• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Styge

Jäsen
 • Content count

  47
 • VP-Pistettä

  112 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

22

About Styge

 • Rank
  Tutustunut

Vierailijat

281 profile views
 1. Englanti Championship jalkapallo Aston Villa - Bristol City BTTS @2.00 Paf 21:45 Laitetaanpas nopeat perustelut tähän kohteeseen. Aston Villa on jäänyt kotona kerran maaleitta tällä kaudella ja kun vastaan asettuu tänää joukkue joka on tehnyt yllättävän paljon maaleja sarjasijoitukseensa nähden tehnyt Bristol niin uskon että molemmissa päissä maaliverkko heiluu. Bristol pelit ovat olleet aika maalirikkaita ja maaliero sen kertoo 44-50, maaleja osataan tehdä mutta myös omasta maaliverkosta pallo löydetään aika usein. Aston Villan kausi on kyllä mennyt penkin alle, ja tästä tarvittaisiin kipeästi voittoa ettei alemmaksi sarjataulukossa enään tiputtaisi. Kauden aikasempi kohtaaminen päättyi Bristolin voittoon 3-1 ja uskon että tänäänkin maaleja tehdään joten itse otan vielä tähän kohteeseen O 2,5 maalia, siinäkin on pelattava kerroin. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin.
 2. Portugali Segunda Liga Jalkapallo Olhanense - Varzim Varzim @2,35 Paf Klo 17:00 Kerroin kerkesi juuri tippua 2,5->2,35 mutta on vielä mielestäni pelattava kerroin. Varzim on vuoden alussa pelannut sarjassa 4 kertaa vieraissa ja tulos on niiltä reissuilta kova 4/4 voittoa, ja se vielä korostaa tulosta kun vastassa on ollut sarjan kärkipäätä mm. Aves ja Benfica B. Tänään vielä kun asettuu sarjan heikoin kotijoukkue ja sarjajumbo niin vierastilasto voi Varzimin kannalta näyttää vielä paremmalta. Olhanensen meno näyttää tämän kauden osalta siltä että ensi kaudella haetaan vauhtia alemmalta sarjatasolta, mutta ihan ansaitusti kun pelit eivät kulje kotona ja vielä huonommin vieraissa, eikä puolustuksessakaan ole mitään kehuttavaa 1,89/ka maaleja on tullut omaan päähän ja kun maaleja on tehty 1,07/ka niin eihän noilla tilastoilla pitkälle mennä. Varzim vei syksyllä edellisen kohtaamisen ja uskon että vie tämänkin pelin ja ottaa tärkeät pisteet nousukamppailua ajatellen. Kohde menee oikein kun Varzim voittaa ottelun.
 3. Espanja LaLiga2 Jalkapallo Sevilla B - Levante Levante @2.23 Paf Klo 19:00 Tällä kaudella on tullut lyötyä aika paljon Levanten puolesta pelejä ja hyvin ne on tuonut niin miksi tehtäisiin tässäkään kohteessa poikkeusta. Mikään ei ole vielä varmaa että Levante nousisi takaisin pääsarjaan mutta tulokset ovat sitä luokkaa että hyvältä näyttää. Tänään kohtaavat kuntopuntarin kaksi ääripäätä Sevilla B joka on joukon hännillä ja Levante joka on kuntopuntarin ykkönen, Levante on myös sarjan paras vierasjoukkue. Sevilla B:llä on tällä hetkellä vaikeata, vuoden alusta on tullut vain yksi voitto, ja kun tänään asettuu vielä sarjajohtaja jolla on kivenkova puolustus niin ei tänäänkään helppoa tule olemaan. Levanten juna on puksuttanut kyllä hyvin, tehnyt kauden toiseksi eniten maaleja ja päästänyt vähiten. Tästä siis 3 pistettä kotimatkalle ja vankistamaan sarjajohtoa! Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun.
