• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Styge

Jäsen
 • Content count

  108
 • VP-Pistettä

  295 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

59

About Styge

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

822 profile views
 1. Sirius - Kalmar, Sirius @2.15, Alkukauden pelejä vielä mutta Sirius on aloittanut hyvin. Sirius - Kalmar, Sirius yli 1,5 maalia @2.16
 2. Eilinen meni vähän penkin alle, Burnley ei saanut tehtyä sitä maalia ja Nicekin jäi yhden maalin päähän. Kyllä se vain niin on jos joukkue on pelannut tuolla Euroopan liigoja tai Mestarien liigaa niin he eivät ole heti seuraavassa sarjaottelussa ihan parhaimmillaan, joten Celtan peli oli. Tuo näkyi myös Munchenin pelissä vaikka en lyönyt siihen otteluun mitään, mutta siinäkin näkyi ettei Munchenilla ollut täysi motivaatio siinä ja Mainz haki pisteen vieraspelissä siinä. Näitä kannattaa seurata ja niissä on hyviä kertoimia tarjolla altavastaajille. Mikä sen tekee niin oma mielipide tähän on, että pelaajat keskittyvät näihin europeleihin ja heille nämä ottelut ovat tärkeitä. Kysytään keneltä pelaajalta tahansa niin vastaus on aina, että unelma on pelata Mestarien liigaottelu ja marssia kentälle hymnin soidessa. Siellä on myös joukkueille hyvät rahat jaossa joten sekin tekee että niihin panostetaan paljon ja myös lisää paineita. Nyt tullaan siihen kun ollaan keskitytty peliin koko joukkueen voimin ja ottelu pelattu ja kaikki annettu siihen, niin sarjaottelu kun on 3-4 päivän päästä niin onhan siihen taas vaikea kerätä samanlainen motivaatio varsinkin jos ottelu on hävitty/pudottu europeleistä. Tässä vähän omia näkemyksiä ja mietintöjä, varmasti näistä ollaan monta mieltä joten ovat omia näkemyksiä vain.
 3. Sunnuntain kohteita, Burnley - Manchester Utd, BTTS @2.10 Toulouse - Nice, Nice yli 1,5 maalia @2.75 Celta Vigo - Betis, @2.40, vähän riskiveto kun kotijoukkueella on rasitusta alla eurooppaliigasta, mutta Betis vieraissa pelannut kyllä todella huonosti.
 4. Tänään ei kerennyt tänne asti näpytellä kohteita mutta vihjattu pitkäveto osioon. Latina - Spal, Spal @2.02
 5. Italia Serie B jalkapallo Latina - Spal Spal @2.02 Paf Klo 16:00 Vielä pelattava kerroin on tämä niin laitetaan tämä jo tänne. Tässä pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä toisistaan, Spal johtaa sarjaa ja puolestaan Latinalla ei ole pelit kulkeneet ja pitävät perää sarjataulukossa. Kotijoukkueella ei ole pelit kulkenut ja siihen vielä taloushuolet niin kausi ollut aikalailla siinä, 36 ottelusta vain 5 voittoa ja kotona voitettuja otteluita on kolme. Mikä pistää silmään niin Latina on pelannut todella useasti tasapelejä, joten he eivät ole saaneet käännettyä tasaisia pelejäkään voitoiksi. Kotijoukkue kärsii tällä hetkellä 4 ottelun tappioputkessa ja siihen kun lisätään vielä ettei joukkue ole pystynyt voittamaan yhdeksään edelliseen otteluun ja edellinen kotivoittokin on vasta Tammikuulta. Vierasjoukkue Spal on tiukasti kiinni noususta Serie A:han ensi kaudeksi, viisi pistettä erottaa takana tulevat Verona ja Frosinone. Spal on mukavassa kolmen ottelun voittoputkessa ja viime ottelusta kun otetaan se miten toisella puoliajalla joukkue pelasi niin joukkue on vahvoilla. Vaikka sarja on kotivoittoinen ja kotietu on suuri niin Spal on sarjan paras vierasjoukkue ja vastassa on sarjan häntäpäähän jäänyt Latina niin tästä ottelusta olisi otettava tärkeät kolme pistettä ja tukevoittaa johtoaan sarjakärjessä. Kohde menee oikein kun Spal voittaa ottelun
 6. Tämän päiväisiä kohteita FC Inter - IFK Mariehamn, BTTS @1.87 Laval - Strasbourg, vierasjoukkue yli 1,5 maalia @2.27, Sarjan eniten tehnyt joukkue vierailee tänään sarjan häntäpään luona, tulosta en lähde veikkaamaan kun Laval voi vaikka kotona yllättää. Kovakuntoinen Strasbourg on onnistunut viimeisissä peleissä hyvin, 5 edelliseen otteluun tehnyt mukavat 13 maalia. Jos nykyinen vire on päällä niin uskon joukkueen ainakin pari maalia saavan kotijoukkueelle tehtyä.
