Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      
  • VihjeParatiisi.com

   Erikoisbonus Unibetin uusille! Veikkaa Tapparan voittoa ja saat 60€ ilmaisvedon.   17.04.2018

   Unibet tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta Liiga-finaaliin! Jos lyöt Tapparaa väh. 10€ panoksella ja veto osuu, saat normaalien voittojesi lisäksi 60€ ilmaisvedon. Ilmaisvedosta saatavat voitot ovat kierrätysvapaata rahaa, jotka voi nostaa vaikka heti tilille! Tarjoukseen voi osallistua kaikki Unibetin uudet asiakkaat. Tämän lisäksi uudet asiakkaat saavat hyödyntää normaalin tervetulobonuksen, jossa on Suomen helpoin kierrätys (vain 4x). Tappara - Kärpät matsi alkaa torstaina klo 18:30, promoon ehtii osallistua siihen asti! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (HUOM. Vain tämän linkin kautta tilin tehneet osallistuvat promoon)
   2.) Ota halutessasi Suomen helpoin tervetulobonus: 100%,100€ asti; kierrätys 4x bonus
   3.) Lyö väh. 10€ veto Tapparan suoralle (1X2) voitolle ennen pelin alkua [Ottelu alkaa to klo 18:30]
   4.) Jos Tappara voittaa, saat normaalien voittojen lisäksi 60€ ilmaisvedon, joka maksetaan tilillesi perjantaina klo 18:00 mennessä
   5.) Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen, jossa on yli 1.40 kerroin. Ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita! Ehdot:
   - Pelaajan tulee panostaa vähintään 10€ Tappara – Kärpät otteluun Pre-vedonlyönnissä.
   - Ollakseen oikeutettu tarjoukseen, pelaajan tulee rekisteröityä Tämän linkin kautta 18.-19.4.2018 ja olla uusi asiakas. Tuplatilejä ei lasketa mukaan.
   - Jos Tappara voittaa ottelun pelaajan tilille maksetaan 60€ ilmaisveto perjantaina 20.4 klo 18.00 mennessä
   - Ilmaisveto tulee käyttää yli 1.4 kertoimiin ja vedosta ei makseta panosta takaisin. Jos esim saat 60€ ilmaisvedon, lyöt sillä vetoa kohteessa jossa kerroin 2.00, saat vedon voittaessa 60€ tilillesi.

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  831
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  21
 • Pistettä

  28 [ Lahjoita ]

Maine

359

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Vierailijat

5 863 Profiilivierailua
 1. Paljon pelaat kuukaudessa vedonlyöntiin?

  Joskus tullut pelattua ~40000€ kuukaudessa
 2. Kadonneet / hiljentyneet VP:läiset

  No ei oo ei.. mutta tossa ku alkoi noita eri vihjaajia nostelee, ketkä on vahvasti VP:tä ja osa sen historiaa..
 3. Mille nauroit viimeksi?

  Liittynyt 4.7.2008 viimeksi paikalla 4.7.2008 Ei oo paljoa näkyny
 4. Kadonneet / hiljentyneet VP:läiset

  Joo noita nimiä ei yksinkertaisesti myöskään voi sivuttaa, kun puhutaan VP:n Hall Of Fame: sta ja legendoista. Ja @JapBet kuuluu kanssa listalle
 5. Kadonneet / hiljentyneet VP:läiset

  Tohon listaan voisi lisäillä mm. @Buli ja @Final Fantasy ja muutaman muunkin jotka on ollut aktiiveja ennen ja jotka on meritoituneita vihjaajia.. @Vetomestari vois pistää erikoiskilpailun. VP:n legendat vihjausvihjauskilpilun pystyyn missä muodossa ja millainen osallistujalista olis kriteereineen, on toinen juttu.. E. Toki noita aktiivi legendojakin on.
 6. 15.4

