• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

     + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Pcman

Jäsen
 • Content count

  33
 • VP-Pistettä

  94 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

13

About Pcman

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Paikkakunta
  Helsinki
 • Harrastukset
  Urheilu
 • Erikoisalaa
  Jalkapallo, MMA, Lätkä maaottelut

Vierailijat

792 profile views
 1. Undereita vaan välieriin, voittajavedot on kussut kaikki.
 2. Kyllä se loppuu, kun ulosottomies kantaa sohvat pihalle, ilman sähköjä on vaikea pelata. Onhan se ikävää. Mä lopetan tän asian seurannan ja kommentoinnin hyödyttömänä. Herran haltuun.
 3. Viikon kesti päätös, ihmeen pitkään.
 4. Pimp my ride
 5. 88,48 % (Futisvetäjä, vihjeitä 52 kpl, kertoimien keskiarvo 2,237) Oman kertoman mukaan palautus on 120% isolla vetomäärällä Munamies apuun
 6. Vittu Argentinalta puuttuu Messi, Higuain ja Lavezzi penkillä.
 7. Slotti-Jode ala pelaa pokeriiiiii t Essi, ystäväsi

 8. Under 2.5 Match Goals at 4/5 with bet365, with free supertips
 9. Mä otin U5,5 en osaa pelata overeita t: Pcman, ystäväsi
 10. IS urheilun versio samasta vihjeestä; Vain pisteen edellisistä viidestä ottelustaan maalierolla 2–13 ennen viime kierrosta kerännyt Metz vastasi viime viikon suurimmasta yllätyksestä hakemalla täydet pisteet Toulousen vieraana. Metz sai koko ottelussa aikaiseksi käytännössä vain kaksi vaarallista hyökkäystä ja teki niistä myös molemmista maalit. Kokonaisuutena ottelu oli hyvin heikkotasoinen. Lorient taipui puolestaan jälleen uuteen tappioon, kun huippuvireinen Monaco otti 3–0 -vierasvoiton. Avausjakso oli kotijoukkueelta mainio, toinen ei niinkään. Metz on kerännyt toistaiseksi peräti kymmenen pistettä vieraitaan enemmän, mutta sarjataulukko vääristää voimasuhteita pahasti. Pelillisesti ja muun muassa maalipaikka- ja laukaisutilastojen valossa Metz on ollut kaksikosta selkeästi heikompi. Lisäksi liki puolet isäntien maaleista viimeistellyt korvaamaton ykköshyökkääjä Mevlut Erdinc on kärsinyt nivusvaivoista ja pelaaminen tässä ottelussa on epätodennäköistä. Kotiedustaan huolimatta Les Grenats ei suosikin asemaa ansaitse. Vierasvoitoista tarjotut kertoimet ovat lähempänä pelikelpoista.
 11. http://sportschatplace.com/nhl-picks/2016/11/20/anaheim-ducks-vs-los-angeles-kings-11/20/16-nhl-pick-odds-and-prediction kopiotu vihje, hyi hyi
 12. Valensia on heikentynyt ja ei ole enää mikään top jengi. Valensia on pelannut huonosti ja voitto olisi yllätys.
 13. 1.9

  Teksti suora kopio IS urheilusta, mitä me mahtavat pitää asiasta? Saahan noita tekstejä kopioitua netistä vaikka kuinka paljon. Mikä vihje on toisen vihjeen kopiointi oikeesti? Jos meinaa julkaista muiden vihjeitä ansaintatarjoituksessa, niin on vittu menty lujaa riman alta. Tekijänoikeus ja lähdesuoja, voi päästä korvausvelvolliseksi, jos jatkuvasti noin haastaa. Törkeetä paskaa. Muunlainen linkittäminen on kielletty ilman Ilta-Sanomien kirjallista lupaa. Käyttäjä on korvausvelvollinen Ilta-Sanomille ja suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- ja sopimuksenvaraisista toimistaan. IS urheiluun ja ylläpidolle on ilmoitettu asiasta. Pidetäänkö jatkossa tämä omien vihjeiden paratiisina kiitos.
 14. 1.9

  Tota onko tuo perustelujen haku IS-urheilusta copy pastella mistään kotoisin. Itse voisin samalla kaavalla laittaa joka päivälle kohteita eri paikoista kopsattuna.