Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   VihjeParatiisin käyttäjätutkimus - Vastaa ja auta meitä kehittymään   09.01.2018

   Hei!

   Tervetuloa vastaamaan Vihjeparatiisi.comin käyttäjäkyselyyn. Kyselyn tarkoituksena on selvittää millaiset asiat vaikuttavat päätökseen jatkaa sivuston käyttöä.
   Kyselyyn vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia. Vastaukset kerätään anonyymisti ja niistä nähdään ainoastaan yhteenveto.

   Kysely on osa Jyväskylän Yliopistossa tehtävää Pro Gradu -tutkimusta.

   Kyselyyn voit vastata 28.1. asti.

   Jokainen vastaus on erityisen tärkeä tutkimuksen onnistumisen kannalta!

   Kyselyyn pääset vastaamaan täältä: https://link.webropolsurveys.com/S/D8CAD7D46429D754

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 14.01.2018 in all areas

 1. 3 points
  Segunda Division B / Lohko 1 / Espanja Ponferradina - Real Madrid B Valinta / BTTS Yes / @1.89 Unibet Klo / 19.00 Mukava nähdä että jo kaksi vihjettä Segunda B:n lohkoista kirjoitettu. Viimekierroksen Madridin pelistä kirjoitun vihjeen ja se osui.Tänään joukkue kohtaa vieraissa Ponferradinan Real Madrid B on kertoimien mukaan hieman ennakkosuosikki. Joukkue on sarjataulukossa kahdeksantena ja vain neljän pisteen päässsä nousukarsinta sijoista. Joukkue on tehnyt 10 maalia edelliseen viiteen otteluun, mutta on myös päästänyt viisi. Vaikka joukkue pelaa vieraskentällä, niin odottaisin vähintään yhden maalin joukkueelta syntyvän. Kauden 10 vieraspelissä joukkue on tehnyt 14 kun taas päästänyt 13 maalia. Joukkue on materiaaliltaan parempin kuin Ponferradina. Ponferradina on sarjataulukoss sijalla 14. Joukkue saa tänään kotiedun, jonka takia uskon BTTS osuvankin. Joukkueen edellisessä kahdeksassa ottelussa kumpikin joukkue on vähintään yhden maalin onnistunut saamaan ja joukkueen peleissä onkin nähty keskimäärin 2.5 maalia per peli tällä kaudella. Joukkue on kotikentällään jäänyt vain kerran maaleitta tällä kaudella ja sekin oli sarjan sijalla 2. olevaa La Corunaa vastaan. Joukkue on kuitenkin Madridia parempiakin vastaan tällä kaudella maalin tehnyt joten uskon tänäänki sen syntyvän. Btts tarjotaan vajaata 1.9 kerrointa joka on mielestäni kohtuullisen hyvä.
 2. 3 points
  Espanja:Segunda b lohko 4 klo.18:00 Ejido - Murcia btts @2.10 bet365 Espanjan alasarjoista molempien osumaa lähden testaa tähän. Vierailija Murcia on bookkerien mukaan hienoinen suosikki tässä.Tasainen vääntö luultavasti tulossa.Ejido on sarjanparas kotijengi ja 11 kotipelissään tälläkudella aina tehnyt maalin ja hyvin todennäköinen se on tänäänkin.Murcia on viidentenä juuri playoff viivanalla ja voitolla tästä se nousisi sinne jos aikasemmin pelattava toinen Murcia häviää omanottelunsa.Joukkueet on viidesti kohdanneet ja peikko on Murcia ollu Ejidolle,kun se ei ole vielä voittanut kertaakaan Murciaa.Edellisen kohtaamisen Murcia voitti kotonaan 4-1.Murcia puolestaan on esittänyt hyviä otteita vierasmatseissaan ja niistä 11 se on kerran jäänyt ilman maalia.Ejidon kotietu ja 33 tehtyä maalia,joka on yksi eniten tässäsarjassa ja vastaavasti Ejidon 30 päästettyä niin tähän on hyväveto ottaa btts. Ejido jäi sit maaleitta nyt,kun oli vp:nä
 3. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Lukko - Tappara Lukko @2.50 Nordicbet KLO: 17.00 Raumalla Lukko saa kokoonpanoonsa kaivattua lisäystä, sillä Ville Vahalahti on jälleen pelikuntoinen ja tuo varmasti Tiivolan ja Liedeksenkin peliin vapautuneisuutta. Onhan tuo duo jo aiemminkin hyvin pelannut, mutta hyvä lisä tuo Vahalahden mukaantulo. Lukko kärsi viimepelissään tappion tampereen ilvekselle vierasjäällä lukemin 3-1. Tuosta ottelusta ei kauheasti hyvää sanottavaa löydy ainakaan viimeistelyn osalta. Jokatapauksessa Raumalaiset ovat pelanneet erittäin nousujohteisesti lähiaikoina joten kovin suurta painoarvoa en tuolle matsille kuitenkaan anna. Tappara pelasi eilen Hämeenlinnassa ja kairasi sieltä täydet 3pistettä 12sekuntia ennen ottelun loppua. Totta puhuakseni, Tamperelaiset saivat useamman lahjamaalin eilen eikä jääkiekkossakaan nallekarkit mene aina tasan. HPK olisi ansainnut ottelusta voiton, mutta muutamien yksilövirheiden vuoksi se kääntyikin Tapparalle. Merkillepantavaa Tapparan pelaamisessa oli kuitenkin puolustus. Kovassa sillassa joukkue olikin kerholaisten pyörityksessä, mutta kuin ihmeen kaupalla joukkue näistä selvisi. Kokonaisuutena Tapparalta heikko esitys, voitosta huolimatta. Hrachovina korvaa tänään eilen hyvin pelanneen Heljangon. Raumalaisten maalille luistelee puolestaan Kaapo Kähkönen. Hän tuskin esittelyjä kaipaa. Lukko on liigassa ollut tälläkaudella äärimmäisen kova kotijoukkue ja ainoastaan 5 kertaa on Raumalla päädytty vierasvoittoon. Maalinteon juhlaa on joukkue myös esittänyt useissa peleissä ja miksei tuo olisi mahdollista tänäänkin. Vastakkain jäällä nähdään myös liigan vahvin aavee joukkue Lukko, sekä vahvin yyvee nippu Tappara. Joukkueiden kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet 2-1 voitoin Lukon eduksi. Koska Raumalaiset pääsevät otteluun hiukan tuoreemmilla jaloilla kuin Tappara, on se kotijäällään tänään minun mielestäni selkeä ennakkosuosikki. Vahalahden paluu jäälle tuo varmasti myös lisää johtajuutta isäntien tekemiseen, eikä tuota lähiaikojen virettäkään kannata jättää huomioimatta. Tapparan ainoaksi aseeksi jäänee tänään mahdolliset ylivoimat, mutta kyllä tuokin osio poronvoiman mielestä kääntyy isännille. Lukko saa lähtökohtiin nähden erittäin suuren kertoimen, joten tämä lähtee satavarmasti lapulle. Tulosveikkaus 4-2. Kohde menee oikein kun Lukko voittaa ottelun varsinaisella peliajalla.
 4. 3 points
  Day 17 Ilman betsejä pystytty olemaan ja fiilis on mitä mahtavin. Välillä harmittaa kun nabat ja änärit ois osunut nätisti parina iltana, isoillakin rekoilla, mut turha jeesustella ja viisastella ku ne kuiteskin ajan myötä kuoppaa takaisikkin, jos minusta on kyse. Jatketaan samaan malliin!
 5. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Oulun Kärpät - Tampereen Ilves Ilves +1.5 @2.04 Unibet Klo 18:30 Liigakärki Kärpät ja sijalla 12. oleva Ilves ottavat yhteen Raksilassa. Keskinäinen kohtaaminen on neljäs tälle kautta. Joka kerta Ilves on pystynyt antamaan kovan vastuksen, ja ensimmäisessä kohtaamisessa, Miska Humalojan maali 30 sekuntia ennen päätöserän loppua jätti Ipan pisteittä. Toisessaottelussa Ilves piti pelin vähämaalisena, mutta kuokkaan tuli kuitenkin 2-0. Viimeisin kohtaaminen Hakametsässä, venyi jatkoajalle, ja Kärpät otti 4-5 voiton. Kärpät on ollut järkyttävän kova tällä kaudella. Varsinkin kotiareenallaan Raksilassa, se on vetänyt 20 ottelua saldolla 15-5. Pisteitä on tullut keskimäärin melkein 2,5 per kotipeli. Sellainen ongelma on ollut viime aikoina, että vastustaja on päässyt suht vähistä paikoista rokottamaan, eikä pelejä ole pystytty ratkomaan varsinaisella. Kärpillä onkin ollut jatkoajalle menneitä otteluita peräti yksitoista. Toki se yksi piste ei maailmaa kaada, mutta tällä paketilla pitäisi saada ehkä vieläkin parempaa tulosta. Myös laukauksien tarkkuutta olisi hyvä parantaa. Ilveksen hyökkäysmateriaali on hyvä, ja se voisi olla korkeammallakin, mutta muu joukkue ei vastaa samankaltaista tasoa. Sija 12 ei ole mikään yllätys, niillä main heidät on pitkään totuttu näkemään. Ilves on parantanut vieraspeliään viime otteluissa, kun viisi viime vieraspeliä on tuonut 8 pistettä. Ilves on liigan huonoin vierasjoukkue, joka on ihan ansaittua, kun katsoo vieraissa päästettyjä maaleja, 78. Maaleja se on kuitenkin tehnyt vieraskentällä hyvin, kun keskiarvoksi saa 2,55. Se on parempi kuin Ässillä, joka on viidenneksi eniten pisteitä vieraissa napsinut jengi. Odotan ottelusta runsasmaalista, ja maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä. Jos Kärpät ei pysty rankaisemaan paikoista tarpeeksi tehokkaasti, on Ilveksellä saumat saada pisteitä. Ilves saa vaikka hävitä ottelun yhdellä maalilla, silti veto osuu. Tulosveikkaus: 5-4, Kärpät voittaa jatkoajan jälkeen.
