Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Tilastot


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 16.04.2018 in all areas

 1. 4 points
  E-Sports | CS:GO | DreamHack Marseille 17.00 (arvioitu alkamisaika) Astralis - FaZe Astralis | 2,10 | Bet365 No eihän se SK pärjännyt sitten ollenkaan Mousesportsia vastaan. Nyt kuitenkin tarjolla nii herkkukerroin, että pakko on kirjoitella nopeasti vihje tätä varten. DreamHack-turnauksen neljännesfinaalissa kohtaavat Astralis ja FaZe, jossa kerroinasettelu on aivan väärin päin. Astralis on jatkanut vakuuttavaa virettään online-otteluista tähän turnaukseen. Voitot Space Soldiersista ja Team Liquidista olivat hyviä osoituksia joukkueen nykyvireestä ja tilastollisesti kaikki Astraliksen pelaajat ovat turnauksen top-pelaajien joukossa - sen verran hurjaa on tahti ollut. Tanskalaisjoukkue on tällä hetkellä yksi ennakkosuosikeista voittamaan tämän turnauksen näillä esityksillä. FaZe joutui selvittämään tiensä neljännesfinaalein kiertoreitin kautta, kun voittajien välisissä otteluissa joukkue otti hieman yllättäen turpaan Cloud9:lta puhtaasti 0-2. Tuosta ottelusta FaZe sisuuntui tämän päivän otteluun ja hoiti rutiinilla paikan playoffeihin voittamalla EnVyUsin 2-0, jossa tosin ensimmäinen kartta meinasi livetä joukkueen käsistä. Edelleen FaZen tekemisestä huomaa, että parhaimmillaan joukkue ei ole ja Xiztin tulo joukkueeseen on hankaloittanut asioita. NiKo ja Rain ovat pitäneet joukkuetta turnauksessa mukana, mutta nyt haaste kovenee huomattavasti. Karttavalikoimissa Astraliksella on mielestäni pieni etu. Inferno, Nuke ja Overpass ovat kaikki karttoja, jossa oletan Astraliksen olevan huomattavasti nyky-FaZea parempi. FaZella ei oikeastaan ole karttaa, jossa joukkue olisi selkeästi Astralista parempi, mutta mahdollisuuksia FaZella on Cachessa ja Miragessa, joista oletan joukkueen valitsevan jomman kumman omaksi karttavalinnakseen. Astraliksella on joka tapauksessa paremmat kortit käsissään kun karttoja aletaan valitsemaan. En ymmärrä Bet365 kerroinasettelua, sillä mielestäni joukkueiden nykyvireen perusteella Astraliksen pitäisi olla ennakkosuosikki. Olen aika varma, että Astraliksen kerroin tulee tippumaan, joten nopeimmille on tarjolla ennakkosuosikkia yli kahden kertoimella. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun.
 2. 4 points
  Valioliiga / Englanti West Ham - Stoke Valinta / West Ham / @2.04 Coolbet Klo / 22.00 West Ham otti viimekierroksella erittäin suuren pisteen Chelseasta jota edelsi todella vakuuttava 3-0 voitto Southamptonista. Jos West Ham voittaa tänään, niin sarjassa säilyminen on lähes varmaa. Kaksi edellistä peliä on ollut West Hamille pelillisesti loistavia. Arnautovic on loistavassa iskussa, Chicharito pääsee todennäköisesti pitkästä aikaa avaukseen ja myös Hart pelasi hyvät kaksi peliä. Toki Obiang, Reid sekä Collins ovat puolustuksesta pois, mutta Zabaleta, Ogbonna, Cresswell sekä Evra tuleevat todennäköisesti avaukseeen, joka ei ole ollenkaan hassumpi puollustuslinja. Myös Antonio sekä Carroll ovat pois, mutta en pidä tätä niin isona syynä ettei voittoa tänään tulisi. Joukkue on täynnä intoa sekä luottoa, joten huonosti esiintynyt Stoke tulee tänään kaatumaan. Stoken kausi on ollut aivan hirveä ja joukkue on kuusi pistettä pudotusviivan alapuolella. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on saanut kerättyä vain yhden pisteen ja maalinteko pätkii. Joukkueen maalinteko on kutakuinkin Shaqirin sekä Dioufin harteilla ja Shaqiri on pelannut erittäin huonosti. Edelliseen viiteen otteluun Shaqiri ei ole tehnyt yhtään maalia. En vaan näe Stoken venyvän edes yhteen pisteeseen tänään. West Ham otti joulukuussa vierasvoiton Stokesta 3-0 numeroin enkä yllättyisi samanlaisiin tänään
 3. 3 points
  Pakko ihan uteliaisuutta olisi kiva kuulla, että mitä on herroille @NikoH @voivoi @Chris @tuomaas_94 @Veteraani1 @chim @Tombpa @Niksu940 @Jarmoshome Taitaa pyörii täällä, mutta vihjeitä ei oikein enää kirjoittele @MakingM0 @G88 @Kalastaja @TyhjaArpa @7on Mitäköhän herroille kuuluu? Onko jotkut kuolleet vai mihin on aika vienyt? Jos joku osaa vastaa, niin olisi kiva kuulla Muistot elää Tässä on ne historian suurimmat käyttäjät, jotka ovat saaneet minutkin vihjeiden kirjoittamiseen koukkuun ja sytytti sitä kipinää aina parantaa omia taitoja parantaa vihjeitä. Yhdessä tai ainakin minä sain paljon kipinää herrojen oikeiden vihjeiden myötä kehittää itseäni ja en voi tarpeeksi kehua, kuinka teidän kanssa oli helvetin hauskaa. @NikoH ruotsin futisvihjeet ei ole vieläkään kadonnut muistista ja mielestäni jos joskus @Vetomestari tekee VP- Hall of fame :n nii tässä on ehdoton ykkönen ainakin itselleni. ..kiitos NikoH sä olit yks mun idoleista aikoinaan ja vaikka vihjattiin eri lajeja, niin tässä on se henkilö joka sytytti minun vihjeisiin osumishalun ja palon ja kun katosit, niin alkoi palo hiipua pikku hiljaa. @voivoi alasarjojen guru ja yksi hyvistä lätkä tipsaajista, jotka minuun jääkiekko ystävänä toi palon vihjeisiin ja yks ehdoton kovimmista vihjaajista itselleni Paljon muitakin huippuja on täällä toki, mutta itselleni nämä 2014 - 2015/ osittain 2016 oli mielestäni jotain sellaista mitä tuskin VP- historiassa koskaan tullaan kokemaan. Iso kiitos, ett saatiin kokea se yhdessä Päivän vihjeiden tilastoista poimittu Nämä vuodet ei koskaan unohdu (2013 - 2015) ja tulosta tehtiin hyvin ja muistot elää ikuisesti, kiitos että ehdin olla teidän kanssa jakamassa noita vuosia MUTTA MITÄ NÄILLE HUIPULLE OIKEIN KUULUU? OLISI kiva tietää / kuulla jotai? PS: ESSI.... Onko hän vielä täällä vai missä historian ja yks Hall of fame jäsen mahtaa olla? En ole nähnyt?
 4. 3 points
  Nyrkkeily Otto Wallin - Adrian Granat Valinta: Otto Wallin, betsson, @2.07 Klo: 22:00 Tässä otellaan käytännössä raskaan sarjan Ruotsin mestaruudesta. Vastakkain kaksi samanikäistä nuorta miestä, joilla on yhtä pitkä ammattilaisura takanaan. Wallinin saldo on 19 ottelua, joista kaikki voittoja. Granatilla 15 voittoa ja yksi tappio. Wallinille on tarjolla nousukerrointa, monissa paikoissa kertoimet hänen voitolleen olivat alussa 1.50-1.60 luokkaa. Granat on kaksikosta nimekkäämpi osapuoli, hänellä on kova tyrmäysprosentti ja vain yksi hänen voitoistaan on päättynyt ennen täyttä aikaa, ja tästähän suuri yleisö tykkää. Wallin ei ole ihan samanlainen höyryjyrä, mutta hän on tekniikaltaan ja ottelusilmältään Granatia parempi. Hänellä on myös 13 tyrmäysvoittoa, joten ihan kevytkätinen ei hänkään ole. Ennakolta 50/50-otteluissa suosin usein taitavampaa osapuolta, ellei vastustaja ole mielestäni ratkaisevasti isokokoisempi, nuorempi tai kovalyöntisempi. Lisäksi tuo Granatin ainut tappio oli paha ensimmäisen erän tyrmäys, mikä herättää vähän kysymyksiä miehen leuan kestävyydestä. Wallin ei ole samanlaisissa ongelmissa ollut. Hän on lisäksi vasenkätinen ja mielestäni Granat on ollut aiemminkin hieman vaikeuksissa vasureiden kanssa.
 5. 3 points
  Viron Premium Liiga, klo 13:00 Tulevik - FC Flora, Flora -3EH 1.75@Coolbet Omiin silmiin täysin ilmaiset kertoimet ovat kyseessä. Tulevik ja Flora pelasivat molemmat Cup ottelut keskiviikkona, Flora voitti suvereenisti vieraissa Kuressaaren 0-7 ja Tulevik sai shokkihoitoa Tallinnassa Floran U21 junnuilta häviten 7-3! Jo aiemmalta lauantailta oli niskassa ruma 0-6 tappio Kaljulta. Joukkueen presidentti ei nähnyt muuta ratkaisua kuin erottaa päävalmentaja Marko Kristal. Tilalle astuu 33-v. puolustaja Sander Post, kuka oli jo aiemmin joukkueen urheilutoimenjohtaja mutta nyt siis vastedes pelaajavalmentaja. Jää nähtäväksi kuinka nopeasti Tulevik löytää itselleen päätoimisen valmentajan, mutta Postin astuessa virkaan, en usko, että tällä olisi sitä suurta muuttavaa vaikutusta joukkueeseen, ennen kuin joku täysin uusi henkilö astuu peräsimeen. Samalla organisaatiota uudistetaan muiltakin tahoilta, joista joukkue ilmoittaa lähipäivinä. Apua ei ole sairaslistaltakaan odotettavissa kuin vasta parin viikon sisällä Allikin ja Juhkamin toivuttua. Floralta puolestaan on poissa Miller, Alliku ja Gussev. Keskinäiset ottelut ovat olleet viime aikoina tasaisia, mutta silti Floran tulisi näissä olosuhteissa ottaa suvereeni voitto kriisissä olevasta kotijoukkueesta vähintään neljän maalin erolla.
 6. 3 points
  LIIGA PRONSSIPELI TPS -HIFK Tekee maalin ottelussa: Lucas Ekeståhl Jonsson/ 9.00 Unibet Klo 18:30 Niinkuin poronvoima kirjoittikin niin maaleja uskon minäkin että tulee ja lähdetään koittamaan pienellä riskilläkin tepsin kolmosparin ruotsalaista puolustajaa. Lucas teki runkosarjassa kuusi maalia ja pleijareissa mies on onnistunut kertaalleen verkkoa heiluttamaan, tuo tapahtui välieräsarjan ensimmäisessä ottelussa Tapparaa vastaan ylivoimalla ja juurikin Gatorade Centerissä. Lucas on pienikokoinen puolustaja, joka nousee tukemaan hyökkäyksiä kummiskin ennakkoluulottomasti ja välillä siitä palkinnon saa. Ruotsalaispuolustaja kellottaa +- 20 minuuttia per peli ja pelaa kummiskin myös ylivoimaa niin miksei laukovalle pakille sitä maaliakin tilille voisi vielä tulla kauden päätöspelissä.