  NHL Minnesota Wild - Winnipeg Jets valinta, Winnipeg Jets ml kertoimella 1.92 Unibet. alkamisaika: 02.00 NHL pudotuspelit on päässyt jo hyvään vauhtiin ja tämä ottesarja on edennyt kolmanteen kohtaamiseen ja siirrytään palamaan Minnesotaan Jetsien johtaessa otteluja voitoin 2-0. Eikä se ole antanut Minnesotalle mitään palaa, vaikka ensimmäinen peli päättyikin vain 3-2 Jetsien hyväksi. Toinen peli olikin sitten yhtä Jetsien näytöstä ja 4-1 oli jopa ihan kiva tulos Minnesotalle. Jetsien ylivoimaa kuvaa hyvin kahden ottelun laukaukset joukkueiden välillä, jotka Jets on vienyt musertavasti 84 - 37 ja toisessa ottelussa Jetsit vei laukauset peräti 44 - 17 vaikka Minnesota vei aloituksen selkeästi, joka on yksi syistä minkä takia tässä kallistun suoran voiton sijasta valitsemaan Jetsien ml eli jatkoaika mukaanlukien. Kuvaavaa on että vaikka Jets johti ottelua kolmanteen erään mentäessä, niin laukaukset meni sille 17 - 3 siinä erässä. joten voidaan sanoa, että armoa ei tässä parissa tunneta. Ei tässä muutenkaan syitä keksi mitkä puoltaa Minnesotaa. Jets lähti yhtenä koko pudotuspelien suosikkina ja vaikka sekin antoi loppu kaudesta vastuuta tulevalle pelaaja materiaalille loppu kaudesta, niin se ei missään vaiheessa näkynyt tuloksissa, vaan viimeiset kymmenen ottelua se vei runkosarjassa 9 voittoa ja ainoastaan yksi tappio. Jetsien materiaali on yksinkertaisesti liian leveä Minnesotalle joka saa tässä kyllä peluutus etua vaihdoissa. Huomioidaan noiden edellä mainittujen seikkojen lisäksi, että joukkueiden viisi edellistä kohtaamista on mennyt Jetseille neljä voittoa Minnesotalle yksi. Niin eihän tässä voi ohittaa Jetsien 1.92 kerrointa, kun siinä annetaan vielä jatkoaika mahdollisuus. Pelionnea!
 7. Kadonneet / hiljentyneet VP:läiset

  Terve @Kemmuru suurin osa meista osti noiden kulta vuosien jalkeen saaren taalta karibialta. Essi osti tuosta vierestani ja muutti mumminsa kanssa sinne.. Iltaisin jos on hyva saa ja tyyni keli, niin voi kuulla "lors lors beibi!" ... Essin mummi on villi tapaus ja rommia saattaa mennä välillä.. no Essin saaren nimi on banaanisaari, tiedä sitten mistä on keksinyt moisen nimen Tein pienta stalkkausta ja huomasin, etta todella moni on hiljentynyt totaalisesti noilla nikeilla, tieda sitten, ollaanko tultu toisilla nimimerkeilla kaymaan kylassa tai ihan vain rekistoroimatta. Itse teen viela freelancer keikkaa, ainakun kun kerkean auringon otolta. Ystavallisin terveisin Kalastaja
 8. 10.4

  Mestareiden Liiga. Manchester City - Liverpool valinta, kotijoukkueen pallon hallussapito - mukaanlukien jatkoaika. alle 67.5% kertoimella 2 Unibet. valinta, eniten tehtyjä rikkeitä - mukaanlukien jatkoaika. Manchester City kertoimella 3 Unibet. Alkamisaika: 21.45 Noniin tartutaan kahdella yrityksellä illan herkkupalaan, jonka YLE käyttää meille persaukisillekkin armosta (ja verorahoilla) ilmatteeksi. Liverpool löi jalkapallo mailman lisäksi katsojat ällikällä, lyömällä kotonaan Cityn tyylipuhtaasti 3-0 ja vaikka Liverpool kuuluu saarivaltakunnan eliittiin vuodesta toiseen, mutta siltikin vastustaja joukkueen lyöminen noin musertavasti, jota pidettiin syystäkin jopa mahdollisesti tämän kauden osalta voittamattomana, voi pitää pienenä ihmeenä. Siirrytään kohteisiin, kertoimiin ja syihin valintojen taakse. Cityn luotsi Guordiola on vannoutunut pallonhalinta mies ja City tuleekin hallitsemaan hyvin suurella todennäköisyydellä palloa suurimman osan ajasta ja Liverpool puolustaa asemaansa. Nytten pitää kumminkin muistaa ottelun lähtökohta ja Guordiolan filosofia, jonka varmasti Klopp taitavana managerina tietää myös. Mitä vähemmän pallo on Cityn hallussa, sitä epä todennököisempää Cityn on mahdollista saada sitä palloa poolin verkkoon ja mitä pidemmällä peli etenee, niin sitä enemmän pool yrittää pitää palloa hallussa. Tuo 3-0 koti voitto asetelma on poolin kannalta senkin takia herkullinen, että jos se onnistuu tekemään yhdenkin vieras maalin, niin Citylle ei riitä enään edes neljä maalia, vaan sen pitää tehdä peräti viisi, jotta sen paikka jatkoon aukeaa. Näissä valinnoissa on kyse siitä, että pool on tarpeeksi taitava joukkue pitämään myös palloa, joka olisi sille edullista. Cityllä on tarpeeksi tulivoimaa tehdä melkein mitä joukkuetta tahansa vastaan se viisikin maalia, mutta takaa ajoasemasta se joutuu tehdä valtavan määrän työtä ja hiekka tiimalasissa ei saa halua hukkaan, ja sen pitää saada pallo keinolla millä hyvällä itsellensä, vaikka rikkomalla. Kiteytettynä -> poolin edullisuus pitää mahdollisimman pitkään palloa ja vastaavasti City joutuu rikkomisenkin uhalla saada pallo itselleen. Pelionnea.
 9. 8.4

