• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Pcman

Jäsen
 • Content count

  22
 • VP-Pistettä

  68 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

6

About Pcman

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Harrastukset
  Urheilu
 • Erikoisalaa
  Jalkapallo, MMA, Lätkä maaottelut

Vierailijat

671 profile views
 1. Under 2.5 Match Goals at 4/5 with bet365, with free supertips
 2. Mä otin U5,5 en osaa pelata overeita t: Pcman, ystäväsi
 3. IS urheilun versio samasta vihjeestä; Vain pisteen edellisistä viidestä ottelustaan maalierolla 2–13 ennen viime kierrosta kerännyt Metz vastasi viime viikon suurimmasta yllätyksestä hakemalla täydet pisteet Toulousen vieraana. Metz sai koko ottelussa aikaiseksi käytännössä vain kaksi vaarallista hyökkäystä ja teki niistä myös molemmista maalit. Kokonaisuutena ottelu oli hyvin heikkotasoinen. Lorient taipui puolestaan jälleen uuteen tappioon, kun huippuvireinen Monaco otti 3–0 -vierasvoiton. Avausjakso oli kotijoukkueelta mainio, toinen ei niinkään. Metz on kerännyt toistaiseksi peräti kymmenen pistettä vieraitaan enemmän, mutta sarjataulukko vääristää voimasuhteita pahasti. Pelillisesti ja muun muassa maalipaikka- ja laukaisutilastojen valossa Metz on ollut kaksikosta selkeästi heikompi. Lisäksi liki puolet isäntien maaleista viimeistellyt korvaamaton ykköshyökkääjä Mevlut Erdinc on kärsinyt nivusvaivoista ja pelaaminen tässä ottelussa on epätodennäköistä. Kotiedustaan huolimatta Les Grenats ei suosikin asemaa ansaitse. Vierasvoitoista tarjotut kertoimet ovat lähempänä pelikelpoista.
 4. http://sportschatplace.com/nhl-picks/2016/11/20/anaheim-ducks-vs-los-angeles-kings-11/20/16-nhl-pick-odds-and-prediction kopiotu vihje, hyi hyi
 5. Valensia on heikentynyt ja ei ole enää mikään top jengi. Valensia on pelannut huonosti ja voitto olisi yllätys.
 6. 1.9

  Teksti suora kopio IS urheilusta, mitä me mahtavat pitää asiasta? Saahan noita tekstejä kopioitua netistä vaikka kuinka paljon. Mikä vihje on toisen vihjeen kopiointi oikeesti? Jos meinaa julkaista muiden vihjeitä ansaintatarjoituksessa, niin on vittu menty lujaa riman alta. Tekijänoikeus ja lähdesuoja, voi päästä korvausvelvolliseksi, jos jatkuvasti noin haastaa. Törkeetä paskaa. Muunlainen linkittäminen on kielletty ilman Ilta-Sanomien kirjallista lupaa. Käyttäjä on korvausvelvollinen Ilta-Sanomille ja suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- ja sopimuksenvaraisista toimistaan. IS urheiluun ja ylläpidolle on ilmoitettu asiasta. Pidetäänkö jatkossa tämä omien vihjeiden paratiisina kiitos.
 7. 1.9

  Tota onko tuo perustelujen haku IS-urheilusta copy pastella mistään kotoisin. Itse voisin samalla kaavalla laittaa joka päivälle kohteita eri paikoista kopsattuna.
 8. Niin ja ilmainen vihje. Varokaa Virolaista Coolbetiä, ne varastavat rahasi. Ylikertoimessa paljon ongelmia ja multa ei ole 12 vuoteen yksikään bookkeri "varastanut" mitään. Vaan saanut pelata vapaasti. Coolbet ei kannata laittaa isoja summia. Sekä ei saa pelata vastaan, jos vetosi kusee, vievät rahat. Virolaiset on aina sama juttu anna raha. Serkku joutui putkaan ja Virolaiset rajavartijat tyhjensi sen lompakon. Coolbet only in Viro saatana.
 9. Ecuador on kisafloppi, Chile, Brasilia flop flop
 10. Hyvä onnea!!! Hyvin tipsattu
 11. Otetaan vielä oma suosikki Veikkauksen perusteluin USA U-20 1,5 Unibet JÄÄKIEKKO, U20 MM: Suomi voitti riemukkaasti kultaa viime talvena kisoissa, jotka pelattiin Ruotsissa. Tuolloin pohjoisamerikkalaiset joukkueet eivät onnistuneet parhaalla mahdollisella tavalla, mutta ovat uudella mantereella varmasti tutun vaarallisia. Maalivahti Juuse Saros on vankka tukipilari, mutta Leijonien puolustuskalusto on kapea. Jack Eichelin johtaman USA:n yllättäminen tuntuu vaikealta. oeKOTI: 0, 1 oeVIERAS: 4, 5, 6 Edit; viimeinen kohtaaminen joukkueiden välillä päätyi 9-1 Jenkeille. Muutenkin kohtaamiset ovat Jenkkivoittoisia. Kyllä tämän voi jo nyt laittaa "earlybetsinä". Myös USA -1,5 kertoimella 1,85 on pelikelpoinen.
 12. It will be the first game in Miami for Lebron James after leaving the Heat last summer. The Miami Heat as an organisation has tried to downplay the event and act like not much harm was done and no hard feelings are left, but the Heat fans will have some mixed reactions. On one hand LBJ brought them 2 titles, on the other hand destroyed the possible dynasty the Heat was building. So we will hear some cheers, but also see some boooooobirds flying tonight. Legends are made in games that mean more than 48 minutes of basketball. This game will draw a huge interest for reasons mentioned above, but also as a prime time Xmas schedule game. This is where King James has been almost perfect in his career. More important the game, the better he performs and almost alone can will his team to a victory. Look no further than to what happened in a game, back in 2010 when he played his first game in Heat`s jersey in Cleveland against the Cavaliers. He scored 38 points (24 in 3rd quarter) and the Heat destroyed the Cavaliers 118-90. The situation is reversed, but rather similar. The Heat (with Chris Bosh out with an injury) is a struggling team with a losing record and reaching to their lowest point 2 nights ago (home loss against the 76ers 87-91). it is not all well and good in Cleveland, but the importance of this game will take over for one night take. We believe the Cavs, lead by LeBron James, will dominate this game form start to finish. Take Cleveland -5.5 points with 4/5 units @1.909 from Pinnacle.
 13. Noh Yolleron vihjeet käy ilmankin ja Shortykin osuu NBA mukavasti. Mutta kiitos perusteluista. Moni vihjaaja tosin väsähtää nopeammin, jos kirjoittelee pidemmin. Tai kaikki.
 14. Yolleron Ncaa+NFL on viel'kin superimpia