Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet tarjoaa juuri nyt HUIKEAA ensitalletusbonusta. Jopa 500% bonus 10€ talletukselle!   09.06.2018

   Coolbet tarjoaa rajoitetun ajan HUIKEAA talletusbonusta uusille asiakkaille (+vanhoille, jotka eivät ole vielä käyttäneet ensitalletusbonusta). Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko pienempi 500% bonus, tai isompi 200% bonus. Tarjoukset ovat voimassa 15.7 asti. Bonusvaihtoehdot:
   1.) Vain 10€ talletuksella jopa 60€ pelirahaa.
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: FOOTBALL50
   - Saat talletuksellesi ennennäkemättömän 500% bonuksen (max 50€).
   - Bonuksen kierrätys: 15x, min. kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää

   2.) 50€ talletuksella 150€ pelirahaa
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: COOL200
   - Saat talletukselle 200% bonuksen (max 100€)
   - Bonuksen kierrätys helpompi: 6x, min kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää
    
  • VihjeParatiisi.com

   VihjeParatiisin eksklusiivinen tervetulobonus Betssonille! Talleta 20€ --> saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta.   10.06.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta tehostettua avausbonusta jalkapallon MM-kisojen ajan! Jos avaat tilin meidän kautta, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta Starburstiin. Tämä tarkoittaa, että vain 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta. Saimme myös helponnetut kierrätysehdot: Riskittömän vedon voittojen kierrätys vain 1x ja ilmaiskierrosten 25x. Tarjous on voimassa 15.7 asti Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄSTÄ
   2.) Talleta vähintään 20€ ja ota halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti
   3.) Tilillesi tulee automaattisesti 20€ arvoinen riskitön veto ja 25 ilmaiskierrosta Starburst -slottiin
   4.) Riskitön veto käytetään rastittamalla sininen ruutu vetokupongilla.

   Huomioitavat ehdot: 100% talletusbonus 100€ asti:
   - Bonusosuus tulee kierrättää vedonlyönnissä 6 kertaa, min. 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä Riskitön veto:
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja (20€) riskittömän vedon kattamiseksi
   - Jos veto häviää, saat panoksen takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, täytyy nettovoitot kierrättää vedonlyönnissä 1 kerran, min 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä. Ilmaiskierrokset:
   - Ilmaiskierroksen voitot tulee kierrättää 25 kertaa casinossa. Kierrätysaikaa 30 pvä.    

Speedlimit

Jäsen
 • Viestejä

  204
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  15
 • Pistettä

  0 [ Lahjoita ]

Maine

99

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Tennis, MLB

Vierailijat

1 635 Profiilivierailua
 1. MLB 2017

  Laittelen aina kun kiinnostusta/aikaa riittää tutkia. Täksi illaksi seuraava kohde: Oakland @ 1,80 (Bet365), panostus 5/10. Kotijoukkue hoidellut seitsemän edellistä keskinäistä. Muutoinkin kausi on startannut yli odotusten, ja tämän illan syöttelijä Triggs on osasyy menestykseen. Kolmesta startista puhdas 0.00 ERA ja kaksi quality starttia. Kokemusta ei juurikaan ole MLB-tasolta, mutta kun syöttö kulkee, niin luottoa löytyy. Seattle lähtee otteluun Gallardolla, joka alkaa olla menneen talven lumia pääsarjatasolla. Viime kausi meni päälle vitosen ERAlla, eikä tämä kausi ole tuonut muutosta - on pudonnut jo rotaation viidenneksi pitcheriksi. Syötöissä ei ole tarpeeksi potkua, minkä vuoksi hän yleensä antaa ratkaisevia juoksua 4-6 inningeissä. Marinersin bullpen ei ole kummoinen, joten valmennusjohto varmasti pyrkii vähintään 5-6 inningiin, mikä saattaa olla kohtalokasta. Seattle on aloittanut kauden heikosti, vaikka perustaso sillä onkin aavistuksen Oaklandia parempi. Kotietu, syöttäjä ja parempi vire painavat vaakaa Athleticsille, joka saa ihan mukavaa 1,80 kerrointa.
 2. 4.4