  AHL Charlotte Checkers - Herseay Bears valinta Charlotte Checkers AH -1 kertoimella 2.06 Unibet. alkamisaika: 20.00 Noniin laitetaas testiin alku illan AHL peli jossa joukkueet kohtaavat lyhyen ajan sisällä toiseen kertaan, kun koti oli yöllä pelatussa pelissä peräti 7-3 luvuin parempi, eikä tuota voinut pitää yllätyksenä, kun katsoo taulukoita ja kuinka joukkueet ovat pelanneet kotona ja vieraissa + keskinäiset. Joukkeiden kuntopuntaritkaan ei näytä mitään hälytysmerkkejä, minkä takia tässä ei lähtisi kokeilemaan kodin menestystä, vaan Charlotte roikkuu kymmenen ottelun otannassa kärjessä vaikka joukkueen paras maalintekijä Zykov oli viime yön osalta ainakin poissa kokoonpanosta, niin se onnistui ilman herrankin panosta tekemään Kuokkasen johdolla seitsemän maalia vieraita vastaan ja palatakseen noihin kymmeneen edelliseen peliin, niin maaleja on syntynyt 3.9 keskiarvolla ottelua kohden ja kun huomioidaan vielä päästetyt tuolta ajalta, ainoastaan 2.2 ottelua kohden, niin menestymisen salat alkaa aukeamaan! Kun taas tarkastellaan vieraiden tilastoja vastaavalta ajalta, niin joudutaan siirtämään katse puntarin toiseen päähän. Hersey Bears on tehnyt kymmenessä edellisessä ottelussa ok. määrän maaleja 3.2 ottelua kohden, jonka pitäisi riittää voittamaan otteluja, mutta suurin ero kotiin tulee päästetyissä maaleissa, kun omista kiekko on löytynyt peräti 3.9 kertaa ottelua kohden, joka ei lupaa hyvää lähtökohtaisesti. Huomoidaan vielä että Hersey Bears lukeutuu sarjan heikoimpiin vierailijoihin, niin vaikka tuo kodin Zykov ei olisikaan kokoonpanossa, niin kodin yli maalin voitto ei ole tässä kaukana. Kodin tasan maalin voitolla rahat takaisin, ja yli maalin voitoilla rahat taskuun. Pelionnea!
 10. Formula 1 -kausi 2018

