• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Petsaaja

Jäsen
 • Content count

  178
 • VP-Pistettä

  216 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

61

About Petsaaja

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
 • Erikoisalaa
  Suomifutis

Vierailijat

785 profile views
 1. Nimimerkille @Garyy
 2. Pitikin alkaa kikkailemaan MP:n suoran voiton sijasta Olisi saanut @15 helppoa rahaa, mutta ei kelvannut...
 3. Sen verran yllätyksiä on tapahtunut, että haistellaan tänään MP-Lahti kamppailuun ht/ft X/1 @45 puhtaana kokeiluna.
 4. Noniin jos sitä jaksais tällä viikolla taas tuplailla... Tuplausjono 1 Ma: Munchen 1860 - Nürnberg BTTS @1.88 (CO) Tuplausjono 2 Ma: Södertälje - Timrå @1.92 (NB) Tuplausjono 3 Ma: Orleans - Lens @2.48 (UB)
 5. Kenenköhän pitäisi opetella lukemaan... Tuossa ei mainita etteikö kohdetta voi vaihtaa. Tuossa kerrotaan miten toimia jos matsi peruutetaan tai luovutetaan. Kestä häviösi kuin mies äläkä marmata. PS. Itsekin hävisin viime viikolla viimeisenä päivänä
 6. Nyyh nyyh, ei tuossa mainita etteikö voisi uutta kohdetta ottaa ennen kuin aikaisempi alkaa. Muutenkin, aivan naurettavaa tämä jokaviikkoinen itku tuplauskisan hävinneiltä... Moisku voitti, onnea sinne!
 7. Tulihan se ensimmäinen huti sieltä. 1-0 riitti kalakukoille. 18.2. Hupikohteet: Legirus Inter - TPS @1.80 KPV - RoPS @2.30
 8. 17.2. Hupikohteet: KuPS over 2.5 @1.85 Kupsukoilla paras mahdollinen kokoonpano ja Hakalla puolustuksessa poissaoloja. Pitäisi olla shortyn sanoin "kirkkokohde".
 9. Hahhah hinnatonta lukea näitä näin jälkikäteen Kyseinen nikki siis paljastui vetomestarin syynin jälkeen anakondaksi
 10. Mannyn mankeli vol. 2
 11. Onneks oli sentään seiftit... Pelsut kusivat 13 pisteen johdon