Kalastaja

Jäsen
 • Content count

  774
 • VP-Pistettä

  184 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  19

Kalastaja last won the day on March 31

Kalastaja had the most liked content!

Maine

316

3 Seuraajaa

About Kalastaja

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling

Vierailijat

5 059 profile views
 1. Oikeesti?
 2. Miten projekti on edennyt? Oliko mamma innoissaan tekemässä sulle krapula safkaa ja heräsit pekonin käryyn ?
 3. Ehdotan kaikille VP:n käyttäjille kuukauden pituista bänniä, ni loppuu toi ..tanan kirjoittelu
 4. Ykkönen TPS - OPS valinta OPS DNB kertoimella 9.5 Unibet. alkamisaika: 17.00 Tähän riittäisi perusteluksi "koska Suomi jalkapallo" Joo ihan kertoimen mukaan mennään, kuten aina pitäisikin veikatessa. TPS menee tällä hetkellä 13 tappiottomassa putkessa, mutta Suomi pallo sarjoissa kun samalla sarjatasolla pelataan, niin kympin tarjoukset alkaa olemaan väkisinkin pelattavia ja en näkisi mitään syytä, minkä takia OPS ei voisi tässä yllättää tepsiä, olkookin, että vastassa on kova vire ja puolustus, mutta Oululaisilta löytyy sen verran taitoa, että lapulle.
 5. Veikkausliiga VPS - FC Inter valinta FC Inter kertoimella 3.05 Unibet. alkamisaika: 18.30 Otetaan "nopea" , eli idea tässä VPS:n Veikkausliigassa tappiossa mies muistiin, on VPS:n selvästi tiiviimpi otteluohjelma ja vierailu Tanskassa menneellä viikolla + FC Inter on kohtalaisen kova nippu Furuholmin ja kumppanien johdolla ja en muutenkaan näe tilastollisesti mitään estettä Interin voitolle. Pelionnea!
 6. Serie A Sport Recife - Chapeoense valinta, btts. kertoimella 1.86 Unibet. alkamisaika: 1.30 Testiin jälleen Brasilia ja molempien tällä kertaa, ja kerrotaan nyt alkuun, että peli on Sport Recifelle kolmas viikon sisään ja niitä seikkoja mitkä saavat pikkusen epäilemään, mutta sitten niihin fakta seikkoihin jotka puoltavat tilastollisesti vetoa hyvin Sport Recife ei ole 25 edellisessä kotiottelussa jäänyt kuin kerran ilman maalia, kun se pelasi 0-0 tasan. Sport Recife myös on niin tehnyt kuin päästänyt 1.3 maalia per peli ja sen kotiotteluissa on ollut sama trendi. Sport Recife pystyy myös luomaan ottelussa tarpeeksi paikkoja, jotta se tässäkin pelissä kotiedunkin turvin tekee luultavasti sen yhden maalin vähintään. koska.. Vastassa oleva vierailija Chapecoensen perä on vuotanut luvattoman paljon, peräti 1.9 kertaa ottelua kohden, toki tuossa on pikkusen tilastoja vääristäviä 3-6 tappioita ja vieraat on pystynyt tekemään 1.5 maalia ottelua kohden. ja harvemmin se vieraissakaan jää ilman maalia, tai pitää itse maalia puhtaana. Chapecoense pääsee siis otteluun hiukan tuorempaana, kuin Sport Recife mutta epäilen molempien onnistuvan tekemään maalin ja tulosveikkauksena joku 1-1 ei ole tässä kaukana. Pelionnea!
 7. Serie A Brasilia Palmeiras - Corinthians valinta, ensimmäinen puoliaika tasan kertoimella 1.96 Unibet ja maali molemmilla puoliajoilla, valinta, ei kertoimella 1.76 Unibet. alkamisaika: 3.45 Mennään Brasiliaan, kun Palmeiras saa vastaansa sarja kärki Corinthiaksen sen kummempia pulisematta asiaan, vastakkain on kohtalaisen underi joukkueet, joiden vahvuus on puolustus, eikä vierailijoille olla tehty kuin viisi maalia 12 pelissä, kotijoukkue Palmeiraksen puolustus on ollut myös pitävä, sille ollaan tehty keskimäärin maali per ottelu ja sen viidessä kotipelissä, ainoastaan kerran vastustaja on onnistunut tekemään maalin sille. Brasilian Serie A on kohtalaisen underi sarja ja nytten vastakkain asettuvat joukkueet on päästänyt keskimäärin 2.2 ja 2.3 maalia per ottelu ja kotijoukkue Palmeiras kaiken lisäksi on pienessä ottelu ruuhkassa, kun se pelasi copan pudotuspelejä vieraissa ja kaupan päälle se pelasi vielä kotimaassaan yhden vierasmatka pelin Cruzeiroa vastaan. On hyvin luultavaa siis, että pelistä tulee vähä maalinen, koska Palmeirakseen ennustukset lupaavat tukalan kuumia oloja, joka ei lisää tempoa ainakaan ja hyvin todennäköisesti puoliajallekkin lähdetään 0-0 tilanteesta ja molemmilla on ollut kauden aikana taipumusta siihen, että ainakin puoliaika tulos on tasan. On myös hyvin luultavaa, että molemmilla puoliajoilla ei nähdä maalia ja underin kertoimet oli sen verran matalat, että koin nämä vaihtoehdot mieluisemmaksi. Pelionnea!
 8. nii.. Collan nimenomaan sanoi, että 100 kohteen otanta on täysin arpajaiset onnea haasteeseen
 9. 1. Deild Haukar - Selfoss valinta, btts. kertoimella 1.73 Unibet. alkamisaika: 22.15 Islannin fudikseen kokeiluun molempien maali, Keski kastissa kilvoittelevien joukkueiden välillä. Kotijoukkue Haukar majailee sijallseitsemänän ja kymmenessä ottelussa sen maalit näyttää 14 tehtyä ja 13 päästettyä, kotona sen rekordi neljässä pelatussa ottelussa on tehtyjen osalta viellä vakuuttavampi, 9 tehdyllä ja 3 päästetyllä. Haukar on keskimäärin 10.8 kertaa yrittänyt ottelussa maalia ja peräti kerran ottelussa sen laukaus on osunut tolppaan, joka kertoo yrityksestä, mutta myös hieman huonosta onnesta ja maaleja sillä voisi olla jopa hitusen enemmän. Vierasjoukkue Selfoss löytyy sarjataulukossa pikkusen ylempää, kuin koti, sijalta viisi, sen otteluissa maaleja on 10 pelissä on tullut 12 tehtyä ja 10 päästettyä, vieraspeleissä neljässä ottelussa tilastot näyttää 6 tehtyä ja 7 päästettyä. Nytten kun päästiin tilastojen makuun, niin huomioidaan, että kotijoukkueen 10 edellistä kotipeliä 8/10 on molemmat tehneet sen maalin ja vierasjoukkueen 10 edellisestä vieraspelistä 7/10 on molemmat tehneet maalin ja Haukarissa pelatuissa keskinäisistä otteluista neljä kertaa viidestä edellisestä on molemmat tehneet maalin. Keski kastin kamppailu, jossa en nyt lähde veikkaa voittajaa, ehkä pikkusen kallellaan vieraille ja joku HT/FT 1/2 vetokaan ei välttämättä ole huono haku, jos haluaa kokeilla pikkusta jytkyä kertoimella 28 mutta, mutta lapulle tuo btts. ainakin kokeiluun. Pelionnnea!
 10. Norja Elitserien Sarbsporg 08 - Lilleström valinta btts. kertoimella 1.74 Unibet. alkamisaika: 20.00 Otetaan Norjan liigasta kokeiluun molempien maalia, vaikka tilastollisesti Sarpsborgin edellisissä peleissä tämä on tiukassa, ja sille ei olla montaa maalia tehty viime aikoina, mutta nytten vastaan asettuva Lilleström on Elitserienin kuumin joukkue kun tarkastellaan 10 ottelun kuntopuntaria ja sen ruuti on ollut kuivaa. Lilleströmmillä matka peleissä kaikki kilpaillut huomioiden 18 edellisessä ottelussa, se on pystynyt tekemään maalin, toki sekin päivä koittaa, että se joutuu tytymään nollaan maaliin, mutta tilasto on sen verran vakuuttava ja kun huomioi, että maaleja on muutenkin tullut, ja se pääsee levänneenä otteluun, niin luottoa sille, että vieraat tekevät sen yhden, löytyy. Kotijoukkue Sarbsporg on siis kovan haasteen edessä, vaikka sen puolustus on ollut pitävä ja kuudessa edellisessä pelissä sille ollaan tehty ainoastaan yksi maali ja koko kauden aikanakin se on taipunut ainoastaan 0.9 kertaa keskimäärin pelissä. Sarbsporg lähtee ennakkosuosikkina kotiedun turvin ja sillä ei ole kuin kuusi pistettä vähemmän kuin sarjakärki Rosenbergilla, ja ottelu vähemmän pelattuna, joten sillä on oiva mahdollisuus kiriä tässä piste kaulaa, mutta se tarkoittaa sitä, että sen olisi todellakin syytä hakea voittoa. Pelionnea!
 11. Kissa tappelu
 12. 9.7

