Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

poronvoima

Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 223
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  69
 • Pistettä

  7 [ Lahjoita ]

Maine

746

7 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Old School

Profiilitiedot

 • Paikkakunta
  Aasian aurinkoranta
 • Harrastukset
  Hengitys ja Verenkierto
 • Erikoisalaa
  Jääkiekko

Vierailijat

8 344 Profiilivierailua
 1. Tilastokummajainen

  Olisko skaba noihin finaalin vihjeisiin? Max 2/ottelu?
 2. Kausivetojen seuranta

  Loistavaa!
 3. 21.5

  Jääkiekko, NHL Playoffs Washington - Tampa Bay Washington -1.0 @2.95 Unibet KLO: 03.00 Stanley Cupin finaalipaikka on erittäin lähellä Tampalle. Voitolla se sinne pääsisi. Washington vei tämän sarjan kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä, mutta tämän jälkeen tahti on ollut toisinpäin. Merkittävää tässä koko sarjassa on oikeastaan se, että vaikka WSH on vienyt JOKAISESSA pelissä laukaukset itselleen niin silti voitot on Tampalle 3-2. Vasilevski vs Holtby kaksikosta voidaan Vasilevski nostaa jalustalle. Antanut mahdollisuuden voittoon. Capitals tulee taistelemaan loppuun saakka ja itselle tämä haiskahtaa sille että game 7 on tosiasia. 4/5 tämän sarjan otteluista on päättynyt vähintään kahden maalin voittoihin. Ainoastaan viimepelissä jäätiin maalin eroon. Koska WSH laukoo noin paljon niin onhan sen joskus upottava. Kuten vaikka sarjan avausmatsissa. Ovechkin ja Kuznetsov ovat olleet kultaakin kalliimpia kotijoukkueelle, mutta tähän matsiin täytyy tasoa nostaa muidenkin. Erittäin tasainen kaksikko tässä on nokikkain ja maalintekovoimaa löytyy molemmilta älyttömästi. Kunhan Holtby pystyy pelaamaan huippumatsin ja WSH pystyy viisikkona puolustamaan niin kyllä silloin WSH tämän vie. Tarpeeksi kun laukoo niin tulosta alkaa tulemaan. Siihen uskon vahvasti ensiyönä kotijoukkueen toimesta. Kohde menee oikein kun WSH voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla (tasan maalin voitto palauttaa panoksen)
 4. 18.5

  Onko tämä mikä kohde? Sori ku tänne kommentoin
 5. 18.5

  Jääkiekko, NHL Playoffs Vegas - Winnipeg Pelaajan laukaukset maalia kohti: J.Marchessault alle 3,5 laukausta @2.00 Nordicbet (sis. JA) KLO: 03.00 Mikäli Jets ei hommaa itselleen kovin vaikeaksi halua tehdä niin nyt pitää pystyä "tappamaan" ylläolevan herran pelivire. Laukauksia sarjan avausmatsiin tämä mies sai yhden. Seuraavaan jo 8kpl ja viimepeliin 4kpl. Tuskin kovin vaikea havaita kuka on niitä söörejä joka Jetsiä kurittaa. Erikoisvartiointia on luvassa ja mikäli Winnipeg palaa tasolleen ja alkaa luistelemaan niin sarja saadaan tasoihin. Vegas pärjäsi viimepelissä ns. paskakiekolla ja se tuotti tulosta. Kävi vähän kuin suomelle sveitsiä vastaan. Jets leirissä on reagoitava tämän markesaultin liikkeisiin ja pidettävä herra pois tonteilta. Jos Jets ottaa tässä isännän roolin ja pelaa omaa vauhdikasta peliään niin Vegasin paikat jäävät vähälle. Oma luotto on Winnipegiin ja tässäkohtaa viimeistään Pateen joten pienellä riskillä mennään kohteen kanssa, mutta nyt täytyy toisaalta luottaa siihen että Jets haluaa tosissaan kamppailla pääsystä Stanley Cupin Finaaleihin. Puolustuksen kautta tähän kohteeseen siis. Kohde menee oikein kunhan J.Marchessault EI lauo maalia kohden kuin korkeintaan 3 kertaa
 6. 18.5

