Styge

Jäsen
 • Content count

  181
 • VP-Pistettä

  450 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  8

Styge last won the day on May 30

Styge had the most liked content!

Maine

92

About Styge

Vierailijat

1 263 profile views
 1. Primeira Liga Portugali jalkapallo Portimonense-Feirense BTTS @1.95 Betsafe Klo 21:00 Portugalissa saadaan tänään päätökseen liigakierros 6 kun vastakkain ovat etelä ja pohjois Portugalin joukkueet. Kun nämä joukkueet ovat pelanneet vastakkain niin maaleitta ei varmaankaan jäädä ja kun katsoo historiaa niin vain kaksi kertaa on jääty maaleitta 27 kohtaamisessa. Molemmat joukkueet ovat kerran jääneet maaleitta tämän kauden viidestä ottelusta. Kotijoukkue Portimonense nousi tälle kaudelle maan pääsarjaan ja viimeksi joukkue on pelannut korkeimmalla tasolla kauden 2010/2011 ja tuolloin sijoittui toiseksi viimeiseksi ja tippui takasin alemmalle sarjatasolle. Tästäkää ei vamasti ole tulossa helppo kausi ja alkukausikin on sen näyttänyt kun yksi voitto ja neljä tappiota on joukkueelle tullut. Edellisessä ottelussa joukkue kiusasi pitkään maansa suuriin seuroihin kuuluvaa Benficaa, joukkue johtikin ottelua mutta lopussa Benfica tuli tasoihin ja ohi. Kotona joukkueella on mahdollista napsia pisteitä ja tänään siihen tulee taas mahdollista joten maalinteossa on onnistuttava. Vierasjoukkue Feirensellä on vuosi enemmän kokemusta pääsarjassa kun joukkue nousi edellisellä kaudella pääsarjatasolle ja viime kausi oli joukkueelle hyvä, kun he melkein hätyyttelivät eurooppaliigan karsijan paikkaa. Feirensellä on kausi lähtenyt ihan hyvin käyntiin ja joukkue onkin hävinnyt vain ottelun ja sekin tuli viime kierroksella Sportingia vastaan viime hetken rangaistuspotkulla kun ottelua oli pelattu 90+8. Feirense kokoonpanosta puuttuu tänään pari peliä sitten loukkaantunut Barge ja kotijoukkueelta poissa on varmasti Hackman edellisessä ottelussa tulleen punaisen kortin takia, muutaman pelaajan kohdalla on vielä vähän epävarmaa pelaaminen mutta hyvällä kokoonpanolla joukkue pääsee kuitenkin pelaamaan.
 2. Superliga Tanska jalkapallo Nordsjaelland-Århus Nordsjaelland @2.06 Betsafe Klo 20:00 Tässä etsiskellyt tietoa tuohon hyvää kotikertoimeen ja tullut siihen päätökseen, että kannattaa ehdottomasti tarttua tuohon. Kotijoukkue on aloittanut todella hyvin kauden pelit ja kotona varsinkin, kun joukkueen luona on vieraillut vielä maansa isot seurat mm Kööpenhamina ja Bröndby niin täydet pisteet ovat jääneet kotia Nordsjaellandille. Varsinkin Kööpenhaminaa vastaan joukkue nollasi täysin vastustajan ja peliä oli hieno seurata. Joukkue on onnistunut maalinteossa varsinkin hyvin ja kolmikko Asante-Donyoh-Marcondes ovat tehneet kahdeksaan otteluun huimat 17 maalia yhteensä. Tänään vierailija Århus lähtee hakemaan vieraissa avausvoittoa, mutta itse en siihen usko että tänään he sitä saavat. Joukkue löytyy sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, mutta joukkueet ovat tässä vaiheessa kautta lähekkäin toisia joten pistekkin voi jo muuttaa sijoitusta paljon. Joukkue ei ole kolmessa vierasottelussa onnistunut ja maaliinkin pallon joukkue on saanut vain kerran, joten vaikeaa peliä ennustan tänään joukkueelle kun vastaan asettuu vielä erinomainen kotijoukkue. Kokoonpanojakin kun katsoo niin molemmat joukkueet pääsevät hyvällä miehityksellä peliin.
 3. Bundesliga 2 Saksa jalkapallo Furth-Düsseldorf Düsseldorf yli 1.5 maalia @2.45 Betsafe Klo 14:30 Lähdetään vielä hakemaan tt-vetoa jos se tänään tulisi kotia asti. Tänään kohtaavista joukkueista toinen ei ole hävinnyt vielä otteluakaan kauden viidestä sarjaottelusta ja toinen joukkue ei ole voittanu otteluakaan, joten ihan mielenkiintoiset lähtökohdat päivän otteluun. Viime kaudella molemmat joukkueet sijoittuivat sarjataulukossa keskivaiheille. Vierasjoukkue Düsseldorfilla on kauden aloitus lähtenyt hyvin, joukkue on voittanut neljä ottelua ja pelannut yhden tasapelin. Joukkue on myös onnistunut viimeistelmään maaleja hyvällä tahdilla kun ottelussa joukkue on tehnyt vähintään kaksi maalia ja tänään sitä odotetaan myös tapahtuvan. Düsseldorfin kokoonpanosta puuttuu tänään joukkueen ykkösmaalivahti, mutta muuten joukkue pääsee hyvällä miehityksellä pelaamaan. Kotijoukkue Furth on jäänyt sarjataulukossa viimeiseksi kun joukkue on saanut vain yhden pisteen viidestä ottelusta. Joukkue ei ole onnistunut maalinteossa kun joukkue on jaetulla viimeisellä sijalla tehtyjen maalien osalta ja toiseksi vähiten joukkue on jo tehnyt puolet enemmän maaleja kun Furth. Furth ei ole kuitenkaan päästänyt enempää kuin kahdeksan maalia, mutta tänään tulee niin hyvässä kunnossa oleva vierasjoukkue niin sinne voi tulla ainakin pari maalia lisään tilastoihin. Myös kotijoukkue pääsee hyvällä kokoonpanolla peliin kun sairaslista näyttää aika tyhjältä.
 4. Primeira Liga Portugali jalkapallo Maritimo-Aves Maritimo&alle 2,5 maalia @3.95 Betsafe Klo 18:00 Otetaan vielä lauantaille vielä tälläinen kokeilu kohde. Maritimoa on tullut itse pelattua paljon kun joukkue pelaa kotona ja ihan hyvällä menestyksellä on tullut kotia nuo vedot. Olen edellisissäkin kirjoituksissa sanonut, että tuo Madeiran pikku saari on paha paikka vieraille. Maritimo on pelannut hyvää jalkapalloa kauden alusta ja jatkanu aikalailla siihen mihin viime kausi päättyi. Joukkue teki viime kaudella maalin per peli keskiarvolla ja päästi 0,94 maalia/ottelua kohden eli vähä maalisia otteluita joukkue pelasi ja tämä kausi on alkanut tuolla maalin per peli keskiarvolla. Joukkue on pelannut kolme ottelua kotona kauden alusta ja ottelut ovat päättyneet 1-0 voittoihin mikä kertoo vielä ettei joukkueen peleissä maaleilla mässäillä. Vierasjoukkue nousi tälle kaudelle maansa pääsarjaa, ja tavoite joukkueella on varmasti säilyttää sarjapaikkansa. Kausi on tuonnut joukkueelle yhden voiton kotona ja muuten tullut yksi tasapeli ja kolme tappiota. Joukkueelle tulee iso haaste maalinteossa Maritimoa vastaan kun isoillekkin joukkueille se on ison työn takana. Oma näkemys on, että joukkue lähtee puolustamaan ja hakemaan vähä maalista ottelua mutta tästä pelistä tasapelikin olisi iso piste joukkueelle mutta oma tulosveikkaus on tähän otteluun kotijoukkueelle 1-0 tai 2-0.
