Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Bannion

Jäsen
 • Viestejä

  2 129
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  2
 • Pistettä

  1,851 [ Lahjoita ]

Maine

62

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Kultajäsen

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Helsinki

Vierailijat

2 749 Profiilivierailua
 1. Jees. Odotin Köln peliin Kölnin leijonaa, mutta kentälle tulikin puudeli. Noh. Tuplaan nyt panokset Atletico - Betis ja Juventus - Napoli peleihin. Sen verran huonosti mennyt, että tod. näk. jompi kumpi haku osuu. Ensi viikkolla sitten uuteen nousuun.
 2. Jep. Vedonlyönti on yhtä hyvä harrastus ku 24 tunnin juurihoito. *- Aek L - Apoel, alle 2,5 maalia @1,950 /1,75 (bet365) Pescara - Spezia, btts @1,95 /1,75 (CO) - Vielä kehiin jäännösvedot, joihin ei pitänyt tänään koskea.
 3. Stoke - Burnley 2 ah 0,0 @2,48 /1,5 Stoken puolesta: a ) kotiottelu b ) voitettava tämä peli, jotta säilyy joku toivo säilyttää liigapaikka c ) VP suosittelee Burnleytä Burnleyn puolesta: a ) kuntokäyrä b ) keskinäiset kohtaamiset c ) kovaa taisteleva "työläis"joukkue d ) kerroin e ) VP suosittelee f ) eurooppaliigapaikan haku
 4. Arsenal - West Ham 2 ah +1 @2,22 /1,75 (CO) - Arsenalin kotipelisaldo on aika kylmää katseltavaa. Kokeilen nyt kumminkin West Hamia. Kinkuilla on muutama hyväkin vierassuoritus (esim. tasapeli vierassa Tottenhamia ja Chelseata vastaan). Valmentajan mukaan tavoite on varmistaa sarjasäilyminen mahdollisimman nopeasti ja meininki joukkueessa on hänen mukaansa positiivinen. Wenger taasen taistelee pääsystä Eurooppa-liigaan, mikä on Arsenalin tasoiselle joukkueelle pettymys ja ehkä taakkakin ensi kautta ajatellen. Arsenalin ainoa mahdollisuus pelastaa kausi on voittaa tämän kauden Eurooppa liiga ja sitä kautta lunastaa paikka Mestarien liigassa. Sen tavoitteen tiellä seisoo kumminkin neljän päivän päässä vastaan tuleva Atletico Madrid. Uskon, että Arsenal satsaa tähänkin otteluun, mutta Wengerin touhut on sen verran ailahtelevia ratkaisuhetkillä, että kokeilen, joskos West Ham saisi pelattua taas yhden kovan puolustustaistelun.
 5. VP: Santos - Kalju II 2 @1,81 /1,5 - Annetaan taas VP:lle mahdollisuus. Kerroin pomppas jonnekin 1,60 mutta tuli ainakin hetkeks taas pelattavaksi.
 6. Girona - Espanyol 1 ah -0,5 @2,125 /1,5 (bet365) - Aika iso tasapelin riski. Espanyol vaihtoi valmentajaa ja puikoissa on nyt aikaisemman B joukkueen luotsi. Kahdessa päivässä tyyppi tuskin saa paljoa aikaan. Aikalainen rookie vielä valmentajana, joskin nosti Espanyol B:n Tercerassa nousutaisteluun. Ilmeisesti tyyppi tosin myös alkujaan tiputti joukkueen sinne kaudella 2016 - 2017. Joka tapauksessa Espanyolilla saattaa olla lisää virtaa. Girona on kuitenkin pirteä hyvin valmennettu kotijoukkue ja pelannut erinomaisen kauden. Isolla taustatiimillä (jossa mm. Manchester Cityn vaikuttajia) pari kierrosta kestänyt sakkaus halutaan varmaan pysäyttää alkuunsa, eli uskon myös kotijoukkueella olevan motivaatiota tähän derbyyn.
