Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

HammersFan

Jäsen
 • Viestejä

  657
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  24
 • Pistettä

  153 [ Lahjoita ]

Maine

353

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Jalkapallo

Vierailijat

2 985 Profiilivierailua
 1. 18.4

  Serie A / Italia AS Roma - Genoa Valinta / Alle 3.0 maalia / @1.64 Coolbet Klo / 21.45 Viimeaikaiset betsit menny vähän huonosti, mutta toivotaan onnen taas pikkuhiljaa kääntyvän Romalla on ollut tiukka aikataulu. Viimeviikon tiistaina erittäin jännittävä ottelu Barcaa vastaan ja sunnuntaina joukkue joutui pelaamaan vieraspelin Laziota vastaan. 3 peliä melkeen viikon sisällä on aika paljon normaaliin 1 sarjapeli viikossa tottumukseen ja odotan sen näkyvän tänään. Laziota vastaan sunnuntaina Roma peluutti kuitenkin avausmiehiä kentällä. Allison on pelannut todella hyvin Roman maalissa tällä kaudella ja uskon että lähteekin kesällä joukkueesta pois. Roma päästänyt tällä kaudella vain 26 maalia, joka on sarjan neljänneksi vähiten. Molemmat joukkueet ovat erittäin vähämaalisia pelejä pelannut ja varsinkin Genoa on pitänyt päästetyt maalinsa aika alhaalla. Roma sekä genoa ovat pelanneet eniten alle 2.5 maalisia pelejä Serie A:ssa ja Genoan 32 sarjapelissä vain 7 on nähty yli 2.5 maalia. Genoan vieraspeleistä vain kahdessa on ollut loppulukemat yli 2.5 maaliin. Genoa on yllättävän hyvin myös pitänyt sarjan parhaimpia vähämaalisina, sillä se on pelannut 10 ottelua Roma, AC Milania, Napolia, Juventusta, Interia tai Laziota vastaan, josta vain Napoli sekä Lazio ovat kertaalleen molemmat yli 1.5 maalia saaneet. Romalla tiukka peliaikataulu ja ensiviikolla tärkeä peli Liverpoolia vastaan, niin saa nähdä millaisella kokoonpanolla joukkue lähtee liikkeelle. Uskon että alle 2.5 maalia nähdään, mutta 4 en millään usko. Yllättävän hyvää kerrointa silti tarjotaan.
 2. 16.4

  Valioliiga / Englanti West Ham - Stoke Valinta / West Ham / @2.04 Coolbet Klo / 22.00 West Ham otti viimekierroksella erittäin suuren pisteen Chelseasta jota edelsi todella vakuuttava 3-0 voitto Southamptonista. Jos West Ham voittaa tänään, niin sarjassa säilyminen on lähes varmaa. Kaksi edellistä peliä on ollut West Hamille pelillisesti loistavia. Arnautovic on loistavassa iskussa, Chicharito pääsee todennäköisesti pitkästä aikaa avaukseen ja myös Hart pelasi hyvät kaksi peliä. Toki Obiang, Reid sekä Collins ovat puolustuksesta pois, mutta Zabaleta, Ogbonna, Cresswell sekä Evra tuleevat todennäköisesti avaukseeen, joka ei ole ollenkaan hassumpi puollustuslinja. Myös Antonio sekä Carroll ovat pois, mutta en pidä tätä niin isona syynä ettei voittoa tänään tulisi. Joukkue on täynnä intoa sekä luottoa, joten huonosti esiintynyt Stoke tulee tänään kaatumaan. Stoken kausi on ollut aivan hirveä ja joukkue on kuusi pistettä pudotusviivan alapuolella. Edelliseen viiteen otteluun joukkue on saanut kerättyä vain yhden pisteen ja maalinteko pätkii. Joukkueen maalinteko on kutakuinkin Shaqirin sekä Dioufin harteilla ja Shaqiri on pelannut erittäin huonosti. Edelliseen viiteen otteluun Shaqiri ei ole tehnyt yhtään maalia. En vaan näe Stoken venyvän edes yhteen pisteeseen tänään. West Ham otti joulukuussa vierasvoiton Stokesta 3-0 numeroin enkä yllättyisi samanlaisiin tänään
 3. 15.4