 7. Mestarien liiga jalkapallo Barcelona - Juventus Juventus +1 ah, @2.18 Paf Klo 21:45 Jokohan saisi oman junan puksuttamaan vihreälle muutaman väärin menneen vihjeen jälkeen. Nyt annetaan hyviä kertoimia Juventukselle tähän peliin, en missään nimessä pidä Barcelonaa noin isona suosikkina tähän otteluun. Barcelonan on lähdettävä peliin heti vihellyksestä vyöryttämään hyökkäyksiä kohti Juventusta, ja sen tiedämme kuinka kova puolustus siellä on vastassa yksi euroopan parhaimmista. Juventus tulee saamaan varmasti hyviä vastahyökkäyksiä pelin saatossa ja en usko siihen että Juve lähtee ihan puolustus taktiikalla illan peliin. Varmasti tässä ottelussa kertoimet varmaa johtuvat Barcan edellisestä Mestarien liiga kotipelistä jossa joukkue nousi melkein mahdottomasta tilanteesta jatkoon, mutta mielestäni Juventus ei sula tässä tilanteessa. Barcan tilanne ei muutenkaan ole kovin herkullinen kun viikonloppuna on toinen kova peli edessä sillä el clasico pelataan sunnuntaina ja siinäkin ottelussa on panosta aikalailla, niin onko jo katseet pikkuisen käännetty siihen suuntaan? En usko Juventuksen tässä pelissä häviävän kahdella maalilla joten mielestäni hyvä kohde pelata tuolla kertoimella, kun maalin tappiostakin panos palautuu. Kohde menee oikein kun Juventus voittaa tai pelaa tasapelin, maalin tappiosta panos palautuu.
 8. Sinkku kohteet Monaco - Dortmund, Monaco dnb @2.30, Monaco on mielestäni tällä hetkellä euroopan yksi kovimmista joukkueista ja kotona vielä erittäin vahva joukkue, joten onhan tuohon kertoimeen pakko tarttua, katsotaan livestä sitten lisää mihin suuntaan peli lähtee menemään. Barcelona - Juventus, Juventus+1 @2.18, Kyllä tämäkin kerroin on aika maukas, en usko kyllä että Juventus peliä 2 maalilla häviää, joten maalin tappiostakin panos kun palautuukin nii tämä on mielestäni hyvä kohde. Juttua pitkävetovihjeissä. St.Louis Blues - Minnesota Wild, St.Louis Blues @2.70, @Kemmuru tästä ottelusta kertoi kaiken oleellisemman ja enemmänkin, kyllä se vain niin on että Minnesota lähtee kesälomille ja tuo kerroin minkä Blues vielä saa niin lapulle vain.
 9. Liigassa pyöräytetään finaalit käyntiin ja siihen päälle vielä Mestarien liigassa ratkaisevat toiset osaottelut! Sinkku Tappara - Kalpa, tasapeli @3.85, kun katsoo joukkuiden kohtaamisia niin edelliset 9 ottelua ovat päättyneet maalin erolla, ja ei ole tänäänkään varmaan kun tuo yhden maalin ero ja voittaja voidaan nähdä hyvinkin vasta jatkoajalla.
 10. Tässä aamu tullut pyöriteltyä kohteita ja tässä muutamia lapulle eksyneitä Sinkku kohteet Preston - Norwich, Preston @2.50, Juttua pelistä pitkävetovihjeissä QPR - Sheffield Wed @2.20, Pieni riskiveto, mutta kotijoukkueella putoamisviivaan alkaa olla eroa ja vierasjoukkue taistelee tiukasti nousukarsintapaikasta. Plymouth - Newport, Plymouth @1.98 Bielefeld - Stuttgart, Stuttgart @2.15 Tuplat Spal - Trapani, Spal @1.70 & Levante - Reus Deportiu, Levante @1.73, Kotivoittoiset sarjat kyseessä ja sarjakärjet kohtaa sarjataulukon huonommalla puolella olevat joukueet. Tänään luotetaan kotivoittoihin kovasti.
 11. Championship Englanti jalkapallo Preston - Norwich Preston @2.50 Paf Klo 17:00 Tässä on tullut seurattua Norwichin kautta ja kirjoteltua tännekkin muutamasta heidän pelistään. Alussa tuli pelattua heille, mutta kausi on ollut pettymys ja pelitaso on ailahtelevaa. Tuohon pettymykseen kuuluu ehdottomasti vieraissa pelaaminen joka ei tunnu luonnistuvan yhtään, edellinen voitto vieraissa onkin helmikuun alussa ja sitä edellinen on viime vuoden syksyllä joka kertoo karua kieltä ja tuolla pelaamisella ei voi pärjätä. Norwichilla on 12 pistettä Championshipin playoffeihin ja pelejä on joukkueella jäljellä neljä, maalierokin joukkueelle ei ole kummoinen joten tämä kausi alkaa olemaan paketissa. Preston on pelannut kotona todella hyvin, ja tällä hetkellä joukkue on yhdeksän ottelun tappiottomassa kotipelin putkessa. Joukkuetta