joten pienoista otteluruuhkaa sillä on,mutta varmasti niitä ukkoja on kierrätelty ja säästelty.Luulis Boavistan panostavan alkuun kovalla hönkällä tuoreimmilla jaloilla,mutta Braga taitaa maalinteon ja eihän siihen muuta tarvittakkaan,ku nyt purkki on kiinni ja kohta se on auki.
 44. 2 points
  Liveille osumaprosenttia? Chättiä kun vähän rullaa niin voi löytää/saada tilastoja
 45. 2 points
  Joulukuun löysät tilastot: Palautus: 112,27 %, vihjeitä 166 Vuosi 2017: Palautus: 97,88 %, vihjeitä 2573
 46. 2 points
  Koripallo, NBA Toronto Raptors - Milwaukee Bucks Vihje: Toronto Raptors -5.5 Kerroin: 1.84 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:30 Palataampa takaisin NBA kentille vihjeiden muodossa, viime kerrasta on aivan liian pitkä tovi vierähtänyt.. Uusi vuosi, uudet kujeet - Kotijoukkue Toronto Raptors on pelannut tällä kaudella hyvää korista niin kuin itäisen konferenssin huippujoukkueelta kuuluukin odottaa, Toronto Raptors tulee tähän otteluun hyvällä 24-10 recordilla ja etenkin kotikentällä on Toronto Raptors pelannut erinomaisesti, alla nyt 11 voittoa peräkkäin kotiluolassa ja yöltä on lupa odottaa lisää. Toronto Raptors on tällä kaudella onnistunut hyvin pelaamaan molempiin suuntiin ja synergia Raptorsin hyökkäyksen ja puolustuksen välillä onkin yksi suurimpia syitä tälläkin kaudella joukkueen hyvään vireeseen sekä menestykseen. Toronto Raptors on keskimäärin tehnyt 110,6 pistettä per peli joka on lähes ihan liigan kuuminta kärkipäätä ja puolestaan päästänyt keskimäärin 102,8 pistettä per peli joka on siinä liigan keskikastin selvästi paremmalla puolella. - Vierasjoukkue Milwaukee Bucks on pelannut tällä kaudella ihan hyvää koripalloa ja joukkue majaileekin hienosti itäisen konferenssin sijalla 6. 19-15 recordilla. Milwaukee Bucks tulee tähän otteluun kahden voitonputkessa kun joukkue voitti kotonaan Minnesota Timberwolvesin 102-96 ja sen jälkeen vieraissa Oklahoma City Thunderin huikean thrillerin päätteeksi 95-97. Joukkue on onnistut pelaamaan molempiin suuntiin ihan hyvin mutta yksi merkittävä asia joukkuetta on tälläkin kaudella vaivannut ja etenkin viime aikoina, nimittäin vieraspelit, kotonaan Bucks omistaa komean 12-6 recordin mutta vieraissa onkin sitten synkempi tilasto 7-9 muodossa, viimeisestä viidestä vierasottelustaan Bucks on voittanut vain yhden juurikin tuon viime pelin Oklahoma City Thunderia vastaan. Milwaukee Bucks on keskimäärin tehnyt 104,8 pistettä per peli joka on siinä liigan keskikastissa ja puolestaan päästänyt 105,2 pistettä per peli joka on myöskin liigan keskikastia. - Ottelun asetelmat ovat aika selvä piirteiset kun vastakkain ovat erinomaisesti kotonaan pelaava Toronto Raptors sekä huonosti vieraissa viime aikoina pelannut Milwaukee Bucks. Toronto Raptors on molemmilla pallon puoliskoilla parempi joukkue ja joukkueen laajuus tulee korostumaan yön ottelussa jälleen varmasti kun Raptorsilta sitä löytyy toisin kuin Bucksilta. Toronto Raptorsilla on huikea 11 kotivoiton putki päällä jota joukkue ei halua katkaista mistään hinnasta, Raptors tulee tähän otteluun hyvillä mielin ja hyvällä motivaatiolla ja myös Sergei Ibaka on jälleen pelikiellon jälkeen mukana hyvin levänneenä. Uskon Toronto Raptorsin tulevan tähän otteluun heti ottelun alusta asti kovalla sykkeellä ja ottavan tästä voiton, mainittakoon nyt vielä että Toronto Raptorsin kotiluola on ollut oikea murhankyynel Milwaukee Bucksin joukkueelle lähivuosina enkä usko että he onnistuvat nytkään yöllä voittoa sieltä kaivamaan. NBA 2017-2018 Osuneet 13 Hävityt 9
 47. 2 points