 7. Köln - Schalke, enemmän kulmia kotijoukkue @2,43 /1,5 + ottelussa punainen kortti @5,30 /0,75 L1K - Kölnin kausi alkaa olla ohitse, mutta teoreettinen mahdollisuus liigassa säilymiseen on yhä olemassa. Se käytännössä tarkoittaa tämän pelin voittamista, joilloin eroa karsintaottelupaikkaan jää 6 pistettä. Sen jälkeenkin pitää vielä paljon tapahtua, sillä edellä on 2-4 joukkuetta. loppukaudessa tulee vielä ristiinpelaamista, sillä Köln kohtaa 2 muuta pudotuspelipaikkaa vastaan taistelevaa joukkuetta. Kompastuskiveksi voi muodustua peli Bayern Muncheniä vastaan. Mutta tästä pelistä pitää saada kolme pistettä, että mitään toivoa säilyy. Schalkella on myös oma taistelunsa käynnissä sarjataulukon toisessa päässä. Voitto tästä pelistä jo melkein sinetöi Mestarien liiga -paikan ensi kaudelle. Se tosin saattaa olla muutenkin plakkarissa, sillä joukkueen loppukausi ei ole mitenkään paha. Miten tälläinen peli sitten konkretisoituu? Schalke ei ole mitenkään ylihyökännyt vieraspeleissä ja on hävinnyt tilastoja. Nytkin edessä saattaa olla melkoinen paskamyrsky, sillä Köln ei ole oikein pärjännyt kyttäyspeleissä ja all out saattaa olla paras taktiikka. Köln on myös voittanut kohtuu usein kulmatilastot kärkipään jengejä vastaan. Schalke taas hyökkää aika tarkasti, eikä roiskimista hirveästi ole nähty. Muutama skenaario: Köln saa ensimmäisen maalin ja alkaa suojella sitä -> joukkue voi yhä voittaa kulmat, joskin todennäköisyys sille, että vieraat vievät kasvaa.Tässä tilanteessa alkaa kuitenkin mitä todennäköisemmin kortteja tulla, sillä Köln suojelee johtoaan. Schalke saa ensimmäisen maalin -> Peli voi helposti lörpsähtää övereiksi. Köln joutuu hyökkäämään ja Schalke on aika usein näissä tilanteissa pelannut kontrolloidusti. Toteutuuko sitten tässä pelissä Hamburger SV pelin tyylinen kaikki peliin meininki (Hamburger vei tuon pelin 3-2, laukaukset ja maalintekoyritykset 18/7 - 7/4 (hyökkäykset/kohti maalia) ja kulmat 8 -1)? Vai nähdäänkö loppuun saakka kontrolloitu Mainz-pelin tyylinen 0 - 1 voitto, jossa Schalke hävisi tilastot muutoin paitsi voitti kulmat? Joka tapauksessa, jos Schalke saa kontrollin pelistä, niin en jaksa uskoa Kölnin mahdollisuuksiin. Eli kovaa pitäisi Kölnin prässätä ja rummuttaa nopeasti hyökkäyksiä kunnes tarvittavat maalit on tehty. Joku rohkea voisi kokeilla Kölnin voittoa @3,85 tai dnb -tyylistä tulosta tai miksei yhtä hyvin Schalken voittoa @2,00. Itse näen tämän täysin arvaamattomana pelinä, joten kokeilen muutamaa pelisisällöllistä hakua.
 8. Ausburg - Mainz 2 ah 0,0 @2,48 /1,5
 9. bet365 builder: Juventus - Napoli, maaleja yli 1,5 + yli 8 kulmaa @2,35 /1,75 + @2,26 /1,75. Nice - Montpellier 2 ah +0,25 @2,12 /1,75 (CO) Edit. Tuplataan Juventus pelin panos.
 10. Rops - PS Kemi, kortteja yli 2,5 @1,83 /1,5 + kotijoukkueen kortit yli 1,5 @3,30 /0,75 + 2 ah +0,25 @3,20 /0,75 + vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @10 /0,5 L1K - Toinen hankala haku. Tähän derbyyn olisi itse asiassa neljä potentiaalista hakua. Jätän itse nyt btts-haun pois @1,95. Kyseinen kohtaaminen on ollut usein aika erikoinen tapaus. Rops on myös vetänyt alkukauden kovaa, mutta kolme voittoa putkeen alkaa olla jo mille tahansa suomijoukkueelle iso suoritus (unohdetaan HJK). Samoin 270 minuuttia ilman päästettyä maalia. Tässä kohtaamisessa on yleensä tullut myös kortteja. Tässä vedossa haetaan siis kahta linjaa: kortteja ja vierasvoittoa. Edit. Korjasin kortteja yli 2,5 vedon kertoimen oikeaksi, olin laittanut epähuomiossa siihen panoksen 1,75 luvun, kerroin ollut jo eilisestä saakka @1,83 unibetillä.
