Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet tarjoaa juuri nyt HUIKEAA ensitalletusbonusta. Jopa 500% bonus 10€ talletukselle!   09.06.2018

   Coolbet tarjoaa rajoitetun ajan HUIKEAA talletusbonusta uusille asiakkaille (+vanhoille, jotka eivät ole vielä käyttäneet ensitalletusbonusta). Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko pienempi 500% bonus, tai isompi 200% bonus. Tarjoukset ovat voimassa 15.7 asti. Bonusvaihtoehdot:
   1.) Vain 10€ talletuksella jopa 60€ pelirahaa.
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: FOOTBALL50
   - Saat talletuksellesi ennennäkemättömän 500% bonuksen (max 50€).
   - Bonuksen kierrätys: 15x, min. kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää

   2.) 50€ talletuksella 150€ pelirahaa
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: COOL200
   - Saat talletukselle 200% bonuksen (max 100€)
   - Bonuksen kierrätys helpompi: 6x, min kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää
    
  • VihjeParatiisi.com

   VihjeParatiisin eksklusiivinen tervetulobonus Betssonille! Talleta 20€ --> saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta.   10.06.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta tehostettua avausbonusta jalkapallon MM-kisojen ajan! Jos avaat tilin meidän kautta, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta Starburstiin. Tämä tarkoittaa, että vain 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta. Saimme myös helponnetut kierrätysehdot: Riskittömän vedon voittojen kierrätys vain 1x ja ilmaiskierrosten 25x. Tarjous on voimassa 15.7 asti Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄSTÄ
   2.) Talleta vähintään 20€ ja ota halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti
   3.) Tilillesi tulee automaattisesti 20€ arvoinen riskitön veto ja 25 ilmaiskierrosta Starburst -slottiin
   4.) Riskitön veto käytetään rastittamalla sininen ruutu vetokupongilla.

   Huomioitavat ehdot: 100% talletusbonus 100€ asti:
   - Bonusosuus tulee kierrättää vedonlyönnissä 6 kertaa, min. 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä Riskitön veto:
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja (20€) riskittömän vedon kattamiseksi
   - Jos veto häviää, saat panoksen takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, täytyy nettovoitot kierrättää vedonlyönnissä 1 kerran, min 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä. Ilmaiskierrokset:
   - Ilmaiskierroksen voitot tulee kierrättää 25 kertaa casinossa. Kierrätysaikaa 30 pvä.    

NikoH

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  3 490
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  164
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

1 000

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen
 1. Käännetään kurssi tänään näillä. Veikkausliiga 18.30 IFK Mariehamn - PK-35 Vantaa 1 1.93 Veikkaus - Saarelaiset ovat aloittaneet kautensa fantastisesti. MIFK on kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjakärkenä 13 pisteellä. Joukkue on kärsinyt vasta yhden tappion ja jäänyt kertaalleen tasalukemiin. Saarelaisten puolustus on osoittautunut erittäin vaikeasti murrettavaksi. Saarella isäntien verkkoon ei ole tehty ainoatakaan osumaa, ja vierailulla ovat sentään käyneet RoPS sekä HJK. IFK ei ole pöllytellyt itsekään verkkoja hirveän paljon, mutta juuri riittävästi. Heti kauden alusta vireensä löytänyt Dever Orgill on ratkaissut monta sarjapistettä tärkeillä osumillaan ja maaleja jamaikalaiselta voidaan odottaa myös tänään. Sarjanousija PK-35 ei puolestaan ole aloittanut kovinkaan kummoisella tavalla. Kuudesta ottelusta on jäänyt käteen neljä pistettä - voitto toiseksi viimeisenä olevasta KuPSista ja tasapeli sarjajumbo SJK:ta vastaan. Nyt vastassa on vireeltään "hieman" eri luokkaa oleva vastus, joten kovin paljon ei vantaalaisille uskalla tästä matsista povata. Pallokerhon alkukautta ovat sotkeneet osaltaan avainpelaajien poissaolot, eikä punamustat saa vielä tähänkään peliin apuja siltä saralta. Joukkueethan kohtasivat helmikuussa liigacupissa, silloin IFK oli vahvempi maalein 3-0. Kyseiset numerot eivät ole vaikeasti kuviteltavissa tällekään illalle, vaikka paljon on laivoja itämerellä seilannut sitten cup-ottelun. Siitä lähdetään että isäntien maali pysyy puhtaana, sanotaan 2-0. Maalaajina Orgill ja Kangaskolkka. Kakkonen, lohko A 18.30 FC Futura - IF Gnistan 2 1.85 Veikkaus - A-lohkon voittajasuosikki IF Gnistan avaa kautensa Porvoossa sarjapaikkaa säilyttämään lähtevän FC Futuran vieraana. Porvoolaisisäntien nippu on muuttunut selkeästi viime kaudesta ja ryhmä on aiempaa kokemattomampi. Joukkueen realistinen tavoite on siis sarjapaikan säilyttäminen, mikä on hyvinkin mahdollista mutta kiven takana suht tasaisessa lohkossa. Suurin putoajasuosikki Futura ei silti ole. Gnistan on paperilla kaikista kovin nippu ja nousukarsintojen pitäisi olla joukkueelle realismia. Oulunkyläläisillä on omastakin takaa Kakkoseen laadukas nippu ja myös laina-apuja yhteistyöseura HIFK:sta tullaan näkemään joukkueen kokoonpanossa. Apuja nähdään jo tässä matsissa Matias Hännisen ja Daniel Rantasen muodossa. Futuralta puuttuu kokoonpanosta kapteeni Joni Oikkonen, Rasmus Ahlfors sekä Einari Kurittu.
 2. 4.5