 7. 3 points
  Jääkiekko, Liiga Pronssiottelu TPS - HIFK over 5,5 maalia @2.39 Coolbet KLO: 18.30 On aika päättää näiden kahden kausi tänään ja jommalle kummalle jää kaulaan pronssiset mitalit ottelun ratkettua. Tässä kohtaa on kummallakaan aivan turha säästellä yhtään mitään. Molemmilta nipuilta löytyy runsaasti hyökkäysvoimaa ja maalintekotaitoa. Kauden aiemmat kohtaamiset tälläkaudella eivät ole olleet mitään maalijuhlia, yhtä matsia lukuunottamatta, mutta erittäin suuri todennäköisyys semmoiseen tässä tänään on. Kokoonpanoihin en tule ottamaan kantaa sillä kyllä tämä matsi ratkaistaan tunnepuolella, oli siellä kentällä kuka hyvänsä. Se kumpi joukkue tänään haluaa voittoa enemmän niin tulee sen myöskin ansaitsemaan. Mielenkiintoista nähdä kuinka Eric Perrin ja Tomi Kallio tähän matsiin suhtautuu. Urat alkaa molemmilla olla ehtoon puolella joten mitali varmasti maistuisi. HIFK puolestaan jäi todella niukasti ulos finaaleista haastettuaan Kärpät toden teolla. Uskon että kovan taistelun läpikäynyt joukkue haluaa myös päättää kautensa voittoon ja mitaliin. Oma arvioni tästä kamppailusta on se, että riskejä otetaan ja uskalletaan haastaa ja kokeilla vähän hullujakin ratkaisuja. Hyökkäämisen juhlaa tämän luulisi siis kaikinpuolin olevan. Parempi veskari pelaa mitskut tänään kaulaan, mutta vähämaalisesti tämä kamppailu ei mielestäni pääty. Urut auki. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 6 maalia
 8. 3 points
  Jääkiekko KHL KLO 19.30 TsSKA Moskova - Ak Bars Kazan Valinta : X2 ( Tasapeli tai Kazan ) Kerroin : 2,08 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 1/2 Osumis-tarkkuus GAME 3. Sarja on 2-0 voitoin Kazanille Täytyy nostaa käsi pystyy virheen merkiksi. Siis vittu, että hävetti vihjaa CSKA voittoa G2 pelissä. .aivopieru pahimmasta päästä kyseisen pelin katsoneena. Kazan on vienyt mielin määrin sarjaa. Joukkue on hallinnut pelejä ja silmiinpistävää oli se kuinka alistunut CSKA on tällä hetkellä. CSKA Ei ole mitenkään ollut vaarallinen. Yksittäisiä hyökkäyksiä saavat, koska kyseessä on jääkiekko - ottelu, jossa luistellaan ja se tuo vetopaikkoja molemmille, kun nopeasti pelataan, mutta katsotaan molempia G1-2- pelejä, niin aina johtomaalin tekemisessä Kazan on ollut vaarallisempi ja ansainnut aina johtomaalinsa. CSKA ei ole johtanut kertaakaan koko sarjan aikana ja tuntuu, että joukkue on menettänyt jo iskukyvyn. Ylivoima on aika surkeaa tv-kuvan perusteella ja Kazan tuntuu olevan kokoajan edellä. Voi olla, että osa tuosta on Kazan kotihallin merkitystä, mutta silti vaikea nähdä, että Kazan tulisi häviämään varsinaisella peliajalla tässä sarjassa otteluakaan. Tuloksellisesti peli on maalin pelejä, mutta kun katsotaan ottelua, niin kummassakin pelissä 0-0 / 1-1 tilanteessa on näkynyt ja jopa selvästi se, että Kazan on juuri se joukkue joka tekee ja on tehnykkin johtomaalit. CSKA ei ole johtanut kertaakaan otteluissa ja vaikeaa tuntuu olevan, niin hyvin vaikea nähdä, että Moskovassa hirveästi voimasuhteet muuttuu, niinpä lähdetään pelaa Kazan puolelta ja aika maukas kerroin löytyy jo siitä, että vieraat eivät varsinaisella peliajalla häviä, niin otetaan se kupongille. Kunhan Kazan EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 9. 3 points
  Jääkiekko, NHL Playoffs (2-0) San Jose - Anaheim Tekee pisteen ottelussa: Adam Henrique (ANA) @2.35 Unibet KLO: 05.30 Tiukka paikka ankkalaumalla edessä. Molemmista peleistä kuonoon. SJ on vienyt molemmissa peleissä myös laukaukset. Kaiken tämän lisäksi Ducks on kuluttanut jäähypenkkiä vastustajaansa nähden huomattavasti enemmän. Vaikka Ylivoimamaaleja ei olla liiaksi nähty niin onhan tuo selvää että peluutus ja rytmitys kärsii tästä todella paljon. Anaheim on siis selkä seinää vasten teoriassa sillä tämän ottelun merkitys on suuri. Viimepelissä 5 kertaa maaliakohden laukonut Devilsistä kesken kauden saapunut Henrique oli jo jopa pelipäällä. Tekemisen meininki, mutta ei onnistumista tässä sarjassa toistaiseksi. Runkosarjassa noin joka kolmanteen matsiin häkki heilui ja nyt viimepelin perusteella on erittäin halukas ottamaan roolia hyökkäyspäässä. Vastuuta heruu erikoistilanteissakin ja minuutteja tulee takuulla yli 15min verran tässä tulevassa koitoksessakin. Sharks on tähän saakka pystynyt pitämään ankat melko tehottomina, mutta oma mielipiteeni on, että tässä matsissa taktiikka muuttuu ja Ducks on vahvoilla. On äärimmäisen vaikeaa lähteä 3-0 tappioasetelmasta seuraavaan vieraspeliin kuin että 2-1 voitoin. Iso ottelu kyseessä sarjan jatkon kannalta joten luotan todella vahvasti Henriquen aktiiviseen panokseen tämmöisessä paikassa. Getzlafin ja Perryn ohella niitä miehiä joilta tehoja on lupa odottaa. Ottelun merkitys on siis suurempi Duckseille ja koska Adam oli viimepelissä todella aktiivinen niin nälkää takuulla jäi tähän matsiin. Kova kerroin kaverille, joka huokuu itsevarmuutta tällä hetkellä. Maalintekijä henkeen ja vereen. Kohde menee oikein kun Adam Henrique tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 10. 3 points
  Jääkiekko NHL KLO 05.00 Colorado Avalanche - Nashville Predators Valinta : 1 X ( Tai Tasapeli ) Kerroin : 1,70 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 2/2 Osumis-tarkkuus GAME 3. Johtaa sarjaa voitoin 2-0. piti kotiedun voittamalla G1 pelin 5-2 sekä G2 pelin 5-4 numeroin. Voitot ei varmasti yllätä ketään, sillä näinhän tämän pitikin mennä. ei tarvitse häpeä mitään. Joukkueelle positiivisia asioita on jo tapahtunut. Joukkue teki molemmissa otteluissa ottelun avausmaalin. Se kertoo jostain, että ei ihan heittopusseja sarjassa olla ja tulokset oli tiukentuneet pelistä toiseen. Suurin ero on ehkä sitten juuri siinä, että ikävä kyllä se on vierasjoukkue () joka niitä virheitä tekee enemmän. Toki se kertoo hyvästä joukkueesta ( ) kun nousee takaa, mutta pelillisesti tämä sarja on ollut tasainen, vaikka lopulta ansaitusti Predators kotonaan voitot nappaakin. PEPSI CENTER on iso, ,iso,,ISO Juttu päästä kotiyleisön eteen pelaamaan. pelasi runkosarjassa 41 kotiottelua saldolla 28-11-2. Viimeiset 23 kotiottelua meni myös hyvin saldolla 18-4-1. nuo kertoo kuinka iso asia on kotikentällä pelaaminen tälle joukkueelle. on toki pärjännyt myös Pepsi Centerissä, sillä joukkue on voittanut viimeiset hienot 6/6 keskinäistä ottelua vieraana. Yhteenveto on parantanut otettaan kokoajan ja pääsee tuttuun kotikaukaloon, niin varmasti intoa ja uskoa löytyy, sillä kotiyleisö tuki on iso tälle joukkue. vaikka tästä sarjasta menee jatkoon, niin itse en usko suoraan 4-0 tulokseen. Joukkue on myös voittanut nyt tilastollisesti niin monta peliä putkeen Pepsi Centerissä, että alkaa haisemaan voitolta. tulee tänään olemaan kova ja jättää kaiken jäälle. Veikkaan, että on hieman hyvänolon tunnetta, kun kotietu pidettiin, niin nyt pääsee lähemmäksi ja kotikaukalossa eivät ainakaan varsinaisella peliajalla tule häviämään. Kunhan Colorado Avalanche ( ) EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 11. 2 points
  Viron Esiliiga, klo 19:00 FC Flora U21 - Tallinna Kalev U21 FC Flora U21 2.00 @B365 Tässä kyseessä siis ykkösdivarimatsi Floran ja Kalevin kakkostiimien välillä. Olen erittäin luottavainen valinnastani ja panokseksi pistäisin surutta 10/10 muutamasta syystä. Ensinnäkin, Floran U21 joukkue voitti keskiviikkona Premium Liigan Viljandin Cupissa 7-3. Tämä shokkivoittona pidetty ottelu johti viimeistään Viljandin valmentajan Kristalin potkuihin, tätä sivusinkin jo eilisen vihjeessä. Ottelu pelattiin Tallinnan Sportland Areenalla, Kask vei kotijoukkueen johtoon jo 12. minuutilla. Tulevik tuli kuitenkin tasoihin muutaman minuutin päästä Peipsin maalilla. Ottelu oli erittäin avointa peliä päädystä päähän, mutta Flora onnistui vielä ennen taukoa pariin kertaan. Viljandi tuli vielä lähelle toisella puoliajalla, mutta 4-3:a lähemmäksi se ei päässyt. Vaikutuksen teki lisäksi vasta 15-vuotias Floran Aleksandr Sapovalov, joka tuli vaihdosta kentälle ja viimeisteli hattutempun tekemällä ottelun viimeiset kolme maalia 8 minuutissa! Miksi Floran U21 joukkue tullaan sitten näkemään tänä vuonna hyvin todennäköisesti toisella sijalla Maardun jälkeen? Kyllä yksinkertaisesti koska heidän juniorinsa ovat muiden huippuseurojen omia parempia (Esim Kaljun ja tänään kohdattavan Kalevin U21 porukat nousivat täksi vuodeksi Esiliigaan oltuaan Esiliiga B:ssä), mutta Flora peluuttaa myös usein edustusjoukkueensa vaihtopelaajia näissä ykkösdivarin matseissa. Katsoinkin eilisen pelin statistiikkaa ja nämä kolme kaveria, Lorenz, Nurmela ja Kreida eivät saaneet peliaikaa Viljandia vastaan eikä heitä käytetty kentällä, vaikka peli oli jo selvä - mikä on hyvin todennäköinen merkki siitä, että miehet pelaavat tänään kakkosjoukkueen paidassa kuten tekivät viimeksi liigan kärkijoukkuetta Maardua vastaan, jolloin Flora voitti 2-1. Todennäköisyyttä lisää se, että ottelu pelataan Tallinnassa, jonne miehet ovat palanneet Viljandin reissulta. Ylimääräistä matkarasitusta ei siis kerry. Voi olla myös, että joku tuolta eilen kentällekin vaihdetuista pelaajista otetaan vielä mukaan, esim. Sorga tai kakkosmaalivahti Karofeld, miksei Ainsalukin. Kalev ei ole mikään ihmeellinen porukka, vaikka kauden avasivatkin hyvin, parista viimeisestä on kuitenkin törkytappiot alla ilman tehtyjä maaleja. Esiliigan taso on viime vuotta alhaisempi omasta mielestäni ja vaikkei yhtään Floran ykkösporukan miestä nähtäisikään kentällä, niin olen silti luottavainen kotijoukkueen voitosta. Tuo cup-voitto siivittää vielä pitkälle kunnianhimoisia nuoria. Joka tapauksessa, kertoimet tulevat reagoimaan rajusti, ehkä jopa 1.40 tienoille, mikäli näitä edarin kavereita on taas mukana. Ehdottoman timanttinen kohde ja mielestäni yksi päivän parhaita betsejä ja valintoja poimia lapulle ajoissa.
 12. 2 points
  Ranska:Ligue 1 Jalkapallo klo.16:00 Nice - Montpellier Tekee maalin A.Plea @2.80 Unibet Kotijoukkueen Plean osumaa testaan tähän peliin. Joukkueet ovat peräkkäin taulukossa sijoilla 6 ja 7.Vitossijaan ja Rennesiin on Nicellä eroa piste ja Montilla 2.Viidenottelun perusteella Nice hiukan paremmassa vireessä ollut.Montpellier on sarjan tasurikone,kun lähes puolet sen peleistä mennyt tasan.Nice kotonaan on tietty pikkusuosikki ja on siellä hyviä hyökkääjiä/tekijöitä.Balotelli ja Plea on Nicen parhaat iskijät ja molemmilla on 14 maalia tehtynä.Uskoisin Plean olevan aloituksessa,kun kaverilla on nyt viimepeleissä ollut sihtikohdillaan.5 edellissä on Plea paukuttanut 8 maalia,jota voi pitää hyvänä suorituksena.Onko Plealla vielä tänään kuumetta ja onnistuisko tekemään maalin tänäänkin,kaveri on ainakin kuuma niin jotta miksei Plean maalia nähtäisi.
 13. 2 points
  Rops - PS Kemi, kortteja yli 2,5 @1,83 /1,5 + kotijoukkueen kortit yli 1,5 @3,30 /0,75 + 2 ah +0,25 @3,20 /0,75 + vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @10 /0,5 L1K - Toinen hankala haku. Tähän derbyyn olisi itse asiassa neljä potentiaalista hakua. Jätän itse nyt btts-haun pois @1,95. Kyseinen kohtaaminen on ollut usein aika erikoinen tapaus. Rops on myös vetänyt alkukauden kovaa, mutta kolme voittoa putkeen alkaa olla jo mille tahansa suomijoukkueelle iso suoritus (unohdetaan HJK). Samoin 270 minuuttia ilman päästettyä maalia. Tässä kohtaamisessa on yleensä tullut myös kortteja. Tässä vedossa haetaan siis kahta linjaa: kortteja ja vierasvoittoa. Edit. Korjasin kortteja yli 2,5 vedon kertoimen oikeaksi, olin laittanut epähuomiossa siihen panoksen 1,75 luvun, kerroin ollut jo eilisestä saakka @1,83 unibetillä.