  JÄÄKIEKKO, MM-KISAT U20 Yhdysvallat - Suomi Klo: 23:00 Valinta: Ensimmäinen erä Yhdysvallat @1.90 (Unibet) Uudenvuodenaaton aattona päästään seurailemaan illan herkkumatsia, kun meidän oma Suomi kohtaa Yhdysvallat nuorten kisoissa. Tämä on viimeinen ottelu molemmille joukkueille ja panosta löytyy yllinkyllin. Sijoitus merkitsee paljon ja tämän ottelun tulos päättää joukkueiden vastuksen välierissä. Suomi on pelannut Tanskaa, Slovakiaa ja Kanadaa vastaan jo tässä turnauksessa, Tanskasta tuli 4-1 voitto, Slovakiasta 5-2 voitto ja Kanada pelistä tuli takkiin 4-2. Rosteri on ihan hyvänlainen, taitureita löytyy monta, esimerkiksi isoinpina tähtinä Heiskanen, Tolvanen, Välimäki, Jokiharju ja Vesalainen. Tolvanen on paukuttanut Jokereissa tällä kaudella huipputehoja ja maalejakin on tullut hyvään tahtiin, mutta vielä ei ole maalitili kisoissa auennut. Laukaisumäärä on ollut iso, mutta sihti ei ole ihan vielä ollut kohdillaan. Suomen joukkueen parhaat maalintekijät on tällä hetkellä hieman yllätäenkin Koppanen, Räsänen ja Jokiharju, nelosketjun jyrä, kolmosketjun sentteri ja ykköspakki. Kaikilla on kasassa kaksi maalia. Se on ollut positiivinen juttu, ettei kaikki maalit ole ykköskentän harteilla. Suomi on päästänyt seitsemän maalia kolmessa pelissä, joten ei kauhean paljoa. Luukkonen on torjunut ihan hyvin, mutta Suomen pakka on hajonnut helposti ja vastustajat on päässyt hyviin paikkoihin, josta Suomea on rokotettu. Luukkostakaan ei voi näistä kaikista takaiskuista syyttää. Yhdysvallat on yhden pisteen Suomea perässä ja kovatasoinen on tästä illan kamppailusta tulossa. USA:lla löytyy todella hyviä pelaajia, suurimpana tähtenä on ollut Casey Mittelstadt, joka on pistepörssin jaetulla ykkösijalla tehoilla 3+3. Mittelstadtilla löytyy monenlaisia ominaisuuksia, hyvä kiekon kanssa, pelinrakentaja, osaa tehdä maaleja ja todella ovela hyökkäyspäässä. Muita hyviä hyökkääjiä esimerkiksi, Bellows, Tkachuk, Yamamoto, Poehling ja joukkueen kapteeni Anderson. Puolustuksesta löytyy hyvä kiekollinen pakki Fox, viime pelissä maalannut Perunovich, Samberg ja Lindgren. Puolustuksessa on pelkkiä yliopistopelaajia, joka on hieman kummallista, mutta se on toiminut todella hyvin. Tolppien valissä ovat olleet Woll ja Oettinger, molemmat ovat hyviä maalivahteja, Oettinger ykköskierroksen varaus ja Woll kolmannen kierroksen varaus. USA on siis voittanut tässä turnauksessa Kanadan rankkareilla, murskannut Tanskan ja hävinnyt Slovakialle, joka oli pienoinen shokki. Se luultavasti johtui aika paljon siittä että ulkoilmaottelu oli jo mielessä ja USA ei siinä kauhean hyvin pelannut. Itseluottamus on kuitenkin kova ja tähän peliin lähdetään 100% lasissa. Noniin ja sitten tämän pelin kohteeseen. Eli Yhdysvallat ensimmäisen erän voitto. USA pääse tähän raikkain jaloin, kun taas Suomi pelasi Slovakiaa vastaan eilen. USA on todella luisteluvoimainen joukkue ja hirveän taitava. Suomen pakka hajosi helposti esim Kanada pelissä, kanukit pääsivät hyvin paikoille ja siittä oli helppo pistää kiekko reppuun. Se on valitettavaa, mutta luulen että tässä tapahtuu sama juttu, kun taitava USA tulee vastaan. Suomen hyökkäykselläkin oli Kanada pelissä aika ajoittain vaikeaa päästä hyville paikoille ja ylivoima on ollut luokattoman huonoa. USA tulee ensimmäiseen erään järkyttävällä nopeudella ja Suomi tulee olemaan vaikeuksissa, valmistautuminen pitää olla tosi hyvä jos haluaa ensimmäisen erän ilman takaiskuja pelata. @1.90 kerroin on tähän hyvä kohde ja Suomen voittoa tottakai toivotaan, mutta pelaaminen ei ole vielä siinä pisteessä, että Yhdysvallat voitettaisiin, jos mitään radikaalia muutosta ei tapahdu. PELIONNEA KAIKILLE!
