Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   10.00 kerroin Suomelle VAIN VihjeParatiisin kautta (ei kierrätysvaatimuksia)   15.02.2018

   VihjeParatiisin kautta eksklusiivinen bonus Mr Greenille. Uudet asiakkaat saavat 10.00 kerrointa (norm. kerroin 2.85) Suomen voitolle Ruotsia vastaan. Ehdot:
   - Rekisteröi tili TÄSTÄ
   - Saat Suomen voitolle Ruotsia vastaan 10.00 kertoimen.
   - Enimmäispanos on 5€
   - Voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia tilille. Noston voi suorittaa vaikka saman tien.
   - Tarjous voimassa sunnuntai klo 14:10 asti  

HammersFan

Jäsen
 • Viestejä

  593
 • VP-Pistettä

  148 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  19

Maine

282

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo

Vierailijat

2 377 Profiilivierailua
 1. 17.2

  Ligue 2 / Ranska Lorient - Auxerre Valinta / Lorient yli 1,5 maalia / @1.97 Mrgreen Klo / 16.00 Vielä yksi vihje tälle päivälle ja se on Ranskan toiselle sarjatasolle. Lorient pelasi vielä viimekaudella Ligue 1:stä, joten joukkue on varmasti yksi sarjan laadukkaimmista. Piste-ero sarjan 2 sijalle on vain 5 pistettä, joten tästä 3 pistettä auttaisi joukkuetta nousemaan jo sijalle 5. Joukkueen tavoitteena on aivan varmasti nousu takaisin Ligue ykköseen ja motivaatiota löytyy huomattavasti enemmän kuin vierasjoukkueelta. Lorient pääsee pelaamaan kotikentällään ja vähintään kahta maalia joukkueelta odotan. Joukkue on tehnyt sarjassa 41 maalia, joka on kolmanneksi eniten koko sarjassa. Kaksi edellistä kotipeliä joukkue on pelannut tasan numeroin 1-1, mutta jo viimekierroksella joukkue teki kaksi maalia paljon vahvemman AC Ajaccion verkkoon. Edelliseen viiteen kotiotteluun joukkue on tehnyt 9 maalia ja kauden 13 kotipeliin joukkue on heiluttanut vastustajan verkkoja 23 kertaa. Auxerre ei ole hävinnyt edelliseen viiteen otteluun kertaakaan, mutta vain kaksi näistä on sijoittunut sarjataulukossa Lorienttia paremmin. Näotäkin joukkueita vastaan Auxerre pelasi kotikentällään tasapelit. Auxerre ei ole sarjan suurin maalien päästäjä, mutta vieraspelit joukkueella ei ole sujunut. Vieraissa Auxerre on pelannut kuusi kertaa sarjassa Lorienttia paremmin sijoittuneita vastaan ja näissä otteluissa joukkue on päästänyt 15 maalia tehden itse vain 3. Viisi näistä joukkueista on tehnyt Auxerren verkkoon vähintään kaksi maalia ja Lorientilta samaa odotan. Auxerren häviämättömyys edellisissä otteluissa on nostanut Lorientin kerrointa hyvin, joten päätän siihen myös tarttua.
 2. 17.2

  Bundesliiga / Saksa Wolfsburg - Bayern Munchen Valinta / BTTS Yes / @1.80 Bet365 Klo / 16.30 Haetaan toista BTTS vetoa päivälle hieman alhaisemmalla kertoimella Tartuin tähän vetoon lähinnä siksi, että Bayernin puollustus on rakoillut viimepeleissä pahasti. Bayernilta on pois tänään Neuer sekä Vidal, joka on erittäin suuri palanen joukkueen keskikentästä. Edelliseen viiteen Bayernin otteluun vain yksi vastustaja (Mainz) on jäänyt ilman maaleja. Mainz on myös sarjan yksi heikoimmista joukkueista, joten se ei suurempi yllätys ollutkaan. Mm. Bremen, joka on sarjassasijalla 15. teki joukkueen verkkoon kaksi maalia. Vieraspeleissä mm. Hoffenheim, Hertha sekä Mönchengladbach on tehnyt jokainen Bayernin verkkoon kaksi maalia ja jokainen näistä joukkueistaon sarjataulukon keskikastia. Toki Bayern on maailman eliittiä, mutta näen erityisesti tänään Wolfsburgilla vahvat mahdollisuudet maaliin. Wolfsburg on sarjataulukossa sijalla 13 eikä tänään todennäköisesti pistettä joukkueelle irtoa. Maaleja joukkue on kuitenkinedelliseen viiteen kotiotteluun tehnyt 9. Bayernin rakoilevan puollustuksen sekä poissaolojan syystä lähden tätä kokeilemaan.
 3. 17.2

