Jump to content

Agentti

Jäsen
  • Viestejä

    156
  • Liittynyt

  • Viimeksi paikalla

Maine

9

Tietoa

  • Rank
    Aktiivi

Vierailijat

2 166 Profiilivierailua
  1. Onko sillä mitään merkitystä kuka ne vinkit välittää lopulliselle käyttäjälle. Parempi olisi vain jos joku osaisi poimia kaikkien hyvien vinkkaajien vihjeet yksiin kansiin.
  2. Kannattaa tehdä ylikertoimeen tunnarit ja plogiin seuranta. Siellä on todella simppeli systeemi ja kone laskee sun puolesta palautukset sun muut. Pitkässä juoksussa säästät pirusti aikaa tilastoinnin osalta. Mielenkiintoista analyysiä tilastoja unohtamatta. Keep up the good work!
  3. Bostonista löytyy tietoa. Moore on nelosessa keskellä koska alemmat ketjut petti pahasti viime vuonna. Kemppainen ja Acciacari,vai mikä helvetin rupeli olikaan, eivät pystyneet lähimaiskaan kuuluisan Merlot linen korvaukseen. Chara on edelleen tiimin paras pakki vaikka joutunutkin adjustamaan peliään paskan polven tuoman hitauden johdosta. Shut down roolissa kova edelleen vaikkei olekaan enää molempiin suuntiin se difference maker. Yhtä pakkia vaille contender, se vain tulisi olla ihan top pakki, joita ei ole saatavilla. Colin Miller tai draftista hommattu Carlo voi murtautua pelaavaan kokoonp
  4. Agentti

    6.10

    NHL; Winnipeg-Anaheim 1 2.3@nordicbet Winnipeg kotona liigan äänekkäimmän yleisön edessä pääsee pelaamaan aina ailahtelevaa Anaheimia vastaan. Vanha kunnon kurpitsapää ei enää pimennä Kanea ja Ladd tekee kotona aina pisteitä. Erittäin iso ja fyysinen Wpeg tekee pari ja Anaheimin starat alkavat tuttuun tyyliin kiukuttelemaan joten murskatkin mahollista. Calgary - Vancouver 1 2.75@unibet Erittäin energisesti esiintynyt kotijoukkue pääsee eilen pelanneen Vancouverin kimppuun. Vancouverilla puttuu hyökkääjiä joten bottom 6 on aika kuraa. Maaleja pitäisi tulla molempiin päihin ja paljon jollei Vanc
  5. Agentti

    29.9

    Viimeinen NHL Preseason: Ott- NYI 1 1,95@Nordic NYI-Ott 2 3.1@Nordic Ei saanu hemmettiäkää selvää pelaako vai eikö pelaa kuka kummassaki niin laitetaan molemmat voittamaan Ottawa ihan sen takia. koska heillä on kevyesti liigan laajin pelaajamateriaali tasoltaan. Se nähtiin viime kaudella kun 6 parasta pelaajaa oli poissa ja joukkue porskutti voitosta voittoon.
  6. NHL Preseason: Toronto-Detroid 2 2.6@Unibet Eilen kohtasivat 1 joukkueet ja det murjoi Toronton niin pahasti että tänään oli Carlyle laittanu AHL jämät kentälle.Maalilla on Reimer ja pari vakkaria. Babkock on kutsunut 8 ukkoa AHL tänään, joten saa nähdä millaisen rosterin se saa kasaan. AHL mestaruus meni juurikin Det farmille joten ei hätää Chicago-Washington under 5,5 1.78 Holtby ja Khabibulin luukulla kun nuoret saavat viimeiset näytön paikat. Ovetskin sytyttelemässä soihtua ja varmaan ukot säästelee jo kauden alkuuun.
  7. Agentti

    27.9

    NHL Preseason: Edmonton- Dallas 1ml 1.73@Unibet normi 1 2.25@Unibet -1,5 1 3.2@unibet Edmontonilla pari kh telakalla vakkareista, muuten sarjan avauksen rosteri.Dallasilla aika b-miehistö ja Lehtonen varmaan huilii eilisen jäljiltä joten koitetaan makseja irti kohteesta. Carolina-Buffalo 2 2.95@Unibet Carolinalla loukkaantumisia ja eilinen peli CBJ vastaan alla. Buffalo saa suht hyvän rosterin kasaan joten koitetaan rohkeasti normivoittoa
  8. NHL Preseason: NJ-Phi 1 -1.5 3@Unibet NJ lähtee 1 miehistöllä ja Phi vastaavasti aika varamiehisellä rosterilla. Brodeaurin iskä oli kuollut ja maalilla alttaa Schneider. Jospa tällä kertaa NJ menis oikein;D CBJ-Car under 5,5 1.85@Unibet Aika varamies painotteiset rosterit kun pelipaikkaa havittelevat ukot saavat viimeiset mahdollisuudet. Puolustuksessa molemmilla hyviä miehiä ja maalilla Bobrovsky ja (imuri) Ward. Ward voi vejon kusta yksinään, mutta maalin teko voi olla kortilla tänään. Dallas- Colorado 1 2.15@Unibet ja -1,5 3@Unibet 1 rosteri Dal ja ennakkoon vahvempi porukka. Coloradon ros
  9. Agentti

