• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

MakingM0

Chat-mode
 • Content count

  392
 • VP-Pistettä

  39 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

131

About MakingM0

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 • Erikoisalaa
  Naistennis

Vierailijat

2 712 profile views
 1. WTA KUALA LUMPUR (klo 15.30) Nopea vihje vielä kohta alkavaan. Kateryna Kozlova - Kai-Lin Zhang Valinta: Zhang @2.50 William Hill Kuala Lumpurin turnauksen avauskierroksella kohtaavat ITF tason ottelijat kun Ukrainan Kozlova saa vastaansa Kiinan Changin. Kozlova ollut surkea tämän vuoden alkuun ja 2017 vuoden puolelle on kirjattu kuusi ottelua hänelle ja tasan yhtä monta tappiota. Zhang voittanut kahdeksasta ottelustaan puolet eli neljä. Zhang kuitenkin oli viime viikolla Dubaissa hyvässä vireessä selvittäen karsinnat ja pelasi kohtuullisen ottelun Stosuria vastaankin. Karsinnoissa hän voitti kuitenkin todella kovakuntoisena olleen Vikhlyantsevan suorissa erissä 6-3,6-0. Zhang otetaan lapuille pääosin viime viikon Dubain turnauksen näyttöjen takia ja kun taas Kozlova ui tällä hetkellä pelinsä kanssa syvissä vesissä niin tuolla kertoimella mieluusti kokeiluun !
 2. WTA KUALA LUMPUR (klo 15.30) Nopea vihje vielä kohta alkavaan. Kateryna Kozlova - Kai-Lin Zhang Tulos 0-2 (6-7,2-6) Valinta: Zhang @2.50 William Hill Kuala Lumpurin turnauksen avauskierroksella kohtaavat ITF tason ottelijat kun Ukrainan Kozlova saa vastaansa Kiinan Changin. Kozlova ollut surkea tämän vuoden alkuun ja 2017 vuoden puolelle on kirjattu kuusi ottelua hänelle ja tasan yhtä monta tappiota. Zhang voittanut kahdeksasta ottelustaan puolet eli neljä. Zhang kuitenkin oli viime viikolla Dubaissa hyvässä vireessä selvittäen karsinnat ja pelasi kohtuullisen ottelun Stosuria vastaankin. Karsinnoissa hän voitti kuitenkin todella kovakuntoisena olleen Vikhlyantsevan suorissa erissä 6-3,6-0. Zhang otetaan lapuille pääosin viime viikon Dubain turnauksen näyttöjen takia ja kun taas Kozlova ui tällä hetkellä pelinsä kanssa syvissä vesissä niin tuolla kertoimella mieluusti kokeiluun !
 3. (klo 01.30) WTA ACAPULCO Jamie Loeb (WTA 170) - Andrea Petkovic (WTA 82) Valinnat: Loeb @2.75 Bet365 / Loeb (+3.5 peliä) @1.90 Bet365 Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia. Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin!
 4. 28.2 (klo 01.30) Jamie Loeb (WTA 170) - Andrea Petkovic (WTA 82) Tulos 1-2 (6-2,1-6,3-6) yht. 10-14 Valinnat: Loeb @2.75 Bet365 / Loeb (+3.5 peliä) @1.90 Bet365 Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia. Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin!
 5. 28.2 (Alkamisaika ei vielä tarkalleen tiedossa) Mirjana Lucic Baroni (WTA 34) vs Belinda Bencic (WTA 125) Valinta: Lucic Baroni @2.05 Pinnacle Acapulcon turnauksen ensimmäisellä kierroksella kohtaavat hyvän alkukauden pelannun Lucic Baroni ja entinen maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon kuulunut Sveitsin Bencic. Lucic yllätti kaikki kauden ensimmäisessä slamissa ottaen kovia päänahkoja ja edeten lopulta semifinaaleihin asti, joissa kuitenkin Serena oli hänelle jo liian kova. Lucic on muutenkin nyt viime aikoina nostanut rankingiaan jo lähelle top30, vaikka ikää mittarissa on jo