  Tampa Bay Rays - New York Yankees Baseballia, MLB. Ottelu alkaa n. klo 2.10. Pelivalinta: Rays Kerroin: 2,01 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet Sarjan toinen ottelu. Tampa voitti ensimmäisen hieman yllättäen, sillä pidin Yankeesin mahdollisuuksia hyvinä ykköspitcherillä. Sabathia syötti yllättävän hyvin viime kaudella, mutta kyllä hänen aloittamissaan matseissa vastustajalla on aina mahdollisuudet suuriin lukemiin. Sabathian syöttöarsenaali on monipuolistunut iän myötä, mutta paljon on syötöstä lähtenyt nopeutta, minkä vuoksi hän joutuu hakemaan jatkuvasti ground outteja strikeoutien sijaan. Tampa lähettää kummulle Odorizzin, jonka edellinen kausi oli erinomainen - etenkin loppukaudesta hän oli jopa sarjan parhaita. Itse asiassa hän oli ainoa aloittava syöttäjä, jolla oli Raysin joukkueesta positiivinen record kauden päätteeksi. Tampan bullpen on heikohko, joten tänään vaaditaan 5-6 inningiä vähintään. Yankees-nippu on ennätyksellisen nuori ja kokematon. Loppukaudesta tämä kaava toimi hyvin, kun suht paineettomassa tilassa nuoret lupaukset paukuttivat homeria toisensa perään. Nyt sivussa on kuitenkin alkukaudesta Gregorius, jonka poissaolo näkyi ekassa matsissa. Torreyes pelannee tänäänkin shortstoppina, mutta hän on selkeä heikennys Didiin. Yhteistyö Torreyesin, Castron sekä Birdin välillä ei aivan vakuuttanut ensimmäisessä ottelussa, ja siinä on ehdottomasti iskun paikka kotijoukkueella. Vaikka vieraat ovat hieman laadukkaampi joukkue, on tässä mielestäni pientä etua starting pitchingissä kotijoukkueella. Vielä kun huomioidaan, että Yankees ei ole välttämättä aivan hioutunut joukkueena yhteen eikä sillä ole oikein rutiinia hoidella matseja illasta toiseen, on helppo nähdä Rays niukkana suosikkina otteluun lähdettäessä. Lineuppeja ei ole vielä julkaistu, mutta oletettavaa on, että kuta kuinkin samoilla lähdetään kuin aiempaan kohtaamiseen.
 3. MLB 2017

  Jälleen yksi huti ja yksi osuma. Kumpikin ottelu äärimmäisen tasainen, kuten odottaa sopi. Tulevalle yölle lähden luultavasti hakemaan ainakin Tampa Bayta sekä Angelsia, mutta täytyy vielä odottaa kertoimia. Noniin, otetaas yölle yksi kohde: Tampa Bay Rays@ 2,01 (Nordicbet). Panostus 5/10. Sarjan toinen ottelu. Tampa voitti ensimmäisen hieman yllättäen, sillä pidin Yankeesin mahdollisuuksia hyvinä ykköspitcherillä. Sabathia syötti yllättävän hyvin viime kaudella, mutta kyllä hänen aloittamissaan matseissa vastustajalla on aina mahdollisuudet suuriin lukemiin. Sabathian syöttöarsenaali on monipuolistunut iän myötä, mutta paljon on syötöstä lähtenyt nopeutta, minkä vuoksi hän joutuu hakemaan jatkuvasti ground outteja strikeoutien sijaan. Tampa lähettää kummulle Odorizzin, jonka edellinen kausi oli erinomainen - etenkin loppukaudesta hän oli jopa sarjan parhaita. Itse asiassa hän oli ainoa aloittava syöttäjä, jolla oli Raysin joukkueesta positiivinen record kauden päätteeksi. Tampan bullpen on heikohko, joten tänään vaaditaan 5-6 inningiä vähintään. Yankees-nippu on ennätyksellisen nuori ja kokematon. Loppukaudesta tämä kaava toimi hyvin, kun suht paineettomassa tilassa nuoret lupaukset paukuttivat homeria toisensa perään. Nyt sivussa on kuitenkin alkukaudesta Gregorius, jonka poissaolo näkyi ekassa matsissa. Torreyes pelannee tänäänkin shortstoppina, mutta hän on selkeä heikennys Didiin. Yhteistyö Torreyesin, Castron sekä Birdin välillä ei aivan vakuuttanut ensimmäisessä ottelussa, ja siinä on ehdottomasti iskun paikka kotijoukkueella. Vaikka vieraat ovat hieman laadukkaampi joukkue, on tässä mielestäni pientä etua starting pitchingissä kotijoukkueella. Vielä kun huomioidaan, että Yankees ei ole välttämättä aivan hioutunut joukkueena yhteen eikä sillä ole oikein rutiinia hoidella matseja illasta toiseen, on helppo nähdä Rays niukkana suosikkina otteluun lähdettäessä. Lineuppeja ei ole vielä julkaistu, mutta oletettavaa on, että kuta kuinkin samoilla lähdetään kuin aiempaan kohtaamiseen.
 4. MLB 2017

  Toki saa tulla, sehän on vain hyvä kun syntyy keskustelua! Tuota Blue Jaysia mietin kyllä pitkään, mutta tuo on aika kinkkinen ottelu veikata. Baltimore on laadukas joukkue, joka on hyvin valmennettu. Viime kausina he ovat pelanneet korostetun hyvin kotistadionillaan, jossa homereita paukkuu aika tiheään. Orioles siis kyllä niukka suosikki tuohon, mutta 2,15 sai muistaakseni joltain bookkerilta Torontolle, ja se on jo ihan kohtuullinen tarjous.
 5. MLB 2017

