Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      
  • VihjeParatiisi.com

   Erikoisbonus Unibetin uusille! Veikkaa Tapparan voittoa ja saat 60€ ilmaisvedon.   17.04.2018

   Unibet tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta Liiga-finaaliin! Jos lyöt Tapparaa väh. 10€ panoksella ja veto osuu, saat normaalien voittojesi lisäksi 60€ ilmaisvedon. Ilmaisvedosta saatavat voitot ovat kierrätysvapaata rahaa, jotka voi nostaa vaikka heti tilille! Tarjoukseen voi osallistua kaikki Unibetin uudet asiakkaat. Tämän lisäksi uudet asiakkaat saavat hyödyntää normaalin tervetulobonuksen, jossa on Suomen helpoin kierrätys (vain 4x). Tappara - Kärpät matsi alkaa torstaina klo 18:30, promoon ehtii osallistua siihen asti! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (HUOM. Vain tämän linkin kautta tilin tehneet osallistuvat promoon)
   2.) Ota halutessasi Suomen helpoin tervetulobonus: 100%,100€ asti; kierrätys 4x bonus
   3.) Lyö väh. 10€ veto Tapparan suoralle (1X2) voitolle ennen pelin alkua [Ottelu alkaa to klo 18:30]
   4.) Jos Tappara voittaa, saat normaalien voittojen lisäksi 60€ ilmaisvedon, joka maksetaan tilillesi perjantaina klo 18:00 mennessä
   5.) Ilmaisvedon voi käyttää mihin tahansa kohteeseen, jossa on yli 1.40 kerroin. Ilmaisvedon voitot ovat kierrätysvapaita! Ehdot:
   - Pelaajan tulee panostaa vähintään 10€ Tappara – Kärpät otteluun Pre-vedonlyönnissä.
   - Ollakseen oikeutettu tarjoukseen, pelaajan tulee rekisteröityä Tämän linkin kautta 18.-19.4.2018 ja olla uusi asiakas. Tuplatilejä ei lasketa mukaan.
   - Jos Tappara voittaa ottelun pelaajan tilille maksetaan 60€ ilmaisveto perjantaina 20.4 klo 18.00 mennessä
   - Ilmaisveto tulee käyttää yli 1.4 kertoimiin ja vedosta ei makseta panosta takaisin. Jos esim saat 60€ ilmaisvedon, lyöt sillä vetoa kohteessa jossa kerroin 2.00, saat vedon voittaessa 60€ tilillesi.

Sparkz

Jäsen
 • Viestejä

  376
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  16
 • Pistettä

  81 [ Lahjoita ]

Maine

264

Tietoa

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jääkiekko, NHL, Liiga/KHL, Futis

Vierailijat

3 893 Profiilivierailua
 1. 18.4

  Esports, CS:GO Dreamhack Marseille Astralis - Space Soldiers Klo: 17:30 (Alkamisaika riippuu taas, kestääkö aiemmat pelit odotettua kauemmin) Valinta: Yli 26.5 kierrosta @1.90 (Veikkaus) Uutta vihjettä heti perään ja lähdetään mielenkiintoisen kamppailun pariin, jossa kohtaa tanskalainen tasainen suorittaja Astralis ja loistavaa jälkeä onlinessä tehnyt turkkilainen joukkue Space Soldiers. Tanskalainen Astralis, joka voitti viime vuonna isoimman turnauksen eli majorin, mutta sen jälkeen ei sujunut ja tämän vuoden puolella Kjaerbye korvattiin Magiskilla, joka oli hyvä treidi koska Magisk on lupaava pelaaja ja vahvistaa Astralista. Tanskalaiset ovat harjoitelleet mukavasti ja töitä pitää tehdä jotta saavutuksia saadaan lisää, rosteri on näyttänyt lupaavalta ja tässä on uusi turnaus, jossa Astralis voi näyttää vaarallisuutensa. Sitten seuraavaksi turkkilainen Space Soldiers, joka on tuonut Turkkia esille myös Counter Striken puolella ja onlinessa on tehty hurjaa jälkeä, mutta nyt iso turnaus ja nyt näytetään mitä he saavat aikaan huippujoukkueita vastaan. Turkkilaiset ovat pelanneet kyllä turnauksissa, joitakin hyviä joukkueita vastaan on pelattu, mutta vielä mitään isoa saavutusta heillä ei ole. Näitä kolmea pelaajaa kannattaa tarkailla, jotka ovat SS:n kantava voima, eli Calyx, paz ja viimeisen mutta ei kuitenkaan vähäisin eli XANTARES. Jos tämä ovat huippuformissa kovia joukkueita vastaan, niin mahdollisuus on tehdä tuhoa. Majer ja ngin eivät yleensä hirveän hyviä ole, mutta parempia pelejä nähtiin onlinessa, joten hyvältä näyttää. Siirrytään nyt kohteeseen eli yli 26.5 kierrosta, odotan tästä todella tiukkaa matsia, koska Space Soldiers on ollut todella vakuuttava ja ensimmäinen peli voi olla hakemista Astraliksen puolelta. Molemmat taistelee täysillä ja tiukkaa peliä on luvassa. Tähän siis riittää kunhan molemmat saa 11 kierrosta, koska 16 tarvitsee voittoon, niin sillä napsuu yli 26.5 kierrosta. PELIONNEA KAIKILLE!
 2. 18.4

