Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

MakingM0

Chat-mode
 • Viestejä

  416
 • VP-Pistettä

  100 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  12

Maine

141

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Naistennis

Vierailijat

3 336 Profiilivierailua
 1. 3.8

  WTA Washington Eugenie Bouchard - Andrea Petkovic Valinta: Bouchard Kerroin: 1.80 Coolbet Washingtonin turnauksen toisella kierroksella Kanadan Bouchard saa vastaansa Saksan seitsemän vuotta vanhemman Andrea Petkovicin. Molemmilla vaikea kausi tähän asti voittotilaston ollessa negatiivinen. Bouchard on pelannut vain 26 ottelua, koska ruohokausi oli häneltä uran huonoin tappioiden tullessa kolmessa pelaamassaan turnauksessa suoraan avausottelussaan. Hänen kauden huippuhetkensä onkin tähän asti ollut Kerberin ja Sharapovan voittaminen Madridin turnauksessa ja eteneminen puolivälieriin. Petkovic puolestaan on ollut myöskin todella vaikea. Kertaakaan ei koko kautena ole hän edennyt kolmannelle kierrokselle edes WTA turnauksessa. Paras sijoitus on ollut ITF-turnauksen semifinaalipaikka kesäkuussa, mutta yhtään kovemmissa turnauksissa on lähtö tullut nopeaa. Täällä hän eteni avauskierrokselta heikkoa Kurumi Naraa vastaan jatkoon, mutta tähän otteluun vastus kuitenkin kovenee. Bouchard sai kuukauden tauon harjoitella kunnolla Wimpelin jälkeen ja nyt varmasti erittäin motivoituneena haluaa kääntää loppukautensa suunnan ja siihen avautuu hyvä paikka tutussa Pohjois-Amerikan ympäristössä. Bouchard tulee saamaan yleisön tuen taakseen aika varmasti ja tulee tuosta ottamaan hieman lisäboostia. Muutenkin tässä todella hyvä paikka edetä entistä pidemmälle kaavion suotuisuuden takia. Avauskierroksella kaatui Petkovicia kovempi Mchale todella vakuuttavasti suorissa erissä, että uskon tässäkin ottelussa hänen pelin edetessä saavan ottelun haltuunsa. Kanadalaisen näen omissa papereissa otteluun lähes 60% suosikkina, joten tällä kertoimella lähtee helposti kokeiluun normaalipanoksella!
 2. 2.8

  Islannin 2.Liiga 22.15 Fylkir - Kopavogur Valinta: Kotijoukkue yli 2.5 maalia Kerroin: @2.15 Unibet Islannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla sarjakäri Fylkir saa vastaansa seitsemäntenä olevan Kopavogurin. Liiga on tunnettu erittäin suurimaalisena ja tässä ottelussa molemmat ovat pelanneet kautensa tismalleen samalla 2.86 maalin keskiarvolla ottelua kohden. Kotijoukkue on tehnyt liigassa eniten maaleja parin maalin keskiarvolla ottelua kohden ja kotona tuo on huikea 2.30 maalia keskimäärin ottelua kohden. Vierasjoukkue on kovassa kolmen voiton vireessä, mutta vieraissa he ovat yksi eniten maaleja päästäneistä joukkueista melkein parin maalin keskiarvolla ottelua kohden. Tilastojen suhteen luvassa suhteellisen selkeä ottelu. Ottelusta odotetaan suurimaalista ja molemmat joukkueet luultavasti tulevat onnistumaan maalin teossa, mutta uskon kotijoukkueen takovan tässä vähintään sen 3 maalia, sen verran vahvaa on tekeminen ollut varsinkin kotona hyökkäyspäässä!
 3. 2.8