 6. 3 points
  Koripallo, NBA Washington Wizards - Milwaukee Bucks Vihje: Washington Wizards -4.5 Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 21:00 Suomen aikaan iltapelejä NBA puolella, joita kelpaa kyllä katsella! - Molemmat joukkueet ovat olleet tällä kaudella ihan hyviä, ja molemmat taistelevat pudotuspelipaikasta kiivaasti. - Washington Wizards tulee tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa voitettuaan ensin Orlando Magicin luvuin 125-119 ja sen jälkeen myöskin kotonaan Brooklyn Netsin jatkoajan jälkeen luvuin 119-113. Washington Wizards tulee tähän back to back peliin hyvillä mielin sillä joukkue on viime aikoina ollut ihan hyvässä vireessä etenkin kotona pelatessa ja matkustamisrasitusta tähän aikaiseeen otteluun ei heille tule. Washington Wizards on tälläkin kaudella pelannut hyvin ja he tulevat myöskin pudotuspeleissä varmasti näyttämään kyntensä. Washington Wizards on tällä kaudella pelannut huomattavasti paremmin kotihallissaan jolla on myöskin tämän illan ottelussa iso merkitys. Washington Wizards on tällä kaudella tehnyt keskimäärin 107,1 pistettä per peli joka on liigan keskikastin paremmalla puolella ja puolestaan päästänyt keskimäärin 104,7 pistettä per peli joka on myöskin keskikastin paremmalla puolella. - Milwaukee Bucks tulee tähän otteluun kahden ottelun häviöputkessa hävittyään ensiksi kotonaan Golden State Warriorsille 94-108 luvuin ja sen jälkeen eilen Miami Heatin vieraana erittäin tylysti luvuin 97-79. Milwaukee Bucks on tällä kaudella pystynyt pelaamaan ihan hyvää korista ajoittain mutta silti joukkueen yhtenäinen peli ei aina ole toiminut ja joukkueen pelistä sen huomaa, sillä silloin Bucks häviää otteluita ja pelaamista ei muutenkaan tule pahemmin mitään. Milwaukee Bucks tulee tähän aikaiseen otteluun matkarasituksen kera joka ei varmasti joukkueen olotilaa ainakaan paranna eilisen aikaisen pelin murskatappion jälkeen. Milwaukee Bucks on tällä kaudella keskimäärin tehnyt 105 pistettä per peli joika on liigan keskikastia ja puolestaan päästänyt keskimäärin 106,1 pistettä per peli joka on myöskin liigan keskikastia. - Washington Wizards on ollut kotonaan tälläkin kaudella erinomainen kun puolestaan Milwaukee Bucks on ollut vieraskentillä tällä kaudella hyvin vaisu ja surkea ja joukkueen suurimmat ongelmat ovatkin juuri olleet vieraissa pelatessa. Milwaukeee Bucksin joukkueesta ei löydy sellaisia tähtipelaajia kun Washington Wizardsilta Wall ja Beal mutta silti joukkue on pärjännyt ihan hyvin tällä kaudella. Washington Wizards on molemmilla pallon puoliskoilla Milwaukee Bucksin joukkuetta edellä eikä ainakaan aikainen peli vieraissa asiaa auta yhtään matkarasituksesta puhumattakaan, aikaisissa vieraspeleissä Milwaukee Bucks on ollut tällä kaudella surkea ja näin uskon tämänkin illan ottelussa olevan, Washington Wizards ja pieni linja maistuu peleihin erinomaisesti faktat huomioiden.
 7. 2 points
  Segunda B - Lohko 4, Espanja UCAM Murcia - Jumilla KLO 13:00 Valinta: BTTS Kyllä @2.50 (Bet365) Murcialaisten puolustamista tällä kaudella ei voi todellakaan kutsua laadukkaaksi. Alkukaudesta se nollasi hyvin vastustajiaan, mutta loppusyksystä ja viimeisinä kierroksina on se joutunut kaivamaan pallon verkostaan useammin. Jumillan alkukausi oli vaikea, mutta nyt sen tulos on ollut nousujohteista. Maaleja se onnistuu useammin tekemään ja puolustuspelaaminenkin on kehittynyt. UCAM:in hyökkäyspelaaminen on ollut melko luotettavaa ja harvinaista sille on tällä kaudella maaleitta jääminen. Muutamia tapauksia kuitenkin löytyy, mutta ne ovat pääasiassa kovimpia puolustuslinjoja vastaan. Jumillan puolustaminen erityisesti vieraissa on ollut hankalaa. Jokaisessa vierasottelussaan se on päästänyt vähintäänkin yhden maalin ja peräti 5/11:ssa se on päästänyt enemmän kuin kaksi maalia. Kerroin on melko järkyttävä. Bet365 tarjoaa yhä kerrointa, jossa on melko paljon ilmaa tosin se todennäköisesti ehtii laskea vielä. Tulosveikkaus: 3-1 Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin
 8. 2 points
  Jääkiekko NHL KLO 3,30 Chicago Blackhawks - Ny Islanders Valinta : Ny Islanders Kerroin : 3.15 ( PAF ) Kerroin-Raja : 2,60 On ollut ihan hukassa viime aikoina. Joukkueen Pelillinen taso on suorastaan huono. Näyttää läpsyttelyltä ja tappamisen ja voittamisen halu on kateissa. Chicago toki kärsii suurista poissaolijoista, sillä Corey Craword sekä Artem Anisimov tasoiset poissaolot on vaikuttavia. Varsinkin Craword on ollut tällä kaudella joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja hän on monta pistettä torjunut joukkueelleen. on ollut viime peleissä taas taisteleva ja pirteä. Nyt alla on toki kaksi tappiota, mutta nekin on kärsitty NHL kuumimmalle joukkueelle Boston Bruins:ille sekä positiiviselle yllätykselle New Jersey Devils, joka pelaa hyvää kautta. joukkueesta löytyy tulivoimaa paljon ja varsinkin Mathew Barzal on ollut iskussa 2-ketjussa. Viimeiseen viiteen (5) peliin tehot 3+7= 10pst ja viimeisessä 4/5 ottelussaan on tehnyt ainakin yhden pisteen ottelussa. Muita hyviä pelaajia on John Tavares, Jordan Eberle, Nick Bailey, Anders Lee ja maalissa on hyvä Jaroslav Halak, niin kaikki eväät löytyy Chicago kaatamiseen. Mielestäni kerroin asetettu liian korkealle, sillä viime aikaisten otteluiden perusteella Ny Islanders on ollut pelillisesti paljon parempi ja Chicago kärsii tärkeistä poissaolijoista, niinpä tähän kertoimeen on iskettävä kiinni. Kunhan Ny Islanders voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 9. 2 points
  La Liga 2 / Espanja Real Oviedo - Almeria Valinta / R.Oviedo Yli 1.5 maalia / @1.79 Unibet Klo / 19.00 Tänään vähän nihkeät ottelut ja kertoimet La Liga 2:sessa. Yksi hyvä kohde onneksi kuitenkin löytyi. Real Oviedo on sarjassa neljäntenä ja taistelee nousupaikasta La Ligaan. Joukkue on hävinnyt 10 kotipelistään vain yhden ja tällä hetkellä joukkue on erittäin hyvä kotikentällään. Joukkue on voittanut viisi kotipeliään putkeen maalierolla 12-3 ja osa näiden pelien vastustajista on huomattavasti tasokkaampia kuin Almeria Almeria taas on 10 vieraspelistään voittanut vain yhden, joka sekin oli elokussa. Joukkueen maaliero vieraissa on 5-14 eikä otteet ole vakuuttanut. Sarjassa joukkue on sijalla 15. En näe miksi Oviedo ei vähintään kahta tänään omalla kotikentällään onnistuisi tehdä. Myös asian handicap -1,0 on hyvä valinta vähän päälle kahden kertoimella
 10. 2 points
  Esports, CS:GO ELEAGUE MAJOR BOSTON BIG - Liquid Klo: 20:00 (Pelin alkamisaika voi viivästyä jonkin verran) Valinta: BIG @2.10 (PaddyPower) On tämä ihanaa aikaa, kun saadaan katsoa lasten tietokonepelejä päivät pitkät ja sieltä saa myös paljon rahaakin jos kohteet osuu! Tässä kolmannessa ottelussa kohtaavat saksalainen BIG ja amerikkalainen Liquid, joka pelaa valmentajansa kanssa. BIG on aika tuore joukkue, viime vuonna perustettu. BIG oli suuri yllätys viime vuonna, kun he pääsivät heti top 8 joukkoon CS:GO:n isoimmassa turnauksessa. BIGin pelaajistosta löytyy ihan hyviä pelimanneja, isoimpina tähtina tabsen ja nex. keev on myös todella hyvä, kun osuu ja tähän turnaukseen saksalaiset ovat tulossa hyvällä itseluottamuksella. Valmistautuminen on varmasti todella hyvä ja voittoja lähdetään metsästämään todenteolla. BIG ei ollut turnauksissa vähään aikaan, joten voi olla kysymysmerkki, onko saksalaiset vireessä vai lähteekö pelaaminen ollenkaan liikkelle kunnolla. Viime vuonna parrasvaloihin noussut Liquid joutuu pelaamaan tämän turnauksen valmentajansa kanssa, joten kärkisijoista tuskin taistellaan. Amerikkalaiset joutuivat ensimmäiseksi päästä tähän turnaukseen kun BIG pääsi suoraan viime turnauksen ansiosta. Liquidin paras pelaaja on ollut hieman yllättäenkin tässä turnauksen karsinnoissa nitr0, joka on pelannut uskomattoman hyvin. Liquid oli lähellä jopa tippua, mutta nitr0n hyvät otteet melkeimpä pelastivat joukkueen. Rosterista löytyy myös muita hyviä pelaajia, jdm, elige ja twistzz, joiden pitää pelata todella hyvin, että Liquid pystyisi pärjäämään. Nämä joukkueet ovat kohdanneet 4 neljä kertaa, BIG voittanu yhden ja Liquid 3. Ne olivat erilaisilla kokoonpanoilla ja tottakai valmentaja ei silloin Liquidin joukoissa pelannut. Tämä matchup on todella tasainen täysillä rostereilla, mutta Liquidilla ei sitä ole. Joten pieni suosikin viitta pitäisi olla BIGillä, mutta Liquid on asetettu ennakkosuosikiksi. Itse en tätä käsitä ja luotto saksalaisiin on kova. Valmistautuminen on todennäköisesti huippuluokkaa ja uusia strategioita on kehitelty. Joten ilomielin pistetään BIG kupongille ja juhlitaan tämän ottelun jälkeen . LYCKA TILL!
 11. 2 points
  Jääkiekko, Liiga Hpk - Jukurit Tekee maalin: Zach Budish @5.20 Unibet Klo 18:30 Hpk saa vieraakseen Jukurit. Melkoinen pohjasakka peli, kun joukkueiden sijotukset ovat 13 ja 14. Tänään otan kohteeksi Jukureiden ykkösketjun laiturin, Zach Budishin maalin. Jukurit on viime aikoina tehnyt ihan hyvin maaleja.Viimeiset seitsemän ottelua on tuonut Mikkeliläisillä 21 maalia. Tämän päivän vastus Hpk, on myös pelannut runsasmaalisia pelejä. Kolme viime peliä ovat päättyneet 3-4, 5-3 ja 5-6. Budish pelaa ykkösketjussa, ja saa runsaasti vastuuta. Ketjukavereina hänellä on Asplund ja Roine. Budish on nakuttanut tehot 13+15, joka on pikkujoukkueen pelaajalle todella hyvä saldo. Hänen harteillaan lepää iso osa Jukureiden maalintekovoimasta, ja siksi otan lapulle hänen maalinsa.