  Esports, CS:GO Dreamhack Masters Marseille SK - NiP Klo: 14:30 (Pelit voivat viivästyä tai aikaistua, riippuu aina viime pelin pituudesta) Valinta: NiP @2.50 (Bet365) Noniin, nyt saadaan Counter Striken kesä auki ja iso turnaus Dreamhack Marseille, missä on todella kovia joukkueita, tulee olemaan todella kovatasoinen ja hieno turnaus. Nopea vihje peli voi aikaa erittäinkin nopeasti. Uudistunut NiP kohtaa SK:n molempien ensimmäisissä peleissä ja tämä tulee olemaan hieno matsi. NiPillä on ollut paljon vaikeuksia ja toivottuja tuloksia ei ole tullut. Uusimmalla kokoonpanolla on ihan hyviä tuloksia, ensimmäisestä turnauksesta jäi hyvä mieli ja nyt on harjoittelua ollut paljon ja nyt on pakko näyttää mistä ruotsalaiset on tehty. Online peleissä ei ole hirveän hyviä tuloksia tullut, mutta turnauksissa ne taidot pitää näyttää, jos ei tämä lineup toimi niin sitten NiP on vaikeassa asemassa. Xizt oli viimeisin pelaaja joka joukkueesta lähti ja tilalle tuli dennis. Minun mielestäni erittäin hyvä vaihdos, koska Xiztin johtamiskyvyt ei ole toimineet ja NiPin pelaaminen on ollut tönkköä ja uudistuksia on saatava. SK:lla on muutoksen tuulet myös käyneet ja viimeisimpänä vaihdoksena oli TACO:n vaihdos Stewieen, josta en ole aivan varma oliko se hyvä vaihdos vai huono. Stewie2k on hyvä räjähtävä pelaaja, joka on parempi kuin TACO. SK:lla on ollut vaikeaa jo pitkän aikaa ja Stewie voi tuoda uutta energiaa tähän joukkueeseen. Treidistä on ollut jo jonkin aikaa ja joukkue on harjoitellut muutaman viikon jo keskenään, mutta tämän hetkisestä formista ei ole vielä tietoa. Tätä on todella vaikea arvioida, mutta NiP on tässä pikkuisen paremmassa asemassa minun mielestäni, turnaus on suuri näytönpaikka ruotsalaisille ja he eivät halua aloittaa turnausta huonolla pelillä, todella paljon on tullut edistystä ja me näemme raikkaan NiPin SK:ta vastaan. SK:n vaarallisuus tiedetään, mutta turnauksen alut ovat olleet hirveän huonoja SK:lle ja uusi pelaaja kokoonpanossa, joten en tiedä miten SK peliin lähtee. Ruotsalaiselle NiPille tarjotaan erinomaista kerrointa ja sillä polkaistaan tämä CS viikko käyntiin! PELIONNEA KAIKILLE!
 3. 7.4

