Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Jode007

Jäsen
 • Viestejä

  410
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  30
 • Pistettä

  107 [ Lahjoita ]

Maine

295

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama
 • Birthday 31.08.1991

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  MLB, Eristäminen

Vierailijat

6 569 Profiilivierailua
 1. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 121 Päivät ne vaan vierii ja elämä alkaa hymyilemään, kun betsit jää taakse ja alkaa kesäkin sieltä tulemaan, näin jatketaan samaan tahtiin!
 2. Vp Legendat- videot

  3 ja 4 ja 5 ei toimi ollenkaan, re-uploadaa nää Futari! Niin legendoja!
 3. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 100!!! 100 päivän rima on ylitetty ja olo mitä parhain! Moni ei ois uskonut tähän, mutta kyllä se vaan mahdollista on, kun haluaa psyykata itteensä kunnolla niin pystyy tähdätä korkealle! Jatketaan samaan tyyliin!
 4. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 72 Vertaistukiryhmän aloitin eilen ja kävin siellä ja oli silmiä avaava kokemus, kyllä voin vahvasti kertoo, että betsit on mun osalta historiaa, mutta pidän silti kirjaa vielä täällä päivissä. Tästä on suunta vain ylöspäin nyt
 5. Uusi kauppa ja pisteohjelma

  99p
 6. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 56 Huh, kyllä voi sanoo, että pelko on voitettu ja pelit ei käy enää rahallisesti paljoo yhtään mielessä. Matsejakin voi katsoa ihan hyvissä mielin, ilman että tulee se karma selän taakse ja sanoo "Nonni, bullsilla ois taas helpot rahat tienattu tai kalpalla" "Mikset laittanut?!?!"
 7. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 46 Homma kulkee edelleen.... kohta tulee henkilökohtainen ennätys pelaamattomiin päiviin
 8. Ehdottakaa uusia hymiöitä

  Jodemainen hymiö?
 9. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 35 Taistelu jatkuu ja voin kertoa, että on helpompi hengittää nyt, betsit ei käy enää edes samalla tavalla mielessä. Hyvä minä
 10. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Voin kahtoo näitä nykyään aivan rauhassa, ku tiedän olkoosa se vaikka 6 numeroinen voittoluku, ajan myötä ne kaikki vaan kustaan takaisin, tälleen ku aina ajattelen ei tee mieli enää senttiäkään työntää näihin elämänpilaaviin paskacasinoihin rahaa.
 11. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 17 Ilman betsejä pystytty olemaan ja fiilis on mitä mahtavin. Välillä harmittaa kun nabat ja änärit ois osunut nätisti parina iltana, isoillakin rekoilla, mut turha jeesustella ja viisastella ku ne kuiteskin ajan myötä kuoppaa takaisikkin, jos minusta on kyse. Jatketaan samaan malliin!
 12. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 3 UV lupauksena yritetään koko homma lopettaa nyt tähän. Tulen kirjaamaan väliajoin, päivät betsittömänä tänne! Good luck to me!
 13. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Sama tyyppi olen, mutta niistä ajoista on muututtu parempaan suuntaan. Se on multinikkaaja Essi joka trollas aina minkä kerkes, kyllähän se välillä pyörii tuol ihme nikeillä edelleen.
 14. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  En valitettavasti niihin enää helpolla koske, niistä yritetään pysyä niin kaukana kuin mahdollista. Yllyttäminen on turhaa ja häpeäisit sinäkin kun toipuvalle addiktille ehottelet tommosta edelleen...
 15. Joden päiväkirja ja uusi alku ilman betsejä...

  Day 31 Jälleen haaste suoritettu loppuun Illan lappu tässä Seuraavaksi otetaan 2kk:n haaste voimaan!
×