• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Futisvetäjä

Luottovihjaaja
 • Content count

  1 013
 • VP-Pistettä

  63 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

220

About Futisvetäjä

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Paikkakunta
  Oulu
 • Erikoisalaa
  Espanjalainen jalkapallo

Vierailijat

3 273 profile views
 1. Pienestä ei pidä lannistua. Kaikilla on huonoja puolia. Toiset vaan ilkeyttään tuovat ne esille. Sulla on selvästi tietoutta änäristä, varmasti tiedät enemmän kuin suurin osa. Ja varsinkin jos sulla on lukihäiriö niin vielä isompi hatunnosto sulle ilkkujoita täällä riittää, olen itsekin saanut sen kokea omien vihjeiden kohdalla. Täältä on saanut monia hyviä juttukavereita, itse esim. fudispuolelle paljon ja musiikkipuolellakin löytyy samanlaista musaa kuuntelevia. Nyt leuka pystyyn ja eteenpäin tienaamaan paratiisilaisille nhl rahaa @Skynyrd!
 2. Palestiinalaishakkeri propagandaa sunnuntai aamuyöstä paratiisissa. Jode palasi mestoille elossa. Anakondan paluu ja kiinnijäänti. Taistelu yli ja alikertoimen määrittämisestä Siinä tämän viikon anti
 3. Jalkapallo Segunda (Espanja) Vallecano - Lugo Btts @2.00 ComeOn Klo 19:00 Madridin lähiöseura Vallecano vastaanottaa 15 000 paikkaiselle Estadio de Vallecasille nousutaisteluun haluavan Lugon. Vallecano on sijalla 15. Se tarvitsee kuitenkin todella tiukassa sarjassa pisteitä sillä putoamisviiva on vain neljän pisteen päässä. Madridilaiset ovat pelanneet huikeasti viisi viime matsia. 0 häviötä ja voitot Gironasta (sija 2) , ja Oviedosta (5.) sekä tasuri Teneriffan (3.) kusannuksella. Itseluottamus varmasti korkealla. Sitten Lugo. Joukkue on sijalla 8. ja voitolla joukkue olisi kahden pisteen päässä Cadizista joka on viimeisell nousukarsinta sijalla. Lugon hyökkäyspään pelote on liigan maalipörssiä johtava Joselu. Mies on mättänyt 20 maalia. Joukkue on ollut vieraissa melkoinen tasapelikone, sillä 5/6 viime vieraspeliä ovat päättyneet 1-1. En yllättyisi jos tänään taululla olisivat samat lukemat. Joukkue on luonut n. 8 maalipaikkaa per peli ja kun 3-5 saadaan kohti maalia niin näissä olosuhteissa uskon ettei Lugo maaleitta jää. Molemmilla panosta. Vallecanolla kotietu, loistava vire. Lugolla liigan kolmanneksi eniten maaleja tehnyt hyökkäys, ja halu päästä nousukarsintaan. Tulosveikkaus: 2-2 (Guerra 1-0, Joselu 1-1, Guerra 2-1, Campillo 2-2)
 4. Paratiisissa on käyty tänään maahanmuuttopoliittinen taisto.
 5. Sori Douho!
 6. Ahaa no perkele en seurannut noita ja en blogeja hirveen usein kattele
 7. No nyt on komee lappu, toivotaan että osuu.
 8. Huomaa eräs asia, parhaat vihjeeni saattavat mennä muualle kuin vihjeosioon. Ostajat on tyytyväisiä tipseihin. Minä sentään olin rehellinen vihjeosion vihjeiden kohdalla.
 9. ?
 10. Futisvetäjän ideat: 1: Kuukausivihjaus takaisin Foorumille tulee uusia vihjaajia, eikä vain helpon rahan perässä juoksijoita. Tää oli käytössä kun mä tänne rekisteröidyin ja hyviä vihjeitä tuli kaikilta vihjaajilta. 2. Arvaa joukkue/pelaaja Tämmöisiä voitaisiin järjestää sillein että ei olis joka viikko vaan sillointällöin ilmoitus esim edellisiltana että seuraavana päivänä tämmöinen.
 11. Joo nappasin pikkupatilla, bostoni jo ehti tekasta
 12. Onks peesattavia, jotain vois kyl änärii pistää
 13. 8.3 Deportivo - Betis, 1 @2.10*15,75e
 14. Harmi että hommat meni näin mutta hyvä uutta ja parempaa elämää sulle, Jode
 15. 1.3 Barcelona - Gijon, Alle 4.5 maalia @1.83*24,1e Celta Vigo - Espanyol, X2 @2.05*15e