 5. Championship Englanti jalkapallo Millwall-Leeds Leeds yli 1,5 maalia @2.40 Betsafe Klo 17:00 Leeds on aloittanut vakuuttavasti kauden, joten lähdetään vielä heidän kelkkaan ja toivotaan ettei vauhdi vielä hyydy. Joukkue on pelannut seitsemän ottelua häviämättä vielä otteluakaan ja maaleja joukkue on tehnyt kahden maalin keskiarvolla ottelua kohden ja vielä kun joukkue on päästänyt vain kaksi maalia. Leedsin pelaajat ovat onnistuneet maalinteossa laajalla rintamalla kun seitsemän pelaajaa tehnyt vähintään maalin ja viisi pelaajaa on vähintään tehnyt kaksi maalia, mikä kertoo ettei maalinteko lepää yhden miehen harteilla. Nousijajoukkue Millwallilla ei ole lähtenyt niin hyvin kausi käyntiin ja ei sitä ole odotettukkaan kärkipään joukkueisiin tälle kaudelle, joukkue on pelannut samat seitsemän peliä voittaen yhden, kolme tasapeliä ja kolme tappiota. Joukkue on keskiviivan alapuolella mutta joukkue on onnistunut hyvin maalinteossa verrataan muuhun sarjataulukon viimeisimpiä joukkueita. Joukkue hävisi vieraissa vain maalilla viikko sitten kovasti kauteen panostaneeseen Wolvesille mikä kertoo että kyllä siellä osataan puolustaa, mutta mielestäni tänään tulee vielä isompi työ puolustukselle kun Leeds tulee vierailulle. Poissaoloista sen verran, että kotijoukkueella on hyökkääjä Gregory poissa illan pelistä edellisessä ottelussa ottaessaan punaisen kortin. Vierasjoukkueella on vielä epävarmaa pelaako joukkueen kapteeni Coopper illan ottelussa mutta muuten pääsee hyvällä miehistöllä illan otteluun.
 6. Ranska Ligue2 jalkapallo Valenciennes-Lens Valenciennes @2.95 Betsafe Klo 21:00 Tänään tulee varmasti tiukka taistelu pisteistä, mutta en oikein löytänyt syytä miksi noin isoa kotikerrointa Valenciennes oikein saa. Vielä kun katsoo miten huonosti vierasjoukkue Lensillä on kausi lähtenyt menemään niin on tuolla kertoimella hyvä pelikohde. Viime viikonlopulla Lorient kävi hakemassa Lensiltä pisteet ja siitä tuli kuudes peräkkäinen tappio joukkueelle, kun totutusti joukkuetta on nähty sarjan keskivaiheen paremmalla puolella ja nyt joukkue majailee sarjataulukon viimeisenä. Kotijoukkue Valenciennesillä kausi on lähtenyt ihan ok käyntiin kun takana on kaksi voittoa, kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Valenciennesin kokoonpanokin näyttää illan peliin hyvältä kun ei mitään ihmeempiä loukkaantumisiakaan joukkueella ole. En usko että tuolla Lensin tämän hetken pelillä vieraissa otetaan kauden ensinmäistä voittoa, joten vielä tuolle kertoimelle annan lisäarvoa, kun vieraissakin joukkue on tämän kauden kolmessa ottelussa saanut pallon maalin vain kaksi kertaa ja omissa on kolissut kuusi kertaa. Kun vertaa Valenciennesin alkukauden kotipelaamista niin joukkue on päästänyt sen kaksi maalia joten Lensillä tulee tiukkaaa saada palloa maaliin asti. Tasapeliin korkeintaan Lens voi yltää joten se riski tässä on joten jos haluaa vähän riskiä ottaa pois niin tasapeliä pois tai aasialaiset tasoitukset kehiin.
 7. Eerste Divisie Hollanti jalkapallo Jong Ajax - Waalwijk Cassierra M. tekee ensinmäisen maalin & Jong Ajax voittaa @3.55 Paf Klo 21:00 Koitetaan maanantain erikoista ottaa kotia. Ajaxin Nuorisojoukkue on ollut aivan pitelemätön kauden alussa ja joukkue onkin voittanut kaikki pelaamansa kolme ottelua ja maalierokin on hienot yhdeksän tehtyä ja kolme päästettyä maalia. Vierasjoukkue Waalwijikillä on taas kausi lähtenyt ihan päin vastoin kuin Ajaxilla sillä joukkue on saalistanut vain yhden pisteen ja myös saanut pallon vain kerran maaliin asti. Tämän pelin pitäisi olla kotijoukkueen heiniä ja kun katsoo Kolumbilaisen Cassierran tilastoja niin mies on onnistunut jokaisessa kolmessa ottelussa tekemään maalin ja 2/3 tehnyt ensinmäisen maalin. Onhan tuo pieni otanta, uskon kuitenkin että Cassierran tekee ottelussa maalin mutta siihen sai vielä niin pientä kerrointa joten nostetaan tällä kohteella vähän kerrointa ja mikä on ihan mahdollista osuakkin. Jong Ajax on hävinnyt kotipelinsä viimeksi 31.10.2016 ja viimeiseen 23 kotiotteluun mahtuu myös vain kolme tasapeliä mikä vielä puoltaa kovaan kotipelaamiseen.
 8. Sama homma ei oikein tuonu takaisin päin kun lapulla ja vihjeenä oli Poolin voittoa, pool dnb, pool x2
 9. Valioliiga Englanti jalkapallo Burnley - Crystal Palace Burnley @2.34 Unibet Klo 15:30 Eilinen vihje meni penkin alle niin koitetaan saada tämä kotia. Kotijoukkue Burnley on aloittanut kauden hyvin, varsinkin vieraissa joukkueella on kulkenut kun isoja seuroja vastaan on pistetili karttunut mukavasti mm Chelsea vastaan täysi pistepotti ja Wembleyllä vierailu Tottenhamia vastaan tarttui piste mukaan. Tänään uskon, että tulee kauden ensinmäinen kotivoittokin kun vieraaksi saapuu kauden huonosti aloittanut Crystal Palacen. Kauden ensinmäisessä kotiottelussa joukkue hävisi West Bromwichille, vaikka hallitsi ottelua ja sai maalintekotilanteita luotua mutta ei laukaustakaan maalia päin. Vierasjoukkueella ei ole oikein onnistunut kauden alussa mikään, joukkue kärsii lievästi sanottuna maalinteko ongelmista sillä joukkkue ei ole osunut kolmessa ottelussa vielä kertaakaan ja maaleja kun on päästetty kuusi kappaletta niin eihän tuolla tilastolla otteluita voiteta. Kotijoukkue pääsee otteluun hyvällä kokoonpanolla pelaamaan mutta Palacella on muutama pelaaja jolla on pelaaminen epävarmaa, Zahalla ja Tomkinsillä vielä jatkuu sairasloma. Oma veikkaus on että Palace ottaa ensinmäisen voittonsa kotona joten tänään sitä ei tule saamaan ja Burnley voi olla tämän kauden yllättäjä alkukauden esityksien perusteella joten joukkue ottaa tästä tärkeät kolme pistettä ja kauden ensinmäisen kotivoittonsa.
 10. 8.9

