Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

neoxis

Jäsen
 • Viestejä

  4
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  3 [ Lahjoita ]

Maine

0

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

2 199 Profiilivierailua
 1. tolla logiikalla jokaisen paremman kotijoukkeenhan kannattais ratkasta vasta game 7:ssä

 2. 6.8

  TPS - AC OULU klo 16 Valinta: AC OULU dnb 2.10 bet365 Odotan tästä paljon tasäväkisempää ottelua kuin markkinat ja laittaisin itse Oulun tässä nykyvireisenä selkeäksi suosikiksi. Oulun pelejä viimeaikoina nähneenä nousee Oulun kokoonpanosta selkeästi yksi nimi ylitse muiden Aristote "Totti" Mboma joka johtaa ykkösen maalipörssiä 13 maalilla ja pystyy huikeilla yksilötaidoilla ratkaisemaan pelejä, toki Oululta myös muita maalintekijöitä löytyy esim rangaistuspotkuspesialisti David Ramadingay joka valittiin juuri ykkösen heinäkuun pelaajaksi. Oulu saa lisäksi laitahyökkääjä Gilberton takaisin tähän peliin joka varmasti vahvistaa entisestään oulun hyökkäysrivejä. Tps myös esitellyt melko hyviä otteita viimeaikoina mutta selkeää ailahtelevaisuutta myös havaittavissa sillä hävisivät viimeisen kotipelinsä 1-3 heikolle KTP: lle, huomioidaan kuitenkin että silloin Tps:n konkarihyökkääjä Mikko Hyyrynen oli poissa kokoonpanosta. Hyyrynen iski viimepelissä Oulua vastaan lisäajalla 0-1 maalin joka varmasti vieläkin kummittelee Oululaisten mielissä. Yhteenvetona: AC Oululla tällä hetkellä huikea hurmos päällä ja heidän pelistään huokuu itsevarmuus. AC Oulu haluaa varmasti hakea nyt revanssin epäonnisesta viimepelistä Tepsiä vastaan ja tahtoo myös pysyä sarjan kärjessä. Uskon kovasti Oulun voittoon mutta varmistellaan vielä dnb tyyppisellä vedolla koska kovassa vedossa oleva Hyyrynen voi myös tehdä maalin jollei Oulun puolustus merkkaa tätä miestä tarpeeksi hyvin.
 3. 22.6

  Veikkaus 3.80
 4. 5.4

  Kiitos huomiosta, korjattu!
 5. 5.4

  Käsipallon Em-karsintaa klo 16.05 Suomi-Romania yli 54.5 2,08 @ Expekt Viime kohtaamisessa meni rikki yli 60 pistettä ja tuskinpa tässäkään pelissä enää maaleja säästellään. Expektin kerroin eroaa selvästi markkinoista joissa yleisesti tarjotaan tähän tasabookkia. Kokeilemisen arvoinen kohde. ja helposti tuli kotiin 32-29 !
×