Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!

Xboom3000

Jäsen
 • Viestejä

  10
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  36 [ Lahjoita ]

Maine

12

Tietoa

 • Rank
  Tutustunut

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, Liiga, NFL, Esports(CS:GO)
 1. 11.11

  Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 20:00 Cincinnati Bengals - New Orleans Saints Valinta : New Orleans Saints -6,5 Kerroin : 1,97 ( Unibet ) Sunnuntai päivä, joten paljon NFL:ää taas tarjolla. Itselleni joukosta silmään pisti tämä ottelu, jossa Saints on mielestäni paljon isompi suosikki kuin kertoimet osoittavat. New Orleans Saints on tällä hetkellä huippuvireessä ja on parhaimpia joukkueita koko sarjassa, tämän hetkisen vireen perusteella ainakin. Viime pelissään he kukistivat Ramssin, joka oli vielä ennen kyseistä ottelua viimeinen joukkue ilman tappiota tällä kaudella. Saints on tällä hetkellä 7 ottelun voitto putkessa ja Drew Brees heittää palloa tällä hetkellä pelottavalla tehokkuudella. He eivät ole jääneet alle 21 pisteen koko kaudella, joten hyökkäys ainakin toimii erittäin hyvin ja he pystyvät vastaamaan minkä tahansa joukkueen hyökkäysvoimaan. Bengals taas on viimeisestä kolmesta pelistään hävinnyt kaksi. Tuo yksi voitto tuli Buccaneerssia vastaan, joka on sarjan heikommasta päästä joukkueita. Bengalssilla oli viime viikolla väliviikko, eli he eivät pelanneet. Tämäkin voi välillä näkyä joukkueen suorituksessa, kun viime pelistä on kaksi viikkoa. Bengals ei ole välttämättä huono hyökkäyspäähän pelatessa, mutta pisteitä tehdään myös runsaasti heidän päähän. Vaikka Saints puolustus ei sekään ole sarjan parhaimmasta päästä, uskon edun siinäkin menevän kuitenkin enemmän Saintsille. Bengals hyökkäys ei mielestäni pysty vastaamaan Saintsin vastaavaan. Saints kuitenkin teki viime viikollakin 45 pistettä joukkuetta vastaan joka on yksi mestarisuosikeista. Kaiken kaikkiaan uskon että Saints pystyy suhteellisen helposti voittamaan vähintään tuolla 7 pisteen erolla. Isommatkin tasoitukset voivat kyllä olla pelaamisen arvoisia. Kohde menee oikein kun New Orleans Saints voittaa vähintään 7 pisteellä.
 2. 11.11

  Esports CS:GO ( Intel Extreme Masters ) KLO: 21:58 Liquid - Astralis Valinta : Astralis - 1,5 Kerroin : 1,83 ( Veikkaus ) Tänään vuorossa finaali, jossa kohtaa Astralis ja Team Liquid. Astralis tulee otteluun suosikkina, mutta matka finaaliin ei ole ollut yhtä helppo kuin ehkä odotettiin. Astralis ei ole näyttänyt olevan ihan parhaimmassa vireessä, joka kertoo paljon siitä miten paljon edellä muita tiimejä Astralis tällä hetkellä on. Vähän keskinkertaisemmallakin suorituksella ovat finaalissa. Uskon kuitenkin, että nyt kun on edessä turnauksen viimeinen etappi, ei Astralis enää hirveästi löysäile, vaan totuttu kliininen suoritus olisi tulossa finaaliin. Team Liquid ei itsekään ole helpoimman kautta päätynyt finaaliin, hekin joutuivat ottamaan vauhtia puolivälieristä Astraliksen tavoin. Eilen he voittivat Fazen aika selvälläkin erolla ensin hävittyään 1. kartan, mutta voittaen kaksi seuraavaa. Eilen he näyttivät olevan aivan suorituskyvyn äärirajoilla ja tulos oli sen mukaista kun pääsivät vauhtiin. Team Liquid on kuitenkin tunnettu siitä että finaaleihin pääsy ei ole välttämättä ongelma, mutta voittaminen tuntuu olevan heille erittäin vaikeaa. Finaali pelataan Best of 5 periaatteella, joten yllätyksen marginaali on vähäinen. Astraliksella on parempi voittoprosentti kaikissa paitsi yhdessä kartassa, ja se kartta on heidän insta ban. Kartat jossa voisi ajatella että Liquidillä on mahdollisuudet on Inferno ja Mirage, mutta niissäkin Astralis on mielestäni suosikki. Liquid pystyy nappaamaan ehkä yhden kartan, mutta sen enempään en usko. Astraliksella on vain liian paljon arsenaalissa Liquidiin verrattuna. Kohde menee oikein kun Astralis voittaa sarjan vähintään kahden kartan erolla.
 3. 8.11