  Serie A / Italia Genoa - Inter Valinta / BTTS Yes / @2.00 Bet365 Klo / 21.45 Monaco voitti Dijonin selvästi numeroin 4-0 ja lauantai on täynnä hyviä kohteita Inter on Serie A:ssa kolmantena ja taistelee UCL paikoista lähinnä Lazion sekä Roman kanssa. Inter lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja Inter tuskin tulee jäämään nollaan maaliin. 24 ottelussa joukkue on tehnyt 40 maalia ja häviöitä on vain kaksi kappaletta. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on jokaiseen tehnyt vähintään yhden maalin, mutta myös päästänyt maalin jokaisessa pelissä. Sarjan top 4 joukkueista Inter on päästänyt eniten maalejaja vierasotteluissa heikommatkin joukkueet ovat maalinteossa Interiä vastaan onnistuneet. Icardi on Interiltä sivussa, mutta en usko sen takia Interin maaleitta jäävän sen verran laadukas sekä vahva joukkue on kuitenkin kyseessä. Genoa saa tänään kotiedun ja maalia heiltäkin odotan. Viimekierroksella joukkue voitti Chievon 1-0 ja sitä edellisessä pelissä joukkue kaatoi Lazion vieraissa 2-1. Molemmat näistä joukkueista on ollut tosin hieman heikossa vireessä. Edellisenä neljänä kautena Genoa on voittanut jokaisen kotipelinsä Interin kanssa tehden yhteensä kuusi maalia. Genoa ei syyskuussa Interiä vastaan vieraspelissä maalia onnistunut tehdä, joten nyt on revanssin paikka. Genoa ei mikään huippujoukkue kuitenkaan ole ja 11 kotipelissä joukkue on tehnyt 11 maalia. Tänään kuitenkin uskon joukkueen maaliin ja kun kahden kerrointa tarjotaan, niin siihen on hyvä tarttua. Yli 1.5 maalista tarjotaan myös päälle 1.4 kerrointa, joka on hyvä lisä esimerkiksi tuplavetoon.
 4. 16.2

  Ligue 1 / Ranska Monaco - Dijon Valinta / Monaco -1,5 / @1.89 ComeOn Klo / 21.45 Monaco on korkeamaalinen joukkue ja tehnyt tämän kauden 25 sarjapelissä jo 60 maalia. Monaco ei ole hävinnyt yhtään edellisestä viidestä ottelustaan, joissajoukkue on tehnyt yhteensä 14 maalia. Viimekierroksella Angers kaatui vieraissa 4-0 ja tänään vastassa on Dijon. Monacolta on pois Falcao, mutta en näe sen haittaavan joukkuetta liikaa, sillä mm. Jovetic on loistava varakärki. 13 kotipelistään Monaco on hävinnyt vain yhden ja maaliero on näyttävä 36-14. Kahden maalin voitto kotikentällä keskikastin tiimiä vastaan ei pitäisi olla Monacolla hirveän suuri taakka. Dijon otti tammikuussa PSG:ltä turpaan 8-0. Myös mm. Marseille sekä Lyon saivat kumpikin maalattua kolme häkkiä Dijonin verkkoon ja loppunumerot olivat 3-0. Dijon sekä Monaco kohtasivat aikaisemmin kauden alussa Dijonin kotikentällä, jolloin Monaco voitti 4-1. Dijon on myös sarjan huonoin vierasjoukkue ja 11 vieraspelistä on joukkue voittanut vain yhden ja maalierokin on 12-31. Olen aika varma että vähintään kahden maalin voitto tulee ja lähes 1.9 kerroin on yllättävän hyvä.
 5. 15.2