  Jääkiekko, NHL Arizona Coyotes - Anaheim Ducks Klo: 04:00 Valinta: Arizona Coyotes -1.5 @4.30 (Veikkaus) Otetaas yön NHL kierroksella vielä lyhyt ja ytimekäs vihje, kun viimeisessä kotiottelussaan pelaava Arizona Coyotes kohtaa Anaheim Ducksin Gila River Areenalla. Coyotesin kausi siis päättyy ja viimeinen kotiottelu tulee olemaan toivottavasti hyvä esitys ja saadaan positiivinen loppu kaudelle. Coyotes on ollut tämän vuoden puolella todella hyvä, alun 16 ottelun häviöputki oli todella hirveää katsottavaa, mutta nyt Arizona on loistanut, Panik on saanut hienon vireen päälle, kuten myös Keller ja tottakai Antti Raanta on ollut aivan uskomaton maalinsuulla. Hänet myös palkittiin hyvistä otteistaan kun Coyotes teki 3 vuoden jatkosopimuksen Raannalle. Anaheim Ducks varmisti playoff paikkansa jo pari peliä sitten, mutta vastustaja ei ole vielä tiedossa ja sijoitusta voi parantaa, mutta en usko välttämättä että sillä on mitään väliä. Gibson ei pelaa tänään ja Miller on tolppien välissä, joka sopii hyvin kojooteille. Lähdetään riskillä hakemaan Arizonan voittoa vähintään kahdella maalilla hyvällä kertoimella. Arizona on ollut huikean hyvä keväällä ja kotiareenalla ei missään nimessä lopetata kauttaa häviöllä. Ducks on hyvä joukkue, mutta Arizonan energisyys vie tänään voiton, Ducks pelasin eilen ja Arizona pääsee viimeiseen otteluunsa tuoreilla jaloilla, joten mennään näillä etiäppäin. PELIONNEA KAIKILLE!
 4. 7.4

  Jääkiekko, NHL Florida Panthers - Buffalo Sabres Klo: 02:00 Valinta: Buffalo Sabres @4.95 (Coolbet) NHL:n runkosarjan loppu lähenee ja tällä kierroksella pelataan huikeat 13 ottelua! Panthersille tämä on toiseksi viimeinen ottelun ja panoksesta ei ole vielä tietoa, koska Flyers pelaa primetime ottelussa Rangersia vastaan ja pistekkin Flyersille riittää niin Panthers on ulkona playoffs rallista ja se voi vaikuttaa todella paljon tähän matsiin, millä motivaatiolla Florida tähän lähtee? Tähänkään ei auta se että Panthersin arkkitehti ja pelinrakentaja Barkov loukkaantui Boston pelissä ja voi olla hyvinkin että ei pysty pelaamaan Buffaloa vastaan. Floridan kausi on ollut tähän mennessä ihan hyvä, alkukauden vaikeudet olivat ehkä kohtalokkaita joukkueen kannalta, kun pelit voi päättyä jo runkosarjaan. Buffalo Sabres on ollut tälläkin kaudella todella huono, mutta tulevaisuus näyttää kirkkaalta, kun viime yönä Buffalon nuoret lahjakkuudet Alexander Nylander ja Casey Mittelstadt tekivät ensimmäiset NHL maalit. Sabresilla on ollut monenlaisia ongelmia ja loukkaantumisia on aivan liikaa. Buffalo tulee olemaan koko sarjan viimeisenä, mutta jotain valoa pitää kumminkin saada ja voitto viimesestä pelistä olisi jotain. Panthersin motivaatio on tässä se isoin juttu ja Flyers sen voi tuhota jo ennen peliä, siittä on vaikea enää kasata ajatuksiaan kunnolla kun loppurytistys on tehty turhaan ja pleijareihin ei päästä. Sabresille tarjotaan todella muhkeaa kerrointa eikä sitä tässä tilanteessa kannata ohittaa. Philadelphialla pitäisi olla ihan rutiini homma hoitaa Rangers ja varmistaa pudotuspelipaikka, joten sitten ainakin Sabresin betsaaminen on erittäin kannattavaa ainakin minun mielestä. LYCKA TILL!
 5. 2.4