  Esports CS:GO ( Intel Extreme Masters ) KLO: 19:45 BIG - mousesports Valinta : mousesports Kerroin : 1,68 ( Unibet ) Vaikka eilen mousesports hävisikin Team Liquidille, voittivat he Liquidiä vastaan oman karttansa ja osoittivat välillä hyviä merkkejä muissakin kartoissa. Nyt vastaan asettuu ennakkoasetelmia ajatellen paljon heikompi vastus BIG:n muodossa. Viime aikoina mousesports on osoittanut hyviä otteita paikoittain STYKOn palattua kokoonpanoon. Kokoonpano ei ole vielä saavuttanut maksimipotentiaaliaan, mutta pelaajien yksilötaidot ovat sen verran kovalla tasolla, että he pystyvät viemään yksittäisiä karttoja heikompia tiimejä vastaan pelkästään niillä. mousesportsilla on myös mielestäni enemmän karttoja paremmin hallussa ja näin ollen paras kolmesta sarjan pitäisi suosia heitä. BIG taas voitti NaVin 2-0 ottelussa joka lähetti maailman toisiksi parhaaan tiimin tällä hetkellä kotiin. Tästä ei kuitenkaan mielestäni voi vetää mitään isompia johtopäätöksiä BIG:stä vaan se kertoi enemmän NaVin huonosta valmistautumisesta turnaukseen. Ensimmäisellä kierroksella BIG kuitenkin hävisi fnaticille 9-16 ja näyttivät matsissa aika eksyneiltä. Koska sarja on paras kolmesta en usko, että BIG tulee mousesportsia yllättämään. mousesports tulee olemaan hereillä eilisen Liquid tappion jälkeen ja en yllättyisi jos he voittavat ottelun suoraan 2-0 voitoinkin. Jos peli menee kolmanteen karttaan pitäisi mousesportsilla olla siinäkin etu sillä he saavat bannia kartan viimeisenä, näin ollen viimeinen kartta on luultavasti ainakin hieman suotuisampi mousesportsille jos sitä tarvitaan. Kohde menee oikein kun mousesports voittaa ottelun.
 4. 5.11

  Jääkiekko NHL KLO 04:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers Valinta : Arizona Coyotes Kerroin : 2,28 ( Unibet ) NHL:stä kohteeksi otetaan huippuvireessä olevan Arizonan peli. Alkukauden vaikeudet ovat kääntyneet tällä hetkellä meneillä olevaan 5 ottelun voittoputkeen. Antti Raanta on pelannut huipputasolla ja jatkaa siitä mihkä viime kaudella jäi, erona vaan nyt se, että joukkue edessäkin antaa nyt apuja. Joukkueen maaliero on tällä hetkellä NHL:n viidenneksi paras ja se lupaa hyviä asioita pitkällä tähtäimellä. Arizonasta isoja onnistujia ovat olleet tietenkin Antti Raanta, mutta myös esimerkiksi Ekman Larsson puolustuspäästä ja Clayton Keller hyökkäyksestä. Myös hiljattain kokoonpanoon tullut Galchenyuk on piste per peli tahdissa ja sopii hyvin sentteröimään ykkösketjua. Philadelphiakin on viime aikoina saanut muutamia voittoja aikaan, mutta huomioon pitää ottaa että viime aikaiset voitot tulivat LA Kingssiä ja Anaheim Ducksia vastaan, jotka ovat molemmat tällä hetkellä syöksykierteessä sarjataulukkoa alaspäin. Jos Arizonassa maalivahtipeli on ollut varmaa, ei se sitä ole Philadelphiassa ole ollut. Brian Elliott on vastuussa tolppien välissä olemisesta Phillyssä ja hänen torjuntaprosenttinsa on tällä hetkellä 10 pelistä 89,3% (Raannalla se on 92,9%). Joukkueen hyökkäys on toiminut ihan kivasti ja esim. Nolan Patrick on löytänyt itsestään uuden vaihteen toiselle vuodelleen NHL:ssä. Peli on ollut kuitenkin ailahtelevaa ja suoritusvarmuutta ei ole vielä löytynyt illasta toiseen joukkueelta. En toistaiseksi vielä itse näe Philadelphiassa tarpeeksi, että voisin heitä pitää voittajana tähän otteluun. Ottelu on kuitenkin vielä Arizonan kotipeli ja maalivahtietu on kuitenkin selvästi heidän, joten jo sen puolesta pidän Arizonan voittoa enemmän kuin todennäköisenä. Kohde menee oikein kun Arizona voittaa varsinaisella peliajalla.
 5. 4.11