  Eliteserien / Norja Sarpsborg 08 - Brann Valinta / Sarpsborg 08 DNB / @1.50 ComeOn Klo / 21.00 Viborg otti kuin ottikin voiton, mutta Koge otti yllättäen 3-0 turpaansa. Kokeillaan Norjan Eliteseriesiin kotivoittoa DNB:llä. Sarpsborg on yksi Eliteseriesin vahvimpia joukkueita ja joukkue sijoittui viimekauden lopuksi kolmanneksi. Tämän kauden joukkue on aloittanut vakuuttavasti kahdella kotivoitolla hallitsevaa mestaria Roseborgia sekä tällä hetkellä sarjan toisenaolevaa Vålerengaa vastaan. Näiden lisäksi joukkue on pelannut kaski vierastasuria. Tänään Sarpsborgin vieraaksi tulee sarjan keskikastia oleva Brann, joka ei myöskään ole omaa kauttaan hassumin aloittanut. Brann on aloittanut kautensa kahdella kotivoitolla sekä tasurilla. Voitot ovat kuitenkin olleet nousiajoukkuetta Bodoa sekä suhteellisen heikkoa Kristiansundia vastaan. Sarpsborgilla ei ole kokoonpanossaan ongelmia ja on aloittanut kautensaniin vahvasti, ettäuskon joukkueen kotivoiton tästä nappaamaan. Suorasta voitosta tarjotaan 2.1 kerrointa, mutta mennään varmemmalla kohteella tasurin varalta
 4. 15.4

  1. Division / Tanska Koge - Nykobing Valinta / Koge / @1.96 Betsson Klo / 14.45 Vielä toinen veto tämänpäiväiseen 1 divisioonan kierrokseen. Koge on sarjassaan viides ja voitolla tänään voisi nousta jopa sijalle 2. Joukkue on selvästi parempi näistä kahdesta ja saa tänään vielä kotiedun. Nykobing on sarjassa sijalla 9. ja pelannut vieraissa erittäin huonosti. Kauden 13 vieraspelistään Nykobing on voittanut 3 sekä pelannut 3. Näistä kuudesta pelistä vain yksi joukkue on tällä hetkellä Kogea sarjataulukossa ylempänä. Koge on tämän vuoden aikana ehtinyt pelata vain 3 kotipeliään joista on tarttunut 1 voitto, 1 tasuri sekä 1 häviö. Häviö sekä tasuri ovat kuitenkin tulleet sarjataulukossa sijalla 1. sekä 3. olevaa Vendysseliä sekä Veljeä vastaan. Koge on voittanut kaksi edellistä peliään ja joukkue on saanut levätä kauemmin, sillä Nykobing, joutui pelata myös keskiviikkona sarjaottelun. Joukkueet ovat keskenään kohdanneet tällä kaudella kolmesti, joista Koge on ottanut kaksi kotivoittoa sekä vierastasurin. Kotivoitosta tarjotaan tänäänkin yllättävän hyvää kerrointa, joten mielestäni hyvä vireistä Kogea kannattaa pelata.
 5. 15.4

  1. Division / Tanska Viborg - Fredericia Valinta / Viborg DNB / @1.65 ComeOn Klo / 14.45 Eilisen betsit kusivat molemmat, mutta tänän kokeillaan aikaisemmin hyvin mennyttä Tanskan 1 divisioonaa. Viborg on sarjan paras kotijoukkue. Viborgin kotipyhäkkö vetää jopa 10 000 katsojaa puoleensa ja kauden 13 kotipelistään Viborg onkin voittanut 9. Joukkue taistelee jokaisesta pisteestä, sillä puolet sarjan joukkueista ovat 6 pisteen erossa toisistaan. Tänään vastaan asettuu sarjan paras vierasjoukkue Fredericia. Fredericia ei ole kuitenkaan pelannut kotonaan hyvin, joten on sarjassa vasta sijalla 7. Frederica on voittanut edellisestäviidestä ottelustaan vain yhden ja sekin oli sarjan jumboa Skivea vastaan. Joukkue on kuitenkin myös hävinnyt vain yhden edellisestä viidestä ottelustaan, joten mielestäni tasapelin riski on liian suuri suoran voiton pelaamisen kannalta. Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti aikaisemmin tällä kaudella, joista Fredericia on vienyt toisen ja toinen päättynyt tasan. Viborgilla on kuitenkin hyvä vire päällä sekä saa kotiedun, joten DNB valinta 1.65 kertoimella on mielestäni oivallinen.
 6. 14.4

