Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

Styge

Jäsen
 • Viestejä

  230
 • VP-Pistettä

  534 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  8

Styge voitti päivän viimeksi May 30

Eniten tykätty sisältö

Maine

134

Tietoa

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

1 552 Profiilivierailua
 1. 21.11

  Mestarien liiga jalkapallo Besiktas-FC Porto Besiktas dnb @2,16 Paf Besiktas Yli 1,5 maalia @2,85 Paf Klo 19:00 Taas tarjotaan kotijoukkueelle kovia kertoimia ja ne on poimittava. Besiktas tasapelillä varmistaa tänään jatkopaikan, mutta uskon että he haluavat voittaa lohkonsa. Kotijoukkue on pelannut loistavan Mestarien liigan lohkovaiheen ottelut. He eivät ole hävinneet vielä otteluakaan ja mikä on pistänyt itselleni silmään niin vieraissa joukkue on ollut kova mm Porton ja Monacon vieraana joukkue on hakenut täydet pisteet kotia. Joten uskon että Besiktas pystyy hyvin haastamaan kotonakin Porton. Nyt joukkue kun saa vielä fanaattisen kotikatsomon edessä pelata, moni varmaan luki kun Leipzig vieraili Vodafone Parkilla kun vieraspelaajilla otti korviin fanien meteli. Besiktas on viime aikoina pelannut paljon tasapelejä joten otan tuon tasapelissä panos palautuu takaisin. Puolustuksesta Pepe on tänään joukkueelta poissa, mutta muuten joukkueen kokoonpani näyttäisi hyvältä. Porton Mestarien liiga otteluissa on nähty yllättävän paljon maaleja, joten otin tuon kotijoukkueelle over vedonkin tähän hyvällä kertoimella. Porto on voittanut ja hävinnyt kaksi ottelua lohkossa ja on toisena tällä hetkellä. Edellisessä kohtaamisessa Portossa joukkue hävisi yllättävän isosti kun Besiktas kävi hakemassa pisteet 1-3 luvuin ja tänään Porto on vielä kovemmassa paikassa. Kotimaansa liigassa joukkue on toki mennyt voitoista voittoon mutta nämä pelit ovat ihan omansa, ja vieraissa kun pelataan niin sieltä on erittäin vaikea saada pisteitä kotiin viemiseksi. Vierasjoukkueella on poissa tänään kokoonpanosta Marega, joukkueen toiseksi paras maalintekijä.
 2. Yhdessä ojaan!

  HK Sotshi-Salavat Ufa peliin taas laitettu, hyviä kertoimia tarjotaan taas kotijoukkueelle Sotshi @2.48 Tekee maalin: Padakin @4.25 Tekee maalin: Wellman @4.25
 3. Yhdessä ojaan!

  juu eikä ole sen parempi eilisen pelin jälkeen hyvin tuli maalintekijä ja sotsi kotia
 4. Yhdessä ojaan!

  Otetaa jokerit peliin tälläset Sotsi ML @3,85 Veikkaus tekee ottelussa maalin O'Dell @6 Paf tekee ottelussa maalin Wellman @6 Paf
 5. 17.11

  Jupiler League Belgia jalkapallo Charleroi-KV Mechelen Charleroi @1.80 Paf Tekee maalin, Bandé B @3,05 (push) Klo 21:30 Taas on maaottelutauot vietetty ja palataan euroopan jalkapallokentille. Tämä viikonloppu aloitetaan Belgian pääsarjatasolta jossa kohtaavat sarjataulukossa sijalla kaksi ja neljätoista. Kotijoukkue on aloittanut kauden erittäin hyvin ja en olisi odottanut että joukkue olisi näin ylhäällä, mutta mukavaa vaihtelua tuo ja kun muut suosikit ovat vähän kontannu niin Chareloi on käyttänyt tilaisuutensa ja pelannut hyvin. Joukkue on ollut kotona myös vahva, tappio on tullut vain kärkijoukkueelle Bruggelle ja muutenkin joukkue on taipunut vain yhteensä kaksi kertaa tällä kaudella. Tänään joukkue saa vastaansa vielä vieraissa rämpivän Mechelenin niin voittoa uskon vahvasti joukkueelle. Vierasjoukkue Mechelen löytyy sieltä sarjataulukon huonommasta päästä ja on sarjataulukon toiseksi heikoin vierasjoukkue. Joukkue on myös päästänyt kolmanneksi eniten maaleja. 24 maalia 14 otteluun ja siihen päälle maalintekokaan ei ole kunnolla onnistunu. Vierasjoukkueen tämän kauden 17 maaleista yksi mies on tehnyt melkein puolet, nimittäin Bandé on tehnyt sarjan eniten maaleja tähän mennessä 8 kappaletta. Kotijoukkueen kovassa vartioinnissa tulee varmasti tämä mies olemaan tänään.
 6. 11.11

