MakingM0

Chat-mode
 • Content count

  378
 • VP-Pistettä

  16 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

122

About MakingM0

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Erikoisalaa
  Naistennis

Vierailijat

2 621 profile views
 1. Tuplausjono 1 Ma: Air Force Falcons (+9.5 points) - Colorado Buffaloes @ 1.85 (Unibet) Ti: Anyang KGC - Incheon Home team under 87.5 points @ 1.81 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Denver Nuggets (-7.5 pistettä) - Dallas Mavericks @ 1,84 (Unibet) Ti: Yeni Amasyaspor - Sivasspor Both teams to score : yes @ 1.82 (Unibet)
 2. Tuplausjono 1 Ma: Air Force Falcons (+9.5 points) - Colorado Buffaloes @ 1.85 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Denver Nuggets (-7.5 pistettä) - Dallas Mavericks @ 1,84 (Unibet) Tuplausjono 3 Ma: Arizona Coyotes - Calgary Flames No goal scored 00.00-09.59 @1.93 (Unibet)
 3. Tuplausjono 2 Ma: Pinherois Sky (-6.5 pistettä) - Sorocabana @ 1,88 (Unibet) Ti: Busan KT Sonicboom - Anyang KGC O164.5 pistettä @1.85 (Unibet) Ke: Meralco Bolts - Alaska Aces U186.5 Pistettä @ 1.84 (Unibet To: Hatay BB - UE Sopron (+4.5 pistettä) @ 1.85 (Unibet)
 4. Tuplausjono 1 Ma: Antibes - Paris Levallois @ 1.94 (Unibet) Ti: Minas - Campo Mourao (+6.5 pistettä) @1.80 (Unibet) Ke: Nlex Road Warriors (-3.5 pistettä) - Blackwater Elite @ 1.84 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Pinherois Sky (-6.5 pistettä) - Sorocabana @ 1,88 (Unibet) Ti: Busan KT Sonicboom - Anyang KGC O164.5 pistettä @1.85 (Unibet) Ke: Meralco Bolts - Alaska Aces U186.5 Pistettä @ 1.84 (Unibet Tuplausjono 3 Ma: Ska Karelia - JHC Bars U4.5 goals @1.96 (Unibet) Ti: Shenzhen Leopard (-29.5 pistettä) - Zhejiang Golden Bulls @1.82 (Unibet) Ke: Amurskie Tigry (-1.5 maalia) - Taifun @1.89 (Unibet)
 5. Tuplausjono 1 Ma: Antibes - Paris Levallois @ 1.94 (Unibet) Ti: Minas - Campo Mourao (+6.5 pistettä) @1.80 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Pinherois Sky (-6.5 pistettä) - Sorocabana @ 1,88 (Unibet) Ti: Busan KT Sonicboom - Anyang KGC O164.5 pistettä @1.85 (Unibet) Tuplausjono 3 Ma: Ska Karelia - JHC Bars U4.5 goals @1.96 (Unibet) Ti: Shenzhen Leopard (-29.5 pistettä) - Zhejiang Golden Bulls @1.82 (Unibet)
 6. Kopioi tästä pohja viestillesi. Tuplausjono 1 Ma: Antibes - Paris Levallois @ 1.94 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Pinherois Sky (-6.5 pistettä) - Sorocabana @ 1,88 (Unibet) Tuplausjono 3 Ma: Ska Karelia - JHC Bars U4.5 goals @1.96 (Unibet)
 7. Koripallo Ranska LNB Klo 21.30 Nanterre - Strasbourg Valinta: Strasbourg (+4.5) Kerroin: 1.86 (Unibet) Ranskan koripallon pääsarjassa viime kauden hopeamitalisti saapuu kautensa loistavasti aloittaneen Nanterren vieraaksi. Kotijoukkue on aloittanut kauden yli odotusten ja se majailee kakkospaikalla 8-2 recordillaan. Strasbourgin peli on yskähdellyt ja se on vasta kahdeksantena 5-5 recordillaan, mutta viimeisestä viidestä ottelusta se on kuntopuntarin kakkosena neljällä perättäisellä voitollaan liigassa. Nanterren hyvää alkukauden recordia ei pidä unohtaa, mutta heillä on ollut alkukaudesta yksi liigan helpoimmista otteluohjelmista ja seuraavissa otteluissa heidän taso alkaa näkymään kunnolla, kun he saavat liigan kärkijoukkueita vastustajikseen. Strasbourg on joukkueista laadukkaampi pari pykälää ja se taistelee tälläkin kaudella tiukasti mestaruudesta, kun kotijoukkue tulee taistelemaan lähinnä viimeisistä pudotuspelipaikoista. Nanterre on kotietunsa ansiosta niukka suosikki, mutta kertoimissa törkeän yliarvostettu ja katsottu liikaa sarjataulukkoa. Strasbourg on viime peleissä alkanut löytämään pelirytmiänsä surkean alkukauden jälkeen ja tähän otteluun heille laitettu aivan liian suuri tasoitus, joka on helppo päätös ottaa lapulle mukaan!