  Eurooppa-liiga Sp. Moscow - Ath. Bilbao Valinta / BTTS Yes / @1.91 ComeOn Klo / 20.00 Päivän toinen vihje UEL:lään ja Athletic Bilbao matkustaa Venäjälle Sp. Moscowan vieraaksi Sp. Moscowa sijoittui Champions Liigan lohkossaan kolmanneksija täten sai paikan Eurooppa liigan jatkopeleihin. Spartak on kova kotijoukkue ja Venjä on varmasti vaikea paikka monelle vierasjoukkueelle. Lohkossaan Spartak ei hävinnyt yhtään kolmesta kotipelistään ja teki jokaisessa kotipelissään vähintään yhden maalin. Liverpool taipui 1-1 tasuriin Spartakin kotona kun taas Sevilla hävisi venäläisillenumeroin 5-1. En näe Spartakin jäävän kotikentällään maaleitta tänäänkään. Spartak on kuitenkin pelannut edellisen sarjaottelun joulukuussa, jonka jälkeen joukkue on pelannut vain ystävyysotteluita. Joukkue saattaa siis olla hieman ruosteessa tänään. Pidän Athletic Bilbaota myös vahvempana joukkueena kukn Spartak ja Bilbao onkin selvä ennakkosuosikki menemään tästä otteluparista jatkoon. Bilbao voitti oman lohkonsa ja ei hävinnyt yhtään vieraspeliä. Varsinkin viimeiset kolme sarjapeliä oli Bilbaolle suotuisia, sillä joukkue voitti näistä jokaisen maalierolla 6-2. Athletico on tottunut kovempaan tasoon, sillä se pelaa La Ligaa. Tämän kauden 23 sarjaottelusta La Ligassa joukkue on hävinnyt vain 7 ja maaleja on tehty keskiarvolta noin 1 per peli. Bilbao lähtee varmasti hakemaan tärkeää vierasmaalia ja uskon joukkueen sen saavan sen. Bilbaolta löytyy myös vahva hyökkäyspääty, josta löytyy mm. Williams, Garcia sekä Aduriz, joka on La Ligan maalipörssissä sijalla 13. Uskon siis molempien joukkueiden tekevän vähintään yhden maalin ja päälle 1.9 kerroin kyllä kelpaa.
 6. 15.2

  Eurooppa-liiga FCSB - Lazio Valinta / Lazio yli 1,5 maalia / @2.10 Unibet Klo / 22.05 Tänään pelataan tääs 15 ottelun UEL kierros ja pari tiettyä kohdetta pistää silmään. Lazio on selvästi tasokkaampi joukkue kuin FCSB, jonka nimikään ei usealle mitään kerro. Lazio pelaa Serie A:ta, jossa joukkue on tehnytsarjan toiseksi eniten maaleja. Lazio voitti oman lohkonsa ja pääsi playoffeihin 13 pisteellä. Lohkossaan Lazio pelasi 3 vieraspeliä, joissa kahdessa joukkue teki 3 maalia sekä yhdessä 2. Vastustajina oli mm. Nice, jota pidän vahvempana joukkueena kuin FCSB:tä. FCSB:llä oli yksi helpoimmista lohkoista pelattavana ja joukkue pääsi nipinnapin yhdellä pisteellä jatkoon. Joukkueen lohkossa oli Plzen, Lugano sekä H.Beer Sheva. Näiden joukkueiden kanssa kuudessa ottelussa joukkue pystyi vain kerran pitävän nollat. FCBS pelaa Romanian sarjassa, jossa sielläkään joukkue ei tällä hetkellä ensimmäisellä paikalla ole. Lazio lähtee varmasti hakemaan vierasmaaleja, jolloin kotikentällä voisi ottaa helpommin. Kahden maalin tekeminen ei pitäisi olla joukkueelle kuitenkaan älytön taakka. Vaikka Laziolla on mukava poissaololista, niin uskon avauspelaajia olevan tänäänkin mukana.
 7. 13.2