  Käännetään kurssi tänään näillä. Veikkausliiga 18.30 IFK Mariehamn - PK-35 Vantaa 1 1.93 Veikkaus - Saarelaiset ovat aloittaneet kautensa fantastisesti. MIFK on kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjakärkenä 13 pisteellä. Joukkue on kärsinyt vasta yhden tappion ja jäänyt kertaalleen tasalukemiin. Saarelaisten puolustus on osoittautunut erittäin vaikeasti murrettavaksi. Saarella isäntien verkkoon ei ole tehty ainoatakaan osumaa, ja vierailulla ovat sentään käyneet RoPS sekä HJK. IFK ei ole pöllytellyt itsekään verkkoja hirveän paljon, mutta juuri riittävästi. Heti kauden alusta vireensä löytänyt Dever Orgill on ratkaissut monta sarjapistettä tärkeillä osumillaan ja maaleja jamaikalaiselta voidaan odottaa myös tänään. Sarjanousija PK-35 ei puolestaan ole aloittanut kovinkaan kummoisella tavalla. Kuudesta ottelusta on jäänyt käteen neljä pistettä - voitto toiseksi viimeisenä olevasta KuPSista ja tasapeli sarjajumbo SJK:ta vastaan. Nyt vastassa on vireeltään "hieman" eri luokkaa oleva vastus, joten kovin paljon ei vantaalaisille uskalla tästä matsista povata. Pallokerhon alkukautta ovat sotkeneet osaltaan avainpelaajien poissaolot, eikä punamustat saa vielä tähänkään peliin apuja siltä saralta. Joukkueethan kohtasivat helmikuussa liigacupissa, silloin IFK oli vahvempi maalein 3-0. Kyseiset numerot eivät ole vaikeasti kuviteltavissa tällekään illalle, vaikka paljon on laivoja itämerellä seilannut sitten cup-ottelun. Siitä lähdetään että isäntien maali pysyy puhtaana, sanotaan 2-0. Maalaajina Orgill ja Kangaskolkka. Kakkonen, lohko A 18.30 FC Futura - IF Gnistan 2 1.85 Veikkaus - A-lohkon voittajasuosikki IF Gnistan avaa kautensa Porvoossa sarjapaikkaa säilyttämään lähtevän FC Futuran vieraana. Porvoolaisisäntien nippu on muuttunut selkeästi viime kaudesta ja ryhmä on aiempaa kokemattomampi. Joukkueen realistinen tavoite on siis sarjapaikan säilyttäminen, mikä on hyvinkin mahdollista mutta kiven takana suht tasaisessa lohkossa. Suurin putoajasuosikki Futura ei silti ole. Gnistan on paperilla kaikista kovin nippu ja nousukarsintojen pitäisi olla joukkueelle realismia. Oulunkyläläisillä on omastakin takaa Kakkoseen laadukas nippu ja myös laina-apuja yhteistyöseura HIFK:sta tullaan näkemään joukkueen kokoonpanossa. Apuja nähdään jo tässä matsissa Matias Hännisen ja Daniel Rantasen muodossa. Futuralta puuttuu kokoonpanosta kapteeni Joni Oikkonen, Rasmus Ahlfors sekä Einari Kurittu.
 3. Allsvenskan 20.00 AIK - Jönköping Södra BTTS; Yes 1.80 bet365 - Sarjataulukon 11. sijalla oleva AIK isännöi Friends Arenalla sarjanousija Jönköping Södraa. J-Södra on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja joukkue löytyykin taulukosta viidenneltä sijalta. Jönköping on painanut kiitettävästi nousijan innolla, mutta suotuisat tuulet tulevat väkisin laantumaan jollain aikavälillä kärkijengien saadessa peliään uomiin. Paperilla J-Södra on sarjan heikoimpia, mutta joukkueen pelitapa on hyvin jokaisen selkärangassa nousuun päättyneeltä viime kaudelta. Itseluottamusta täynnä oleva Jönköping ei ole missään nimessä helppo vastus, mutta AIK lähtee illan otteluun selkeänä suosikkina. Gnagetin ongelmana on ollut ailahtelevaisuus - myös otteluiden sisällä. Solnalaisten haasteena on pyörittää laadukasta peliä täydet 90 min. Välähdyksiä nähdään joka ottelussa siitä, mihin laadukas ryhmä parhaimmillaan pystyy. Maalintekovoimaa löytyy, mutta puolustus on yllättäen pettänyt pahemman kerran. AIK:n alakerrassa tuntuu olevan kommunikaatio-ongelmia ja varsin vapaita maalipaikkoja aukeaa vastustajille useampia per ottelu. Myös Jönkö saanee tilaisuutensa maalata ainakin sen yhden osuman. FT: 0-0 Kalmar FF - Örebro SK (DNB) 2 2.33 Unibet - Tasapelillä rahat takaisin. Kalmarille osattiin ennustaa jonkinasteisia haasteita jo ennen kauden alkua, mutta joukkueen peli on ollut yllättävän heikkoa. Kalmar pystyy AIK:n tapaan pelaamaan ajoittain ihan kelpo futistakin, mutta materiaali ja 90 min suoritustaso jäävät liian usein vajaaksi voittoa haettaessa. Örebro taasen lukeutuu paperilla alemman keskikastin tiettämille, mutta joukkueessa on enemmän potentiaalia kuin Kalmarissa. Ainakin alkukausi on sujunut viime kauden fiaskoalkua valoisammin, sillä ÖSK on neljäntenä. Viidestä viime ottelusta on tarttunut mukaan neljä voittoa ja vain yksi tappio. Örebro pelaa hyvin viihdyttävää futista, verkko pöllyää usein kummassakin päässä. Joukkue on onnistunut hoitamaan maali-iloittelut hyvällä prosentilla itselleen, mutta selvää toki on että puolustus täytyy saada pitkällä aikavälillä parempaan kuosiin. Maalinteon kanssa ei ole mitään ongelmia ja osumia sataa laajalta rintamalta. Kalmar tulee olemaan vaikeuksissa hurmiossa olevan ÖSK:n kanssa. Luotetaan vieraiden hyvän vireen jatkuvan. FT: 3-2
 4. 2.5