  Amerikkalainen jalkapallo NFL KLO: 20:00 Cleveland Browns - Kansas City Chiefs Valinta : Kansas City Chiefs - 13,5 Kerroin : 2,60 ( Unibet ) Sunnuntai päivä, joten NFL:ää olis tarjolla. Itselleni mielenkiintoiseksi kohteeksi, jos nyt ei mielenkiintoiseksi välttämättä alkuasetelmiltaan voittajan suhteen, niin vedonlyönnin näkövinkkelistä kuitenkin valikoitui Kansasin ja Clevelandin kohtaaminen. Patrick Mahomes ja koko Kansas Cityn hyökkäys on tasaiseen tahtiin laittanut pisteitä taululle ja hyökkäystä voisi pitää jos nyt ei parhaana, niin ainakin top 3:ssa koko liigassa. Heille asettuu vastaan Clevelandin puolustus, joka ei ole kyllä mitään ihmeitä ainakaan vielä osoittanut ja viimeisessä kolmessa ottelussa he ovat päästäneet 32(keskiarvo) pistettä per ottelu. Uskon että tuo raja ainakin menee helposti Kansasin hyökkäykseltä ohi. Kansas Cityn puolustus ei ole mistään parhaimmasta päästä, mutta silti uskon että kahden touchdownin eroon päästään. Browns näytti saavan kauden alussa energiaa kun Baker Mayfield sai kairattua heille heidän ensimmäisen voittonsa 635 päivään, mutta tästä energiasta ei ole enää juuri merkkejä ja Browns on palannut tekemään faniensa sunnuntaista pettymyksiä tuttuun tapaansa. Tästä hyvänä esimerkkinä on se että heidän valmennuksensa unohti käyttää aikalisiään ennen puoliaikaa viime pelissä, joka maksoi heille yhden hyökkäysvuoron. Valmennuksesta päävalmentaja ja hyökkäyksen koordinaattori saivat nyt potkut, mutta en usko että viikossa asiat korjaantuisivat vielä hirveästi parempaan suuntaan. He eivät ole viime kuukauden aikan saaneet hyökkäyspäähänkään aikaan enään yhtä paljon kuin mitä he vielä kuukausi takaperin saivat. Kansas City tulee viemään tämän ottelun. Kysymys on lähinnä että millä luvuin. Isompienkin kertoimien haku isommalla tasoituksella on luultavasti erittäin kannattavaa, jos vain yhtään saa hyviä kertoimia. Kohde menee oikein, kun Kansas City Chiefs voittaa ottelun vähintään 14 pisteellä.
 6. 3.11

  Esports CS:GO ( ECS EU ) KLO: 21:45 Virtus Pro - North Valinta : Virtus Pro Kerroin : 3,05 ( Unibet ) Eilinen Renegades veto menikin sitten väärin, koska se oli Rengadadesin illan ainoaan huonoon peliin. Mutta ei se mitään, tänään on taas hyviä kohteita tarjolla ja itselle eniten osui silmään kamppailu Virtus Pron ja Northin välillä. Pelkästään kerrointa katsomalla uskoisi että Virtus Pro on suurikin altavastaaja tähän otteluun. Näin ei kuitenkaan ole. Puolalainen Virtus Pro on viime aikoina pelannut erittäin vahvasti ja mielestäni kertoimet eivät ole vielä ihan reagoineet tarpeeksi heidän hyviin otteisiin. Viimeisimmistä vastuksista on voitot esimerkiksi kaksi kertaa Fnaticia vastaan 2 kertaa ja voitto ja jatkoaikatappio Fazea vastaan. North sen sijaan hävisi Fazelle kaksi kertaa selvin numeroin toissapäivänä ja ei todellakaan ole näyttänyt mahdottomalta voittaa. He ovat toki erittäin varteenotettava tiimi, he pystyivät esimerkiksi nappaamaan Astralikseltakin jatkoaikavoiton tällä viikolla, mutta eivät ole olleet tasaisia suorittajia illasta toiseen. Karttana on Virtus Pron valintana Dust 2. Molempien voittoprosentit kartassa ovat aika tasoissa. (Virtus Pro 56%, North 50%) Viime aikaisten otteiden perusteilla pidän tätä paljon tasaisempana ja Virtus Prolle antaisin jopa edun omassa karttavalinnassaan. Näin ollen 3,05 kerroin on erittäin pelattava. Kohde menee oikein kun Virtus Pro voittaa.
 7. 2.11

