Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Juha Mieto

Jäsen
 • Viestejä

  330
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  13
 • Pistettä

  350 [ Lahjoita ]

Maine

143

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Suomifutis, Jenkkikoris

Vierailijat

2 690 Profiilivierailua
 1. Kausivetojen seuranta

  Olisko sittenki pitäny luottaa vaan Vegasiin No joo, en kyllä itekkään uskonu mitenkään jengin pääsevän finaaliin, ihan järkeväthän nuo seiftit oli
 2. Yhdessä ojaan!

  McTaavetti ja Känädä @1.90 Ojaan ja lujaa
 3. Huhtikuun vihjauskilpailu

  Kemmu ja Jackson, minut voi huoletta jättää pois tuloksista täktä kuulta, en ole jaksanut vihjata enkä taida jaksaakaan kun on muita juttuja. En siis ole mukana vaikka ilmoitinkin
 4. Suomifutis

  18.4. SJK - HJK o2.25 @1.92
 5. Suomifutis

  Eilen: MIFK - HJK o1.25 (live) Tänään: TPS - SJK o2.25 @1.98 ja 2 ah -0.25 @2.03 Löytyy myös ylikertoimen puolelta ja sieltä muutama sanakin perusteluja.
 6. Kadonneet / hiljentyneet VP:läiset

  On vain 3 legendaa. 1. @Esala Hall of famen kunniajäsen. Tennistipsien palautusprosentti 600% 2. @Jode007 Rekkamies joka ei koskaan unohdu vaikka betsejä ei enää laitakaan. Slottikuoppaukset ja paljumilffit muistetaan myös. 3. @Shorty Venäjän naislentopallon 4. divarin erikoismies. Ei ole lajia tai sarjaa jota tämä herra ei tunne.
 7. Suomifutis

  8.4. HJK - Ilves 1 ah -1.5 @2.15 KuPS - Honka 2 ah +0.5 @2.15 Honkaan ei enää löydy peliä, mutta merkkaan sen seurantaan kuitenkin. Lahti - TPS o1.5 @1.93 (live) HJK - Ilves 1 ah -0.25 @1.98 (live)
 8. 8.4

  Jalkapallo, Veikkausliiga HJK - Ilves Alkamisaika: 17:00 Pelivalinta: HJK -1.5 @2.15 (Unibet) Se on varma kevään merkki, kun Vekeliiga potkaistaan käyntiin huhtikuussa. Avauskierrokselta löytyi pelattavaksi noussut kerroin. Unibetiltä saa selvää toppia HJK:n kahden maalin voitosta ja se napataan kiinni. Kerroin avattiin 1.88 tasolla ja en oikeastaan ole varma miksi se on unipaffilla noin hyvin noussut, mutta yli kahden kerroin kelpaa minulle vetoon. HJK on aina avannut kautensa lujaa ja varsinkin kotona. Viime kaudella se murskasi VPS:n peräti 5-0. HJK on tälläkin kaudella ylivoimainen suosikki ja materiaaliltaan toiselta planeetalta kuin muut. Nyt se kohtaa viime kaudesta heikentyneen Ilveksen. Etenkin Tendengin lähtö oli iso kolaus tamperelaisjoukkueelle. Uskon, että HJK avaa kautensa lujaa kotonaan ja Ilves jää tässä kapealla materiaalillaan jalkoihin. 2.15 kerroin on maistuva ja se otetaan.
 9. Suomifutis

  7.4. VPS - Inter btts @1.95 Tämä valintana lopulta, mietin kauan Inter +0 kanssa...
 10. 3.4.

  Jääkiekko, Liiga Kärpät - HIFK Alkamisaika: 18:30 Tekee ottelussa pisteen: Vili Sopanen Valinta: EI Kerroin: 1.60 En nyt jaksa alkaa liikaa jauhamaan, perusteluja löytyy lisää edellisistä Sopas-vihjeistä. Mutta tosiaan Vili Sopasen ainoa tilastomerkintä pudotuspeleistä on 2+10 minuuttia päähän kohdistuneesta taklauksesta. En usko, että meininki muuttuu Jyppiä kovempaa vastustajaa, Kärppiä vastaan. Sopanen pelaa kolmosketjussa Malisen ja Engbergin kanssa ja tuo ketju on ollut ylivoimaisesti HIFK:n heikoin hyökkäyspäähän. Malinen on sentään jotain saanut aikaiseksi, mutta Sopanen vain muutaman löysän laukauksen ja muuten pyörinyt pelin ulkopuolella. Mielestäni Unibetin kerroin kelpaa peleihin, sillä Raksilassa koko HIFK:n maaliodottama ei ole suuri ja Sopasen piste on epätodennäköinen HIFK:n muutamaan maaliin. Tarjoiltiin tyhjää maalia ja siitä ei Vilikään voinut epäonnistua
 11. Suomifutis

  2.4. HJK - Honka BTTS @2.50 HJK - Honka 2 ah +1 @2.38
 12. 2.4

  Jalkapallo, Suomen Cup HJK - Honka Alkamisaika: 18:30 Pelivalinta: Both teams to score Kerroin: @2.50 (bet365) Hetkonen betti, mikä tämä kerroin on olevinaan??? Kaksi todella hyökkäysvoimaista joukkuetta ottavat Telialla tänään yhteen ja btts kerroin on todella kova. Lumisateeseen lienee tässä nyt ylireagoitu bookkereiden toimesta. Sateen pitäisi heiketä hieman iltaa kohti ja en näe siitä koituvan niin suurta vaikeutta maalintekoon kun bookkerit luulevat. Molemmilta löytyy kovia maalintekijöitä: HJK:n uusi hankinta brasialialainen Klauss on onnistunut jo heiluttamaan verkkoa muutamassa pelaamassaan ottelussa ja lisäksi joukkueesta löytyy muita kovia hyökkäyspään osaajia Pelvas, Mensah, Riski yms... Hongan hyökkäyspeli on tänä vuonna toiminut myös hyvin ja HJK:n tapaan joukkue on tehnyt maalin jokaisessa vuonna 2018 pelaamassaan ottelussa. Joukkueen ykköstykki on kovaa jälkeä viime kaudella tehnyt Masar Ömer ja joukkueesta löytyy myös muita ratkaisijoita, kuten sähäkkä Youness Rahimi, joka iski tärkeän maalin SJK:n verkkoon puolivälierässä. Mielestäni btts-kerroin on todella iso lumisateesta huolimatta ja ehdottomasti kokeilun arvoinen.
 13. Maaliskuun vihjauskilpailu

  Onnittelut Moiskulle! Ja @Jackson mikä olisi palautus jos otettaisiin vain alle 5-kertoimiset vedot huomioon? Ihan mielenkiinnosta kyselen.
×