 4. Sveitsi NLA Jääkiekko Fribourg - Bern Bern @2,30 Paf Klo 20:45 Viimeinen kierros lähtee tänään käyntiin ja panoksia tässä on enään Bernillä, sillä voitolla Bern varmistaa runkosarjan voiton. Tässä pelissä puoltavat kyllä vahvasti kaikki osa-alueet Bernin voittoa ja hyvällä kertoimella vielä. Sarjajohtaja, kuntopuntarin ykkönen, sarjan toiseksi paras vierasjoukkue. Kotijoukkueen saldo on vähän toisennäköinen, sarjassa toiseksi viimeinen, sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue ja kuntopuntarissa 7. sijalla. Uskon kyllä vahvasti, että Bern haluaa päättää kauden ennen playoffeja voittoon ja runkosarjan voittoon. Bern on voittanut myös kauden kohtaamiset, 2 peliä varsinaisella peliajalla ja yhden jatkoajalla. Tässä nyt nopeat perustelut tähän peliin! Kohde menee oikein kun Bern voittaa varsinaisella peliajalla.
 5. Ranska Ligue1 jalkapallo Lorient - Nice Nice @2,48 Paf Klo 21:00 Laitetaanpas tänne jo kohdetta ylös kun saa noin hyvää kerrointa ja luulen että tulee tuosta tippumaan ennen pillin vihellystä. Sarjan viimeisenä oleva Lorient lähtee tavoittelemaan itselle tärkeitä pisteitä kauden vahvasti pelanutta Niceä vastaan. Nicellä ei oikein Eurooppaliiga kulkenut ja putosikin siitä pois joten joukkue voi keskittyä loppukauden taistelemaan liigamestaruudesta. Joukkue on 5 pistettä jäljessä sarjaa johtavaa Monacoa ja tässä olis jaossa myös Nicelle tärkeät 3 pistettä jotka pitäisi ottaa sarjan häntäpään joukkuetta vastaan. Lorientilla on tukalat paikat sillä jos pisteitä ei ala ropisemaan niin kauden päätteksi lähdetään hakemaan vauhtia ligue2:sta. Lorientilla on kauden aikana omassa päässä heilunut maaliverkot tiuhaan tahtia 2,04 ka/ottelua kohden mikä on paljon kun joukkue on tehnyt itse maaleja vain 1,08 ka/ottelua kohden mikä kertoo että noilla tilastoilla otteluita ei voiteta. Lorient on kyllä napsinut kotona muutaman kovan voitot mm. Lyonia ja St.Etienne vastaan. Nicellä alkukausi liigassa mentiin voitosta voittoon mutta tauon jälkeen vauhti ei ole ollut niin lennokasta. Nicen puolustus on toiminut erittäin hyvin sekä hyökkäyspäässä Plea ja Balotelli ( jälkinmäinen aina kun on pelikunnnossa) ovat hoitaneet hommansa hyvin. Tästä Nicen pitäisi pisteet ottaa mukaansa ja nousta lähemmäksi kärkeä taistelemaan mestaruudesta ja Mestarien liigan lohkopaikasta. Kohde menee oikein kun Nice voittaa ottelun.
 6. Valioliiga Englanti jalkapallo Liverpool - Tottenham Tottenham dnb @2,38 Paf Klo 19:30 Nyt tarjotaan hyviä kertoimia vierasjoukkueelle Tottenhamille, mielestäni ylikertoimen makua on näissä. Liverpoolin pelejä kun on tullut tässä seurattua vuoden alusta niin FA cup sekä liiga on tuottanut vaikeuksia. Kauden aloitus ja viime vuoden loppuun asti kestänyt hyvät otteet ovat kadonneet joukkueelta täysin. Tämän vuoden tulos on karua, Liverpoolin tulos tämän vuoden puolella on seuraava 1-4-5 (sisältää liigan, FA ja EFL). Kotijoukkue on tehnyt liigan eniten maaleja mutta puolustus on haavoittuva, esim viime viikonlopun Hull pelissä puolustus oli vähän tuuliajoilla. Kotijoukkue pelaa kyllä kärkipään joukkueita vastaan kyllä hyvin mikä kertonee Chelsea vastaan pelattu tasapeli ja vieraissa Manua vastaan sama tulos. Vierasjoukkue Tottenham on pelannut kauden tasasen varmasti ja hyvää hyökkäävää jalkapalloa, Kane ja Alli yhteistehot 25 maalia. Tottenhamin puolustus on myös toiminut hyvin mikä kertonee siitä että joukkue on päästänyt melkein puolet vähemmän maaleja kun tämänpäiväinen vastustaja Liverpool. Molemmat joukkueet pääsevät otteluun hyvillä kokoonpanoilla, Tottenhamilla on poissa puolustuksesta Danny Rose. Tähän otteluun olisi myös suora voittokin hyvällä kertoimella mutta keskinäiset ottelut ovat olleet tasaisia joten pienellä varmistuksella tasapelissä panos palautuu. Kohde menee oikein kun Tottenham voittaa, tasapelissä panos palautuu.
 7. 7.2