 8. Koripallo NBA Warriors - Suns Valinta: Warriors over 122.5p Kerroin: 1.81 (Unibet) NBA:n materiaaliltaan selvästi paras Golden State lähtee jahtaamaan uutta voittoputkea. Warriorsin 12 ottelun voittoputki päättyi viime ottelussa, kun Rockets kävi hakemassa yllätysjatkoaikavoiton Hardenin johdolla. Tänään vastassa kuitenkin selvästi heikompi Suns, joka on keskimäärin päästänyt 111p ottelua kohden tällä kaudella. Warrios sen sijaan tehnyt 118p keskimäärin ottelua kohden, mutta kotona se on 120p´+ tehnyt keskimäärin. Warriors johtaa läntistä konferenssia 16-3 recordilla, vaikka se ei ole ollut läheskään vielä parhaimmillaan muutamaa välähdystä lukuunottamatta. Joukkueen rutiinitaso on kuitenkin sen verran kova ja siihen kun lisätään että pisteiden tekijöitä on joka pelipaikalle on heitä lähes mahdoton puolustaa. Suns on alkukaudesta ollut suuri pettymys ja joukkue on häntäpään taistelussa 6-13 recordillaan. Joukkueet ovat kohdanneet jo kahdesti aikaisemmin tällä kaudella ja Warriors on poistunut molemmista voittajana. Tänään on luvassa varmasti samankaltainen peli, kuin viime kohtaamisessa Golden Statessa, jonka kotijoukkue vei 133-120, paitsi Suns ei varmaan ihan samankaltaisiin pisteisiin tänään yllä. Warriors hallinnut keskinäisiä ja on vienyt 13 edellisestä keskinäistä kotonaan ja vieraissakin se on viimeksi hävinnyt Sunsille yli pari vuotta sitten. Warriors lähtee jättiisuosikkina tähän matsiin ja tulee myös tekemään paljon pisteitä, kun vastassa on paljon pisteitä päästävä Suns, joten ei olisi yllätys jos menisi yli 130 pistettä kotijoukkueelta rikki.
 9. Koripallo NBA Grizzlies - Lakers Valinta: Grizzlies (-2.5) Kerroin: 1.86 (bet365) Grizzlies saa vieraaksi sensaatiomaisesti kautensa aloittaneen Lakersin. Lakersin päävalmentaja Luke Walton on saanut ennakkoon ennen kautta häntäpäähän veikatun Lakersin pelaamaan hienosti yhteen ja joukkue on taistelussa pudotuspeleihin tällä hetkellä 10-11 recordillaan alkukauden otteluista. Kotijoukkue Grizzlies on ailahdellut, mutta on silti saanut taisteltua 12-8 recordin alkukauden otteluista, vaikka se pystyy rutkasti vielä parantamaan otteitaan. Lakers pelasi viime yönä vieraissa Raptorsia vastaan, jossa se oli koko ottelun vastaanottava ja lähtee tähän matsiin 33pst tappio allaan siis. Memphis sai viime yönä levätä, kun se pelasi viimeksi toissayönä kotonaan Orlandoa vastaan, jossa se nousi huikealla lopullaan pisteen voittoon. Tämä on Grizzliesille kolmeen viikkoon ensimmäinen perättäinen kotiottelu, kun se on joutunut pelaamaan vieraissa kahdeksan viimeisistä kahdestatoista ottelusta. Lakersille tämä on neljäs reissupeli putkeen ja jo eilen näkyi pieni väsyminen otteissa, niin tänään ei varmasti tule niin hurjasti helpompaa, vaikka onkin asteen Raptorsia heikompi vastassa. Lakers on ollut alkukauden yllättäjä, mutta vieraissa on alkanut väsähtämään häviämällä neljä edellisestä viidestä reissuottelustaan ja jokaisessa tappiopelissä ovat päästäneet 105+ pistettä ja vain kerran tehnyt itse yli 100 noissa otteluissa. Grizzlies hävisi kauden avauskohtaamisen Los Angelesissa, joten tähän otteluun pidemmän levon saanut kotiujoukkue lähtee varmasti revanssi mielessään. Grizzlies on voittanut viisi kotiottelua putkeen Lakersia vastaan ja ennen kauden alkua olisi Grizzlies ollut varmasti noin 10 pisteen suosikki tähän otteluun lähdettäessä. Kertoimissa Lakersia selvästi yliarvostettu ja line kuuluisi olla 6-7 pisteen erolla kotijoukkueelle, joten tämä kelpaa mainiosti peleihin.
 10. Espanja ACB. Klo 21.00 Rio Natura - Joventut Valinta: Rio Natura (-5.5) Kerroin: 1.90 (unibet) Kotijoukkue Natura lähtee suosikkina illan jumbokamppailuun. Molemmat joukkueet aloittaneet kautensa ailahdellen 3-7 recordilla ja tulevat tätä tahtia taistelemaan putoamista vastaan. Natura ollut tosi huono alkukaudesta kotiparketillaan tuloksellisesti. sillä se on ottanut vain yhden voiton viidestä ottelustaan. Tänään kuitenkin vastassa yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista niin kotijoukkueella hyvä paikka ottaa kauden toinen kotivoitto. Viime kaudella Natura oli selkeästi sarjan heikoin vierasjoukkue, joten se eli kotiotteluistansa, joten tällä kaudella on alettava voittamaan. jos he haluavat säilyä. Vierasjoukkueella on yksi surkeimmista vierasrecordeista. Viimeiset 20 ottelua on tuonut huimat 17 tappiota vieraissa. Natura varmasti syttyy lauantai-illan kotiotteluunsa ja näistä otteluista sen on pakko otettava voittoja, jotta se säilyy. Tasoitukset laskeneet pelattaviksi, joten unibetin tarjoama line -5.5 sopii hyvin tuolla kertoimella, kun omissa laskuissa Natura tulee tämän voittamaan keskimäärin yli 7p erolla.
