Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Viestejä

  1 306
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  23
 • Pistettä

  64 [ Lahjoita ]

Maine

309

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11.01.1990

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

24 053 Profiilivierailua
 1. Kausivetojen seuranta

  Noniin, ei se Vegasin pleijjarikunto ollutkaan huono. Joissain toimistoilla taistelee jo kertoimien mukaan ennakkosuosikkina voittamaan Cupin. Päädyin nyt laittamaan San Joselle vain 2400€, jolla tulisi voittoa vain huikeat 80€, tarkoitus on siis vain paikata häviöt ja toivoa että Vegas pääsisi parista jatkoon.
 2. Huhtikuun vihjauskilpailu

  Säännöt ei vieläkään ole optimaaliset. Seuraavalla kuukaudelle taas mietitty pientä pistelaskupäivitystä
 3. Kausivetojen seuranta

  Päivitellääs tänne että mitä jää jäljelle tästä Vegas-lapusta. Vegasille Stanley Cuppii 200€ panoksella mahdollista saada 30 000€ (Laitettu ennen kauden alkua) Seiftasin Kingsille 2000€ kertoimella 2.06
 4. Anakondan Leipäjono

  Jokos tää toisille vittuilu vaikka loppuis. Tässä on kaks yhtä lapsellista osapuolta, Anakonda joka provoo porukkaa niin paljon kun kerkeää ja sit tää porukka joka vittuilee non-stoppina Anakondalle. Kai sen nyt kaikki huomaa, että Anakonda nauttii että sen provoihin tartutaan, joten eikö olis kaikille helpointa että lopetetaan tää heti. Mää nyt koitan seurata tätä hommaa sivusta, mutta luotan että täällä osapuolet on sen verran aikuista sakkia, että jokanen osaa katsoa peiliin ihan ite. Mennyt niin lapselliseks tää homma ettei mitää järkee.
 5. Maaliskuun vihjauskilpailu

  Samat säännöt kaikille, huijaamista ei suvaita.
 6. Tuosta kilpailumallista on mahdotonta saada tuplatilit pois. IP kikkailu on tehty erittäin helpoksi. Tai siihen pitäisi löytää joku ratkaisu että milloin saisi osallistua ja milloin ei.
 7. Uusi kauppa ja pisteohjelma

  Asian tiimoilta on nyt jaeltu banneja KovatPaukulle, nelssonisenalle ja Massimodutille. Kaikesta päätellen myös tilit omistaa yksi ja sama henkilö.
 8. Uusi kauppa ja pisteohjelma

  Lahjoitukset on otettu nyt pois päältä. Siinä on nyt tapahtunut tiettyjen käyttäjien toimesta väärinkäyttöä, ilmeisesti jonkun bugin löytäneet ja ovat hyötyneet siitä. Asiaa selvitellään.
 9. Uusi kauppa ja pisteohjelma

  Meillä on nyt uusi monipuolisempi pistejärjestelmä käytössä ja nähtävästi vanhat pisteet pitää siirtää manuaalisesti. Sovitaan että pari viikkoa aikaa ilmoittaa tässä topicissa VP-pistemääräsi, niin siirrän ne uuteen järjestelmään. Uuteen kauppaan voit tutustua täältä --> http://www.vihjeparatiisi.net/shop/ - Uutuutena pystyt ainakin uhkapelaamaan pisteillä
 10. Kausivetojen seuranta

  Osui kyllä Muuten oli kyllä tappiollinen NFL kausivetojen osalta. Ylimpään viestiin aina pävittelen noita.
 11. Kausivetojen seuranta

  Talviolympialaiset 2018 Jääkiekko miehet - Canada ei TOP3 @ 1.93 Coolbet - 500€
 12. 2.2

  HIFK - JYP 18:30 Valinta: HIFK @ 2.15 Unibet Valita: HIFK (-1,5) @ 3.10 Unibet Tämä vihje omalla vastuulla. Perustuu huhupuheisiin, virallinen kokoonpano julkaistaan huomenna 12:00. Huhujen mukaan kaikki Jypin KeuPassa pelaavat sopimuspelaajat pelaavat tässä matsissa. Vain muutama Jypin kärkipelaaja mukana. Iso osa joukkueesta A-junnuja. Kokoonpanoon ainakin nostettu pelaajia, mikä antaa hyvää osviittaa:
 13. 31.1

  Kunhan vaan laitatte vihjeisiin maininnan että on mielenkiintoa
 14. 31.1

  Sen verran ollut hiljaista vihjeosiossa, että napataan seuraavalla viikolla pari vihjaajaa helmikuulle näillä ehdoilla. Maanantaihin asti aikaa antaa näyttöjä. Vihjeiden yhteyteen voi laittaa vaikka maininnan "Näyttö", niin tietää ketkä on ensinnäkin halukkaita vihjailemaan aktiivisesti Palkkio - 2e per vihje - Minimissään 20 vihjettä/kk, maksimissaan 2 vihjettä per päivä .- Maksimimaksu on 100€/kk
 15. Kuukausivihjaaja (Palkkio luvassa)

  Sen verran ollut hiljaista vihjeosiossa, että napataan seuraavalla viikolla pari vihjaajaa helmikuulle näillä ehdoilla. Maanantaihin asti aikaa antaa näyttöjä. Vihjeiden yhteyteen voi laittaa vaikka maininnan "Näyttö", niin tietää ketkä on ensinnäkin halukkaita vihjailemaan aktiivisesti Palkkio - 2e per vihje - Minimissään 20 vihjettä/kk, maksimissaan 2 vihjettä per päivä .- Maksimimaksu on 100€/kk
×