  Championship / Englanti Hull - Sheffield Wed. Valinta / Yli 2.5 maalia + BTTS Yes / @2.12 Betsson Klo / 17.00 Hull on tehnyt sarjan neljänneksi eniten maaleja tehnyt joukkue, mutta myös viidenneksi eniten maaleja päästänyt joukkue. Joukkueen peleissä on nähty tällä kaudella keskimäärin 3 maalia per peli, joka asettaa joukkueen sarjan korkeamaalisimmaksi. Tänään Hullin vieraaksi tulee Sheffiedl, joka on myös korkeamaalinen joukkue. Sheffieldillä on sarjan neljänneksi eniten yli 2.5 maaliin päättyneitä pelejä. Molempien joukkeuiden edellisestä kymmenestä pelistä 7 tai 8 on päättynyt yli 2.5 maalin tulokseen ja tänäänkin odotan maalirikasta ottelua. Nyt on tilastot saatu pois alta. Hullin kokoonpanoon ei pitäisi muutosta edellisottelusta tulla. Sheffieldillä taas joukkueen ykkösmaalivahti Keiren Westwood jatkaa poissaoloaan, mutta ollut jo pitkään loukkaantuneena, joten mitään yllättävää kokoonpanomuutosta ei pitäisi tulla. Joukkueet ovat sarjataulukossa sijoilla 16. ja 17, joten mitään mistä pelaisi sarjassa ei enää oikeastaan ole. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Sheffieldin kotona päättyi 2-2 ja tulosveikkaus tähän peliin on 3-2.
 7. 14.4

  J-League / Japani Vegalta Sendai - Kawasaki Valinta / BTTS Yes / @1.95 Unibet Klo / 13.00 Kawasaki oli viimevuoden sarjan mestari ja joukkue on tänäkin vuonna yksi ennakkosuosikeista voittamaan sarjan. Edellisestä kolmesta pelistä kuitenkin joukkue on napannut vain yhden pisteen. Jokaisessa näistä peleistä Kawasakilla on ollut pallonhallinta sekä maalintekoyritykset puolellaan, joten epäonneakin on saattanut olla pelissä. Tänään joukkue kuitenkin matkaa erittäin hyvin kauden aloittaneen Vegaltan luo. Vegalta oli viimekaudella sarjan keskikastin joukkueita, mutta tämä kausi joukkueelta on alkanut hyvin, kun 7 ensimmäisen kierroksen jälkeen joukkue on toisena sarjassa häviten vain yhden pelin. Joukkue voitti edellispelinsä numeroin 3-2 ja yhteensä maaleja on päästetty 5 edelliseen viiteen otteluun. Uskon molempien tekevän maalin, sillä Kawasaki ei pelaa tällä hetkellä parasta jalkapalloaan ja Vegalta taas pelannut hyvin sekä saa kotiedun. Kawasakilta löytyy kuitenkin materiaalia kaataa Vegalta eikä Vegaltan puollustus ole paperilla ainakaan kova, joten uskon Kawasakinkin tekevän vähintään yhden. Joukkueiden keskeiset ottelut ovat olleet parina viimekautena erittäin maalirikkaita ja edellisessä viidessä kohtaamisessa on tehty jopa 18 maalia. Unibet tarjoaa tähän selvästi isointa kerrointa, sillä muilla lafkoilla kertoimet liikkuvat 1.80 - 1.87 kohdilla
 8. 12.4