 14. 2 points
  Nyrkkeily Tomasz Adamek - Joey Abell Alle 9.5 erää, Pinnacle, @2.21 Klo: 22:00 Adamek on lajilegenda, joka on saavuttanut huomattavia voittoja kolmessa eri painoluokassa. Miehellä on jo ikää 41 vuotta ja hän ehtikin jo kerran lopettaa uransa kaksi vuotta sitten. Paluu kehiin tapahtui kuitenkin nopeasti jo viime vuonna, jolloin hän otti kaksi voittoon päätynyttä ottelua. Ikä kuitenkin näkyy jo hänen otteissaan ja ennen tuota lyhytkestoista eläköitymistään hän kärsi kolme tappiota kahden vuoden sisään, pahimpana tyrmäystappio Eric Molinalle, joka ei ole edes täysipäiväinen nyrkkeilijä. Joey Abell on sen sijaan kokenut matkamies, jonka rooli on usein ollut olla ponnahduslautana potentiaalisille tulevaisuuden nimille. Abellin ottelut noudattavat yleensä kaavaa "tyrmää tai tule tyrmätyksi", hänen 43:sta ottelustaan vain neljä on mennyt pistekorteille. Abell on viimeiset pari vuotta viihtynyt selvästi enemmän salilla ja kropassa ei ole enää samanlaista pehmeyttä kuin ennen. Myös hänen kehäotteissaan on tapahtunut parannusta ja parina viime vuonna hän on saavuttanut kaksi kovaa voittoa altavastaaja-asemasta. Tähänkin otteluun hän varmasti lähtee motivoituneena, sillä voitolla voisi olla luvassa entistä rahakkaampia otteluita. Kertoimien valossa tämä on aika lailla 50/50 matsi, mikä on mielenkiintoista sillä vuoden 2014 Adamek olisi tässä todennäköisesti todella selvä suosikki. Nyt Adamek on kuitenkin ikääntynyt ja pahoja tappioita kokenut, kun taas Abell näyttää olevan uransa parhaassa iskussa. Abellilla on kuitenkin aina ollut huono kuntopohja ja iskunkestävyys, eikä hänellä muutenkaan ole paljoakaan kokemusta pitkistä otteluista. Jopa nyky-Adamekilta pitäisi löytyä tarpeeksi ruutia saada väsähtänyt lasileukainen Abell pihalle, mutta ei yllättäisi jos Adamek päätyisikin kanveesille itse, kun vastassa on nuorempi ja isokokoisempi kaveri, jonka ensisijaisena taktiikkana on aina ollut hakea tyrmäystä jo ensimmäisestä erästä lähtien.
 15. 2 points
  Jääkiekko, SHL Finaalit (2-0) Växjö - Skellefteå Skellefteå @5.65 Coolbet KLO: 16.15 Eihän tässä mitään muuta järkeä ole kuin vetää tilastollisesti. Kahteen ekaan matsiin maaliero Växjölle 11-0. Kiitos ja hyvää yötä. Puhtaasti mentaalipuolelta ja sarjan tilanteen kannalta lähden hakemaan hullua. Totuus on kuitenkin se, että parhaana päivänä skelle haastaa växjöön. Tarvitsee myös osittain alisuorittamista saarelaisilta. Skellefteå on viimeksi voittanut Växjön 29.9.2016 joten korkea aika alkaisi nyt olemaan. Joni Ortio aloittaa jälleen kerran vieraiden maalilla ja nyt täytyy nostaa hänelläkin tasoaan. Växjö voi lähteä otteluun melko kevein mielin ja toivon syvästi, että siellä olisi osalla kaartista noussut homma vähän nuppiinkin. Växjö on toden totta selkeä suosikki tässä matsissa, mutta mikäli sarja ei 4-0 voitoin poikki mene niin joko tämä tai seuraava matsi on PAKKO mennä Skellefteålle. Uskallan väittää, että kunhan joukkue saa sen maalin aikaan niin homma vapautuu ja peli muuttuu. Tärkeimpänä asiana pidän kärkiketjun onnistumista ja sen on jo mielestäni pakko tulla. Tilastoja tässä koitetaan vetää turpaan joten sinkkuna lähtee tuolla kertoimella. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on sarjan kaksi parasta joukkuetta ja pitkässä sarjassa ei kerroinerot voi olla noi suuret. Mene ja tiedä. Kohde menee oikein kun Skellefteå voittaa ottelun varsinaisella peliajalla
 16. 2 points
  Englanti League One Fleetwood Town vs Wigan Athletic o 2.5 2.35@ComeOn Klo 17:00 Helmikuun loppupuolesta asti ryhtiä peliinsä saanut Fleetwood isännöi tänään vahvasti kohti sarjanousua etenevää Wigania. Kotijoukkue Fleetwood on saanut pelin juonesta kiinni kauden loppupuoliskolla ja onkin koko sarjan kuntopuntarissa sijalla 4. viimeisen 10 ottelun perusteella. Tukevasti sarjan keskikastissa oleva seura voinee pelata kauden loput pelit vailla paineita ja tarjota kotiyleisölle viihdyttävää jalkapalloa. Fleetwoodin kotipeleissä BTTS (62%) on toteutunut useasti kuluvan kauden aikana ja vaikka Wiganin puolustuspeluu on mallikasta niin uskon kotiseuran kykenevän tänään kiusantekoon. Vierailija Wigan on siis sarjakärki yhdessä Blackburnin kanssa eikä seuran kaudesta paljoa moitteen sanaa löydy. Peli kulkee niin kotona kuin vieraissa, tehoja löytyy paljon hyökkäyspäästä (Grigg 18 maalia, Powell 15 maalia, Jacobs 11 maalia ja Cole 10 maalia) ja oman maalin varjelu on sarjan parasta. Kauden vieraspelit (20kpl) Wigan on pystynyt hoitamaan 70% varmuudella omiin nimiinsä ja näissä peleissä o 2.5 maalia on toteutunut 13/20 pelissä. Vieraissa Wigan on päästänyt 17 maalia omiin joka on yli puolet enemmän kuin kotiotteluissa ja tehnyt itse samalla 46 osumaa. Keskenäiset ottelut kun on pelattu Fleetwoodin kotikentällä ovat päättyneet 2/2 Wiganin voittoon o 2.5 maalin saattelemana. Toki toinen näistä otteluista oli ystävyysottelu. Koska Fleetwood on parantanut peliään ja hyvänä päivänä Wigan tekee o 2.5 maalia vieraissa vaikka yksinään, niin on kerroin mielestäni ihan kokeilun arvoinen tapaus.
 17. 2 points
  KEMMU VIHJANNUT KHL FINAALIT : 2/3 Osumis-tarkkuus VOITOT / TAPPIOT : +203e ( Jokaista finaalivihjettä lyönyt 100e panoksella / panokset vähennetty tuloksesta ) Jääkiekko KHL , Finaalit KLO 19.30 TsSKA Moskova - Ak Bars Kazan Valinta : X2 ( Tasapeli tai AK Bars Kazan ) Kerroin : 2,08 ( PAF ) GAME 4. AK Bars Kazan johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kyllä tuo vedonlyöntifirmojen kerroin-asetelma edelleenkin hämmentää. Siis edelleen vedonlyöntifirmat uskoo CSKA voittavan pytyn. Ensinnäkin CSKA ei ole koskaan voittanut Gagarin Cup pystiä ja he ovat hävinneet yhdet finaalit. .. Kazan on voittanut Gagarin Cup peräti kaksi kertaa 2009, 2010 ja hävinneet kerran finaalisarjan SKA vastaan. .... Historia puoltaisi mestariksi Kazan joukkuetta. Kazan oli pelillisesti ja muutenkin parempi joukkue Game 1-2 otteluissa. Joukkue teki aina johtomaalin ja se niiden johtomaalin osasi ennakoida, sillä joukkue on yksinkertaisesti parempi näistä joukkueista. CSKA oli huono Game 1-2 otteluissa ja se pelätty konemainen suorittaminen on kadonnut täysin ja muun muassa ylivoima on ollut surkeaa oikeastaan koko poffien ajan. Joukkue onnistui kuitenkin lopulta jatkoilla voittaa Game 3 ottelun. Tuo oli varmasti henkisesti iso juttu, mutta silti joukkue munasi 1-0 johdon ja on askeleen jäljessä. Kazan on ollut finaalisarjassa Häviöllä vain 2 min,34 sekuntia ja se on todella vähän. Tuo lukema kertoo kaiken. Tuohon kun lisätään se, että pelillisesti Kazan on ollut melkein kokoajan lähempänä maalintekoa tasatilanteessa, niin vaikea on edelleen uskoa, että Kazan tulisi häviämään varsinaisella peliajalla tässäkään ottelussa. Tai häviäisivät koko finaalisarjaa enää. PASKAAKO TÄSSÄ KIRJOITTAA ENEMPÄÄ Itse olen jo sitä mieltä, että Kazan voittaa Gagarin Cup:in ja se tarkoittaa, että joukkue tulee voittamaan seuraavat 2/4 ottelua ja siihen lisätään nuo jo tässä sarjassa voitetut rahat ja vedonlyöntifirmojen CSKA suosiminen, niin ei tässä tarvitse kuin pelaa Kazan puolesta, niin eiköhän positiivinen tulos odota lopussa tällä tavalla lyönyttä vedonlyöjää. Kazan ei ole ollut hädässä koko ottelusarjassa ja aika luottavainen joukkue astelee kentälle ja eiköhän se tuo positiivisia asioita tulostaululle, mutta lähdetään pelaa varmemman päälle, kun kertoimet antaa siihen mahdollisuuden, niin uskotaan edelleen vahvasti siihen, että Kazan ei tuu edelleenkään häviämään otteluakaan varsinaisella peliajalla tässä sarjassa. Ajatus kotihallissa voitetusta Gagarin Cup:ista lisää motivaatiota niin paljon, että vierailijat tulee pelaamaan hyvän vieraspelin ja se näkyy valotaululla. Kunhan AK Bars Kazan EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 18. 2 points
  KHL FINAALI TsSKA Moskova - Ak Bars Kazan Tekee maalin ottelussa: Bogdan Kiselevich/ 11.00 Unibet Klo 19:30 Neljäs finaali ottelu ja Kazan johtaa 2-1 sarjaa, joten varmasti TsSKA haluaa tasoittaa sarjan ja lähteä taas Kazaniin tasatilanteesta. TsSKA laukoo todella paljon ja se onkin voittanut kaikkien otteluiden laukausu tilastot, viime ottelussa peräti 38-19,-mutta vain Kazanin molarin ansiosta peli venyi jatkoille saakka. Kiselevich omaa todella kovan lyöntilaukauksen ja mies pelaa ylivoimaa jossa on paikka tuolle laukaukselle, muutenkin paikan tullen laukoo kyllä. Uskon kotijoukkueen vievän peliä tänään ja sitä kautta vieraat istuu boksissa ja Kiselevich pommittaa verkot tötterölle
 19. 2 points
  E-Sports | CS:GO | DreamHack Marseille 14.00 (arvioitu alkamisaika) SK - Mousesports Over 2,5 karttaa | 1,85 | Coolbet Karttaoverit tuli eiliseltä kotiin, kun Mouse ja NiP tappelivat viimeiseen karttaan asti. Tänään nähdään ehkä hieman yllättäen pudotustaistelussa SK ja Mousesports, joista toinen joukkue menee pudotuspeleihin ja toinen putoaa turnauksesta pois. SK on pelannut turnauksessa kaksi peliä, joista se ensimmäisessä hävisi NiP:lle 16-13 ja toisessa voitti Valiancen 16-4. Näistä otteluista on vaikea vetää johtopäätöksiä, mutta on selvää, että parhaalla tasollaan SK ei tällä hetkellä operoi. Stewien tulo joukkueeseen saattaa pitkässä juoksussa auttaa joukkuetta palaamaan turnausvoittojen tielle, mutta tähän tavoitteeseen on vielä paljon matkaa, kun kommunikaation ja yhteispelin tuottamat vaikeudet pitää ensiksi ylittää. Mousesports aloitti turnauksen 16-13 -voitolla Valiancesta, mutta eilen tuli tappio lukemin 1-2 NiP:iä vastaan. Joukkueen pelaajista etenkin Oskar oli varsin näkymätön sarjan aikana, mikä oli lopulta yksi suurimmista tekijöistä sille, että joukkue hävisi ottelun. Mousesportsin onni on se, että joukkueella on paljon varaa parantaa ja kenties tänään viime aikoina hyvin menestynyt joukkue pääsee takaisin tasolleen. Kartoista SK bannaa Nuken ja Mousesports bannaa Cachen. SK valitsee todennnäköisesti joko Overpassin tai Cobblestonen, jossa oletan joukkueen ottavan voiton kokoonpanomuutoksesta huolimatta. Mousesports valitsee joko Infernon tai Miragen, jotka pitäisi olla molemmat aivan voitettavissa, kun SK ei ole täysissä voimissaan. Mennään eilisten sävelten tahtiin ja toivotaan, että tästäkin matsista saadaan hyvätasoinen trilleri, jossa mennään päätyyn asti. Mousesports on tässäkin ottelussa ehkä lievä ennakkosuosikki, mutta luotan että SK:n rutiini riittää vähintäänkin oman kartan voittamiseen. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.
