Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Kuroro

Jäsen
 • Viestejä

  397
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  3
 • Pistettä

  188 [ Lahjoita ]

Maine

107

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Nyrkkeily, yleisurheilu

Vierailijat

3 297 Profiilivierailua
 1. Kuulantyöntö Whiting - Bukowiecki, Bukowiecki, Coolbet, @4.44 Crouser - Walsh, Walsh, Coolbet, @2.30 Haratyk - Storl, Storl, Coolbet, @2.03
 2. 26.5

  Yleisurheilu, kuulantyöntö Ryan Whiting - Konrad Bukowiecki Valinta: Bukowiecki, Coolbet, @4.44 Klo: 23:58 Aika kovan tuntuista kerrointa tarjolla tässä hedarissa. Bukowiecki on kuulantyöntäjäksi nuori 21-vuotias, joka on parina viime vuotena vakiinnuttanut tasonsa maailman kärjen tuntumaan. Whiting on 31-vuotias konkari, jonka parhaat esitykset ovat muutaman vuoden takaa, mutta kyseessä yhä kelpo heittäjä. Kumpikin on tänä vuonna kilpaillut kymmenisen kertaa, Bukowieckillä kauden kilpailuheittojen keskiarvo on 20.60 m tuntumassa kun taas Whitingillä vastaava lukema on 20.40 m. Kuusi kertaa kaksikko on heittänyt samassa kilpailuissa, joissa voitot ovat Whitingin hyväksi 4-2. Erot ovat tosin olleet todella pienet ja aina on ollut kyse korkeintaan muutamasta kymmenestä sentistä, esimerkiksi sisäratojen MM-kisoissa Whiting heitti vain 4 senttiä Bukowieckiä pidemmälle. Tasaisempi pari mitä kertoimet antavat olettaa.
 3. Keihäänheitto Jiannis Smalios - Lassi Etelätalo, Smalios, Coolbet, @1.90 Toni Keränen - Joni Karvinen, Keränen, Coolbet, @2.90
 4. 26.5

  Yleisurheilu, keihäänheitto Jiannis Smalios - Lassi Etelätalo Valinta: Smalios, Coolbet, @1.90 Klo: 18:00 Suomalaisten keihäskausi alkaa tänään Vantaan Kultainen Keihäs -kilpailussa. Mukana ovat vanhemmat konkarit kuten Pitkämäki ja Etelätalo sekä tulevaisuuden lupaukset Oliver Helander, Toni Keränen ja Joni Karvinen. Viivalta löytyy myös 31-vuotias Jiannis Smalios eli yksi ruotsalainenkin on eksynyt mukaan. Etelätalo on huippuvuotensa (2014) jälkeen kärsinyt eri vammoista ja takana on muun muassa kaksi kyynärpääleikkausta. Kausi 2015 jäi häneltä kokonaan väliin, 2016 hän heitti yhden kisan ja viime vuonna oli viimein ehjempi kausi. Tulostaso ei kuitenkaan ollut kummoinen eikä oikein tullut edes yksittäisiä huippuheittoja. Smalios ei hänkään ole aivan kansainvälisen tason huippuheittäjä, mutta hän on viime vuosina heitellyt uransa parhaita heittojaan. Vuoden 2016 Suomi-Ruotsi -maaottelussa hän oli hienosti kolmas kasikakkosella ja viime vuonna hän oli 77-metrisellä toinen ja kepitti Etelätalon yli kolmella metrillä. Etelätalo ei ole vielä kauttaan aloittanut, Smalios heitti pari viikkoa sitten Ruotsissa kelpo sarjan, parhaana tuloksena 79.89 metriä, mikä on ihan hyvä näyttö hänen tämän hetken kunnostaan. Näillä lähtökohdilla Smalios on mielestäni suosikki tässä hedarissa.
 5. 25.5

  Yleisurheilu, keihäänheitto Johannes Vetter - Thomas Röhler Valinta: Röhler, Unibet, @2.10 Klo: 04:42 Tämä kaksikko on käynyt viimeisen vuoden ajan kovaa keskinäistä kamppailua sijoitusten puolesta. Tämän kauden ensimmäisessä timanttiliigan kisassa Röhler vei voiton ja viikko sitten miehet kisasivat Saksassa, jolloin Vetter oli parempi. Vetter heitti myös kaksi päivää tuon jälkeen Rehlingenissä, jossa tuloksena oli 86-metrinen ja neljä epäonnistunutta heittoa. Näin alkuvaiheessa kilpailuvuotta tämä on mielestäni aika 50/50 hedari, jonka vuoksi pitää luonnollisesti suosia yli kahden kertoimia, jota unkalla on nyt tarjolla. Henkilökohtaisesti tykkään muutenkin enemmän Röhleristä, joka on tekniikaltaan Vetteriä puhtaampi. Röhlerillä tuntuu myös olevan paremmat kilpailuhermot, sillä hän kykenee usein heittämään parhaat heittonsa viimeisillä heittokierroksilla, vaikka olisi tuloksissa vielä muiden takana.
 6. Nyrkkeilyt