  League two Englanti jalkapallo Crawley Town-Forest Green Forest Green O1,5 maalia @3.30 Paf Klo 17:00 Tämän viikonlopun on isommat sarjat maajoukkuetauolla joten pistetään alemman sarjan vihjettä kehiin. Nousijajoukkue Forest Green alkukausi alkoi todella huonosti kun kauden 13 ensinmäisistä otteluista joukkue pystyi voittamaan vain yhden ottelun ja muutamaan tasapeliinkin joukkue venyi. Joukkue on myös päästänyt liigan eniten maaleja tähän mennessä. Vierasjoukkue on kuitenkin onnistunut maalinteossa, maali per peli keskiarvolla mikä on ihan hyvä tulos kun katsoo miten huonosti kausi on muuten mennyt. Forest Green on alkanut pikku hiljaa piristymään ja viidestä edellisestä ottelusta joukkue on pystynyt voittamaan kolme, yksi tasapeli ja vain yksi tappio. Vieraissa joukkue on myös pelannut paremmin kuin kotona ja edellisessä vierasottelusta joukkue otti hienon voiton sarjan paremmalla puolella olevasta Stevenagesta luvuin 1-2. Jos ei ollut hirmuisesti kehumisen aihetta vierasjoukkueesta niin ei sitä kehumista ole paljon kotijoukkueestakaan. Joukkue on pisteen edellä Forest Greeniä ja kun katsoo joukkueen edellisiä otteluita niin ei ole voitoillakaan juhlittu hirveästi, tasapeleillä joukkue on pisteitä saanut raavittua kasaan. Crawley Town on sarjan huonoin kotijoukkue, siellä joukkue on pystynyt voittamaan vain kerran tällä kaudella ja maalierokin kotona on 4-10 joten aika rumat lukemat kahdekasta kotipelistä. Miksi siis tämä kohde lapulle? Vierasjoukkue Forest Green on alkanut pelaaamaan paljon paremmin vertaa alkukauteen ja kuntokäyrä näyttää mukavasti ylöspäin, sekä vieraspelaaminen on joukkueella onnistunut paremmin kun kotona. Vastaan tulee vielä sarjan heikoin kotijoukkue joten ei tuo kaksi maalia ole mikään mahdottomuus tehdä ja kun saa vielä hyvää kerrointa niin lapulle vain.
 7. 11.5.

  @Kalastaja elää jo Toukokuussa mutta ei haittaa Valioliiga Englanti jalkapallo Tottenham-Crystal Palace BTTS No @1.92 Paf U2,5 maalia @2.75 Klo 14:00 Yllättävän hyvää kerrointa saa mielestäni tämä kohde kun tiedetään miten paljon vierasjoukkue Palace kärsii maalinteko ongelmista. Siihen kun lisätään vielä, että pelataan Tottenhamin kotona niin ei se maalinteko ainakaan siitä yhtään helpoitu. Tämän kohteen otin pääkohteeksi ja otin vielä lapulle alle 2.5 maalia kanssa kertoimella @2.75. Tottenhamilla on ollut viime aikoina pelejä paljon kun on ollut Valioliigaa, Mestarien liigaa ja Carabao cuppia, hyvin on kuitenkin joukkue pelannut kun sarjataulukossa joukkue löytyy kolmantena ja Mestarien liigassa joukkue johtaa lohkoaan ja on varmistanut jatkoonpääsyn. Joukkue pelaa tämän kauden Wembley stadionilla evakossa kun heille rakennetaan uutta stadionia ja alkukaudesta oli puhetta miten joukkue siellä onnistuu pelaamaan, mutta puheet olivat turhia sillä hyvältä se peli on Wembleylläkin näyttänyt. Kotona joukkue on päästänyt kyllä enemmän maaleja kuin vieraissa ja mikä pistää silmään niin tehnyt vähemmän maaleja myös kotona kuin vieraissa. Mikä varmaan tuota kerrointa on nostanut niin on joukkueen ykkösmaalivahdin Hugo Llorisin poissaolo, mutta en usko että se tuohon kaatuu. Crystal Palace lähtee hakemaan tänään kauden ensinmmäistä vierasmaalia, joukkue on pelannut viisi vierasottelua tekemättä maalia ja kun joukkueelle on tehty 12 maalia niin aika rumat lukemat on vieraspelaamisesta. Joukkue on kuitenkin alkanut näyttämään heräämisen merkkejä kun kotona on voitto tullut Chelseasta ja edellisestä kotiottelusta joukkue sai pisteen West Hamilta ja palloa saatiin maaliin asti. Vaikka joukkue on onnistunut maalinteossa niin en usko, että vieraissa ensinmäistä maalia joukkue juhlii Tottenhamin vastaan. Muutenkin uskon että tänään tullaan tässä ottelussa näkemään vähä maalinen ottelu ja jos tulosta lähden veikkaamaan niin laittaisin 1-0 tai 2-0 lukemat.
 8. Yhdessä ojaan!