  Mestareiden Liiga 21.45 Tulos 1-1 Ajax - Nice 1.Puoliaika Valinta: Tasapeli Kerroin: 2.35 Coolbet Mestareiden liigan karsintaa. Kyseessä ratkaiseva toinen kohtaaminen. Avausmatsi päättyi Ranskassa 1-1 tasuriin. Tuossa ottelussa Nice oli alussa aktiivisempi ja johti 1-0 puoliajalla, mutta antoi pallonhallinnan kakkospuolikkaalle vieraille, jota Ajax sai hallita mielensä mukaan ja sieltä painostuksella irtosi tärkeä vierasmaali siis. Tähän otteluun siis lähtökohtana, että vieraiden on pakko tehdä ainakin yksi maali, jotta jatkopaikka olisi elossa. Kuitenkaan en usko että alussa kumpikaan lähtee kovin suurella riskillä peliänsä avaamaan, vaan kytätään aikalailla toisen joukkueen virheitä. Pallonhallinta tulee olemaan pääasiassa kotijoukkueella varsinkin avauspuolikkaalla, jos ei tule nopeaa avausmaalia. Ajaxille siis kelpaa maaliton tilanne mahdollisimman pitkään ja oma ajatus olisi että tässä juurikin avauspuoliaika kyttäillään toisen peliä ja kakkospuolikkaalla tullaan tekemään ratkaisut. Vierailta epävarmaa Balotellin pelaaminen, joka rokottaa heidän hyökkäystään. Kotijoukkueella ei ennakkotietojen perusteella ole tärkeämpiä poissaoloja viikon sisään tullut.
 4. 17.7

  U20 KORIPALLO 19.00 (Tilastotipsi) Tulos 71-54 = 125p Ranska - Turkki Valinta: Alle 136.5 pistettä Kerroin: 1.84 Paf B-lohkon päätöskamppailussa kohtaavat molemmat ottelunsa voittanut Ranska ja 1-1 recordilla ajelehtiva Turkki. Elikkäs tähän otetaan kokonaispisteitä. Ranska voittanut molemmat ottelunsa ja heidän otteluissaan pisteitä tullut keskimäärin 128p ottelua kohden. Viime ottelu meni kuitenkin jatkoajalle ja normaalilla peliajalla pisteitä onkin tullut vain 117p keskimäärin. Turkki puolestaan pelannut omat ottelunsa korkeammalla 145p keskiarvolla. Mutta heidänkin avausottelu meni jatkoajalle Montenegroa vastaan ja ilman jatkoaikaa pisteitä on tullut 135 pisteen keskiarvolla. Elikkäs molempien pisteet yhteenlaskettuna on otteluissa tullut keskimäärin 137 pistettä ja ilman jatkoaikoja on tuo keskimäärä vain 126 pistettä. Ranska pelannut siis todella vähäpisteistä koripalloa avausottelunsa ja kun molemmat pelasivat melkein tasalukemilla varsinaiset peliajansa Montenegroa vastaan on tähän otteluun tasaiset lähtökohdat. Ranskalla ollut siis tähän asti puolustus valttia ja uskon että tässä ottelussa tullaan pitkälti heidän korimäärillään määräämään ottelun pistetahdit. Jos ottelu ei mene jatkoajalle niin uskoisin että tässä tulllaan jäämään juurikin tuohon 130 pisteen kokonaismäärään. En usko että kumpikaan tulee ottamaan murskavoittoa, vaan ottelun ratkeavan vain muutaman pisteen erolla. Oma line mitä sain tähän oli juurikin 130, joten otetaan tämä pienellä testiin. Muutenkin kyseessä junioriturnaus, jossa yleisesti ottaen tehdään vähemmän pisteitä aikuisiin verrattuna.
 5. 10.7

