• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

MakingM0

Chat-mode
 • Content count

  400
 • VP-Pistettä

  56 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

133

About MakingM0

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Erikoisalaa
  Naistennis

Vierailijat

2 843 profile views
 1. Tulee tässä seurattua eri talletusbonareita ja niiden pelaamista, että onnistuuko voitollisesti. Aloitetaan Coolbetin tarjouksella jossa 150e talletuksella tulee 300e pelirahaa. Tavoite olisi maksimissaan kolmessa päivässä tuo kierrättää ja otetaan 700e vähintään kotiutustavoitteeksi. Yritän laittaa pregamekohteet ajoissa tänne, jos niistä saisi hyviä tipsejä, mutta liveen tulee varmaan pääasiassa panostettua, joten screenshottina päivän vedot lopuksi kerralla kaikki tänne. Tulevaisuudessa, jos löytyy sopivia bonuksia lisää, niin tähän tulee jatkoksi ne, mutta aloitellaan tällä ensimmäisenä. Muokkaan myöhemmin tähän yön pelit mitä lähtee lapulle E: Avausillan pelit huonosti ja kassa 300e > 200e. Tuli myös aiemmin laitetut pelirajat vastaan ja nämä tyhjenevät keskiviikkona, joten silloin vasta jatkuu
 2. Indian Wells Wozniacki (WTA 14) - Mladenovic (WTA 26) Valinta: Wozniacki 2-0 Kerroin: @2.00 Betway Naisten päivän ensimmäisessä puolivälierässä Tanskan Wozniacki saa vastaansa kolme vuotta nuoremman Ranskan Mladenovicin. Molemmat kuuluneet kauden alkuun top10 pelaajiin maailmassa. Wozniacki ollut alkukaudesta varsinkin Australian Openin jälkeen todella kovassa tikissä, mistä kertoo 12 voittoa ja ainoastaan 2 tappiota. Molemmat tappiot ovat vieläpä tulleet Dohan Ja Qatarin finaaleissa, joten täältä hän yrittää saalistaa kolmatta kertaa putkeen turnauksessa finaalipaikkaa. Mladenovic ollut yksi alkukauden yllättäjistä kaksinpelin osalta, sillä paremmin nelinpelaajana tunnettu Ranskalainen eteni sijoittamattomana mestaruuteen Petersburgin turnauksessa Helmikuun alussa. Sen jälkeen hän eteni myös finaaliin Acapulcossa, jossa kärsi finaalitappion, mutta tuo turnaus oli selvästi heikkotasoisempi verraten Petersburgin, sillä kaikki huiput olivat tuolta poissa. Täällä hän on edennyt puhtaasti tähän asti sillä tililtä löytyy kolme voittoa ja jokainen on tullut suorissa erissä. Isoin voitto tuli kolmannella kierroksella, kun vuoden 2015 mestari Simona Halep kaatui helpohkosti lopulta. Halep on kuitenkin ollut alkukauden ehkäpä suurin pettymys ja hänellä on ollut ongelmia polviensa kanssa. Wozniacki sai ensimmäiset pari ottelua helppoja voittoja ja ensimmäinen mittari tuli viime kierroksella, kun kovalyöntinen Usa:n Madison Keys kaatui lopulta 6-4,6-4. Tähän otteluun papereissani Wozniacki lähtee selvänä suosikkina, sillä hän pystyy edelleen parantamaan peliänsä, joka alkaa olemaan tälläkin hetkellä jo lähellä huipputasoa. Mladenovic on nyt jo pelannut äärirajoillansa ja tässä ottelussa hänellä tulee olemaan vaikeaa Wozniackin kaltaista nopeaa juoksijaa vastaan ja tästä kertoo myös keskinäiset jotka ovat puhtaasti 3-0 Tanskalaiselle. Wozniackin isoin kynnys kohti finaalipaikkaa oli varmasti viime kierros, mutta siinä ottelussa syöttö pysyi loistavasti kasassa läpi ottelun ja tänään jos pystyy edes hieman samanlaiseen tulee hän olemaan vahvoilla, sillä Mladenovicin oma syöttö ei tule kantamaan niin pitkälle. Suoran voiton kerroin hieman liian pieni, joten otetaan suoraan 2-0 lapulle, sillä Wozniackin kauden 18 voitosta ovat 16 tulleet suorissa erissä.
