• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

     + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Styge

Jäsen
 • Content count

  131
 • VP-Pistettä

  347 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  7

Styge last won the day on April 21

Styge had the most liked content!

Maine

67

About Styge

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

950 profile views
 1. Se olisi tämä kausi aikalailla paketissa ja syksyllä sitten palataan asiaan taas pitkävetovihjeiden osalta ja tännekkin jos sais päiviteltyä useammin kohteita. Plussalle jäätiin vihjestä tänne ja vuoden alusta aloin pitämään omaa kirjanpitoakin. Oma kirjanpito näyttää vuoden alusta 469kpl vetoa ja palautusprosentti 106.1% joten plussalla sielläkin. Pitkään oltiin 110% palautuksella mutta loppukausi oli vaikeaa itsellä. Nyt kun futiksessa siirtoikkuna aukeaa heinäkuussa niin pitää seurata tarkkana mitä tapahtuu. Jääkiekossa ainakin kotimaisessa liigassa tulee melkein päivittäin uusia siirtouutisia ja myös ulkomaisia sarjoja katsotaan miten siellä joukkueet vahvistuvat. Kausivetoja ei ole hirmuisesti tullut tehtyä mutta ainakin Laligan puolella Atletico Madridin voittoa tulee otettua kertoimella @51 mestariksi, ihan mahdollistahan tuo on kun kovia nimiä joukkueessa on ja kausi kun lähtisi heti alusta asti kulkemaan eikä pahemmin kuoppia tulisi matkan varrella.
 2. Coppa Italia jalkapallo Juventus - Lazio Juventus yli 1,5 maalia @2.23 Paf Klo 22:00 Juventus lähtee hakemaa tänään kauden ensinmäistä pokaalia kolmesta mahdollisesta, Mestarien liiga, kotimaan liiga ja kotimaan cup. Mukavaa kerrointa tarjotaan tuolle maalimäärälle ja kun Italialaiset joukkueet vastassa niin maaleja tulee aika usein mukavasti. Kotijoukkue on onnistunut maalinteossa hyvin tällä kaudella kun luin yhdestä otteluennakosta, että joukkue on tehnyt viimeisissä 41 ottelussa maalin 40 ottelussa joten maalinteko ei pitäisi olla ongelma joukkueelle. Vierasjoukkue Laziolle ei ole tulossa helppo ilta, joukkueen viisi edellistä ottelua on ollut aika maali-ilottelua kun joukkue on päästänyt 10 maalia ja tehnyt 11 maalia. Tänään kun vastaan asettuu omasta mielestäni yksi euroopan parhaista puolustuksista niin maalinteko tulee olemaan vaikeaa ja siihen kun lisätään se että puolustus ei ole ollut mitään parasta edellisissä otteluissa niin uskon tuon maalimäärän toteutuvan. Finaalit ovat toki erilaisia kun perus sarjaottelut ja ottelusta voi tulla tarkkaa pelailua ja virheitä vältellään, mutta on tuo Juventus tällä hetkellä niin kovassa kunnossa että pokaalia taitaa vanha rouva nostella tänään. Tästä parempaa kerrointa kun Juventuksen voitosta siis. Kohde menee oikein kun Juventus tekee vähintään 2 maalia.
 3. LaLiga Espanja jalkapallo Espanyol - Valencia Espanyol @2.37 Coolbet Klo 17:00 LaLigan päivän ensinmäisessä ottelussa kohtaavat keskikastin joukkueet jossa Espanyol isännöi Valenciaa. Espanyol isännöi tämän kauden viimeisen kerran sarjaottelussa kotona, ja kummallakaan joukkueella ei ole enään sen kummempia panoksia pelissä kuin lopulliset sijat sarjataulukon keskivaiheilla. Vierasjoukkue Valencialla on ollut vaikea kausi, alkukausi lähti käyntiin erittäin huonosti mutta kevät on näyttänyt hieman jo paremmalta. Vieraspelaaminen on ollut Valencialle vaikeaa kun katsoo joukkueen 10 edellistä vierasottelua niin tilasto on aika murheellinen 2-2-6, vaikka joukkue on onnistunut maalinteossa vieraissa niin omissa verkko on heilunut noissa kymmenessä ottelussa 20 kertaa mikä on liikaa ja kertoo ettei vieraista ole pisteitä tullut mukana. Espanyol on tuttu näky jo sarjataulukon keskivaiheilla, olisin halunnut nähdä joukkueen pari sijaa ylempänä ja olisi siihen ollut hyvät mahdollisuudet kun joukkue olisi alkukauden tasapelit saanut taisteltua voitoiksi. Kotona joukkue on onnistunut, mutta sarjan kärkeä vastaan joukkue ei ole saanut haastettua niin hyvin kun olisin odottanut, edelliset kotipeleissä Barcelona ja Atletico Madrid kävi hakemassa pisteet. Mikä kertoo hyvästä kotipelaamisesta niin tilastot ovat 10 edellisestä kotipelistä 6-1-3 ja kotona maalintekokin on onnistunut hyvin poislukien edelliset kaksi ottelua juurikin Barcelonaa ja Ticoa vastaan joukkue jäi nollille. Oma näkemys on että vaikka ottelussa ei ole isoja panoksia niin uskon Espanyolin halauavan pelata viimeisen kauden kotiottelun kotiyleisölle ja ottavan voiton, ja Valencian vaikean vieraspelaamisen kanssa en usko että tulee tänään siihen parannusta. Kohde menee oikein kun Espanyol voittaa ottelun.
 4. Ligue2 Ranska jalkapallo Niort - Strasbourg Strasbourg -1,5ah @2.90 Paf Klo 21:30 En yleensä pelaa jalkapallossa tasoituksilla varsinkaan - merkkisenä, mutta tänään tuota on kyllä pelattava. Kerroin on kyllä vähän laskenut kun on ollut vähän päälle 3. Tänään voi jo jotain sijoja ratketa Ligue 2:ssa, mutta uskon että vielä ensi viikolla viimeisellä kierroksella on vielä isot panokset. Strasbourg nousi tälle kaudelle Ligue 2 ja on taistelemassa noususta ensi kaudeksi maan pääsarjatasolle, mikä olisi hieno suoritus joukkueelta. Kotijoukkueella ei ole enään panosta kun joukkue on keskikastissa mutta lopullinen sija ei kuitenkaan ole vielä varma. Niortilla on viiden ottelun voitoton putki päällä ja edelliset kaksi kotiotteluakin joukkue on hävinnyt 0-3 tuloksella. Niort kärsii myös maalittomuudesta sillä joukkue on tehnyt neljään edelliseen otteluun vain yhden maalin ja kun katsotaan vielä edellisiä otteluita niin ei ole joukkue niissäkään maaleilla mässäillyt. Vierasjoukkue lähtee varmasti voittoa hakemaan mikä takaisi erinomaiset lähtökohdat ensi viikon viimeiselle kierrokselle kun joukkue kohtaa kotona Bourg Peronnasin jolla ei ole enään myöskään panosta otteluissa. Strasbourgilla on vieraissa ollut vähän parantamisen varaa mutta kun lisätään panokset mistä pelataan ja kotijoukkueen ''motivaatio'' ei ole välttämättä ihan tapissa asti sekä kuntopuntarikin näyttää viimeistä sijaa edelliset viidessä ottelussa niin odotan että vierasjoukkue vie ottelun ja ihan mahdollista se on tehdä kahden maalin voitolla. Kohde menee oikein kun Strasbourg voittaa ottelun kahden maalin erolla
 5. 8.5