on tullut haastamaan viimeisissä kotipeleissä kuitenkin sarjan kärkipäätäkin ja voittoja on tullut heistäkin, maalierokin viidestä edellisestä kotipelistä on kova 13 tehtyä maalia ja vain kolme päästettyä. Preston on pisteen edellä vierasjoukkuetta joten heilläkin alkaa olemaan nousukarsintajuna mennyt. Vedonlyönnissä pitää ottaa opikseen edellisistä tappioista ja kun Norwichia on tullut pelattua vieraissakin ja kun se peli ei vieraissa vain luonnistu ja Preston on pelannut kotona vakuuttavasti ja kerroin on noin kova kotona niin sitä on ehdottomasti laitettava lapulle. Kohde menee oikein kun Preston voittaa ottelun.
 12. Täytyy myöntää että eilinen päivä oli mielenkiintoinen kun mukava tasuri tupla menee lisäajalla, Ranskassa mellakoidaan ja Saksassa ei saada pilkustakaan maalia. Mutta tämmöistä tämä välillä on, tänään taas mukavasti jalkapalloa pelataan ja katsellaan tässä mitä lapulle asti löytyy.
 13. Herätellään tämäkin blogi, lätkin taas tänne kohteita mitä tulee päivän aikana pelattua. Sinkku kohtee Manchester Utd - Chelsea, Chelsea @2.98 Betis - Eibar, Eibar @2.83 Bremen - Hamburger SV, Bremen @2.20 Tuplat Bastia - Lyon, Lyon @1.77 & Darmstadt - Schalke, Schalke @1.77 Leganes - Espanyol, tasapeli @3.10 & Valencia - Sevilla, tasapeli @3.60 Olipas mukava kun Espanyol teki maalin 90+2
 14. Ligue2 Ranska jalkapallo Lens - Auxerre Kotijoukkue yli 1,5 maalia @2.04 Paf Klo 16:00 Jatketaan vielä Ranskan maalla vaikka eilinen meni miten meni. Kotijoukkue Lens on kovassa vireessä ja taistelee suorasta nousupaikasta. Lens on onnistunut maalinteossa hienosti, kuuteen edelliseen otteluun on paukutettu 15 maalia. Edellinen ottelu toki nosti tulosta kun joukkue teki vieraissa peräti kuusi maalia. Kotijoukkue on myös jaetulla toisella sijalla sarjassa tehtyjen maalien taulukossa. Auxerrella viimeiset pelit ovat olleet vaikeita ja voittoja on tullut vain yksi viiteen edelliseen otteluun ja tänäänkin kun vielä vieraissa pelataan kovassa kunnossa olevaa Lensiä vastaan niin vaikea ottelu tulee heille tänään. Vierasjoukkue on pelannut vieraissa kaksijakoisesti, mutta sarjasijoitusta kun katsoo niin joukkue ei ole kovin paljon päästänyt maaleja joka pistää pienen riskin tähän kohteeseen. Toki tässä on molemmilla joukkueilla panosta kun Lens pelaa suorasta noususta ja Auxerre pelaa putoamista vastaan ja on vielä pisteellä viivan yläpuolella. Voittoon tässä uskon kotijoukkueelle kotikenttäedun myötä, mutta paremman kertoimen saa tästä kohteesta ja on voiton myötä ihan mahdollinen. Kohde menee oikein kun Lens tekee ottelussa vähintään kaksi maalia.
 15. Ligue2 Ranska jalkapallo Laval - Reims Reims @2.23 Paf Klo 21:00 Lähdetäänpä hakemaan vierasvoittoa tästä ottelusta. Ligue2 on todella tasainen kun kuuden kärki on kuuden pisteen sisällä toisistaan, joten jokaisessa pelissä on heillä tärkeät pisteet jaossa. Yksi joukkue heistä on vierasjoukkue Reims joka on tällä hetkellä viidennellä sijalla ja viisi pistettä sarjakärjestä. Laval on jumahtanut sarjajumboksi, pelit eivät ole kulkeneet kovin hyvin kun kauden peleistä on saatu vain neljä voittoa, joukkue on kyllä aika tasapeli herkkä joukkue kun 32 ottelusta 15 pelistä on pelattu tasapeli. Lavalin viisi edellistä kotipeliä kertoo tuosta tasapeli joukkueesta kun tulos on 4 tasapeliä ja yksi häviö. Kotonakaan kotijoukkueen pelit eivät ole menneet varmastikkaan niin kuin ollaan toivottu kun 15 kotiottelusta on otettu vain 2 voittoa. Reims on pelannut vieraissa ihan mukavasti, viisi edellistä vieraissa pelatusta pelistä tulos on kolme voittoa ja kaksi tasapeliä. Tässä olisi Vierasjoukkueen mahdollisuus saada sarjajumbosta tärkeät kolme pistettä, joka nostattaisi joukkueen hetkellisesti ainakin sijalle kolme ottelun enemmän pelanneena. Pieni riski tässä on tuo tasapeli, mutta panoksia kun katsoo niin prosentit menevät Reimsin suuntaan joten tuolla kertoimella vielä pelattava kohde. Kohde menee oikein kuin Reims voittaa ottelun.