 12. 2 points
  Valioliiga / Englanti ManU - Stoke Valinta / ManU Win To Nil / @1.86 Unibet Klo / 22.00 ManU:lta uskon näkevän tänään Mourinho tyylisen 1,2-0 voiton. ManU on päästänyt 22 kierroksen jälkeen vain 16 maalia joka on Chelsean kanssa sarjanvähiten. Joukkueella on IMO sarjanparasmaalivahti DeGea ja puollustuslinjasta löytyy mm. Valencia, Jones, Rojo sekä Shaw. Eric Baillyon tänään sivussa, mutta tuskin sen takia Stoke maalia tekee. ManU on pelannut tällä kaudella 16 kotipeliä,joista 11 vastustaja ei ole onnistunut maalia tekemään. 11 Valioliigakotipelistä 8 ManU on pitänyt nollat. Stoken edellisessä viidessä pelissä joukkueonhävinnyt 3 ja maaliero on 4-11. Joukkueella on yksi sarjan huonoimmista hyökkäyksistä jahuonoin puollustus päästettyään 47 maalia. Vaikka ManU kärsii parista poissaolost, niin uskon joukkueen pitämään nollat
 13. 2 points
  Ligue 1 / Ranska Nantes - PSG Valinta / Alle 2,5 maalia / @2.38 Unibet Klo / 22.00 Gijon yli 1.5 maalia osui helposti kun joukkue voitti Alcorconin 3-0. PSG on erittäin korkeamaalinen joukkue ja sen huomaa tilastoista. 19 sarjapelistä 15 on nähty 3 tai enemmän maalia. Kuitenkin tänään koen alle 2.5 maalin kohteen paremmaksi vaihtoehdoksi. Tänään joukkue kuitenkin joutuu kohtaamaan vieraissa sarjassa viidentenä olevan Nantesin. Nantes on yksi sarjan vähämaalisimpia joukkueita ja suurin osa joukkueen voittoja ovat 1-0. Joukkueen otteluista yli puolissa on nähty alle 1.5 maalia, joka on erittäin vähän. Joukkue on pelannut jokaista sarjan top 4 joukkuetta vastaan, eikä ketään ole edes kahta maalia joukkuetta vastaan saanut (PSG ottelua lukuunottamatta). Joukkueet kohtasivat aikaisemmin kaudella PSG:n kotona, jolloin maaleja nähtiin 5. PSG on mysö kohdannut kaikki top 5 joukkuetta eikä ole ketään vastaan saanut 2 maalia enemmän tehtyä. PSG:llä on erittäin kova puollustus, joten en tänään Nantesiltakaan montaa maalia odota. Nantes saa kotiedun sekä on yksi sarjan parhaitn puollustavista joukkueista, joten nään alle 2.5 maalin vedon tuohon kertoimeennähden erittäin hyvänä
 14. 2 points
  Segunda division B Lohko 1 / Espanja Real Madrid B - Coruxo Valinta / Real Madrid B -1,0 (AH) / @1.88 ComeOn Klo / 20.00 Yksi vuoden 2018 tavoitteista on parantaa tietämystä Espanjan kolmanneksi korkeimman sarjatason tietämystä. Viimevuonnakin tuli seurattua sarjaa, mutta tämän vuden ensimmäisen kahdenkierroksen jälkeen laitetaan ensimmäinen veto sisään Real Madrid B oli edellisellä kaudella sarjan keskikastia. Tällä hetkellä joukkue on sarjataulukossa sijalla 9, mutta vain kuuden pisteen päästä sijalta 4. Kuten La Liga 2, niin kolmannellakin sarjatasolla kotietu näkyy hieman vahvemmin, kuin esimerkiksi muissa euroopan top 5 sarjoissa (tai tälläisen käsityksen olen itse saanut). Myös Real Madrid on esiintynyt näyttävästi kotikentällään ja 10 kotipelistä vain yksi on päättynyt vieraiden voittoon (Häviö oli sarjan ensimmäisellä kierroksella sijalla 2. olevaa Rayo Majadahondaa vastaan) . Tasapelejä kuitenkin on nähty 6 kappaletta, joten parantamisen varaakin on. Jos häviötä ei oteta huomioon, niin kotipeleissä on päästetty vain 4 maalia. maalja taas on tehy 12 kappaletta, joten maaleja on tehty keskimäärin 3 jokaista päästettyä maalia kohti. Joukkue hävisi viimekierroksella vieraissa juuri samaista Rayo Majahondaa vastaan, mutta näitä kaksi edliistä ottelua joukkue voitti yhteismaalein 7-2. Coruxo on alempana sarjassa ja päästänyt 29 maalia kauden mittaan. Edelliseen kahteen otteluun joukkue on päästänyt 5 maalia, mutta myös tehnyt 5. 9 joukkueen vieraspelistä joukkue on hävinnyt 6 ja maaliero vieraskentillä on 6-17. Joukkueet kohtasivat elokuussa Coruxon kotikentällä, jolloin Madridin pojat voittovat numeroin 3-0. Realin pitäisi tämä vähintään voittaa, mutta uskon kahdenmaalin voiton olevan erittäin todennäköinen. Aasian handicap antaa myös kohteeseen hyvin turvaa
 15. 2 points
  Espanja:LaLiga2 jalkapallo klo.17:00 Cadiz - Cordoba Cadiz o1.5@2.05 Unibet Yritetääs tähän kotijoukkueelle sitä vähintään kahtamaalia,vaikkakin Cadiz on noista kärkijengeistä vähiten tehny maaleja. Cadiz voitolla tästä ottaa jopa sarjan piikkipaikan,jos klo.13:00 alkavassa Huesca jäisi esim tasuriin Numanciaa vastaan.Voittoon Cadizilla edellytyksiä kyllä on,sillä joukkue on vähiten maaleja päästänyt omiinsa,eli puolustuspeli on kunnossa.Lisäksi kun Cordoban puolustus on sarjanheikoin 39 päästetyllä osumalla niin Cadizin kaksi maalia tänään ei ole ylivoimainen tehtävä.Cordoban reissut vieraissa on ollut tuskaista 11ottelusta on yksivoitettu ja alla on nyt 10 reissua peräkkäin ilmanvoittoa.Cadiz on 11 kotiottelustaan kerran hävinnyt,mutta tasureita on neljä,jotka pitäisi kyllä karsia pois,jotta suoranousu olisi mahdollista.Cadiz on toistaiseksi nousijanpaikalla,mutta takana on tiukkaa ja useampi jengi,jotka kanssa kärkkyy sitä paikkaa.Luulisi Cadizin tiedostavan itselleen,että nämä pelit täytyy voittaa ja hyödyntää nousua ajatellen.Katsotaan käyttääkö Cadiz tilaisuuden ja kaksi maalia sen iskettyä niin luulisi voitto olevan lähellä.
 16. 1 point
  Amerikkalainen jalkapallo, NFL Kello: 22:05 New England Patriots - Jacksonville Jaguars Kohde: New England Patriots -7 @1.85 (Betsson) (Ostin puolipistettä alaspäin, myös -6.5 @1.75 Betssonilla on hyvä kohde) NFL Playoffien konferenssikierros starttaa tänään illalla kello 22.05. New England Patriots pelaa monet yllättänyttä Jaguarsia vastaan. Miksi Patriots? Tom Bradyn johtama Patriots hyökkäys on koko liigan kovin. Vaikka huhuja liikkuu Bradyn mahdollisesti kipeästä kädestä, uskon hänen liikuttavan palloa lähes normaaliin tapaan. Perustan valintani kuitenkin enemmän Patriotsin aliarvostetun puolustuksen kautta. Patriots pelaa pelin kotonaan ja saa puolustukseensa takaisin puolustuksen linjassa pelaavan Alan Branchin. Patriotsin puolustusta on aliarvioitu kauden ajan, johtuen pääasiassa alkukauden huonosta menestyksestä. Kuitenkin tämän puolustuksen takana on yksi parhaista valmennusjohdoista. Jaguarsin hyökkäys on keskushyökkääjää Fournette poislukien erittäin heikko. Blake Bortles ei ole playoff-tason pelinrakentaja ja se on nähty aikaisemmissa peleissä. Viime viikolla Steelersin reikäjuustoinen puolustus antoi mahdollisuuden Jaguarsin hyökkäyksen suonenvetoon. Tietysti Jaguarsin puolustus on yksi liigan kovimmista ja pystyneekin ajoittain pysäyttämään Patriotsin hyökkäyksen. Kuitenkin pelin edetessä kuvioihin astuu pelaajien kokemus. Erittäin kokemattoman Jaguarsin joukkueen tulisi pelata !täysin! virheetön peli päästäkseen edes lähelle voittoa. En usko näin nuoren joukkueen pysyvän erittäin kokeneen Patrioitsin perässä ensimmäisen neljänneksen jälkeen. Blake Bortles tulee kääntämään pallon Patriotsille sen jälkeen kun Fournetten juoksuyrityksen pysäytetään. Vertaan peliä ehkä himan aikaisempaan LA Rams - Atlanta Falcons peliin, silloin juurikin kokemuksella oli suuri merkitys lopputulokseen. Tulosveikkaus: Patriots 27 - Jaguars 10 Kohde menee oikein, kun Patriots voittaa yli kahdeksalla (8) pisteellä.