 3. Indian Wells Wozniacki (WTA 14) - Mladenovic (WTA 26) Valinta: Wozniacki 2-0 Kerroin: @2.00 Betway Naisten päivän ensimmäisessä puolivälierässä Tanskan Wozniacki saa vastaansa kolme vuotta nuoremman Ranskan Mladenovicin. Molemmat kuuluneet kauden alkuun top10 pelaajiin maailmassa. Wozniacki ollut alkukaudesta varsinkin Australian Openin jälkeen todella kovassa tikissä, mistä kertoo 12 voittoa ja ainoastaan 2 tappiota. Molemmat tappiot ovat vieläpä tulleet Dohan Ja Qatarin finaaleissa, joten täältä hän yrittää saalistaa kolmatta kertaa putkeen turnauksessa finaalipaikkaa. Mladenovic ollut yksi alkukauden yllättäjistä kaksinpelin osalta, sillä paremmin nelinpelaajana tunnettu Ranskalainen eteni sijoittamattomana mestaruuteen Petersburgin turnauksessa Helmikuun alussa. Sen jälkeen hän eteni myös finaaliin Acapulcossa, jossa kärsi finaalitappion, mutta tuo turnaus oli selvästi heikkotasoisempi verraten Petersburgin, sillä kaikki huiput olivat tuolta poissa. Täällä hän on edennyt puhtaasti tähän asti sillä tililtä löytyy kolme voittoa ja jokainen on tullut suorissa erissä. Isoin voitto tuli kolmannella kierroksella, kun vuoden 2015 mestari Simona Halep kaatui helpohkosti lopulta. Halep on kuitenkin ollut alkukauden ehkäpä suurin pettymys ja hänellä on ollut ongelmia polviensa kanssa. Wozniacki sai ensimmäiset pari ottelua helppoja voittoja ja ensimmäinen mittari tuli viime kierroksella, kun kovalyöntinen Usa:n Madison Keys kaatui lopulta 6-4,6-4. Tähän otteluun papereissani Wozniacki lähtee selvänä suosikkina, sillä hän pystyy edelleen parantamaan peliänsä, joka alkaa olemaan tälläkin hetkellä jo lähellä huipputasoa. Mladenovic on nyt jo pelannut äärirajoillansa ja tässä ottelussa hänellä tulee olemaan vaikeaa Wozniackin kaltaista nopeaa juoksijaa vastaan ja tästä kertoo myös keskinäiset jotka ovat puhtaasti 3-0 Tanskalaiselle. Wozniackin isoin kynnys kohti finaalipaikkaa oli varmasti viime kierros, mutta siinä ottelussa syöttö pysyi loistavasti kasassa läpi ottelun ja tänään jos pystyy edes hieman samanlaiseen tulee hän olemaan vahvoilla, sillä Mladenovicin oma syöttö ei tule kantamaan niin pitkälle. Suoran voiton kerroin hieman liian pieni, joten otetaan suoraan 2-0 lapulle, sillä Wozniackin kauden 18 voitosta ovat 16 tulleet suorissa erissä.
 4. Huomenna varmaan taas enempi vihjeitä, kun alkaa kunnolla tuo Indian Wells turnaus ja saa hieman näköalaa tämänpäivän karsintakierrokselta. Eli ei tipsejä, mutta testissä tuollainen rekka jos joku haluaa testata.