  Allsvenskan 20.00 AIK - Jönköping Södra BTTS; Yes 1.80 bet365 - Sarjataulukon 11. sijalla oleva AIK isännöi Friends Arenalla sarjanousija Jönköping Södraa. J-Södra on aloittanut kautensa erittäin pirteästi ja joukkue löytyykin taulukosta viidenneltä sijalta. Jönköping on painanut kiitettävästi nousijan innolla, mutta suotuisat tuulet tulevat väkisin laantumaan jollain aikavälillä kärkijengien saadessa peliään uomiin. Paperilla J-Södra on sarjan heikoimpia, mutta joukkueen pelitapa on hyvin jokaisen selkärangassa nousuun päättyneeltä viime kaudelta. Itseluottamusta täynnä oleva Jönköping ei ole missään nimessä helppo vastus, mutta AIK lähtee illan otteluun selkeänä suosikkina. Gnagetin ongelmana on ollut ailahtelevaisuus - myös otteluiden sisällä. Solnalaisten haasteena on pyörittää laadukasta peliä täydet 90 min. Välähdyksiä nähdään joka ottelussa siitä, mihin laadukas ryhmä parhaimmillaan pystyy. Maalintekovoimaa löytyy, mutta puolustus on yllättäen pettänyt pahemman kerran. AIK:n alakerrassa tuntuu olevan kommunikaatio-ongelmia ja varsin vapaita maalipaikkoja aukeaa vastustajille useampia per ottelu. Myös Jönkö saanee tilaisuutensa maalata ainakin sen yhden osuman. Kalmar FF - Örebro SK (DNB) 2 2.33 Unibet - Tasapelillä rahat takaisin. Kalmarille osattiin ennustaa jonkinasteisia haasteita jo ennen kauden alkua, mutta joukkueen peli on ollut yllättävän heikkoa. Kalmar pystyy AIK:n tapaan pelaamaan ajoittain ihan kelpo futistakin, mutta materiaali ja 90 min suoritustaso jäävät liian usein vajaaksi voittoa haettaessa. Örebro taasen lukeutuu paperilla alemman keskikastin tiettämille, mutta joukkueessa on enemmän potentiaalia kuin Kalmarissa. Ainakin alkukausi on sujunut viime kauden fiaskoalkua valoisammin, sillä ÖSK on neljäntenä. Viidestä viime ottelusta on tarttunut mukaan neljä voittoa ja vain yksi tappio. Örebro pelaa hyvin viihdyttävää futista, verkko pöllyää usein kummassakin päässä. Joukkue on onnistunut hoitamaan maali-iloittelut hyvällä prosentilla itselleen, mutta selvää toki on että puolustus täytyy saada pitkällä aikavälillä parempaan kuosiin. Maalinteon kanssa ei ole mitään ongelmia ja osumia sataa laajalta rintamalta. Kalmar tulee olemaan vaikeuksissa hurmiossa olevan ÖSK:n kanssa. Luotetaan vieraiden hyvän vireen jatkuvan.
 5. Veikkausliiga 18.30 HIFK - KuPS (DC) X2 1.80 bet365 - Torstaina tahkotaan Veikkausliigaa kolmen ottelun voimin. Helsingissä IFK yrittää ottaa ensimmäisen voittonsa KuPSista, joka sai helpottavasti katkaistua tappioputkensa edellisessä ottelussa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti ja pisteet jakautuivat KuPSin hyväksi 1-7. HIFK-luotsi Jani Honkavaarakin myöntää kuopiolaisten olevan stadilaisille iso haaste, KuPS ei ole missään nimessä mukavin vastustaja isännille. Etenkään nyt, kun ensimmäiset pelit takerrellen aloittanut kuopiolaisryhmä parantaa peliään pala palalta. Tappioputki katkesi Suomen cupissa rutiinivoitolla JäPSistä ja kolme päivää tästä FC Lahti kaatui 2-0. HIFK ei ole pystynyt nappaamaan PK-voiton jälkeen 3 pisteen potteja, mutta pisteen potit kylläkin Lahtea ja Kemiä vastaan. HIFK lähtee matsiin suosikkina, mutta ottelu ei ole missään nimessä sille helppo. Kotijoukkue tulee olemaan jälleen vaikeuksissa ottelun ratkaisemisen kanssa Kemi-pelin tapaan. Peliä uomiin saava KuPS tulee olemaan kova vastus ja itse ennustan IFK:n vaikeuksien jatkuvan keltamustien käsittelyssä. Lisähaasteita peliin tuo tähtirintojen loukkaantumistilanne: sivussa ovat Piirainen, Jurvainen, Salmikivi, Peltonen, Conti, Bäckman ja nyt myös Halme. KuPSin kertoimet ovat laskussa ja tämäkin laskenee huomista kohti mentäessä. FT: 3-2
 6. 28.4