  League One / Englanti Portsmouth - Blackburn Valinta / BTTS Yes / @1.91 ComeOn Klo / 21.45 Blackburn on sarjassa sijalla 3. ja vain kolmen pisteen päässä kärkipaikasta. Blackburn pelasi viimekierroksella tasan, jota edelsi 2-0 häviö. Tänään joukkue yrittää palata voittojen tielle kohtaamalla Portsmouthin vieraissa. Blackburn on tehnyt Wiganin kanssa sarjan eniten maaleja (56) ja jäänyt 31 sarjapelissään vain 4 kertaa maaleitta. Blackburn on pelannut erittäin vahvasti koko kauden enkä vain näe joukkueen jäävän maaleitta tänään. Joukkueet kohtasivat lokakuussa Blackburnin kotona, jolloin Blackburn teki kolme maalia. 31 pelin jälkeen Portsmouth on sijoittunut sarjassa kahdeksanneksi, joka on joukkueelle ihan kelpo saavutus. Joukkue on tehnyt 38 maalia, mutta myös päästänyt 36. 31 ottelusta kymmenessä joukkue on onnistunut pitämään nollat, mutta tänään listaan tuskin tulee lisäystä. Portsmouth pääsee tänään pelaamaan kotikentällään, joten odotan heiltä vähintään yhtä maalia. Joukkue on kuitenkin sarjan viidenneksi paras joukkue kotipelien perusteella. 16 kotipelissä joukkue on tehnyt 24 maalia, mutta päästänyt kuitenkin noin 1 maalin per peli. Tänään vastassa on paljon keskivertoa parempi joukkue, joten maaliverkko todennäköisesti heiluu ainakaan kerran. Joukkue on edelliseen kymmeneen peliin päästänyt 12 maalia ja pitänyt vain kerran nollat.
 8. 13.2

  Mestareiden liiga Basel - Manchester City Valinta / BTTS Yes / @2.00 ComeOn Klo / 21.45 Mestareiden liiga jatkuu vihdoin ja viimein. Basel pelasi lohkovaiheensa näyttävästi, vaikka suurseuroja eilohkossa kuin yksi ollut. Kuudesta lohkopelistään Basel voitti 4 ja yksi niistä oli mm. Manchester Unitedia vastaan. Basel saa tänään kotiedun ja lähtee varmasti vahvasti maaleja yrittämään, sillä Manchesterissa Baselilla paljon paljon heoikommat olosuhteet pelata. Kotimaan sarjassa joukkue on 21 pelissä tehnyt 41 maalia, vaikka vastustajia ei oikein näihin peleihin verrata. Manchester City on viimeaikana lipsunut ja päästellyt maaleja heikoimmillekkin tiimeille. Edelliseen kymmeneen sarjapeliin City on päästänyt 9 maalia ja peleihin mahtuu yksi häviö sekä tasapeli Crystal Palacea vastaan. Cityn puollustus ei ole mielestäni ollut koko kauden aikana super hyvä, joten näen Baselilla olevan hyvät saumat. Lohkonsa city voitti näyttävästi, mutta päästi 5 maalia, joista 4 oli vieraskentällä. Uskon Baselilla olevan hyvät mahdollisuudet tänään maalin, joten siihen tartun. Unibet tarjoaa myös yli kolmen kerrointa sille että: Vierasjoukkue voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin, joka on mielestäni hyvä valinta.
 9. 12.2

  Valioliiga / Englanti Chelsea - West Bromwich Valinta / Chelsea -1,5 / @2.12 ComeOn Klo / 22.00 Vaikka Chelsea on pelannut edelliset ottelusnsa heikosti, niin tämä kerroin on kyllä aika muhkea Chelsea on hävinnyt kaksi edellistä peliään Watfordille sekä Bournemouthille. Tänään vastassa on kuitenkin sarjan heikoin joukkue West Bromich, josta Conten luotsaama Chelsea pitäisi helppo voitto napata. Chelsea on tunnetusti yksi Valioliigan parhaista joukkueista ja joukkue on erittäin laadukas. Jos Chelsea vielä ensikaudella haluaa Champions Leaguessa pelata, niin pitäisi voittoja alkamaan ottaa, sillä tällä hetkellä joukkue on sarjassa vasta neljäs. Chelsea pääsee pelaamaan tänään kotikentällään jossa joukkueen maaliero tällä kaudella on 21-10. Chelsealla on tänään sivussa ykköstykki Morata, mutta Hazardin, Pedron sekä Williamin voimin joukkueen pitäisi pystyä voittamaan tämä vähintään kahdella maalilla. West Bromwich on sarjataulukon pohjimmaisina, kun 26 ottelusta joukkue on kyennyt voittamaan vain kolme. Joukkueen maaliero vieraspeleissä on 7-19 ja edelliseen viiteen vieraspeliin joukkue on päästänyt 9 maalia. 13 vieraspelistä joukkue on voittanut vain yhden ja hävinyt 8. Kahdessa edellisessä pelissään Bromwich on kummassakin päästänyt kolme maalia, joten puollustus ei joukkueella oikein pelaa. En näe Bromwichin mitenkään pärjäävän Chelsealle ja kahden maalin voitto ei pitäisi olla läheskään mahdotonta niin hyvälle joukkueelle kuin Chelsea on. Kaksi edellistä häviötä on nostanut Chelsean kerrointa mukavasti, joten tähän on hyvä tarttua.
 10. 11.2