 5. 1.3

  WTA Acapulco Ajla Tomljanovic - Kirsten Flipkens Valinta: Tomljanovic @2.20 Coolbet Acapulcon toista kierrosta, jossa vastakkain ovat pitkältä loukkaantumistauolta palannut 23-vuotias Tomljanovic ja uransa ehtoopuolta viettävä 31-vuotias Flipkens. Tomljanovic oli tähän turnaukseen lähdettäessä täysi kysymysmerkki, sillä hänellä oli leikkauksen johdosta jäänyt väliin kokonaan viime kausi. Tähän turnaukseen hän sai avauskierrroksella vastaansa Kanadan Bouchardin ja aiheutti avauskierroksen isoimman yllätyksen edeten helpohkosti vieläpä jatkoon suorissa erissä. Tomljanovic on terveenä pysyessään potentiaalinen top20 pelaaja, mutta itse odotin että menee ainakin muutama turnaus ennen kuin hän saa ottelurytminsä kohdalleen. Hän oli kuitenkin todella vahva avauskierroksella, vaikka Bouchard olikin todella huono. Vastustaja Flipkens pääsi toista kertaa pääsarjassa tänä vuonna avauskierrokselta jatkoon, kun Zarazua kaatui kolmessa erässä. Tuo ei kuitenkaan ollut mikään tasonosoitus, sillä vastustaja oli tämänpäiväistä tasoa monta kertaa alempi. Flipkens oli vaikeuksissa pari erää, kunnes sai hyvän alun kolmannessa erässä ja Zarazualla loppui usko itseensä. Tässä ottelussa Flipkens olisi ilman muuta ollut suosikki avauskierroksella, mutta niitä pelejä katsellessa oli Tomljanovicin peli pelottavan hyvällä tasolla. Tähän otteluun Tomljalla on vain yksi ottelu siis alla, mutta jos pääsee edes lähellekkään avauskierroksen tasoa on hän tässä mielestäni jopa suurehko suosikki.
 6. WTA Acapulco Ajla Tomljanovic - Kirsten Flipkens Tulos 0-1 (5-7) Luovutus Valinta: Tomljanovic @2.20 Coolbet Acapulcon toista kierrosta, jossa vastakkain ovat pitkältä loukkaantumistauolta palannut 23-vuotias Tomljanovic ja uransa ehtoopuolta viettävä 31-vuotias Flipkens. Tomljanovic oli tähän turnaukseen lähdettäessä täysi kysymysmerkki, sillä hänellä oli leikkauksen johdosta jäänyt väliin kokonaan viime kausi. Tähän turnaukseen hän sai avauskierrroksella vastaansa Kanadan Bouchardin ja aiheutti avauskierroksen isoimman yllätyksen edeten helpohkosti vieläpä jatkoon suorissa erissä. Tomljanovic on terveenä pysyessään potentiaalinen top20 pelaaja, mutta itse odotin että menee ainakin muutama turnaus ennen kuin hän saa ottelurytminsä kohdalleen. Hän oli kuitenkin todella vahva avauskierroksella, vaikka Bouchard olikin todella huono. Vastustaja Flipkens pääsi toista kertaa pääsarjassa tänä vuonna avauskierrokselta jatkoon, kun Zarazua kaatui kolmessa erässä. Tuo ei kuitenkaan ollut mikään tasonosoitus, sillä vastustaja oli tämänpäiväistä tasoa monta kertaa alempi. Flipkens oli vaikeuksissa pari erää, kunnes sai hyvän alun kolmannessa erässä ja Zarazualla loppui usko itseensä. Tässä ottelussa Flipkens olisi ilman muuta ollut suosikki avauskierroksella, mutta niitä pelejä katsellessa oli Tomljanovicin peli pelottavan hyvällä tasolla. Tähän otteluun Tomljalla on vain yksi ottelu siis alla, mutta jos pääsee edes lähellekkään avauskierroksen tasoa on hän tässä mielestäni jopa suurehko suosikki.