  Veikkausliiga 18.30 HIFK - KuPS (DC) X2 1.80 bet365 - Torstaina tahkotaan Veikkausliigaa kolmen ottelun voimin. Helsingissä IFK yrittää ottaa ensimmäisen voittonsa KuPSista, joka sai helpottavasti katkaistua tappioputkensa edellisessä ottelussa. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kolmesti ja pisteet jakautuivat KuPSin hyväksi 1-7. HIFK-luotsi Jani Honkavaarakin myöntää kuopiolaisten olevan stadilaisille iso haaste, KuPS ei ole missään nimessä mukavin vastustaja isännille. Etenkään nyt, kun ensimmäiset pelit takerrellen aloittanut kuopiolaisryhmä parantaa peliään pala palalta. Tappioputki katkesi Suomen cupissa rutiinivoitolla JäPSistä ja kolme päivää tästä FC Lahti kaatui 2-0. HIFK ei ole pystynyt nappaamaan PK-voiton jälkeen 3 pisteen potteja, mutta pisteen potit kylläkin Lahtea ja Kemiä vastaan. HIFK lähtee matsiin suosikkina, mutta ottelu ei ole missään nimessä sille helppo. Kotijoukkue tulee olemaan jälleen vaikeuksissa ottelun ratkaisemisen kanssa Kemi-pelin tapaan. Peliä uomiin saava KuPS tulee olemaan kova vastus ja itse ennustan IFK:n vaikeuksien jatkuvan keltamustien käsittelyssä. Lisähaasteita peliin tuo tähtirintojen loukkaantumistilanne: sivussa ovat Piirainen, Jurvainen, Salmikivi, Peltonen, Conti, Bäckman ja nyt myös Halme. KuPSin kertoimet ovat laskussa ja tämäkin laskenee huomista kohti mentäessä.
 7. Suomen Cup 18.30 AC Kajaani - HJK 1 28.00 Veikkaus - Kevyt ylikerroin tarjolla Kajaanille. Itse asettaisin kertoimen lähemmäs 15, ehkä jopa 10 pintaan. Ulkomaalaislegioonana tunnettu Kajaani on paperilla Kakkosen kovimpia joukkueita. Ulkomaalaisvahvistukset aiheuttavat aina pientä kysymysmerkkiä yhteispelin ja muiden seikkojen suhteen, mutta nippu on kakkosdivariin laadukas. Kirkkaimpana tähtenä voisi nostaa RoPSissa viime kaudella pelanneen Ibiyomin. Klubi lähtee matsiin lähestulkoon kakkosillaan. "Junnujen" seasta voi bongata avauksesta Tanakan, Forssellin, Tatomirovicin ja Jalaston. Muuten avaukseen laitettu hieman nimettömämpiä kavereita. Kajaanin motivaatio on huipussaan ja tämä peli on koko paikkakunnalle iso tapahtuma, toisin kuin HJK:lle. Kajaanin kausi ei ole vielä alkanut ja kaikki paukut on helppo ladata tähän kohtaamiseen, HJK tuskin kovin tarkkaan scoutannut Kajaania lävitse. Laskisin kajaanilaisten voitolle näistä lähtökohdista n. 10% mahdollisuudet. Ilmaa siis löytyy ja otetaan pikkurahalla kokeiluun FT: 1-1 Eipä ollut kovin kaukana.
 8. 21.4.