  Perusteluja varmaan enempi päivän mittaan, mutta laitan jo pari vetoa illan kohteista: Brewers@ 2,00 (Bet365), panostus 6/10. Colorado on joukkueista hieman parempi, mutta se kärsii jonkin verran loukkaantumisesta; ainakin Rusin, Dahl ja Murphy lienevät poissa kokoonpanosta. Brewers on yksi kotiriippuvaisimmista jengeistä, kun taas Colorado on heikko vierasjoukkue. Viisi edellistä kohtaamista Miller Parkilla ovat päättyneet kotijoukkue Brewersin voittoon. Junior Guerra oli erinomainen viime kaudella, ja hän pääsi yllättämään monet hyvillä otteillaan. Jon Gray on ihan ok pitcher, mutta ei todellakaan ohittamaton. Vaikka Coloradolla on enemmän lyöjäarsenaalia, käyvät Milwaukeen mailat yleensä aika kuumina Miller Parkilla, joten aika vaikea tässä on kotijengiä nähdä altavastaajana. Indians@ 1,98 (Nordicbet), panostus 4/10. Kuten tuossa kausivedon perusteluissa tuli todettua, pidän Clevelandia todella vahvana nippuna, jonka tavoitteena tälle kaudelle on vain mestaruus. Joukkue on kokonaisvaltaisesti hyvä - mikään osa-alue ei ole heikko. Texas on hyvä kotijoukkue, ja sillä kyllä riittää lyöntivoimaa vaikka muille jakaa, mutta bullpen on vuodesta toiseen aivan liian epävarma. Lisäksi ainakin Diekman sekä Beltre ovat mitä luultavimmin sivussa. Indians pääsee lähes parhaimmillaan liikenteeseen. Ottelu on aika lailla 50-50, mutta sikäli mikäli tässä mennään bullpen-taistoon, on Indians selkeä suosikki.
 6. MLB 2017

  Mestaruusmahdollisudet ovat aika ohuet, mutta joukkue on kyllä ihan mielenkiintoinen yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta. Saattaa yllättää vielä monet. Uskoisin tien nousevan pystyyn siitä syystä, että rotaatiossa ei ole tarpeeksi hyviä syöttäjiä. Keuchelilta vaaditaan ehdottomasti huippukautta, ja siihen lisäksi taustatukea Musgrovelta ja kumppaneilta. Beltran ja McCan olivat hyviä hankintoja, joten ainakin lyöjäosasto on kunnossa. Pienet saumat on ehdottomasti, jos kaikki menee aivan nappiin. Ensimmäiset vedot tuli laitettua myös näihin avauspäivän peleihin: Yankees@ 1,92 (Nordicbet). Panostus 3/10. Ei mikään superkohde. Tanaka on kuitenkin mielestäni parempi aloittaja kuin Archer, joka on kieltämättä hyvässä iskussa. Yankeesilta puuttuu tärkeä Didi Gregorius shortstopin paikalta, mutta muutoin pääsevät parhaimmilla liikenteeseen. Vierailta on puolestaan poissa tärkeä Colby Rasmus.Tampa on aika heikko joukkue, ja vaikka Archer onkin hyvä pitcher, lähtee kotijoukkue mielestäni altavastaajana tähän otteluun. Tanakaa peluutettiin aivan liikaa viime kaudella, mikä johti otteiden ailahtelevaisuuteen. Levänneenä hän on kuitenkin erinomainen pitcher, ja Tropicana Field sopii hyvin hänelle. Yankees on minun papereissani niukka suosikki otteluun lähdettäessä. Cardinals@ 2,12 (Unibet). Panostus 4/10. St.Louis pelasi hyvin Cubsia vastaan viime kaudella, ja on mielestäni hieman aliarvostettu joukkue. Cubsista hankittu Fowler on erinomainen outfielder, joka tuo myös lyöntivoimaa lineuppiin. Vaikka Cubs saa ehkä pientä etua starting pitchereissä, ei eron pitäisi olla järin suuri. Cardinals on perinteisesti varsin kova kotijoukkue, ja näenkin tämän ottelun aika lailla coin flippinä.
 7. MLB 2017