  Ligue 2 Ranska jalkapallo Lens - Strasbourg BTTS @1.90 Paf Klo 21:45 Kierrokset käy vähiin Euroopan jalkapallosarjoissa ja vielä ratkotaan lopullisia sijoja. Ligue 2 sijat tullaan ratkaisemaan aina viimeisille kierroksille saakka kun top 6 joukkueet ovat neljän pisteen sijalla ja tämän päivän jälkeen kaikilla joukkueilla on kaksi peliä jäljellä. Lens saa tänään hyvässä vireessä olevan Strasbourgin joka johtaa tällä hetkellä sarjaa. Kotijoukkueella on viimeiset viisi peliä ollut vaikeaa kun joukkue on saanut vain kaksi voittoa ja kolme tappiota tullut. Strasbourg on taas onnistunut viime peleissä hyvin, joukkue porskuttaa seitsemän ottelun tappiottomassa putkessa ja maaleja joukkue on onnistunut tekemään viiteen edelliseen otteluun huimat 11 maalia kun Lens on samaiseen ottelumäärään tekemään 8 maalia. Lens on onnistunut mukavasti maalinteossa kotona kun 17 kotiottelussa joukkue on tehnyt 24 maalia ja kun vierasjoukkuekkin on onnistunut vieraissa tekemään maaleja ihan mukavasti ja on tällä hetkellä kovassa kunnossa niin uskon molempien tänään onnistuvan tekemään maalin. Lens on jäänyt tällä kaudella maaleitta kotona neljä kertaa ja Strasbourg vieraissa jäänyt maaleitta samaiset neljä kertaa 17 ottelusta. Vielä muuta höpinää, Strasbourg elää muutenkin jänniä aikoja kun joukkue nousi tälle kaudelle toiseksi korkeimmalle sarjatasolle ja nouseeko he heti ensinmäisellä yrittämällä maan pääsarjaan ensi kaudeksi?
 6. 7.5