  Immobile kolme tolppaa lukien pilkusta täräyttää suoraan tolppaan
 9. Yhdessä ojaan!

  immobile&Lazio @3, tullu tällä kaudella lyötyä aika usein ja usein tullut myös kotia
 10. Yhdessä ojaan!

  saipa +2 @2.20 Veikkaus, on se otettava vaikka A-junnu aloittaa maalissa, mutta tuo kerroin niin houkutteleva. Ässät ml @2.55, Pelicansilla ukkoa poissa kun loukkaantumisia/flunssassa porukkaa.
 11. 24.10

  League one Englanti jalkapallo Oldham-Bury Oldham @2.14 Unibet Klo 21:45 Tänään pelataan Englannin kolmanneksi korkeimmalla tasolla ja samalla myös naapurikunnat kohtaavat. Tiukka ottelu on varmasti luvassa kun sarjataulukossa joukkueet löytyvät peräkkäin, Oldham sijalla 20 ja Bury sijalla 21. Kotijoukkue aloitti kauden todella surkeasti kun ensinmäiset viisi ottelua joukkue hävisi ja vasta kuudennessa ottelussa joukkue venyi tasapeliin Fleetwoodin vieraana ja kauden ensinmäinen piste myös. Joukkue on pikku hiljaa kääntänyt kurssia parempaan ja syyskuun lopulla alkanut pisteputki on jatkunut nyt viisi ottelua ja kovia päänahkoja on tullut myös samalla muun muassa hyvin kautensa aloittanut Peterboroughista tuli voitto ja vieraissakin pisteitä on joukkue ottanut matkaansa. Mikä on mielestäni muuttunut viime kauteen niin joukkueen pelissä on nähty huimasti enemmän maaleja tällä kaudella, viime kaudella joukkueen puolustus oli toldella hyvä vaikka joukkue jäikin keskiviivan alapuolelle mutta päästettyjä maaleja oli sarjassa neljänneksi vähiten. Kun nyt joukkue on pelannut 14 ottelua niin päästettyjä maaleja on jo 31 kun viime kaudella niitä oli 46 otteluun vain 44 päästettyä maalia, eli aika huima ero. Nyt joukkue onkin varmasti keskittynyt myös tuohon puolustuspelaamiseen, niin voittojakin on alkanut tulemaan. Kuntokäyräkin näyttää kovasti ylöspäin joukkeella ja tänäänkin ottelun jälkeen suunta on toivottavasti ylöspäin. Vierasjoukkue Bury on pelannut vaihtelevasti kauden alun. Välillä joukkue esittää hyviä otteita kun voittojakin on saatu sarjataulukon kärkipäästä, mutta sitten on niitä huonojakin peliesityksiä. Joukkue taisteleekin putoamispaikalla ja kotijoukkue olisi kolme pistettä edessä, joten tärkeistä pisteistä joukkue pelaa tänään vaikka kautta onkin vielä paljon jäljellä. Bury on tällä hetkellä sarjan heikoin vierasjoukkue. Joukkue ei ole vielä pystynyt vieraissa voittamaan peliäkään ja matkoilta on tarttunut kaksi pistettä tasapelien johdosta, maalierokin on aika karua luettavaa kun se on 7-14 seitsemään otteluun.
 12. 21.10