 48. 2 points
  Jääkiekko, U20 MM USA - Suomi BTTS 3.erä @2.43 Unibet KLO:23.00 Lohkovaiheen päätöskamppailu näiden kahden välillä ja paljon kohinaa muutenkin ottelun ympärillä. Kiitos Idiootti Ruotsalaispelaajan kommentin. Se siitä. Ennakkoon USA on tässä selvä suosikki ja kertoimetkin ovat asettuneet juurikin niin. Jenkit pesi kasvonsa Kanadaa vastaan hienolla nousulla ja Suomi sai Slovakiasta voiton kohtuullisen esityksen jälkeen. USA omaa nyt tänävuonna selkeästi paremmin viimeistelevän nipun, kun taas suomen paidassa viilettävät kaverit joilta tehoja ollaan odotettu, eivät ainakaan vielä ole vastanneet huutoon. Mainitaan nyt Tolvanen ihan nimeltä. Ottelussa riittää siis panosta jatkopelejä ajatellen joten mielenkiintoinen kamppailu on edessä. Poronvoima lähtee tähän kuitenkin sillä asenteella, että maaleja tullaan näkemään molempiin päihin. Suomi ei mielestäni ole ottelussa niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antavat olettaa eikä joukkue luojan kiitos nojaa vain muutamaan pelaajaan. Suomi tulee pysymään ottelussa mukana ainakin johonkin saakka, mutta todennäköisesti tämä ratkaissaan lopullisesti ottelun päätöserässä. Molemmat joukkueet iskee maalin viimeiseen erään ja sillä selvä. Pelaajat tietävät että tässä kamppailussa on useampi silmäpari seuraamassa nuorten otteita tulevaisuutta ajatellen ja tämä tulee näkymään niin huikeina yksilösuorituksina kuin kamalina virheinäkin. Turnauksen ottelutahti on kaikille raadollinen ja mielestäni tuohon päätöserään saadaan tämänkin vuoksi erilainen asetelma. Toisten jalka painaa ja toisten ei. Poronvoima pitää tätä kohdetta jostain syystä itsestään selvänä ja uskoo päätöserän olevan muutenkin maalirikkain. Hyvää uuttavuotta! Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelun 3.erässä
 49. 2 points
  Jalkapallo, Englanti Championship Cardiff - Preston Klo: 21:45 Valinta: Preston @4.10 (Unibet) Championshipissä pelataan tänään kaksi ottelua, kovatasoinen kamppailu tämä tulee olemaankin, kun sarjataulukon kolmas Cardiff kohtaa sarjataulukon yhdeksännen Prestonin. Cardiff oli viime kaudella 12 sijalla ja ei päässyt jahtaamaan Valioliiga paikkaa. Nyt ollaan kärkikahinoissa mukana ja tänä vuonna siihen on mahdollisuus. Cardiff on ollut Valioliigassa jo monta kertaa viimeksi 2013-2014 kaudella, sitä ennen oli 9 vuoden putki Championshipissä ja nouseminen oli iloinen asia. Se ei kuitenkaan kestänyt kauaa, kun Cardiff sinne uudestaan tippui. Cardiff on pelannut todella hyvin tällä kaudella, voittoja on tullut mukavaan tahtiin, mutta nyt joukkue on pisimässä tappioputkessaan. Ensimmäiseksi sarjajumbo Bolton voitti kotonaan 2-0 ja Fulham ryösti pisteet numeroin 2-4. Cardiffilla on muutama loukkaantuminen, esimerkiksi Ward teki alkupeleissä hyvin maaleja mutta loukkaantui. Keskikenttä pelaaja Gunnarsson on ollut Cardiffin luottopelaajia jo monta kautta, hyvä lisä hän on joukkueeseen kun palaaminen tapahtuu. Prestonilla on mennyt tällä kaudella vähän huonommin kuin Cardiffilla, mutta vire on menossa selvästi parempaan päin. Alkukausi alkoi ihan mallikkaasti, voittoja tuli kuten myös tappioita, mutta tasureita Preston on pelannut aika paljon ja pisteitä on vähän jäänyt uupumaan sen takia. Prestonilla oli 4 ottelun häviöputki lokakuun/marraskuun vaihteessa, mutta sen jälkeen on tullut 4 voittoa ja 4 tasuria. Prestonin peli on toiminut ihan mukavasti ja loukkantumisia ei ole paljoa, paitsi yksi Sean Maguire tehnyt 4 maalia Prestonilla tällä kaudella, mutta on vielä sivussa jonkin aikaa. Muuten rosteri näyttää hyvältä, kaikki palaset kohdalleen ja hyvältä näyttää. Tässä on asetettu Cardiff suosikiksi, mutta minä olen eri mieltä. Preston on pelannut todella hyvin lähiaikoina ja yli @4 kerroin näyttää aika isolta. Cardiffillakin on huonoin jakso menossa, kolmas peli kuokkaan ei olisi mikään ihme, kun loukkaantumisiakin on. Cardiff on toiseksi paras kotijoukkue Championshipissä, mutta sekin voi muuttua nopeasti jos asiat eivät mene täydellisesti. Historia puoltaa Cardiffia, Preston ei ole onnistunut 13 vuoteen Cardiffia voittamaan, mutta nyt voisi olla sen aika. Preston DC @1.83 (Tasapeli tai voitto) on myös tähän loistava kohde, jos haluaa vetää varman päälle. GOOD LUCK LADS!
 50. 2 points
  Jatketaan LaLiga KLO 14,00 Barcelona X2 ( Tasapeli tai Barcelona ) 1,74 ( PAF ) Tuli otettua isolla.....En tykkää Rellusta yhtään, nii Barca fanina lyödään ja eiköhän tasainen ottelu ole tiedossa....Rellu on vienyt edellisiä classikoita niin nyt on jälleen Barcan vuoro. Tuli otettua isolla
×