  La Liga 2 / Espanja Tenerife - Cordoba Valinta / Tenerife -1,0 (AH) / @2.34 ComeOn Klo / 21.00 Toinen asian handicap veto tänään, mutta tarjotaan niin hyvää kerrointa, että pakko ottaa. Tenerife on sarjataulukossa sijalla 14., mutta joukkue on erittäin hyvä kotonaan. La Liga 2:ssa kotietuon muutenkin suuressa roolissa, mutta kun vieraat joutuvat matkaamaan sisämaasta Kanarian saarille aivan toisenlaiseen ilmastoon, niin kotietu vahvenee huomattavasti. Tenerife hävisi viimekaudella kotikentällään vain kahdesti ja tämän kauden 12 kotipelistään joukkue on hävinnyt vain yhden. Häviö oli erittäin hyvin pelannutta Barcelona B:tä vastaan jasekin oli aika yllätys. Muuten joukkue on pelannut kotikentällään 6 tasapeliä ja 5 voittoa. Kuudesta tasapelistä kuitenkin viisi on pelattu sarjataulukon top 7 tiimejä vastaan eri sarjan parhaimmistokaan ei ole Tenerifea heidän kotonaan pystynyt voittamaan. Tänään vastaan asettuu paljon heikompi tiimi. Viidessä voitetussa pelissä joukkue ei ole yhdessäkään päästänyt maaleja ja yhteismaaliero on 12-0. Joukkue on voittanut 4/5 kotivoitostaan kahdella tai useammalla maalilla ja uskon tänäänkin niin käyvän. -1,0 turvaa kuitenkin jos joukkue vain yhdellä maalilla voittaa, mutta antaa silti erittäin hyvän kertoimen. Cordoba on sarjataulukossa sijalla 20 ja joukkue on putoamaisillaan. Edellisestä viidestä pelistä joukkue on hävinnyt 4 ja ainut voittokin oli kotipeli. 13 vieraspelistään joukue on voittanut vain yhden ja sekin oli kauden ensimmäinen vieraspeli, joten joukkue ei ole siis voittanut vieraspeliä 12 otteluun. Maaleja joukkue on vieraspeleissä päästänyt 27, joka on sarjan eniten ja tehnyt itse vain 9. Edelliset viisi vieraspeli joukkue on hävinnyt maalierolla 3-10. Joukkue kohtaa tänään yhden sarjan parhaista kotijoukkueista, joten kahden maalin voitto on mielestäni hyvin mahdollinen.
 11. 11.2

  Ligue 1 / Ranska Lyon - Rennes Valinta / Lyon -1,0 (AH) / @1.72 bet365 Klo / 22.00 Eilisen molemmat vihjeet osuivat ja tänään pelataan lisää Ranskan liigaa. Lyon koki viimeviikonloppuna 3-2 häviön Monacolle oltuaan johdossa 2-0. Kuten edellisen kahden päivän aikana olen sanonut, niin Lyon, Monaco sekä Marseille tasitelevat UCL paikoista sarjoista. Lyon on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, joten kolmanteen häviöön putkeen ei todellakaan ole varaa. Lyon on tehnyt sarjassa neljänneksi eniten maaleja (54) ja kotipelien maliero on 23-13. 11 kotipelistään Lyon on neljässä tehnyt 3 tai enemmän maalia ja 2-3 maalia pitäisi tänäänkin turvata kahden maalin voiton, sillä Rennes todennäköisesti juuri ja juuri saa edes yhden maalin. Rennes on sarjataulukon keskikastia ja myös hävinnyt edelliset kaksi peliään. Joukkueen maaliero vieraspeleistä on yllättävästi 17-18 ja joukkue on hävinnyt vain yhden vieraspelin yli 1,5 maalin erolla. Tänään kuitenkin joukkueella on vastassa pisteitä tarvitseva sekä erittäin laadukas Lyon, joka tuskin tasapeliin tyytyy. -1,0 vedosta 1.72 kerroin on ihan hyvä, sillä normivoitosta tarjotaan kerrointa vain 1.4 pintaan. Joukkueet kohtasivat alkukaudella Rennesin kotona, jolloin Lyon voitti numeroin 2-1. Kummallakaan joukkueilla ei poissaoloja näytä olevan.
 12. 10.2