  GG:Origin - IEM Sydney 2018 Qualification, Semifinaali Gambit - SpaceSoldiers Klo: 19:00 Valinta: Gambit @2.15 (Unibet) Nyt päästään Counter Striken pariin välillä ja tässä ottelussa kohtaa kazakstanilainen Gambit (jossa on kaksi venäläistä) ja turkkilainen SpaceSoldiers. Tämä on todella tärkeä peli molemmille joukkueille, koska kyseessä on kumminkin iso turnaus ja molemmat joukkueet haluavat sinne. Tästä turnauksesta siis pääsee yksi joukkue, Sydney turnaukseen, joten panokset on hurjat. SpaceSoldiers on siis turkkilainen joukkue, joka on noussut rankingeissä ja parantanut peliäänn paljon ja pystyy jopa haastamaan parempiakin joukkueita. Joukkueesta löytyy hyviä pelaajia, jotka pystyvät nostamaan tasoaan ja kantamaan joukkuettaan. paz, XANTARES ja Calyx ovat joukkueen parhaat pelaajat ja jos kaikki pelaavat hyvin niin he ovat hyvin vaarallisia. SpaceSoldiersilla on hyviä tuloksia lähiaikoina, mutta ei mitään huippujoukkueita ole tullut vastaan. Koko joukkue on pelannut hyvin ja tästä on hyvä lähteä tämän illan matsiin. Gambit on myös vaarallinen joukkue ja sieltä löytyy monia hyviä pelaajia, melkein kaikki koko joukkueesta, jos vain kulkee. Potentiaalia näen todella paljon, koska jokainen joukkueesta voi ottaa vielä askeleen eteenpäin ja joukkue olisi todella dominoiva. Kaksi parasta pelaajaa ovat tällä hetkellä varmaan Hobbit ja mou, muut joukkuetoverit tulevat takana, mutta edelleenkin potentiaali on iso. Joukkueet ovat kohdanneet 14 kertaa ja voitot on Gambitille 9-5. Gambit on vienyt myös 3 viimeisimpää matsia. SpaceSoldiers on asetettu ennakkosuosikiksi tästä ja ehkä ihan syystä. Pelaaminen on ollut vakuuttavampaa kuin Gambitilla, mutta kun on tärkeästä turnauksesta kyse, niin uskon vahvasti että materiaaliltaan parempi joukkue eli Gambit hoitaa tämän. Yli kahden kerroin on selvästi kokeiltava ja tämähän on online matsi, joten miten vaan voi käydä. LYCKA TILL!
 6. 2.4

  Jalkapallo, Championship Burton - Middlesbrough Klo: 17:00 Valinta: Middlesbrough yli 1.5 maalia @1.95 (Coolbet) Ihana maanantai, tänään onkin jotain betsattavaa? todellakin on, Championship on täydessä vauhdissa kun sarjataulukon viimeinen Burton, kohtaa tiukasti Championship playoffseista taistelevan Middlesbroughin. Burtonin kausi on ollut hirveän huono ja tämän hetkinen formi on huono kun voi olla. Viimeisimmästä 14 pelistä Burton on voittanut yhden, pelannut 3 tasapeliä ja hävinnyt 10 kertaa. Burton on tehnyt kaikista joukkueista vähiten maaleja (28) ja päästänyt myös eniten (70). Kaikki ei ole kumminkaan vielä menetetty, kun 7 peliä on jäljellä ja 6 pistettä turvapaikkaan, mutta se tulee olemaan todella vaikeaa. Burtonin kotisaldo viimeisimmät 15 peliä, 3 tasapeliä ja 12 häviötä eikä yhtäkään voittoa. Maaliero 8-32 on todella huono ja puolustus ei ole onnistunut sitten mitenkään. Burtonin tilanne on paha ja vaikeaa on sitä saada kääntämään. Middlesbrough putosi viime kaudella Championshippiin ja takaisin halutaan tottakai Valioliigaan, joten työtä on tehtävänä. Middlesbrough on viimeisessä playoffs paikassa kiinni ja 6 joukkuetta on todella lähellä toisiaan ja jokainen voitto vaikuttaa valtavasti. Middlesbrough kohtaa ensimmäistä kertaa Burtonin tällä kaudella ja sarjataulukon huonoin on tottakai hyvä vastustaja tässä vaiheessa, koska helppoja pisteitä on tarjolla jos Burton ei jotain ihmeellistä keksi. Middlesbroughin vire on tällä hetkellä aika hyvä, voittoja on tullut ja muutama häviökin joten ei voi paljoa valittaakkaan. Parannettavaa aina on ja sitä pitääkin tapahtua että Valioliigaan nousu tapahtuisi. Boron kärjessä huitelee 2 huippumaalintekijää, Assombalonga (12 maalia) ja Bamford (10 maalia), jotka hoitaa maalinteon päänsääntöisesti, mutta Traore, Ayala ja Braithwaite on auttanut siinäkin. Middlesbroughin vähintään kahta osumaan lähdetään hakemaan. Kerroin on hyvä ja todennäköisyydetkin on hyvät, kun Burton on päästänyt maaleja todella paljon, molemmilla on tottakai panosta, mutta Middlesbrough on ollut paljon parempi ja tällä lähdetään. LYCKA TILL!
 7. 1.4