tennispelaajalle isohko 33v. Bencic sen sijaan vuoden 2015 tykkikautensa jälkeen oli viime kauden ehkäpä suurin epäonnistuja. Tilille tuli uran ensimmäinen tappiollinen recordi kaikki pelit mukaan luettuna ja vuosi loppui karmeaan 20 voittoa ja 21 tappiota tilastoon. Tämän vuoden piti olla taas Bencicin näyttöpaikka, mutta kolmessa turnauksessa WTA-tasolla on kaikissa tullut turpiin avauskiekalla ja recordi on harmittava 0-3 näistä peleistä. Fed cupin otteluissa on Bencic päässyt ottamaan pari voittoakin, mutta tällä hetkellä ei ole taso riittänyt hiemankaan kovempia vastaan. Kroatian Lucic palaa tähän turnaukseen kuukauden tauolta, kun on keskittynyt treenamiseen aussiopenin jälkeen niin uskon, että tulee nälkäisenä otteluun ja 33v ei luulisi näkyvän ottelutauko niin pahasti, kun rutiinilla pitäisi mennä pitkälle. Bencic vienyt molemmat edelliset keskinäiset, mutta molemmat ottelut olivat Bencicin tähän astisen uran piikkikohdassa. Lucic Baroni puolustaa täällä kahta perättäistä puolivälieräpaikkaa niin pisteidenkin puolesta on isommat panokset tähän otteluun. Bencic on vain kerran 2014 osallistunut ja silloin leikki päättyi karsintaan. Mutta nopeasti katsottuna on todella hirveä ylikerroin Baronille tähän matsiin huomioiden pelaajien nykykunnon ja viime aikaiset otteet, näen Baronin tässä pienenä suosikkina.
 6. Juu eli tänne otan seurantaa tennistipseistä ja jokainen vihje tulee perusteltua. Pääasiassa WTA-kiertuetta ja ehkä joskus katsausta miestenkin puolelle. Tavoitteena että saisi 30 vihjettä minimissään kuukaudessa ja jaksaisi ahertaa ainakin loppuvuoden tämän kanssa. Seurantaakin tulee että tehdäänko voittoa tasapanoksilla 28.2 (Alkamisaika ei vielä tarkalleen tiedossa) Mirjana Lucic Baroni (WTA 34) vs Belinda Bencic (WTA 125) Valinta: Lucic Baroni @2.05 Pinnacle Acapulcon turnauksen ensimmäisellä kierroksella kohtaavat hyvän alkukauden pelannun Lucic Baroni ja entinen maailmanlistan kymmenen parhaan joukkoon kuulunut Sveitsin Bencic. Lucic yllätti kaikki kauden ensimmäisessä slamissa ottaen kovia päänahkoja ja edeten lopulta semifinaaleihin asti, joissa kuitenkin Serena oli hänelle jo liian kova. Lucic on muutenkin nyt viime aikoina nostanut rankingiaan jo lähelle top30, vaikka ikää mittarissa on jo tennispelaajalle isohko 33v. Bencic sen sijaan vuoden 2015 tykkikautensa jälkeen oli viime kauden ehkäpä suurin epäonnistuja. Tilille tuli uran ensimmäinen tappiollinen recordi kaikki pelit mukaan luettuna ja vuosi loppui karmeaan 20 voittoa ja 21 tappiota tilastoon. Tämän vuoden piti olla taas Bencicin näyttöpaikka, mutta kolmessa turnauksessa WTA-tasolla on kaikissa tullut turpiin avauskiekalla ja recordi on harmittava 0-3 näistä peleistä. Fed cupin otteluissa on Bencic päässyt ottamaan pari voittoakin, mutta tällä hetkellä ei ole taso riittänyt hiemankaan kovempia vastaan. Kroatian Lucic palaa tähän turnaukseen kuukauden tauolta, kun on keskittynyt treenamiseen aussiopenin jälkeen niin uskon, että tulee nälkäisenä otteluun ja 33v ei luulisi näkyvän ottelutauko niin pahasti, kun rutiinilla pitäisi mennä pitkälle. Bencic vienyt molemmat edelliset keskinäiset, mutta molemmat ottelut olivat Bencicin tähän astisen uran piikkikohdassa. Lucic Baroni puolustaa täällä kahta perättäistä puolivälieräpaikkaa niin pisteidenkin puolesta on isommat panokset tähän otteluun. Bencic on vain kerran 2014 osallistunut ja silloin leikki päättyi karsintaan. Mutta nopeasti katsottuna on todella hirveä ylikerroin Baronille tähän matsiin huomioiden pelaajien nykykunnon ja viime aikaiset otteet, näen Baronin tässä pienenä suosikkina.