  Suomen Cup 18.30 AC Kajaani - HJK 1 28.00 Veikkaus - Kevyt ylikerroin tarjolla Kajaanille. Itse asettaisin kertoimen lähemmäs 15, ehkä jopa 10 pintaan. Ulkomaalaislegioonana tunnettu Kajaani on paperilla Kakkosen kovimpia joukkueita. Ulkomaalaisvahvistukset aiheuttavat aina pientä kysymysmerkkiä yhteispelin ja muiden seikkojen suhteen, mutta nippu on kakkosdivariin laadukas. Kirkkaimpana tähtenä voisi nostaa RoPSissa viime kaudella pelanneen Ibiyomin. Klubi lähtee matsiin lähestulkoon kakkosillaan. "Junnujen" seasta voi bongata avauksesta Tanakan, Forssellin, Tatomirovicin ja Jalaston. Muuten avaukseen laitettu hieman nimettömämpiä kavereita. Kajaanin motivaatio on huipussaan ja tämä peli on koko paikkakunnalle iso tapahtuma, toisin kuin HJK:lle. Kajaanin kausi ei ole vielä alkanut ja kaikki paukut on helppo ladata tähän kohtaamiseen, HJK tuskin kovin tarkkaan scoutannut Kajaania lävitse. Laskisin kajaanilaisten voitolle näistä lähtökohdista n. 10% mahdollisuudet. Ilmaa siis löytyy ja otetaan pikkurahalla kokeiluun
 9. 21.4.