  Noniin, vihdoinkin alkaa siis baseball-kausi Yhdysvalloissa. Viime kausi päättyi Cubsin sensaatiovoittoon game sevenissä, ja uskoisin, että tälläkin kaudella mestaruus tulee ratkeamaan pienillä marginaaleilla. Normaalisti en juurikaan silmäile outright-vetoja, mutta täksi kaudeksi löysin kaksi hyvää kohdetta, joten laitetaan ne pienten perustelujen kera näytille: Cleveland Indians@10,00 (Nordicbet) Viime kauden world seriesin hävinnyt Indians on todella dynaaminen ja lahjakas nippu. Rotaatiosta löytyy neljä kivenkovaa aloittajaa, ja vitospaikan Tomlinkaan ei ole missään nimessä huono pitcher. Bullpen on minun kirjoissani yksi parhaistsa - ellei jopa paras koko liigassa. Miller on lähes ohittamaton, eikä Allenkaan juuri anna siimaa lyöjille. Shaw on oikein hyvä setup-pitcher, minkä lisäksi Boone Logan tuo tarvittavaa syvyyttä bullpeniin. Indians hankki täksi kaudeksi yhden liigan parhaista lyöjistä, Edwin Encarnacionin. On sanomattakin selvää, että Edwin on äärimmäisen kova kaappaus. Tämän lisäksi löytyy nuorta lahjakkuutta shortstop Lindorin muodossa, homerun-potentiaalia (Santana, Naquin) sekä hyvät lead-off -lyöjät (Ramirez, Brantley). Lineupista ei mielestäni löydy juurikaan heikkouksia - elleivät loukkaantumiset sitten iske kauden edetessä. Cleveland pelaa central -divisioonassa, joka on yksi heikoimmista koko liigassa. Ainoastaan Detroit tarjoaa jonkinlaista uhkaa, mutta vaikea nähdä, että heillä riittäisi tälläkään kaudella puristus divisioonan voittoon; sen verran heikompi on Tigersin pitching. Cleveland on omissa kirjoissa lähes varma pudotuspelijoukkue, vaikka kaikki ei menisikään aivan nappiin. Vaikka viime kausi päättyikin pettymykseen, oli joukkueen suoritus kaikkinensa todella positiivinen yllätys, ja antaa uskoa tähänkin kauteen lähdettäessä. Lisäksi joukkueeseen jäi varmasti pieni kipinä niukasta tappiosta, joka on taas tällä kaudella mahdollista kirkastaa voitoksi. Pidän Clevelandia niin kokonaisvaltaisen hyvänä joukkueena, että se on mielestäni ykkössuosikki voittamaan American Leaguen. Myöhemmin se joutunee kohtaamaan Cubsin, mutta tuossakin otteluparissa asetelmat olisivat äärimmäisen tasaiset. Markkina tarjoaa kertoimia 7,00 pintaan, joten Nordicbetin 10,00 otetaan ilolla vastaan. New York Mets@ 19,00 (Unibet) Metsin viime kausi ei mennyt aivan nappiin, kun joukkue putosi jo Wild Card -ottelussa Giantsille. Kausi olikin loukkaantumisten runtelema, mikä söi merkitävästi tehoja etenkin hyökkäyspelistä. Näen tässä ryhmässä kuitenkin paljon potentiaalia, sillä rotaatio on erittäin kilpailukykyinen; Syndergaard ja DeGrom ovat takuuvarmoja aloittajia, ja heitä täydentää parasta virettään hakeva mutta parhaimmillaan loistava Matt Harvey. Lisäksi naftaliinista löytyy Steven Matz, jonka uskon loukkaantumisista selvittyään syöttävän läpimurtokauden. Taustalla hääräävät myös viime kaudella hyviä otteita esittäneet Lugo sekä Gsellman, jotka ovat vitospaikalle hyviä aloittajia. Mets ei vahvistunut offensiivisesti, mutta se sai kuitenkin pidettyä tärkeän Cespedesin rosterissaan. Lisäksi sikäli mikäli Walker saa vihdoin alleen ehjän kauden, on Mets lyöjienkin osalta tarpeeksi hyvä. Ei myöskään sovi unohtaa, että tämä joukkue pelasi vielä toissakaudella world seriesissa lähes samalla rosterilla. Metsin bullpen on ollut ajoittain hyvä, mutta samalla täytyy todeta, että se on varsin kapea. Reed sekä Familia ovat elintärkeitä joukkueelle. Yleisesti ottaen Mets ei hirveästi kestäisi loukkaantumisia, ja kun nyt niitä on jonkin verran jo alla, voi alkukausi olla vaikea. Näen joukkueessa kuitenkin potentiaalia mennä vaikka päätyyn asti, mutta se vaatii tosiaan parempaa onnea loukkantumisten suhteen kuin viime kaudella. Metsin mestaruuskertoimet pyörivät siinä 15 molemmin puolin, joten tämä Unibetin tarjous erottuu edukseen. *** Suunnitelmana on laitella tähän ketjuun omia peli-ideoita. Voi olla, että kaikkiin ei ole tulossa perusteluja, mutta pyrin ainakin suurimpaan osaan laittamaan jotain pientä tekstinpätkää. Mahdollisia kommentteja otetaan ilolla vastaan.
 8. 11.3

  Mischa Zverev - Joao Sousa Miesten tennistä, ATP-tourin turnaus Indian Wellsissä. Ottelu alkaa aikaisintaan klo 1.30. Pelivalinta: Sousa Kerroin: 2,00 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Jälleen yksi tasainen ottelu tiedossa. Kaikki varmaan muistavat Zverevin sensaatiomaisen voiton Murraysta Australian avoimissa. Tuolla voitolla Zverev nousi melko tuntemattomasta pelaajasta suuren yleisön tietouteen. Melbournen hyvä runi vaihtui kuitenin jatkuviin tappioihin, ja Murray-voiton jälkeen saksalainen onkin ottanut jokaisessa matsissa turpiin - yleensä vielä selvin luvuin. Zverevin peli perustuu pitkälti hyvään syöttötyöskentelyyn ja verkolle nousuihin, joten nopea alusta sopii hänelle parhaiten. Mutta kuten aiemmin todettua, tämä Indian Wellsin kenttä on yksi hitaimmista kovista kentistä tourilla, joten syötöstä lähtee merkittävästi tehoja. Sousa on pelaillut aika lailla tasollaan tämän kauden; voittoja on seurannut tappiot ja päinvastoin. Nyt alla on mainio voitto Schwartzmanista avauskierroksella, joten Sousalla on varmasti hyvä tuntuma peliin. Portugalilainen on yleisesti ottaen aika hyvä all-around -pelaaja, joka viihtyy ehkä parhaiten massalla. Hän ei kuitenkaan missään nimessä ole pelkästään massapelaaja. Sousa on myös kuntopohjan suhteen huipputasoa, joten kovakaan helle tuskin häiritsee häntä liiemmin. Viime aikaiset peliesitykset suosivat ehdottomasti Sousaa. Zverevin perustaso ei ole yhtään sen korkeampi kuin portugalilaisenkaan, ja kun otetaan vielä huomioon Zverevin surkea vire Australian avointen jälkeen, on helppo nähdä Sousa niukkana ennakosuosikkina tähän otteluun. Uskoisin Sousan pelituntuman olevan parempia, ja sikäli mikäli kuumuus jatkuu Indian Wellsissä, saattaa kestävyys astua kuvioon merkittävänä tekijänä.
 9. 11.3