  Doudou Ngumbu - Yoann Kongolo, Kongolo, bet365, @2.10
 7. Eikös rahankeräys ole laitonta ilman vastiketta eli persettä tarjolle
 8. Nyrkkeilyt

  Adonis Stevenson - Badou Jack, Stevenson, betsson, @1.92 Gary Russell Jr. - Joseph Diaz, Diaz, betsson, @4.05
 9. 19.5

  Nyrkkeily Adonis Stevenson - Badou Jack Valinta: Stevenson, betsson, @1.92 Klo: 05:00 Aamuyöllä otellaan alemman raskaansarjan WBC-liiton mestaruusvyöstä. 40-vuotias mestari Adonis Stevenson saa haastajakseen 34-vuotiaan ruotsalaisen Badou Jackin. Stevenson on pitänyt vyötä hallussaan jo viisi vuotta, mutta hän on aika suoranaisesti vältellyt kaikkein parhaimpia mahdollisia haastajia. Jackia pidetäänkin miehen kovimpana vastustajana pitkään aikaan. Jack teki kovaa tulosta ylemmässä keskisarjassa ja nousi viime vuonna tähän painoluokkaan ja jo nyt hänellä on vastassa mies, jota monet pitävät sarjan vaarallisimpana nyrkkeilijänä. Olen nähnyt monissa ennakkoarvioissa Stevensonin ikää pidettävän merkittävänä tekijänä, sillä harva nyrkkeilijä on enää 40-vuotiaana parhaimmillaan. Mielestäni Stevensonilla on kuitenkin ikänsä kannalta muutama seikka puolellaan. Ensinnäkin hänen ottelutyylinsä kestää hyvin ikää. Tyyli, jossa luotetaan pitkälti takakäden lyöntivoimaan ja sen käyttämiseen odotetaan jatkuvasti oikeaa saumaa. Toiseksi miehen nopeus ja refleksit ovat yhä maailmanluokkaa, viime vuoden ottelussaan Andrzej Fonfaraa vastaan Stevenson näytti todella terävältä ja 10 vuotta nuorempi Fonfara koki tappion jo toisessa erässä. En jaksa uskoa, että Stevenson olisi menettänyt merkittävästi tatsiaan vuoden takaisesta. Vähän tuntuu myös siltä, että Stevensonin taitoja on aliarvioitu. Vaikka hän usein nojaakin pitkälti yksittäisiin takakäden voimalyönteihin niin kyllä hän myös kykenee halutessaan monipuolisempaan nyrkkeilyyn. Jack on kelpo nyrkkeilijä, jolla ei ole varsinaisesti heikkouksia, muttei myös selviä vahvuuksiakaan. Kokonaisuudessaan hän on kuitenkin valmis paketti ja parhaimmillaan hankala vastus kenelle tahansa. Hänet on kuitenkin tyrmätty kerran aiemmin urallaan ja viime vuonna huomattavasti Stevensonia kevytkätisempi James DeGale käytti häntä luvunlaskussa. Hallitsevana mestarina ja kotiottelijana Stevensonilla on myös tuomarit puolellaan, joten Jack tarvitsisi selviä erävoittoja tämän ottelun voittaakseen, jos tämä ottelu pistekorteille menee. Stevensonin kertoimet olivat alussa @1.60 luokkaa ja nyt matsin lähestyessä ollaan jo ihan kelpo lukemissa.
 10. Nyrkkeilyt

  Oscar Rivas - Herve Hubeaux, alle 8.5 erää, Pinnacle, @2.55 Darren Tetley - Mason Cartwright, alle 9.5 erää, bet365, @3.50
 11. 19.5

  Nyrkkeily Oscar Rivas - Herve Hubeaux Alle 8.5 erää, Pinnacle, @2.55 Klo: 01:00 Rivas on yksi raskaan sarjan paremmista nimistä, jotka eivät ole vielä päässeet isoihin otteluihin. Ikää miehellä on kuitenkin jo 31 vuotta, joten kohta olisi jo aikakin antaa sen luokan näyttöjä, että painoluokan kärkinimetkin alkaisivat ottaa miehen vakavasti. Tänään siihen on hyvä tilaisuus, kun vastaan asettuu 26-vuotias belgialainen Herve Hubeaux, jonka ottelulista näyttää saldoa 29 voittoa ja 2 tappiota. Hubeauxia ei ole koskaan tyrmätty, mikä ei ole ihme sillä lähes kaikki vastustajat ovat olleet pahimman luokan taksikuskeja. Ainoa varteenotettava nimi on Euroopan mestari Agit Kabayel, jota vastaan Hubeaux koki pistetappion. Kabayel on kuitenkin tyyliltään paljon erilaisempi kuin Rivas, joka on ennen kaikkea räjähtävä iskijä. Rivasin kymmenestä viime ottelusta vain yksi on kestänyt yli viisi erää ja tänään sama kaava voisi mieluusti jatkua.
 12. 12.5

