Jump to content

Longjohn

Jäsen
 • Viestejä

  8
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  1
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

10

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

844 Profiilivierailua
 1. Luntatupaan tuplilla

  Pitkästä aikaa tuplaa seurantaan. San Jose Sharks - Colorado Avalanche = 3.99x80€=0€ Tai 319.20€ Tamba bay Lightning - Montreal Canadiens Vituiksihan nuo meni molemmat.
 2. Aloitan oman seurannan omaksi iloksi ja murheeksi. Laitan tänne ainoastaan tuplia lätkään ja kohteita ei tule päivittäin eikä välttämättä edes viikottain. bookerina toimii milloin mikäkin. pääsääntöisesti veikkaus. 15.10 Veikkaus: HPK-Ilves Ilves o2.5 =@4.36x40€ JYP-Kalpa JYP o2.5 Hupitupla: Pittsburgh +2 - Ottawa X =@110x5€ Tamba Bay +2 - Dallas X
 3. Screenshotit osumista!

  Vuoden eka yli kilonen
 4. 1.12

  AAMEN!
 5. 13.11

  Ens la lotto tipsi: 4,6,12,13,23,30,31
 6. 24.10

  toki sen huomasin että palautus oli plussalla. Ja en tarkoittanut että sinun tipsejen mukaan oon laittanut omani. Ja enkä syyttänyt sinua että oma lappu kusi. Nuo mitä "tipsasit" oli tod.näk voittajat. Minun mielestä jos tipsaa niin voi perustellakkin näkemystä tipsiin. Mutta toki voi laittaa ilmanki perusteluja jos uskoo että joku hyötyy.. Ja uskosin että en ollut ainoa jolla chicago peli kusi tai sharks... Muut punaset sulla oli odotettavissa koska ovat paperillakin tasaväkiset joukkueet. Anteeksi herra tiikeri jos aiheutin sinulle mielipahaa mutta toivottavasti ymmärsit minun pointin asiaan Ja en ole katkera. ei ole ensimmäinen ja ei todellakaan viimenen kerta ku VARMA kohde kusee. Eli lähinnä tuo minun avautuminen oli koska ei ollut perusteluja ei sen takia että ne meni väärin.
 7. 24.10

  Nämä on mahtavia tipsejä. Ilman mitään perusteluja pelkkiä veikkauksia ja puolet päin persettä... Ei herneitä nenään... nimm. Chicagon häviön takia kusi 1.5k
 8. Kiitä vihjeestä!

  Vielä kerran Shortylle ISOT kiitokset eilisistä ja tämän päivän tipsestä! Laitoin kaikki viikkorahat kii mitä vaimo antoi..
×