  Jääkiekko, SHL - Karsinta Leksands - Mora Klo: 20:30 Valinta: Tasapeli @4.20 (WilliamHill) Todella mielenkiintoiset SHL karsinnat on menossa, tämä joukkueet kohtasivat viime karsinnoissakin, jossa Mora nousi SHL:ään ja Leksands tippui HockeyAllSvenskaniin. Nyt on asiat muuttuneet ja Leksands yrittää nousta takaisin Ruotsin korkeimmalle sarjatasolle. Tämä on neljäs ottelun näiden joukkueiden välillä ja sarja on 2-1 Moralle, Leksandsin kotipeli ja tänään pitäisi ottaa voitto, muuten menee aika vaikeaksi. Leksandsin kausi Allsvenskanissa oli ihan hyvä, joukkue sijoittui toiseksi runkosarjassa vain parempi oli Timrå, joka myös kamppailee Karlskronaa vastaan karsinnoissa. Moran kausi ylimmällä sarjatasolla oli aika huono, mahdollisuudet oli vielä säilyä sarjassa, mutta Örebro voitti hyvin vielä pelejä ja 9 pistettä jäi eroa näiden joukkueiden välillä. Moran suurin ongelma oli vieraspelaaminen, jossa Mora oli todella surkea eli kaikista huonoin. Kotonakaan ei hirveän hyvin mennyt, mutta sentään paremmin. Vaikeaa on menestyä nousun jälkeisellä kaudella, Mora hankki vahvistuksia mutta se ei riittänyt, mutta mahdollisuus on säilyä ja siihen tähdätään. Tähän peliin on pakko lähteä hakemaan tasapeliä, jolle saa tottakai mukavaa kerrointa. Tämä joukkueet ovat pelanneet monta kertaa vastakkain, mutta tasapeliä ei ole tullut 21 kohtaamiseen yhtään. 6 vuotta ilman, mutta josko nyt kun pelataan tärkeistä pisteistä ja Leksandsille tämä on melkein pakkovoitto? Sillä lähdetään ja nautitaan jääkiekosta. LYCKA TILL!
 8. 1.4

  Slovakia 1.Liga Karsinnat Liptovsky Mikulas - Detva Klo: 18:00 Valinta: Liptovsky Mikulas @1.90 (Unibet) Aloitetaan tämä päivä Slovakian lätkällä, tässä lohkossa on kaksi parasta 1 Ligasta ja 2 huonointa Tipsport ligasta, tilanne näyttää hyvältä Tipsport liigan joukkueiden suhteen ja tässä kohtaavatkin Liptovsky Mikulas ja Detva. Mikulas kohtaa kahden pistene erolla tätä lohkoa Detvasta ja on hyvissä asetelmissa pysyä omassa liigassaan. Tämä voitto kilpakumppanista olisi todella tärkeä ja lähellä olisi jo pysyminen sarjassa. Slovakian kiekko on selvästi kotivoittoista, kun huonoimmalla joukkueella on 2 tappioita ja muuten kotona ei ole hävitty kertaakaan. Mikulas pelasi Skalicaa ja Michalovcea vastaan kotona viimeisimmät pelit ja rumat lukemat tuli 7-0 ja 6-0. Mikulaksella on viiden ottelun voittoputki kotona ja tästä on hyvä lähteä Detvaa vastaan. Detva oli toiseksi huonoin koko liigassa selvästi, on parantanut vähän peliään ja pysyy liigassa myös isolla todennäköisyydellä. Detvalla on tänään iso haaste edessään ja vaikeaa se on vieraissa, jossa Detvalla on parantamisen varaa. Näiden joukkueiden historia Mikulaksen kotiareenalla on vahvasti Mikulaksen puolella ja Detva ei ole montaa kertaa voittanut. Tällä kaudella Detva haki molemmista runkosarjan kohtaamisista voitot ja se oli komea saavutus. Mutta tässä karsintalohkossa tämä joukkueet kohtasivat kerran ja Mikulas voitti sen kotona 5-3. Detva kotona sen sijaan voitti Mikulaksen jopa 5-1 ja näytti vahvalta. Hyvässä vireessä olevat joukkueet kohtaavat ja energistä peliä on nähtävissä. Mikulaksen kelkkaan lähdetään koska kotiottelu ja todella vahvoja näyttöjä on tullut. Detva on pystynyt haastamaan, mutta tärkeissä peleissä Mikulas on ollut parempi. LYCKA TILL!
 9. CS:GO & muut vihjeet

