Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

Jode007

Jäsen
 • Viestejä

  394
 • VP-Pistettä

  88 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  27

Maine

265

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama
 • Birthday 31.08.1991

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  MLB, Eristäminen

Vierailijat

5 887 Profiilivierailua
 1. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 6 Hyvin alkanut haaste, vaikka kuukausi alkaa tekemään jo vaikeempaa, mutta sepä se tämän haasteen idea tässä onkin ylittää itsensä hiljalleen paremmin ja paremmin, vaikka helvetin paha repsahdus tuli casinoiden kanssa, luojan kiitos bookkereista depoaminen on pysynyt haasteen aikana nollarajoissa. Ärh, välillä tekee todella tuskaa ku tiirailee päivästä toiseen kohteita, mitä tekis välil laittaa kokeiluun. Onneksi on vielä sama kassa menossa, niin ei ole tarvetta depoilla.. toivotaan että pysyy tämä tiukka linja vielä tooodella pitkään....
 2. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 21 ja toinen haaste on saatu päätökseen ja on kyllä mahtava olo, kun tämä on alkanut onnistumaan ja toimimaan niin nätisti lopulta, vaikka aluksi oli todella vaikeaa! Tässä nyt illan rekka sen kunniaksi!
 3. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 15 6 päivää vielä ja toinen haaste suoritettu, ei ole enää edes vaikeaa ollut, alkaa tuntua siltä, että tähän pystyy jos haluaa vaan.
 4. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 6 Haaste sujuu, livetuloksia seuraillen tekee vaikeeta nyt, koska nyt kun ei laita mitään niin tuntuu et MLB:t ja änärit osuis todella hyvällä prossal, NBA myös menisi plussan puolille kokoajan sinkuilla. Pitää vaan kestää.. ei pidä olla heikko silloinkaan, vaikka ne betsit osuiskin sillon ku ei vedä niitä.
 5. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Lisäyksenä vielä, jos on jotain ihmeteltävää ja kysyttävää.. pistäkää perkele YV:llä ne huolenaiheenne rahkis ja muut trollaajat, turha tänne on yleistää ja vääristää miten hoidan hiljalleen tilannettani kuntoon. Kiitos.
 6. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Oon selittänyt näille vässyköille tämän homman moneen kertaan, silti jotain aivolohkoista puuttuu mitä infoo ei saada perille, kaikki mitä veikkahuoneelle tai muille bookkereille saanut on ilmaisvetoja tai riskittömiä ollut, eli ilmaiseksi lunastettuja uskokaa tai älkää. Ja edelleen pelaan samalla kassalla gutsilla, mitä voitoista on vielä jäljellä. Sen takia löin bullsiakin yölle ja maalarituplia yms muuta. Samalla kassalla mennyt edelleen, sitten kun se loppuu ei talletella jatkossa, vaan kun haasteet ollaan suoritettu, repsahduksia tulee ja infoon jokaisen tänne. Jotkut eivät vain käsitä tilanteen vakavuutta ku olevinaan muut osaa kontrollissa tämän betsauksen pitää ja se on paskapuhetta se, jokaisella tulee se hetki elämässä, että pitää saada tappioita takaisin, voitollista tämä ei ole ikinä pitkässäkään juoksussa, koettu ja testattu on moneen kertaan, silti pitää vääntää rautalangasta näille pälleille järkee päähän, kun ei mene viesti perille, että kaikki sanomiseni chätissä ovat samasta kassasta laitettu vetoja, PISTE. Nyt lopettakaa jo ihan oikeesti toi vääristäminen minusta, että kusettelen ja lyön ja tallettelen miten sattuu mitä chätissä käsitetään jatkuvasti väärin ja selitellään muille. Noh jatkakaa samaa rataa, jos haluatte, mutta tiedätte itekkin, että teillä on tylsä elämä jahdata minun kontrollia ja pitää minua ihan vitun tyhmänä ja addiktina ikuisesti, koska sitä nämä osa porukka haluaa, että kusen elämäni tähän hommaan. Ei olisi eka kerta, kun yritetään lannistaa silti, vaikka tämäkin on auttanut ja vaikuttanut taloudellisestikin tilanteeseeni nyt. Kiitos ja aamen.
 7. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  2/4 maalarit osu, ei huono maalarirekaksi, yritys hyvä kymmenen. Kokeillaan 3vk päästä uudestaan, huomenna käynnistyy uusi haaste. Tilannepäivitystä tulee heti, jos en pystykkään siihen.
 8. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 14 (Haaste 1! Suoritettu!) Ensimmäinen haaste suoritettu! Huh, olipahan työmaa tuossakin kestää. Tässä nyt se lupaamani lappu, duunissa meni myöhään etten jaksanut enää ärrän kautta rustata, joten deposin 10€ veikalle ja tein tämmösen lottolapun, iltajännäriksi. Tämä lappu sen takia, kun eilen sain osumaan jopa 5 maalaria KHL:stä ja änäristä yhteensä, joten kokeillaan välillä liigastakin semmosia napata.
 9. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 13 Vielä selvitty kuivilla, jos huomiseen asti selviän, niin 2vk haaste suoritettu ja pääsen ärrällä käymään
 10. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Tässä on todella hyviä pointteja ja avasit vielä paremmin asian tärkeyden ja hyviä näkökulmia toit esille, kiitos tästä!
 11. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  En itsekkään tykännyt aluksi ideasta, mutta tässä vaan tykkään haastaan itseni, pysyykö se kontrolli enää mitenkään ja tällä sen näkee, jos menee depoo ja ei pysy kuivilla, niin sit tää on yhtä turhan kanssa, pakko jostain alottaa. En usko itseeni, että lopettamisen voisin lopettaa ikuisesti, mutta jos tähän pystyy, niin tulee kontrollikin pelaamiseen jollakin muotoo, kerran täällä vaan eletään
 12. Yhdessä ojaan!

  Naba yölle! Boston Celtics - Milwaukee Bucks @1.71 Bet365 Utah Jazz - Denver Nuggets @2.30 Bet365 San Antonio Spurs - Minnesota Timberwolves @1.80 Bet365 Hyi ei alkanut naba kausi hyvin GL!
 13. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 9 En ole ratkennut depoihin, mutta vaikeeta on ollut, samalla kassalla edelleen pelannut ja päätös pitää edelleen. Toivotaan että kestän vielä olla 5 päivää depoomatta, niin saan sit palkita itseni ärrällä rekkalapullisen verran.
 14. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Uhkasin sulkee gutsilla kerran pelitilin, niin antovat heti, sama unibetil ja tipbetil kanssa
 15. DoA 7k voitto.jpg

×