  Ligue1 Ranska jalkapallo Lille - Bordeaux Bordeaux yli 1.5 maalia @2.60 Paf Over 2,5 maalia @2.05 Paf Klo 20:00 Kovasti alkukauden peleissä maaleja tehtaillut vierasjoukkue Bordeaux saapuu haastamaan Lilleä. Bordeaux on pelannut liigapuolella neljä ottelua ja on onnistunut maalinteossa yhdeksän kertaa. Vieraissa joukkue on pelannut kaksi ottelua ja siellä on onnistuttu paremmin maalinteossa kun joukkue on tehnyt kaikista yhdeksästä maalista viisi vieraissa, joukkue on kuitenkin kohdannut vieraissa mm Lyonin jota vastaan joukkue teki jopa kolme maalia. Kotijoukkue Lillellä alkoi kausi voitolla mutta sen jälkeen joukkue ei ole päässyt voitoilla juhlimaan sillä kolmesta muusta ottelusta on tullut kaksi tappiota ja yksi tasapeli ja maaliero edellisessä kolmessa ottelussa on on ikävät yksi tehty maalia ja kuusi päästettyä maalia. Uskon tässä ottelussa Bordeauxin voittoon mutta tasapelin riskiäkin on kun Lille voi kotona haastaa hyvinkin Bordeauxin joten otin tuon maalimäärän tähän otteluun kun uskon sen hyvin toteutuvan. Tähän otteluun myös over 2,5 on myös hyvän pelata kun alkukausi näyttänyt että maaleja on tullut ja Bordeauxin vieraspelaaminen ollut aika maalirikasta peliä. Joukkueiden viimeinen kohtaaminen oli myös maalirikas peli kun peli päättyi 2-3 vierasjoukkue Bordeaux voittoon.
 11. 9.9