  League One / Englanti Bradford - Shrewsbury Valinta / Shrewsbury / @2.39 Coolbet Klo / 21.45 Shresbury hävisi kaksi kierrosta sitten vierasottelun Rochdalea vastaan, joka tiputti joukkueen kolmannelle sijalle. Joukkueen edellä sarjataulukosa ovat Blackburn sekä Wigan, jotka kummatkin ovat keränneet 86 pistettä. Shrewsburyllä on 81 pistettä ja kun sarjaa on kuusi peliä jäljellä, niin voitto pitäisi tästä ottaa. Muuten joukkue on pelannut erittäin hyvin koko kauden ja edelliseen 10 otteluun mahtuu vain 2 häviötä. Shrewsbury pelasi viikonloppuna Checktrade Trphy ottelun, jossa osaa joukkueen ykkösmiehistä lepuutettiin. Bradford taas kamppailee pahasti pelinsä kanssa. Tämän vuoden puolella pelatusta 15 pelistä joukkue on voittanut vain 2. Joukkue vaihtoi valmentajaansa, mutta sekään ei ole helpottanut asiaa, kun seitsemästä pelistä 5 ollaan hävitty ja maaleja saatu tehtyä vain 2 kappaletta. Viikonloppuna joukkue sai Blackpoolilta turpaan 5-0 numeroin. Kotonakaan peli ei ole rullannut ja joukkue on sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue. Uskon Shrewsburyn voittavan ja kipuavan kahden pisteen päähän sarjan voitosta. Kerroin on mielestäni liaan iso verrattuna Bradfordin heikkouksiin yms.
 9. 12.4

  Eurooppa Liiga Marseille - RB Leipzig Valinta / Marseille / @2.29 Coolbet Klo / 22.05 1. osaottelu Leipzig 1 - 0 Marseille Marseille on mielestäni näistä kahdesta parempi joukkue ja uskon joukkueen jopa saattavan mennä jatkoon tästä otteluparista. Marseille on pelannut hyvin Ligue 1:ssä ja hävinnyt 32 sarjapelistä vain 5. Näistä viidestä häviöstä 4 on ollut PSG, Monacoa ja Lyonia vastaan. Kotona joukkue pelaa erittäin hyvin. Sarjassa joukkue on PSG:n sekä Monacon jälkeen kolmanneksi paras kotijoukkue ja Eurooppa Liigan 5 kotipelistään joukkue on voittanut 4 pelaten yhden tasurin. Joukkue saa mahdollisesti myös maalitykki Thauvinin avaukseen tänään. Jatkopeleissä joukkue kaatoi Athletic Bilbaon sekä Bragan molemmat kotonaan 3-1 sekä 3-0 numeroin, joten 1-0 asemasta ei ole vaikea joukkueen kivuta takaisin. Leipzigin kausi taas ei ole mennyt aivan rullaten. Joukkue on Bundesligassa sijalla 6. ja takaa tulevat joukkueet ovat vain parin pisteen päässä. Joukkueen täytyy keskittyä sarjaan erittäin paljon, joka tulee kostautumaan joko tänään tai ensikierroksella jos joukkue sinne pääsee. Leipzig ei vakuuttanut myöskään Mestareiden liigassa, sillä he tulivat kolmanneksi lohkossa, josta Besiktas sekä Porto menivät jatkoon. EUL:n jatkopeleissä joukkue kaatoi ensin erittäin alisuorittaneen Napolin, jonka jälkeen 2-1 kotivoiton turvin tiputtivat Zenitin. Ensimmäinen osaottelu oli onnekas Leipzigille. Marseille loi paljon enemmän maalipaikkoja, kun taas Timo Werner teki maalin joukkueen ainoalla maalia kohti menevällä laukauksella. Marseille pelasi paremmin ensimmäisen osaottelun ja tänään uskon samaan. Leipzig hävisi viikonloppuna Leverkusenille kotonaan 4-1 ja Keitan sekä Wernerin osallistuminen tähän otteluun oli vaakalaudalla. Keita osallistuu otteluun, mutta vielä tämänpäiväisessä haastattelussa valmentaja Hassenhuttl ontui Wernerin pelaamista.
 10. 9.4

