Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   10.00 kerroin Suomelle VAIN VihjeParatiisin kautta (ei kierrätysvaatimuksia)   15.02.2018

   VihjeParatiisin kautta eksklusiivinen bonus Mr Greenille. Uudet asiakkaat saavat 10.00 kerrointa (norm. kerroin 2.85) Suomen voitolle Ruotsia vastaan. Ehdot:
   - Rekisteröi tili TÄSTÄ
   - Saat Suomen voitolle Ruotsia vastaan 10.00 kertoimen.
   - Enimmäispanos on 5€
   - Voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia tilille. Noston voi suorittaa vaikka saman tien.
   - Tarjous voimassa sunnuntai klo 14:10 asti  

neoxis

Jäsen
 • Viestejä

  4
 • VP-Pistettä

 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

0

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

2 090 Profiilivierailua
 1. 6.8

  TPS - AC OULU klo 16 Valinta: AC OULU dnb 2.10 bet365 Odotan tästä paljon tasäväkisempää ottelua kuin markkinat ja laittaisin itse Oulun tässä nykyvireisenä selkeäksi suosikiksi. Oulun pelejä viimeaikoina nähneenä nousee Oulun kokoonpanosta selkeästi yksi nimi ylitse muiden Aristote "Totti" Mboma joka johtaa ykkösen maalipörssiä 13 maalilla ja pystyy huikeilla yksilötaidoilla ratkaisemaan pelejä, toki Oululta myös muita maalintekijöitä löytyy esim rangaistuspotkuspesialisti David Ramadingay joka valittiin juuri ykkösen heinäkuun pelaajaksi. Oulu saa lisäksi laitahyökkääjä Gilberton takaisin tähän peliin joka varmasti vahvistaa entisestään oulun hyökkäysrivejä. Tps myös esitellyt melko hyviä otteita viimeaikoina mutta selkeää ailahtelevaisuutta myös havaittavissa sillä hävisivät viimeisen kotipelinsä 1-3 heikolle KTP: lle, huomioidaan kuitenkin että silloin Tps:n konkarihyökkääjä Mikko Hyyrynen oli poissa kokoonpanosta. Hyyrynen iski viimepelissä Oulua vastaan lisäajalla 0-1 maalin joka varmasti vieläkin kummittelee Oululaisten mielissä. Yhteenvetona: AC Oululla tällä hetkellä huikea hurmos päällä ja heidän pelistään huokuu itsevarmuus. AC Oulu haluaa varmasti hakea nyt revanssin epäonnisesta viimepelistä Tepsiä vastaan ja tahtoo myös pysyä sarjan kärjessä. Uskon kovasti Oulun voittoon mutta varmistellaan vielä dnb tyyppisellä vedolla koska kovassa vedossa oleva Hyyrynen voi myös tehdä maalin jollei Oulun puolustus merkkaa tätä miestä tarpeeksi hyvin.
 2. 22.6

  Veikkaus 3.80
 3. 5.4

  Kiitos huomiosta, korjattu!
 4. 5.4

  Käsipallon Em-karsintaa klo 16.05 Suomi-Romania yli 54.5 2,08 @ Expekt Viime kohtaamisessa meni rikki yli 60 pistettä ja tuskinpa tässäkään pelissä enää maaleja säästellään. Expektin kerroin eroaa selvästi markkinoista joissa yleisesti tarjotaan tähän tasabookkia. Kokeilemisen arvoinen kohde. ja helposti tuli kotiin 32-29 !
×