  Valioliiga Englanti jalkapallo Manchester City-Liverpool Liverpool @4.4 Veikkaus Liverpool dnb @3.15 Paf Liverpool X2 @2.00 Paf Klo 14:30 Laitetaan ennakkoa jo pystyyn ja kertoimet taskuun, en oikein ymmärrä miksi Pool saa noin isoa kerrointa ja en näe että City olisi noin isompi suosikki joten nyt tankattu sitä viikonlopulle. Liverpool on aloittanut kauden vakuuttavasti, kaksi voittoa ja yksi tasapeli maalieron ollessa 8-3. Joukkue eteni myös Mestarien liigaan vakuuttavasti kaataen Saksalaisen Hoffenheimin maalein 6-3 Kahden osaottelun yhteistulos. Pool on onnistunut kovalla prosenteilla viimeistelmään maaleja kun katsoo alkukauden kilpaottelut (Valioliiga+Mestarien liiga karsinta), viiteen otteluun 14 maalia! Viime ottelu Arsenalia vastaan puolustuskin näytti ihan ok:lta tosin Arsenal kärsii tällä hetkellä pienestä kriisistä, mutta pool jätti kuitenkin Gunnersit nollille. City lähtee peliin vielä ilman joukkueelle tärkeitä pelaajia Sterlingiä ja Walkeria joilla on punaiset kortit alla. Cityn pelaaminen ei ole ollut vielä mitenkään valmista ja vähän on ollut vielä hakemista. Joukkue on kuitenkin ottanut voiton kahdesta ja yhdestä pelistä tullut tasapeli, mikä pistää vähän silmään niin joukkue on ratkaissut viime pelit pelin viimeisellä kolmanneksella. Citylle tulee kova urakka puolustuksella kun kova kolmikko Salah-Firmino-Mane tulee vyöryttämään hyökkäyksiä, kolmikon otteet ovat olleet vakuuttavia ja siinä on Cityn uusille hankinoille Mendylle ja Danilolle ensinmäinen kova testi miten puolustuspelaaminen onnistuu. Itse näen myös Poolin olevan kauden jälkeen paremmin sijoittunut kun City, Pool tulee taistelemaan mestaruudesta ja Citylle jää himmeämmät mitalit jos mitaleille asti pääsee.
 12. 3.9