  Wimbledon Madgalena Rybarikova (87) - Petra Martic (135) Valinta: Rybarikova 2-0 kerroin: @1.93 Unibet Ainoat sijoittamattomat pelaajat Azarenkan lisäksi vielä turnauksessa olevat kohtaavat toisensa. Kroatian Martic hurja turnaus tähän asti sillä selvittänyt karsinnoista asti itsensä jo 16 parhaan joukkoon. Ollut kuitenkin tosi onnekas tähän asti kaavionsa suhteen. Rybarikovalla puolestaan hurja kausi alla tähän saakka ja ruohokaudella 17 ottelusta ainoastaan yksi tappio Nottinghamin semeissä Kontaa vastaan ja sen lisäksi voitti molemmat itf ruohoturnauksensa. Täällä vastustajaansa paljon kovemmat alkukierrosten vastustajat ja tiputti kakkoskierroksella turnaukseen suosikkina lähteneeen Pliskovan ja jatkoi kovaa virettään ottamalla todella helposti 6-2,6-1 voiton viime kierroksella Tsurenkosta. Tähän matsiin Rybarikova iso suosikki, vastustaja Martic jäljellä olevista selvästi heikoin ja tämä on Marticille jo seitsemäs ottelu täällä Wimbledonissa. Martic on pelityyliltään kova grinderi, eikä hän omaa kovin isoa syöttöä, joka tiputtaa menestysmahdollisuuksia Rybarikovan kaltaista vastustajaa vastaan. Ottelun alku on ainoa iskun paikka Marticille, mutta mitä pitempään tämä kaksikko on kentällä alkaa ottelu kääntymään Rybarikovalle. Pienellä varauksella suorissa erissä lapulle otetaan voitto, mutta tuolla kertoimella se lähtee vielä kuitenkin suht helpohkosti.
 6. 20.6

  WTA MALLORCA. Risa Osaki (74) vs Viktoria Azarenka. Valinta: Azarenka (-4.5 peliä) @1.82 Coolbet Mallorcan turnauksen päivän viimeisessä ottelussa kohtaavat Japanin Ozaki ja sitten paluun tekevä Viktoria Azarenka, jolle ottelu on ensimmäinen yli vuoden tauon jälkeen, sillä hän oli sivussa raskauden takia. Tuota on mielestäni liikaa korostettu tässä, sillä normaalissa olosuhteissa Azarenka olisi vielä paljon isompi suosikki tähän kamppailuun. Panostus muistettava maltillisena tähän otteluun, mutta omissa papereissa Azarenka tulee tämän matsin yli viiden pelin erolla viemään, sillä hän on yksi parhaimmista maailmassa juuri syötönpalautuksissa, niin ei yllättäisi murskalukematkaan tässä, silä Osaki ei tule tässä murroilla luultavasti juhlimaan.
 7. 20.6

  WTA MALLORCA. Carla Suarez Navarro (26) vs Catherine Cartan Bellis (42) Valinta: Bellis @2.35 Coolbet Kotiyleisön suosikki Suarez Navarro saa vastaansa vasta 18-vuotiaan todellisen huippulahjakkuuden Yhdysvalloista. Ottelu on molemmille ensimmäinen Ranskan avointen jälkeen ja siis molempien ruohokauden avaus. Navarro tunnetaan massapelaajana parhaiten, niin kuin valtaosa maan pelaajista. Tämä ottelu kuitenkin pelataan nopealla alustalla, jossa syötöstä saa todella paljon enempi etua verraten massaan. Vastassa hänellä on nopeilla alustoilla viihtyvä Yhdysvaltojen huippulupaus, kun vasta 18-vuotias CiCi Bellis astelee vastaan. Tämä on Belliksen ammattilaisuran avausottelu ruoholla, mutta siitä ei hirveesti ole huolta, sillä juniorina hänellä on paljon pelattuja otteluita tältäkin alustalta. Bellis omaa paremman syötön pelaajista ja tulee kovilla lyönneillä hallitsemaan luultavasti pelin kulkua. Massalla pelatessa Navaroo olisi papereissani suosikki, mutta ruoholle siirtyessä näen Bellisin niukkana suosikkina. Ottelusta voi hyvinkin tulla kolmieräinen, sillä Navarro tykkää pelata pitkiä otteluita, mutta näen että Bellis tulee tässä kuitenkin ensimmäisenä maaliin ja tulee etenemään jatkoon toiselle kierrokselle!
 8. 20.6