  Aloitetaas ihan puhtaalta pöydältä ja koitetaan saada mahdollisimman paljon osumia. Buffalo Sabres @4.60 (Unibet) Nashville Predators varmisti paikkansa playoffseihin, joten onko motivaatio taso tarvittavan korkea? Mahdollisuus on läpsyttelyyn ja pirteästi pelaavalla Buffalolla hirmukerroin kotona, joten otetaan testiin, vaikka loukkaantumisia on + Ullmark maalissa. Rockford IceHogs @2.35 (Coolbet), Vastustajalla Iowa Wildillä todella tiukka rutistus, 3 peliä tiuhaan tahtiin ja Rockfordilla mahdollisuus iskeä. Tekee pisteen ottelussa: Ryan O'Reilly @1.80 (Unibet) Indiana Pacers -4.5 @1.90
 10. 20.3

  Jääkiekko, Liiga Kärpät - Ässät Klo: 18:30 Valinta: Ässät ML @3.70 (Coolbet) Liigan neljännesfinaalit alkaa tiistaina ja Suomen jääkiekkofanit ovat haltioissaan. Kärpät voitti runkosarjan ylivoimaisesti ja lähtee ehkä ennakkosuosikkina tänä vuonna, mutta saa nähdä miten pelit lähtee käyntiin. Maalivahtikaksikkona Kärpillä on Jussi Rynnäs ja Veini Vehviläinen, joka on tällä kaudella toiminut hyvin. Puolustuksesta löytyy huippunimiä kuten Shaun Heshka, Miika Koivisto, luottopakki Kukkonen on ollut varma myös. Hakanpää ja Kivihalme ovat olleet myös hyviä tällä kaudella. Hyökkääjistöstä löytyy huippunimiä, jopa viisi pelaajaa Kärpistä löytyy runkosarjan pistepörssin 15 sisältä. Bertrand, Junttila, Ruohomaa, Leskinen ja Mäenalainen. Vesalaista ei myöskään sovi unohtaa, top 18 löytyi pistepörssistä ja 22 maalia tykitti runkosarjassa. Toki myös huippulupaus löytyy joukkueesta, eli Rasmus Kupari, joka on todennäköisesti ykköskieroksen varaus tämän vuoden varaustilaisuudessa. Vastustaja Ässät, joka pelasi Lukkoa vastaan niin sanotuissa "säälipleijareissa", voitti tuon sarjan 2-0 ja nyt on todella kova vastus edessä. Ässät on koonnut ihan kilpailukykyisen joukkueen täksi kaudeksi ja mestaruus on tottakai tavoitteena kuten kaikilla joukkueilla. Ässien joukkueessa on monia huippunimiä, esimerkiksi Antoine Laganiere ja puolustaja Maksim Matushkin ovat olleet nappihankintoja. Matushkin oli puolustajien pistepörssin ensimmäisellä jaetulla sijalla, KalPan Mathew Maionen kanssa. Ässillä on myös italialaisväriä joukkueessaan kaksin kappalein, maalivahti Bernard ja hyökkääjä Marco Insam. Bernard on Ässien ykkösmaalivahti ja tulee olemaan todella tärkeä palanen, jos Ässät haluaa pitkälle edetä. Ässät sai myös kaksi merkittävää paluunmuuttajaa, kaksi kasvattia puolustaja Tommi Taimi ja hyökkääjä Sakari Salminen, näiltä herroilta odotetaan isoja