  Venäjä KHL jääkiekko Magnitogorsk-Barys Astana Ensinmäinen maali Barys Astana @2.45 Paf Klo: 15:00 Kirjotetaan nopea tipsi vielä ennenkun peli pyörähtää käyntiin. Silmään osui kun tilastoja katseli niin Magnitogorsk on lähtenyt alkukauden peleihin vähän dieselimäisesti, ja pelit muutenkin eivät ole varmasti menneet niin kuin ovat odottaneet. Kotijoukkue on pelannut viisi ottelua ja joka kerta joukkue on päästänyt ensinmäisen maalin, joten tuo dieselkone kuvastaa joukkuetta hyvin. Barys on pelannut neljä ottelua ja voittanut niistä kolme ja kun katsoo joukkeen samaa tilastoa niin joukkue on tehnyt 3/4 ensinmäistä maalia joten aika roimasti paremmin lähtenyt pelien alut käyntiin kuin Magnitogorskilla. Myös hyvä kohde olisi Barys Astana voittaa ensinmäisen erän mutta lähden nyt tuolla kohteella tähän otteluun. Tässä nopeat perustelut kohteeseen!
 13. 2.9

  Englanti league one jalkapallo Bury-Scunthorpe Scunthorpe @2.38 Paf Klo 17:00 Kerroin kerenennyt eilisestä tippumaan kun otin sitä, mutta en kerennyt kirjoittaa eilen vielä. Pääsarjat ovat maajoukkuetauolla mutta alemmat sarjat tahkoo menemään pelejä, joten isketään niihin kiinni. Bury on ollut pari edellistä kautta keskiviivan huonommalla puoliskolla ja alkukausi näyttää olevan kanssa vaikeaa ja sarjataulukko näyttää sijaa 18, joten aikalailla samalla kaavalla on joukkueella lähtenyt tämäkin kausi liikkeelle. Burylla kauteen valmistavat harjoitusottelutkaan eivät menneet kovin hyvin. Joukkueessa on ollut vaihtuvuutta jonkin verran kun vertaa vierasjoukkueeseen Scunthorpeen jolla on pysynyt runko kasassa ja muutama uusi pelaaja tullut rinkiin. Vierasjoukkue Scunthorpella kausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja viime viikon vieraspeli Plymouthia vastaan kertoo että ottelut vieraissakin osataan voittaa tulos oli 0-4. Scunthorpella ei pitäisi olla kokoonpanossakaan mitään isoja poisssaoloja ja pääsee hyvällä miehityksellä peliin. Tilastoja kun on tutkaillut ja lukenut ennakkoja tähän otteluun niin Scunthorpe on laukonut sarjan toiseksi eniten maalia päin joten toivottavasti tänää jatkuu sama tahti ja saadaan maalintekopaikkoja luotua. Edelliset neljä ottelua joukkueitten keskinäisistä kohtaamisesta ovat menneet vierasjoukkueen voittoon.
 14. Espanyol - Leganes, Espanyol @2,20 Getafe - Sevilla, Sevilla @2.10
 15. Dinamo Minsk - Tsska Moskova, Tsska Moskova -1,5 @2,03