  Championship Englanti Jalkapallo Wigan - Norwich Norwich @2,35 Paf Tänään pelataan Englannin toiseksi korkeinta sarjatasoa, jossa kohtaa viime kaudelta maan pääsarjasta pudonnut joukkue Norwich ja alemmalta sarjatasolta sarjanousija Wigan. Wigan taistelee kovasti putoamista vastaan, mutta vaikealta näyttää joukkueen suorittaminen. Kotona pisteitä ei tule ja onkin sarjan heikoin kotijoukkue, ja nimenomaan kotona pitäisi saada niitä elintärkeitä pisteitä/päänahkoja jotta voidaan taistella edes sarjapaikasta. Mikä pistää silmään niin joukkueen puolustus on toiminut yllättävän hyvin vaikka sarjataulukossa häntäpään joukkueita onkin, kun päästettyjä maaleja on 1,18 ka/ottelua kohden ja on jaetulla 8 sijalla päästettyjen maalien määrässä. Wiganin suurin heikkous on ollut maalinteossa, sarjan vähiten tehtyjä maaleja 0,86 ka/ottelua kohden on kyllä todella huono tilasto ja kun puhutaan pallopelistä missä maalien tekemisellä ja hyvällä puolustuksella ottelut voitetaan. Norwich lähti varmasti kauteen sarjanousu mielessä, alkukausi näyttikin erittäin lupaavalta mutta sitten iski lokakuun lopussa aina viime vuoden loppuun asti kestänyt rämpiminen, voittoja tuli vain muutama. Edelliset kolme ottelua on kuitenkin näyttänyt, että Norwich vielä tulee mukaan taistelemaan noususta ja tänään pitäisi ehdottomasti ottaa tärkeät 3 pistettä mukaan kotijoukkueesta. Norwichin puolustus ei ole oikein toiminut ja päästettyjä maaleja on aika paljon mutta taas joukkueen hyökkäys on osottautunut että maalinteko onnistuu ja pelkästään yksi mies ei tee joukkueen kaikkia maaleja. Tästä pitäisi Norwichin ottaa täysi pistepotti ja nousta lähemmäksi taistelemaan nousupaikoista. Kohde menee oikein kun Norwich voittaa ottelun.
 8. 5.2