 17. 1 point
  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.18:00 Riesserseee - Heilbronner o6.5 @2.17 Pinnacle Del2 kiekossa jälleen täysikierros ja tämä voisi olla niitä överimatseja tälläkierroksella.Kummallakin on tällähetkellä hyvä vire päällä.Riesserseellä on 14 ottelusta 12 voittoa ja Heilbronnerilla on 10 voittoa 14 viimeisestä.Maaleja osaa kumpikin tehdä ja yli 6,5 maalia on tullu näitten joukkueitten peleissä useasti.Riessersee kotonaan yleensä tekee sen 4-6 maalia ja niin on Heilbronnerkin viimepeleissä pystynyt samoihin maalimääriin,joten tässä on ainekset runsasmaaliseen peliin.Heilbronnerin kuudessaedellisessä vierasmatsissa,jotka se on kaikki voittanu keskiarvo on 4.7 tehtyämaalia perottelu.Heilbronner on kuudessa edellisessä kotonaan,jotka se on myös voittanut on tehnyt osumia 4.5 maalin keskiarvolla. Riessersee paukutti yksinään överit lopputulos 7-4
 18. 1 point
  COUNTER STRIKE: GLOBAL OFFENSIVE (CS:GO) No niin, on aika taas aloittaa uusi seuranta/blogi ja tällä kertaa kyseessä on itselleni viime vuoden aikana tutuksi tullut Counter Striken maailma. Kyseessä on E-Sportsin alalajikkeeseen kuuluva tietokonepeli, jossa kilpailullisella tasolla kaksi 5 hengen joukkuetta kilpailevat toisiaan vastaan. Tarkoituksena on merkitä tähän seurantaan kaikki CS-vedot mitä tulee laiteltua vuoden aikana ja mahdollisesti kirjoitella jonkinsorttisia analyysejä tai yhteenvetoja turnauksista pakettiin. Ihan aluksi muutama sana omista kokemuksista ja CS:n seuraamisesta. Olen ollut lapsuudesta asti innokas konsolipelaaja ja pelannut monia eri pelejä vuosien ajan. Aikanaan tuli myös kokeiltua kilpailullista pelaamista pleikkarilla ja olin eri joukkueissa mukana pelaamassa tiettyjen pelien laddereita ja online-rahaturnauksia. Menestys oli vaihtelevaa, eikä turnauksista tullut tienattua mitään rahallista, mutta kokemukset kasvattivat uskon siihen, että E-Sports on todellinen ja kasvava urheilumuoto, vaikka vastakaikuja on toki kuulunut aiheesta. CS:ää en ole ikinä pelannut, mutta olen noin puoli vuotta seurannut aktiivisesti turnauksia ja yksittäisiä sarjapelejä maailman kovimpien joukkueiden välillä. Pelin säännöt, joukkueiden väliset voimasuhteet ja karttavalikoimat tulivat kohtuullisen nopeasti tutuiksi ja vedonlyönnin kannalta CS on kanssa onnistunut ajoittain oikein mainiosti. Höpinät sikseen, tässä on pieni tietopaketti siitä, minkälainen peli on kyseessä. Formaatti: 5vs5. Terroristit vastaan counter-terroristit. Puolet vaihtuvat 15 pelatun kierroksen jälkeen. Tasatilanteessa ottelu menee jatko-ajalle. Tavoite: Ensimmäinen joukkue, joka saavuttaa 16 voitettua kierrosta voittaa kartan. 15-15 -tilanteessa ottelu menee jatko-ajalle, jolloin joukkueet pelaavat 6 kierroksen pätkissä (3 kierrosta ja puolen vaihto), kunnes jompikumpi joukkue on saavuttanut 4/6 kierrosvoittoa. Terroristien tavoite on asettaa pommi jompaan kumpaan kartalle merkittyyn pommialueelle (A tai B ) ja suojella sitä ennen kuin counter-terroristit kerkeävät purkamaan (defusaan) pommin. Vaihtoehtoinen tapa voittaa kierros on tappaa kaikki counter-terroristit ennen ajan kulumista loppuun. Counter-terroristien tavoite on estää terroristeja asettamasta pommia pommialueelle. Counter-terroristit voivat myös voittaa kierroksen purkamalla pommin tai tappamalla kaikki terroristit. Ekonomialla on iso merkitys kilpailullisissa peleissä. Jokainen ase, kranaatti ja armori maksaa tietyn määrän rahaa, jota pelaajat ansaitsevat tapoista, kierrosvoitoista jne. Jokaisen kierroksen alussa pelaajat päättävät rahatilanteensa mukaan mitä aseita ostavat ja usein kierrosten lopputulos määräytyykin paljolti sen mukaan, kuinka paljon joukkueet ovat käyttäneet rahojaan kierroksen alussa. "Eco-roundit" ja "force-roundit" ovat termejä kierroksista, joissa aseistus on epätasainen ekonomian takia. Pistoolikierrokset nähdään aina jokaisen ottelun ensimmäisenä kierroksena sekä puolenvaihtoa seuraavana kierroksena (eli 16. kierroksena). Pistoolikierroksen voittava joukkue saa aina ekonomisen edun seuraavaan muutamaan kierrokseen, joten pistoolikierroksen voittaminen voi muuttaa pelin kulkua merkittävästi. Karttavalinnoilla on erittäin tärkeä rooli matsin lopputuloksen kannalta. Kartan valitseminen tapahtuu hieman eri tavalla riippuen siitä onko kyseessä yksittäinen matsi vai best of 3/5 -sarja. CS:ssä on käytössä ns. veto-systeemi, jossa joukkueet saavat bannata heikkoja karttojaan omalla vuorollaan. Yksittäisessä Best of 1 -ottelussa molemmat joukkueet saavat päättää 3 karttaa, joita ei tulla pelaamaan, jolloin jäljelle jää yksi kartta jonka joukkueet pelaavat. Yleensä Bo1-matseissa joukkueet päätyvät sellaiseen karttaan, jossa molemmat joukkueet ovat mukavuusalueellaan, mutta kummallekaan ei tule suurta etua. Best of 1 -otteluita pelataan usein turnausten lohkovaiheissa ja online-otteluissa. Best of 3 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan ja sen jälkeen valitsevat yhden kartan, jonka jälkeen bannaavat taas kaksi karttaa ja viimeinen jäljelle jäänyt kartta on tarvittaessa ratkaiseva kartta. Best of 3 -sarjoja pelataan useimmiten turnausten playoff-vaiheessa ja joissain finaaleissa. Best of 5 -sarjoissa molemmat joukkueet bannaavat yhden kartan, jonka jälkeen joukkueet valitsevat vuorotellen viisi pelattavaa karttaa. Best of 5 -sarjoja nähdään lähes ekslusiivisesti vain isojen turnausten finaaleissa. CS Vedonlyönti Kalenterivuoden aikana Counter Strikeä pelataan vuoden ympäri aktiivisesti ja isoja turnauksia järjestetään lähes kuukausittain. Isoimmat ja tärkeimmät turnaukset ovat LAN-turnauksia, jossa pelaajat tulevat paikan päälle turnauspaikalle ja pelaavat offline-ympäristössä toistensa seurassa. Usein turnauksissa on olemassa muiden urheilulajien tapaan mahdolliset karsinnat, lohkovaihe, playoff-pelit ja finaali. CS:ää pelataan myös online-ympäristössä, jossa vallitsee ajoittain epätasaiset tekijät, kuten internet-yhteydet ja motivaatiotaso. Online-turnauksiakin järjestetään ajoittain, mutta niiden merkitys korkeimman tason CS-pelaamisessa on pienempi kuin LAN-turnauksila. CS-kohteita löytyy monia erilaisia eri bookkereilta, mutta itse tykkään pelata eniten näitä kohteita. Voittaja. Selkein vetokohde, jossa valitaan ottelun voittaja. Vain tasaisissa match-upeissa tai altavastaajan hyvällä kertoimella pelaan tälläista vetoa. Tasoitukset. Tasoituksia on CS:n kohdalla kahden tyyppisiä, joista Bo1-matseissa kyse on kierrosmäärään liittyvistä tasoituksista. Niin kuin muissa urheilulajeissa, bookkerit tarjoavat kierrosmäärätasoituksista tietyn linen, jonka todennäköisyydet menevät noin 50-50. Bo3- ja Bo5 -sarjoissa on kierrosmäärätasoitusten lisäksi tarjolla karttamäärään liittyvät tasoitukset. Usein tasoituskohteet löytyvät omalta lapulta CS:ää vetoa lyödessä etenkin silloin kun lyö ennakkosuosikkia. Kierrosmäärä/kartta. Hieman harvemmin käyttämäni vetomuoto, mutta ajoittain ihan järkevä pelattava kohde. Kierrosmäärä/kartta on tavallaan samanlainen line, kun over/under-line muissa urheilulajeissa, eli siinä bookkeri määrittää kartalle over/under-linen kartassa pelattavasta kierrosmäärästä. Yleensä line on tasaisissa otteluissa 25,5 ja 26,5, mutta poikkeuksia toki on. Näillä mietteillä aloitellaan tämä blogi/seuranta. Ensimmäiset CS-betsit lähtevät todennäköisesti tammikuussa pelattavan ELEAGUE Major-turnauksen karsintoihin, jotka alkavat 12.1. Itse turnaus käydään 19.1 - 28.1, jolloin maailman parhaat CS-tiimit kamppailevat miljoonan dollarin pääpotista. Muutkin CS-tietäjät ovat tervetulleita kertomaan omia näkökulmiaan tai ylipäätänsä keskustelemaan aiheesta ja yritetään tehdä tästä lajista mahdollisimman tuottoisa
 19. 1 point
  Jääkiekko, NHL Carolina - Vegas Tekee pisteen ottelussa: James Neal (VGK) @1.95 Unibet KLO: 01.00 Carolina Hurricanes otti komean voiton Detroitista menneenä yönä. Joukkue käytti yyveensä hyväkseen ja ilman Sebastian Ahoakin tuo näytti mukavasti toimivan. Kotijoukkue Detroit oli koko ottelun ajan melko haluton, eikä 24 laukausta ollut riittävä määrä horjuttamaan vieraita. Carolina vei matsin nimiinsä aktiivisempana joukkueena. Nopeaa tulee tämä peli siis Carolinalle ja vastaan asettuu ilmiömäisesti esiintynyt Vegas. Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen joulukuussa ja tuolloin Hurricanes oli parempi yliajalle venyneessä mittelössä. Revanssin paikka on Vegasilla ja poronvoima lähtee hakemaan Haulan kanssa hyvän kemian löytäneen James Nealin pistettä. Neal - Perron - Haula kolmikko on ollut Vegasin miehistössä kova trio ja on sitä varmasti tässäkin matsissa. Viimepelissä lähes 20min jääaikaa kellottanut Neal laukoi maaliakohden 5 kertaa ja palkinnoksi tuosta sai hän vyölleen yhden maalin lisää. Ylivoimavastuuta saava hyökkääjä on ahne maalintekijä ja viimepelit herralta ovat sujuneet mallikkaasti. Poronvoima pitää Vegasia ottelussa suosikkina ja ihmettelee samalla ottelukertoimia. Hurricanes joutuu kohtaamaan tämän vahvan joukkueen mielestäni kohtuu vaikeaan saumaan, eikä ottelu tule olemaan heille helppo. Vegasin laukaisumäärät otteluakohden ovat olleet korkealla lähes illasta toiseen ja tätä samaa vyörytystä tullaan näkemään tässäkin matsissa. Vieraiden ylivoima on tosin lähiaikoina ollut ala-arvoista eikä noita yyvee maaleja olla Tampapelin jälkeen (4 yv maalia) saatu tehtyä kuin 1kpl. Parannusta tähän osioon kaivataan ja mielestäni tässä ottelussa siihen avautuu oiva mahdollisuus. Raskaampi jalka kotijoukkueella tulee näkymään ottelun loppua kohden ja Vegasin suoraviivainen hyökkääjistö tulee käyttämään tämän armotta hyväkseen. Vikkelät kaverit, jotka laukovat hanakasti saavat varmasti pahennusta aikaan Carolinan puolustuspäässä. James Neal on maalintekijä Jumalan armosta joten mielestäni tuo piste saadaan herralle maalin muodossa. Audimarkessaultin ketju lienee kuitenkin se kovin ase Vegasilla, mutta ei tuo Nealin ketjukaan varjoon jää. James on James ja kerroin on hyvä. Peleihin siis. Kohde menee oikein kun James Neal (VGK) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 20. 1 point
  20.1. 2018 kaikki vihjeet osuivat ja VP teki paljon rahaa,,,olikohan eka kerta tänä vuonna ? Jatketaan samaa malliin bojjaat
 21. 1 point
  Kohde 58 UFA ( Jääkiekko, KHL ) 1,44 ( PAF ) Kohde 59 Ak Bars Kazan ( Jääkiekko, KHL ) 1,45 ( PAF ) Katsotaan pitääkö noi joukkueet tasonsa kotikentällä. Kummankin pitäisi voittaa ja kun ei oikein muutakaan päivälle löydy, niin haetaan Tähän nytten osumia jos onni suosisi.
