• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

KovatPaukut

Jäsen
 • Content count

  547
 • VP-Pistettä

  78 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

98

About KovatPaukut

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Erikoisalaa
  Koripallo, NBA

Vierailijat

2 542 profile views
 1. Käyttäjältä @feda loistavaa kopiointi taitoa
 2. Kyllä. mm. Betfair antaa 15€ pelirahaa pelattavaksi. https://www.pokerstrategy.com/betfair-poker/ Muistat vaan rekisteröityä PokerStrategylle ja ladata pokerisovellus heidän kautta. "Get up to 500 bonus StrategyPoints with your first deposit at Betfair Poker. On top of the welcome bonus you earn 3 StrategyPoints for every $1 you rake at Betfair Poker" PokerStrategy tuo ylimääräistä extra rahaa pelitilille kun heidän sivuilta rekisteröidyt tai depoilet uudelle pokerisivulle. https://www.pokerstrategy.com/#uXWXMN 1. Rekisteröidy sivulle yllä olevasta linkistä 2. Painat "valikosta" bonus offers. 3. Valitse haluamasi pokerisivusto 4. Lataa pokeriohjelma 5. Teet pelitilin 6. Lisäät valitsemallesi pokerihuoneelle esim (888) tekemäsi käyttäjätunnuksen ja lisäät kohtaan: Enter your 888poker Username Username: "xxxxx" Näin bonuksesi aktivoituvat ja saat rahaa PokerStrategyn avulla.
 3. Vois niinki sanoo
 4. https://www.pokerstrategy.com/888poker/ 888 pokerin bonus on maukas! Muista rekisteröityä ja kirjautua pokerstrategyyn tämän topicin ensimmäisen postauksen linkistä. Kun olet kirjautuneena mene yllä olevaan linkkiin ja lisää 888 tunnus kohtaan your username: minkä olet tehnyt kun olet 888 liittynyt. Näin saat StrategyPointseja jokasesta 1$ rakesta.
 5. https://www.pokerstrategy.com/#uXWXMN Linkistä: - 50$ Ilmaista rahaa pokeriin tervetulolahjana - Paljon oppimateriaalia lukemisen ja videoiden muodossa - Ole osa maailman suosituinta pokeriyhteisöä - Rekisteröityminen on ilmaista + Joka sunnuntai on arvonta, (iPad, Steam lahjakortteja yms) osallistua voit suorittamalla taskeja. Pokeri tuo hyvää vaihtelua perus vedonlyöntiin. Pokeri on taitolaji ja vain sinä voi päättää miten etenet. Tässä "lajissa" ei jää yhdestä pisteestä "korista" voittorahat kiinni.
 6. Oho taisin kattoo silmät ristissä että oli dortmund eikä benfica
 7. Sport @1.83
 8. Star Hotshots @2.40
 9. Mä menin sä et
 10. 96-97. Pisteen erollakin käy
 11. Eiköhän tänää mennä ojaan yhtä lailla niikuin Jari-Matti Latvala Maisa Torppa aikana Barcelona @2.35 vielä laitetaan.
 12. 05:30 Los Angeles Lakers - Sacramento Kings __________________________________ vihje: Sacramento @2.10 Unibet Sacramento on kuuma joukkue tällä hetkellä liitäen 3 pelin voittoputkessa. Viiteen viime peliin on mahtunut 4 voittoa. LA:lla mennyt heikommin kausi ja joukkue on raapinut viimesestä 5 pelistä 2 voittoa. Kings taistelee päässtä pofseihin kun n. 30 matsi jäljellä runkosarjaa. Sacramentolaiset ei lähde peruuttelemaan Losi vierailulle ja vieraita saa pelata maistuvall kertoimella. De Marcus Cousins on yksi Kingsien tähtipelaajista ja hänen onnistumiset ovat tärkeitä joukkueele.
 13. Sacramento Kings @2.10 KUUMA jengi, maistuu.
 14. Winnipeg Jets @2.00