  Itävallan GP ajaja sioittuu (suoriutuu loppuun) GP:ssä Massa kertoimella 3 Unibet. alkamisaika:15.00 Massan pitäisi tulla siis maaliin vähintään kymmenentenä tässä vedossa. ja tuossa onkin ollut, että Itävallassa suurella todennäköisyydellä sataa ja tulee turva-autoa, ja vaikka Williamsin viikonloppu on ollut todella hankala, ja auto ei ole ollenkaan istunut Itävallan radalle, niin edestä lähtee sen verran arvaamattomampia ja epä luotettavampia autoja, että tämä tulee avaamaan Massalle hyvät saumat pisteille lähtökohdista huolimatta. Pelionnea! E. Jäi tuo Massan lähtöruutu laittamatta, joka on 17. Hienosti Massa yhdeksäs ja veto oikein. Sadetta ei tullut, vaikka ennustus tuolle oli suuri, ainoastaan tunti ennen kilpailua, mutta loistava lähtö ja edellä olevien törmäily, josta tuli keskeytyksiä, oli vedon kannalta loistavia lähtökohtia ja Massa olikin jo kymmenes ensimmäisen kierroksen jälkeen.
 13. Mites näet tallit ja kuskit noin sadekelillä? Onko joitain ketä nostaisit? E. Tosta olikin jo
 14. Totta kai tuntuu hyvältä mutta, että pissa olis noussut hattuun, niin en usko.. multa kysyttiin lappua ja näytin. Jos mulla olis pissa noussut hattuun, niin laittaisin tänne pikkusen isompia ja osuneita hakuja
 15. Juu ja laitoin tänne kuvan, kun pyydettin vedosta kuva, ja osannut muualle