• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Suomen helpoin talletusbonus Unibetille. Talleta 40€, pelaa 120€:lla (Tarjous loppuu 31.7!)   14.02.2016

   Saimme yhden markkinoiden kovimman bonuksen ainoastaan VihjeParatiisin käyttäjille. (Tarjous voimassa vain 31.7 asti!) TEE TILI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja lue ohjeet alta. (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä)   Erikoistarjous! Triplaamme ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön! Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!
   Kuinka lunastan bonukset?
   1.    Täytä rekisteröitymislomake klikkaamassa TÄSTÄ ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä ehdot ja säännöt. (Jos linkki ei toimi, ota adblock pois päältä)
   2.    Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi triplaten ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka.
   3.    Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.
   4.    Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.
    

Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Content count

  1 249
 • VP-Pistettä

  211 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  20

Vetomestari last won the day on May 3

Vetomestari had the most liked content!

Maine

260

About Vetomestari

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11.01.1990

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

22 004 profile views
 1. NFL lohkovetoja: Samat tiimit pyörii näissäkin, kun kausivedoissa. Mielestäni alipelattuja. Avaan muutamalla lauseella kaikkia. To Win NFC East - Giants @ 3.3 Unibet - 500€ Lähtökohtaisesti Giants lähtee kauteen parhaimmalla lohkon paketilla. Tulivoimaa löytyy hyökkäyksestä. Muilla lohkon joukkueilla pahoja pelaajamenetyksiä. Dallas on markkinoilla ennakkosuosikki, mutta siinä taitaa painaa viimekauden menestys. Tänäkautena Dallas on heikohko puolustusjoukkue. To Win NFC South - Falcons @ 2.62 Bet365 - 500€ Falcons jatkaa käytännössä samalla nipulla kuin edelliskautena. Lisäksi Falcons hankki vahvistuksia, linjapelaaja Dontari Poen ja erikoistilanteiden ammattilaisen Andre Robertsin. Dominointi jatkuu. Muut lohkon joukkueet hyvin repalaisia joukkueita. To Win AFC West - Raiders @ 3.2 Unibet - 500€ Raiders jatkaa mihin viimekaudella jäi. Viime kaudella olisi rahkeet riittänyt jopa SuperBowliin, mutta Carr loukkaantui merkittävällä hetkellä. Lynchin kunto on vielä arpa, mutta sarjan kovimpaan kuulunut hyökkäyksen linja auttaa varmasti
 2. Ilmoittelen tänne aina kun laitan lähetyksen päälle. Nyt kierrätellään Unibetillä! https://www.twitch.tv/vetomestari
 3. Tämän viikko on taas testiviikko, minkä jälkeen valitaan uudet kuukausivihjaajat.
 4. 10.7 alkaa uusi viikon kestävä testijakso missä haetaan uudet vihjaajat.
 5. Tulos päivitetty kun saatu NHL-palkinnot jaettua
 6. Ensimmäiset kuukausivihjaajat ovat Futisvetäjä, Sparkz ja HammerFan.
 7. Kyllä voi. Kunhan yhden päivän topicissa on se max 2 vihjettä.
 8. Tottakai saa vihjata mitä itse haluaa. Laitoin MLB:n ja eSportsin vain esimerkiksi, kun niitä harvemmin täällä näkee.
 9. Koska sivuston tärkein osa on nuo vihjeet, niin ajattelin tuoda tuon kuukausivihjauksen takaisin. Kesä kun on niin hiljaista aikaa niin on hyvä saada aktiivisuutta jotenkin. Valitsen 3-4 vihjaajaa testijakson jälkeen (2.6 - 9.6). Eli kun vihjailet tuona aikana aktiivisesti niin voit tulla valituksi. Kannattaa panostaa vihjeiden laatuun, oikeinkirjoitukseen ja muutenkin selkeyteen. Ainakin esports ja MLB vihjaajia tarvitaan nyt kesälle. Palkkio - 2e per vihje - Minimissään 20 vihjettä/kk, maksimissaan 2 vihjettä per päivä .- Maksimimaksu on 100€/kk
 10. Tiedät kyllä itse parhaiten. Ihan muutenkin tullut chattimodeilta ilmoitusta käytöksestä. Muillekkin tiedoksi, että ne chattimodet ei ole siellä turhaan.
 11. Tein Pitkäveto Kuninkaalle tuonne ryhmän, niin tulkaahan siihen samaan mukaan. Ryhmäkisan kolmen parhaan ryhmän 10 parhaalle lähetetään kesäinen Veikkauksen tuotepaketti. Kokonaiskilpailun pääpalkintona viidelle parhaalle unohtumaton NHL-matka Miamiin Teemu Selänteen kanssa! Paketti sisältää lennot, majoitukset, liput NHL:n suomalaisotteluun ja muuta ohjelmaa. Kokonaiskilpailun sijoille 6-10 kaksi vapaavalintaista Liiga-seuran kausikorttia kaudelle 2017-2018. Listakohtaisesti arvotaan kaikkien kyseisen listan täyttäneiden kesken 50 Ruutu+ katselukoodia. Jokainen kuudesta listasta kannattaa täyttää siis kisojen loppuun asti! Ryhmän nimi: PitkävetoKuningas Ryhmän salasana: DU7h6yKr Kirjautumisosoite: https://www3.veikkaus.fi/vetosm/joingroupform.do?groupId=23164&groupPassword=DU7h6yKr
 12. Uusi päivitys on nyt ajettu. Tuota kirjautumisbugia vielä etsitään, en tiädä auttoiko tämä yhtään siihen. Mutta ilmotelkaa tänne jos, joku muu ei toimi niinkuin pitää.
 13. Woiman www-palvelin, missä verkkosivumme sijaitsee murrettiin 23.4.2017 klo 03:11. Murto tapahtui php-lisäosassa olleen aukon kautta. AnonymousFox nimimerkkiä käyttävä murtautuja päivitti kaikkien sivustojen index tiedostot näyttämään hänen omaa viestiään. Mitään haittaohjelmaa ei sivuilta jaettu, eikä kenenkään tietoja tai salasanoja viety. Korjaustoimenpiteet aloitettiin 23.4 aamulla klo 8. Kaikki sivut palautettu normaaliin toimintaan ja ylimääräiset tiedostot poistettu. Hyväksi käytetty tietoturva-aukko myös korjattu. Asiasta tehty ilmoitus Viestintävirastoon ja viranomaisille.
 14. Vihjepalautteelle on ihan oma ketjunsa. VP-Pisteitä on tarkoitus saada vain vihjeistä, jatkossa alan vähentämään pisteitä isommalla kertoimella jos vihjetopic ei pysy puhtaana.
 15. Mestarienliiga 2017 Winner - Atletico Madrid @ 7.00 Betsson - 200€ Samaan kasaan myäs Veikkausliigaan unohtunut päivittää yksi Sijoittuu paremmin PS Kemi vs JJK @ 1.86 Betsson - 600€