  Bundesliga Saksa jalkapallo Hamburger SV - Mainz Hamburger SV @2.48 Coolbet Klo 16:30 Tämä peli on molemmille joukkueille todella tärkeä, kun joukkueet taistelevet karsintaa/putoamista vastaan. Molemmilla joukkueilla on menossa vähän heikompi jakso kun vierasjoukkue Mainz on saanut raavittua vain yhden voiton edelliseen yhdeksään otteluun ja kotijoukkue kärsii kolmen ottelun tappioputkesta. Hamburger on pelannut kotona tämän vuoden puolella hyvin, vain yksi tappio on tullut ja se tuli edellisessä kotipeliä Darmstadtia vastaan. Muutenkin kun katsoo kotijoukkueen esityksiä kotiareenalla niin meno näyttäää hyvältä mm. Hoffenheim on kaadettu viime kuun alussa mikä olis iso voitto joukkueelle. Mainz tilanne on heille aika uusi, joukkue on kuulunut Bundesligan keskikastiin tai top 6 joukkueisiin viime kausina ja nyt he pelaavat putoamista vastaan. Vieraissa joukkueella ei ole kulkenut ja voittoja on tullut vain kolme ja tappioita kymmenen kappaletta, se kertoo aika paljon missä joukkue menee nyt. Molemmille joukkueille on siis tässä ottelussa enemmän kuin kolme pistetä tarjolla sillä joukkueet ovat samoissa pisteissä, maalieron turvin Mainz on karsintaviivan yläpuolella ja otteluita on enään tämän pelin jälkeen jäljellä kaksi. Näissä otteluissa uskon, että kotiedulla on merkitystä paljon ja kun puhutaan Bundesligasta niin siellä kotipelietu on iso sekä Hamburgerin kovasta kotipeli kunnosta. Kohde menee oikein kun Hamburger SV voittaa ottelun.
 7. 6.5

  Primeira Liga Portugali jalkapallo Maritimo - FC Porto BTTS @2.02 Coolbet Klo 22:30 Maritimo pelaa hyvää kautta ja taistelee paikasta eurokentille ensi vuodeksi, vierasjoukkue Porto puolestaan taistelee sarjavoitosta. Maritimon sijoitus johtuu paljon kotipelien tuloksista, sillä joukkue on kaatanut mm. sarjakärki Benfica, Braga. Mikä vielä kertoo tuosta hyvästä kotipelivireestä niin joukkue on hävinyt vain kaksi ottelua kotiluolassa. Maalintekokin on kotona sujunut Maritimolta hyvin ja kolme kertaa jääty maaleitta vain. Porto saapuu pienelle Madeiran saarelle haastamaan ja yrittämään rikkomaan tuota kotitaikaa. Porto tarvitsee pisteitä joka pelistä jos meinaa saada Benfican kiinni ja mennä vielä ohikin. Vieraissa joukkue on hävinnyt vain kerran mutta tasapelejä joukkueelle on kertynyt aika monta, tarkalleen kuusi kappaletta. Porto on päästänyt vieraissa vain kuusi maalia mikä on todella vähän, mutta uskon kotijoukkueen maalin saavan tästä huolimatta. Joukkueitten kohtaamiset ovat olleet tasaisia ja vaikka on ollut tasaisia niin on molemmat onnistunut maalinteossa. Tähän otteluun olisi voinut ottaa Maritimoa tasoituksilla mutta tästä kohteesta sai hyvän kertoimen ja uskon että kotona Maritimo saa pallon Porton verkkoon. Vielä mietinnässä on kotijoukkue yli 1,5 maalia mistä saisi @4,90 mikä ei ole kyllä mikään mahdoton kun kotona joukkue pystyy haastamaan Porton.
 8. 4.5