 22. 1 point
  Jääkiekko, Liiga Jukurit - JYP Tekee pisteen ottelussa: Teemu Suhonen (Jukurit) @2.85 Unibet KLO: 17.00 Eilen lahdessa pelannut JYP matkaa tänään mikkeliin. Mainittakoon kärkeen, että hiukan alkoi eilen jo jypin europelit ja matkustaminen näkymään osassa joukkuetta ja tästä syystä Pelsut pääsi vielä peliin mukaan. Se siitä kuitenkin ja tänään uusi matsi. Lähtökohtaisesti Jukureille tulee tänään ideaali tilanne vastustajaansa nähden. Rasitus on number one ja miksei myös Jukurilauman parantuneet peliotteet. Teemu Suhonen, tuo paljon täälläkin huudeltu kotijoukkueen ykköspuolustaja saa jälleen mojovaa kerrointa pisteelle. Kahden pisteen päässä joukkueen sisäisen pistepörssin kärjestä ja mies laukoo kuin viimeistä päivää. Rikkomista tässä kamppailussa jyväskyläläiset joutuvat takuulla harrastamaan ja boxi tulee tutuksi. JYPin alivoima on ollut tälläkaudella melko kuraa ja Jukureiden yyvee puolestaan melko hyvää. Suhonen luutii kentällä niin yli- ja alivoimillakin ja myös tasakentällisin. Toisinaan tuntuu että mies pelaa joka toista vaihtoa ja miksei noilla näytöillä pelaisikin. Tehopisteitä yms en ala tässä tälläkertaa jauhamaan, mutta ehdottomasti joukkueensa parhaita pelimiehiä Suhonen on. Pidän Jukureita ottelussa myös suosikkina, joten poronvoima ei voi muuta kuin paukasta Suhosta lappuun pirullisen kovalla kertoimella. Maalikaan ei mahdottomuus tänään tälle söörille ole, mutta tuohon syöttöpisteeseen luotetaan kuin kiveen. Lyhyin perustein mennään mutta sitten mennään. Enempi herran tilastoja löytyy edellisestä vihjeestä koskien Suhosta. Kuningas puolustaja kuitenkin kyseessä. Jukurit vie 3-2. Kohde menee oikein kun Teemu Suhonen (Jukurit) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 23. 1 point
  Kohde 51 ML Ässät ML ( Jääkiekko, Liiga ) 2,30 ( PAF ) Kohde 52 Lukko ( Jääkiekko, Liiga ) 2,48 ( PAF ) Kohde 53 ML Colorado Avalanche ML ( Jääkiekko, NHL ) 1,85 ( PAF ) Kohde 54 Boston Bruins ( Jääkiekko, NHL ) 2,10 ( PAF ) Kohde 55 Nashville Predators ( Jääkiekko, NHL ) 1,87 ( PAF ) Kohde 56 ML Ny Islanders ML ( Jääkiekko, NHL ) 2,33 ( PAF ) Kohde 57 St.Louis Blues ( Jääkiekko, NHL ) 1,75 ( PAF )
 24. 1 point
  BIG - Liquid Vihjaaja: Sparkz Liiga: eSports - CSGO: Eleague Alkamisaika: 20:00 On tämä ihanaa aikaa, kun saadaan katsoa lasten tietokonepelejä päivät pitkät ja sieltä saa myös paljon rahaakin jos kohteet osuu! Tässä kolmannessa ottelussa kohtaavat saksalainen BIG ja amerikkalainen Liquid, joka pelaa valmentajansa kanssa. BIG on aika tuore joukkue, viime vuonna perustettu. BIG oli suuri yllätys viime vuonna, kun he pääsivät heti top 8 joukkoon CS:GO:n isoimmassa turnauksessa. BIGin pelaajistosta löytyy ihan hyviä pelimanneja, isoimpina tähtina tabsen ja nex. keev on myös todella hyvä, kun osuu ja tähän turnaukseen saksalaiset ovat tulossa hyvällä itseluottamuksella. Valmistautuminen on varmasti todella hyvä ja voittoja lähdetään metsästämään todenteolla. BIG ei ollut turnauksissa vähään aikaan, joten voi olla kysymysmerkki, onko saksalaiset vireessä vai lähteekö pelaaminen ollenkaan liikkelle kunnolla. Viime vuonna parrasvaloihin noussut Liquid joutuu pelaamaan tämän turnauksen valmentajansa kanssa, joten kärkisijoista tuskin taistellaan. Amerikkalaiset joutuivat ensimmäiseksi päästä tähän turnaukseen kun BIG pääsi suoraan viime turnauksen ansiosta. Liquidin paras pelaaja on ollut hieman yllättäenkin tässä turnauksen karsinnoissa nitr0, joka on pelannut uskomattoman hyvin. Liquid oli lähellä jopa tippua, mutta nitr0n hyvät otteet melkeimpä pelastivat joukkueen. Rosterista löytyy myös muita hyviä pelaajia, jdm, elige ja twistzz, joiden pitää pelata todella hyvin, että Liquid pystyisi pärjäämään. Nämä joukkueet ovat kohdanneet 4 neljä kertaa, BIG voittanu yhden ja Liquid 3. Ne olivat erilaisilla kokoonpanoilla ja tottakai valmentaja ei silloin Liquidin joukoissa pelannut. Tämä matchup on todella tasainen täysillä rostereilla, mutta Liquidilla ei sitä ole. Joten pieni suosikin viitta pitäisi olla BIGillä, mutta Liquid on asetettu ennakkosuosikiksi. Itse en tätä käsitä ja luotto saksalaisiin on kova. Valmistautuminen on todennäköisesti huippuluokkaa ja uusia strategioita on kehitelty. Joten ilomielin pistetään BIG kupongille ja juhlitaan tämän ottelun jälkeen . Valinta: BIG Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 25. 1 point
  Saksa:DEL2 Jääkiekko klo.20:30 Frankfurt Lowen - Kassel Frankfurt Lowen-1.5 @2.66 Marathonbet delkakkoseen vedellään taas ja kotijoukkuetta tasotuksella tesmataan.Lowen on yllättäen kompuroinut ja on kuntopuntarin viimeinen.Viideltä viimeiseltä on plakkarissa yksi voitto,joka tuli edelliskierrokselta Freiburgista vieraissa ja se saattaa poikia voiton tänäänkin,kun kerran herätys tapahtu.Lowen on del2 kiekon yksi laadukkaimista porukoista mainitaan se jälleen kerran.Lowen fanit odottaa innolla ja vaatii sitä kotivoittoa,kun sitä ei ole tapahtunut kolmeen otteluun.Kassel ailahtelee ja sille on nykyään kahdenottelun voittoputket ollu vieraskäsite viimekierroksilla.Kassel otti voiton Crimmitschausta edellisestä vieraspelistä,mutta nyt vastus kovenee.Lowen sai lukonauki ja nyt tarjotaan faneille se vähintään parinmaalinvoittoa ja jos sitä ei tule,ni se tietää pullopostia.
 26. 1 point
  KeuPa HT - RoKi BTTS 1.erä @2.60 Unibet Jokipojat @2.50 Unibet Ketterä ML @1.94 Unibet Tappara @2.02 Unibet Pelicans - JYP BTTS 1.erä @3.00 Unibet
 27. 1 point
  Jääkiekko, Liiga SaiPa - KalPa SaiPa ML @1.82 Unibet KLO: 18.30 Lappeenrannassa isäntäjoukkue SaiPa saa vieraita kuopiosta. Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kuluvalla kaudella jo 3kertaa ja voitot noista sputnikeille 2-1. Edellisenkerran KalPa oli kisapuistossa tyly vieras jättäen isännät nollille, voittamalla matsin 0-1. Tuohimaa vs. Hovinen on varmasti illan teemana sillä lappeenrannan pienessä kaukalossa pelaaminen sopii erittäin hyvin myös kalakukoille. Ottelusta ennakoin tasaista vääntöä, jossa keskialueen surffailut jää vähemmälle. Suoraviivaisesti hyökkäävät joukkueet ottavat siis mittaa toisistaan. Kuopiolaiset ovat erikoistilanteissa vastustajaansa parempia joten tähän osioon sputnikien pitää pystyä vastaamaan. Kotijoukkue on hiukan viilannut ketjukoostumuksiaan ja poronvoiman silmään näyttää kerrankin siltä, että tämä voisi jopa toimia. SaiPan 3 aktiivista hyökkäsnippua vieraiden 2 vastaan. Sarjataulukossa eroa näiden kahden välillä on ainoastaan 2pistettä ja molemmat niput taistelee kynsinhampain suorasta pelijaripaikasta. Sputnikit ovat kotijäällään olleet voittamattomia viimeisessä neljässä pelissään kun taas kuopiolaisten vieraspelaamisessa on lähiaikoina ollut parantamisen varaa, Ässävoitosta huolimatta. SaiPan puolelta onnistumisia odotetaan tänään niin Nättiseltä, Kunykilta, Kaksoselta kuin Tanukseltakin. Mainitaan kuitenkin, että SaiPan "nelosta" ei sovi unohtaa. Kovalla liikkeellä voi saipanelonen tänään päästä maalienkien makuun. Vieraiden puolelta Ruuttu, Tavi, Sebok, Kantola sekä Maione ovat olleet tärkeitä kavereita kuopiolaisten joukkueessa. Kotijoukkue jäi viimepelissään turkulaisia vastaan tyystin maaleitta, joten osumia SaiPalta poronvoima tänään todellakin odottaa. Koska sputnikit ovat ennakkoon kotiedun ja historiankin puolesta pienen pieniä suosikkeja niin otetaan saipaa hiukan varmistaen peleihin. Poronvoima uumoilee matsista 2-2 vääntöä, jonka sputnikit kuitenkin korjaa loppuviimein itselleen. SaiPa jatkaa hyvää kotivirettään väittäisin joten otetaan poronvoiman suosikkia lapulle maltilla. Kohde menee oikein kun SaiPa voittaa ottelun (sis. JA + VL)
 28. 1 point
  La Liga 2 / Espanja Osasuna - Gimnastic Valinta / Osasuna -1,0 (AH) / @2.02 Unibet Klo / 20.00 Eilinen Nantes DNB meni sitten voidiksi ku Toulouse sai rankkarista sisään 90' +6 minuutilla. Osasuna on kova joukkue ja pelasi vielä viimekaudella La Ligaa. Tämän kauden tavoite varmasti on nousta takaisin La Ligaan. Joukkue on sijalla 7. 35 pisteen kanssa, mutta voitolla tänään joukkue nousisi sarjataulukon kolmannelle sijalle. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa ja edellisessä kotiottelussa joukkue teki 4 maalia paljon parempaa Valladolidia vastaan, johon vihjasin myös Osasunan voittoa. Joukkue saa tänään myös paljon painotetun kotiedun. Osasuna on tällä kaudella hävinnyt 10 kotipelistään vain yhden, mutta myös 5 tasapeliä on kotikentällä pelattu. Tasapelejä on pelattu kuitenkin joukkueita kuten Huesca, Numancia sekä Granada vastaan, jotka ovat sarjataulukon yläpäädyssä. Gimnastic taas on sarjataulukossa sijalla 18 ja 21 ottelusta on saldona vain 7 voittoa. Vieraissa joukkue on kieltämättä esiintynyt suhteellisen hyvin, sillä joukkue on neljänneksi paras vierasjoukkue sarjassa. Joukkue on kuitenkin päästänyt sarjan kuudenneksi eniten maaleja, joten kahden kertoimella -1,0 on mielestäni ihan value kerroin.