  Samantha Stosur - Julia Goerges Tennistä, WTA-tourin ottelu Indian Wellsissä. Ottelu alkaa aikaisintaan keskiyön aikoihin. Pelivalinta: Stosur Kerroin: 2,28 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Mielenkiintoinen kamppailu luvassa. Näiden kahden pelaajan välillä on käyty lukuisia pitkiä otteluita, jotka ovat venyneet kolmanteen erään; saksalainen Goerges on kuitenkin ollut useimmiten niskan päällä. Stosur ei ehkä ole aivan uransa huipputasolla, mutta niissä muutamissa otteluissa, joita olen nähnyt, on aussi pelannut oikeinkin hyvin. Dohasta irtosi mm. pari hienoa voittoa. Stosurin ranking on melko korkea (18.), joten tämäntasoisista turnauksista pitäisi ehdottomasti päästä avauskierroksilta jatkoon. Goerges on ailahtelevainen pelaaja, joka on parhaimmillaan loistava mutta heikoimmillaan täysi katastrofi. Saksalainen on pelannut tällä kaudella erinomaisia otteluita, mutta toisaalta otteissa ei ole oikein ollut pysyvyyttä. Acapulcossa Goerges otti aikalailla 100-0 kuokkaan Tsurenkolta, kunnes luovutti loukkaantumisen takia. Onkin mielenkiintoista nähdä, miten kankeasti liikkuva Goerges selviytyy Indian Wellssin auringon alla; olosuhteet ovat olleet todella hiostavat, minkä vuoksi monella pelaajalla on peli mennyt aivan sekaisin. Ottelu on lähtökohtaisesti niin tasainen, että tarjottu kerroin sopii hyvin peleihin. Indian Wellsin kenttä on yksi kiertueen hitaimmista ulkokentistä, mikä suosii Stosuria. Goerges pelaa aggressiivista hyökkäyspeliä, joka ei toimi hitaahkolla alustalla kovinkaan hyvin. Vähän on sellainen tuntuma, että Stosurille nämä olosuhteet sopivat paremmin, ja hän nappaa tästä arvokkaan voiton.
 10. 10.3

  Ding Junhui - Anthony Hamilton Snookeria, players championshipin puolivälierä. Ottelu alkaa n. klo 15.00. Pelivalinta: yli 7,5 framea Kerroin: 2,10 Vedonlyöntitoimisto: William Hill William Hill on jostain syystä ottanut linjaksi tarjota snooker-otteluihin selkeästi isompia kertoimia overeille kuin muu markkina. Tähänkin otteluun saa 2,10, kun markkinakeskiarvo on siellä 1,90 paikkeilla. Mielestäni matsi on ennakkoon hieman tasaisempi, kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Ding on toki selkeä suosikki voittamaan, mutta hänen estiyksensä eivät ole tämän vuoden puolella vakuuttaneet. Dingin äiti kuoli suht hiljattain, joten voi olla, että häntä ei ole aivan yhtä paljon harjoittelu napannut kuin aiemmin. Lähiaikoina on tullut tappiot mm. Gilbertille ja Hullille, jotka painivat samassa kastissa kuin Hamiltonin. Edellisellä kierroksella Ding oli myös varsin virheherkkä, mutta onnistui rutistamaan tiukan voiton Higginsistä luvuin 5-4. Hamilton on tällä kaudella ollut elämänsä vireessä, ja ensimmäinen ranking-voitto irtosikin German Mastersista. Nyt Hamiltonilla on alla hieno voitto Binghamista numeroin 5-1, joten itseluottamus on varmasi kohdillaan. Mielestäni Hamilton on varsin pätevä pelaaja, jolta puuttuu tietynlainen extra-lahjakkuus, jotta hän voisi nousta aivan maailman kärkeen. Hän pelaa kuitenkin hyvää safety-peliä ja pystyy käyttämään mahdollisuudet päästessään rakentamaan breikkiä. Dingin ei ihan hirveästi tarvtise mokailla, jotta Hamilton nappaa tästä muutaman framen. Koska ottelu tuskin tulee olemaan mikään ylikävely ailahtelevaiselle Dingille, näen tämän overin osuvan noin kerran kahdesta. Voi jopa olla, että Hamilton yltää voittoon asti. Dingille tämä ei mikään elämää suurempi matsi ole, vaan fokus on varmasti jo jollain tasolla mm-kisoissa. Hamilton sen sijaan haluaa varmasti jokaisen ylimääräisen tonnin itselleen, sillä esiintyminen ranking-turnausten loppuvaiheessa ei ole arkipäivää. Uskon, että Hamilton pystyy kiusaamaan Dingiä sen verran, että overit täyttyvät. tulos: 5-2
 11. 10.3