  Espanja LaLiga Jalkapallo Gijon - Alaves Alaves dnb @2,65 Paf Klo 17:15 Mielestäni kohteessa on vähän ylikertoimen makua kun kotijoukkue Gijon yrittää katkaista 7 ottelun voitotonta putkea, mutta en usko että se katkeaa vielä tänään. Gijon taistelee putoamista vastaan mutta kausi on ollut vaikea kun kotonakaan otteluista ei tahdo pisteitä tulla. Viimeisin voitto on tullut joulukuussa häntäpään kamppailussa Osasunaa vastaan. Nousijajoukkue Alaves on pelannut hyvin ja varmasti kauden tavoite oli pysyä maansa pääsarjassa, joka näillä peliesityksillä tulee toteutumaan. Alves on pelannut paljon viime aikoina tasapelejä jonka takia otin pienellä varmistuksella tasapelissä kohde tulee voidiksi. Alves pelasi mm. Atletico Madridia vastaan pirteästi ja oli vähällä ottaa kolme pistettä pelistä mutta viimeistely ei onnistunut pelissä. Alavesin pelit ovat olleet vähämaalisia kun joukkue on onnistunut heiluttamaan maaliverkkoa vain 17 kertaa mutta puolustus on onnistunut kun päästettyjä maaleja on 20, eli 1 maali/peliä kohden. Päivän pelistä uskon että on tulossa vähämaalinen ja kun Alaves onnistuisi tänään hyökkäyspäässä niin puolustus hoitaisi homman kotiin muuten. Kohde menee oikein kun Alaves voittaa ottelun, tasapelissä panos palautetaan.
 9. seuraavaksi seuraavaa Reading - Cardiff, kohteeseen merkki 1 Reading Rotherham - Barnsley, kohteeseen merkki 2 Barnsley Alcorcon - Levante, kohteeseen merkki 2 Levante Tondela - Chaves, kohteeseen merkki 2 Chaves Aue - Heidenheim, kohteeseen merkki 2 Heidenheim
 10. Laitetaan lista kohteista mitä tullut laitettua sinkkuina ja muutama tupla West Bromwich - Sunderland, kohteeseen merkki 1 West Bromwich Kortrijk - Waregem, kohteeseen merkki 2 Waregem Waasland-Beveren - Oostende, kohteeseen merkki 2 Oostende Accrington - Carlisle, kohteeseen merkki 2 dnb Carlisle Cheltenham - Plymouth, kohteeseen merkki 2 Plymouth Trapani - Novara, kohteeseen merkki 2 dnb Novara Sport - HPK, kohteeseen merkki 2 HPK Espoo United - Hermes, kohteeseen merkki 2 Hermes IPK - Leki, kohteeseen merkki 2 Leki Kyllä se vaan futis näyttää osuvan paremmin kun jääkiekko.
 11. Alkaa joulutauko olla ohitse futiksessa tänään näillä FC Emmen - Jong Ajax, kohteeseen merkki 2 Jong Ajax Orleans - Brest, kohteeseen merkki 2 Brest
 12. Ranska Ligue2 jalkapallo Orleans - Brest Brest @2.95 Paf Klo 21:00 Noniin alkaa euroopan jalkapallosarjat heräilemään joulutauoilta ja hyviä otteluita on tiedossa heti tauon jälkeen. Sarjajumbo Orleans saa vastaansa sarjakärki Brestin, aluksi näytti että pelissä olisi tasapelin makua mutta kun katsoi vähän tarkemmin niin tulin lyömään Brestille ottelun voittoa. Orleans ei ole kauden aikana onnistunut koti- ja vieraspeleissään ja on putoamisvaarassa joten viimekauden päätteeksi ansaittu sarjanousu jäisi lyhyeksi. Orleans maalinteko on tökkinyt pahasti eikä verkkoa ole heilutettu kuin 0,79 maalin ka/ottelua kohden ja joukkueen paras maalintekijäkin on onnistunut vain 3 maalia tekemään. Puolustuksestakaan ei voi saada kotijoukkue puhtaita papereita, toiseksi eniten päästettyjä maaleja liigassa 1,37 maalin ka/ottelua kohden mikä on sama luku Brestin tehtyjen maalien keskiarvo. Brest on kovassa vauhdissa nousemassa maansa pääsarjatasolle ja näistä otteluista pitäisi tärkeät 3 pistettä ottaa mukaansa, kun sarjan kolme parasta joukkuetta on vain 3 pisteen sisällä toisistaan. Kun kotijoukkue ei ollut onnistunut koti- eikä vieraspeleissä niin Brest on pelannut tasaisesti molemmilla kentillä, liigan paras kotijoukkue ja kolmanneksi paras vierasjoukkue. Kauden edellinen kohtaaminen päätty Brestin yhden maalin voittoon, tulee tästäki pelistä tiukka mutta Brest lähtee kotimatkalle 3 pistettä mukana. Kohde menee oikein kun Brest voittaa ottelun.
 13. LaLiga2 Espanja, jalkapallo UCAM Murcia - Levante Levante @2,65 Paf Klo 21:00 Otetaan tänään jo kyseinen kohde kun uskon, että kerroin tulee laskemaan ennen pelin alkua. Peli olisi pitänyt pelata jo viime vuoden puolella mutta sää ei sallinut pelata ottelua. Pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä niin sarjataulukossa kuin se että Levante tippui viime kaudella LaLiga2 ja Murcia nousi sarjaporrasta ylemmäksi. Murcialla ei ole lähtenyt ylemmällä sarjatasolla pelit käyntiin kovin hyvin, sarjassa tällä hetkellä sijalla 21 ja on putoamisvaarassa. Murcia on myös liigan kehnoin joukkue kotona kun taas Levante on vieraissa liigan toiseksi paras joukkue. Levantella on kova vauhti takaisin maansa pääsarjatasolle, he johtavat sarjaa ja hävinnyt vain 3 peliä kauden 19 ottelusta. Vaikka nämä alemman sarjan ottelut ovat yleensä aika kotivoittoisia niin tilastoja kun katsoo tässä pelissä niin kyllä Murcia on kotona pelannut todella huonosti 9 kotipelistä vain 2 voittoa. Levantella on puolustus toiminut kaudella hyvin, vähiten päästettyjä maaleja 0,74 ka/ottelua kohden, joten Murcian hyökkäyksellä on tekemistä saadakseen pallon maaliin. Myös Murcian puolustuksen täytyy merkata tarkasti hyökkääjä Roger joka on paukutellut jo 11 maalia. Uskon että Levante palaa vieraissa voittojen tielle 2 edellisen vierastappion jälkeen ja vankistaa johtoaan sarjataulukossa. Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. (Huom! vihjettä kopiotu omasta vihjeestä minkä olen tehnyt 18.12!)
 14. 9.1