 7. Korjasin! gl
 8. Eilinen palautus maanpinnalle ja 0/3 . Lähdetään sitten tasailemaan rolleja tällä vedolla. Konta tosi kovassa tikissä tuloksien perusteella, mutta Wozniacki myös huipputikissä. Katsonut molemmat Wozniackin matsit ja tosi huomattava muutos, mikä oli nähtävissä jo viime vuoden loppukaudesta, kun yltyi kovaan menoon. Preseason mennyt parhaiten Wozniackilla pitkään aikaan ja tämä on ollut pelillisesti parasta häntä Aussiopeneissa tyyliin viiteen vuoteen. Konta tietty kovassa tuloskunnossa, mutta silti huipputasolla on pari askelta Carolinea perässä. Puolustaa viime vuoden semifinaalipaikkaa, mutta kertoimien osalta tämän pitäisi olla 50/50. Harvinaisesti tämä vasta naisten ensimmäinen yhteinen kohtaaminen, joten ei löydy dataa keskinäisistä. Molemmat muuten viimeiseen 20 otteluun hävinnyt 2-0 vain Radwanskalle Nytkun miettii niin tosiaan voi olla tiukka kolmieräinen, kun molemmat kovia taistelijoita. Niin peesausmielessä ei ehkä paras, kun tosi arvaamaton matsi tulossa.
 9. Ylläolevista molemmat underit kusahti, joten 0/2 laput sieltä. No palataan sitten takaisin ausseihin, mistä ainakin tuntuu napsuvan. Tältä yöltä löytyi ainoastaan yksi peli kertoimien osalta peleihin. Sevastovalle sopii tämä matchup loistavasti. Tulee hyvällä pelillä taistelemaan jopa ottelun voitosta, mutta yhden erän uskon ainakin nappaavan tästä kaksi kertaa kolmesta.
 10. Jatketaas. Edelleen sama laji, mutta hieman taitotaso vaihtelee näihin vetoihin. Silti pitäisi olla selvästi "hyvät" vedot, mitä pikaisella tutkimisella löytyi
 11. HUH HUH. Olipa ottelu! 5 matsipalloa selvitti Brady ja otti lopulta trillerissä voiton. Caroline hoiti oman leiviskänsä myös niin "alkukassa" melkeen tuplaantui. Tulee laitettua voitot 430e kotiutukseen, ettei vaan gämblätä liikaa Eli 500e jatkuu taas huomenna
 12. Otetaas nopeaa vielä toinen veto naisiin. Jennifer Brady @7 50e (2-6,0-1)
 13. Ensimmäinen veto livetennikseen. Caroline Wozniacki (-7.5 peliä) @2.30 100e (6-1,2-2)
 14. Joo eli ilman mitään kassanhallintaa otetaan alkukassaksi 500e, joka tuli tänään puhdasta voittoa. Ja taktiikkana pelkkiä sinkkuja/tuplia 100e aina maksimi. Tyyliin 50-100e per kohde. Ja kohteita voi tulla päivässä monta. Tänne päivitän aina kassan tilannetta tilanteen mukaan ja yritän laittaa ennen ratkaisua jokaisen lyödyn vedon. Koitan joihinkin kohteisiin myös laittaa perustelut varsinkin pregame otteluihin. Tuntuu että kestetään tyyliin päivä katkeamatta, mutta jospa saataisiin kassan kanssa edes nuo tenniksen avoimet pelattua, kun siellä omat vahvuudet betsaajana. GL
 15. Tuplausjono 1 Ma: Air Force Falcons (+9.5 points) - Colorado Buffaloes @ 1.85 (Unibet) Ti: Anyang KGC - Incheon Home team under 87.5 points @ 1.81 (Unibet) Tuplausjono 2 Ma: Denver Nuggets (-7.5 pistettä) - Dallas Mavericks @ 1,84 (Unibet) Ti: Yeni Amasyaspor - Sivasspor Both teams to score : yes @ 1.82 (Unibet)