  Pierre-Hugues Herbert - Thomaz Bellucci Miesten tennistä, Indian Wellsin ATP-turnaus. Ottelu alkaa n. klo 21.00. Pelivalinta: Herbert Kerroin: 1,63 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn ATP-listan 74. ja 71. kohtaavat, joten voisi olettaa, että tasaista vääntöä on luvassa. Bellucci on pelaajista selkeästi kokeneempi, mutta hänen uransa nyt ei ole missään varsinaisessa nousukiidossa ollut vähään aikaan, ja tämän vuoksi rankingkin on laskenut kauas top-50 -sijoista. Herbert ei ole kovin erikoinen kaksinpelissä, ja hän onkin niittänyt enemmän mainetta nelurissa. Otteluun lähdettäessä on vaikea sanoa, mikä on kummankin pelaajan päivän vire. Bellucci on pelannut tapansa mukaan voittopuoleisesti massalla alkuvuoden. Tulokset eivät ole erityisesti mairitelleet, mutta kotiturnauksessa tuli komea päänahka, kun Bellucci nappasi ehkä uransa kovimman voiton kaatamalla Nishikorin. Muilta osin Bellucci ei ole mielestäni häikäissyt, ja onkin näyttänyt vähän siltä, että hänen uransa huippukohta alkaisi olla takanapäin. Brassi on massalla ollut perinteisesti vaikea voitettava, mutta nopeilla alustoilla hänen pelinsä on varsin yksipuolista. Bellucci onkin urallaan vain 65-99 kovalla alustalla, kun massalla saldo on selkeästi parempi (117-86). On myöskin epävarmaa, miten peli lähtee rullaamaan, kun edellisestä matsista kovalla on aikaa jo kuukausia. Tammikuussa Bellucci pelasi kaksi matsia ausseissa: näistä saldona suorat tappiot Tomicille ja Mahut'lle. Ranskalainen Herbert on pelaajatyypiltään enemmän nopeille alustoille soveltuva: hänen vahvuutensa on massiivinen syöttö ja nelurissa hiotut volley-taidot. Herbert ei ole rankingeissa korkeammalla, koska liike on verkkaista ja ground game hieman puutteellinen. Tämän lisäksi Herbert on panostanut vahvasti nelinpeliin, josta on tullut menestystä. Voi kuitenkin olla, että tällä hetkellä on menossa toisenlainen aikakausi, jolloin ranskalainen laittaa aiempaa enemmän paukkuja kaksinpeliin; tästä antaisi viitteitä ainakin Rotterdamin turnaus, jossa hän pelasi loistavasti yltäen aina finaaliin asti. Tuon turnauksen nähneenä sanoisin, että hänellä on kyllä potentiaalia nousta top-50 -pelaajaksi. Viime aikoina on myös näyttänyt siltä, että Herbertin ja Mahut'n otteet ovat olleet nelurissa heikkenemään päin - onko tämä merkki siitä, että kumpikin haluaa juuri nyt katsoa, tulisiko menestystä myös kaksinpelissä? Vaikka ottelu tuskin tulee mikään ylikävely olemaan, niin näkisin kyllä hyvävireisen Herbertin olevan selkeä ennakkosuosikki. Bellucci on melko puhdas massapelaaja, kun taas Herbertille nopea alusta sopii mainiosti. Belluccilla tulee olemaan vaikeaa murtaa ranskalaisen syöttöä, mikäli tämä on vähääkään siinä iskussa, mitä oli Rotterdamissa. tulos: 7-6, 6-7, 6-3
 12. 21.2

