Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 227
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  22
 • Pistettä

  5 [ Lahjoita ]

Maine

290

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Oulu
 • Erikoisalaa
  Espanjalainen jalkapallo

Vierailijat

6 039 Profiilivierailua
 1. 24.4

  Jääkiekko, Liiga: Kärpät - Tappara Tekee pisteen, Charles Bertrand @1.85 Unibet Klo 18:30 Viides finaali. Kärpät voitti ensimmäiset kolme finaalia, mutta eilen Hakametsässä Tappara nappasi 2-0 voiton. Tämä oli ehkä hiukan odotettavissa, kun Tappara oli seökä seinää vasten, ja Kärpät on Hakametsässä viime vuosina varain usein tullut häviäjänä takaisin. Nyt ollaan kuitenkin Oulussa, jossa Kärpät on ihan eri jengi. Tiukkaan matsiin löytyi oikein hyvä kohde pisteentekijöiden listalta. Runkosarjan maalipörssin voittaja, ranskalainen Bertrand on ollut playoffeissa varsin vaisu. Nyt hänenllä on kuitenkin alkanut kulkea, kun tässä sarjassa on syntyny kaksi maalia. Hifk sarjassakin kahteen viime peliin syntyi pisteet, ja mitä tiukemmaksi pelit ovat menneet, sitä enemmän hän on noussut esiin. Bertrand laukoo paljon, ja pelaa myös ylivoimaa. Ykkösketjussa jokainen osaa tehdä maaleja, ja syöttöpisteitäkin voi ropista. tulosveikkaus: 3-2
 2. Vp Legendat- videot

  Ei toimi
 3. 26.3

  Jääkiekko Nhl: New York Islanders - Florida Panthers Florida ML @1.70 Unibet Klo 02:00 Florida on tehnyt todella kovan runin kohti playoffeja. Se on vienyt 25 viime pelistä 18, ja tappioita on tullut ainoastaan seitsemän. Se on tällä hetkellä neljäntoista pisteen päässä Toronton pitämästä viimeisestä playoffpaikasta, mutta kaksi peliä vähemmän pelanneena. Floridan kannalta harmi että myös Toronto pelaa hyvää kevättä, mutta uskon että Floridan usko on edelleen kova. Hyökkäys on todella hyvä, Barkov ja Trochek johtavat kärkiketjuja hyvällä otteella. Isles ei ole menossa pleijareihin. Sen puolustus on täyttä roskaa, ja se onkin päästänyt sarjan eniten maaleja. Maaleja se tekee ihan hyvin, mutta yleensä se jää jälkeen, kun vastustaja tekee enemmän. Kotonakaan, Isles ei ole onnistunut kovin hyvin. Näen Floridan olevan suurempi suosikki mitä kerroin antaa olettaa. Tulosveikkaus: 3-5
 4. 15.3

  Jääkiekko Nhl: Florida - Boston Florida ML @2.00 Marathonbet Klo 01:30 Kovaan nosteeseen päässyt Florida on nossut kokoajan lähemmäs playoffpaikkoja. Se on Torontosta 14 pinnan päässä, kolme matsia vähemmän pelanneena. Sen pitää taistella loppukausi yhtä kovaa. 20 edellistä peliä, Panthers on vienyt 15, ja kotona meno on loistavaa. Hyvänä päivänä Panthers voittaa kenet tahansa. Bruins pelaa samassa divisioonassa, ja melko turvassa pleijareihin. Bruinsilla on kuitenkin pahoja poissaoloja. Liigan paras kahdensuunnan sentteri, Patrice Bergeron on sivussa, kuten luottopuolustuaja Charlie McAvoy. Epävarmoja ovat Chara, DeBrusk ja Krug. Sanoisin siis että Bostonilla on ongelmia poissaolojen kanssa. Boston ei ole vieraissa ollut aivan parhaansa, kun kahdeksaan viime peliin se on hävinnyt neljästi, ja kolme niistä jengeistä ei ole menossa playoffeihin. Näen Floridan lievänä suosikkina, joten omaan silmään tämä on mukava ylikerroin. Tulosveikkaus: 4-2
 5. 3 tasol oli . Vaikka am. betsaaja ole EN IKINÄ MOISTA OLIS TEHNY, ANTEEKSI