 29. 1 point
  Jääkiekko, NHL Ottawa Senators - St.Louis Blues Vihje: Tekee pisteen ottelussa Derick Brassard (normaali peliaika) Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:30 NHL puolella pelataan taas suht iso kierros ja haetaan otteluun pistettä Derick Brassardille, Ottawa Senatorsin luotto 1/2 ketjun sentterille. 42 otteluun tällä kaudella Brassard on tehnyt 28 pistettä ja on Ottawa Senatorsin sisäisen pistepörssin kolmannella sijalla. Derick Brassard on pelannut keskimäärin noin 17-19 min per ottelu ja myös saa vastustaa erikoistilanteissa. Derick Brassard on laadukas pelinrakentaja jolta löytyy käsiä ja pelisilmää luoda paikkoja laitureilleen, Brassard omaa myös ihan hyvän vedon ja on viime otteluissaan laukonutkin kohtuu ahkerasti. Derick Brassard pelaa yön kamppailussa yhdessä Ottawan parhaan pistemiehen Mark Stonen ja Ryan Dzingelin kanssa. Uskon että ottelun vauhdikas tempo tuo otteluun paljon maalipaikkoja ja sitä myötä maaleja molempiin päihin. Ottawa on viime aikoina pelannut kotihallissaan ihan hyvää lätkää ja saanut paljon vetoja ja maaleja aikaiseksi enkä usko että tämä yö tuo poikkeusta.
 30. 1 point
  Karsinnoista 7/19 jäi tulokseksi. Pyritään itse pääturnauksesta repimään vähintään plus miinus nolla -tulos. Turnaus siirtyy nyt seuraavaan vaiheeseen, jossa 16 joukkuetta pyrkii pääsemään 8 parhaan joukkoon pudotuspeleihin. Käytössä on sama periaate, mitä karsintaturnauksessa käytettiin, eli 3 voitolla pääsee jatkoon ja 3 häviöllä putoaa turnauksesta. Nämä 16 joukkuetta ovat mukana ensimmäisen päivän ottelupareineen: Ensimmäinen kierros lähtee käyntiin 19. päivä. Näin alkuun otetaan muutama haku turnauksen voittajasta. FaZe | 3,85 | Veikkaus G2 | 9,40 | Veikkaus Mielestäni turnauksessa on 3 ennakkosuosikkia ylitse muiden: FaZe, SK ja Astralis. Alempana hieman ennakkoa asetelmista ja lähtökohdista turnaukseen ja perustelut miksi valitsin juuri nämä kohteet. FaZe on yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista eikä syyttä. Eurooppalainen tähtisikermä on #2 rankattu joukkue maailmassa ja joukkueen potentiaali on kenties parempi kuin millään muulla joukkueella. Organisaatio käytti kesällä ison rahasumman hankkiessaan Guardianin ja Olofmeisterin jo valmiiksi kovaan tähtinippuun Karriganin, Nikon ja Rainin rinnalle. Joukkue oli loppusyksystä SK:n ohella parhaita joukkueita ja taisteli lähestulkoon jokaisesta turnausvoitosta, josta käteen jäi muutama voittopokaali. Muutama turnausvoitto ei kuitenkaan riitä FaZelle, jonka tavoitteena on olla maailman paras CS-joukkue ja nyt joukkueella on hyvät lähtökohdat Major-turnaukseen muihin nähden. Brasilialaisjoukkue SK, joka on ollut FaZen suurin haastaja suurissa turnauksissa ja #1 rankattu joukkue maailmassa, joutuu pelaamaan Majorin ilman viidettä virallista pelaajaan, Boltzia. SK:n entisestä kokoonpanosta tuttu Felps palaa kokoonpanoon tätä turnausta varten. Felps ja Boltz ovat erityyppisiä pelaajia, minkä vuoksi joukkueen IGL (pelin sisäinen johtaja) Fallen joutunee tekemään jotain muutoksia pelaajien roolituksessa. Toki SK voitti viime vuoden alkupuolella Felpsin kanssa lukuisia turnauksia, mutta Major-voitto jäi heiltäkin haaveeksi. Kaikesta SK on jokaisessa turnauksessa yksi suurimmista ennakkosuosikeista. Tanskalaisjoukkue Astralis, #3 rankattu joukkue maailmassa, ei myöskään pääse turnaukseen täysin optimaalisista lähtökohdista. Astraliksen tähtipelaaja Device joutui nimittäin olemaan poissa vuoden viimeisistä suurista turnauksista sairastumisen vuoksi. Device on nyt tervehtynyt ja takaisin pelaavassa kokoonpanossa, mutta joukkueen roolitus on pelaajien mukaan muuttunut. Device oli ennen sairastumistaan joukkueen AWP-pelaaja, mutta nyt Dupreeh on ottanut tämän roolin itselleen. On tietenkin mahdollista, että tämä muutos tulee toimimaan ajan myötä oikein hyvin, mutta Major-turnauksessa voidaan ehkä nähdä pieniä ongelmia tämän vaihdoksen osalta. Näistä kolmesta joukkueesta FaZe on siis ainoa, joka pääsee turnaukseen parhaista lähtökohdista. Joukkueen karsintaturnaus ei mennyt täysin nappiin, mutta etenkin 16-4 -voitto NaVista antoi viitteen siitä, että joukkue on iskussa kun tosipelit alkavat. SK on kokoonpanovaihdoksestaan huolimatta FaZen suurin haastaja ja tietty henkinen lukko on FaZen saatava auki, jotta turnausvoitto olisi mahdollinen. Astralis on parhaimmillaan erittäin kova vastus, mutta usein juuri FaZea vastaan tanskalaiset ovat jääneet kakkoseksi. Näistä syistä FaZe on ansaitusti turnauksen ennakkosuosikki ja nyt nähdään pystyykö joukkue kantamaan tätä viittaa harteillaan. Turnauksen mustaksi hevoseksi lasken ranskalaisjoukkue G2:n, joka näytti karsintaturnauksessa varsin vakuuttavalta. Viime vuosi oli joukkueelle hyvin vaikea, mutta nyt joukkueen sisällä tehdyt roolimuutokset ovat selkeästi auttaneet joukkuetta ottamaan askeleen eteenpäin. Shoxille on annettu vapaampi rooli, mikä on helpottanut hänen pelaamistaan huomattavasti ja siten myös joukkueen peli on kulkenut paremmin. G2 on ollut tällä kokoonpanolla ajoittain todella epätasainen joukkue, joka voi parhaimmillaan voittaa turnauksia, mutta pahimmillaan tippua lohkovaiheesta ulos. Joukkueen tunnetila määrittelee paljolti otteluiden lopputuloksen eikä henkinen kantti kuulu välttämättä joukkueen vahvuuksiin. Momentumin löydettyään ranskalaisia on kuitenkin todella vaikea pysäyttää ja mielestäni tässä turnauksessa G2:lla on mahdollisuus mennä pitkälle, kunhan joukkue pääsee pudotuspeleihin asti. Kerrointa G2:n turnausvoitolle saa lähes toistakymmentä, joten otetaan tämäkin kokeiluun FaZen ohella.
 31. 1 point
 32. 1 point
  Ligue 1 / Ranska Toulouse - Nantes Valinta / Nantes DNB / @1.97 Betsafe Klo / 20.00 Viimekierroksella Nantes hävisi vain 1-0 vahvalle PSG:lle ja tänään on vastassa erittäin heikolla näytöllä pelannut Toulouse Nantes on sarjassa viides ja euro paikoista taisteleminen alkaa häämöttää jo kaukana. Tälläisistä peleistä kuten Toulousea vastaan Nantes tarvitsee pisteitä ja uskon niin tapahtuvan Toulouse on sarjassa toiseksi viimeisempänä ja hävinnyt kolme peliä putkeen. Vaikka joukkue tänään kotiedun saa, niin en usko sen auttavan joukkuetta. 20 pelistä joukkue on voittanut vain 5, eikä ketään näiden pelien vastustajista ole ollut yhtä hyvä kuin Nantes. Kotikentällään Toulouseon on pelannut todella vähämaalisia pelejä, mutta under kertoimet on poljettu niin alas, että en näe järkeä niihin koskea. Nantes on sarjan neljänneksi paras vierasjoukkue ja 10 vieraspelistä joukkue on hävinnyt vain 4. En näe miksi Nantes on altavastaajaksi asetettu tänään, mutta DNB antaa loistavan vajaa kahden kertoimen tasapelin varalta
 33. 1 point
  Kohde 41 UFA ( Jääkiekko, KHL ) 1,60 ( PAF ) Kohde 42 Jokerit ( Jääkiekko, KHL ) 2,85 ( PAF ) Kohde 43 Boston Bruins ( Jääkiekko, NHL ) 1,88 ( PAF )
 34. 1 point
  Englanti:FA Trophy jalkapallo klo.21:45 Stockport - Kidderminster btts @2.00 Bet365 Otetaas illaksi yksi btts veto FA trophysta. Toinen osaottelu tänään ja ensimmäinen päättyi tasan 2-2,joten maaleja tuli siin ihan kivasti.Tänään uskon kanssa maaleja tulevan ja ainakin yhdet kummaltakin.Joukkueethan pelaavat samalla sarjatasolla ja vierailija Kidderminster on suoriutunut tähänmennessä hiukan paremmin.Stockport on esittänyt hyviä otteita kotonaan ja 29 maalilla se on vanamaraman north liigan yksi eniten iskenyt maaleja,jotenka sen maali kotonaan luultavasti tullaan näkemään.Kidderminsterit on tässä hienoinen suosikki peliyhtiöiden kertoimien mukaan tai oieastaan aikas tasabuukki ennakkoon.Kidderminster on lähes puolet 13 vieraspelistään pelannut tasan,Molemmilla on hyvä jakso meneillään,kun Stockportilla on 7 ottelua ilman haviöö ja Kidderminsterilla on peräti 14 kaikki kilpailut mukaanlukien.Stocportin 10:ssä edellisessä kotipelissä on kerran jäänyt vastustaja ilman osumaa ja luulenpa,että tänään tuohon Stockportin btts tilastoon kotonaan tulee yksi molempienmaali merkintä lisää.
