Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  695
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  26
 • Pistettä

  50 [ Lahjoita ]

Maine

358

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

3 893 Profiilivierailua
 1. 23.5

  Tennis, WTA Nurnberg Heather Watson - Fanny Stollar Vihje: Fanny Stollar -1.5 Kerroin: 2.63 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 13:30 - Neljännesvälierissä kohtaavat WTA Rankingin 86. Heather Watson ja WTA Rankingin 203. Fanny Stollar. - Heather Watson aloitti tämän Nurnbergin turnauksen eilen ihan perus kelpo esityksellä voittaen Katerina Bondarenkon 2-1. Heather Watson ei kyllä allekirjoittanutta vakuuttanut tuossa ottelussa laisinkaan ja hänen syöttönsäkin murrettiin useaan otteeseen ihan peruspelaajan Bondarenkon toimesta. Massakenttä ei ole ollut koskaan Heather Watsonille mikään lempialusta eikä se ole sitä ollut viime aikoinakaan, Massalla pelatessa Watson ei ole mitään ihmeellisyyksiä esittänyt eikä mitään kovia nimiä voittanut. - Fanny Stollar aloitti Nurnbergin turnauksen karsintojen kautta. Karsintojen välierissä Fanny Stollarin otteet eivät olleet sieltä aivan parhaasta päästä ja tuo ottelu oli enemmänkin pelivireeseen syttymistä, kun Stollar hävisi ensimmäisen erän tylysti 6-1 mutta siitä kuitenkin komeasti alkoi saamaan otteesta kiinni ja hoiti homman himaan. Karsintojen finaalissa Stollar kohtasi WTA Rankingin 301. Jesika Maleckovan jonka Stollar hoiteli peruspelillä varmoin ottein 2-0 luvuin. Itse sitten tähän turnaukseen päästyään oli Fanny Stollarilla suuri haaste edessään kun vastaan asettui heti ensimmäisessä ottelussa WTA Rankingin 27. Shuai Zhang jonka Stollar hoiteli erittäin vakuuttavasti suoraan 2-0 pelein 6-2, 6-2. Fanny Stollar oli pelissä kokoajan niskanpäällä eikä Zhang onnistunut häntä murtamaan kertaakaan, tämä lupaa hyvää Stollarille tässä turnauksessa sillä pelivire on kohdillaan ja massakentällä Fanny Stollar on usein elementissään. - Massakenttä on erittäin suuri etu Fanny Stollarille tässä ottelussa ja kun pelivire on löytynyt hyvin kohdalleen ja ykkössyöttöjenvoittoprosenttikin hipoi edellisessä vakuuttavassa pelissä Zhangia vastaan päälle 80% lukemissa niin kova tehtävä on Heather Watsonilla edessä varsinkin kun massalla ei ole ikinä hänellä hyvin kulkenut. Massakentän turvin ja huomattavasti paremman pelivireen turvin myöskin uskon että Fanny Stollar ottaa voiton tästä ottelusta suoraan 2-0 luvuin, sen verran vakuuttavasti on Stollar pelannut.
 2. MLB Seuranta

  22.5 Washington Nationals - San Diego Padres Washington Nationals O 4.5 juoksua @1.86 Cincinnati Reds - Pittsburgh Pirates @1.80 Texas Rangers - New York Yankees O 9.5 juoksua @1.83 Houston Astros -1.5 - San Francisco Giants @1.84
 3. 22.5

  Baseball MLB Washington Nationals - San Diego Padres Vihje: Washington Nationals yli 4.5 juoksua Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:05 - Washington Nationals ja San Diego Padres jatkavat ottelusarjaansa, Nationals vei ensimmäisen ottelun dominoivasti luvuin 10-2. - Haetaan tähän otteluun kotijoukkue Washington Nationalsille juoksuja. - San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen suhteellisen kokematon nuorukainen Eric Lauer joka on aloittanut tällä kaudella viisi ottelua ja saman verran on siis miehellä kokemusta 'isosta liigasta'. Eric Lauerin kausi ei ole alkanut todellakaan mitenkään lupaavasti mutta ei kai ketään seppä ole syntyessään ja varsinkin MLB tasolle nouseminen on iso juttu eikä todellakaan mikään helppo paikka. Eric Lauerin ERA tältä kaudelta on hyvin korkealla päälle 8.00 lukemissa ja WHIP myös erittäin korkealla sen ollessa 2.10 lukemissa. Eric Lauerilla on viime aikaisista otteluista erittäin kehnoja muistoja sillä mies ei ole hirveän kauaa kummulla niissä viihtynyt kun on jo nuorukainen pommitettu pois. Oikeastaan ainut tämän kauden starteista joka on Eric Lauerilta mennyt hyvin on Dodgersia vastaan pari ottelua sitten kun hän syötti vakuuttavasti 6 vuoroparia antamatta juoksuakaan. Muuten näissä neljässä aloittamassaan peleissä Eric Lauer on pelannut hyvin heikosti ja vastustajat ovat niistä kiittäneet ja kuitanneet juoksuja taululle eikä homma ainakaan helpotu tähän kohtaan nuorukaisella kun joutuu aloittamaan vieraissa Washington Nationalsia vastaan joka takoi näiden kahden joukkueen avausottelussa kymmenen juoksua taululle. Washington Nationalsin lyöntikalustolla ei pitäisi yön ottelussa olla hirveästi vaikeuksia saada juoksuja kun aloittavana syöttäjänä Padresilla on Eric Lauer. Uskon että kotijoukkue pommittaa tässäkin ottelussa hyvän määrän juoksuja taululle, ainakin tuon viisi kappaletta jotta veto osuu.
 4. MLB Seuranta