  Jalkapallo, Veikkausliiga FC Lahti - RoPS Molemmat joukkueet tekevät maalin, molemmilla puoliajoilla @20 Unibet KLO: 18.30 Jos on hullu kohde niin on hullu kerroinkin. Kierroksia on takana ja nämä joukkueet ovat esiintyneet kotimaisessa palloilusarjassa kiitettävästi. RoPS voitti lahden kauden ensimmäisessä kohtaamisessa lukemin 2-0. Vaikka Rovaniemeläisten verkkoon ollaan tehty vasta 3 maalia niin nyt on kyseessä jo eri pelit. FC Lahti on voittanut jokaisen kotipelinsä tämänvuoden puolella. Sisältäen siis CUP-ottelut myös. Jokatapauksessa kova kotonaan. RoPS on taas historian valossa ollut paskamainen vierailija Lahdelle. Molemmissa joukkueissa on kova puolustus ja se selittänee kertoimen suuruuden. Lahdella on Anier ja RoPSilla Lappalainen. Molemmat neljän maalin miehiä. Parin maalin miehiä löytyy myös molemmilta. RoPS puolelta poissaoloja on varmuudella Moraes, joka syö maalintekovoimaa joukkueesta. Koska kyseessä on kotimainen palloilusarja ja molemmat joukkueet ovat osoittaneet hyökkäysvahvuutensa on tämä kohde täysin mahdollinen. Suomipallon toinen ääripää onkin se tuttu 0-0 nyhjäys jota usein nähdään. Helvetin huonona jalkapallon asiantuntijana ajattelin silti kokeilla ja luottaa siihen, että tilanteita nähdään molempiin päihin. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin molemmilla puoliajoilla
 7. 17.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Ruotsi - Latvia Tekee maalin ottelussa: Oliver Ekman-Larsson @4.50 Nordicbet KLO: 21.15 Kaikista ottelupareista tämän kai se pitäisi ennakkoon olla se selvin. Mene ja tiedä. Ruotsilla kun on ollut tapana kompastella kaikenmaailman valkovenäjää vastaan yms yms. No onhan hurreilla kova nippu kasassa ja omasta mielestä Suomen ohella se suurin mestarisuosikki. Latvia selvisi jatkoon kuin ihmeen kaupalla kukistettuaan Tanskan 1-0. Tuuria oli yllinkyllin mukana sillä nolla pysyi. Tänään tuohon ihmeeseen en usko ja väitän että Svedut marssii yli. Otetaan maaleille joukkueen raudankovaa puolustajaa jonka ruoska tarvittaessa heilahtaa ja lujaa. Mies pelaa huikeita minuutteja ja tulee olemaan tänäänkin jäällä erittäin paljon. Ylivoima-aikaa heruu kiitettävästi ja yksi maali tähän turnaukseen on jo tehtynä. Ruotsi tulee varmasti saamaan tässä erikoistilanteita useampiakin sillä kyllä Latvia on kaikessa jäljessä. Ekman-Larsson on kenties Ruotsin kovin puolustaja, joka lukee peliä erinomaisesti. Viivakanuunaa tähän lähden kuitenkin hakemaan. Koska vastustaja on ennakkoon niinkin paljon heikompi ja kerrointa tämän herran maalille on tarjolla niin maistuu. Ehdottomasti peleihin. Jonkinlaiset murskajaiset tässä lienee luvassa. Ruotsin toimesta siis. Tähän uskon itse. Kohde menee oikein kun Ekman-Larsson tekee maalin ottelussa (sisältää mahdollisen jatkoajan)
 8. 17.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Suomi - Sveitsi Tekee pisteen ottelussa: Markus Nutivaara @2.20 Nordicbet KLO: 21.15 Viimepeliin 0+2. Turnauksen saldo 2+6=8. Peliaikaa Heiskasen kanssa suurinpiirtein yhtäpaljon. Se siitä. On osoittanut olevansa suomen johtavia puoustajia etenkin kiekollisessa pelaamisessa. Puolustussuuntaan vahvaa työtä toki myös. Selkeä suosikki Suomi tässä nyt kyllä on ja ihmetellä täytyy tätä Nutivaaran kerrointa. Suomen kärkiketjujen pelaaminen perustuu nopeisiin hyökkäyksiin, missä puolestaan korostuu puolustajan ensimmäinen syöttö. Tämä on Nutivaaran parasta osaamista. Kovalla prosentilla menee ykköspassit omille ja usein se johtaa vieläpä maalintekotilanteisiin. Pelaa takuulla tänään 18-20min luokkaa, mutta ei esiinny ylivoimalla. Piste per peli on ollut tahtina tähän saakka ja hitusen jopa päällekin. Toimittaa kiekkoa maalille aina kun siihen on mahdollisuus ja tulosta on tullut. Nousee myös mielellään tukemaan hyökkäyksiä ja hakee usein paikkaa "toiseen aaltoon." En ihmettelisi, vaikka mies olisi tänään jopa maaleilla, mutta pistekin maistuu noinkin kovalla kertoimella. Itselleni tämä tuntuu päivän parhaalta kohteelta tähän Suomipeliin. Eli lapulle siis. Kohde menee oikein kun Markus Nutivaara tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö) (sisältää mahdollisen jatkoajan)
 9. 17.5