 20. 2 points
  Jääkiekko, KHL Finaalit (1-2) TsSKA Moskova - Ak Bars Kazan Tekee maalin ottelussa: Stanislav Galiev @5.60 Unibet KLO: 19.30 Kazani siis johtaa sarjaa ja oli kyllä viimepelissä vähän hukassa. Luotetaan siihen ettei toista peliä putkeen ihan noin heikosti mene. Pistipä ihan silmään Kazanin puolelta tämä herra Galiev. Mies pelaa kovia minuutteja illasta toiseen ja on iskenyt tähän finaalisarjaan jo 3 osumaa. 17 playoff otteluun on kaappeja syntynyt peräti 10 kpl. Tkachyovin sekä Zaripovin kanssa hyökkäävä Galiev on erittäin vaarallinen kaveri. Vaikka Kazan tuon viimepelin hävisikin niin tätä kolmikkoa tuskin tullaan muokkaamaan uuteen uskoon sillä ketju on Kazanin yksi toimivimpia. Galiev saa tähän matsiin minun mielestäni maalille turhan korkeaa kerrointa. Vajaa 20min viimepelissä kellottanut hyökkääjä on mielestäni todennäköinen kaveri maalaamaankin. Ja koska playoffit kokonaisuutena ovat menneet nousujohteisesti ja Tseskaa vastaan maalinteko on jo tuttua kauraa niin otetaan tämä herra lapulle todella korkealla kertoimella. Ylivoimalla tämä osuma on todennäköisempi muttei tämä onneksi vain sen varassa riipu. Kovan luokan kaveri. Kohde menee oikein kun Stanislav Galiev tekee maalin ottelun varsinaisella peliajalla
 21. 2 points
  Jääkiekko NHL KLO 04.30 Nashville Predators - Colorado Avalanche Valinta : Nashville Predators ML Kerroin : 1.30 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 4/4 Osumis-tarkkuus GAME 5. Johtaa sarjaa voitoin 3-1. "He Shoot...He Scores...Bernier, ,You Suck, ,it's all your fault " ,, tavallaan ihan totta. Pekka Rinne on vienyt molari taiston. Se on näkynyt ja muutenkin tuntuu tätäkin ihan vitun tyhmältä vihjaa, mutta haluan nyt vaa koittaa saada tämän läpi puhtaasti 5/5. Tulee laittamaan maaliin Andrew Hammond ja heppu joutuu heti ensinnäkin pakkovoiton eteen ja toiseksi hän joutuu kestämään kotiyleisön huudot jokaisen maalin jälkeen ja jopa ennen otteluakin. .... "Hammond, You Suck, it's all your fault " on vienyt sarjaa täysin. Joukkue on voittanut aina kun se on ollut periaatteessa pakko voittaa. Molemmat kotipelit ja G4 vieraissa, jotta ei anneta saumoja kaverille vaan näytetään kuka tätä sarjaa vie. on ollut parempi ja sen pitikin, sillä joukkue on materiaaliltaan parempi. Myös, kun joukkue nosti oman pelin tasoaan, niin eipä ollut kenellekään epäselvää, kuka tuon G4 pelin itselleen vie. En usko, että oikeasti uskoo edes nousevan tuolta, sillä ovat ne niin paljon jäljessä kuitenkin. Tähän lisätään se, että haluaa varmasti kotonaan katkaista sarjan, niin luulen kotiyleisön edessä pelaa hyvin ja se riittää lopulta voittoon. Sarjassa ei olla nähty jatkoaikaa, niin pidetään se portti auki, ettei 5/5 siihen murene, niin tylsästi varman päälle otetaan tämäkin. Kunhan Nashville Predators ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 22. 2 points
  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Toronto Maple Leafs - Boston Bruins Valinta : Boston Bruins ML Kerroin : 1,90 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 1/1 Osumis-tarkkuus GAME 4. Johtaa sarjaa voitoin 2-1. oli kotonaan odotetun hyvä ja suorastaan onnistui kaikessa. G2 peli, mikä päättyi hienoon 7-3 voittoon, niin siinä tuli onnistumis kiintiö täyteen. Pastrnak tylyt 3+3 tehot kertoi kaiken oleellisen. Joukkueella onnistui kaikki. tuli hyvin GAME 3 otteluun, vaikka mankelissa elivät G1-2 pelit. Joukkue sai vaihtoehdun ansiosta hieman kaverin 1,ketjua kuriin ja saivat itse iskettyä tärkeitä maaleja ja oikeutettu 4-2 voitto tuli "vaahteralehdille ". fanina kuitenkin uskoa löytyy. Joukkue sai luotua maalipaikkoja G3 ottelussa, mutta tällä kertaa ei onnistunut, muun muassa juuri Pastrnak , joka viime ottelussa teki 3+3, niin nyt ei kiekko mennyt tolpan oikealle puolelle. Huolissaan ei tarvitse olla, sillä se oli odotettavissa ettei aina maaleja tehdä joka ottelussa tuolla tavalla. pystyi kotonaan hallitsemaan 5 vs 5 peliä, mikä johtuu vaihtoedun hyödyntämisestä, niin Marner, Matthews pääsivät paremmin pelin sisään. Huomioitavaa on, että muun muassa Marchand, Bergeron olivat kentällä, kun Toronto sai maaleja tehtyä, joten sen puolesta tuolla Bruins 1,ketjulla on parannettavaa. Joukkueen kärkimiehet eivät saa hävitä noin rumasti kaverin vastaaville enää, jos pärjätä halutaan Vieraskaukalossa. ei kokoonpanoissa muutoksia tee ja ei tarvitsekkaan, kun joukkue on pelannut pääsääntöisesti hyvät kolme ottelua ja vähän ollaan terävämpiä ja jos/kun maalipaikkoja saadaan, niin eiköhän se käänny taas joukkueen puolelle ja se näkyy valotaululla. Tuukka Rask on ollut hyvä maalissa ja ei tarvitse pelätä yhtään hänen puolestaan, niin yksinkertaisesti yleensä parempi joukkue voittaa kuitenkin 1/2 peliä myös vieraissa, niin usko on jotenkin luottava, että hoitaa tämän ottelun itselleen. ei ole niin hyvä, että pystyisi suoraa sanomaan, että kotonaan olisivat liian kovia, sillä kärkimiehet on kuitenkin astetta kokeneempia ja parempia, että he hoitavat kotiin tämän tyyliset ottelut tässä tilanteessa. Maalipaikkoja vieraat saa kuitenkin sen verran monta ottelussa, että normaali viimeistelyllä vieraat voittaa taas. Kunhan Boston Bruins () voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 23. 2 points
  Jalkapallo | Englanti | Valioliiga 21.45 Burnley - Chelsea Burnley +0,5 | 1,98 | Bet365 Viime viikon Valioliiga-veto meni päin metsiä, kun Manchester City rummutti Tottenhamin puolustuksen piloille. Tällä viikolla käydään muutama ottelu poikkeuksellisesti keskellä viikkoa, joista katsasteluun pääsee tänään Burnleyn ja Chelsean välinen ottelu. Burnley on tämän kauden ehdoton Valioliiga-sensaatio. Sean Dyche on saanut keskinkertaisella materiaalilla toimivan joukkueensa pelaamaan kurinalaista jalkapalloa, jolla kolkutellaan peräti Eurooppa-liigaan oikeuttavia sijoituksia. Vaikean alkuvuoden jälkeen joukkueen peli on palannut raiteilleen ja nyt Burnley liitää 5 ottelun voittoputkessa. Chelsean kausi on ollut aikamoinen pannukakku viime kauden mestaruuden jälkeen. Sarjataulukon 5. sija tarkoittanee sitä, että UCL-pelit jäävät joukkueelta ensi kaudella haaveeksi ja ainoa mahdollisuus voittaa mitään pokaalia on FA Cup. Viime aikoina Chelsean suoritukset liigassa ovat olleet vaisuhkoja. Tottenham-tappiota seurasi nihkeä tasapeli West Hamia vastaan ja aneeminen ensimmäinen puoliaika Southamptonia vastaan, josta tosin joukkue nousi vielä voittoon. Chelsea saattaa tehdä kokoonpanorotaatiota tähän otteluun, sillä joukkueella on viikonloppuna ohjelmassa tärkeä FA Cup-ottelu Southamptonia vastaan, johon Chelsea varmasti haluaa panostaa enemmän kuin tähän otteluun. Burnleyllä on hyvä boogie päällä eikä Arsenalin ohittaminen sarjataulukossa ole mikään mahdoton temppu. Lisäksi joukkue pystyy panostamaan täysillä päivän otteluun siinä missä Chelsea joutuu pitämään viikonlopun FA Cup-matsin mielessään. Burnleylle tarjotaan aika kovia kertoimia, joten pakko tähän on napata kiinni. Kohde menee oikein, kun Burnley ei häviä ottelua.
 24. 2 points
  E-Sports | CS:GO | DreamHack Marseille 14.00 (arvioitu alkamisaika) Mousesports - NiP Over 2,5 karttaa | 1,90 | Coolbet Kiireinen kesä CS-turnauksien osalta nytkähti käyntiin eilen DreamHack Marseille-turnauksen avauspäivällä ja tänään ohjelmassa on eilisten matsien voittajien väliset ottelut. B-lohkon voittajat Mousesports ja NiP ottavat tässä otteluparissa yhteen ja luvassa saattaa olla tasainen ottelu. Mousesports oli eilisessä ottelussaan Valiancea vastaan yllättävän vaisulla pelipäällä, kun voitto irtosi nihkeästi 16-13. Kyseessä oli kuitenkin todennäköisesti vaan avauspäivän ja LAN-turnauksista pidetyn tauon tuoma ruoste, jonka joukkue saa varmasti karistettua tänään pois. Muulta osin joukkueessa on kaikki hyvin ja Mousesportsia voidaan syyllä pitää yhtenä turnauksen ennakkosuosikeista. NiP otti eilen komean päänahan SK:sta, mikä kertoo sekä SK:n vaikeuksista, mutta myös siitä, että NiP on tullut tähän turnaukseen pelaamaan kunnolla. 16-13 -voiton avaintekijä oli eilen Draken, joka on joukkueelleen todella tärkeä tekijä menestyksen kannalta ja hänen täytyy myös tänään onnistua Mousesportsia vastaan- Muu joukkue pelasi kanssa ihan kohtalaisesti ja heillä on selkeästi varaa parantaa tähän otteluun. Tämä ottelu käydään paras kolmesta -formaatilla ja tämän kohteen ideana onkin se, että kaikki kolme karttaa tullaan tänään näkemään. Karttavalinnat ovat, kuten aina, tärkeässä roolissa. Mousesports bannaa lähestulkoon satavarmasti Cachen, jota he eivät ikinä pelaa. NiP puolestaan bannaa joko Miragen tai Nuken, sillä ne ovat Mousesportsin vahvimpia karttoja. Mousesports valitsee itse todennäköisesti omaksi karttavalinnakseen joko Miragen tai Nuken, kumpi sitten jääkään heille valittavaksi. NiP:llä on valinnanvaraa omassa karttavalinnassaan, mutta veikkaisin heidän valitsevan Trainin tai Infernon, jossa NiP on molemmissa erittäin hyvä. Mousesports on näistä joukkueista hieman taitavampi ja tasapainoisempi joukkue, mutta NiP on aina yllätysvalmis joukkue ja heillä on parempi karttavalikoima kuin Mousella. Olisin yllättynyt, jos tämä ottelupari ratkeaa jo kahdessa kartassa jommalle kummalle joukkueelle ja siksi karttaoveri kuulostaa ihan pelattavalta vaihtoehdolta. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa.
 25. 2 points
  LIIGA FINAALI Tappara - Kärpät Alle 4.5 maalia/ 1.80 William Hill Klo 18:30 Game 2 Ensimmäinen finaaliottelu päättyi lopulta Kärppien 3-0 voittoon. Kärpät ratkaisi ottelun vasta kolmannen erän lopussa kun Bertrand iski 2-0 ajassa 57:59. Ottelu oli odotetusti tasainen ja maalipaikoilla ei pahemmin juhlittu kun molemmat puolustaa maalinedustan tiiviisti ja kummankin keskialueen trappi toimii. Ensimmäisessä finaalissa ei myöskään paljoa jäähyä vihellelty sillä kotijoukkue Kärpät istui yhden kakkosen kun taas Tappara kolme. Tänäänkään tuskin jäähyjä otetaan koska vastustajan ylivoima on kummiskin sen verran laadukas molemmilla ettei siihen yksinkertaisesti ole varaa, tämä myös auttaa underiin jos sitä ylivoimaa ei ole tarjolla, sillä 5 vs 5 pelissä ei niitä maalipaikkoja montaa tule.
 26. 2 points
  Belgia:Jupiler League Jalkapallo klo.21:30 Beerschot Wilrijk - St.Truiden 2.pa btts @3.35 Unibet Belgian Eurooppa league lohkomatsi ja vain taulokonykkönen pääsee jatkoon. Tasaväkistä ja maaleja tähänotteluun voisi olla luvassa.Truiden lohkossa kakkosena ja Beerschot viidentenä.Beerschot vielä voitoitta saldona 1 häviö ja 2 tasapeliä 3.kierroksenjälkeen.Truidenilla myös yksi tappio,voitto ja tasapeli.Beerschot jäi viimeksi Antwerpia vastaan vieraissa maaleitta.Sitä ennen se teki kahdessa pelissään 4 maalia ja yleensä se kotonaan pystyy maalin iskemään.Truidenilla on hyvä vierasputki menossa,kun voittoo ei ole irronnut 17 viimeisestä vieraspelistä.Onhan sillä varmaan ollu huonoa tuuriakin,mutta siitä huolimatta tuollaputkella voi jo pikkasen röyhistellä.Varmasti Truiden yrittää kovasti saada viimeinkin sen voiton reissusta,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Ei Truiden tänään maaleitta jää niin uskoisin ja Beerschot nauttii kotiedusta niin molemmilta maali tänään nähtänee,mutta miten ne jakautuu niin se nähdään illalla.