  Segunda Division B / Lohko 2 / Espanja Ath. Bilbao B - Mirandes Valinta / BTTS Yes / @2.10 Bet365 Klo / 18.00 Athletic Bilbao on sarjataulukossa ylempää keskikastia, mutta kotona joukkue on esiintynyt erittäin vahvasti. 11 kotipelistä saldona on 7 voittoa, 3 tasapeliä ja vain 1 häviö. Espanjan varsinkin alhaisemmissa sarjoissa kotietu on suurempi tai näin itse ainakin tunnen sen. En siis näe Bilbao B:n jäävän maaleitta tänään. Joukkueen maaliero kotipeleissään on 17-5 eli puollustaminen on tiukkaa. Uskon kuitenkin tänään sen aukeavan ainakin kerran, koska vastassa on erittäin vahva joukkue. Mirandes tippui viimekauden päätteeksi La Liga 2:sta ja tänä kautena on menossa sinne kovaa vauhtia takaisin. Mirandes on sarjataulukossa toisena kolmen pisteen päässä ykköspaikasta. Joukkue siis todellakin lähtee tänään voittoa tavoittelemaan. Joukkue on tehnyt sarjan toiseksi eniten maaleja ja edellisessä kahdessa pelissä joukkue on heiluttanut vastustajan verkkoja yhteensä 7 kertaa, joten hyökkäys on vireessä. Joukkue on myös sarjan paras vierasjoukkue ja hävinnyt vain kaksi vieraspeliä, joka on erittäin hyvä tulos. Joukkue on jäänyt vain yhdessä vieraspelissä maaleitta ja joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Mirandesin kotikentällä molemmat joukkueet maalinteossa onnistuivat. Mirandes lähtee vahvempana joukkueena otteluun, mutta Bilbao saa kotiedun joten uskon molempien vähintään yhdet maalit tekemään
 13. 10.2

  Ligue 1 / Ranska Angers - Monaco Valinta / Monaco yli 1,5 maalia / @2.32 Unibet Klo / 21.00 Eilinen Marseille veto osui ja nytlaitetaan samantapainen, mutta vaan Monacolle. Kuten eilisessä vihjeessä mainitsin, niin Monaco taistelee Marseillen sekä Lyonin kanssa UCL paikoista ja Marseillen pelattua tasuri Monacolla on saumat nousta sarjan toiselle sijalle. Joukkueella on tänään vastassa sarjataulukon pohjilla oleileva Angers, joten kaksi maalia ei todellakaan mahdoton saavutus ole. Monaco on tehnyt sarjan toiseksi eniten maaleja (56) vain 24 pelissä. Viimekierroksella joukkue teki 3 häkkiä paljon paljon Angersia kovemman Lyonin verkkoon ja sitä edeltävät pelit ovat päättyneet 2-2, 3-1 sekä 2-2. Vieaskentillä joukkue on tehnyt 11 ottelussa 20 maalia eli noin 2 keskiarvolla per peli. Joukkueelta on kuitenkin pois Falcao sekä Keita B, joka on varmasti nostanut kerrointa. Nämä ovat joukkueen tärkeimpiä maalintekijöitä, mutta joukkue on niin laadukas, että kahta maalia kannattaakyllä kokeilla. Angers on sarjataulukossa sijalla 16. Joukkue on voittanut 24 pelistään vain 5 ja päästänyt 34 maalia. Joukkue on pelannut 11 kotiottelua ja puollustanut aika hyvin, sillä vain neljässä näistä peleistä vastustaja on onnistunut kaksi tai enemmän maalia tekemään. Kuitenkin sarjataulukon top-5 joukkueista vain kaksi ovat pelanneet Angersia vastaan (Lyon sekä PSG), jotka kummatkin latoivat Angersin verkkoon 3 sekä 5 maalia. Joukkueilla on kuitenkin tasoeroa ja loukkaantumisista huolimatta kaksi maalia tuskin on liika. 2.32 kertoimella tätä siis mielestäni kannattaa pelata.
 14. 9.2

