• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Suomen helpoin talletusbonus Unibetille. Talleta 40€, pelaa 120€:lla (Tarjous loppuu 31.7!)   14.02.2016

   Saimme yhden markkinoiden kovimman bonuksen ainoastaan VihjeParatiisin käyttäjille. (Tarjous voimassa vain 31.7 asti!) TEE TILI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja lue ohjeet alta. (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä)   Erikoistarjous! Triplaamme ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön! Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!
   Kuinka lunastan bonukset?
   1.    Täytä rekisteröitymislomake klikkaamassa TÄSTÄ ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä ehdot ja säännöt. (Jos linkki ei toimi, ota adblock pois päältä)
   2.    Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi triplaten ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka.
   3.    Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.
   4.    Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.
    

Lehewi

Jäsen
 • Content count

  6
 • VP-Pistettä

 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

4

About Lehewi

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

2 448 profile views
 1. 3.4

  Katsoin että kertoimet Washingtonilla nousussa ja syykin löytyi: Zimmerman sivussa
 2. Jonzelle taas iso käsi näkemyksen lainaamisesta tappeluihin. Tuli otettua tuo Deontay Wilder tipsi kertoimilla 3 ja 8 ja molemmat kotiin! "Unbeaten heavyweight contender Deontay Wilder (31-0, 31 KO’s) scored his 31st consecutive knockout in defeating Malik Scott (36-2-1, 13 KO’s) by a 1st round knockout. Deontay landed a left-right combination that put Scott down on the canvas. He tried to get back to his feet but he was too hurt to get up. The crowd booed the stoppage because it Scott went down too easy. The punch that hurt Scott was a left hook to the side of his head. Deontay followed that with a straight right hand down the middle that appeared to be blocked by Scott. However, the shot still drove Scott’s gloves into his face, and that could have contributed to him being hurt. “The left was to the temple,” Deontay said. “People don’t understand that even when you have your gloves up, you’re still being hit with 230 pounds of power. It still hurts. I don’t care if it don’t go past 4 rounds. I’m just on a mission to win the heavyweight championship of the world and bring it back to America. BOMB SQUAD!!!”
 3. HCK:n paras pistemies Roope Ranta 26+33 jatkaa tässä matsissa pelikiellossa. Unibet ja bet365 tarjoaa 2,45 suorasta voitosta
 4. HUOM! Alkaa aamulla kello 9.00 Incheon Elephants - Anyang Kites 1st quarter Incheon Elephants -2.0 1.9 Incheonilla(5/10) kotona vastassa sarjajumbo Anyang. Myös kuntopuntarin sijat 5 (Incheon) ja 8 (Anyang) puhuvat kotijoukkueen puolesta. Mutta se mikä herätti oman huomion jo muutama päivä sitten oli Incheonin pelaaminen matsien alussa. Joukkue on voittanut viime matsien ensimmäisistä neljänsistä 9/10. Ironista kyllä, ainoa häviö on tullut juuri nyt vastassa olevalle Anyangille mutta sille en tässä tapauksessa laita suurta painoarvoa. DISCLAIMER! Vihje on amatööriveikkaajan sepustuksia Itse otan kyllä kohtuu panoksella... Turvallisempi vaihtoehto ilman tasoitusta antaa kertoimeksi 1.55