 6. 9.3

  Jääkiekko Nhl: Vancouver - Minnesota Tekee maalin: Eric Staal @2.88 Unibet Klo 05:00 Mieluusti en maalintekijöitä pelaa alle kolmen kertoimella, mutta otetaan tämä testiin. Staal on Minnesotan ykkössentteri. Hän on ennenkaikkea kunnostautunut tällä kaudella maalintekijänä, kun kasassa on huikeat 36 maalia. 193 kiloinen, yli 190 senttinen Staal on loistava maalineduspelaaja, ja maalintekoa helpottaa myös laadukas viivatuki Spurgeon (36p) ja Suter (47p) kuin myös älykäs pelintekijä Granlund. Vastassa on pleijareiden ulkopuolelle jäänyt jengi, joka on päästänyt Läntisen konferenssin toiseksi eniten maaleja. Näen hyvinkin että Staal iskisi maalin, kuten hän viidessä viime pelissä on tehnyt viisi häkkiä.
 7. 7.3

  Jääkiekko Nhl: Vancouver - Arizona Arizona Ml @2.14 Nordicbet Klo 05:00 Kahden sarjataulukon pohjalla makaavan jengin läpsyttelykohtaaminen. Näihin on hyvä lyödä altavastaajaa, mutta muutama muukin syy löytyy. Arizona on viime ajat pelannut yllättävän hyvin. He ovat voittaneet kahdestatoista viime pelistä kahdeksan. He ovat kiusanneet isoja, kun se on kaatanut Wildin kahdesti, sekä Ducksin ja Sharksin. Se on puolustanut aika hyvin, Raanta ollut maalissa viimeisenä lukkona. Canucks on myös ulkona pleijareista. Se on pelannut melko heikosti, neljästätoista viime pelistä neljä voittoa. Vaikka Canucks on ottanut enemmän pisteitä tällä kaudella, niin en näe joukkueiden välistä tasoeroa näin suurena. Tämä voisi olla melkein 50/50 asetelma, ja hyödynnetään se. Tulosveikkaus: 2-3
 8. Pöytätennis 2018

  Vladimir Shirokov - Ivan Nirkov, 2 @1.83 *live 4/10 Tilanne 1-2
 9. Pöytätennis 2018

  Xiaoxi Che @1.66 *live 10/10 Tilanne 1-2
 10. 7.3

  Jääkiekko NHL: Buffalo - Calgary Tekee maalin, Dougie Hamilton @5.60 Unibet Klo 02:30 Pakko ottaa hyvällä kertoimella testiin Calgary puolustaja Hamiltonin maalia. Calgary on pelannut viimeajat heikosti, ja sen pitäisi alkaa ottamaan pojoja jos se mielii pleijareihin. Calgary on lännen toiseksi paras vierasjengi, kun se on napsinut 18 vierasvoittoa. Buffalo taas on liigan huonoin, ja siltä on edelleen sivussa paras pelaaja, Jack Eichel. Hamilton on tehnyt tällä kaudella 14 maalia joka on oikein vaikuttava lukema puolustajalle. Hamlton on keskimäärin tehnyt 0.2 maalia per peli, joten sillä silmällä kyseessä on ylikerroin. Mukaanlukien vastustaja, uskon että tässä vedossa on oikein hyvin potentiaalia. Hamilton pelaa Calgaryn ykkösessä, jossa hän kellottaa kovat minuutit, ja Gaudreaun, Monahanin tasoiset kaverit ovat samassa vitjassa.
 11. En tiiä onko tässä järkeä kun Khl alkanut jo poffit, änärissä taas alkaa tiedä millon kuukauden päästä
 12. 5.3

  Jääkiekko Nhl: Buffalo - Toronto Tekee maalin: Nazem Kadri @3.10 Unibet Klo 02:30 Matthewsin ollessa poissa, Kadri pelaa Toronton ykkösvitjan keskellä. Hän on tehnyt ihan mukavasti maaleja tällä kaudella, 24 kpl, ja illan maaliodottama hiukan normaalia korkeampi koska peliaika nousee. Viimeiseen viiteen matsiin Kadri on tehnyt kolme häkkiä. Tänään pisteitä tarvitsevalla Torontolla on vastassa liigan huonoin joukkue, joka kärsii parhaan pelaajansa, Jack Eichelin poissaolosta. Toronto on liigan kolmanneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, 220 osumalla. Buffalo päästää kotonaan vähemmän maalrja kuin vieraissa, mutta ei sen puolustusta voi hyväksi kutsua. Viimeisen kahdentoista kotipelin aikana, vain kaksi kertaa Buffalo on päästänyt alle 3 maalia. Yöllä vastassa on niin kova hyökkäys, että uskon hiedän päästävän ainakin kolme maalia, ja Kadri iskee niistä ainakin yhden.
 13. Fv Livetennis

  Boris mursi. Nyt vielä borisioukin matsia @1.95
 14. Fv Livetennis

  Jees, hienosti otti Galiev. Set 2 Borisiouk @1.90
×