  EHT 20.30 Ruotsi - Venäjä (ML) 2 2.05 bet365 - Ruotsin EHT:tä. Tre Kronor on siis illan isäntä ja vieraaksi saapuu Venäjä. Kotietu on näissä suht merkittävässä roolissa, sillä usein kotijengillä tuntuu olevan parempi motivaatio. MM-kisat ovat kuitenkin tässä vaiheessa hyvin lähellä ja jokainen pelaaja haluaa lätkäistä kovat näytöt pöytään päästäkseen kisakoneeseen. Venäjän motivaatiossakaan ei siis pitäisi olla hirveästi arvuuttelun varaa. Materiaalietu menee itänaapureillemme, etenkin maalivahtiosasto ottaa niskalenkin länsinaapureista. Venäjä on saanut turnaukseen mukaan Semyon Varlamovin ja Sergei Bobrovskin, Ruotsin maalilla torjuu joko Jacob Markström tai Joel Antinlassi. Muita NHL-vahvistuksia Venäjän nipusta: Burmistrov, Tikhonov, Plotnikov, Kalinin, Yakupov. Loput pelaajat KHL:n kermaa. Ruotsi lähtee viikonlopulle SHL-painoitteisella ryhmällä, jota vahvistavat NHL:stä napatatut Larsson, Backlund ja Wennberg. KHL:stä mukana Omark ja Sjögren. Yhteenvetona; Venäjä on nimekkäämpi ja kokeneempi, Ruotsi hieman nimettömämpi muutamalla laadukkaalla vahvistuksella höystettynä. Ruotsin-maalla kun pelataan niin voisi kuvitella Ruotsin olevan hieman lennokkaammalla koivella liikenteessä, mutta luotetaan nyt Venäjän latautuvan koitokseen asiallisesti. Oleg Znarokilla on kuitenkin niin paljon vaihtoehtoja kisakoneeseen jos joillekin ei EHT maistu, ettei ihan höntsällä Venäjän staratkaan voi enää vetää.
 10. Mennään tämä kierros tylsästi suosikkien kelkassa. Eiköhän tuloksena siis kumpaisestakin hikiset 1-1-tasapelit. Veikkausliiga 18.30 HJK - SJK 1 1.90 Nordicbet - Sonera Stadiumilla nähdään herkullinen kamppailu maanantai-illan ratoksi, kun HJK lähtee "haastamaan" hallitsevaa mestaria SJK:ta. HJK-leirissä on tapahtunut vaihtuvuutta seinäjokisia enemmän, mutta stadilaisten peli tuntuu olevan silti paremmin uomissaan kuin SJK:lla. HJK:n laadukkaat vahvistukset ovat päässeet ryhmään hyvin mukaan ja alkukauden otteluiksi Klubi on esiintynyt mukavasti edukseen. SJK sen sijaan onnistui kuin onnistuikin kaatamaan tiukan väännön päätteeksi Kemin, mutta kotikentällä saarelaisia vastaan peli näytti tahmaiselta. Tuosta siis lopputuloksena 0-1-tappio. Tänään HJK lähtee kärkikamppailuun suosikkina, sillä SJK ei ole esiintynyt aiemmissa koitoksissa kovinkaan vahvasti Soneralla. Seinäjokisiltä puuttuu kesikentän elintärkeä lenkki Mehmet Hetemaj, Toni Lehtinen, Timo Tahvanainen, Richie Dorman ja Emil Lindman. Meite on käytettävissä, joten jotain hyvääkin vieraiden näkökantilta. HJK on tänään yksinkertaisesti valmiimpi ja vahvempi, nälkääkin löytyy sopivasti. 1-0. FT: 2-1 FC Lahti - HIFK 1 2.04 Pinnacle - Lahti valmistautuu vasta toiseen otteluunsa, kun HIFK:lla on menossa kolmas. Lahti haki Turusta kelvollisen 1-1-tasapelin, IFK voitti PK:n 2-0 mutta hävisi Interille 1-2. Kumpainenkin tuntuu olevan ihan mukavassa iskukyvyssä heti kauden alkuun. Vieraiden iskukykyä heikentää aavistuksen verran poissaolot (Gela, Bäckman, Piirainen, Peltonen, Conti). Isänniltä sivussa vain pitkäaikaispotilaat Euller ja Länsitalo. HIFK ottaa myös ensituntumaa nurmeen vasta tässä vaiheessa kautta, joten kotietu on entistä merkittävämmässä roolissa. Kentän kunto toki pieni arvoitus. Lahti puolustaa tiiviisti ja Jasse Tuominen iskee kauden toisellaan 1-0-voiton lahtelaisille. FT: 2-2
 11. 18.4