  Ligue 1 / Ranska St. Etienne - Marseille Valinta / Marseille yli 1,5 maalia / @1.82 Unibet Klo / 21.45 Viimekierroksella vihjasin marseillen voittoa vähintään kahdella maalilla ja Marseille voitti numeroin 6-2. Tähän peliin näen varmempana vaihtoehtona lyömistä Marseille maalimäärään kuin Aasialaiseen tasoituskeen. Marseille on pelannut tällä kaudella aivan loistavasti ja joukkue taistelee Monacn sekä Lyonin kanssa UCL paikoista. Monaco on Marseillea sarjataulukossa vain yhden pisteen jäljessä, joten pisteitä ei saisi menettää. Marseille on tehnyt 24 ottelusa yhteensä 54 maalia ja edelliseen viiteen otteluun joukkue on tehnyt jokaisessa 2 tai enemmän maalia ja maaliero näissä otteluissa on yhteensä 15-5. Marseillen hyökkäys on erittäin laadukas ja sieltä mm. löytyy Payet. Joukkueet kohtasivat joulukuussa Marseillen kotona, jolloin Marseille voitti 3-0. Marseille pelasi tiistaina Cup ottelun, jonka voitti 9-0. Ottelussa joukkue peluutti myös ykköskokoonpanon miehiä, joten saa nähdä lepuuttaako Hantz tiettyjä pelaajiaan tänään. Uskoisin kuitenkin joukkueen vähintään sen kaksi maalia tekemään ja 1.82 kerroin on siihen aivan mainio. St. Etienne on sarjataulukon keskikastia ja joukkue on voittanut vain 8 sarjaottelua 24 pelatustaan. Joukkue on päästänyt sarjan neljänneksi eniten maaleja (38), joten puollustus ei todellakaan paras mahdollinen ole. Joukkue on kotonaan puollustanut kohtalaisen hyvin, mutta kun vastassa on hiemankin laadukkaampi joukkue, niin puollustus kyllä vuotaa. Mm. Lyon sekä Monaco pelasivat Etienneä vastaan veraissa ja lopputulokset olivat 0-4 ja 0-5. St Etienne on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta jälleen kerran nämäkin olivat sijoilla 17. sekä 12. olevia Angersia sekä Caenia vastaan. En näe syytä, että kaksi maalia olisi Marseillelle mikään mahdottomuus, joten se on hyvä pelattava perjantaille
 15. 5.2

  Serie / A Lazio - Genoa Valinta / Lazio -1,0 (AH) / @1.75 ComeOn Klo / 21.45 Lazio lähtee selvänä ennakkosuosikkina tähän matsiin. Joukkue yrittää päästä takaisin voittojen tielle viimekierroksen 2-1 häviöstä AC Milanille. Lazio on tehnyt sarjassa toiseksi eniten maaleja ja jos katsoo joukkueen voittoja, niin huomaa miksi -1 valitsin. Ac milan häviötä edeltävistä peleistä kotiin tuli 3-0, 5-1 ja 5-1 voitot. Edelliset kolme kotipeliä taas on päättynyt 3-0, 5-1 ja 4-0 voittoihin ja kokonaismaaliero kotipeleissä on 28-11 Genoa on sarjataulukossa sijalla 16 ja hävisi kaksi edellistä ottelua Juventukselle sekä Genoalle. 11 vieraspelistä joukkue on voittanut 3. Maalillisesti Genoa on pelannut matalia vieraspelejä ja 11 vieraspelin jälkeen joukkueen maaliero on 5-6. Tänään en kuitenkaan vähämaaliseen, sillä joukkueiden edellinen kohtaaminen syyskuussa päättyi 3-2 Lazion voittoon. Laziolla on tänään pari poissaoloa, mutta mikään niistä ei pitäisi vaikuttaa paljoa pelillisesti ainakaan. 1.75 kerroin ja veto menee vielä voidiksi, jos Lazio voittaa vain yhdellä maalilla 1) Lazio tarvitsee pisteitä taistellakseen UCL paikoista. 2) Lazio on korkeamaalinen joukkue. 3) Lazio on laadukkampi joukkue. 4) Laziolla on kotietu.
×