  Eerste Divisie / Hollanti Waalwijk - Sittard Valinta / HT/FT 2/2 / @2.02 Coolbet Klo / 21.00 Hollannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Huonosti pelannut kotijoukkue saa vastaansa sarjaa johtavan Sittardin Tästä sarjasta vain ensimmäiseksi tullut nousee suoraan Eredivisieen, kun taas muut joutuvat käydä nousukarsinnat läpi. Sittard johtaa sarjaa vain yhden maalin erolla Jong Ajaxiin, joten joukkue tarvitsee pisteitä. Sittard lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina kun joukkueen voitosta tarjotaan vain noin 1.35 kerrointa. Joukkue pelaa täysillä ensimmäisestä puoliajasta saakka, joten uskon joukkueen johtavan jo puoliajalle mentäessä. Joukkue on viiden ottelun voittoputkessa ja tehnyt ensimmäisellä puoliajalla 10 maalia lähtien 4 näistä otteluista johtoasemassa puoliajalle. Joukkueen hyökkäyspää toimii sillä edellisessä viidessä ottelussa joukkue on tehnyt 13 maalia. Waalwijk on sarjataulukon toiseksi viimeisempänä jatkaen silti todennäköisesti sarjassa. Joukkue on voittanut edellisestä kymmenestä ottelustaan vain yhden ja päästänyt edellisessä kahdessa ottelussa jopa 7 maalia, joista 4 syntyi jo ensimmäisellä puoliajalla. Waalwijk on edellisessä kymmenessä ottelussaan myös tehnyt ensimmäisellä puoliajalla vain 1 maalin. Kun tarjotaan yli kahden kerrointa, niin mielestäni 2/2 onoiva valinta tähän peliin.
 11. 8.4

  Campeonato Catarinense / Brasilia Chapecoense-SC - Figueirense Valinta / Chapecoense-SC yli 1.5 maalia / @2.16 Betsson Klo / 22.00 Tänään pelataan Brasilian Campeonato Catarinensen finaaliottelu. Chapecoense on näistä kahdesta joukkueesta menestyneempi ja suurempi. Joukkue pääsee tänään pelaamaan kotikentällään, joka vetää yli 20 000 katsojaa. Chapecoense voitti pääsarjan ja voitti jokaikisen kotipelinsä maalierolla 17-3. Joukkue on ollut ylivoimainen kotonaan ja fanit varmasti syttyvät tämön päiväisessä finaalissa. Figueirense tuli lohkossa toiseksi. Joukkueet kohtasivat maaliskuussa, jolloin Chapecoense voitti numeroin 3-2. Odotan tänäänkin Chapecoenselta vähintään kahta maalia ja aika hyvää kerrointa siitä tarjotaankin. Chapecoensella on laadukkaampi joukkue, kotietu sekä erittäin hyvä joukkue kotikentällään. 2 maalia on tuskin mahdoton saavuttaa
 12. 8.4

