• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Petsaaja

Jäsen
 • Content count

  186
 • VP-Pistettä

  224 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

65

About Petsaaja

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
 • Erikoisalaa
  Suomifutis, Jenkkikoris ja Ryssälätkä

Vierailijat

950 profile views
 1. Ootsä joku affi nykyään?
 2. Isaiah poissa. Toki hoitanee ilman MVP:täkin Itse topiciin: PSG -1.5 @2.20
 3. Oikein: 10 Väärin: 3 Panostukset: 750€ Palautukset: 1039€ Voittoa/Tappiota: +289€ Palautusprosentti: 139% Noniin, alkuhuuman jälkeen tasoittui meno, mutta plussalla mennään vielä reilusti. Tavoitteena on kauden jälkeen palautusprosentti 110% paremmalla puolella. Let's keep working!
 4. 19.3. Suomen cup IFK Marienhamn - HJK @1.80 Ahvenanmaa ei ole helpoimpia paikkoja pelata, mutta nykyformissaan HJK on pysäyttämätön. Materiaali on ylivertainen ja Banan pelitapa on vihdoin alkanut tuottaa hedelmää. Lisäksi kyseessä on Cup-ottelu, jotka sinivalkoraitapaidat ottavat aina tosissaan. Pieni tasurin riski.
 5. Noniin, paluu voittojen tielle
 6. 18.2. Suomen-cup Jaro - Honka @2.60 Alkaa jo 15:15 joten skriivataan nopeasti. Honka on materiaalitaan selvä suosikki. Erittäin vakuuttavasti pelannut espoolaisryhmä tiputti yhden Veikkausliigan voittajasuosisikin, KuPSin, edellisellä kierroksella. Nyt vastassa ykkösen porukka Jaro. Pietarsaaressa pelataan, ainoa riskitekijä saattaa olla kiimainen kotiyleisö. Jaro on viimeksi ollut cupissa näin pitkällä vuonna 2003. Tuolla kertoimella Honka kannattaa kuitenkin ottaa kiinni.
 7. Hyvä linjaus, sen verran kusetuksia ym. perseilyjä tullut viime aikoina. MUTTA... Tuplauskisa itsessään oli erinomainen idea. Kisa mittaa juurikin vedonlyöntitaitoa ja todennäköisyyksien punnitsemista. Tämän takia ehdottaisin, että tuplauskisaa ei kokonaan poisteta vaan osallistumista rajoitettaisiin. Suurimmat "kusetusepisodit" ovat tulleet pelaajilta, jotka eivät juuri osallistu muuten tämän vihjesivuston toimintaan. Siksi esimerkiksi 20 viestiä vetovihjeisiin tms. rajoitus voisi olla hyvä. Eri asia toki jaksatko laskeskella niitä Joka tapauksessa jotain sellaista, mihin ei kuka tahansa pelkästään rekisteröitymällä pääse osallistumaan. Muuten näitä tuplanikkejä yms. alkaa taas rahankiilto silmissä tulvimaan, kuten tuplauskisassa kävi.
 8. Yhden viikon jaksoin Nyt kun bonukset ja muut paskat on kierrätetty niin on OIKEASTI pitää lomaa betseistä. Ainakaan pariin viikkoon en aio hetkeäkää uhrata VP:lle. Jätetään ne lörtökät Essin ja Joden pyydystettäväksi
 9. Nimimerkille @Garyy
 10. Pitikin alkaa kikkailemaan MP:n suoran voiton sijasta Olisi saanut @15 helppoa rahaa, mutta ei kelvannut...
 11. Sen verran yllätyksiä on tapahtunut, että haistellaan tänään MP-Lahti kamppailuun ht/ft X/1 @45 puhtaana kokeiluna.
 12. Tulihan se ensimmäinen huti sieltä. 1-0 riitti kalakukoille. 18.2. Hupikohteet: Legirus Inter - TPS @1.80 KPV - RoPS @2.30
 13. 17.2. Hupikohteet: KuPS over 2.5 @1.85 Kupsukoilla paras mahdollinen kokoonpano ja Hakalla puolustuksessa poissaoloja. Pitäisi olla shortyn sanoin "kirkkokohde".
 14. 8.2

  Jääkiekko, Liiga Kookoo - TPS Pelivalinta: TPS @1.87 (Expekt) TPS kärsi viikonloppuna nöyryyttävän 1-5 tappion Jypille, uskon että tähän otteluun he tulevat heti nälkäisenä Kookoon kausi alkoi hyvin, mutta heikohko materiaali alkoi näkyä kauden mentyä eteenpäin Kookoo on 16 viime ottelusta voittanut ainoastaan 4 TPS on voittanut 15 viime ottelustaan 10 Keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella menneet kaikki TPS:lle murskalukemin Kookoolla on peräti 5 parasta veskaria ulkona kokoonpanosta! Ottelussa Kookoon maalissa aloittanee Markus Ruusu 3 liigaottelun kokemuksella (nollasi tosin IFK:n vastaavassa tilanteessa aikaisemmin) TPS on joukkueena paljon laadukkaampi ja uskon heidän voittavan usealla maalilla kokoonpanomurheista kärsivän Kookoon TPS:n kertoimet ovatkin romahtaneet monessa paikassa, mutta Expektilta saa vielä tuon @1.87. Sanotaan tähän sellainen @1.75 kerroinraja, sitä alemmaksi ei kannata mennä. TPS menee myös pienillä tasotuksilla koikeiluun, @2.40 maistuu -1.5 tasoitukselle. Kannattaa iskeä kiinni tähän ennen kuin kertoimet romahtavat
 15. Niin tästä seurannasta on nyt ollut niin paljon puhetta, että taidankin itse myös väsätä vihjeiden palautusprosentin tuonne allekirjoitukseen ja kehotan kaikkia muitakin tekemään niin. Sillä tosiaan pystyy hyvin pitämään kirjaa omista vedoistaan.