  WTA BIRMINGHAM Donna Vekic (58) vs Alison Riske (45) Valinta: Vekic @2.42 Coolbet Päivän viimeisessä ottelussa kohtaavat Kroatian Vekic, joka saa vastaansa Yhdysvaltojen Alison Risken. Molemmat aloittivat WTA tason ruohokautensa viime viikolla Nottinghamin turnauksessa. Riske tippui toisella kierroksella Rybarikovalle. Vekic sen sijaan oli tikissä ja eteni lopulta mestaruuteen kaataen finaalissa kaikkien yllätykseksi maailmanlistan seiskana olevan Johanna Kontan. Vekic oli tuossa turnauksessa hyvässä vireessä ottaen alkukierroksilta kolme voittoa suorissa erissä ja viimeisessä kahdessa ottelussa taisteli kolmieräiset ottelut itselleen. Vekic olikin juuri ratkaisupaikoissa todella hyvä, voittaen kaikki kolme pelaamaansa tiebreikkiä. Tähän otteluun Vekic on saanut levätä melkein pari täyttä päivää ja matkustusrasituksiakaan ei luulisi olevan, sillä turnaus pelataan edelleen Britteinsaarilla. Kun katsotaan pelkästään viime viikon otteluita, niin en näe miksi Vekic olisi tässä näin suuri altavastaaja. Keskinäisissä otteluissakin Vekic on niskan päällä 2-0 otteluvoiton, joten omissa papereissa on niukka suosikki jopa tähän otteluun!
 9. Tennistipsit.

  Aletaan pohjustamaan jo hyvissä ajoin naisten slameja, kun kertoimissa todella paljon ilmaa. Ranskan avoimet 2017 Voittaja: Garbine Muguruza @9 Betfair Syttyy yleensä isoihin turnauksiin. Pääsee parhaalle alustalleen. Kärsii monesti pienemmissä turnauksissa motivaationpuutteesta. Viimevuoden mestari ja voitti ekaa kierrosta lukuunottamatta kaikki ottelut selvästi suorissa erissä. Muunmuassa Serenan finaalissa. Tätä ennen kahtena edellisenä vuotena vähintään kahdeksan parhaan joukossa. Serenan poissaollessa omissa papereissani suosikki ehdottomasti tähän turnaukseen, kun ei ole vielä edes varmaa, että tuleeko Sharapova saamaan villiä korttia. Kerber tosi yliarvostettu kertoimissa, ei ole ikinä pärjännyt Ranskassa pelatessaan. Kristina Mladenovic @34 Bet365 Järkyttävän suuri kerroin. Ollut alkukauden top10 pelaajia maailmassa. Kaksi turnausvoittoa jo tänä vuonna. Oli myös Indian Wellsissä semifinaaleissa ja avasi massakautensa finaalitappiolla kovatasoisessa Stuttgartin turnauksessa, jossa kaatoi esimerkiksi Sharapovan ja Kerberin molemmat. On omissa papereissa tällä hetkellä top5 pelaajissa turnauksen voitosta taistellessa. Elina Svitolina @19 Betfair Ollut myös yksi alkukauden parhaimmista. Ottanut kolme turnausvoittoa. Pärjää kovalla ja massalla tosi hyvin. Ruoholla ollut vaikeampaa. Avasi massakautensa Istanbulin turnauksen voitolla. On todella kokonaisvaltainen pelaaja. Parina viime vuotena molemmilla kerroilla 16 parhaan joukkoon. Viime vuonna tie tyssäsi Serenaa vastaan ja sitä edellisenä nyt jo lopettaneeseen Ivanoviciin. Tottunut voitolliseen pelaamiseen. Harvoin ailahtelee. On yksi haastajista ja niin sanottu musta hevonen turnaukseen. Tulee myös sijoitettuna pelaajana saamaan alkukierroksille helpohkon kaavion. Daria Kasatkina @41 Betfair Kohta parikymmentävuotta täyttävä sähäkkä Venäläinen. Otti uransa ensimmäisen WTA-kiertueen tittelin juurikin massalla Charlestonin turnauksessa. Kaatoi tuolla esimerkiksi Stuttgartin turnauksen voittaneen Siegemundin helposti ja matkalla kaatui myös Wozniacki. Omaa yhden kiertueen parhaimmista valmentajista ja tämä näkyi varsinkin Charlestonin turnauksessa, jossa hänestä oli huikeasti apua pelin hetkeksikkin herpaantuessa. Tottunut pelaamaan massalla. Viime vuonna eteni kolmannelle kierrokselle. Voitti junioreissa Ranskan avoimet vuonna 2014. Tällä kertoimella ehdottomasti kokeiluun. Laura Siegemund @41 Unibet Oli surkea alkukaudesta kovalla alustalla. Massakaudella päässyt ilmiömäiseen vireeseen edeten eka Charlestonissa välieriin. Stuttgartissa sitten napsahti hänen uransa suurin voitto, kun hän selviytyi voittajaksi ottaen voitot esim Mladenovicista ja Halepista. Järkyttävän aliarvostettu kertoimissa. Ehkä yksi selvimmistä massaspesialisteista turnauksessa. Viime vuonna tippui jo avauskierroksella Bouchardille, mutta omaa todella kovan potentiaalin tähän turnaukseen. Peleistä jää pois Kerber ja Konta ainakin. Kumpikaan ei näistä naisista ole massalla parhaimmillaan. Halep ja Sharapova kysymysmerkkejä. Molemmat rankattu suosikeiksi, mutta sen verran on epätasainen ollut varsinkin Halepin alkukausi ja Sharapovan ollessa pois noin kauan ja vielä epävarmaa edes villin kortin saaminen, että nuokin jää peleistä pois. Pliskovakin ollut tosi huono nyt ensimmäisissä massaotteluissaan ja ikinä päässyt edes kolmannelle kierrokselle Ranskassa.
 10. 4.5

