Vetomestari

Ylläpitäjä
 • Content count

  1 212
 • VP-Pistettä

  169 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

241

About Vetomestari

 • Rank
  Administrator
 • Birthday 11.01.1990

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Erikoisalaa
  NFL, ylikertoimien haku kausivedoissa

Vierailijat

20 098 profile views
 1. Ettei lisää sekaanuksia tule, niin tarkensin tuota yön pelien sääntöä - - Yön pelit lasketaan aina edelliseen päivään (24.00-05.59)
 2. Kohde alkoi 6:00 joten se hyväksytään sittenkin. Anteeksi sekaannus.
 3. KovatPaukun viimeinen kohde ei ollut pelattu sääntöjen mukaan oikeana päivänä, joten potti jäi tältä viikolta kasvamaan.
 4. Anakondalle tosiaan annettu nyt ip bännit. Multinickejä löytynyt millä osallistunut tuplauskilpailuun. Nummelin, Ragnar48 ainakin miehen käsialaa. Ei jaksa enää katsella tuota pelleilyä.
 5. Eiköhän tätä juttua ole ruokittu kummaltakin puolelta jo ihan tarpeeksi. Kaikki vois vähän himailla.
 6. Mistä nuo on kopioitu?
 7. Kiitoksia jälleen salapoliiseille. Kyllä voittajat aina lopussa tarkistetaan eli ihan turhaa on kusettaminen, mutta joo Anakondan vihjeparatiisikilpailut loppui tähän.
 8. Jos porukka on sitä mieltä että bannit on ansaittu niin annetaan sitten. Ja pitääkin tosiaan päivitellä noita vihjaussääntöjä tänään.
 9. Mielummin sitä laittaa ihmiset ensiksi korjaamaan virheensä, kun että antaisi suoraan bannia. Tuskimpa vihjaaminen muutenkaan jatkuu jos ei omaa taitoa ole Ja ei... ei ole sukua Tuota päivän vihjettä ei viitsinyt lähteä vaihtamaankaan, sen valinta oli ylläpidon virhe, kun valitsija ei ollut tietoinen tästä tapauksesta.
 10. Nuo vihjeet tuli ennen varoitusta, joten huomisesta lähtien jos vielä paljastuu uusia niin saa lähteä.
 11. B3tsaaja vetää jatkossa omilla analyyseilla. Eiköhän se ole tällä erää käsitelty.
 12. Tuota viestiä on editoitu 5 tuntia sitten. Matsi on alkanut 10:50. Muutenkin olet rikkonut sääntöjä tällä viikolla jo muutamaan otteeseen.
 13. Kiitos salapoliisityöstä, laitetaan bannia.
 14. NFL Sunnuntai 20:00 Philadelphia Eagles - Atlanta Falcons @ Matchbook 2.01 Otetaan jo näin aikasessa yksi peli, koska kertoimen laskuvaaraa on huomattavasti. Kyllä Atlanta lähtee ennakkosuosikkina Phillyyn. Atlantan hyökkäys on murskannut kovempiakin puolustuksia. Atlantan juoksupuolustus on myös tarpeeksi hyvä pysäyttämään Eaglesin juoksupelin. Heittopeli on edelleen kotkilla heikkoa. Kokemattomuus näkyy Wentzillä kovissa paikoissa, eikä kukaan oikein ole ottanut vastuuta pallon kiinniotossa. Atlantan hyökkäys on edennyt 9.8 jaardia per yritys ja en näe miksei sama meno jatkuisi ailahtelevaa Eaglesia vastaan. Kerroinraja 1.78. NFL 2016: Osumat 13/19 Palautus: 150%
 15. NFL Sunnuntai 20:00 NY Giants (-2,5) - Philadelphia Eagles @ Pinnacle 1.952 Varmasti vauhdikas divisioonavääntö. Materiaaliin nähden Eagles on hieman ylisuorittanut, kun taas Giants on alisuorittanut. Pidemmällä otannalla Giants on helposti parempi joukkue. Tässäkin kohtaamisessa otan esille joukkueiden turnover-ration, Giants (-7) ja Eagles (+6). Voidaan siis sanoa että Giants on ollut epäonnekkaampi ja Eagles taas on pystynyt kääntämään ottelut voitoiksi turnovereitten ansiosta. Hyökkäys on Eagleseilla liigan viidenneksi heikointa hyvästä hyökkäyslinjasta huolimatta, joten Wentziin ei oikein ole luottoa. Omissa papereissa aivan liian tasabookki, vaikka Giantsin kotipeli. Kerroinraja 1.8.