  Tää oli hyvä blogi viime kaudella ja epäilemättä myös sitä tulevalla kaudella Noista testeistä sen verta, et eiks mersu todella useasti panttaa sitä vauhtia muilta? Ja ehkä sellainen luotetettavampi mittari noiden kärkitallien osalta ja tietysti muiden, on kuinka paljon autolla pystyy ajaa ilman teksnisiä murheita? Mikä nyt varmaan myös osaltaan johtuu siitä, että auton kehitystyötä voidaan jatkaa jo valmiiksi hyvältä pohjalta.. mersuhan on muistaakseni juuri viime testikausilla pystynyt tekemään todella pitkiä vetoja ja kuluttamaan autoa äärirajoille hajoittamatta sitä muihin verrattuna. Ja muistaakseni Ferrari oli viime kauden testeissä äärirajoille vietäessä luotettava edellisiin kausiin verrattuna, muttei niin luotettava kuin mersu.
 11. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Hienoa @Jode007 ! Matkaan on mahtunut harhailuja, mutta toivottavasti nyt oikea tie on löytynyt @Anakonda lle sen verta, et hyvä jos ei aiheuta tapauksessasi, mutta en usko että kenellekkään peliriippuvaiselle voisi suositella vedonlyönnin vihjaamista. Eiköhän tossa helposti voi repsahtaa, kun alat miettimään "et taas olis osunut, et pitäiskö pienellä" ja huomaamattasi olet jälleen samassa suossa?
 12. Yhdessä ojaan!

  Aa katos teil olikin jo kilpailu täällä.. meni suoraan ehdotukseen, ni skippasin pari kohtaa
 13. Yhdessä ojaan!

  Arvon hovikirjoittaja @Hillosipulipurkki näin tämän vasta nytten kilpailut on aina jees lueskelen huomena ton ajatuksella, nyt vaan tulin pyörähtää ja seuraavaksi pyörähdän kyljellä ja laitan silmät kiinni..
 14. Huippu liigoissa ei ole kuin mestarit ja muu roskajoukko
 15. 4.3

  NHL Carolina Hurricanes - Winnipeg Jets valinta: tekee maalin, varsinainen peliaika. P. Laine kertoimella 2.75 Unibet. alkamisaika: 02.00 No siis eihän tällä kertoimella voi muuta kuin kokeilla yhden koko sarjan kuumimman maalintekijän maalia! Ajatus Laineen maalin kertoimelle oli 2.2-2.3 luokkaa. Patrik Laine on tehnyt seitsemään edelliseen peliin kahdeksan maalia ja koko kauden saldo onkin kasvanut 33 maaliin ja ainoastaan kolmessa pelissä on syntynyt useampi maali (kolmessa pelissä, kaksi maalia) joka tarkoittaa, että kauden 64 pelistä, lähes joka toisessa on syntynyt maali ja kertoimella 2.13 olisi saanut omat takaisin pelaamalla Laineen maalia. On myös hyvä muistaa, että Laine on saanut Ehlersin kanssa uuden sentterin, kun Jets kaappasi Paul Statsnyn St. Bluesista ja kaksi ensimmäistä peliä onkin ollut lupaavia ja on syytä odottaa, että peli tulee vain paranemaan kolmikon kesken ja Laineen ruuti voi olla todella kuivaa loppu kaudesta, eikä nousu maalipörssissä aivan iso kasin kantaan olisi yllätys. Laineen kauden aiemmat sentterit on ollut Little, jonka kanssa peli ei missään vaiheessa lähtenyt lentoon ja Copp joka on profiililta alemman ketjujen sentteri. Laineen peliaika keskiarvo on 16.35 min. peliäkohden, eikä yksikään pelaaja ole 20 vuoteen tehnyt kaudessa 40 maalia yhtä vähällä vastuulla kaudessa ja pelejä on sen verran jäljellä, että Laineen keskiarvoilla tuo tulee ylittämään todennäköisestikkin, mutta uskon myös vastuun kasvavan kauden loppua kohden ja edellisessä pelissä peliaikaa tulikin kiitettävästi päälle 18 minuutin verran kahden maalin lisäksi. Uskoisin myös, että Laineen tilasto vaarallissa maalinteko paikoissa tasa viisikoin ottelua kohden tulee kasvamaan, joka on tällä hetkellä 0.43 peliä kohden, kun muilla huipuilla tuo on yhden luokkaa. Toki Laineen kohdalla pitää muistaa, että tuon laukauksen takia "vaarallinen" maalinteko paikka on myös selvästi muita pelaajia laajempi, eikä Laineen tarvitse edes hakeutua aivan yhtä vaaralliselle paikalle, kuin toisten pelaajien, onnistuakseen maalinteossa todennäköisemmin. Ehdottomasti tuli kuuman Suomalaisen maalia kokeiluun tällä kertoimella. Pelionnea!
×