 27. 2 points
  Jääkiekko NHL KLO 05.00 Colorado Avalanche - Nashville Predators Valinta : Nashville Predators ML Kerroin : 1,60 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 3/3 Osumis-tarkkuus GAME 4. Johtaa sarjaa voitoin 2-1. Se, että sarja on ollut tähän asti helposti luettavissa, ei takaa, että vihjaan sarjan puhtaasti läpi mutta kyllä tuo 3/3 vähän niinkuin pakottaa testaa kyseistä juttua. Sarjaa on varmasti moni lätkän ystävät ennakoineet tähän tapaan ja en varmasti ole ainut, joka on hyvät rahat jo takonut näistä. kotivoitot G1-2 peleistä oli helppo lukea ja kyseisissä otteluissa on ollut mukana ottelussa tehden jokaisessa ottelussa avausmaalit, mutta virheet maksoivat varsinkin Predators kotihallissa tappiot Avalanche joukkueelle. Pelillisesti ei oltu kauheasti jäljessä. Tästä hyvästä vieras esiintymisestä oli osittain helppo lukea, että kyseessä ei ole helppo sarja joukkueelle. . GAME 3. on ollut kokokaudella hyvä kotonaan ja tilanne, että oikeastaan "pakko " voittaa, niin Avalanche puolesta oli helpohkoa lyödä vetoa. No niinkuin teki vieraissa, niin myös G3 ottelussa joukkue teki avausmaalin ja veikin avauserän tyylikkäästi 3-0. Pelin luonne muuttui tottakai ja tavallaan tarinaan kuuluu niinkuin G1-2 otteluissa, että tulee lopussa kovemmin päälle ja lopulta alkurynnistys riitti 5-3 voittoon, vaikka peli oli 4-0 yhdessä vaiheessa. Jälleen moni nappasi helpohkoa rahaa GAME 4. Sarjan vaikein ottelu ennakoida. pystyy tasoittaa sarjan hyvänä kotijoukkueena ja viime ottelu varmasti toi virtaa. ei ole ollut kuitenkaan viime vuoden poffi- moodissa, eli joukkue on kyllä haavoittuvainen ja se on näkynyt. on kuitenkin astetta kovempi ja ehkä se vie joukkueen sarjasta jatkoon vaikka joukkue hieman haparoi. . Kuitenkin mikä on tärkeää näissä, niin on pystynyt voittamaan heille niin sanotusti tärkeimmät ottelut. . Tämä G4 ottelu on myös nyt yksi sellainen, missä sarja saattaa kääntyä, mutta mikäli vierasvoittoa pukkaa, niin eiköhän sarjan tarina pääty lyhyen. pitää tänään kestää hieman paremmin tuo alku-paineistus ja luottaa, että kun avauserä pelataan maltillisesti, niin ote alkaa kääntymään. Pekka Rinne ei ollut viime ottelussa huono vaikka joutui vaihtoon, niin usko häneen on edelleen kova ja mikäli Vezina sanaa voidaan käyttää, niin se tarkoittaa Rinteelle, että hän pelaa tänään hyvän ottelun ja se on yksi pieni asia mikä kääntää ottelun vierasjoukkueen hyväksi. Myös koko joukkue, kun kääntää mutteria vähän tiukemmat, niin luulen, että tuo materiaali ero paistaa ja tulee lopputulokseen näkyviin. Kunhan Nashville Predators ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 28. 2 points
  Esports, CS:GO Dreamhack Masters Marseille SK - NiP Klo: 14:30 (Pelit voivat viivästyä tai aikaistua, riippuu aina viime pelin pituudesta) Valinta: NiP @2.50 (Bet365) Noniin, nyt saadaan Counter Striken kesä auki ja iso turnaus Dreamhack Marseille, missä on todella kovia joukkueita, tulee olemaan todella kovatasoinen ja hieno turnaus. Nopea vihje peli voi aikaa erittäinkin nopeasti. Uudistunut NiP kohtaa SK:n molempien ensimmäisissä peleissä ja tämä tulee olemaan hieno matsi. NiPillä on ollut paljon vaikeuksia ja toivottuja tuloksia ei ole tullut. Uusimmalla kokoonpanolla on ihan hyviä tuloksia, ensimmäisestä turnauksesta jäi hyvä mieli ja nyt on harjoittelua ollut paljon ja nyt on pakko näyttää mistä ruotsalaiset on tehty. Online peleissä ei ole hirveän hyviä tuloksia tullut, mutta turnauksissa ne taidot pitää näyttää, jos ei tämä lineup toimi niin sitten NiP on vaikeassa asemassa. Xizt oli viimeisin pelaaja joka joukkueesta lähti ja tilalle tuli dennis. Minun mielestäni erittäin hyvä vaihdos, koska Xiztin johtamiskyvyt ei ole toimineet ja NiPin pelaaminen on ollut tönkköä ja uudistuksia on saatava. SK:lla on muutoksen tuulet myös käyneet ja viimeisimpänä vaihdoksena oli TACO:n vaihdos Stewieen, josta en ole aivan varma oliko se hyvä vaihdos vai huono. Stewie2k on hyvä räjähtävä pelaaja, joka on parempi kuin TACO. SK:lla on ollut vaikeaa jo pitkän aikaa ja Stewie voi tuoda uutta energiaa tähän joukkueeseen. Treidistä on ollut jo jonkin aikaa ja joukkue on harjoitellut muutaman viikon jo keskenään, mutta tämän hetkisestä formista ei ole vielä tietoa. Tätä on todella vaikea arvioida, mutta NiP on tässä pikkuisen paremmassa asemassa minun mielestäni, turnaus on suuri näytönpaikka ruotsalaisille ja he eivät halua aloittaa turnausta huonolla pelillä, todella paljon on tullut edistystä ja me näemme raikkaan NiPin SK:ta vastaan. SK:n vaarallisuus tiedetään, mutta turnauksen alut ovat olleet hirveän huonoja SK:lle ja uusi pelaaja kokoonpanossa, joten en tiedä miten SK peliin lähtee. Ruotsalaiselle NiPille tarjotaan erinomaista kerrointa ja sillä polkaistaan tämä CS viikko käyntiin! PELIONNEA KAIKILLE!
 29. 2 points
  Jääkiekko NHL KLO 02.00 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins Valinta : Philadelphia Flyers ML Kerroin : 2,14 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 2/3 Osumis-tarkkuus GAME 4. Johtaa sarjaa voitoin 2-1. BATTLE OF PENNSYLVANIA PART 4. Jälleen kerran annetaan herkkua jääkiekko yleisölle, kun se on Pennsylvania yö. Muistot vuodesta 2012 ei ole unohtuneet ja voidaan sanoa, että vaikka tänä vuonna (2018) sarja ei ole yhtä fyysinen, niin kiekko on yhtä hienoa kuin tuolloin ja jokainen ottelu on ollut katsomisen arvoinen. 2018 Game 1. - 7-0 Vuonna 2012 - 3-4 jatkoilla 2018 GAME 2. - 1-5 Vuonna 2012 - 5 - 8 2018 Game 3. - 1-5 Vuonna 2012 - 8 - 4 Tuossa tämän näkee parhaiten, miksi tätä sarjaa rakastaa ja miksi siitä puhutaan. Salaisuus on siinä, että ei näitä voi selittää. Pitää vain katsoa ja nauttia siitä, mitä näkee ja lopussa vasta katsoo, että voittiko sinun veikkaamasi joukkue. Pelin sisällä yleensä tapahtuu niin paljon, että niitä ei pysty ennakoimaan. Game 1. onnistui kaikki ja ei ollut valmis ja numerot hyväksi Pennsylvania tyyliin 7-0 Game 2. heräsi sarjaan ja onnistuivat maalipaikoista. oli pelissä mukana ja hallitsivat pelillisesti, mutta voitti Pennsylvania numeroin 1-5. Game 3. sai täydellisen alun pelillisesti ja painoivat päälle, mutta kesti ensimmäiset kymmenen minuuttia ja Crosby vei "pingviinit " johtoon ja sitten upposi pari nopeaa ja se olikin siinä ja haki kotiedun takaisin tutuin Pennsylvania numeroin 1-5. KOKOONPANOT ( HARJOITUKSISSA ) Kannattaa seurata joukkueiden uutisia, jos haluu tarkkoja tietoja Kris Letang vietti " vapaapäivää " ja keräilee voimiaan peliin. Patrik Hörnqvist ei todennäköisesti pelaa, sillä hän kärsii "alavartalovammasta " Kaikki on muuten ennallaan, paitsi, että Hörnqvist ei ole luultavasti kokoonpanossa ottelussa. muuttaa ketjuja, sillä treeneissä ollaan nähty 1,ketju muodossa Giroux - Couturier - Voracek.. Tämä on jännä siirto, sillä nyt on kovat munat samassa korissa, mutta Giroux - Voracek akseli on toiminut aikaisemmilla kausilla, niin tämä on loppupeleissä hyvä ratkaisu. Tästä seuraa se, että Simmonds sekä Konecny pääsee nopean sentterin Patrickin laidoille, joten tässä on toinen potentiaalinen maalinteko ketju, sillä taitoa, nopeutta ja fyysisyyttä löytyy tästä kolmikosta. Sitten Filppula / Lehterä johtavat puolustavampia ketjuja. Odotukset / Yhteenveto tulee taas ottelun alkuun erittäin kovaa. Viime ottelussa oli jo muutama erittäin hyvä maalipaikka, mutta vahti Matt Murray kesti, mutta kestääkö uudelleen? on muuttanut ketjuja ja mielestäni jopa hyvään suuntaan, sillä nyt joukkueessa on pari entistä kovempaa ketjua ja mikäli saadaan hyvä alku-paineistus avauskymppiin, niin eiköhän tällä kertaa jompikumpi 1-2,ketju saa sen maalinkin aikaa ja vapauttaa paineita kotijoukkueelta Jatkoille ei olla vielä menty tänä vuonna ja aika murskalukemat on ollu tähän asti, niin joko tulisi se peli, mikä on tasaisempi myös numerollisesti. Jatkoilla on voittanut keskinäisissä otteluissa 4/5 kerrasta kotikaukalossa käytyä jatkoaikaa. Pelit on pelin sisällä olleet hieman enemmän hallussa, mutta kuitenkin tasaisista peleistä voidaan puhua ja avausmaalin merkitys varsinkin puolelle on aika suuri, sillä tuo alku-paineistus ei saa loppua vastustajan johtomaaliin, niinkuin viimeksi, jotta saa kotiyleisöltä kaiken tuen loppuun asti. Ei tässä sen kummempia. ..nautitaan pelistä ja jotenkin tällä kertaa haisee tasaiselle ottelu numerollisesti ja veikkaan, että se on kotivoiton vuoro, eli sarja on tasan ottelun jälkeen. Kunhan Philadelphia Flyers ( ) voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 30. 2 points
  Jääkiekko KHL KLO 19.00 Ak Bars Kazan - TsSKA Moskova Valinta : TsSKA Moskova ML Kerroin : 1,68 ( PAF ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 1/1 Osumis-tarkkuus Game 2. Kazan johtaa sarjaa voitoin 1-0. Kazan oli terävämpi tai sanotaan, että 3,erässä kovempi ja sen turvin joukkue voitti 2-1 tuon avausottelun. Peli meni odotetusti kovalle kotijoukkueelle, joka pelasi hyvin. CSKA oli myös hyvä ja sai luotua maalipaikkoja. Ainoa mikä jäi negatiivisesti mieleen oli huolimattomuus. Ehkä juuri tuo oli se ero, mikä johti kotijoukkueen voittoon, sillä CSKA oli vähän muualla. Tuo näkyi räikeästi sillain, että CSKA sai peräti kaksi (2) kertaa jäähyn "liikaa pelaajia kentällä " vaikka joukkueella oli kiekko oman maalin takana, omalla miehellä sekä myös Kazan vaihtoi pelaajia, niin ei ollut mitään painetta tai hätää, niin otettiin väärästä vaihdosta idiootti jäähyt. Tällä kertaa onneksi ne ei päättyneet maaliin, mutta huolimattomuutta tuo oli. Nyt fokus täysin kiekkoon, niin eiköhän se näy myös valotaululla. Finaalit 2009-2017 Game 2 pelin jälkeen sarja ollut 2-0 tilanteessa : 4 Kpl Game 2 pelin jälkeen sarja on ollut 1-1 tilanteessa : 5 Kpl Hieman suurempi todennäköisyys on sille, että CSKA tulee tasoittaa tämän sarjan. Myös jos noita vuosia katseltaisiin tarkemmin, niin nuo 1-1 Game 2 pelin jälkeen olevat finaaliparit ovat olleet ennakoltaan tasaiset, kun taas melkeinpä sitä tasoeroa on löytynyt finaaleissa ennakkoon noissa 2-0 sarjoissa. .. Tämäkin voidaan laskea hieman CSKA voiton hyväksi, sillä ennakkoon tämä finaalipari on tasainen kaikin puolin. CSKA pelasi tuon avausottelun pääosin hyvin niinkuin kotijoukkuekkin, mutta jotenkin tuli sitä peliä katsoessa fiilis, että Game 2 ottelun tulee häviäjä voittamaan, eli tässä tapauksessa onni suosi CSKA joukkuetta. Jatkoille jos ottelu menee, niin silloin tilastollisesti CSKA on myös paremmassa asemassa sillä niinkuin Game 1 vihjeeseen kirjoitin, niin Kazan on kotonaan hävinnyt runkosarjassa 4/5 peliään jatkoilla ja poffeissa 1/1 tappiollista jatkoaikaa. CSKA voitti runkosarjassa kaikki 6/6 jatkoaikaa Vieraskaukalossa sekä poffeissa tilasto on 1/2. Odotettavissa on tasainen ottelu ja jotenkin haisee vahvasti vierasvoitto, niinpä lähden CSKA kyytiin. Kunhan TsSKA Moskova voittaa vaikka sitten jatkoajalla, niin tämä kohde menee oikein.