  Jääkiekko, MM-Kisat USA - Tsekki Tsekki 1.erä o 0,5 maalia @1.85 Unibet KLO: 17.15 Vauhdikas matsi tulossa tästäkin. USA haluaa pestä kasvonsa nöyryyttävän Suomitappion jälkeen, mutta veikkaan että kisoihin lentäneet Pastrnak sekä Krejci ovat asiasta erimieltä. Melko selvä on materiaaliero, mutta tässäkin tullaan siihen kuinka Tsekki osaa paremmin käyttää tilan hyödykseen. USA:n vahvuus lienee nopeat ja luisteluvoimaiset hyökkääjät jotka painaa suoraviivaisesti maalia kohti. Maalivahtipeli menee tässä jenkeille ja onhan USA tässä selkeä suosikki. Tsekiltä löytyy kuitenkin maalintekovoimaa ja etenkin kun tuo yllämainittu kaksikko saatiin mukaan joukkueeseen, on peli näyttänyt kokonaisuutenakin paremmalta. Tsekki on aina Tsekki ja kova maa joka vuosi. Tähän matsiin ja kohteeseen lähden sillä mielin, ettei Tsekit ala vastustajaansa kumartelemaan. Jatkopelit ovat eripelejä kuin alkusarjassa ja näissä kun kiekko tippuu jäähän niin täysillä mennään. Vierailla on erittäin laadukas ja laaja materiaali kun maalintekijöistä puhutaan. Ei kalpene USAn tähdille nämä herrat. Jenkkien kurittomuus on joukkueen akilleen kantapää ja Tsekki pelaa pirullista kiekkoa johon USA joutuu tosissaan vastaamaan. Avauserään Tsekeille haen tähän maalia ja erittäin vahva luotto tuohon on. Pastrnak on valintani. Tai olkoon kuka hyvänsä niin kelpaa. Ihmeen korkea kerroin kuitenkin peliin jossa nimenomaan maaleja tullaan näkemään. Taatusti peleihin. Kohde menee oikein kun Tsekki tekee maalin ottelun 1.erässä
 10. 17.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Venäjä - Kanada Tekee pisteen ottelussa: Yevgeni Dadonov @1.85 Unibet KLO: 17.15 Kova puolivälierä kyseessä. Kanadan joukkue tiedetään ja kunhan kurinalaisuus säilyy niin vaahterapaidat ovat edelleen yksi mestarisuosikeista. Tähän matsiin mielestäni Venäjä pääsee hyvistä asetelmista sillä altavastaajan rooli sopii heille paremmin. Vaikka "Punakone" ei mitenkään raudankova paperilla ole, niin pelimiehiä sieltä siltikin löytyy. Otetaan tänään Dadonovia pisteille. Mies pelasi hienon kauden änärissä ja on Kanadaa vastaan yhdessä Anisimovin kanssa suuressa roolissa. Herroilla on käsitys Kanadan pelityylistä ja osaavat myös siihen vastata. Kenties pientä etua Venäjä tähän saa osittain isommasta kaukalostakin. KHL-äijjät osaa käyttää tilaa paremmin hyödykseen ja änärimiehet painaa jalalla lujaa. Kanadan maalivahdit ovat olleet tähän saakka myös melko kuraa joten erittäin pelattava kerroin kaverille, joka omasta mielestäni on nimenomaan niitä pelaajia joiden asema Kanadaa vastaan on äärimmäisen suuri. Dadonovia lappuun siis. Kohde menee oikein kun Yevgeni Dadonov tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö)
 11. 15.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Suomi - USA Tekee pisteen ottelussa (JA mukaanlukien): Miro Heiskanen @2.20 Nordicbet KLO: 13.15 Lohkovoitto panoksena. Sehän jo tiedetään. Kenties kovin vastustaja Leijonille tähän saakka. Haetaan nyt tätä Heiskasta pisteille ihan sillä, että mies pelaa kuitenkin puolustajista kaikkein eniten. Edelle menee ainoastaan änärimiehet peliajassa, jotka pelaa erikoistilanteet. Tähän matsiin ei Suomella ja etenkään nuorilla jätkillä ole ongelmaa syttyä. Osa tietää pelin luonteen kokemuksesta ja osa antaa edelleen näyttöjä kohti Ameriikkaa. Heiskanen on hyväliikkeinen pakki jonka tehot tähän saakka ovat olleet piipussa. Ainoastaan 0+2 tähän saakka, mutta plusmiinus saldo on komea +7. Kiekollinen vastuu on tässä matsissa erittäin suuri ja jälleen Heiskanen sekä Nutivaara joutuvat uurastamaan eniten. Jenkit aiheuttaa taatusti ongelmia suomen pakistoon, mutta ainoa toivo on päästä omista jalalla pois. Se vaatii nopeutta ja taitoa. Heiskanen on yksi niistä joilta itse odotan kovaa panosta tähän matsiin. Nyt on aika näyttää kuuluvansa maailman huippupelaajien joukkoon. Parempaa paikkaa ei voisi nyt olla. Terävä ja nopea ykkössyöttö omalta alueelta, joka johtaa nopeaan maaliin, on tämän kohteen realistisin kuvitelma. Tai ilmiömäisellä itseluottamuksella tehdyt nousut hyökkäyksen kärkeen. Nämä jutut tämä herra osaa. Kohde menee oikein kun Miro Heiskanen tekee pisteen ottelussa (maali / syöttö) (sisältää mahdollisen jatkoajan)
 12. 15.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Sveitsi - Ranska Ylivoimamaaleja yli 1,5 @1.80 Nordicbet KLO: 13.15 Tässäkin kamppailussa pelataan jatkon kannalta isoista pisteistä ja onhan Sveitsi tässä selkeä suosikki. Puuttumatta sen kummemmin mahdolliseen lopputulokseen on kuitenkin havaittava että molempien joukkueiden leireistä löytyy taitoa ennenkaikkea erikoistilanteisiin. Niederrreiter - Fleury muummoassa. Sveitsi on saanut ylivoimansa toimimaan ja Ranskakin on kärkimiestensä ansioista onnistunut tätä yyveetä hyödyntämään. Rangaistuksia tullaan taatusti jakamaan ihan useampikin tässä matsissa. Mikäli taulukkoa tulkitsen oikein niin Ranskallakin olisi teoreettiset tsäännsit jatkoon. Voin olla väärässäkin. Mutta anyways Sveitsi tarvitsee voittoa kipeämmin ja ottaakin sen tästä. Vahvan ylivoiman ansioista. Ranska iskee maalin kaksi ja todennäköisesti myöskin yyvellä. Muuten huonot kertoimet tarjoava ottelu antaa kuitenkin tämän ja kerroinkin on pelattava joten lapulle lähtee. Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään vähintään 2 YV-Maalia
 13. 15.5