  Eurooppa-liiga jalkapallo Celta Vigo - Manchester Utd BTTS @2.07 Paf Klo 22:05 Kerroin on vähän kerennyt tippumaan kun aamulla sain @2.12 mutta ei päässyt kirjottelemaan vielä. Tänään pelataan toinen välieräpari, kun eilen kohtasi jo Ajax-Lyon. Tästä parista en usko että tulee eilisen tapainen maalikarkelot, Manu on pelannut aika pienimaalisia pelejä viime aikoina ja tänään vieraissa varmaan yrittää pitää lukemat maltillisena. Kotijoukkue oli viikonlopun sarjaottelussa täysin altavastaaja kun vastassa oli Ath. Bilbao ja hävisi ottelun kotona 0-3, mutta joukkue lepuutteli mm. ykköstykkiä Aspasia. Kotijoukkue kärsii tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkesta ja varmasti lähtee tänään nälkäisenä haastamaan Manua. Celta haluaisi tästä turnauksesta varmasti myös tulosta kun kotimaansa sarjassa joukkueella ei ole enään panosta ja tässä on vielä mahdollisuudet finaaliin asti. Manulla sen sijaa on vielä kotimaansa sarjassa vielä panoksia ja luulen, että lähtevät tähän otteluun hakemaan hyviä lähtökohtia ensi viikon kotipeliinsä ja tärkeää vierasmaalia. Molemmat joukkueet ovat jäänneet vain kerran maaleitta tämän kauden Eurooppa-liigassa kun otteluita on tähän mennessä pelattu 12 kappaletta. Peli tulee olemaan tasainen ja tulosta lähden veikkaamaan niin 1-1, toinen vaihtoehto on 2-1 kotijoukkueen täytyy voittaa ottelu kun vieraissa tulee olemaan Englannissa vaikea peli edessä ja en usko että Celta pystyy otteluaparia ratkaisemaan siellä. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin.
 9. Nyt ei ole oikein tahtonut osua millään, mutta etiäpäin Verona - Vicenza, Verona @1.63 Lens - Laval, BTTS @2.02
 10. Celta Vigo - Ath. Bilbao, BTTS @1.92
 11. 30.4 Eibar - Leganes, BTTS @2.04 Fleetwood - Port Vale, Fleetwood @1.67 Scunthorpe - Coventry, Scunthorpe @1.60
 12. Alkuun voisi etsiä sitä mestaria kertoimia olisi alla ja niistä voisi heittää vähän suosikkia vai tuleeko yllätyksiä? Canada@3.10 Ruotsi@3.20 Venäjä@4.70 Suomi@9.00 Usa@11.00 Tsekki@13.00 Sveitsi@50 Slovakia@90 Tanska@200 Valkovenäjä@200 Norja@200 Saksa@200 Latvia@300 Italia@800 Ranska@800 Slovenia@800
 13. Tänään on paljon jalkapalloa luvassa. Kohteet ovat aika haastavia kun tähän aikaa keväästä alkaa jollain joukkueilla olla paljon panosta esim putoamista vastaan tai päinvastoin nousukarsintaa. Ja mikä on motivaatio vastapuolen joukkeella jolla ei ole pelissä oikein enään panosta. 29.4 kohteita Crystal Palace - Burnley, Crystal Palace @1.83. Juttua pitkävetovihjeissä Yeovil - Stevenage, Stevenage @2.35 Levante - R. Oviedo, BTTS @2.43 Plymouth - Crewe, Plymouth @1.75 Reading - Wigan, Reading @1.85
 14. Serie A Italia jalkapallo Atalanta - Juventus BTTS @1.97 Paf Klo 21:45 Juventuksella voi olla jo vähän katseet kääntynyt ensi viikolla pelattavaan Mestarien liiga välieriin, joten voi olla jotain kierrätystä luvassa tähän otteluun vaikka kaikki kovat nimet lähteekin reissuun. Mestaruutta ei ole vielä varmistettu mutta aikalailla se on heidän, joten senkin takia voi vähän lepuuttaa avainmiehiä. Atalanta on ollut kyllä mukava piristys Serie A:ssa tällä kaudella, yleensä joukkue on nähty keskikastissa tai taistelemassa putoamista vastaan nyt joukkue taistelee europelipaikoista. Vaikka kotijoukkueella on kova työ tänään edessä murtaa Juventuksen puolustus niin kyllä maali on ihan mahdollinen kotiyleisön edessä. Kotijoukkue on jäänyt kotona maaleitta tällä kaudella vain kaksi kertaa ja harvassa ovat kerrat myös jos katsotaan koko kauden pelit. Kaikki tietävät kuinka paljon vierasjoukkueen puolelta löytyy maalintekovoimaa joten siitä en usko että tämä kohde menisi väärin. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin.
 15. Ei Malmö eilen oikein vakuuttanut, mutta uutta matoa koukkuun 28.4 Atalanta - Juventus, BTTS @1.97, Voi olla että Juventuksella katseet jo ensi viikon Mestarien liiga otteluun, jotain kierrätystä varmaankin luvassa. Atlanta pelannut hyvän kauden ja 2 kertaa jäänyt kotona maaleitta tällä kaudella.