 31. 2 points
  Ruotsi:Superettan Jalkapallo klo.20:00 Varbergs - Jönköpings btts @2.05 bwin Superettanista molempienmaalia kokeiluun. Kahdenkierroksen jälkeen molempien saldot täysinsamat.Kahdellatappiolla molemmat liikkeelle tänään ja maalisuhde molemmeilla vielä samanlaiset.Pisteet tai piste varmaan maistuisi tänään kumpaisellekin ja kumpi ne ottaa vai jaetaanko ne jää nähtäväksi.3 pistettä tästä olisi tietty mukava viedä seuraavaan peliin itseluottamuksenkannalta kummalle hyvänsä.Vieraat tässä on kokeneempia,jos joukkueita verrataan.Jönköpings tippui siis allsvenskanista tähänsarjaan ja kausi ei ole alkanut toivotullatavalla.Jönköpings saa takaisin puolustaja Marcus Johanssonin,joka on parantunut jalkavammasta.Myös 18v kärkipelaaja Ahmed Gero on merkattu mukaan. Varbergs muuttui täksikaudeksi läheskokonaan,sillä vain muutamapelaaja jäi viimekaudenryhmästä.Varbergs on nuorentunut ja monella pelaajalla ei ole ennestään kokemusta tältätasolta.Varbergsilla ennakoitiinkin tälläkaudella olevanvaikeuksia ja ainakin tähänasti ne on pitänytpaikkannsa.Varbergsin on otettava kotona niitä pisteitä ja onhan se ollut hyvä yleensä kotonaan.Hankala veikata voittajaa,kun ei vieraittenkaankausi ole hyvinalkanut.Varbergsin kotietu tuottanee sille maalin,mutta nuoruus/kokemattomuus antaa myös vieraille mahdollisuuden maalintekoon.
 32. 2 points
  Tälle sai nauraa huolella 😂 Kiitoksia!
 33. 1 point
  Jääkiekko NHL KLO 22.00 Philadelphia Flyers - Pittsburgh Penguins Valinta : Kotijoukkueen () maalit U 2,5 MAALIA - Mukaanlukien jatkoaika Kerroin : 2,11 ( NordicBet ) KEMMU VIHJANNUT SARJAA : 2/4 Osumis-tarkkuus GAME 6. Johtaa sarjaa voitoin 3-2. BATTLE OF PENNSYLVANIA PART 6. Yksinkertaisesti vältti ensimmäisen luodin ja pääsee kotikaukalossa pelaamaan. Joukkue tulee tänään taas päälle alussa kuin yleinen syyttäjä ja koittaa saada heti alusta kotiyleisön mukaan tähän otteluun. ei onnistunut kotonaan, mutta tämä joukkue tietää mitä tekee. Joukkue on voittanut molemmat Stanley Cup mestaruudet Game 6 ottelussa ja vielä Vieraskaukalossa. Joukkue on myös tunnettu siitä, ettei kotona oikein osata käyttää noita ensimmäisiä ottelupalloja hyödyksi. Eli ei hädän päivää ole joukkueessa. Game 5 pelissä yksinkertaisesti ratkesi siihen, että pelasi puhtaan ohipelin. Se on suoraansanottuna ihan sama kuinka puhutaan, että vei sen, sillä kaikki pitkään pingviini pelejä katsoneena tietää, että ei napannut joukkuetta kotona sitten yhtään ja ylivoima oli surkeaa ja Matt Murray myös pelasi sarjan paskimman ottelun. GAME 6 kiristää ruuvia ja se näkyy heti pelillisesti. Myös joukkue tulee erittäin kokeneena tähän otteluun ja tietää mitä tekevät. Alussa kestetään kaverin huuma, sitten aletaan ottaa peliä haltuun ja se näkyy positiivisesti valotaululla. En epäile yhtään, etteikö Matt Murray pelaa taas tasollaan ja häneltä tullaan näkemään taas tuttuja hyviä torjuntoja, jotka turhauttaa kotijoukkueen ja puolustus toimii taas ja kyllä saa olla huoletta, sillä ei tuu yli kahta maalia tekemään. Joo näiden peleissä aina sattuu ja tapahtuu ja siten ei voi ikinä olla varma, mutta tämä on päivä ottelu ja yleisesti ne ovat vöhämaalisia pelejä. Toki näiden välillä nämä Päivä pelit ovat tuottaneet keskimäärin sen viisi (5) maalia ja tuo kahdella, niin käytännössä kaks maalia joukkueille. odotan voittavan ja tässä sarjassa voittaja on päästänyt alle kolme maalia ottelussa, niin tänään ainakin alle kolmen maalin jää kotijoukkue. Kunhan Kotijoukkue () tekee ottelussa Alle kolme (3) maalia, niin tämä kohde menee oikein. KOKOONPANOT Hörnqvist / Malkin ovat "Game-time decisions " joten eiköhän molemmat pelaa, mutta en jaksa nyt noita varmistuksia odottaa, niin otetaan tämä varmempi tyyli, sillä pelaa tänään hyvin ja silloin ei tee yli kahta maalia millään tavalla.
 34. 1 point
  KEMMU VIHJANNUT KHL FINAALIT : 3/4 Osumis-tarkkuus VOITOT / TAPPIOT : +311e ( Jokaista finaalivihjettä lyönyt 100e panoksella / panokset vähennetty tuloksesta ) Jääkiekko KHL KLO 17.00 AK Bars Kazan - TsSKA Moskova Valinta : Kotijoukkue ( Kazan ) voittaa oltuaan maalin tappiolla - Varsinainen peliaika Kerroin : 9.00 ( PAF ) Game 5. AK Bars Kazan johtaa sarjaa voitoin 3-1. MUISTUTUS: Vihjaan tätä nyt kertoimen takia, jotta saa mahdollisesti "vihjauskilpailussa " taistella voitosta viimeisellä viikolla. .. LISÄKSI Nämä ovat jo tuottaneet sen verran voittoa Tasapanoksin että Vaikka vihjaisisin väärin (kaikki) loput sarjan ottelut, niin oon jo jäänyt voitolle näistä ja tähän nyt kukaan oikeasti edes kukaan järkevä ihminen omaisuutta laita Juuri tähän vihjeeseen. VIHJEESEEN Kazan saa nyt sen unelma mahdollisuuden. Voittaa mestaruus kotikaukalossa. Se on semmoinen juttu, mikä varmasti sytyttää kotijoukkuetta erittäin paljon. Tähän kun lisätään, että joukkue on erittäin kova kotonaan, niin aika luottavaisin mielin saa kotijoukkue lähteä peliin. Kazan on ollut finaalisarjassa parempi kokoajan ja niinkuin jo mainitsin siinä G1 pelissä, että tässä on joukkue, joka voittaa kotonaan ottelut varsinaisella peliajalla suurella todennäköisyydellä. Runkosarjassa kotonaan Kazan hävisi peräti 4/5 jatkoaika-ottelua. Poffeissa joukkue on hävinnyt jatkoilla 2/2 otteluaan, joista toinen kotonaan, niin se puoltaa, että mikäli Kazan voittaa, niin tapahtuu se varsinaisella peliajalla. CSKA on ollut huonompi ja oikeastaan jonkinlainen tasoero on paistanut läpi koko finaalisarjan, niin eihän tässä enää mistään muusta kamppailla kuin siitä, että nähdäänkö vielä kerran ottelu Moskovassa. Kazan ei tuu häviämään kaikkia kolmea (3) ottelua putkeen, ,,se on ihan fakta. Mikäli näin käy, niin sitten pelillisesti CSKA on parantanut peliään paljon ja ylivoima on muuttunut tappavan tehokkaaksi. CSKA suurin mahdollisuus on siinä, mikäli pelit venyy jatkoille asti, sillä jatkoilla CSKA on suosikki,,, varsinaisella peliajalla suosikin viittaa pitää yllään Kazan. TILASTOA - KAIKISSA GAME 1-4 otteluissa on avausmaalin tehnyt joukkue voittanut kyseisen ottelun. - CSKA on johtanut koko sarjassa vain semmoisen 2 min 34 sekuntia MIKSI KAZAN VOITTAISI OLTUAAN MAALIN TAPPIOLLA? No hyvä kysymys, sillä CSKA on johtanut vain yhden kerran ottelua varsinaisella peliajalla ja sekin kesti vain 2,34 minuuttia, eli tosi vähän. Mutta jotenkin näen, että tuo halu mestaruuteen saattaa mennä alkupuolella ottelua vähän yli ja kuitenkin CSKA on sen verran kova joukkue, että he osaavat tehdä maaleja ja käyttää kaverin mahdollisen ylilatautumisen hyödyksi. Vieraissa tämä kuolemanottelu on helppo pelata, kun et voi muutakuin koittaa pilata kaverin juhlat. Ei oo paineita ollenkaan. Se kuinka kestävä se selkäranka on, niin sitä ei tiedetä ennen ottelua. Mutta mikäli alussa ja toivottavasti myös niin käy, että Kazan vetää alussa vähän yli ja CSKA rokottaa, mutta kuitenkin sen verran kokenut on tuo kotijoukkue, että he saavat kuitenkin juonesta kiinni ja alkavat pelaa hyvin ja se tasoero näkyy lopussa ja kotiyleisön edessä mestaruus tulee kuitenkin, sillä CSKA on sen verran heikompi ollut tässä sarjassa, että se hyvä pelin alku ei riittänyt kuitenkaan pelin loppuun. Kunhan AK Bars Kazan voittaa oltuaan maalin tappiolla varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. YLEISESTI VEDONLYÖNTIFIRMAT Kazan on pessyt selkää vedonlyöntifirmoja kohtaa ja siitä ollaa saatu nauttia helvetin hyvin Game 1. Kazan 2,95 Game 2. Kazan myös jotain 2,95 - 3.00 ( Kemmun vihje kusi ) Game 3... X2 antoi 2,08 Game 4... X2 antoi 2,08 sekä normivoitto 4,40 TÄNÄÄN Kazan normivoittolle saa 2,60 parhaillaan ja Varsinkin TAAS suosikiksi on laitettu CSKA Kazan johtaa sarjaa voitoin 3-1 ja voittanut molemmat kotiottelut finaalissa ja historiassa kaks Gagarin Cup, niin VIELÄKIN CSKA on suosikki :'D KEMMUN OIKEA VIHJE TÄNÄÄN OLISI Kazan ML 1,96 ( PAF ) Kyllä Kazan tänään voittaa ja tätä vihjaisisin, mikäli haluaisin vihjata tätä hakemalla mahdollisimman hyvää tulosta finaaleista...
