Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!

neoxis

Jäsen
 • Viestejä

  5
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  7 [ Lahjoita ]

Maine

0

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

2 334 Profiilivierailua
 1. 4.11

  Perussääntönä täällä voi pitää sitä että osuneet verot maalataan vihjaajan toimesta vihreäksi ja hävinneet vedot jätetään maalaamatta.
 2. tolla logiikalla jokaisen paremman kotijoukkeenhan kannattais ratkasta vasta game 7:ssä

 3. 6.8

  TPS - AC OULU klo 16 Valinta: AC OULU dnb 2.10 bet365 Odotan tästä paljon tasäväkisempää ottelua kuin markkinat ja laittaisin itse Oulun tässä nykyvireisenä selkeäksi suosikiksi. Oulun pelejä viimeaikoina nähneenä nousee Oulun kokoonpanosta selkeästi yksi nimi ylitse muiden Aristote "Totti" Mboma joka johtaa ykkösen maalipörssiä 13 maalilla ja pystyy huikeilla yksilötaidoilla ratkaisemaan pelejä, toki Oululta myös muita maalintekijöitä löytyy esim rangaistuspotkuspesialisti David Ramadingay joka valittiin juuri ykkösen heinäkuun pelaajaksi. Oulu saa lisäksi laitahyökkääjä Gilberton takaisin tähän peliin joka varmasti vahvistaa entisestään oulun hyökkäysrivejä. Tps myös esitellyt melko hyviä otteita viimeaikoina mutta selkeää ailahtelevaisuutta myös havaittavissa sillä hävisivät viimeisen kotipelinsä 1-3 heikolle KTP: lle, huomioidaan kuitenkin että silloin Tps:n konkarihyökkääjä Mikko Hyyrynen oli poissa kokoonpanosta. Hyyrynen iski viimepelissä Oulua vastaan lisäajalla 0-1 maalin joka varmasti vieläkin kummittelee Oululaisten mielissä. Yhteenvetona: AC Oululla tällä hetkellä huikea hurmos päällä ja heidän pelistään huokuu itsevarmuus. AC Oulu haluaa varmasti hakea nyt revanssin epäonnisesta viimepelistä Tepsiä vastaan ja tahtoo myös pysyä sarjan kärjessä. Uskon kovasti Oulun voittoon mutta varmistellaan vielä dnb tyyppisellä vedolla koska kovassa vedossa oleva Hyyrynen voi myös tehdä maalin jollei Oulun puolustus merkkaa tätä miestä tarpeeksi hyvin.
 4. 22.6

  Veikkaus 3.80
 5. 5.4

  Kiitos huomiosta, korjattu!
 6. 5.4

  Käsipallon Em-karsintaa klo 16.05 Suomi-Romania yli 54.5 2,08 @ Expekt Viime kohtaamisessa meni rikki yli 60 pistettä ja tuskinpa tässäkään pelissä enää maaleja säästellään. Expektin kerroin eroaa selvästi markkinoista joissa yleisesti tarjotaan tähän tasabookkia. Kokeilemisen arvoinen kohde. ja helposti tuli kotiin 32-29 !
×