  Esports CS:GO ( ECS NA ) KLO: 01:00 Renegades - eUnited Valinta : Renegades -2,5 Kerroin : 1,70 ( Unibet ) Renegades on tällä hetkellä hyvässä nousussa ja siitä parhaimpana esimerkkinä on eiliset 2 voittoa Team Liquidistä joka on Pohjois-Amerikan kärkitiimejä. Nyt vastaan asettuu paljon heikompi eUnited, jolla on ollut viime aikoina vähän vaihtelevia tuloksia. Viime kohtaamiset näiden tiimien välillä viime kuussa menivät selvästi Renegadesille ja uskon että sille tulee nyt jatkoa. Renegadesilta varsinkin Gratisfaction on vakuuttanut viime pelien otteilla ja hän oli eilenkin kantava voima Liquidin kaatamisessa. eUnitedilta ei mielestäni löydy yksilötasolta pelaajia haastamaan Renegadesia, vaan heidän mahdollisuudet piileekin lähinnä hyvissä setupeissa ja ennalta laadituissa suunnitelmissa. Mappina on kuitenkin Cache, jossa eUnitedilla oli isoja haasteita esimerkiksi viime kerralla, kun heidät kaadettiin INTZin toimesta. Renegades on vielä monta astetta kovempi vastus, joten uskon tämän menevän aika selvästi Renegadesille. Kohde menee oikein, kun Renegades voittaa vähintään kolmella kierroksella.
 8. 1.11

  Esports CS:GO ( ECS EU ) KLO: 22:45 Team LDLC - Astralis Valinta : Team LDLC +6,5 Kerroin : 1,85 ( Unibet ) Astralis on tällä hetkellä selvästi maailman paras tiimi. Sen osoittaa muun muassa se, että he ovat tällä heillä on tällä hetkellä 16 voittoa ja 0 tappiota tällä ECS kaudella. Tämä kuitenkin tarkoittaa myös sitä, että Astralis ei tule enää pelaamaan aivan täysillä, koska ovat jo varmistaneet paikkansa finaaleissa. Tästä on ollut merkkejä jo viime matseissa joissa Astralis on alkanut pelaamaan hyvin löysästi tietyissä erissä, antaen vastustajalle mahdollisuuden. Team LDLC taas on tällä hetkellä viimeisenä sijoituksissa ja pyrkii pelaamaan niin hyvin kuin voi jottei joudu pelaamaan karsintaotteluja joissa vaarana tippua sarjasta ensi kaudeksi. Viimeisimmät tulokset tiimille ovat olleet hyviä, tosin heikompilaatuisia tiimejä vastaan. Uskon kuitenkin että Team LDLC pystyy omassa karttavalinnassaan ottamaan tarvittavat kierrokset jotta tasoitus onnistuu. Kohteena siis näiden tiimien päivän toinen peli, jossa Team LDLC on saanut valita kartan. Kohde menee oikein kun Team LDLC voittaa vähintään 10 kierrosta kartasta.
 9. 1.11

  Jääkiekko NHL KLO 01:00 Toronto Maple Leafs - Dallas Stars Valinta : Dallas Stars Kerroin : 3,05 ( Unibet ) Toronto yrittää parantaa peliään ensi yönä Dallasia vastaan huonon pelin jälkeen Calgaryä vastaan. Dallas taas tulee voitokkaana Montrealista kohtaamaan Toronton. Torontolla ei ole vieläkään Nylanderia sopimusneuvottelujen jatkuessa, ja nyt Matthews joka on heidän ykkössentterinsä on loukkaantuneena kuukauden. Calgaryä vastaan peli näytti eksyneeltä ja Matthewsin poissaolo näkyy selvästi. Dallas taas pelasi Montrealissa vahvan vieraspelin ja uskon heidän jatkavan samaan tyylin Torontoa vastaan. Dallasilla on toiminut pakisto hyvin ja sieltä on tullut tasaiseen tahtiin apuja. Varsinkin Klingberg on aloittanut kauden vahvasti. Lindellkin on pelannut erittäin vahvasti alkukauden ja Heiskanenkin näyttää pikkuhiljaa tottumaan NHL ympäristöön. Etu pakistossa on mielestäni Dallasilla. Maalivahdeissa en näe hirveetä eroa sillä Bishop on pelannut hyvällä tasolla kuten myös Andersen. Normaalisti antaisin hyökkääjissä edun Torontolle, mutta loukkaantumishuolet vaivaavat heitä enemmän ja näkisin sen menevän jopa hieman Dallasin eduksi tällä hetkellä. Näin ollen Dallas on mielestäni erittäin pelattava kohde. Kohde menee oikein kun Dallas voittaa varsinaisella peliajalla.
×