 35. 1 point
  Vaikka en ajatellut koskea näihin finaaleihin, niin koitetaan nyt, miten tuo Finaali osumis-taika toimii tässä pelissä. Jääkiekko RUOTSI,,, SHL, FINAALIT KLO 16.00 Skellefteå AIK - Växjö Lakers HC Valinta : Skellefteå AIK Kerroin : 3,15 ( PAF ) GAME 4. Växjö johtaa sarjaa voitoin 3-0. FAKTAT PÖYTÄÄ - Växjö voitti runkosarjan ylivoimaisesti 21pst erolla ja häviten vieraissa vain seitsemän kertaa (7) koko kaudella - Skellefteå jäi runkosarjassa 29pst jälkeen tämän illan vastustajastaan - Växjö on hävinnyt poffeissa Vain kerran (1)... Tämä tapahtui juurikin Vieraskaukalossa. - Skellefteå on hävinnyt poffeissa jo seitsemän (7) kertaa ja kotonaan onneksi vain kaksi (2) kertaa. FINAALIT / KESKINÄISET OTTELUT - Växjö on voittanut finaalisarjan puhtaasti 3/3 ottelua maalierolla 15-1 ( +14) - Växjö on voittanut viimeiset kymmenen (10) keskinäistä ottelua Skellefteå vastaan. - Skellefteå kotihallissa Växjö on voittanut edelliset 4/4 peliä. VETÄÄ HILJAISEKSI....MISSÄ MAHDOLLISUUS? - 2010 luvulla vain kaksi (2) kertaa on voitettu finaalit puhtaasti 4-0.. Tämän on tehnyt tänään altavastaajana oleva Skellefteå ( 2013 / 2014) - Växjö ei ole koskaan voittanut finaalisarjaa 4-0 vaan ainoa mestaruus tuli vain tyylikkäästi 4-2 voitoin juurikin Skellefteå vastaan 2015... - Växjö on nyt (2018) voittanut poffeissa kymmenen (10) ottelua putkeen, joten tilastollisesti kohta pitäisi kyllä hävitä poffi-ottelu. - 2012 juurikin Skellefteå oli finaaleissa tappiolla voitoin 3-0, mutta onnistui välttämään peräti kaksi (2) luotia häviten lopulta 4-2 voitoin Brynäs vastaan. - 2010 luvulla on voitettu vieraissa 4/8 kerrasta mestaruus. Växjö Ohipelin vaara? Växjö on ollut finaalisarjassa ihan ylivoimainen ja johtavat sarjaa puhtaasti 3-0 ja ovat olleet pelillisesti varmasti parempia. Joukkue kuitenkin on voiton päässä mestaruudesta, niin onko ajatukset jo juhlimisissa, kun ovat olleet niin ylivoimaisia, että en ihmettelisi vaikka vähän kusi olisi päähän noussut. Växjö omaa porkkanan nimeltä kotiyleisö mestaruus. ..Joukkue voisi ottaa rennosti tänään ja hävitä, niin joukkue pääsisi ylihuomenna voittamaan mestaruuden kotikaukalossa, mikä olisi hienompaa? Skellefteå toki saattaa olla jo niin lyöty, että yksinkertaisesti eivät jaksa enää syttyä ja uskoa mahdollisuuksiinsa. Mutta jotenkin uskallan uskoa, että kotonaan eivät halua antaa tuota mestaruus iloa kaverille varsinkaan omassa kotihallissaan. Eiköhän Skellefteå koita pelata ja pestä kasvoja kotiyleisön edessä edes hieman. B2B PELI + VÄXJÖ JOHTAA SARJAA 3-0 VOITOIN Tämän voi laskea 50-50% tilanteeksi, sillä tämä on molemmille uhka tai mahdollisuus 1) Växjö on helpottunut 3-0 johdosta ja mestaruus voiton päässä ja tänään vieraspeli menee vähän ohipeli meiningillä ja Skellefteå pelaa kunnolla kotiyleisön edessä kunniasta ja se kääntyy Skellefteå eduksi 2) Skellefteå on jo lyöty henkisesti ja eivät jaksa ja innokas Växjö tulee ja voittaa mestaruuden ihan ylivoimaisesti. YHTEENVETO Ei tässä voi kuin uskoa ja toivoa, että Ratkaisu pelit on vaikeita ja varsinkin kun mestaruus on voiton päässä, niin tämä ensimmäinen ottelupallo munittaisiin varsinkin tässä 3-0/ B2B ottelussa, mikä on vielä vieraissa. Myös jotenkin tykkään kotihallissa voitetuista mestaruuksista, niin sekin usko on oltava, että tuo "unelma" on myös Växjö leirissä ja he häviävät tänään löysäilyyn. Kunhan Skellefteå AIK voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. --------------------- @poronvoima saa isot kiitokset, sillä eilen hän tätä vihjettä laitteli, niin päätin nyt vähän varastaa idean, mutta mikäli tämä osuu, niin kiitokset lähtee osittain SaiPa fanille ,,, koitetaan jos tuo hyvä finaali Vihjaus tuuri onnistaisi taas ja tällä kertaa saadaan hyvät rahat kerättyä tästä ( joku lahjoitus tulee kyllä poronvoimalle, jos osuu )
 36. 1 point
  Atletico - Betis, btts @2,05 /1,5 + vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @9,50 /0,5 L1K - Vähän ristiriitainen haku. Tää on ollu mielessä jo kuitenkin parissa aiemmassa ottelussa (mm. Bilbao - Tico), joissa vastaava haku olisi osunut. Idea on pelata btts, mutta kohtalaisen usein näissä käy siten, että ennakkosuosikki ei tee maalia vaikka altavastaaja tekee ja sehän se ketuttaa. Tietenkin Betis ah 0,0 olisi myös yksi vaihtoehto tai esim. 2 +0,25 @3,10. Noissa on vain se ongelma, että jos Betis voittaa mutta btts ei toteudu, niin vetojen yhteistulos menee käytännössä voidiin. Ah 0,0 on ok ratkaisu, sillä se jättää esim. 1 - 1 tasatuloksessa pelkän btts-vedon voimaan. Tällä kertoimella @9,50 voi kuitenkin laittaa toisen vedon panoksen aika matalaksi ja silti jää hyvä kate kumpaankin hakuun. Toki voisi vetää pelkän btts:n, mutta jumaliste jos Bilbao voittaisi päästämättä maalia. Joka tapauksessa Simeone on mysteerityyppi enkä tiedä mihin hän tällä hetkellä tähtää, la ligan kakkossijaan vai Eurooppa-liigan voittoon. Oikeastaan sama kumpi on kiikarissa, niin joukkueen stressitaso alkaa olla aika korkealla. Tulee mieleen Atleticon alkukausi, joka oli aikamoista junnausta ja joskos nyt todella pitkään kestänyt hyvä vaihe olisi taitoskohdassa, ratkaisupelaajat väsyneitä jne. 900 minuuttia kotona ilman päästettyä maalia on itse asiassa sellainen saavutus, että ehkä tähän voisi ottaa vielä Bilbaon maalit yli 1,5 @5,00. + Betis, maaleja yli 1,5 @5,00 /0,5 (bet365) Eli varmaan tulossa perus Ticon 2/1 - 0 voitto. Tosin arvelluttaa myös Betisin kova vire, 6 voitettua ottelua putkeen, että vieläkö vire kestää. Tilastojen valossa joku 1-1 voisi olla mahdollinen tulos, joka tavallaan täyttäisi molemmilta tilastollisen aukon (Betisin voittoputki katkeaisi ja Tico päästäisi maalin ja kuntokäyrä olisi laskussa). Mutta joo, tätä vedonlyönti on. Jokaiseen otteluun on yleensä kaksi tai kolme varteenotettavaa skenaariota ja niistä pitäisi valita se oikea. Edit. tuplataas tää haku, eli toisen kerran samat vedot: btts @2,10 /1,5 (bet365) Betis maaleja yli 1,5 @5,50 /0,5 (bet365) Betis voittaa päästämättä maalia @10,00 /0,5
 37. 1 point
  Otto Wallin - Adrian Granat Vihjaaja: Kuroro Liiga: Nyrkkeily Alkamisaika: 20:00 Tässä otellaan käytännössä raskaan sarjan Ruotsin mestaruudesta. Vastakkain kaksi samanikäistä nuorta miestä, joilla on yhtä pitkä ammattilaisura takanaan. Wallinin saldo on 19 ottelua, joista kaikki voittoja. Granatilla 15 voittoa ja yksi tappio. Wallinille on tarjolla nousukerrointa, monissa paikoissa kertoimet hänen voitolleen olivat alussa 1.50-1.60 luokkaa. Granat on kaksikosta nimekkäämpi osapuoli, hänellä on kova tyrmäysprosentti ja vain yksi hänen voitoistaan on päättynyt ennen täyttä aikaa, ja tästähän suuri yleisö tykkää. Wallin ei ole ihan samanlainen höyryjyrä, mutta hän on tekniikaltaan ja ottelusilmältään Granatia parempi. Hänellä on myös 13 tyrmäysvoittoa, joten ihan kevytkätinen ei hänkään ole. Ennakolta 50/50-otteluissa suosin usein taitavampaa osapuolta, ellei vastustaja ole mielestäni ratkaisevasti isokokoisempi, nuorempi tai kovalyöntisempi. Lisäksi tuo Granatin ainut tappio oli paha ensimmäisen erän tyrmäys, mikä herättää vähän kysymyksiä miehen leuan kestävyydestä. Wallin ei ole samanlaisissa ongelmissa ollut. Hän on lisäksi vasenkätinen ja mielestäni Granat on ollut aiemminkin hieman vaikeuksissa vasureiden kanssa. Valinta: Otto Wallin Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 38. 1 point
  Tilanne 20.4 vihjeiden jälkeen. Juha Mieto ja Hernekeittopurkki jätetty pyynnöstä listoilta pois. Niiden pistemäärä jätetty lihavoimatta, joilla ei ole vielä minimimäärää (15 kpl) vihjeitä tipsattuna. Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% Pisteet JapBet 30 10 1 19 146,90% 14,07 vormulafani 21 14 0 7 125,62% 5,38 Anakonda 16 9 1 6 115,25% 2,44 Takuuvarma 4 2 0 2 116,25% 0,65 Linden16 4 1 1 2 76,50% -0,94 Vode 1 0 0 1 0,00% -1,00 Wempele 5 2 0 3 68,00% -1,60 Hammersfan 20 9 1 10 89,50% -2,10 Kemmuru 36 15 0 21 87,31% -4,57 Sparkz 8 1 0 7 31,25% -5,50 Vedonlyönnin ammattilainen 17 5 1 11 66,59% -5,68 Moisku 28 7 0 21 77,79% -6,22 Yhteensä 193 vihjettä (sisältää myös Juha Miedon 3 vihjettä), palautus 98,23 %
 39. 1 point
  Kyllähän nuo oli tämän sivuston parhaita aikoja. Ei ollut chätti täynnä pelkästään trolleja. Vai onko niin, että aika kultaa muistot? Ja onhan täällä vieläkin samoja naamoja muutamia
 40. 1 point
  Kemmu ja Jackson, minut voi huoletta jättää pois tuloksista täktä kuulta, en ole jaksanut vihjata enkä taida jaksaakaan kun on muita juttuja. En siis ole mukana vaikka ilmoitinkin
 41. 1 point
  Puola:Ekstraklasa Jalkapallo klo.19:00 Termalica B-B - Slask Termalica B-B @2.12 Marathonbet Puolan Ekstraklasa karsintaa ja 2 tipahtaa divariin. Termalica on juuri se toinenputoajanpaikalla oleva ja pisteenperässä Piastia,jolla on huomenna peli.Termalicalle siis tärkeitä pelejä ja luulisi tuota motivaatiota kotijoukkueelta löytyvän.Termalica pääsee kahdenvieraspelin jälkeen kotiinsa ja sekös se mukavalta tuntuu.Viimeksi kotonaan se voitti Cracovian 2-0,joka oli runkosarjan 6 paras vierasjengi.Tämäniltainen vastustaja Slaskin peli ei ole kulkenut vieraissa.Slask ei voittanut runkosarjan 15 vieraspelistään yhtään,eli ei Slaskin tartte mennä ainakaan rintarottingilla bussiin.Slaskin valmentaja on myös myöntänyt,että tänään on ongelmia ja vakavia,kun kp:sta puuttuu tärkeitä pelaajia.Jakub Kosecki, Augusto ja Sito Riera eivät pelaa tänään ja se heikentää ainakin Slaskin keskikenttää.Riera on tosin hyökkääjä ja hölmöili edellisessä,kun sai punasen käydessä tuomarin iholle kiinni.Slask lähtee kuulemma taistelee pisteistä ja tekeeTermalican voittoa vaikeaksi,mutta mihin se riittää niin nähdään ja kuullaan 21.00 tienoilla.
 42. 1 point
  ESILIIGA, klo 19:00 Maardu - Keila JK Maardu -3.5ah 1.81 @Marathonbet Tässä on tarjolla Coolbetilla nyt täysin ilmainen lahja esimerkiksi tuplaan tai isommalla panoksella singlenä, -2EH:lle tarjotaan 1.53. Marathonbetillä jos on tiliä niin suosittelen tarttumaan tuohon -3.5ah. Maardu pelaa ensimmäistä kertaa historiansa aikana nousijajoukkue Keilaa vastaan. Kotijoukkue lähti kauteen tavoitteenaan voittaa kaikki 36 otteluaan, no siihen tuli pieni tahra, kun Floraa vastaan hävittiin 2-1, Flora antaa monesti ykkösjoukkueen penkille peliaikaa kakkosjoukkueessaan joten täysin ymmärrettävää, että tuo tappio tuli. Maardu olisi kuitenkin täysin liigakelpoinen miehistö, mikäli olisivat vain halunneet viime kauden Esiliigavoiton jälkeen ottaa vastaan tuon liigapaikan. Joukkue halusi kuitenkin kehittää vielä vuoden joukkuetta ja taloustilannettaan ja päättivät sitten olla ryntäämättä korkeammalle sarjatasolle. Joukkue kuitenkin tulee pääsemään sinne ensi kaudella niin halutessaan. Joukkue koostuu suurimmaksi osaksi venäläistaustaisista pelaajista ja kokemusta löytyy liigatasolta runsaasti. Esiliigan maalikuninkuuden viime kaudella voittanut Gussev (Levadia), FC Infonetissa viime kaudella pelannut Kalimullin, Dmitriyev (Levadia), Malov (Sillamäe Kalev), Brolin (Narva), Aristov (Infonet, Levadia), Aksjonov (Infonet). Sanoisinko että Keilalla tulee erittäin hikiset oltavat Maardua vastaan ja suurinumeroinen kotivoitto on erittäin todennäköistä. Pienen kysymysmerkin antaa, etteivät joukkueet ole koskaan kohdanneet, joka tuo lisämausteen peliin.
