Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

cowboy

Jäsen
 • Viestejä

  7
 • VP-Pistettä

  25 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  1

Maine

5

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

598 Profiilivierailua
 1. MonVakToto

  Olihan nuo erilaiset ku IS-ravien vihjeet
 2. 16.3

  Khl playoffit klo 18.30 SKA Pietari – Dynamo Moskova SKA -1 @ 1.93 Veikkaus Ska on nyt ottanut otteen otteluparista ja panee tänään sarjan poikki vähintään kahden maalin voitolla. Kaksi edellistä peliä päättyi vieraissa Ska:n voittoon 4-2 ja 4-1. Kohde menee oikein kun SKA voittaa vähintään kahdella maalilla.
 3. 21.2

  Sport- Kärpät Jääkiekon SM-Liigaa. Ottelu alkaa klo 18.30. Valinta Kärpät kerroin 2.55 Veikkaus Kärpät voittaa hyvällä kertoimella. Rynnäs maalissa ja uudet hankinnat onnistuneet. Varsinkin Trotter tehny maaleja. Sport hävinny 3 edellistä peliä Kärpillä 2 voittoa ja yksi tappio, joten Kärpillä parempi formi. Kärpät tähtää 6 joukkoon tai ainaki 7:ksi, joten tää peli olisi voitettava.
 4. 11.1

  Mikähän valmentajan vaihdos Kärpille on tullu kesken kauden? Toki Kärppien peli on parantunu ja Hifkilläki on otteet vaihdellu, että Kärpät voi voittaa.
 5. 3.8

  Ekenäs IF- AC Oulu (Veikkaus 2.05) Ac Oulu on kovassa vireessä kuntopuntarin kärjessä. Lisäksi AC Oulu haluaa nousta Veikkausliigaa, kun taas Ekenäs myi juuri parhaan pelaajansa Jovovic:in KuPSiin. Näin ollen Ekenäs ei näköjään tähtää nousuun. Viimeisimmässä 4 keskinäisessä ottelussa AC Oulu on ollu parempi, joten pannaan AC Oulu taas voittajaksi.
 6. 8.4

  Hifk- Jyp ja Hjk- Vps Hifk 1.8 ja Hjk 1.35= 2.43 (Veikkaus) Tänään pelataan Helsingin tuplaa. Nimittäin Hifk ja Hjk voittavat tänään ottelunsa varsinaisella peliajalla. Hifk on mielestäni vahvempi ja hallitsevampi osapuoli kuin Jyp. Hifk:lla kotietu ja Jyp on näyttänyt hiukan väsyneemmältä kuin Hifk. Lisäksi Hifk:llä materiaali etu. Jyväskylässä Jyp voitti kotona alun salamamaalien avulla, mutta nyt niin ei tule käymään. Hjk:n pitäisi voittaa Vps materiaali on niin eri luokkaa. Tästä tuplasta hyvät viikonloppu rahat.
 7. 24.3.

  Tps - Kärpät Kärpät-1 (Veikkaus 2.25) klo 18.30 Kärpät saa ennestään vahvaan rosteriin Junttilan mukaan. Enää Kärpillä ei ole merkittäviä poissaolijoita muita kuin Puljujärvi. Uskon, että Kärpät jauhaa neljällä kovalla kentällä ja hyvällä liikkeellä vähintään kahden maalin voiton Tps:stä.
×