 35. 1 point
  Ligue 2 / Ranska Reims - Tours Valinta / Reims -1,5 / @2.32 ComeOn Klo / 22.00 Eilen ManU voitti kuin voittikin pitämällä nollat ja tämän päivän Marseille vihjeen voi siirtää tähän viestiketjuun Yritin etsiä Reimsin kokoonpanoja jos massiivisia poissaoloja olisi, mutta niitä en löytänyt. Reims on sarjassa sijalla 1. ja joukkueella on viiden ottelun voittoputku maalierolla 12-2. Joukkue on ollut sarjassa aivan ylivoimainen ja johtaa sarjaa 10 pisteellä. 9 kauden kotiottelusta joukkue on voittanut 7 ja hävinnyt vain yhden. Tours taas on sarjan viimeisellä sijalla ja on voittanut 20 sarjapelistä vain yhden. Ero pisteissä sarjan toiseksi viimeisimpään joukkueeseenkin on melkein kolminkertainen eikä huonolle pelille näy loppua. Vieraskentillä joukkueen maaliero on 3-19 ja edelliset viisi vieraspeliä joukkue on kaikki hävinnyt maalierolla 0-11. En siis näe yhtään syytä olla pelaamatta Reims -1,5 tänään varsinkaan noin hyvällä kertoimella. Vaikka joukueelta pari tärkeää pelaajaa olisi pois, niin en silti näe syytä tuon kertoimen poisjättämistä.
 36. 1 point
  Oulun Kärpät - Tampereen Ilves Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Liigakärki Kärpät ja sijalla 12. oleva Ilves ottavat yhteen Raksilassa. Keskinäinen kohtaaminen on neljäs tälle kautta. Joka kerta Ilves on pystynyt antamaan kovan vastuksen, ja ensimmäisessä kohtaamisessa, Miska Humalojan maali 30 sekuntia ennen päätöserän loppua jätti Ipan pisteittä. Toisessaottelussa Ilves piti pelin vähämaalisena, mutta kuokkaan tuli kuitenkin 2-0. Viimeisin kohtaaminen Hakametsässä, venyi jatkoajalle, ja Kärpät otti 4-5 voiton. Kärpät on ollut järkyttävän kova tällä kaudella. Varsinkin kotiareenallaan Raksilassa, se on vetänyt 20 ottelua saldolla 15-5. Pisteitä on tullut keskimäärin melkein 2,5 per kotipeli. Sellainen ongelma on ollut viime aikoina, että vastustaja on päässyt suht vähistä paikoista rokottamaan, eikä pelejä ole pystytty ratkomaan varsinaisella. Kärpillä onkin ollut jatkoajalle menneitä otteluita peräti yksitoista. Toki se yksi piste ei maailmaa kaada, mutta tällä paketilla pitäisi saada ehkä vieläkin parempaa tulosta. Myös laukauksien tarkkuutta olisi hyvä parantaa. Ilveksen hyökkäysmateriaali on hyvä, ja se voisi olla korkeammallakin, mutta muu joukkue ei vastaa samankaltaista tasoa. Sija 12 ei ole mikään yllätys, niillä main heidät on pitkään totuttu näkemään. Ilves on parantanut vieraspeliään viime otteluissa, kun viisi viime vieraspeliä on tuonut 8 pistettä. Ilves on liigan huonoin vierasjoukkue, joka on ihan ansaittua, kun katsoo vieraissa päästettyjä maaleja, 78. Maaleja se on kuitenkin tehnyt vieraskentällä hyvin, kun keskiarvoksi saa 2,55. Se on parempi kuin Ässillä, joka on viidenneksi eniten pisteitä vieraissa napsinut jengi. Odotan ottelusta runsasmaalista, ja maaleja tullaan näkemään molemmissa päissä. Jos Kärpät ei pysty rankaisemaan paikoista tarpeeksi tehokkaasti, on Ilveksellä saumat saada pisteitä. Ilves saa vaikka hävitä ottelun yhdellä maalilla, silti veto osuu. Tulosveikkaus: 5-4, Kärpät voittaa jatkoajan jälkeen. Valinta: Ilves (+1,5) Kerroin: 2.02 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 37. 1 point
 38. 1 point
  Washington Wizards - Milwaukee Bucks Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Koripallo, NBA Alkamisaika: 21:0 Suomen aikaan iltapelejä NBA puolella, joita kelpaa kyllä katsella! - Molemmat joukkueet ovat olleet tällä kaudella ihan hyviä, ja molemmat taistelevat pudotuspelipaikasta kiivaasti. - Washington Wizards tulee tähän otteluun kahden ottelun voittoputkessa voitettuaan ensin Orlando Magicin luvuin 125-119 ja sen jälkeen myöskin kotonaan Brooklyn Netsin jatkoajan jälkeen luvuin 119-113. Washington Wizards tulee tähän back to back peliin hyvillä mielin sillä joukkue on viime aikoina ollut ihan hyvässä vireessä etenkin kotona pelatessa ja matkustamisrasitusta tähän aikaiseeen otteluun ei heille tule. Washington Wizards on tälläkin kaudella pelannut hyvin ja he tulevat myöskin pudotuspeleissä varmasti näyttämään kyntensä. Washington Wizards on tällä kaudella pelannut huomattavasti paremmin kotihallissaan jolla on myöskin tämän illan ottelussa iso merkitys. Washington Wizards on tällä kaudella tehnyt keskimäärin 107,1 pistettä per peli joka on liigan keskikastin paremmalla puolella ja puolestaan päästänyt keskimäärin 104,7 pistettä per peli joka on myöskin keskikastin paremmalla puolella. - Milwaukee Bucks tulee tähän otteluun kahden ottelun häviöputkessa hävittyään ensiksi kotonaan Golden State Warriorsille 94-108 luvuin ja sen jälkeen eilen Miami Heatin vieraana erittäin tylysti luvuin 97-79. Milwaukee Bucks on tällä kaudella pystynyt pelaamaan ihan hyvää korista ajoittain mutta silti joukkueen yhtenäinen peli ei aina ole toiminut ja joukkueen pelistä sen huomaa, sillä silloin Bucks häviää otteluita ja pelaamista ei muutenkaan tule pahemmin mitään. Milwaukee Bucks tulee tähän aikaiseen otteluun matkarasituksen kera joka ei varmasti joukkueen olotilaa ainakaan paranna eilisen aikaisen pelin murskatappion jälkeen. Milwaukee Bucks on tällä kaudella keskimäärin tehnyt 105 pistettä per peli joika on liigan keskikastia ja puolestaan päästänyt keskimäärin 106,1 pistettä per peli joka on myöskin liigan keskikastia. - Washington Wizards on ollut kotonaan tälläkin kaudella erinomainen kun puolestaan Milwaukee Bucks on ollut vieraskentillä tällä kaudella hyvin vaisu ja surkea ja joukkueen suurimmat ongelmat ovatkin juuri olleet vieraissa pelatessa. Milwaukeee Bucksin joukkueesta ei löydy sellaisia tähtipelaajia kun Washington Wizardsilta Wall ja Beal mutta silti joukkue on pärjännyt ihan hyvin tällä kaudella. Washington Wizards on molemmilla pallon puoliskoilla Milwaukee Bucksin joukkuetta edellä eikä ainakaan aikainen peli vieraissa asiaa auta yhtään matkarasituksesta puhumattakaan, aikaisissa vieraspeleissä Milwaukee Bucks on ollut tällä kaudella surkea ja näin uskon tämänkin illan ottelussa olevan, Washington Wizards ja pieni linja maistuu peleihin erinomaisesti faktat huomioiden. Valinta: Washington Wizards (-4,5) Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 39. 1 point
  Ligue 1 / Ranska Marseille - Strausbourg Valinta / Marseille -1,5 / @2.43 Unibet Klo / 20.00 Nantes - PSG matsi jäi onneksi vain yhteen maaliin ja tuomariltakin nähtiin aika outoja eleitä. Real madridin B joukkue voitti oletetusti yli 2 maalin erolla, joten eilinen oli betsien kannalta hyvä päivä. Tälle päivälle ei hyviäkohteita löytynyt mutta huomiselle kylläkin. Marseille kipailee tällä hetkellä Lyonin sekä Monacon kanssa sarjataulukon toisesta sijasta. Joukkue starttasi vuoden hyvin 3-0 vierasvoitolla Renneksestä. 9 kotipelistä joukkue on voittanut 6, pelannut kaksi tasan ja hävinnyt yhden. Toinen tasapeleistäkin oli PSG:tä vastaan. Joukkueella on loistava vire päällä kotikentällään ja on neljänottelun voittoputkessa maalierolla 12-1. 9 kotipelin aikana maaliero on yhteensä 21-7, joten yli 2 maalin voitto tänään on erittäin mahdollinen. Marseille on myös paukuttanut sarjan neljänneksi eniten maaleja. Kahden maalin voitosta tarjotaan yli 2.4 kerrointa, joka on mielestäni erittäin hyvä. -1,0 (AH) tarjotaan 1.82 kerrointa, joka sekin hyvä, mutta menen kerrankin hieman riskikkäämmällä vaihtoehdolla. Joukkueet kohtasivat lokakuussa Strausbourgin kotikentällä, jolloin Marseille teki 3 maalia. Marseille kuitenkin päästi myös 3 maalia, joka on hieman huolestuttavaa. Strausbourg taas on sarjan keskikastinjoukkueita ja hävinnyt kaksi edellistä ottelua yhteismaalin 5-0. 10 vieraspelistään joukkue on hävinnyt puolet ja maalierokin onnegatiivinen 9-20. Joukkue on kaudenaikana voittanut kaksi yllättävää pelia,jossa vastustajina on ollut PSG sekä Nice. Tänäänkin siis yllätysmahdollisuus on mutta sitä vahvasti epäilen. Joukkue hävisi viimekierroksella Guingampille 2-0 ja sitä edeltävällä kierroksella sarjajumbolle Metzille numeroin 3-0. Vaikka joukkue on vahvasti esiintynyt juurinousseeksi joukkueeksi, niin pitää muistaa että paperilla joukkue on todella heikko ja pelasi vielä viimekaudella Ligue 2:ssa. Marseille on kuitenkin niin vahvasti kotonaan esiintynyt ja Strausbourg taas heikosti, joten 2.43 kerroin on erittäin hyvä.