  La Liga 2 / Espanja Tenerife - Sevilla B Valinta / Tenerife -1.5 / @2.17 ComeOn Klo / 21.00 Cadiz pelasi yllättävän tasapelin perjantaina ja tänään haetaan myös kotijoukkueen voittoa tasoituksella La Liga 2:ssa kotietu on suri ja varsinkin Tenerifalla kotiero on erittäin suuri. Joukkueet joutuvat matkaamaan manner Espanjasta Tenerifalle, jossa ilmasto on aivan erilainen mihin totuttu. Tenerife on jälleen tänäkin kautena pelanut loistavasti kotonaan ja kauden 16 kotipelistään joukkue on hävinnyt vain yhden. Tenerife on tällä hetkellä sijalla 11, mutta nousukarsintapaikoille (sijat 4.-6.) on matkaa vain 6 pistettä ja kun sarjaa on vielä 9 peliä jäljellä, niin tuo 6 pistettä on hetkessä kurottavissa varsinkin kun joukkue on pelannut yhden pelin muita joukkueita vähemmän. Edellisestä viidestä pelistä joukkue on voittanut neljä ja joukkue on kotonaan neljän pelin voittoputkessa. Nämä neljä ottelua joukkue on jokainen voittanut vähintään kahden maalin erolla ja maaliero onkin 13-3 edellisen neljän pelin jäljiltä. Sevilla B on sarjataulukon pohjalla. Joukkue otti erittäin yllättävän vierasvoiton Zaragozasta kaksi kierrosta sitten ja joukkue on yllättävästi kahden ottelun voittoputkessa. Tähän otteluun lähtökohdat ovat joukkueella kuitenkin vaikeammat. Joukkueen ykköspelaaja Fernandez, joka on vastannut 1/3 koko joukkueen maaleista tällä kaudella jätti joukkueen edellisottelun jälkeen ja siirtyi Sevillan ykkösjoukkueen leipiin. Fernandez olikin eilisessä Celta Vigo - Sevilla ottelussa penkillä. Myös Fernandezin jälkeen joukkueen toiseksi ja kolmanneksi parhaat pelaajat Curro sekä Fede eivät olleet joukkueen edellispelissä ja uskon heidänkin siirtyneen ykkösjoukkueen riveihin vaikken tästä varmuutta saanut, sillä kokoonpanossa he eivät eilen olleet. Näiden ongelmien lisäksi joukkueen edelliset viisi peliä ovat neljä päättyneet tappioon ja maaliero on vaivalloiset 3-10. Kauden 16 vieraspelistä joukkue on voittanut vain 2 ja maalierokin on 9-27. Vaikka joukkue kaksi ottelua voittikin, niin uskon Tenerifen tämän vähintään kahdella vievän.
 13. 7.4

  Championship / Englanti Middlesbrough - Nottingham Valinta / Middlesbrough yli 1.5 maalia / @1.82 Betsson Klo / 17.00 Middlesbroughin maaleja on tänäkautena jo pari kertaa otettu ja hyvän kertoimen myötä otetaan taas. Middlesbrough tippui viimekauden päätteeksi Valioliigasta ja tänä kautena takaisin nousu on varmasti kiikarissa. Joukkue on tällä hetkellä sijalla 6. mikä on alin mahdollinen sija nousukarsintoihin pääsemiseen. Kautta on enää 6 ottelua jäljellä ja sijoilla 1-4 olevat joukkueet ovat kuroneet jo yli 10 pisteen eron Middlesbroughiin. Sijalla5 oleva Derby on 2 pistettä edellä, muta pelannut yhden ottelun vähemmän. Middlesbroughin jälkeen taas tulevat 4 joukkuetta, jotka jokainen on alle 3 pisteen etäisyydeltä joukkueesta. Tänään alkaa olla siis pakkovoiton paikka, jos Valioliiga paikka ensikaudeksi halutaan hankkia. Joukkue varmasti tietää itsekin että voittoja on nyt otettava ja se varmasti näkyy myös pelillisesti tänään. Joukkue ei ole voittanut yhtään edellisestään kolmesta pelistään, muta näistä 2 olivat vierastasureita ja yksi kotitappio todennäköisesti sarjan voittavaa Wolvesia vastaan. Middlesbrough on kuitenkin pelannut erittäin vakuuttavasti kotonaan ja ennen Wolves tappiota joukkue oli 4 ottelun voittoputkessa tehden 11 maalia näissä 4 pelissä. 20 kauden kotipelistään joukkue on 8 jäänyt alle 1.5 maaliin. Näistä 8 pelistä kuitenkin viidessä vastustaja on ollut sarjan top 5 joukkue, joten eroa tämänpäiväiseen vastustajaan on. Nottingham on sijalla 17. ja väliä pudotuspaikoille on 5 sijaa, joten sarjassa säilyminen on todennäköisesti taattu. Edelliseen viiteen joukkueen peliin mahtuu kolme 0-0 tulosta. Joukkue on kuitenkin päästänyt tällä kaudella jo 57 maalia ja vieraissa maaleja on tullut päästettyä jopa 31 kappaletta joka on sarjan kuudenneksi eniten. Nottingham otti aikaisemmin kaudella kotonaan Middlesbroughista voiton, mutta tänään uskon asian kääntyvän. Middlesbroughilta löytyy enemmän motivaatiota, joukkue saa kotiedun ja on paprilla vahvempi joukkue.
 14. 7.4