tekoja pudotuspeleissä. Joukkueesta löytyy myös muita tekijöitä, kuten Jussi Makkonen, Simon Suoranta, Jarno Kärki ja toinen huippulupaus Jesperi Kotkaniemi, myös todennäköisesti ykköskierroksen varaus, Kuparin lailla. Pakisto ei ole niin vahva, mutta näillä mennään. Tiistai-ilta Oulun Raksilassa tulee olemaan tärkeä molemmille joukkueille. Se näyttää tämän sarjan suunnan, onko se Kärppien täysi ylijuoksu vai pystyykö Ässät pistämään vastaan? Minä uskon tuohon jälkimmäiseen. Kauden keskinäiset kohtaamiset meni Kärppien nimiin 3-1. Ässien runkosarja oli pientä vuoristorataa kun valmentaja vaihtui ja peliesitykset oli mitä oli. Loppukautta kohden ne kumminkin paranivat ja Kotkaniemi teki hyvän työn, että porilaiset saivat pelinsä kuntoon. Lukkoa vastaan peli oli ihan hyvää, mutta parannettavaa silti on paljon. Kärppien peli oli melkein koko kauden todella hyvää ja tappioputkiin ei ajauduttu. Maaleja tuli tasaiselta rintamalta, puolustus ja maalivahdit hoitivat loput. Kärpillä on ollut pidempi tauko pelaamatta, kun Ässät pelasi jo viime viikolla. Vaikea on arvioida miten joukkueet lähtevät tähän ensimmäiseen peliin, ylilatautuminen voi olla mahdollista, ottelu aloitetaan todella varovaisesti ja virheitä yritetään tottakai välttää. Täyteen pakattu Raksila pelipaikkana ensimmäiseksi, jossa vierasjoukkueella on tukalat olo, jo alusta lähtien. Ässät tarvitsee yhden ryöstön Raksilassa ja eka peli on mitä mainioin paikka tehdä se. Pitää pelata todella hyvin ja Ässillä on pelituntumaa jo alla enemmän kuin Kärpillä niin se voi olla iso etu porilaisille. Erikoistilanne pelaaminen on huipputärkeää näissä matseissa ja jäähyjä ei kannata ottaa. Kärpillä runkosarjassa ylivoima oli murhaavaa, mutta toimi se myös Ässilläkin. Alivoima runkosarjassa Kärpillä oli kolmanneksi parasta, Ässille taas kolmanneksi huonointa. Ässien alivoima oli Lukkoa vastaan täydellistä, 12 alivoimaa ja kaikki selvitettiin ilman takaiskuja, joka on mahtava juttu Ässille, mutta Lukolla oli paljon hyviä äijiä loukkaantunut. Bookkerit ovat asettaneet Ässät suureksi altavastaajsi ja ihan syystäkin kun noin vahva joukkue on vastassa ja vielä kotipeli Kärpille. Mutta ensimmäinen peli on iskun paikka Ässille ja minä uskon porilaisiin. Bernard oli aika hyvä jo Lukkoa vastaan ja sen vireen on jatkuttava Kärppiä vastaan. Näillä mennään ja odotetaan innolla ensimmäisiä neljännesfinaalipelejä. LYCKA TILL!
 11. Anakondan Leipäjono

  Äläpä poika yritä kondaa ryöstää
 12. 14.3.