 7. WTA ACAPULCO Jelena Ostapenko - Danka Kovinic Valinta: Ostapenko (-1.5 erää) @1.78 Veikkaus / Ostapenko (-4.5 peliä) @1.81 24hbet Acapulcon avauskierros jatkuu ja tässä ottelussa kohtaavat Latvian ykköspelaaja 19-vuotias Ostapenko ja kolme vuotta vanhempi Montenegron Kovinic. Ostapenko aloitti kautensa hyvin edeten kauden avausturnauksessa Aucklandissa välieriin, jossa joutui kuitenkin luovuttamaan pahoinvoinnin takia. Sen jälkeen hän eteni hienosti aussiopenissa kolmannelle kierrokselle, jossa oli todella lähellä yllätystä tämänhetkisen maailmanlistan kolmosena olevaa Pliskovaa vastaan, sillä ottelu eteni kolmanteen erään ja siellä Ostapenko otti kirvelevän tappion 8-10 lukemin. Tuon jälkeen on tullut pari ohipeliä, kun Dubain ja St. Petersburgin turnauksissa tuli lähtö jo avauskierroksella. Kovinicin alkukausi on ollut todella suuri pettymys, kun tilillä on vain kaksi voittoa kahdeksasta ottelusta. Muutenkin tämä ottelu pelataan kovalla alustalla, joka on täydellisesti Kovinicin peliä vastaan sillä hän on puhdas massapelaaja. Tästä kertoo myös koko uran tappiollinen recordi kovalla alustalla ja viime kausi oli selvästi huonoin suhteeltaan kovalla alustalla. Ostapenko pääsee pelaamaan nykyisellä ykkösalustallaan, sillä parin viime kauden aikana on siirtänyt turnauspanoksensa lähinnä kovalle alustalle, sen ennen ollessa enempi massalla. Ostapenko on vielä nuori pelaaja ja terveenä pysyessään tällä kaudella tulee kamppailemaan noususta jopa top20 maailmanlistalla. Suorasta 2-0 voitosta ja tasoituksesta annetaan juuri ja juuri pelikelpoista kerrointa, joten tämä otetaan tämän yön peleihin kokeiluun!
 8. WTA ACAPULCO Jelena Ostapenko - Danka Kovinic Tulos: 2-0 (6-2,6-2) Valinta: Ostapenko (-1.5 erää) @1.78 Veikkaus / Ostapenko (-4.5 peliä) @1.81 24hbet Acapulcon avauskierros jatkuu ja tässä ottelussa kohtaavat Latvian ykköspelaaja 19-vuotias Ostapenko ja kolme vuotta vanhempi Montenegron Kovinic. Ostapenko aloitti kautensa hyvin edeten kauden avausturnauksessa Aucklandissa välieriin, jossa joutui kuitenkin luovuttamaan pahoinvoinnin takia. Sen jälkeen hän eteni hienosti aussiopenissa kolmannelle kierrokselle, jossa oli todella lähellä yllätystä tämänhetkisen maailmanlistan kolmosena olevaa Pliskovaa vastaan, sillä ottelu eteni kolmanteen erään ja siellä Ostapenko otti kirvelevän tappion 8-10 lukemin. Tuon jälkeen on tullut pari ohipeliä, kun Dubain ja St. Petersburgin turnauksissa tuli lähtö jo avauskierroksella. Kovinicin alkukausi on ollut todella suuri pettymys, kun tilillä on vain kaksi voittoa kahdeksasta ottelusta. Muutenkin tämä ottelu pelataan kovalla alustalla, joka on täydellisesti Kovinicin peliä vastaan sillä hän on puhdas massapelaaja. Tästä kertoo myös koko uran tappiollinen recordi kovalla alustalla ja viime kausi oli selvästi huonoin suhteeltaan kovalla alustalla. Ostapenko pääsee pelaamaan nykyisellä ykkösalustallaan, sillä parin viime kauden aikana on siirtänyt turnauspanoksensa lähinnä kovalle alustalle, sen ennen ollessa enempi massalla. Ostapenko on vielä nuori pelaaja ja terveenä pysyessään tällä kaudella tulee kamppailemaan noususta jopa top20 maailmanlistalla. Suorasta 2-0 voitosta ja tasoituksesta annetaan juuri ja juuri pelikelpoista kerrointa, joten tämä otetaan tämän yön peleihin kokeiluun!