  Tommy Robredo - Fabio Fognini Tennistä, Rion ATP-turnauksen ottelu. Matsi alkaa n. klo 21.30. Pelivalinta: Fognini 2-0 Kerroin: 2,30 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Tämä on näille pelaajille toinen kohtaaminen lyhyen ajan sisään. Robredo voitti edellisen mittelön suoraan kahdessa erässä. Tässä on luonnollisesti revanssihenkeä ilmassa, sillä tuo edellinen ottelu oli aikamoinen farssi italialaiselta. Fogninista ei oikeastaan koskaan tiedä, mitä hän lyö pöytään. Nyt on kuitenkin kyseessä suht suuri turnaus (ATP-500), joten ainakin motivaatiota luulisi olevan riittämiin. Vaikka Robredo voittikin 2-0, oli tuo ottelu varsin tasainen, ja oikeastaan näytti varsin pitkään siltä, että Fognini pyyhkii kokeneella konkarilla lattiaa. Fognini on tästä kaksikosta pari pykälää laadukkaampi pelaaja, ja hän on etenkin massalla pelannut perinteisesti varsin hyvin. 34-vuotias Robredo ei ole mikään heittopussi vanhoilla päivilläänkään, mutta kyllä hänen tasonsa vaikuttaisi laskeneen merkittävästi; Fognini-voittoa seurasi varsin odotetusti 2-0-tappio Monteirolle. Robredo pelasi viime vuonna ainoastaan yhden massaottelun, joten tämä on nyt hänen neljäs massaottelu viimeisen parin vuoden sisään. Robredon viikontakainen yllätysvoitto on vaikuttanut kerroinasetteluun melko selkeästi, joten nyt on tarjolla mukavia kertoimia ennakkosuosikille. Fognini on erittäin ailahtelevainen pelaaja, mutta hänen pitäisi peruspelilläkin hoidella tämä 2-0. Kerroin on sen verran mukava, että kokeillaan suoraa kahden erän voittoa. Uskoisin, että Fognini haluaa kuitata viimeviikkoisen tappion ja tulee tähän otteluun hyvällä asenteella. tulos: 2-6, 4-6
 13. 21.2

  HIFK - KooKoo Jääkiekon SM-Liigaa. Ottelu alkaa klo 18.30. Pelivalinta: HIFK Kerroin: 1,70 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Kummallekin joukkueelle tärkeä ottelu. HIFK nappasi helpottavan voiton Sportista futislukemin. Tuota ottelua kuitenkin edelsi sekava esitys Turussa, joten joukkueella ei tunnu vieläkään olevan tasaisuutta otteissa. Voitto antoi kuitenkin varmasti itseluottamusta helsinkiläisille, ja nyt olisi hyvä paikka korjailla kotisaldoa. KooKoo on voittanut yllättäen kaksi ottelua, joten se ei ole vielä aivan ulkona pudotuspelitaistosta. Kouvolalaiset ovat kuitenkin liikkeellä todella kapealla materiaalilla, kun O'Connor, Kantola sekä Malinen kiekkoilevat nykyään vastustajan riveissä. Mielestäni materiaalin heikkous on jo ennestään näkynyt sulamisina etenkin päätöserissä. Esim. Lukkoa vastaan joukkue hävisi päätöserän lukemin 1-5. Tämä on KooKoolle aika pitkälti pakkovoiton paikka, joten he tuskin lähtevät ainakaan puolustelemaan tasuria, jos sellainen on loppuhetkillä taulussa. Materiaaliero on tässä ottelussa valtaisa: HIFK on vahvistunut, kun taas KooKoo on menettänyt avainpelaajiaan. Vaikka kouvolalaiset nappasivat pari hienoa voittoa, on vaikea nähdä, että pistesaldo karttuisi loputtomiin näin heikolla pelaajamateriaalilla. HIFK oli mielestäni varsin pirteä kummassakin viime viikon vieraspelissään, mutta oman pään virheitä tuli vieläkin aivan liikaa. Laadukas joukkue, kuten TPS, rankaisi noista virheistä ja voitti ottelun, mutta pari pykälää heikompi joukkue Sport taas ei onnistunut hyödyntämään paikkojaan ja hävisi. KooKoo on vielä Sportiakin heikompi, enkä usko, että se tulee kovinkaan montaa maalia nakuttamaan. Tämä ottelu on hyvä kasvojenpesun paikka HIFK:lle, joten luotetan siihen, että tällä kertaa helsinkiläiset pelaavat tasollaan. Tulos: 3-2
 14. Sunnuntai 19.2

  Judd Trump - Stuart Bingham Snookeria, Welsh Openin finaali. Ensimmäinen sessio alkaa klo 15.00 ja jälkimmäinen 21.00. Pelivalinta: Bingham +1,5 framea Kerroin: 2,00 Vedonlyöntitoimisto: Expekt Welsh Openissa päädyttiin lopulta kahden huippupelaajan väliseen finaaliin, vaikka välierissä asti nähtiin yllättäjiä. Uskoisin, että pitkästä aikaa näemme erittäin tasaväkisen finaalin. Trump on pelaajista aavistuksen verran lahjakkaampi, mutta turnausta seuratessa tällaista vaikutelmaa ei välttämättä ole saanut. Bingham on pelannut erinomaisesti; muutamia lipsahduksiakin on sattunut, mutta yleisesti ottaen taso on pysynyt aivan huipulla, eikä hän ole kertaakaan ollut lähelläkään tappiota. Viime vuosi oli Binghamille hyvä, kun hän onnistui vakiinnuttamaan tasonsa aivan maailman huipulla. Juuri nyt Binghamin otteissa on sellaista varmuutta, jota ranking-turnauksen voitto vaatii. Trump on hänkin pelannut mukiinmenevästi, mutta hänen pelissään on ollut nähtävissä aika yllättäviäkin virheitä. Kilpailupöytä huollettiin ennen välieriä, mikä mitä ilmeisimmin vähensi omituisia virheitä, joita turnauksen alkupuolella nähtiin. Trumpia tämä suosii, sillä hän ottaa suht paljon riskejä. Hawkinsia vastaan nuo riskit realisoituivat, ja oikeastaan Trump olisi ilman satumaista tuuria pudonnut turnauksesta. Hän sai kuitenkin uuden mahdollisuuden ja voitti Donaldsonin vaivatta. Lähtökohta otteluun on niin tasaväkinen, että näen Trumpin vain niukkana suosikkina. Binghamin safety-peli on ollut huippuluokkaa, eikä hän ole juurikaan antanut armoa päästessään potittamaan. Vaikka Trump on pelaajista hieman parempi, ei hänen nykyforminsa ole sellainen, että hän voittaisi kevyesti toista top-10 -pelaajaa. Expektin kerroin on hieman koholla, ja uskoisin sen putoavan vielä 1,80 tuntumaan. Pelaajien H2H näyttää 10-7, mutta Bingham on onnistunut voittamaan kolme edellisestä neljästä. Yleisesti ottaen nuo ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Moni varmasti muistaa myös parin vuoden takaisen trillerin MM-kisoissa, kun Bingham voitta 17-16. Tässäkin taistossa saatetaan mennä päätyyn asti, joten luotetaan siihen, että Bingham hoitaa tasoituksen kotiin
 15. 17.2

