• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Content count

  1 227
 • VP-Pistettä

  181 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

252

About Vetomestari

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11.01.1990

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

21 160 profile views
 1. Woiman www-palvelin, missä verkkosivumme sijaitsee murrettiin 23.4.2017 klo 03:11. Murto tapahtui php-lisäosassa olleen aukon kautta. AnonymousFox nimimerkkiä käyttävä murtautuja päivitti kaikkien sivustojen index tiedostot näyttämään hänen omaa viestiään. Mitään haittaohjelmaa ei sivuilta jaettu, eikä kenenkään tietoja tai salasanoja viety. Korjaustoimenpiteet aloitettiin 23.4 aamulla klo 8. Kaikki sivut palautettu normaaliin toimintaan ja ylimääräiset tiedostot poistettu. Hyväksi käytetty tietoturva-aukko myös korjattu. Asiasta tehty ilmoitus Viestintävirastoon ja viranomaisille.
 2. Vihjepalautteelle on ihan oma ketjunsa. VP-Pisteitä on tarkoitus saada vain vihjeistä, jatkossa alan vähentämään pisteitä isommalla kertoimella jos vihjetopic ei pysy puhtaana.
 3. Mestarienliiga 2017 Winner - Atletico Madrid @ 7.00 Betsson - 200€ Samaan kasaan myäs Veikkausliigaan unohtunut päivittää yksi Sijoittuu paremmin PS Kemi vs JJK @ 1.86 Betsson - 600€
 4. Otan jo nyt vähän riskillä kausivoittajia siirtorumban keskellä. NFL 2017 Superbowl Winner - Houston Texans @ 23 Bet365 - 60€ Superbowl Winner - Atlanta Falcons @ 15 Bet365 - 100€ Superbowl Winner - NY Giants @ 26 Bet365 - 60€
 5. Veikkausliiga 2017 Voittaja SJK @ 6.00 Betsson - 200€ SIjoittuu paremmin SJK vs Kups @ 1.84 Betsson - 900€
 6. Kuukausivihjaaja oli ihan hyvää nostetta sivustolle. Tuo vain vaatisi aktiivisen raadin joka sen valitsisi, siinäkin oli aika hommaa yksikseen koittaa valita.
 7. Tuplauskisa jää tauolle tämän päivän jälkeen siksi ajaksi kunnes keksitään jotain uutta tilalle. Tänne saa laittaa ehdotuksia.
 8. Jos vp-pisteiden ja tuplauskisan poisjäänti saa kannatusta, niin voidaan kyllä kokeilla jättää ne poiskin. Nuo oli lähinnä keinoja saada sivustoa aktiivisemmaksi ja uusia käyttäjiä uskaltamaan osallistua. Vihjaajat ovat VihjeParatiisin historian aikana vaihtuneet hyvinkin paljon, ja käyttäjillä on siihen usein ihan omat syyt, eikä täällä voi ketään pakottaakkaan vihjailemaan. Ja mitä Päivän vihjeiden tasoon tulee, niin vedonlyöntiin kuuluu että välillä on huonojakin vuosia. Vuodenkin otoskoko on vielä aika pieni, ja siihen ei auta muu kuin jatkaa otoskoon kasvattamista. Paras tietenkin olisi että käyttäjät laskisivat itse palautusprosenttejaan niin voitollisten vihjeiden valinta olisi aina helpompaa. Voitollinen vedonlöynti on kumminkin paljon vaikeampaa, mitä moni luulee. Sivusto on kumminkin ilmainen kaikille, ja vihjeitä saa kirjoittaa kaikki. Vedonlyönnissä pitää aina käyttää omaa harkintaa.
 9. Pisteitä saa nyt maksimissaan 15p päivässä. Alkoi mennä homma siihen suuntaan että vihjeiden laatuun ei panosteta, ja kerätään vain pisteitä Ja edelleen muistutan että kaikki ylimääräinen keskustelu pois tuolta vihje-alueelta. Sinne pelkästään perusteltuja vihjeitä.
 10. Anakondalle tosiaan annettu nyt ip bännit. Multinickejä löytynyt millä osallistunut tuplauskilpailuun. Nummelin, Ragnar48 ainakin miehen käsialaa. Ei jaksa enää katsella tuota pelleilyä.
 11. Eiköhän tätä juttua ole ruokittu kummaltakin puolelta jo ihan tarpeeksi. Kaikki vois vähän himailla.
 12. Mistä nuo on kopioitu?
 13. Kiitoksia jälleen salapoliiseille. Kyllä voittajat aina lopussa tarkistetaan eli ihan turhaa on kusettaminen, mutta joo Anakondan vihjeparatiisikilpailut loppui tähän.
 14. Jos porukka on sitä mieltä että bannit on ansaittu niin annetaan sitten. Ja pitääkin tosiaan päivitellä noita vihjaussääntöjä tänään.
 15. Mielummin sitä laittaa ihmiset ensiksi korjaamaan virheensä, kun että antaisi suoraan bannia. Tuskimpa vihjaaminen muutenkaan jatkuu jos ei omaa taitoa ole Ja ei... ei ole sukua Tuota päivän vihjettä ei viitsinyt lähteä vaihtamaankaan, sen valinta oli ylläpidon virhe, kun valitsija ei ollut tietoinen tästä tapauksesta.