  Mennään tämä kierros tylsästi suosikkien kelkassa. Eiköhän tuloksena siis kumpaisestakin hikiset 1-1-tasapelit. Veikkausliiga 18.30 HJK - SJK 1 1.90 Nordicbet - Sonera Stadiumilla nähdään herkullinen kamppailu maanantai-illan ratoksi, kun HJK lähtee "haastamaan" hallitsevaa mestaria SJK:ta. HJK-leirissä on tapahtunut vaihtuvuutta seinäjokisia enemmän, mutta stadilaisten peli tuntuu olevan silti paremmin uomissaan kuin SJK:lla. HJK:n laadukkaat vahvistukset ovat päässeet ryhmään hyvin mukaan ja alkukauden otteluiksi Klubi on esiintynyt mukavasti edukseen. SJK sen sijaan onnistui kuin onnistuikin kaatamaan tiukan väännön päätteeksi Kemin, mutta kotikentällä saarelaisia vastaan peli näytti tahmaiselta. Tuosta siis lopputuloksena 0-1-tappio. Tänään HJK lähtee kärkikamppailuun suosikkina, sillä SJK ei ole esiintynyt aiemmissa koitoksissa kovinkaan vahvasti Soneralla. Seinäjokisiltä puuttuu kesikentän elintärkeä lenkki Mehmet Hetemaj, Toni Lehtinen, Timo Tahvanainen, Richie Dorman ja Emil Lindman. Meite on käytettävissä, joten jotain hyvääkin vieraiden näkökantilta. HJK on tänään yksinkertaisesti valmiimpi ja vahvempi, nälkääkin löytyy sopivasti. 1-0. FC Lahti - HIFK 1 2.04 Pinnacle - Lahti valmistautuu vasta toiseen otteluunsa, kun HIFK:lla on menossa kolmas. Lahti haki Turusta kelvollisen 1-1-tasapelin, IFK voitti PK:n 2-0 mutta hävisi Interille 1-2. Kumpainenkin tuntuu olevan ihan mukavassa iskukyvyssä heti kauden alkuun. Vieraiden iskukykyä heikentää aavistuksen verran poissaolot (Gela, Bäckman, Piirainen, Peltonen, Conti). Isänniltä sivussa vain pitkäaikaispotilaat Euller ja Länsitalo. HIFK ottaa myös ensituntumaa nurmeen vasta tässä vaiheessa kautta, joten kotietu on entistä merkittävämmässä roolissa. Kentän kunto toki pieni arvoitus. Lahti puolustaa tiiviisti ja Jasse Tuominen iskee kauden toisellaan 1-0-voiton lahtelaisille.
 12. Ei aivan toivotunlainen alku tälle hommalle, mutta kausi vasta aluillaan. Tästä vielä noustaan Veikkausliiga 15.00 PS Kemi - IFK Mariehamn 2 2.51 Pinnacle - PS Kemi pelaa edelleen evakossa Rovaniemen Keskuskentällä, joten kotiedun merkitys lepää lähinnä vieraiden matkarasituksen varassa. SJK-ottelussa katsojia oli ruhtinaalliset ~400 silmäparia. Kemi pelaa tänään vasta kauden toisen ottelunsa ja pistetilin avaaminen on varmasti kemiläisten mielessä. Myös maalitilin avaaminen on Kingsien toiveissa, sillä SJK kaatoi Kemin 2-0. IFK Mariehamn sen sijaan on tahkonnut jo kolme matsia. Kauden avaus HJK:ta vastaan oli vaikea, mutta kahdesta edellisestä kamppailusta on jäänyt käteen täydet 6 pistettä. Sekä RoPS että SJK kaatuivat maalein 1-0, hallitsevasta mestarista voitto irtosi vieläpä vieraskentällä. Saarelaisten kummastakin maalista on vastannut kovavireinen Dever Orgill. Tasoero on vieraiden hyväksi selkeä. Kemin pakkaa sekoittaa entisestään elintärkeän kärjen Sasa Jovovicin lähtö joukkueesta. Christian Eissele ei ole lähtökohtaisesti samaa kaliiberia kuin edeltäjänsä. MIFK:lta puuttuu loukkaantumisen vuoksi laitapakki Albin Granlund, mutta muuten kumpainenkin joukkue pääsee matsiin hyvistä lähtökohdista. Kun Kemillä ei ole omaa kotikenttää puolellaan, on tässä harva asia joka puoltaisi isäntien menestysmahdollisuutta iltapäivän kamppailussa. Luotetaan saarelaisten kovaan vireeseen ja isketään "vieraita" lapulle hyvällä kertoimella. FT: 1-2
 13. 17.4