  Lisätään tänne tämä League one Englanti Shrewsbury-Fleetwood Shrewsbury @2.00 Paf Klo 17:00 Tänään kohtaavat hyvin kautensa aloittaneet joukkueet ja varsinkin kotijoukkue on kovassa kunnossa. Fleetwood tähtää tänään aiheuttamaan kotijoukkueelle kauden ensinmäisen tappion mutta siihen en tänään usko. Shrewsbury on pelannut vakuuttavasti tähän mennessä pelatut ottelut, kun joukkue on voittanut 10/14 ottelusta ja kun joukkue ei ole hävinnyt vielä otteluakaan niin vaikea Fleetwoodin vierasjoukkueena on hakea voittoa. Shrewsbury on päästänyt liigassa toiseksi vähiten maaleja ja tehnyt neljänneksi eniten. Kotona joukkue on päästänyt seitsemässä ottelussa vain kolme maalia. Muutenkin kotitilastot puhuvat kotijoukkueen puolesta kun 6/7 pelistä on tullut täydet pisteet. Joukke ei kärsi loukkaantumisista ja pääsee hyvällä miehistöllä otteluun. Vierasjoukkue Fleetwood on vähän pelannut ailahtelevasti alkukauden, mutta löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän. Viime kausi oli joukkueelle todella hyvä, mutta itse en usko että samaiseen tulokseen joukkue yltää tällä kaudella. Joukkue on pelannut vieraissa yllättävän hyvin ja ei tule varmasti päästämään kotijoukkuetta helpolla tänään. Joukkueitten keskinäisetkin ottelut ovat olleet tiukkoja vääntöjä, mutta luottamus kotijoukkueen peliin on parempi ja sen kautta voittoa uskon. Fleetwood jos haluaa pelata pisteistä niin heidän on puolustettava tänään todella hyvin, kun vastassa on kanssa todella kova puolustus joten myös vierasjoukkueen hyökkäyksenkin on onnistuttava todella hyvin jos mielee pisteitä ottavan.
 13. jos saa kysyä niin miten arvioit nuo kortit kun olet alkanut niistä innostumaan veikkaamaan? Katotko kuinka tarkkaan kuka pelin tuomaroi vai mitkä kaikki siihen vaikuttaa?
 14. 20.10

  Jupiler League Belgia jalkapallo Mouscron - St. Liege Mouscron 0ah @2.80 Paf Klo 21:30 Vihjataanpas Belgiasta mielenkiintoinen ottelu. Kertoimet ovat nousseet kotijoukkueelle aika korkealle ja niitä lähdetään tähän otteluun ottamaan lapulle. En itse näe kotijoukkuetta noin suurena altavastaajana tähän otteluun tai oikeastaan en näe altavastaajana ollenkaan. Vaikka joukkue on totutusti nähty sarjataulukossa toisessa päässä niin tämä kausi on lähtenyt joukkueella erityisen hyvin käyntiin kun joukkue majailee tällä hetkellä sijalla neljä. Mouscron on onnistunut kotipeleissä erityisen hyvin kun he ovat pelanneet viisi ottelua kotona tuloksella 3-1-1 ja ovat kaataaneet mm. sarjakärki Club Bruggen ja kovan joukkueen myös Gentin. Mikä osuu silmään niin Mouscronin kotipelit ovat aika isomaalisia pelejä mikä kertoo siitä että viidessä kotiottelussa on nähty 24 maalia, eli viihdyttäviä pelejä ollut katsojille ainakin. Kotijoukkueen kokoonpanosta näyttäisi olevan Mezague tänään poissa mutta muita poissaoloja ei näytä olevan. Mouscron on myös keskinäisissä otteluissa pärjännyt kotona St. Liegeä vastaan hyvin, neljä edellistä kohtaamisista on kolme voittoa ja yksi tasapeli. Kotijoukkueen ehdottomiin onnistujiin voidaan sanoa alkukaudesta hyökkääjä Bolingi joka on tehnyt kuusi maalia ja on maalitilastoissa toisena, joka varmaan tulee todennäköisesti tuottamaan tänäänkin vierasjoukkueen puolustukselle harmia. Vierasjoukkuetta kun katsoo niin kertoimet vähän ihmetyttävät, varmaan kertoimilla jotain on edellisistä kausista asiaa on kun kotijoukkuetta noin ylhäällä ole totuttu näkemään. Liege löytyy sarjataulukosta sijalta yhdeksän, kymmenestä ottelusta on tullut saldo 3-3-4. Varsinkin vieraissa pelaaminen on ollut joukkueelle tuskaan, kun joukkue on toiseksi huonoin vierasjoukkue liigassa eikä ole saanut kuin kaksi pistettä mukaan vieraista. Toki siellä on ollut vastassa sarjataulukon paremmalta puolelta joukkueita vastassa mutta ei se vastustaja tänään niistä helpotu. Vierasjoukkueelta näyttäisi olevan poissa Bokadi ja muutaman muun pelaajan pelaaminen on vielä vähän epävarmaa. Mouscronin voittoa lähdetään hakemaan ja tasapelissä panos palautuu takaisin.
 15. Yhdessä ojaan!

  Bate yli 1.5 maalia @2.70, ois voinu kirjotella pitkäveto-osioon mutta ei kerkiä oikein.
×