Garyy

Jäsen
 • Content count

  20
 • VP-Pistettä

  14 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

36

1 Seuraaja

About Garyy

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

927 profile views
 1. 1.9

  Virolainen jonne! Miksi Kopioit muiden vihjeet ja vihjaat niitä tänne ominasi? Miksi ylipäätään vihjaat häviäviä vihjeitäsi kun et lopetit itse vedonlyönnin siksi, että teit omilla vihjeilläsi isosti tappiota? Tässä tarkoitetaan siis ANAKONDAA! Lainasin hieman väärin, mutta antaa olla.
 2. http://www.ylikerroin.com/forum/viewtopic.php?p=390981 Bonukseen liittyen kaikkien uteliaiden kannattaa lukaista tuo ennen bonuksen ottamista ja bookerin säännöistä kohta 3. Lyhyesti: 50e depossa saat tilillesi 100e. Jos pelaat 50e panoksella esimerkiksi 2 kertoimen vedon ja odotat vedon ratkeamista, niin osuessaan tililläsi on 150eur ja kierrätystä suoritettu 0eur.
 3. Tuplausjono 1 Ma: Saipa - JYP, valinta 2 ML @1,91 Ti: Kei Nishikori - Roberto Bautista-Agut +1,5 erää, valinta 2 @2.05 Tuplausjono 2 Ma: SKA - CSKA, valinta 1 ML @1,88 Tuplausjono 3 Ma: Serena Williams - Svetlana Kuznetsova, valinta Over 18,5 peliä @1,80 Ti: New York Islanders - Carolina Hurricanes, valinta 1 @2.00
 4. DonKoskinen imutteli SKAn luukulla ekassa jatkoerässä 1:02 kohdilla ja sen ansiosta jatketaan säälittävällä 2/3 tuloksella tiistaina. Tuplausjono 1 Ma: Saipa - JYP, valinta 2 ML @1,91 Tuplausjono 2 Ma: SKA - CSKA, valinta 1 ML @1,88 Tuplausjono 3 Ma: Serena Williams - Svetlana Kuznetsova, valinta Over 18,5 peliä @1,80
 5. Tuplausjono 1 Ma: Saipa - JYP, valinta 2 ML @1,91 Tuplausjono 2 Ma: SKA - CSKA, valinta 1 ML @1,88 Tuplausjono 3 Ma: Serena Williams - Svetlana Kuznetsova, valinta Over 18,5 peliä @1,80
 6. Lisäillääs toinen kohde Tuplausjono 1 Ma: Saipa - JYP, valinta 2 ML @1,91 Tuplausjono 2 Ma: SKA - CSKA, valinta 1 ML @1,88 Tuplausjono 3 Ma:
 7. Siistitään ketju ja lähdetään jatkamaan samaan ketjuun uudella tuplausyrityksellä tänään! Tuplausjono 1 Ma: Saipa - JYP, valinta 2 ML @1,91 Tuplausjono 2 Ma: Tuplausjono 3 Ma:
 8. Noniin! Nyt saatiin asiapuhetta.
 9. Vielä sinä jaksat ruikuttaa vaikka Vetomestari kyllä itse tietää mitä on eilen chatissa sanonut ja sinä et ole edes ollut paikalla. Silti vielä kehtaatkin väittää, että vetomestari ei ole näin sanonut..
 10. Sen verran rupesi Jodea itkettämään, että laitetaas hävityksi ihan vain Joden vuoksi ja "tasavertaisuuden" nimissä kun tosiaam Jaucelle itse Vetomestari eilen sanoi samanlaisessa tilanteessa, että ei muuta kuin uutta lappua sisään. Mutta turha sitä on Vetomestaria Joden itkemisellä rasittaa niin merkitään hävityksi. Saapahn Jodekin ensi yönä unta
 11. Eiköhän tämä tarkoita, että kohteita ei enää vaihdella jälkikäteen? Kai sitä viestiä nyt saa muokata esimerkiksi siinä tapauksessa kun minulla ja monella muulla näyttää olevan tuolla viestiketju aloitettuna niin, että on kopioitu tuo Vetomestarin esimerkkitaulukko, mutta kohteita ei vielä laitettu. Eli tänään kun kohteet etsii niin kai sitä viestiä saa muokata sen verran, että lisää kohteet taulukkoon? Lisäksi uskoisin, että kaikkia kohteita ei tarvitse laittaa kerrallaan, vaan voisi tehdä Ipiksen kysymyksen esittämällä tavalla eli lisätä ensin esimerkiksi yhden kohteen, joka alkaa puolilta päivin ja sen jälkeen lisätä vielä 2 muuta kohdetta, jotka alkavat illalla? Kai tämä on sallittua, kunhan kohteet on laitettu esille ennen kuin ottelut alkavat? Tietysti ymmärrän jos nyt jokaisessa em. tilanteessa joutuu kirjoittamaan uuden viestin, sillä silloin ainakaan yhtäkään viestiä ei ole muokattu niin voidaan olla varmoja siitä, että viestissä ilmoitettuja vetokohteita ei ole vaihdettu. Vetomestari voisi selvennyksen vuoksi vastailla vielä kaikille näihin kysymyksiin niin vältytään väärinymmärryksiltä.
 12. Siistitään ketju ja lähdetään jatkamaan samaan ketjuun uudella tuplausyrityksellä tänään! Tuplausjono 1 Ma: Tuplausjono 2 Ma: Tuplausjono 3 Ma:
 13. Livetipsejä ei ole nykyään paljoa tullut, joten viestit eivät kyllä minun tipsieni sekaan katoa