 11. ITF Canberra (K) Jessica Moore - Kimberly Birrell Valinta: Birrell Kerroin: 1.66 Bookkeri: Bet365 Nyt hieman tilastopohjaisempaa näkemystä naisten pieneen ITF tason turnaukseen. Elikkäs pelipaikkana Australian Canberra, jossa turnauksen avauskierroksella kokenut Jessica Moore saa vastaansa vasta 17 vuotiaan maanaisensa Birrellin. Tämä on heidän ensimmäinen kohtaaminen ammattilaiskentillä. Moore on pelannut huonon kauden tasollensa tänä vuonna ja meno on ollut todella ailahtelevaa ja tappioita on kertynyt varsinkin kovalla alustalla liikaa, jossa tämä ottelu pelataan. Nuori Birrell sen sijaan pelasi viikko sitten hurmiossa Brisbanen turnauksessa jossa hän selvisi finaaliin saakka. Tähän turnaukseen siis naiset tulevat todella erilaisista lähtökohdista, kun Birrell on tulevaisuudenlupaus, joka yrittää viikosta toiseen parannella rankingiaan ja vastassa on vaikeaa aikaa elävä Moore, joka ei ole ollut tenniskentillä moneen kuukauteen parhaimmillaan. Birrell on tällä hetkellä tulosten valossa pari askelta edellä maanaistaan ja lähtee tähän otteluun omissa papereissa selvähkönä suosikkina ja jos peli kulkee samalla lailla kuin viikko sitten, odotan tästä nopeaa 2-0 voittoa hänelle!
 12. WTA Zhuhai (K) Elina Svitolina - Andrea Petkovic Valinta: Svitolina Kerroin: 1.90 Bookkeri: Bet365 Naisten Zhuhain eliittiturnauksen avausottelut aloitetaan ja B lohkon avausottelu käydään Ukrainan nuoren Svitolinan ja Saksan Petkovicin kanssa. Tämä on naisten toinen ottelu vasta vastakkain ja ensimmäisen Svitolina voitti, mutta tuo ottelu pelattiin jo muutama vuotta takaperin, joten siitä ei sen enempää. Svitolina on pelannut tasaisen kauden ja on jatkanut kipuamista maailman eliittiin tasaista vauhtia. Hän pelaa täällä vasta kauden ensimmäiset sisäkenttäottelunsa, mutta on päässyt jo harjoittelemaan hyvin, joten uskoisin että alusta on suoraan jo varsin tuttu. Petkovicin kausi on ollut kaksijakoinen ja listasijoitus on tippunut 20 huonomman puolelle kauden aikana. Hän on yksi pahiten ailahtelevista pelaajista kiertueella ja hänen ottelunsa ovatkin monesti liveveikkaajille päänsärkyä aiheuttavia. Svitolina on näistä kahdesta tasaisempi suorittaja ja omissa papereissa mennyt tällä kaudella Petkosta pari askelta eteenpäin ja hänen kuuluu olla tässä suosikki. Kertoimet ovat ainakin vielä tasaiset, mutta uskon että ennen matsia tulee Sviton kertoimet tippumaan siihen 1.7 paikkeille joissa ne kuuluu olla. Tasainen ottelu, mutta näillä kertoimilla lähtee Ukrainalainen lapulle!
 13. ITF Macon klo 19.00 (K) Anna Tatishvili - Rebecca Peterson Valinta: Peterson (+4.5 peliä) Kerroin: 1.90 Bookkeri: Bet365 Naisten viikon isoimmassa ITF turnauksen finaalissa kohtaavat turnauksen ykkössijoitettu Yhdysvaltojen Tatishvili, joka saa vastaansa Ruotsin 5 vuotta nuoremman Rebecca Petersonin. Tatishvilin ura on ollut rikkonainen ja parin huonomman vuoden jälkeen hän on alkanut tänä vuonna saamaan uraansa jälleen nousuun ja onkin jo lähellä paluuta sadan parhaan joukkoon maailmanlistalla. Peterson sen sijaan on noussut tasaisesti maailmanlistalla ja alkanut tänä vuonna nousta jälleen yhden tason turnauksissa eteenpäin ja onkin muutaman vuoden sisällä varmasti WTA turnauksien vakiokasvo. Tatishvili on pelannut tällä kaudella enemmän otteluita kovalla alustalla, mutta Peterson on kuitenkin pelannut jo kovalla alustalla riittävästi jotta alustasta ei ainakaan Yhdysvaltalainen saa etua. Peterson omaa parhaan recordinsa uralla juuri kovalla alustalla pelatuista otteluista ja on ollut tällä viikolla kovassa vireessä, vaikka kaavio onkin ollut suhteellisen helppo tähän asti. Tatishvili on edennyt helpoilla voitoilla finaaliin tässä turnauksessa, mutta finaalissa tulee helposti kovin vastus hänelle tähän saakka. Tatishvili on suosikki tähän otteluun,, mutta tässä pelattu aivan liian suureksi suosikiksi ja kovana taistelijana tunnettu Peterson ei tule tässä antamaan helposti periksi ja uskon että hän taistelee tässä tosissaan voitosta, mutta ainakaan hän ei tule tässä helposti kaatumaan. Peterson saa 5 peliä eteen tässä vedossa ja en usko että Tatishvili tulee tuota eroa saamaan kiinni, joten tuolla tasoituksella lähtee Peterson kokeiluun!
 14. 6.9

