• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Suomen helpoin talletusbonus Unibetille. Talleta 40€, pelaa 120€:lla (Tarjous loppuu 31.7!)   14.02.2016

   Saimme yhden markkinoiden kovimman bonuksen ainoastaan VihjeParatiisin käyttäjille. (Tarjous voimassa vain 31.7 asti!) TEE TILI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja lue ohjeet alta. (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä)   Erikoistarjous! Triplaamme ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön! Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!
   Kuinka lunastan bonukset?
   1.    Täytä rekisteröitymislomake klikkaamassa TÄSTÄ ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä ehdot ja säännöt. (Jos linkki ei toimi, ota adblock pois päältä)
   2.    Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi triplaten ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka.
   3.    Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.
   4.    Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.
    

Petsaaja

Jäsen
 • Content count

  261
 • VP-Pistettä

  353 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  12

Petsaaja last won the day on June 10

Petsaaja had the most liked content!

Maine

105

About Petsaaja

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
 • Erikoisalaa
  Suomifutis, Jenkkikoris

Vierailijat

1 499 profile views
 1. Voithan sä aina laittaa vaikka C4seyNeis4tilla tai oddsportallilla ja mitä näitänyt olikaan
 2. 16.7. Tänään lähdetään kokeilemaan siipiä Veikkauksen monivedossa, sillä siellä on bonusrahaa tarjolla. Meikäläisen valinnat näkyvät alla. Kertoimet vaihtelevat 5000-20 000 välillä, joten osuessaan 5 sentin rivipanos toisi vähintään 250e, parhaimmillaan tonnin. Mutta katsotaan rauhassa miten käy Lisäksi kaksi pre match peli-ideaa: Ilves - HJK 1 ah +0.5 @2.00 HJK:n europeliruuhka tuo omat haasteensa ottelulle ja Ilves ei ole täydellä Tammelan Stadionilla helppo kaadettava. Mielestäni tässä on kertoimissa jonkin verran ilmaa, vaikka klubia vastaan pelaaminen on aina ikävää, sen verran dominoiva joukkue on Suomen kentillä. VPS - Inter btts @2.06 Peli, jossa ei todennäköisesti paljoa peruutella. Näkisin btts-vedon toteutuvan hieman useammin kuin kerran kahdesta, siksi kyseessä on ylikerroin johon myös tartutaan. Näiden lisäksi ideana olisi ottaa livestä SJK ja/tai over myönteistä vetoa. Livestä siksi, että ensinnäkin kertoimet ovat turhan alhaalla enne ottelua ja toiseksi JJK:lla on tapana sinnitellä pelissä mukana 30-45 min, mutta viimeistään lopussa on yleensä taito ja kunto loppunut.
 3. On taas unohtunut osittain päivitellä, laitan pari vetoa mitä on tullu vedettyä tänne seurantaan. Suurimman osan olen kyllä chattiin tipsannut. 8.7 Inter -1.0 @1.64 9.7. Jaro @1.80 15.7. TPS + KPV tupla @2.55 AC Oulu +0.5 @2.06 (live) Tänään tulee vedot taas ajoissa myös tänne ja yritän jatkossa myös pyrkiä samaan.
 4. Kokoonpanojen suotuisuuden vuoksi napataan kakkosesta pelattavaksi noussut kohde TP-47 -1.25 @2.12
 5. Kakkosesta testiin VIFK @2.10 Veikkauksella tippunu 1.88 mutta pahvilta ja betiltä esimerkiksi vielä yli kakkosta. Pieni ylikerroin mielestäni. Ja kirjataan nyt seurannan vuoksi torstain kohteet: HJK -1.0 @1.75 PS Kemi - RoPS btts @1.85
 6. Jalkapallo, Eurooppa Liigan karsinta Kohde: Connah Quay - HJK Alkamisaika: KLO 21:00 Pelivalinta: HJK -1.0 ah Kerroin: 1.75 (bet365) Joukkueiden välinen tasoero on selvä. HJK on sen verran selvä suosikki, että kelpaa tässä vihjeeksi asti. Esimakua Suomen ja Walesin liigan kärkijengien voimasuhteista saatiin kun HJK löylyytti pari vuotta sitten Bangor Cityn yhteismaalein 13-0. Nyt vieraissakin joukkue on niin selvä suosikki, että mielestäni 1.75 kerroin -1.0 tasoitukselta kelpaa mainiosti peleihin. Maalin voitolla panos siis palautuu, mutta uskon vähintään kahden maalin voittoon. HJK:n kokoonpanotilanne on otteluun hyvä, ainoastaan Pirinen ja Atom puuttuvat ihanne-avauksesta. Connahin pojat kaatoivat kylläkin viime vuonna melko kovan Staebakin vieraissa, joten pienet yllätysmahdollisuudet ovat ottelussa. Walesilaisten rosteri on tosin tuosta huonontunut ja muutamia avainpelaajia siirtynyt muualle. Toki klubilta myös Morelos on kokenut saman kohtalon. Täytyy kuitenkin muistaa, että nyt vastakkain ovat amatöörit ja ammattilaiset. Ja amatöörien viimeisestä kilpailullisesta ottelusta on kulunut useampi kuukausi, Walesin liiga päättyi huhtikkuussa. Uskon HJK:n nappaavan tästä rutiininomaisen 0-2, 0-3 -voiton.
 7. @Kalastaja mielenkiintoinen vihje, luettelet monta syytä pelata underia mutta vihjaat overeita Vielä vihjeestä, eikös sade juuri hidasta peliä eikä nopeuta kuten kerroit? Varsinkin luonnonnurmella. Koko vihjeessä ei taideta mainita yhtäkäön overia puoltavaa seikkaa, sen sijaan useita underia puoltavia seikkoja kylläkin. Kyllä minä tuon vihjeen pohjalta mielummin underia löisin
 8. RoPS +0 @2.20 PS Kemi +1 @1.9
 9. Honka dnb @2.8 livestä (40 min 1-0) Honka on materiaaliltaan ylivertainen ja tämä tulee erittäin suurella todennäköisyydellä vähintään pushiin.
 10. Tuleeko niitä perkeleen tipsejä?
 11. 18.6. IFK Mariehamn - JJK 1 ah -1.25 @1.80 KuPS - HJK 1 ah +1.0 @1.83
 12. 17.6. Legirus Inter @1.90 Honka - TPS btts + RoPS - Inter btts @2.91
 13. Jatka rohkeesti vaan tätä blogia
 14. Veikkauksella on muutamia ylikertoimia HJK - JJK ottelun maalintekijöistä. Akseli Pelvas @2.60 Aloittaa ainoana varsinaisena hyökkääjänä. Haluaa varmasti myös näyttää olevansa ykköshyökkääjän arvoinen kun Morelos siirtyy Rangersiin. Kertoimen pitäisi mielestäni olla kahden pintaan, ehkä jopa alle. Evans Mensah @3.30 Mensah on esiintynyt viimeisimmissä peleissä pirteästi ja teki viime JJK-ottelussa kaksi maalia. Aloittaa laitahyökkääjänä ja onnistuu varmasti murtautumaan nopeutensa ansiosta tekopaikoille. Kertoimen pitäisi olla alle 3.
 15. @Sparkzin vihjeeseen sen verran että Morelos ei pelaa ja Mosa on pelikiellossa kun ne pelaajat mainitsit. Vihjeen uskon sen sijaan osuvan