Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   eSportsbetting.com - 2x 13,37€ riskitöntä vetoa   19.02.2018

   eSportsbetting on uusi vedonlyöntitoimisto, joka kuuluu samaan konserniin yhden Saksan suurimman toimiston kanssa (wetten.com). Toimisto on spesialistunut eSports-vedonlyönnille, mutta omaksi yllätykseksi sieltä löytyy myös todella kattava valikoima hyviä kertoimia urheilun puolelta. Mikä parasta nämä kertoimet ovat eriäviä muista pohjoismaisista toimistoista, ja eriävät kertoimet ovat voitollisen vedonlyöjän ystävä. Tervetuliaisbonuksena sivusto antaa kaksi 13,37€ riskitöntä vetoa eSportsiin jos talletat 30€. Jos ei eSports ole ennen napanut, niin nyt on hyvä aika antaa mahdollisuus sillekkin. Riskittömien vetojen ehdot:
   - Tee tili TÄSTÄ
   - Saadaksesi riskittömät vedot sinun tulee tallettaa väh. 30€
   - Riskittömät vedot voi lyödä mihin tahansa eSports kohteeseen. Veto lyödään ruksittamalla laatikko vedonlyöntikupongista.
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja vetojen suorittamiseksi
   - Jos veto häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, nettovoitot tulee kierrättää yhden kerran min. 1.70 kertoimella. Testaa eSportsbetting -->

Kalastaja

Jäsen
 • Viestejä

  816
 • VP-Pistettä

  29 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  20

Maine

345

3 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Vierailijat

5 597 Profiilivierailua
 1. Ehdottakaa uusia hymiöitä

  Pari vaihtoehtoa.
 2. Ehdottakaa uusia hymiöitä

  Tasa-arvon nimissä nice puolisia mukaan.. Päivi Räsänen
 3. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Juuri @Jode007 niin, nyt ollaan asian ytimessä
 4. Yhdessä ojaan!

  Jo tuhat kommentointia blogiin
 5. Kieltämättä jotakin tuttua tuossa tekstissä on
 6. Kondan joku nikeistä?
 7. Kuka muuten tän voitti? Vai jäikö fyffet kondan omaan taskuun/bookkerille?
 8. Yhdessä ojaan!

  Hyviä jouluja vetotoverit
 9. 21.12

  Jamaika Valioliiga. Arnett Gardens - Waterhouse valinta btts. kertoimella 2.12 Unibet. alkamisaika: 01.00 Testataas pikkusen Jamaikan potkupalloa, jossa sarja kakkonen saa vieraakseen Waterhousen, joka on sarjan keskikastia.. Tän nyt poimin pikkuisen tilastopohjalta + edellistä Arnett Gardensin kotipeliä tuli katsottua, jonka he veivät puhtaasti 3-0 ja olikin oikeutettu voittaja, mutta joukkueen prässi oli todella aktiivinen ja omaan silmään puolustus oli haavoittuvaisen näköinen ja vieraat olisikin hyvin voineet tehdä maalin tuossa pelissä. Arnett Gardens on todella vahva kotijoukkue, mutta pitää kohtuu harvoin oman - maalin puhtaana, edellisestä kymmensestä kotipelistä seitsemässä vastustaja on onnistunut tekemään maalin ja edellisestä 22 kotipelistä, 16 ollaan tehty vieraan toimesta maali. Arnett on sarjan tulivoimaisimpia joukkueita, oikeastaan selkeästikkin sarjakärjen kanssa, ja jos sille useasti tehdään maali kotipelissä, niin vielä useammin se onnistuu itse. Hyvää joulua ja pelionnea!
 10. 30.11