  (K) Chan/Chan - Begu/Olaru Valinta: Chan/Chan 2-0 Kerroin: 2.10 Bookkeri: Bet365 Naisten nelurin kolmannella kierroksella kohtaavat hurjassa vireessa viime aikoina olleet Chanin siskokset, jotka saavat tänään vastaansa Begu/Olaru parin, jotka eivät ole ehtineet pelata vielä paljoa yhdessä. Chanit purskuttavat tälä hetkellä seitsemän ottelun voittoputkessa ja ennen Openia he voittivat Cincinnatin todella kovatasoisen turnauksen, jossa he kaatoivat esimerkiksi maailman ykkösparin Hingis/Mirzan ja muutenkin kaikki vastukset olivat aikalailla kaikki maailman huipulta. Begu/Olaru yllättivät viime kierroksella Espanjalaiset Navarro/Mugu parin mutta nämä kaksi oolivat muutenkin surkeassa vireessä olleet nelurissa ennen tätä turnausta. Chanin siskokset ovat tällä hetkellä kovassa vedossa ja he ovat yksi tämän turnauksen potentiaalisista mestarisuosikeista ja uskon että he tulevat tästä ottelusta ottamaan rutiinipelaamisella rutiinivoiton, sen verran on heidän yhteispelinsä edellä päivän vastustajia kohtaan.
 15. 6.9

