Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      
  • VihjeParatiisi.com

   Erikoisbonus Unibetin uusille! Veikkaa Tapparan voittoa ja saat 60€ ilmaisvedon.   17.04.2018

   Unibet tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta Liiga-finaaliin! Jos lyöt Tapparaa väh. 10€ panoksella ja veto osuu, saat normaalien voittojesi lisäksi 60€ ilmaisvedon. Ilmaisvedosta saatavat voitot ovat kierrätysvapaata rahaa, jotka voi nostaa vaikka heti tilille! Tarjoukseen voi osallistua kaikki Unibetin uudet asiakkaat. Tämän lisäksi uudet asiakkaat saavat hyödyntää normaalin tervetulobonuksen, jossa on Suomen helpoin kierrätys (vain 4x). Tappara - Kärpät matsi alkaa torstaina klo 18:30, promoon ehtii osallistua siihen asti! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (HUOM. Vain tämän linkin kautta tilin tehneet osallistuvat promoon)
   2.) Ota halutessasi Suomen helpoin tervetulobonus: 100%,100€ asti; kierrätys 4x bonus
   3.) Lyö väh. 10€ veto Tapparan suoralle (1X2) voitolle ennen pelin alkua [Ottelu alkaa to klo 18:30]
   4.) Jos Tappara voittaa, saat normaalien voittojen lisäksi 60€ ilmaisvedon, joka maksetaan tilillesi perjantaina klo 18:00 mennessä
   5.) Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen, jossa on yli 1.40 kerroin. Ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita! Ehdot:
   - Pelaajan tulee panostaa vähintään 10€ Tappara – Kärpät otteluun Pre-vedonlyönnissä.
   - Ollakseen oikeutettu tarjoukseen, pelaajan tulee rekisteröityä Tämän linkin kautta 18.-19.4.2018 ja olla uusi asiakas. Tuplatilejä ei lasketa mukaan.
   - Jos Tappara voittaa ottelun pelaajan tilille maksetaan 60€ ilmaisveto perjantaina 20.4 klo 18.00 mennessä
   - Ilmaisveto tulee käyttää yli 1.4 kertoimiin ja vedosta ei makseta panosta takaisin. Jos esim saat 60€ ilmaisvedon, lyöt sillä vetoa kohteessa jossa kerroin 2.00, saat vedon voittaessa 60€ tilillesi.

Wempele

Jäsen
 • Viestejä

  666
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  57
 • Pistettä

  36 [ Lahjoita ]

Maine

431

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tennis,Yleisurheilu,Talvilajit,Koripallo

Vierailijat

7 152 Profiilivierailua
 1. 6.4

  Ravit Örebro lähtö 5 voittaja Manzano kerroin 1.75@bet365 Manzano starttaa tässä ruotsin lounasravien toisessa kohteessa suurena suosikkina, alustavat prosentit 65% eikä syyttä. Hevonen on startannut urallaan 10 kertaa ja voittanut noista seitsemän ja ollut kerran kolmas. Tänä vuonna se aloitti tammikuussa mailin matkan voitolla komealla tuloksella 13.8 ja kilpaili sen jälkeen seuraavan kerran maaliskuun lopussa jolloin jälleen tuloksena voitto täydellä matkalla. Hevonen on ottanut suurimman osan voitoistaan keulasta mutta osoitti viime juoksussa osaavansa voittaa muualtakin. Tässä lähdössä kakkosradalta se päässee keulaan tai ainakin hakemaan sen aikaisessa vaiheessa ja vakiokuski kontio rattailla tutulla örebron radalla tuskin mitään kummallisuuksia tulee tapahtumaan kun pahin haastajakin lähtee takarivistä ja jomppe korkkaa helpon voiton jälleen.
 2. 5.4

  Ravit Toto64 Boden Lähtö 8 Voittaja Il Diablo kerroin 1.90@bet365 Myös tässä lähdössä isona suosikkina starttaa Ulf Ohlssonin ajokki Il Diablo. Hevonen laukkasi kauden avauskisassaan solvallassa, mutta on sen jälkeen ottanut kolme vakuuttavaa voittoa putkeen. Viimeksi hevonen juoksi kuolemanpaikalla koko lähdön ajan, mutta karkasi siitä huolimatta aivan ylivoimaiseen voittoon. Nyt rattaille hyppää vielä ruotsin parhaimpiin kuskeihin kuuluva Ulf Ohlsson joten laukan riski minimalisoituu ja takarivin lähtöpaikaltakin Ohlsson löytänee oikeat linjat voittoon ajamisen suhteen. Viimeksi hevonen meni voltista lähelle ennätystään 15.4ke, ja tuollaisilla ajoilla ollaan erittäin vahvoilla tässä lähdössä.
 3. 5.4