  Veikkausliiga 15.00 PS Kemi - IFK Mariehamn 2 2.51 Pinnacle - PS Kemi pelaa edelleen evakossa Rovaniemen Keskuskentällä, joten kotiedun merkitys lepää lähinnä vieraiden matkarasituksen varassa. SJK-ottelussa katsojia oli ruhtinaalliset ~400 silmäparia. Kemi pelaa tänään vasta kauden toisen ottelunsa ja pistetilin avaaminen on varmasti kemiläisten mielessä. Myös maalitilin avaaminen on Kingsien toiveissa, sillä SJK kaatoi Kemin 2-0. IFK Mariehamn sen sijaan on tahkonnut jo kolme matsia. Kauden avaus HJK:ta vastaan oli vaikea, mutta kahdesta edellisestä kamppailusta on jäänyt käteen täydet 6 pistettä. Sekä RoPS että SJK kaatuivat maalein 1-0, hallitsevasta mestarista voitto irtosi vieläpä vieraskentällä. Saarelaisten kummastakin maalista on vastannut kovavireinen Dever Orgill. Tasoero on vieraiden hyväksi selkeä. Kemin pakkaa sekoittaa entisestään elintärkeän kärjen Sasa Jovovicin lähtö joukkueesta. Christian Eissele ei ole lähtökohtaisesti samaa kaliiberia kuin edeltäjänsä. MIFK:lta puuttuu loukkaantumisen vuoksi laitapakki Albin Granlund, mutta muuten kumpainenkin joukkue pääsee matsiin hyvistä lähtökohdista. Kun Kemillä ei ole omaa kotikenttää puolellaan, on tässä harva asia joka puoltaisi isäntien menestysmahdollisuutta iltapäivän kamppailussa. Luotetaan saarelaisten kovaan vireeseen ja isketään "vieraita" lapulle hyvällä kertoimella.
 14. 11.4

  Allsvenskan 20.00 Malmö FF (-1.5) - GIF Sundsvall 1 1.88 Unibet - Tasoero on valtava isäntien hyväksi. Sundsvall ei ole pärjännyt kovinkaan kummoisesti Swedbank Stadionilla ja sama trendi tullee jatkumaan. MFF on ärsytetty kun se menetti johtonsa sarjanousija J-Södran vieraana häviten siis ottelun. Giffarna ei ole tänään helpoimman mahdollisen iltapuhteen äärellä. Rosenberg ottaa isännät reppuselkään ja Malmö nappaa plakkariinsa 3-0-voiton.
 15. Maalaillaan edellinen kohde kun päästään sorvin ääreen. Tämäkin vihje lyhyin perusteluin kun puhelimella rustaillaan. Allsvenskan 20.00 Malmö FF (-1.5) - GIF Sundsvall 1 1.88 Unibet - Tasoero on valtava isäntien hyväksi. Sundsvall ei ole pärjännyt kovinkaan kummoisesti Swedbank Stadionilla ja sama trendi tullee jatkumaan. MFF on ärsytetty kun se menetti johtonsa sarjanousija J-Södran vieraana häviten siis ottelun. Giffarna ei ole tänään helpoimman mahdollisen iltapuhteen äärellä. Rosenberg ottaa isännät reppuselkään ja Malmö nappaa plakkariinsa 3-0-voiton. FT: 1-2
×