  WTA Rabat Daria Gavrilova (26) - Sara Errani (102) Valinnat Gavrilova @1.55 Unibet / Gavrilova (-3.5 peliä) @1.93 Unibet / Gavrilova 2-0 @2.38 Unibet Rabatin päivän ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat Venäläissyntyinen nykyään Australiaa edustava Daria Gavrilova ja Italian sähäkkä 30-vuotias Sara Errani. Gavrilova pelasi eilen hyvin samankaltaista vastustajaa vastaan eli Elisa Mertensiä, joka oli pelannut todella hyvän alkukauden. Tuossa ottelussa oli silti ainoastaan yksi pelaaja, kun Gavrilova pelasi kauden parhaimman ottelunsa ja tuhosi vastustajansa suorissa erissä lukemin 6-2,6-1. Tuossa matsissa hänen palautuspelinsä ja syöttöpelinsä yhdistettynä loistavaan puolustuspeliin toi hänelle nopean voiton. Tässä ottelussa vastaan astelee Italian Errani, joka on yksi heikoimmista syötön omaavista pelaajista kiertueella ja nopeita pisteitä ei hän yleensä sillä saa. Errani onkin yksi kiertueen eniten syötönmurtoja tarjoavista pelaajista. Errania voi verrata eiliseen Mertensiin, sillä molemmat ovat tällä kaudella top3 tilastoissa kun katsotaan pelaajia ketkä ovat murtaneet vastustajansa syötön. Mutta Gavrilovan syöttöpeli toimi eilen todella hyvin ja kun hän pääsee palauttamaan Erranin heikkoa syöttöä niin näen tässä ottelussa ainoastaan Gavrilovan nopean suorissa erissä tulevan voiton jos peli pysyy samanlaisena kuin eilen. Ainoana kysymysmerkkinä on että miten palautunut eilisestä, kun hän pelasi illalla vielä nelinpelissä ja nyt on näin aikaisin ensimmäisenä vuorossa heti ottelu. Tasoitusta kuitenkin antaa se fakta että Errani pelasi itse eilen kolmituntisen kamppailun Riskeä vastaan. Eilisellä esityksellä Gavrilova nousi omissa papereissa turnauksen suosikiksi, kun jäljellä on vain kahdeksan pelaajaa ja ainoastaan näen että Pavluychenkova tai Davis pystyisivät haastamaan hänet turnauksen voitosta tässä vaiheessa ja nuo pelaajat kohtaavat toisensä jo tänään puolivälierissä.
 11. Tennistipsit.

  Turnauksen voittaja WTA RABAT Valinta: Daria Gavrilova @6.50 Betfair Valinta: Lauren Davis @13 Betfair Molemmat antoivat todella kovat näytöt eiliseltä. Tulevat samalta puolelta kaaviota, joten molempien edetessä jatkoon tulevat vastakkain puolivälierässä. Toisella puolella kaaviota ei tule mielestäni kummallekkaan vastusta finaaliin, joka pystyisi heidät kaatamaan. Joten näen tällä hetkellä mestaruustaiston kolmen kauppana, sillä niukkana suosikkina on tällä hetkellä Pavluychenkova, mutta hänen mestaruuskertoimensa eivät ole pelattavissa alle neljän kertoimilla.
 12. Tennistipsit.