  Ravit Boden Toto64 Lähtö 7 Voittaja Hesiod kerroin 1.85@bet365 Ruotsin Toto64 neljännessä kohteessa starttaa 40metrin takamatkalta lähdön suuri suosikki Hesiod. Tällä hetkellä alustavasti 55% pelattu hevonen on ansaitusti suosikki tuplapakiltakin. Se on tällä hetkellä kolmen startin voittoputkessa ja voittanut uransa 16 startistaan peräti 11 kappaletta. Ulf Ohlsson on hevosen vakiokuski, ja tunteekin sen kuin omat taskunsa. Hevonen palasi viimeiseen starttiinsa lähes vuoden tauolta, ja oli samantien mitä mainioin. Se lähti tuossakin lähdössä 40metrin takamatkalta, ajeli rauhassa eteenpäin ja lopussa näytti jo että häviäisi lähdön, mutta kolmen rintamassa se rupesi lopussa hienosti vastaamaan ja selkeästi oli voitonhaluisin näistä kolmesta hevosesta ja otti suht varman voiton. Tulee olemaan tässä lähdössä vielä terävämpi ja vastus paperilla ei näytä kovin pahalta joten kiertänee helppoon voittoon.
 4. 3.4.

  Ravit Solvalla Lähtö 9 Quite Windy Top3 kerroin 1.55@bet365 Alotellaan kuukautta nyt saleteilla, että pääsisi osumien makuun. Hevonen on tällä kaudella startannut kuusi kertaa, joista saldona 2 voittoa, 2 kolmossijaa. Viimeisimmät kaksi lähtöi olivat lähdöt, joissa sijoitukset painuivat 3 ulkopuolelle olivat kovia ja voittajakerroin hevosella 12.0 ja 9.9 ja silti sijoittui mukavasti kärjen tuntumaan 4 ja viidennelle sijalle. Hevosen odotetaan tänään starttaavan avojaloin, ja kun se on kaikki viimeisimmät kilpailut juossut hyvin kengät jalassa, ja aiemmin nähdyn mukana ilman kenkiä hevoseen saadaan vielä muutama vaihde lisää, joten meno saattaa koventua paljonkin illalla. Hevonen on erittäin ravivarma, ja takamatkan kakkosradalta se tulee saamaan nätin reissun, todennäköisesti tavoitteena on päästä Moni To Sparen selässä juoksemaan, josta sitten lopussa spurtataan ohi. Ihmettelen ellei tämän iltaisessa kevyessä porukassa hevosta nähtäisi kolmen joukossa.
 5. 3.4.

  Ravit Toto75 Solvalla lähtö 8 Voittaja Rigel Face kerroin 2.10@bet365 Rigel Face palasi viimeiseen kilpailuunsa neljän kuukauden huoltotauolta. Se juoksi tuossa kovatasoisessa Toto86 päätöskohteessa sisäradan viimeisissä pareissa, tehden suojaisaa paluukisaa tauolta. Kun se oli aloittamassa lopussa kiriä, se jäi toisella radalla huonon selän taakse jumiin ja kääntäessään ulospäin kiriin pääsi laukka yllättämään, tuo johtui puhtaasti siitä että hevonen oli jatkuvasti paketoituna eikä päässyt ollenkaan tekemään omaa juoksuaan ja oli erittäin hyvävoimaisen näköinen laukatessaan ja olisi saattanut ravilla nousta erittäin korkealle. Luokaltaan hevonen on kuitenkin tämän iltaiseen lähtöön aivan ylivoimainen, ja 24 startsita 8 voittoa napannut voitokas ori saa tänään varmasti takamatkalta nätimmän juoksun, ja lähtö ajetaan tällä kertaa niin että hevosella ajetaan voitosta. Juostava keskipitkä 2640 metrin matka on vain plussaa, sillä hevonen on mennyt parhaimmillaan jopa 13.9 kyytejä pitkän matkan voltista. Tänään kovimmat haastajat ovat samaiseen aikaan kyenneet vain 500metriä lyhyemmällä matkalla. Ohlsson saanee hevoselle heti hyvän paikan parijonosta, josta sitten lopussa kääntää voittoisaan kiriin.
 6. Huhtikuun vihjauskilpailu

  mukana ja 7.50 raja kompromissi
 7. 31.3

  Koripalloa Italia Lega A Brindisi-Sassari pelivalinta sassari -7.5 kerroin 3.30@Unibet Sassari on sarjataulukossa sijalla 7, Brindisi sijalla 14. Sassari on voittanut viimeisestä viidestä ottelustaan kolme, kun brindisin vastaava saldo on ainoastaan yksi voitto. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kerran, jolloin Sassari raiskasi kotonaan jopa 24pisteen erolla. Materiaaliero joukkueiden välillä on merkittävä ja Sassari tarvitsee näistä otteluista voittoja varmistaakseen playoff paikkansa.
 8. 31.3