  NHL Edmonton Oilers - Toronto Maple Leafs tekee maalin - normaali peliaika. valinta, Puljujärvi Jesse. kertoimella 5 Unibet. alkamisaika: 04.00 Puljujärven ura kirkaimissa valoissa ei ole lähtenyt samanlaiseen lentoon, kuin Aholla ja Laineella, jotka kuuluivat Puljujärven ohella ehkä Suomen kaikkien aikojen lahjakkaimpaan hyökkäysketjuun (Jalosen mukaan ainakin lahjakkain ketju mitä hän on valmentanut) Etenkin ensimmäinen kausi oli vaikea, johon oli syynä erinlaiset sopeutumis haasteet Englannin kieltä myöden, mutta varmasti osa syynä oli rikkinäinen kesäharjoittelu, jota taas tällä kaudella ei ole ja varmasti muutkin kuviot on helpottunut, ja keskittyminen itse pelaamiseen on helpompaa. Puljujärvellä on vasta kahdeksan peliä tältä kaudelta Edmontonin miehistössä, joissa on syntynyt kaksi maalia ja kaksi edellistä peliä on mennyt katsomossa, vaikka viimeisin peli Buffaloa vastaan meni hyvin ja ihmeteltiin laajalti katsomo komennusta, koska Puljujärvi oli joukkueen pirteimpiä. Syy minkä takia lähdetään tässä kokeilemaan puljun maalia, on Suomenkin mediassa huomioitu harjoittelu samassa kentässä McDavidin kanssa joka enteilee, että Puljujärvi tulee pelaamaan seuraavassa pelissä samassa ketjussa ainakin tasa viisikoin, joka tulee varmasti avaamaan Puljujärvelle paikkoja. Puljujärven lahjakkuus on kiistatonta, josta hyvänänä esimerkkinä on valinta alle 20-vuotiaiden mm-kisojen valinta arvokkaimmaksi pelaajaksi, parhaimmaksi hyökkääjäksi ja pistepörssin voittajaksi ja kaikki "häkkipäänä" (alle 18-vuotiaana) Joka kertoo valtaisasta potentiaalista, pelkkä alle 20-vuotiaiden kisojen historian tutkailu osoittaa tuon, Puljujärven nimi komeilee samoissa tilastoissa sellaisten kaverien kanssa, kuin Jagr, Forsberg, Lindros, Gretzky ja jo pelkkä valinta kisojen arvokkaimaksi pelaajaksi enteilee hyvää uraa. No potentiaali pitäisi muuttaa vielä tehoiksi ja vedon kannalta maaleiksi, mutta ensi yönä todennäköisesti siihen avautuu hyvä mahdollisuus, kun pulju pääsee hyökkäämään ehkä sukupolvensa kenties sen lahjakkaimman kanssa.
 11. Formula 1 -kausi 2017

  Tää oli hyvä blogi! Hyvää tekstiä ja sai täältä joitain tärppejä ja ideoita itsekkin ja taisit käyttää ainoastaan Veikkauksen kertoimia, jos oikein muistan? Muutamaa muutakin kun olisit käyttänyt, niin palautusprossa olis varmasti ollut viel pikkuisen parempi ens vuona vaan lisää.
 12. 26.11

  AHL Toronto Marlies - Belleville Senators valinta Toronto Marlies kertoimella 1.8 Unibet. alkamisaika: 23.00 omaan silmään hyvää kerrointa kotijoukkueelle, joka on sarjakärki ja hyvässä vireessä ja kaiken lisäksi kova kotijoukkue, kyseessä siis Toronto Marlies jonka rekordi kymmeneen edelliseen peliin on yhdeksän voittoa, joista kahdeksan on tullut varsinaisella peliajalla, ja ainoastaan yksi tappio! Tuon putken takana on vakuutava puolustus ja maalivahti peli, kun tuolla kymmenen pelin aikajaksolla Torontolle on tehty ainoastaan 1.3 maalia per peli ja toki maalinteko on toiminut myös, kun kiekko on löytynyt 3.4 kertaa peliä kohden vastustajan nuotasta. Illan vastustaja Bellevillen rekordi on hieman toisenlainen ja etenkin sille ollaan tehty maaleja kymmeneen edelliseen peliin 3.6 kappaletta peliä kohden ja muutenkin maaliero on pakkasella, kun se on tehnyt vastaavassa ajassa 2.8 maalia peliä kohden, eli lähes maalin vähemmän tehtyjä, kuin päästettyjä. Ottelu on myös joukkueiden toinen peräkkäinen, tuon ensimmäisen Toronto vei vl-kilpailussa 2-1 mutta peli on myös Bellevillen viides vieraspeli lähes viikkoon ja AHL:ssä matkailu tapahtuu bussilla, joten rasitusetu menee tässä myös kotijoukkueelle ja epäilen, että Bellevillelle jää tällä kertaa luukäteen jo varsinaisella peliajalla. Pelionnea.
 13. Yhdessä ojaan!

  No jep! yhdessä ojaan! no 30.000 lukukertaa ei olisi ikinä tullut täyteen, jos se olis omasta aktiivisuudesta ollut kiinni 😂 kyllä tää enemmän sun @poronvoima blogi on ollut, vaikka joskus olen aloittanut tän pitää katsella "merkkipaalun" kunniaksi joku kohde yöksi mut viel jatkuu isänpäivän vietto muksujen kanssa. Hyvää isänpäivää iseille
 14. Vihjepalaute

  Onkohan nyt jollain mennyt osuneet vedot ja palautusprosentti sekaisin?
×