Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Lehewi

Jäsen
 • Viestejä

  6
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  4 [ Lahjoita ]

Maine

4

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

2 585 Profiilivierailua
 1. 3.4

  Katsoin että kertoimet Washingtonilla nousussa ja syykin löytyi: Zimmerman sivussa
 2. Kiitä vihjeestä!

  Jonzelle taas iso käsi näkemyksen lainaamisesta tappeluihin. Tuli otettua tuo Deontay Wilder tipsi kertoimilla 3 ja 8 ja molemmat kotiin! "Unbeaten heavyweight contender Deontay Wilder (31-0, 31 KO’s) scored his 31st consecutive knockout in defeating Malik Scott (36-2-1, 13 KO’s) by a 1st round knockout. Deontay landed a left-right combination that put Scott down on the canvas. He tried to get back to his feet but he was too hurt to get up. The crowd booed the stoppage because it Scott went down too easy. The punch that hurt Scott was a left hook to the side of his head. Deontay followed that with a straight right hand down the middle that appeared to be blocked by Scott. However, the shot still drove Scott’s gloves into his face, and that could have contributed to him being hurt. “The left was to the temple,” Deontay said. “People don’t understand that even when you have your gloves up, you’re still being hit with 230 pounds of power. It still hurts. I don’t care if it don’t go past 4 rounds. I’m just on a mission to win the heavyweight championship of the world and bring it back to America. BOMB SQUAD!!!”
 3. 15.3.

  HCK:n paras pistemies Roope Ranta 26+33 jatkaa tässä matsissa pelikiellossa. Unibet ja bet365 tarjoaa 2,45 suorasta voitosta
 4. 28.12

  HUOM! Alkaa aamulla kello 9.00 Incheon Elephants - Anyang Kites 1st quarter Incheon Elephants -2.0 1.9 Incheonilla(5/10) kotona vastassa sarjajumbo Anyang. Myös kuntopuntarin sijat 5 (Incheon) ja 8 (Anyang) puhuvat kotijoukkueen puolesta. Mutta se mikä herätti oman huomion jo muutama päivä sitten oli Incheonin pelaaminen matsien alussa. Joukkue on voittanut viime matsien ensimmäisistä neljänsistä 9/10. Ironista kyllä, ainoa häviö on tullut juuri nyt vastassa olevalle Anyangille mutta sille en tässä tapauksessa laita suurta painoarvoa. DISCLAIMER! Vihje on amatööriveikkaajan sepustuksia Itse otan kyllä kohtuu panoksella... Turvallisempi vaihtoehto ilman tasoitusta antaa kertoimeksi 1.55
×