 9. WTA KUALA LUMPUR (klo 15.30) Nopea vihje vielä kohta alkavaan. Kateryna Kozlova - Kai-Lin Zhang Valinta: Zhang @2.50 William Hill Kuala Lumpurin turnauksen avauskierroksella kohtaavat ITF tason ottelijat kun Ukrainan Kozlova saa vastaansa Kiinan Changin. Kozlova ollut surkea tämän vuoden alkuun ja 2017 vuoden puolelle on kirjattu kuusi ottelua hänelle ja tasan yhtä monta tappiota. Zhang voittanut kahdeksasta ottelustaan puolet eli neljä. Zhang kuitenkin oli viime viikolla Dubaissa hyvässä vireessä selvittäen karsinnat ja pelasi kohtuullisen ottelun Stosuria vastaankin. Karsinnoissa hän voitti kuitenkin todella kovakuntoisena olleen Vikhlyantsevan suorissa erissä 6-3,6-0. Zhang otetaan lapuille pääosin viime viikon Dubain turnauksen näyttöjen takia ja kun taas Kozlova ui tällä hetkellä pelinsä kanssa syvissä vesissä niin tuolla kertoimella mieluusti kokeiluun !
 10. WTA KUALA LUMPUR (klo 15.30) Nopea vihje vielä kohta alkavaan. Kateryna Kozlova - Kai-Lin Zhang Tulos 0-2 (6-7,2-6) Valinta: Zhang @2.50 William Hill Kuala Lumpurin turnauksen avauskierroksella kohtaavat ITF tason ottelijat kun Ukrainan Kozlova saa vastaansa Kiinan Changin. Kozlova ollut surkea tämän vuoden alkuun ja 2017 vuoden puolelle on kirjattu kuusi ottelua hänelle ja tasan yhtä monta tappiota. Zhang voittanut kahdeksasta ottelustaan puolet eli neljä. Zhang kuitenkin oli viime viikolla Dubaissa hyvässä vireessä selvittäen karsinnat ja pelasi kohtuullisen ottelun Stosuria vastaankin. Karsinnoissa hän voitti kuitenkin todella kovakuntoisena olleen Vikhlyantsevan suorissa erissä 6-3,6-0. Zhang otetaan lapuille pääosin viime viikon Dubain turnauksen näyttöjen takia ja kun taas Kozlova ui tällä hetkellä pelinsä kanssa syvissä vesissä niin tuolla kertoimella mieluusti kokeiluun !
 11. (klo 01.30) WTA ACAPULCO Jamie Loeb (WTA 170) - Andrea Petkovic (WTA 82) Valinnat: Loeb @2.75 Bet365 / Loeb (+3.5 peliä) @1.90 Bet365 Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia. Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin!
 12. 28.2 (klo 01.30) Jamie Loeb (WTA 170) - Andrea Petkovic (WTA 82) Tulos 1-2 (6-2,1-6,3-6) yht. 10-14 Valinnat: Loeb @2.75 Bet365 / Loeb (+3.5 peliä) @1.90 Bet365 Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia. Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin!
 13. 28.2 (Alkamisaika ei vielä tarkalleen tiedossa) Mirjana Lucic Baroni (WTA 34) vs Belinda Bencic (WTA 125) Valinta: Lucic Baroni @2.05 Pinnacle Acapulcon turnauksen ensimmäisellä kierroksella kohtaavat hyvän alkukauden pelannun Lucic Baroni ja entinen maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon kuulunut Sveitsin Bencic. Lucic yllätti kaikki kauden ensimmäisessä slamissa ottaen kovia päänahkoja ja edeten lopulta semifinaaleihin asti, joissa kuitenkin Serena oli hänelle jo liian kova. Lucic on muutenkin nyt viime aikoina nostanut rankingiaan jo lähelle top30, vaikka ikää mittarissa on jo tennispelaajalle isohko 33v. Bencic sen sijaan vuoden 2015 tykkikautensa jälkeen oli viime kauden ehkäpä suurin epäonnistuja. Tilille tuli uran ensimmäinen tappiollinen recordi kaikki pelit mukaan luettuna ja vuosi loppui karmeaan 20 voittoa ja 21 tappiota tilastoon. Tämän vuoden piti olla taas Bencicin näyttöpaikka, mutta kolmessa turnauksessa WTA-tasolla on kaikissa tullut turpiin avauskiekalla ja recordi on harmittava 0-3 näistä peleistä. Fed cupin otteluissa on Bencic päässyt ottamaan pari voittoakin, mutta tällä hetkellä ei ole taso riittänyt hiemankaan kovempia vastaan. Kroatian Lucic palaa tähän turnaukseen kuukauden tauolta, kun on keskittynyt treenamiseen aussiopenin jälkeen niin uskon, että tulee nälkäisenä otteluun ja 33v ei luulisi näkyvän ottelutauko niin pahasti, kun rutiinilla pitäisi mennä pitkälle. Bencic vienyt molemmat edelliset keskinäiset, mutta molemmat ottelut olivat Bencicin tähän astisen uran piikkikohdassa. Lucic Baroni puolustaa täällä kahta perättäistä puolivälieräpaikkaa niin pisteidenkin puolesta on isommat panokset tähän otteluun. Bencic on vain kerran 2014 osallistunut ja silloin leikki päättyi karsintaan. Mutta nopeasti katsottuna on todella hirveä ylikerroin Baronille tähän matsiin huomioiden pelaajien nykykunnon ja viime aikaiset otteet, näen Baronin tässä pienenä suosikkina.