 40. 1 point
  Jo tuhat kommentointia blogiin
 41. 1 point
  Nantes - PSG Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Ranska - Ligue 1 Alkamisaika: 22:00 PSG on erittäin korkeamaalinen joukkue ja sen huomaa tilastoista. 19 sarjapelistä 15 on nähty 3 tai enemmän maalia. Kuitenkin tänään koen alle 2.5 maalin kohteen paremmaksi vaihtoehdoksi. Tänään joukkue kuitenkin joutuu kohtaamaan vieraissa sarjassa viidentenä olevan Nantesin. Nantes on yksi sarjan vähämaalisimpia joukkueita ja suurin osa joukkueen voittoja ovat 1-0. Joukkueen otteluista yli puolissa on nähty alle 1.5 maalia, joka on erittäin vähän. Joukkue on pelannut jokaista sarjan top 4 joukkuetta vastaan, eikä ketään ole edes kahta maalia joukkuetta vastaan saanut (PSG ottelua lukuunottamatta). Joukkueet kohtasivat aikaisemmin kaudella PSG:n kotona, jolloin maaleja nähtiin 5. PSG on mysö kohdannut kaikki top 5 joukkuetta eikä ole ketään vastaan saanut 2 maalia enemmän tehtyä. PSG:llä on erittäin kova puollustus, joten en tänään Nantesiltakaan montaa maalia odota. Nantes saa kotiedun sekä on yksi sarjan parhaitn puollustavista joukkueista, joten nään alle 2.5 maalin vedon tuohon kertoimeennähden erittäin hyvänä Valinta: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 42. 1 point
  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30 Ravensburg - Heilbronner Ravensburg o3.5 @2.05 Unibet ja jälleen nähdään tänään delkaksi kiekkoa ja hillopurkki heittää ravenspurkille vähintään 4 marjaa. jep koitetaan saisko Ravensnurg noita maaleja tänäänkin,kun se on niitä viimekierroksilla mättänyt ihan kohtuu hyvin.Joukkueella on myös peli kulkenut lähipäivinä ja kuntiksessa se on toisena.Ravensburg on toiseksi eniten tehnyt maaleja sarjassa PietuPissin jälkeen.Ravensburg on vielä kuudensakissa ja voitolla tästä pysyy siellä ja haluaa pysyä.Ravensburg on 4 edellisessä tehnyt 20 häkkii,joka tekee 5 marjaa perottelu.Ei Heilbronnerkaan ole huonosti pelannut nyt lähiaikoina ei ollenkaan,mut läheltä on liipannut monasti ja viimeksi napsahti,kun se hävisi kellariosaston Tolzer Lowenille 3-4 kotonaan.Heilbronner on viidenvoiton putkessa vieraissa,joskin moni niistä on tullut noista kellariosaston joukkueista.Eellinen vierasmatsi oli jo lähellä kirpaista surkeaa Lausitzeria vastaan,mutta jatkoilla Heilbronner selvisi.Joukkueitten keskinäiset ei lupaa hyvää Heilbronnerin vieraillessa Ravensburkissa.Ravensburg on voittanut 7 edellistä selvästi ja tehnyt niissä jokaisessa 4-5 maalia ja tänään ei haittaa vaikka marjat menis tasan,kunhan niitä on ainakin se 4 Ravensburgilla.
 43. 1 point
  Jääkiekko, SHL Färjestad BK - Karlskrona Tekee pisteen ottelussa: Joel Kellman (Karlskrona) @2.40 Unibet KLO: 15.00 Back-TO-Back kamppailu jollain tapaa sillä joukkueet pelaavat tänään(kin) Färjen kotikentällä. Eilen nämä kaksi iskivät päänsä vastakkain ja 5-3 oli lukemat summerin soidessa 60minuutin kohdalla. Färje voitti odotetusti. Haetaan pisteille tänään vieraiden Kellmania joka kirjasi eilisessä pelissä itselleen syöttöpisteen. Peliaika keskiarvo kaverilla 18min / ottelu. Pisteitä on kertynyt mukavasti 34peliin 7+12=19. Joukkueensa kolmanneksi tehokkain laukoja. Ykkösketjun sentteri on joukkueensa parhaita pelimiehiä ja onhan herra ollut jäällä yhteensä 20kertaa kun Karlskrona on maalin tehnyt. Paras saldo tuo koko joukkueesta. Tehotilasto on tosin pakkasella -8 verran. Koska samat tiimit tosiaan pelaa tänäänkin ja eilisen pelin jalka painaa jonkunverran niin eiköhän tässä maaleja mätetä molempiin päihin. Kellman saa noihin yllämainittuihin statseihin nähden suhteellisen kovaa kerrointa ja mielestäni ottelua ei tulla 0-0 lukemilla läpi viemään. Päin helvettiähän nämä on taas muutaman päivän menneet, mutta ei se ota jos ei se annakkaan. Hatarin perustein mennään mutta silti lähtee peleihin. Kohde menee oikein kun Joel Kellman (Karlskrona) tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 44. 1 point
  North Bay Battalion @2.00 Unibet (haetaan historiaan muutosta) Windsor Spitfires @1.85 Unibet Owen Sound Attack -1.0 @2.23 Unibet Carolina ML @1.82 Unibet Vancouver @3.50 Unibet Tekee pisteen ottelussa: Konstantin Komarek (Karlskrona) @2.70 Unibet Eisbären Berlin @2.30 Unibet
 45. 1 point
  Ampumahiihdon mc Fillon Maillet - Doll, Doll, Marathonbet, @2.10 Eder - Peiffer, Peiffer, Pinnacle, @2.07 Garanichev - Pidruchnuy, Pidruchnuy, betsson, @1.90
 46. 1 point
  La Liga 2 / Espanja Gijon - Alcorcon Valinta / Gijon yli 1,5 maalia / @2.10 / Unibet Klo / 19.00 Vallecano - Oviedo ottelusta tuli kuin tulikin runsasmaalinen ottelu ja BTTS osui jo ensimmäisellä puoliajalla. Tänään löytyi jo ensimmäinen hyvä kerroin päivälle. Gijonilla oli joulukuun puolella hetken huono vire, mutta tämä vuosi aloitettiin loistavasti voitolla Cordobasta. Gijon pelasi vielä viimekaudella LaLigasta, joten joukkueelta todellakin löytyy materiaalia nousemaan takaisin Espanjan pääsarjaan. Kotietua olen painottanut tässä sarjassa jo niin monta kertaa, että sitä tuskin enää tarvii painottaa. Gijon on tänään kotijoukkue ja 2 maalia joukkueelta pitäisi tänään onnistua. Joukkue on hävinnyt kauden mittaan kotikentällään vain kaksi kertaa ja nämäkin tappiot olivat huonon vireen aikana. Edelliset kaksi ottelua joukkue on voittanut ja molemmissa tehnyt 3 maalia. Häviöitä lukuunottamatta joukkue on 9 kotipelissään 5 tehnyt kaksi tai enemmän maalia. Neljässä ottelussa jossa joukkue ei kahta maalia tehnyt, nin olivat Huescaa, Oviedoa, Valladolidia sekä Lorcaa vastaan. Näistä joukkueista 3. on Alcorconia paremmin sijoittuneita ja esimerkiksi Huescan sekä Oviedon voi löytää sarjataulukosta sijoilta 1 ja 3. Alcorcon on päästänyt sarjassa neljänneksi eniten vierasmaaleja (19). Vieraspeleissä vain kaksi Gijonia sarjataulukon mukaan vahvempaa joukkuetta on jäänyt ilman 2 maalia Alcorconia vastaan ja edelliseen viiteen otteluun joukkue on päästänyt kahdeksan vierasmaalia. Joukkueet ovat kohtanneet historiassa kolmesti Gijoninkotona ja jokaisella kerralla on Gijon onnistunut 2 maalia vääntämään. 2.10 kerroin on mielestäni selvä ylikerroin tähän. Kertointenlaskijoiden mukaan Gijon on selvä ennakkosuosikki tänään enkä usko joukkueen voittavat 1-0.
 47. 1 point
  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.16:15 Luleå - Rögle Tekee pisteen J.Harju(Luleå) @2.00 Unibet Luleålla olisi nyt saumoja napata kotivoitto tästä hyvänä kotijoukkueena,sillä Rögäleen peli ei vaan ota sujuakseen vieraissa.Luleålla ei ole kuudensakkiin eroa kuin 6 pistettä.Röglen tilanne sitävastoin näyttää jo huonolta,kun ero 10 olevaan vastustajaan on jo 17 pistettä.Rögle on alkanut pelaa ja voittoja se on napsinut viidestä viimeisestään neljä,jotka kaikki on tosin tullut kotona.Ei lähdetä 1x2 vetoa heittää vaan testataan Harjun pistettä.Harjulla on taipumus pelata hyvin juuri Röglee vastaan ja mies onkin nyt kahdeksassa edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa nakutellut 8 pojoo,eli piste permatsi.Harju on Luleån 3 sisäisessäpörsissä.Harju saattaisi syttyä tai jopa olla liekeissä tänään Röglee vastaan,jos ei palanut loppuun edellisessä voittoottelussa Malmöta vastaan.
 48. 1 point
  KREIKKA: Superliiga Levadiakos vs Panathinaikos Vihje: Levadiakos +0.25 Kerroin: 1.93 @ComeOn Alkamisaika: 19:30 Leva saa tänään vieraita Ateenan suunnalta kun uinuva jättiläinen Panathinaikos saapuu kyläilemään. Viimeiset kuusi ottelua kun on pelattu Levan kotikentällä ovat päättyneet kerran kotivoittoon, kerran on pelattu tasan ja Pana on saavuttanut neljä vierasvoittoa. Maaliero peleissä on ollut Levan kannalta murheellinen 2:11. Normaalisti Panan vierasvoiton peluu olisi selviö mutta vierailla on menossa todella heikko kausi niin kentällä kuin toimiston puolella. Panan kassa ammottaa tyhjyyttä eikä ole enää mitenkään varmaa että seura selviää päivittäisistä kuluista. Seuran tulisi kerätä 5 Milj. € kasaan tilkitäkseen kassavajeen ja käytännössä tämä tarkoittaa parhaiden pelaajien myymistä muualle siirtoikkunan ollessa auki. Ainakin Rodrigo Moledon siirtymisestä vuokralle PAOKin riveihin 300.000€ korvausta vastaa on alustavasti sovittu. Lähtökuopissa ovat myös Lod, Hult ja Kourbelis. Kuten sanottua Panan kausi myös kentällä on ollut todella heikko. Seura joka yleensä kuuluu Superliigan Top 5 joukkueisiin, löytyy vasta sijalta 9 ja on vain pisteen edellä kotijoukkue Levadiakosta. Pana on voittanut vieraissa edellisen kerran viime kauden puolella joten esitykset vieraissa ovat kaukana parhaasta. Kotijoukkue Levadiakos pystynee tänään laittamaan vieraille hanttiin. Leva on kerännyt kotona 13 pistettä ja vieraissa 5 eli kotona homma luistaa paremmin ja vain kerran Leva on jäänyt kokonaan ilman pisteitä kun AEK haki 0 - 2 voiton joulukuussa. Yhteenveto: Leva hyvä kotisaldo + Panan heikot esitykset kentällä ja sen ulkopuolella = Kotijoukkue välttää tappion tänä iltana
 49. 1 point
  Ampumahiihdon mc Peiffer - Lindström, Peiffer, bet365, @1.80 Volkov - Bailey, Bailey, bet365, @1.72 Garanichev - Burke, Burke, Unibet, @2.10 Fourcade S, Björndalen, Björndalen, Unibet, @2.20 Christiansen - Rees, Rees, Unibet, @2.30
×