    24.9

    NHL: Toronto-Ottawa 1 2.1@Paf ja -1,5 2.9@Paf Paikallista kamppailua jossa toisella selkeesti surkeempi joukkue tatamilla. Philadelphia- New Jersey 1 2,05@Paf Giroux palaa loukkaantumisen jäljiltä kapellimestariksi, ja NJ eilisen pelin jäljiltä varmaan väsynyt tai eri kokoonpano. Edmonton-New York 1 -1,5 3.25@Paf :Alustavien kokoonpanojen mukaan EDM:Ryan Smyth - Taylor Hall - Ales Hemsky David Perron - Mark Arcobello - Jordan Eberle Ryan Jones - Anton Lander - Tyler Pitlick Ben Eager - Will Acton - Ryan Hamilton EX: Steve MacIntyre Darnell Nurse - Philip Larsen Anton Belov - Justin Schultz T
  10. Agentti

    23.9

    NHL: Boston-Washington 1 1.95@unibet 5/6 top pakeista Bos ja Rask pelaa koko pelin.Was 1 ketju huilii ja kaikki hyvät pakit Mon-NJ 1 2.05@unibet ja .1,5 2.85@unibet Mon 1 miehistöllä liikenteessä, tulee NJ kiire tänä iltana etenkin kun puolet hyvistä on lusitelemassa kotosalla. NJ mennyt väärin vasta kolme kertaa joten nyt omat pois! CBJ- MIN 1 2.2 @unibet Hyvällä miehistöllä huonohkoa vastaan , molemmilla vaihtoehtomolarit jne.
  11. Agentti

    22.9

    NHL: Toronto-Buffalo 1 1,95@Unibet Tor pelaa top2 ketjut ja muista ei ole tietoa,puolustus on nuori mutta buffalolla on b miehistö.
  12. Agentti

    21.9

    NHL: EDM-VANC 1 2.35@unibet -1 3.33@unibet 4-1 voitti vasta vieraissa edm, nyt tuplasti enemmän tulivoimaa kotipelissä. Vanc huilii Senit ja kumppanit. DET-BOS 1 2.3 @unibet ja -1 3,25@unibet 8-2 murjo kiekollista hallintaa esittänyt Detroit vieraissa toissä yönä. Tänään imuri Chad Johnson luukulla ja hyökkäyksessä huileja Bostonilla. Pakkeinakin pari kokematonta kaveria. Edit:DET huilaa kaikki ekan pelin ukot:Franzen-Weiss-Cleary, Nyquist-Andersson-Bertuzzi, Miller-Emmerton-Ferraro Wings' lines (cont.): Jarnkrok-Sheahan-Jurco; on D: Quincey-Smith, DeKeyser-Lashoff, Ouellet-Sproul; Gust
  13. Agentti

    20.9

    NHL: STL- TB 1 1.95@Unibet Elliot ja Halak, hyvät pakit ja laaja hyökkäys vastaan TB nevahööörd puolustajat ja vaihtoehtoinen hyökkäys(eilen oli TB peli) SJ-ANAHEIM 1 2.15@unibet ja -1 3@unibet SJ Niemi luukulla, Marleau,Couture,Thorton,Burns pelaa. ANA matkustanut puolikkaalla ryhmällä reissuun joten ei ole tietoa kenttäpelaajista, mutta maalilla Fasth ja joku ryssä. WAS-CHI 2ml 1.83@unibet WAS pelaa 1ketju kokonaisuudessaan, muuten rupeleita kentällä ja ilmeisesti CHI tulee kovemmalla nipulla koitokseen.
  14. Agentti

    19.9

    NHL Preseason: New Jersey- NY Islanders 1 2.25@Unibet NJ-1 3.15@Unibet Selkeesti kovemmalla kokoonpanolla NJ, NHL vakkareita joku 14 vastaan Isl 5, MV Brodeur ja Puolin.NY puolustajat jotain neverhööödejä Ottawa- Toronto 1ML@Unibet 1.73 Maalila Anderson, 1ketju kokonaisuudessaan ja parit ketjulliset vakkareita. Tor kans tulivoimaa muttei samassa mittakaavassa. Karlssonki pelaa. Boston-Detroit 2 2.95@Unibet Suppan maalilla koko pelin, kovat pakit , mutta hyökkäys jää pahasti Det vastaavan jalkoihin. Kokeilemisen arvoinen ehottomasti.
  15. NHL: Dallas -Florida 1 1,98@bestpoker Flo rosterista en tiiä mutta Dallas lähtee top6 hyökeil ja pakeil liikenteeseen,Luukulla vielä Lehtonen Vancouver- Edmonton 2 2.95@Nordicbet Van ilmeisesti lähtee Sedinit+Kassian 1ketjulla, Garrison Bieksa pakeilla, muuten nuoria kehissä. Edm kaks kovaa hyökkivitjaa hyviä pakkeja ja Dubnyk luukulla. Carolina- CBJ over 5,5 1.8@Unibet CBJ imurit luukulla, Carolinalla Ward, mutta kentällä on molemmilla miehiä jotka pystyy höntsää kiekot maaliin.
×
×
  • Create New...