 14. Juu eli tänne otan seurantaa tennistipseistä ja jokainen vihje tulee perusteltua. Pääasiassa WTA-kiertuetta ja ehkä joskus katsausta miestenkin puolelle. Tavoitteena että saisi 30 vihjettä minimissään kuukaudessa ja jaksaisi ahertaa ainakin loppuvuoden tämän kanssa. Seurantaakin tulee että tehdäänko voittoa tasapanoksilla 28.2 (Alkamisaika ei vielä tarkalleen tiedossa) Mirjana Lucic Baroni (WTA 34) vs Belinda Bencic (WTA 125) Tulos 2-0 (7-5,6-4) Valinta: Lucic Baroni @2.05 Pinnacle Acapulcon turnauksen ensimmäisellä kierroksella kohtaavat hyvän alkukauden pelannun Lucic Baroni ja entinen maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon kuulunut Sveitsin Bencic. Lucic yllätti kaikki kauden ensimmäisessä slamissa ottaen kovia päänahkoja ja edeten lopulta semifinaaleihin asti, joissa kuitenkin Serena oli hänelle jo liian kova. Lucic on muutenkin nyt viime aikoina nostanut rankingiaan jo lähelle top30, vaikka ikää mittarissa on jo tennispelaajalle isohko 33v. Bencic sen sijaan vuoden 2015 tykkikautensa jälkeen oli viime kauden ehkäpä suurin epäonnistuja. Tilille tuli uran ensimmäinen tappiollinen recordi kaikki pelit mukaan luettuna ja vuosi loppui karmeaan 20 voittoa ja 21 tappiota tilastoon. Tämän vuoden piti olla taas Bencicin näyttöpaikka, mutta kolmessa turnauksessa WTA-tasolla on kaikissa tullut turpiin avauskiekalla ja recordi on harmittava 0-3 näistä peleistä. Fed cupin otteluissa on Bencic päässyt ottamaan pari voittoakin, mutta tällä hetkellä ei ole taso riittänyt hiemankaan kovempia vastaan. Kroatian Lucic palaa tähän turnaukseen kuukauden tauolta, kun on keskittynyt treenamiseen aussiopenin jälkeen niin uskon, että tulee nälkäisenä otteluun ja 33v ei luulisi näkyvän ottelutauko niin pahasti, kun rutiinilla pitäisi mennä pitkälle. Bencic vienyt molemmat edelliset keskinäiset, mutta molemmat ottelut olivat Bencicin tähän astisen uran piikkikohdassa. Lucic Baroni puolustaa täällä kahta perättäistä puolivälieräpaikkaa niin pisteidenkin puolesta on isommat panokset tähän otteluun. Bencic on vain kerran 2014 osallistunut ja silloin leikki päättyi karsintaan. Mutta nopeasti katsottuna on todella hirveä ylikerroin Baronille tähän matsiin huomioiden pelaajien nykykunnon ja viime aikaiset otteet, näen Baronin tässä pienenä suosikkina.
 15. Korjasin! gl