  Jääkiekko, NHL New York Rangers - Pittsburgh Penguins Klo: 02:00 Valinta: Pittsburgh Penguins -1.5 @2.48 (Unibet) Noniin nyt päästään NHL:n pariin taas kerran ja tässä kamppailussa kohtaavat pudotuspeleistä todennäköisesti poisjäävä Rangers ja kahden viime vuoden mestari Pittsburgh Penguins. New York Rangers ei siis tällä kaudella todennäköisesti playoffseihin pääse ja uudelleenrakennus on aloitettu kun pelaajia vaihdettiin pois ja nuorempia pelaajia tuli tilalle. Pakisto etenkin on aika kehno, nuoria pelaajia löytyy paljon kun Shattenkirk on loukkaantunut. Maalivahdin tontin ovat hoitaneet Lundqvist ja Georgiev joka on pelannut yllättävän hyvin ja ansainnut peliaikaa. Georgiev on tänäänkin maalissa, kun pingviinit saapuu Madison Square Gardenille. Rangers on onnistunut voittamaan pelejä, mutta maaleja on tarvittu paljon koska pakisto on heikko ja laukauksia tulee vastustajalta paljon ja tänään on todellinen hyökkäysjoukkue tulossa vastaan. Penguins on ollut odotetun hyvä tällä kaudella ja peli on parantunut loppukautta kohden. Penguinsin formi on tällä hetkellä hyvä ja Rangerskaan ei ole paljoa perässä. Pittsburghilta löytyy taitureita joka lähtöön, esimerkiksi nyt Crosby, Malkin, Kessel, Brassard, Guentzel ja Letang. Rangersin pakeille tulee olemaan tänään vaikea ilta ja takaiskuilta pitäisi pystyä välttymään. Maalissa siis aloittaa jo mainitsemani Georgiev ja pingviinien puolelta todennäköisesti Jarry, Desmith pelasi kyllä hyvin Dallasia vastaan, joten saa nähdä kumpi pistetään maalinsuulle. Tässä ovat kertoimet aseteltu hyvin ja Penguins on ehdoton suosikki. Pelejä on vielä 10+ jäljellä ja asetelmia Penguins voi parantaa paljonkin. Rangersin puolelta tarvisi ihmettä, että Penguins saataisiin kuriin. Kuten sanottu niin Rangersille on todella paljon tullut kuteja maalia kohti ja Penguins niitä varmasti käyttää hyväkseen. Rangersille tuli huonoja uutisia Carolina voiton jälkeen kun DeAngelo loukkaantui. Ei ole vielä varmaa kuka tulee tilalle ja mutta puolustus heikentyy entisestään. Kun Penguins tämän vähintään kahdella maalilla voittaa, niin betsi osuu. LYCKA TILL!
 13. Yhdessä ojaan!

  Nashville Predators -1.5 @2.55 kassakohde yölle!
 14. 11.3

  Jalkapallo, Skotlanti Premiership Rangers - Celtic Klo: 14:00 Valinta: Rangers @3.60 (WilliamHill) Jalkapalloa löytyy taas mukavasti sunnuntaina ja Skotlannin liigan ainoana kamppailuna on tänään sarjakärkien taisto kun liigan ykkönen Celtic vierailee sarjakakkosen Rangersin vieraana. Celticin kausi on ollut tähän mennessä ihan hyvä, mutta Eurooppa Liigasta Celtic putosi kun Zenit voitti toisessa osaottelussa 3-0 kotonaan. Celtic voitti kyllä ensimmäisen ottelun, mutta maaliero ratkaisi Zenitin jatkoonpääsyn. Rangers on ollut odotuksienkin mukaan hyvä tällä kaudella ja Premiershipin voittokin on mahdollinen, mutta Celtic on pakko voittaa, kun neljä ottelua on jäljellä ja Celtic on kuusi pistettä edellä. Tulikuuma derby ottelusta ei tapahtumia tule puuttumaan. Nämä joukkueet ovat taistelleet monen monta kertaa, 410 kohtaamista, voitot on 159-152 Rangersille ja loput on tasureita. Celtic on dominoinut viime vuodet Premiershippiä ja Rangers on ainut vastus, joka sen voi tällä kaudella voittaa. Loukkaantumisia ei ole Rangersilla paljoa, mutta Celticillä niitä on pikkuisen enemmän. Hyviä vaihtomiehiä on poissa, ykkös malivahti Gordon ja joukkueen paras maalintekijä myös Griffiths. Rangersilta löytyy tulivoimaa ja kärjessä hääriikin viime kaudella HJK:ssa pelannut Morelos, joka vaihtoi seuraa kesken kauden, on ollut huippuhyvä joukkueelle, tällä hetkellä onkin Rangersin paras maalintekijä ja melkein maalipörssinkin jaetulla ykkössijalla. Rangersin viimeisimmästä voitosta Celticistä vastaan on kulunut jo 6 vuotta ja nyt olisi oiva mahdollisuus voittaa. Rangersin nykyvire on pikkuisen parempi kuin Celticin ja nytkin kotikenttäetu. Niin maukasta kerrointakin tarjotaan että ei voi passata. 1X mahdollisuudellekkin saa @1.75 kertoimen eli jos Rangers voittaa tai päättyy tasapeliin niin 1X osuu. LYCKA TILL!
×