  Jääkiekko, MM-Kisat Latvia - Tanska Latvia alle 1,5 maalia @2.21 Nordicbet KLO: 21.15 Tanskan kannalta tänä iltana edessä kisojen tähän saakka kovin matsi, sillä voitolla mennään jatkoon. Hullu kotiyleisö tulee kuitenkin jälleen olemaan se "kuudes pelaaja" ja oma arvioni on että Juutit tästä jatkopeleihin itsensä kairaa. Tanska on pelillisesti näissä kisoissa romahtanut ainoastaan Kanadaa ja USA:ta vastaan. Muuten viisikkopelaaminen ja ennenkaikkea puolustus on toiminut moitteettomasti. Pitää muistaa ettei Suomikaan saanut Tanskaa vastaan kuin kaksi maalia. Tanska on myös vahvistunut kisojen aikana ja omaa laadukkaamman nipun josta löytyy raudanlujaa NHL-kokemusta. Viimeisenä niittinä kun on vielä hyvän kauden Torontossa pelannut Frederik Andersen niin ei tässä pitäisi olla mitään epäselvää. Tanska haluaa ja menee jatkoon tämän kamppailun ansiosta eikä Latvia pääse yhtä kertaa enemmän maalintekoon. Vaikka Latvia on kovempi kuin Norja tai E-Korea niin ei Tanskan viisikkopuolustusta ole helppo murtaa. Oletan siis että Tanska lähtee pelaamaan samalla taktiikalla jolloin pelistä on Latvian kannalta tulossa vaikea. Etenkin kun joukkueella on alla eilinen ottelu Kanadaa vastaan joka venyi vieläpä jatkoajalle. Kohde menee oikein kun Latvia EI TEE ottelussa enempää kuin max. 1 maalin
 14. Yhdessä ojaan!

  Cajkovsky & Slovakia @9.50 Unibet
×