  WTA Rabat Daria Gavrilova (26) - Sara Errani (102) Valinnat Gavrilova @1.55 Unibet / Gavrilova (-3.5 peliä) @1.93 Unibet / Gavrilova 2-0 @2.38 Unibet Rabatin päivän ensimmäisessä puolivälierässä kohtaavat Venäläissyntyinen nykyään Australiaa edustava Daria Gavrilova ja Italian sähäkkä 30-vuotias Sara Errani. Gavrilova pelasi eilen hyvin samankaltaista vastustajaa vastaan eli Elisa Mertensiä, joka oli pelannut todella hyvän alkukauden. Tuossa ottelussa oli silti ainoastaan yksi pelaaja, kun Gavrilova pelasi kauden parhaimman ottelunsa ja tuhosi vastustajansa suorissa erissä lukemin 6-2,6-1. Tuossa matsissa hänen palautuspelinsä ja syöttöpelinsä yhdistettynä loistavaan puolustuspeliin toi hänelle nopean voiton. Tässä ottelussa vastaan astelee Italian Errani, joka on yksi heikoimmista syötön omaavista pelaajista kiertueella ja nopeita pisteitä ei hän yleensä sillä saa. Errani onkin yksi kiertueen eniten syötönmurtoja tarjoavista pelaajista. Errania voi verrata eiliseen Mertensiin, sillä molemmat ovat tällä kaudella top3 tilastoissa kun katsotaan pelaajia ketkä ovat murtaneet vastustajansa syötön. Mutta Gavrilovan syöttöpeli toimi eilen todella hyvin ja kun hän pääsee palauttamaan Erranin heikkoa syöttöä niin näen tässä ottelussa ainoastaan Gavrilovan nopean suorissa erissä tulevan voiton jos peli pysyy samanlaisena kuin eilen. Ainoana kysymysmerkkinä on että miten palautunut eilisestä, kun hän pelasi illalla vielä nelinpelissä ja nyt on näin aikaisin ensimmäisenä vuorossa heti ottelu. Tasoitusta kuitenkin antaa se fakta että Errani pelasi itse eilen kolmituntisen kamppailun Riskeä vastaan. Eilisellä esityksellä Gavrilova nousi omissa papereissa turnauksen suosikiksi, kun jäljellä on vain kahdeksan pelaajaa ja ainoastaan näen että Pavluychenkova tai Davis pystyisivät haastamaan hänet turnauksen voitosta tässä vaiheessa ja nuo pelaajat kohtaavat toisensä jo tänään puolivälierissä.
 13. 3.5

  WTA PRAHA (klo 12 > ) Tulos 1-2 (6-4,4-6,4-6) Natalia Vikhlyantseva (77) - Katerina Siniakova (39) Valinta: Vikhlyantseva @2.20 WilliamHill Prahan turnauksen toisella kierroksella karsinnat selvittänyt Venäjän parikymmentävuotias Vikhly pääsee haastamaan vuoden vanhempaa Siniakovaa. Molemmat siis nuoria pelaajia ja molemmilla rankingit lähellä kaikkien aikojen parhaimpiansa. Vikhlyantsevalla ollut hieman vaikea alkukausi tuloksellisesti, kun on kokonaan pelannut pelkästään WTA-kiertueen turnauksia niin ei ole totuttua ITF tasojen voittoputkia syntynyt. Massalle siirtyminen kuitenkin sopinut hänelle sillä tämä toinen turnaus massalla ja peli alkanut pikkuhiljaa kulkemaan parempaan suuntaan tuloksellisesti. Täällä hän selvitti kolme karsintaotteluaan ja kaatoi sitten ensimmäisellä kierroksella Golubicin helposti. Jokainen voitoista tullut suorissa erissä ja pelit ovat hurjasti hänelle noissa otteluissa 48-11. Siniakova kohtasi avauskierroksella alkukauden lähinnä vitsinä tunnetun Kovinicin. Tuon ottelun hän voitti lopulta kolmessa erässä, mutta oli aika-ajoin todella suurissa vaikeuksissa varsinkin syöttöpelinsä kanssa. Tässä ottelussa vastus kovenee huomattavasti sillä voittamiseen rutinoitunut Vikhly on sen verran antanut signaalia kovasta vireestään tämän turnauksen alussa. Eilisten matsien perusteella on omissa papereissa Vikhlyantseva tähän otteluun niukka suosikki ja tässä ei yllättäisi hänen voittonsa suorissa erissäkään. Normaalista voitosta tarjotaan kuitenkin todella kovaa yli kahden kerrointa, joten tämä lähtee sinkkuna ainakin omalle lapulle! Ottelu tulee suorana veikkaustv:ltä
 14. Tennistipsit.