  Euroviisut Both Sweden and Norway to finish in TOP10, Yes, Coolbet, @2.03 Klo: 22:00 Elikkäs kohteena molempien Ruotsin ja Norjan sijoittuminen kymmenen parhaan joukkoon. Ruotsi on viime vuosina ollut viisujen kestomenestyjä, 2010- luvulta maalla taitaa olla kuusi sijoitusta viiden parhaan joukkoon, joista kaksi voittoa ja kaksi kolmossijaa. Länsinaapurissa todellakin siis panostetaan näihin karkeloihin ja myös tänä vuonna menestystä pitäisi kaikesta päätellen olla luvassa, kun esiintyjänä on nuori Benjamin Ingrosso kappaleella Dance You Off. Käytännössä esitys toimii reseptillä mies + valoseinä, mikä on yksinkertaisuudessaan hyvinkin toimiva kokonaisuus ja parhaimmillaan tuntuu siltä, kuin katsoisi musiikkivideota. Ruotsin top10-sijoitus pitäisi tänäkin vuonna olla selvä peli ja myös kertoimet ovat sitä mieltä. Norjalla on tämän vuoden kisoissa vuoden 2009 voittaja Alexander Rybak. Tuolloin Rybak voitti viisut kaikkien aikojen suurimmalla pistepotilla ja kansa tuntuu rakastavan tuota hyväntuulisella asenteella esiintyvää nuorta miestä. Myös tänä vuonna Rybakilla on laadukas kappale ja itse esityksessä on paljon mieleen jääviä visuaalisia elementtejä. Norja on Ruotsin tapaan menestynyt viime vuosina hyvin ja sijoituksia kympin sakkiin löytyy useita ja kaikki mahdollisuudet on, että trendi jatkuisi myös tänä vuonna.
 13. 12.5

  Euroviisut H2H: Suomi - Tanska Valinta: Tanska, Coolbet, @1.85 Klo: 22:00 Tanskan viisukappale on viikinkiteemaista ja mahtipontista folk poppia, joka erottuu joukosta positiivisesti. Ennen semifinaalejakin Tanskan suosiota osattiin odottaa, sillä finaaliin pääsylle kappale sai n. @1.20 kerrointa. Suomen viisukappaleelle kertoimet olivat aika lailla 50/50. Olen aika vakuuttunut tämän viikinkipopin raikkaasta ilmeestä, enkä ihmettelisi jos kappale olisi lopulta kymmenen parhaan tuntumassa. Saara Aallon kappale on aika perinteistä viisupoppia enkä uskaltaisi pistää rahojani ainakaan top15-sijoitukselle. Muualla Tanskan kertoimet ovat kääntyneet hieman jo laskuun, mutta Coolbetiltä saa vielä tasabookia.
 14. 10.5

  Euroviisut, 2.semifinaali Ei pääse finaaliin, Romania, Pinnacle, @1.943 Klo: 22:00 Kertoimissa tuntuu olevan vähän ristiriitaa, sillä Romania on voittaja- ja sijoitusvedoissa aivan häntäpäässä. Karsintaan jäämiselle tarjotaan kuitenkin näinkin hyvää kerrointa. Romanian tämänvuotinen kappale kuulostaa jokseenkin tasapaksulta, omaan korvaan kuulostaa oikeastaan juuri siltä massalta, joka yleensä ei selviä finaaliin asti. Romania on aiemmin pärjännyt hyvin, mutta aiemmalla viisumenestyksellä ei ole näissä kisoissa juhlittu kun esimerkiksi kestomenestyjät Kreikka, Azerbaidzan ja Armeniakin jäivät karsintaan.
 15. 10.5

  Euroviisut, 2.semifinaali Ei pääse finaaliin, Unkari, Pinnacle, @3.640 Klo: 21:00 Unkari lähtee tämän vuoden kisoihin hevimusiikilla, kappaleena Viszlát nyár bändiltä AWS. Tällä musiikkityylillä ei ole viime vuosina viisuissa juhlittu, ellei esityksessä tai esiintyjissä itsessään ole jotain uutta ja erikoista (vrt. Lordi). Oman käsitykseni mukaan kyseenomaisen musiikkityylin arvostajat eivät ole ihmisiä, jotka ensimmäisenä tarttuvat puhelimeen äänestääkseen suosikkiaan Eurovision laulukilpailussa. Unkari on kyllä viime vuosina menestynyt euroviisuissa hyvin. Kuuntelin maan viime vuosien kappaleita ja kaikki niistä noudattivat kuitenkin viisujen perinteistä pop-tyylistä linjaa. Tänä vuonna poiketaan tuosta linjasta selvästi. Tässäkin semifinaalissa on muutama varma jatkoonpääsijä kuten Norja, Ruotsi ja Australia sekä näiden lisäksi aika monta hyvin todennäköistä jatkoonpääsijää (Tanska, Moldova, Ukraina, Hollanti), joten näiden ulkopuolelta ei ole ihan heittämällä finaaliin asiaa.
×