  (K) Eugenie Bouchard - Roberta Vinci Valinta: Bouchard Kerroin: 2.64 Bookkeri: MarathonBet Tässä ottelussa taistellaan pääsystä puolivälieriin. Naiset kohtasivat pari viikkoa sitten, kun Vinci moukaroi Kanadalaista oikein kunnolla ja otti valmistautumisturnauksessa selvän 2-0 (6-1,6-0). Tuosta ottelusta ei Bouchardilta paljoa odotettu enää kauden viimeisessä slamissa, sen verran oli ollut hänen näyttönsä heikkoja tältä vuodelta. Täällä hän on kuitenkin löytänyt kadoksissa olleen peli-ilonsa uudestaan ja hän on ottanut kolme perättäistä voittoa ensimmäisen kerran sitten Australian avointen. Viime kierroksella Cibulkovaa vastaan hän taisteli todella hienosti voiton ja mentaalipuoli oli yllättävän vahva hänellä loppuvaiheissa. Hän on saanut itseluottamuksensa takaisin ja hänellä on ollut hauskaa kentällä pitkästä aikaa. Hieman mustia pilviä tähän otteluun toi kuitenkin eilinen liukastuminen pukukopissa, jonka vuoksi hän joutui vetäytymään nelureista ja on ollut epävarmaa ehtiikö hän kuntoutua tähän matsiin, mutta tietäen hänen taistelutahtonsa uskon että vetäytyminen nelureista on ollut pelkkä varotoimi ja hän pääsee tähän otteluun kunnossa. Vinci on ollut viime viikkoina hyvä turnauksissa ja hän on joka kerta edennyt tasaisesti aina ensimmäisistä kierroksista jatkoon. Täällä hän on saanut erittäin helpon kaavion alkuun, mutta silti on kärsinyt pari erätappiota. Viime ottelussa hän menetti täysin momentuminsa kun hän joutui taistelemaan lopulta kolmieräisen kamppailun Dugue Marinoa vastaan, vaikka eka erän jälkeen häneltä odotettin nopeaa helppoa voittoa. Vinci kuritti siis tämänpäiväistä vastustajaansa viime kuun lopulla selkein lukemin ja varmasti tässä matsissa tulee olemaan paljon tiukempi ottelu, kun Bouchard on saanut syöttöpeliään parannettua humasti tuosta ottelusta. Ottelusta odotettavissa tasaista, mutta jos Genie pystyy tässä ottelussa käyttämään paikkansa yhtä tehokkaasti kuin Cibulkovaa vastaan tulee hän olemaan vahvoilla. Viime ottelua on oikeastaan turha tuijottaa sillä sen verran on Bouchard ollut uudestisyntynyt tässä turnauksessa ja meno on muistuttanut jo hänen parasta peliään, joka on Vinciä pari astetta kovempaa.