  Yritetääs aktivoitua tämän viikon tenniksiin WTA PRAHA (klo 12 > ) Natalia Vikhlyantseva (77) - Katerina Siniakova (39) Valinta: Vikhlyantseva @2.20 WilliamHill Prahan turnauksen toisella kierroksella karsinnat selvittänyt Venäjän parikymmentävuotias Vikhly pääsee haastamaan vuoden vanhempaa Siniakovaa. Molemmat siis nuoria pelaajia ja molemmilla rankingit lähellä kaikkien aikojen parhaimpiansa. Vikhlyantsevalla ollut hieman vaikea alkukausi tuloksellisesti, kun on kokonaan pelannut pelkästään WTA-kiertueen turnauksia niin ei ole totuttua ITF tasojen voittoputkia syntynyt. Massalle siirtyminen kuitenkin sopinut hänelle sillä tämä toinen turnaus massalla ja peli alkanut pikkuhiljaa kulkemaan parempaan suuntaan tuloksellisesti. Täällä hän selvitti kolme karsintaotteluaan ja kaatoi sitten ensimmäisellä kierroksella Golubicin helposti. Jokainen voitoista tullut suorissa erissä ja pelit ovat hurjasti hänelle noissa otteluissa 48-11. Siniakova kohtasi avauskierroksella alkukauden lähinnä vitsinä tunnetun Kovinicin. Tuon ottelun hän voitti lopulta kolmessa erässä, mutta oli aika-ajoin todella suurissa vaikeuksissa varsinkin syöttöpelinsä kanssa. Tässä ottelussa vastus kovenee huomattavasti sillä voittamiseen rutinoitunut Vikhly on sen verran antanut signaalia kovasta vireestään tämän turnauksen alussa. Eilisten matsien perusteella on omissa papereissa Vikhlyantseva tähän otteluun niukka suosikki ja tässä ei yllättäisi hänen voittonsa suorissa erissäkään. Normaalista voitosta tarjotaan kuitenkin todella kovaa yli kahden kerrointa, joten tämä lähtee sinkkuna ainakin omalle lapulle! Ottelu tulee suorana veikkaustv:ltä
 15. Bonarit

  Tulee tässä seurattua eri talletusbonareita ja niiden pelaamista, että onnistuuko voitollisesti. Aloitetaan Coolbetin tarjouksella jossa 150e talletuksella tulee 300e pelirahaa. Tavoite olisi maksimissaan kolmessa päivässä tuo kierrättää ja otetaan 700e vähintään kotiutustavoitteeksi. Yritän laittaa pregamekohteet ajoissa tänne, jos niistä saisi hyviä tipsejä, mutta liveen tulee varmaan pääasiassa panostettua, joten screenshottina päivän vedot lopuksi kerralla kaikki tänne. Tulevaisuudessa, jos löytyy sopivia bonuksia lisää, niin tähän tulee jatkoksi ne, mutta aloitellaan tällä ensimmäisenä. Muokkaan myöhemmin tähän yön pelit mitä lähtee lapulle E: Avausillan pelit huonosti ja kassa 300e > 200e. Tuli myös aiemmin laitetut pelirajat vastaan ja nämä tyhjenevät keskiviikkona, joten silloin vasta jatkuu
×