  Valioliiga / Valko-Venäjä Din. Minsk - Isloch Minsk Valinta / Din. Minsk -1 (3 way tasoitus) / @1.98 Coolbet Klo / 18.00 Eilen @JapBet vihjasikin Valko-Venäjän Valioliigaa ja kokeillaan mielenkiinnosta itsekin. Dinamo Minsk on yksi sarjan parhaista joukkueista ja on vakituisesti kaudesta toiseen napannut paikan vähintään sitten Eurooppa liigan karsintoihin. Viimekauden päätteeksi joukkue sijoittautui toiseksi maalieron myötä, sillä oli tasapisteissä ykkössijalla olevan BATE:n kanssa. Tänä kaudella varmasti haetaan taas voitto ja kausi aloitettiinkin 2-1 voitolla. Tässä sarjassa tasoero top joukueiden sekä muiden välillä on niin suuri ja taistelu top joukkueiden kesken on kovaa, niin pisteitä pitää alkaa kerätä heti kauden alusta saakka. Viimekaudella Dinamo voitti 30 pelistään 22 maalierolla 43-15. Kotipelejä hävittiin vain 2. Viimekauden lopussa Dinamo nöyryytti Islochia vieraissa numeroin 5-1, joka on varmasti vieraiden mielessä tänäänkin. Isloch aloitti kautensa erittäin heikolla esityksellä. Joukkue pelasi tasan juuri sarjaan nousseen Torbedo Minskin kanssa. Joukkue on pelannut viimekaudet aika heikosti sijoittuen keskikastiin. Viimekauden päätteeksi joukkue oli sijalla 11., mutta vain otettuaan 3 viimeisestä pelistä kaikista voitot. Muuten joukkue olisi sijoittunut sarjan toiseksi viimeiseksi. Dinamo Minsk saa kotiedun, on paljon laadukkaampi joukkue, löytyy tahtoa enemmän ja on hallinnut keskenäisiä otteluita selvästi. Coolbetin1.98 kerroin, sillä esimerkiksi Unibetilla vastaava on vain 1.7 pintaan
 15. 6.4

  Eerste Divisie / Hollanti Jong AZ - Dordrech Valinta / Toinen puoliaikayli 1.5 maalia / @1.71 Unibet Klo / 21.00 Nopea vihje vielä Hollannin toisen sarjatason matsiin. Hollannin toinen sarjataso on erittäin maalirikas. Lähes jokaisen joukkueen maalikeskiarvo per peli on yli kolmen. Dordrechin tämän kauden sarjakamppailuissa on nähty keskimäärin 3.6 maalia per peli. Jong AZ:n maalikeskiarvo taas on 3.3 per peli. Nämä ovat paljon normaaleita maaliarvoja korkeammalla ja odotan tästäkin pelistä erittäin maalirikasta. Jong AZ:n edellisessä neljässä ottelussa on tehty 15 maalia, joista 8 on tehty toisella puoliajalla. Dordrechin edellisessä neljässä ottelussa on tehty 17 maalia, joista 10 toisella puoliajalla. Aikaisemmin tällä kaudella joukkueiden kohtaaminen päättyi 3-2, jossa toisella puoliajalla nähtiin peräti neljä maalia. Koko otteluun yli 2.5 maalista tarjotaan jopa alle 1.5 kerrointa ja kun toisen puoliajan maaliodottama on suurempi, niin uskoisin vähintään kahta maalia toisella puoliajalla.
×