  Portugali Primeira Liga, Jalkapallo Moreirense - Belenenses BTTS, @2.12 Paf Klo 22:00 Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten cup-pelissä toisensa ja silloin tuli maalijuhat kun peli päättyi 3-3. Moreirense peleissä nähdään maaleja muutenki hyvin kun 15 pelistä yli 2,5 maalia on tullut 9 pelissä ja harvoin kotijoukkue jää maaleitta peleissä. Belenensesin peleissä ei niin maaleilla juhlita kun 15 pelistä vain 3 on tehty yli 2,5 maalia, mutta keskinäisissä peleissä maaleja on syntynyt. Toki cup ja liiga pelit eroavat toisistaan, mutta uskon että Belenenses tekee maalin tai kaksi, ja kotijoukkue ei jää myöskään nollille vaan haluaa tärkeitä pisteitä ja puotamispaikalta pois. Moreirensen puolustus on haavoittuva kun joukkue on päästänyt liigan 3 eniten maaleja, joten vaikka Belenenses on tehnyt liigan vähiten maaleja niin nyt heillä on mahdollisuus kasvattaa maalimääräänsä kotijoukkueen puolustuksen kustannuksella. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin.
 15. 7.1

  Mestis Suomi jääkiekko Jokipojat- Tuto Tuto @2,30 Unibet Klo 17:00 Kirjotellaanpas tänne pitkästä aikaan, kun osui omaan mieleen hyvällä kertoimella oleva kohde. Tuto on lähtenyt vieraskiertueelle Itä-Suomeen ja eilen kävi napsimassa pisteet Iisalmesta komeasti 2-6 voitolla. Tuto on kaksi edellistä peliä vienyt mennen tullen vastustajia kun Tuto haki Jyväskylästäkin murskalukemin voiton, ja mikä pistää silmään niin on onnistuttu laajalla rintamalla tekemään pisteitä, ei pelkästään 1 ketju. Tuto on myös voittanut 11 viime pelistä 9, joten Jokipojilla tulee tänään vaikea vierasjoukkue. Kotijoukkue Jokipojilla on taas menossa vähän heikompi aika ja maaleja on tullut omaan päähän aikalailla eikä voittoja ole tullut kuin 1 edelliseen 5 peliin. Vaikka Jokipojilla näyttää kokoonpano olevan kunnossa kun sairaslistalla ei ole kuin 1 pelaaja niin ottelusta tulee tasainen mutta Tuto ratkaisee ottelun paremmalla ja laajemmalla materiaalilla. Kohde menee oikein kun Tuto voittaaottelun varsinaisella peliajalla.