 11. Atletico - Betis, btts @2,05 /1,5 + vierasjoukkue voittaa päästämättä maalia @9,50 /0,5 L1K - Vähän ristiriitainen haku. Tää on ollu mielessä jo kuitenkin parissa aiemmassa ottelussa (mm. Bilbao - Tico), joissa vastaava haku olisi osunut. Idea on pelata btts, mutta kohtalaisen usein näissä käy siten, että ennakkosuosikki ei tee maalia vaikka altavastaaja tekee ja sehän se ketuttaa. Tietenkin Betis ah 0,0 olisi myös yksi vaihtoehto tai esim. 2 +0,25 @3,10. Noissa on vain se ongelma, että jos Betis voittaa mutta btts ei toteudu, niin vetojen yhteistulos menee käytännössä voidiin. Ah 0,0 on ok ratkaisu, sillä se jättää esim. 1 - 1 tasatuloksessa pelkän btts-vedon voimaan. Tällä kertoimella @9,50 voi kuitenkin laittaa toisen vedon panoksen aika matalaksi ja silti jää hyvä kate kumpaankin hakuun. Toki voisi vetää pelkän btts:n, mutta jumaliste jos Bilbao voittaisi päästämättä maalia. Joka tapauksessa Simeone on mysteerityyppi enkä tiedä mihin hän tällä hetkellä tähtää, la ligan kakkossijaan vai Eurooppa-liigan voittoon. Oikeastaan sama kumpi on kiikarissa, niin joukkueen stressitaso alkaa olla aika korkealla. Tulee mieleen Atleticon alkukausi, joka oli aikamoista junnausta ja joskos nyt todella pitkään kestänyt hyvä vaihe olisi taitoskohdassa, ratkaisupelaajat väsyneitä jne. 900 minuuttia kotona ilman päästettyä maalia on itse asiassa sellainen saavutus, että ehkä tähän voisi ottaa vielä Bilbaon maalit yli 1,5 @5,00. + Betis, maaleja yli 1,5 @5,00 /0,5 (bet365) Eli varmaan tulossa perus Ticon 2/1 - 0 voitto. Tosin arvelluttaa myös Betisin kova vire, 6 voitettua ottelua putkeen, että vieläkö vire kestää. Tilastojen valossa joku 1-1 voisi olla mahdollinen tulos, joka tavallaan täyttäisi molemmilta tilastollisen aukon (Betisin voittoputki katkeaisi ja Tico päästäisi maalin ja kuntokäyrä olisi laskussa). Mutta joo, tätä vedonlyönti on. Jokaiseen otteluun on yleensä kaksi tai kolme varteenotettavaa skenaariota ja niistä pitäisi valita se oikea. Edit. tuplataas tää haku, eli toisen kerran samat vedot: btts @2,10 /1,5 (bet365) Betis maaleja yli 1,5 @5,50 /0,5 (bet365) Betis voittaa päästämättä maalia @10,00 /0,5
 12. Leipzig - Hoffenheim, kortteja yli 3,5 @1,80 /1,75 - Joukkueet eivät ole viime peleissä ylettömästi ottaneet kortteja. Veto perustuu viime kauden vastaavaan kohtaamiseen, joka oli korttirikas vääntö, eikä tämän ottelun tuomarikaan mitenkään pelkää korttien antamista. Kerroin vaihtelee aika lailla alkaen jostain @1,60stä.
 13. Hannover - Bayern 1 ah +1 @2,20 /1,5 (bet365) - Kohtuu isolla riskillä. Bayern on aika hyvin pelannut ottelut ennen Mestarien liiga -pelejä. Kierrätystä on varmasti luvassa, koska jengillä on ollut ottelu nyt noin joka neljäs päivä maaliskuun lopusta saakka ja keskiviikkona on kauden tärkein peli kotona Realia vastaan. Hannoverilla on vielä taisteltavaa, sillä loppukauden ohjelma ei ole helpoimmasta päästä ja vielä tarvittaisiin pari pistettä, ettei kukaan tule pudotuspeliviivan takaa ohitse. Eroa on nyt 6 pistettä ja jaossa on yhä 9-12 pistettä joukkueesta riippuen. Hyvältä näyttää, mutta varma ei voi vielä olla. Tää Bayern Muchenin kierrätys a- miinus tiimikin tuntuu olevan ylivoimainen muille joukkueille, mutta mitään panosta Bayrnilla ei tässä pelissä ole, ainoastaan hävittävää loukkaantumisten muodossa.
 14. San Martin - Lanus 2 ah 0,0 @2,15 /1,75 Temperley - Velez, kulmia ah yli 9 @1,875 /1,75
 15. FC Barcelona - Sevilla, kortteja yhteensä yli 6 @1,90 /1 (CO)
×