  TPS - HIFK Jääkiekon SM-Liigaa, ottelu alkaa klo 18.30. Pelivalinta: HIFK ML Kerroin: 2,50 Vedonlyöntitoimisto: Expekt Laitetaas vielä yksi vihje Liigaan. Tämä on mielestäni äärimmäisen mielenkiintoinen ottelu moneltakin kantilta. TPS olisi kauden alussa ollut kenties altavastaaja HIFKiä vastaan kotona, mutta turkulaiset ovat pelanneet loistavasti läpi kauden, kun taas HIFK on rämpinyt käsittämättömällä tavalla; onkin siis oikeutettua pitää Tepsiä ennakkosuosikkina. Ottelussa nähdään kummankin joukkueen riveissä uusia pelaajia, sillä sekä SaiPa että KooKoo ovat tyhjentäneet pajatsoaan siirtorajan loppuhetkillä. HIFK:n uudet pelurit ovat Kantola, O'connor sekä Malinen. Etenkin Malinen tuo paljon kokemusta, aloitusosaamista sekä taistelutahtoa. Vieraiden kokoonpano näyttää todella kovalta, ja onkin pieni ihme, että tällä nimilistalla on onnistuttu kerta toisensa jälkeen häviämään. Helsinkiläisten edellinen matsi oli jälleen yksi pannukakku, kun Ilves kävi Nordiksella ryöstämässä täydet pisteet. Voikin olla, että juuri nyt HIFK:n on henkisesti helpompi pelata vieraissa, kun ei ole kotiyleisön massiivisia paineita harteilla. Sarjataulukon kannalta tämäkin ottelu alkaa olla varsin tärkeä HIFK:lle, sillä eroa sääliviivaan on enää vaivaiset 5 pistettä. Jos kärkipään TPS Turun perjantai-illassa ei sytytä helsinkiläisiä, voi jo aika vahvasti alkaa epäilemään, onko joukkue enää missään vaiheessa aloittamassa taistelua pudotuspelipaikasta. TPS on sekin käynyt pelaajakaupoilla, kun SaiPasta siirtyivät turkulaisten riveihin Curtis Hamilton ja Per Savilahti-Nagander. Kumpikin on varmasti avuksi etenkin syvyyspelaajina, mutta en pidä näitä hankintoja kovin massiivisena vahvistuksena. Hamilton ottanee loukkaantuneen Pikkaraisen paikan ja Savilahti toimii rotaatiopakkina. TPS:n paras maalintekijä, Erik Thorell, ei ole merkittynä kokoonpanoon, mikä on valtava menetys kotijoukkueelle. Thorell on painanut tällä kaudella jo 20 kaappia, joten tulitukea tarvitaan muilta pelaajilta. Tämä olisi hyvin voinut olla kärkikamppailu, jos HIFK:n kausi olisi mennyt odotetusti. Nyt tähtipaidat lähtevät kuitenkin altavastaajana Gatorade centeriin, vaikka laatua pitäisi vieraiden pelaajalistalta löytyä. Näen ottelun hieman tasaisempana kuin mitä tämä Expektin kerroinasettelu antaa ymmärtää. TPS on sarjataulukon suhteen jo kuivilla, sillä sen sijoitus ei voi enää heilua juurikaan. Kun kotietu alkaa olla jo plakkarissa, herää kysymys, haluavatko Tepsin ikämiehet enää pistää kroppaa likoon aivan 100-prosenttisesti. HIFK:lle tämä on todella kriittinen ottelu, joten uskon sen tulevan täysillä heti alusta alkaen. Odotan tasaista ja hyvätasoista kamppailua, joka saattaa hyvinkin kääntyä vieraille. Expektin kerroin erottuu selvästi edukseen. Tulos: 5-3
×