 43. 1 point
  EHT TSEKIN TURNAUS Suomi - Tsekki Tasapeli/ 4.40 Coolbet Klo 20:00 Euro Hockey Tour pyörähtää jälleen käyntiin näin MM-kisojen korvilla ja tällä kertaa pelataan Tsekin maalla. Suomi lähtee turnaukseen ehkä hieman nimettömämmällä joukkueella ja onkin altavastaaja tässä avausottelussa turnauksen isäntää vastaan eikä kyllä suotta sillä onhan Tsekillä jälleen ihan kova ryhmä liikkeellä. Tämän kuun aikana Suomi on pelannut sekä Valko-Venäjää että Latviaa vastaan kahdesti ja noista peleistä joukkue otti kolme voittoa. V-V vastaan molemmat päättyi tasapeliin varsinaisen jälkeen ja toisen Suomi lopulta voitti ja toisen hävisi. Latviaa vastaan harjoiteltiin maalintekoa kun Suomi vei molemmat pelit nimiinsä maalierolla 0-8, Jormakan iskiessä kypärällisen toisessa ottelussa. Tsekki on tässä kuussa pöllyttäny Sveitsiä 5-2 ja 4-1 ja odotetusti Ranskaa 5-2 ja 6-2. Eli maalinteko voimaa Tsekeiltä ainakin löytyy, mutta puolustus onkin kysymys sinänsä kun Ranskakin sinne maaleja saa kummiskin aikaan. Suomen ja Tsekin kohtaamiset ovat useimmiten ollut maalin pelejä ja viimeisestö viidestä keskinäisestä kohtaamisesta on tasapeliin päättynyt kaksi. Tsekki saa yleisöstä tänään kuudennen kenttäpelaajan, mutta uskon Suomen taistelevan tästä sen turnauksen avauspisteen, sen minkä Suomi häviää kentyäpelaajissa niin voittaa maalivahtipelissä ja ratkaisua haetaan tänään jatkoilta 2-2 tilanteessa.
 44. 1 point
  Serie A / Italia AS Roma - Genoa Valinta / Alle 3.0 maalia / @1.64 Coolbet Klo / 21.45 Viimeaikaiset betsit menny vähän huonosti, mutta toivotaan onnen taas pikkuhiljaa kääntyvän Romalla on ollut tiukka aikataulu. Viimeviikon tiistaina erittäin jännittävä ottelu Barcaa vastaan ja sunnuntaina joukkue joutui pelaamaan vieraspelin Laziota vastaan. 3 peliä melkeen viikon sisällä on aika paljon normaaliin 1 sarjapeli viikossa tottumukseen ja odotan sen näkyvän tänään. Laziota vastaan sunnuntaina Roma peluutti kuitenkin avausmiehiä kentällä. Allison on pelannut todella hyvin Roman maalissa tällä kaudella ja uskon että lähteekin kesällä joukkueesta pois. Roma päästänyt tällä kaudella vain 26 maalia, joka on sarjan neljänneksi vähiten. Molemmat joukkueet ovat erittäin vähämaalisia pelejä pelannut ja varsinkin Genoa on pitänyt päästetyt maalinsa aika alhaalla. Roma sekä genoa ovat pelanneet eniten alle 2.5 maalisia pelejä Serie A:ssa ja Genoan 32 sarjapelissä vain 7 on nähty yli 2.5 maalia. Genoan vieraspeleistä vain kahdessa on ollut loppulukemat yli 2.5 maaliin. Genoa on yllättävän hyvin myös pitänyt sarjan parhaimpia vähämaalisina, sillä se on pelannut 10 ottelua Roma, AC Milania, Napolia, Juventusta, Interia tai Laziota vastaan, josta vain Napoli sekä Lazio ovat kertaalleen molemmat yli 1.5 maalia saaneet. Romalla tiukka peliaikataulu ja ensiviikolla tärkeä peli Liverpoolia vastaan, niin saa nähdä millaisella kokoonpanolla joukkue lähtee liikkeelle. Uskon että alle 2.5 maalia nähdään, mutta 4 en millään usko. Yllättävän hyvää kerrointa silti tarjotaan.
 45. 1 point
  LIIGA FINAALI Kärpät - Tappara Kärpät +1, tasapeli/ 7.00 Unibet Klo 18:30 Tänään se alkaa, liigan finaalisarja starttaa oulussa kun Tappara saapuu haastamaan runkosarjan voittajaa eli Kärppiä. Tappara pääsi yllättävän helposti jopa lopulta finaaliin kun se kaatoi TPS:n suoraan neljässä ottelussa kun taas Kärpät joutui pelaamaan täyden sarjan HIFK:n kanssa. Tappara oli kyllä vakuuttava välierä sarjassa, vaikka tepsillä oli hetkensä niin Tappara puolusti kurinalaisesti ja viimeisenä lukkona oli vielä "mansen Hasek" Hrachovina. Tapparan ylivoima oli myös välierä sarjassa tehokasta etenkin Kuusela-Haapala kaksikolta nähtiin upeita yv osumia jotka ratkaisi pelejä loppupeleissä. Kärpät pelasi tosiaan täydet seitsemän peliä HIFK:n kanssa ja voitti lopulta game sevenin kotonaan 2-1. Kärpät hävisi ekan kotipelinsä helsinkiläisille peräti 1-4, mutta kuittasi tuon heti seuraavassa matsissa helsingissä ja sen jälkeen mentiikin kotivoittpjen tiellä loppuun saakka. Kärppien ylivoima ei ollut välieräsarjassa yhtä tehokasta kuin mitä se oli Tapparalla ja siinä uskon tulevan tämänkin sarjan käännekohta. Runkosarjassa joukkuert kohtasivat neljästi ja voitot noista meni 3-1 Tapparalle ja juurikin toisen vierasmatsin Tappara voitti Raksilassa 2-3 Kärpät on vaikea vastus Raksilassa, mutta tämä ensimmäinen peli jos jokin on se Tapparan iskun paikka. Tappara on saanut valmistautua finaalisarjaan kauemmin, en sitten tiedä onko sillä kovin suurta merkitystä mutta kumminkin. Varmasti tiukkaa vääntöä luvassa illalla ja jäähyjä ei varmasti paljoa jaeta, mutta uskon sen yhdenkin koituvan tänään Kärppien kohtaloksi ja Tappara ryöstää kotiedun 1-2 lukemin.
 46. 1 point
  Jääkiekko, SHL Finaalit Växjö - Skellefteå BTTS 2 Maalia @1.94 Unibet KLO: 20.30 Kahdeksaan viimeiseen kotipeliin on Lakersin päässä lamppu palanut ainostaan 7 kertaa. Hirmuisessa vireessä joukkue tähän finaalisarjaan lähteekin sillä edellisestä kotitappiosta on aikaa jo 2,5kk. Växjö eteni finaaleihin voittamalla ensin Brynäsin ja sitten Malmöön. Omasta mielestäni Skellefteålla on ollut vaikeampi tie sillä ensin kaatui Färjestad ja sitten raudankova Djurgården. Nämä kaksi ovat kohdanneet toisensa tämänkauden runkosarjassa 4 kertaa joista JOKAISEN on voittanut Växjö. Huomioitavaa noista neljästä matsista on kuitenkin se, että noissa kamppailuissa ollaan tehty 3/4 matsissa maaleja vähintään 2kpl / joukkue. Kova suoritus Skellefteålta tuo kolmeen peliin kaksi kaappia Växjöä vastaan. Kummankin joukkueen hyökkääjistö on tämän liigan kuuminta kärkeä. Lakersin joukkueesta mm. Tuomas Kiiskinen on pelannut korkealla tasolla ja Skellefteån puolelta taas Möller/Lindholm. Maalivahti Joni Ortiota unohtamatta. Toivottavasti tämä sarja tulee olemaan tasainen ja Skelle pääsee tosissaan haastamaan Växjöä sillä liian helpolla on joukkue tänne saakka päässyt. Koska vastakkain on kaksi erittäin vahvasti hyökkäyspelaamiseen painottuvaa nippua ja historian valossa ovat maaleja toisiaan vastaan mättäneet niin btts 2 häkkiä tähän matsiin kuulostaa järkivedolta. Veikkaan ottelusta tasaista kamppailua josta ei tilanteita puutu. Erikoistilanteet nousee myös kovaan rooliin tässä sarjassa. Kävi miten kävi niin molemmille kaks kaappia ja kohde kotiin. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia ottelussa
 47. 1 point
  Jääkiekko, Liiga Finaalit Kärpät - Tappara Tappara ML @2.20 Nordicbet KLO: 18.30 Otetaas lyhkäsesti tämä peleihin. Kauden kohtaamiset menneet Tapparalle voitoin 3-1. Kärpillä on takana todella raskas HIFK-sarja kun taas Tappara on saanut hioa kuvioitaan entistä paremmiksi. Tapparan meininki on ollut nousujohteista kun taas Kärpät oli suurissa vaikeuksissa HIFKiä vastaan tietyissä otteluissa. Joukkuehenki lienee molemmilla kunnossa, koska tähän saakka on tultu. Tuttu kaksikko taas kerran finaaleissa vastakkain ja ainakin oma mielenkiinto alkaa hiipumaan tähän vuodesta toiseen samaan ralliin. Kaksi parasta kuitenkin finaaleissa nähdään. Tapparan paljon puhuttu trap-trap-trap pelaaminen sopii mielestäni täydellisesti tämän kauden kärppiä vastaan. Tappara pystyy tylsyttämään Kärppien hyökkäyksiinlähdöt ja iskemään nopeasti vastaan. Tämä lienee ennakkoon se ainoa osa-alue, jossa Tappara on niskan päällä. Joukkue toistaa samaa mantraa illasta toiseen ja tämä taktiikka vain tämänkauden liigassa on jälleen kerran toiminut. Molempien veskarit ovat tulikuumassa vireessä joten hyökkääjistöön vaaditaan tarkkuutta. Oma mielipiteeni tähän finaalisarjaan on myös se, että Tamperelaisten puolustusosasto tulee nousemaan arvoon arvaamattomaan. Koskien nimenomaan maalintekoa. Tappara on ainakin tähän avauspeliin omasta mielestäni suosikki joten tuolle ML kohteelle kun on tarjolla noinkin kova kerroin niin ei se jää pois päivän peleistä. Kohde menee oikein kun Tappara voittaa ottelun vaikka sitten pitkän kaavan kautta
 48. 1 point
  Jääkiekko, Mestis Finaalit (2-3) TUTO - KeuPa HT BTTS 1.erä @3.05 Unibet KLO: 18.15 Yhdessä finaalisarjan ottelussa ollaan vasta nähty avauserään molempien joukkueiden maali. Tämäkin tapahtui vähämaalisimmassa ottelussa. Paineet on tänään siis Turkulaisilla sillä tappiolla "Kannu" matkaa keuruulle ja voitolla homma jatkuu. Edellinen kohtaaminen oli molemmilta tiimeiltä huomattavasti kurinalaisempaa puolustuspelaamista mitä aiemmin ollaan nähty. Tästä kertoo myös maalvahtien torjunnat. TUTO joutuu ottamaan tänään riskejä normaalia enemmän sillä peruspelaamisella nämä joukkueet painaa vastakkain yleensä maalin marginaalilla. Maalintekotaitoa löytyy molemmista leireistä Mestistasolle ihan yllinkyllin joten siitä tämä ei ainakaan jää kiinni. Voisi helposti kuvitella että tämä matsi käynnistyy kyttäilyllä tms mutta tosipuheissa ainakaan TUTOlla ei tähän ole enään varaa. Alusta saakka on painettava ihan tosissaan jotta sarjaa saadaan venytettyä game seveniin. Normaalista poiketen uskon tänään suurimaaliseen kamppailuun joka mahdollisesti venyy aina jatkoille saakka. Avauserän maaleille on tarjolla loistavaa kertsiä tähän matsiin joten ennakkoon kovien panoksien peli maistuu ainakin itselleni. Se, kruunataanko KeuPa tänään mestariksi, on pitkän ja kovan työn takana, mutta avauserän maaleille annan kuitenkin mahdollisuuden. Tähän matsiin pelattava kohde. Lopputulokseen en kuitenkaan ota kantaa. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin ottelun 1.erässä
 49. 1 point
  Jääkiekko, KHL Finaalit (1-0) AK Bars Kazan - TsSKA Moskova Tekee pisteen ottelussa: Mikhail Grigorenko (TsSKA) @2.05 Unibet KLO: 19.00 Finaalisarjaa jatketaan Kazanin johtaessa. Ensimmäinen finaali tarjosikin jo sitä mitä luvassa on eli tasaista vääntöä. Kazan on ollut läpi playoffien erittäin kovassa iskussa, mutta pitänee muistaa että tseska pudotti kuitenkin sen suurimman suosikin välierissä. Joukkueen hyökkääjä Mikhail Grigorenko eksyy taas lapulle. Peliaikakeskiarvo playoffeissa n.19min. Tehotilasto näyttää +8 ja pisteitä 17 otteluun 9+2=12. Sibiristä tutut Shalunov - Shumakov pelasi ainakin viimepelin miehen rinnalla ja vaarallinen trio on siis kyseessä. Vaikka Kazan pitikin kiekkoa viimeksi ajallisesti enemmän hyökkäyspäässä kuin tseska, niin laukaukset menivät kuitenkin moskovalaisille. Grigo pelaa kovia minuutteja illasta toiseen ja koska Kaprizovin tilanne on itselle ainakin vielä auki niin oletan että tuota vastuuta tulee ainakin ylivoimalla normaalia enemmän. Oma ajatukseni tähän matsiin on että TsSKA tämän vie ja kampeaa sarjan tasoihin. Joukkue on hiukan kokoonpanoaan muokannut, mutta edelleen tämä herra Grigorenko on joukkueensa johtavia pelaajia. Jälleen korkeaa kerrointa tarjolla viimepelissä nollatehoille jääneelle hyökkääjälle, joten helppo valinta tänään peleihin. Kohde menee oikein kun Mikhail Grigorenko tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 50. 1 point
  Joo noita nimiä ei yksinkertaisesti myöskään voi sivuttaa, kun puhutaan VP:n Hall Of Fame: sta ja legendoista. Ja @JapBet kuuluu kanssa listalle
×