  Koripalloa NBA(22:00) Washington Wizards-Charlotte Hornets Pelivalinta Hornets -3.5 kerroin 3.60@Unibet Hornets on pelannut hyvin kun se on voittanut peräti 4/5 viimeisestä ottelustaan. Puolestaan wizardsin saldo on päinvastainen, ainoastaan yksi voitto viimeiseen viiteen otteluun. Tähän kun lisätään se että Hornets on voittanut kaksi edellistä keskinäistä tänä vuonna, sekä vieraissa että kotona ja reiluilla 17 ja 24p eroilla. Lisäksi ensimmäisen kohtaamisen kotonaan se voitti jatkojen jälkeen 5p erolla. En siis käsitä miten nyr alavireistä wizardsia vastaan hornets on näin iso altavastaaja.
 9. 31.3

  Klosterskogen ravit lähtö 10 voittaja Bryssel kerroin 1.65@bet365 Bryssel parhaana päivänään näitä hevosia vastaan, ei pitäisi olla edes samalla viivalla. Björn Goop osaa takamatkalta varmasti ajaa hienosti oikein hevosella eteenpäin ja mikäli hevonen on ollenkaan normaali ei viivalta löydy yhtään vastaavaa. viimeksi 2600m 2takamatkalta 14.4 aikaan ja ylivoimaiseen voittoon. vastaavalla suorituksella voitto irtoaa jälleen.
 10. 31.3

  Ravit Toto75 Klosterskogen Ingbest top3 kerroin 1.65 Ingbest on tässä porukassa erittäin vökevä hevonen ja polkee parhaita kyytejä kaikista. Lisäksi se on erittäin ravivarma, 3,1,1,3 viimeiset neljä sijoitusta ja ajat todellakin porukan parhaita. Takarivin lähtöpaikka hieman huonontaa asemaa mutta muuten hevonen on niin väkevä että vakiokuski Tom Erik Solbergin ajamana kipuaa se erittäin korkealle tässä tehtävässä.
 11. 31.3

  Ravit Klosterskogen 75 Lähtö 11 Top3 BBS Sugarlight kerroin 1.70@bet365 BBS sugarlight on neljässä startisdaan ollut kolme kertaa kakkonen tällä kaudella ja ykdi lähtö oli sen verran kovatasoinen ettei voinut mitään odottaakaan. Tänään vastassa varsin sopivan tuntuinen vastus ja hevosen kunto on mainio. Se on nopea auton takaa ja tänään kun on open stretch käytössä se saattaa sinne suosiolla päästä. Joka tapauksessa hyvä juoksu keulan tuntumassa tiedossa, jolla kolmen joukkoon sijoitus enemmän kuin lähellä.
 12. 31.3

  Ravit Toto76 Kaustinen Ypäjä Hereiam-Archie Dream valinta 1 kerroin 1.60@bet365 Ypäjä Hereiam on tässä lähdössä selvä suosikki. Molemmat hevoset ovat nopeita auton takaa, mutta tällä kertaa Archie Dreamilla todennäköisesti tyydytään suosikin selkään. Ypäjä hereiam voitti viimeksi kuolemanpaikalta ylivoimaiseen tyyliin ja sitä ennen se menetti keulan yllätyshyökkäyksen tehneelle shadow of brisbanelle mutta kiritti tätä hyvin ja oli toinen maalissa. Tänään Ypäjä edennee keulaan ja uskon että vetää siitä maaliin asti. Niin mainio se on kahdessa edellisessä ollut.
 13. 31.3

  Ravit Toto76 Diktaattori-Tähen Toivomus valinta 1 kerroin 1.45@bet365 Hevoset olivat viimeksikin Costellon voittamassa lähdössä samalla viivalla ja Diktaattori oli mukavasti toinen kun taas Tähen toivomus oli vasta kuudes. Nyt se pääsee eturivistä matkaan ja kärkkyy melko varmasti juoksua suosikkien selässä josta nousee jälleen korkealle.
 14. 31.3

  Ravit toto76 Kaustinen Lähtö 9 Regent Zet-Sues Photo valinta 1 kerroin 1.60@bet365 Regent zet oli viimeksi erittäin hyvä,ottaessaan helppoon tyyliin kovalla kirillä parijonosta voiton. Hevonen on parhaimmillaan talviradoilla ja tänään on vielä sellaista luvassa. Sues Photoon nähden takamatkaa on 20metriä, mutta viime kerran kaltaisella kirillä voitto on jälleen lähellä. Tällä kaudella kuudesta startista statistiikka 3-1-1 kun sues photolla on ainoastaan yksi startti eikä suoritusvarmuudesta ole takuuta. Santtu ohjastaa tässä nätisti parijonoon Regent Zetin ja tulee lopussa lähelle voittoa.
 15. Maaliskuun vihjauskilpailu

  tilanne vaatii tiukkaa viimeistä päivää
×