  21.5 Philadelphia Phillies - Atlanta Braves @2.02 Texas Rangers - New York Yankees U 10.5 juoksua @1.70 Chicago White Sox - Baltimore Orioles @1.95
 5. 21.5

  Baseball MLB Texas Rangers - New York Yankees Vihje: Alle 10.5 juoksua Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 03:05 - Texas Rangers ja New York Yankees aloittavat ottelusarjansa. - Texas Rangersin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen veteraani Bartolo Colon joka on aloittanut tämän kautensa hyvin vakuuttavasti yhtä huonoa starttia lukuunottamatta. Bartolo Colon syötti viime ottelussaan Seattle Marinersia vastaan loistavasti 7 vuoroparia ilman yhtään juoksua. Bartolo Colonin ERA on vähän alle 3.00 lukemissa ja WHIP loistavassa 0.84 lukemassa. - New York Yankeesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Masahiro Tanaka joka on aloittanut tämän kauden vaihtelevasti, välillä Tanaka syöttää erinomaisesti mutta välillä Tanaka kyllä ailahtelee paljon, viime aikaiset otteet ovat Tanakalla kuitenkin olleet ihan hyviä ja hyvänä päivänään Tanaka on loistava pitcher. Tanakan ERA tältä kaudelta on yli 4.00 lukemissa ja WHIP 1.07 lukemissa joka on hyvällä mallilla. - Syöttäjien kaksinkamppailulta vaikuttaa omaan silmään tämä ottelu, molemmilla joukkueilla löytyy hyvä lyöntikalusto mutta uskon että tässä sarjan avausottelussa ei tulla vielä niin paljon lyöntikalustojen tehoja näkemään sillä kummulla aloittavat viime aikoina hyviä startteja heittäneet aloittavat syöttäjät. Veteraani Colon on ollut Texas Rangersin kummulla todella hyvä viime otteluissaan ja Masahiro Tanaka Yankeesin puolelta on pelannut myöskin viime aikoina ihan hyvin ja parhaana päivänään Tanaka on hyvä syöttäjä myöskin. Voittajaa on paha lähteä sanomaan tähän otteluun mutta kahden hyvän syöttäjän kaksinkamppailussa underi pistää silmään varsinkin kun Texas Rangersin viime aikaiset kotiottelut eivät ole olleet hirveän juoksuvoittoisia.
 6. MLB Seuranta

  17.5 Pittsburgh Pirates - San Diego Padres @1.72 Atlanta Braves - Chicago Cubs O 9.0 juoksua @1.75 San Francisco Giants - Colorado Rockies @2.26
 7. 17.5

  Baseball MLB Pittsburgh Pirates - San Diego Padres Vihje: Pittsburgh Pirates Kerroin: 1.72 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 02:05 - Pittsburgh Pirates ja San Diego Padres aloittavat ottlelusarjansa. - Pittsburgh Piratesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Chad Kuhl joka on aloittanut tämän kauden ihan ok hyvin syöttäen omalla tasollaan luotettavasti ja varmasti, Chad Kuhl ei ole liigan parhaita pitchereitä missään nimessä mutta Chad Kuhl on silti ihan hyvä pitcher ja ennen kaikkea, voittava sellainen ainakin parin viime kauden osalta. Chad Kuhlin ERA on vähän yli 4.00 ja WHIP 1.35 lukemissa. Mielestäni Chad Kuhlissa on ihan ässä ainesta mutta en tiedä onko hänestä siihen Pittsburgh Piratesissa välttämättä, yhtä kaikki Chad Kuhl on ihan hyvä huomattavasti parempi keskitason pitcher. - San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen nuorukainen Eric Lauer joka on aloittanut tällä kaudella neljä ottelua ja saman verran on siis miehellä kokemusta 'isosta liigasta'. Eric Lauerin kausi ei ole alkanut todellakaan mitenkään lupaavasti mutta ei kai ketään seppä ole syntyessään ja varsinkin MLB tasolle nouseminen on iso juttu eikä todellakaan mikään helppo paikka. Eric Lauerin ERA tältä kaudelta on hyvin korkealla päälle 8.00 lukemissa ja WHIP myös erittäin korkealla sen ollessa 2.14 lukemissa. Viime ottelussaan Cardinalsia vastaan Lauer oli kummulla vaivaiset 2 inningiä antaen 6 juoksua. - Pittsburgh Pirates on viime aikoina ollut yksi sarjan kuumimmista joukkueista ja sitä se on mielestäni edelleen, etenkin kotonaan pelatessa. Pittsburgh Piratesin kotisaldo tältä kaudelta on loistava 14-6 ja joukkue onkin pärjännyt kotonaan pelatessa liigassa kolmanneksi parhaiten ja kotiottelut ovatkin olleet tällä kaudella erittäin tärkeässä roolissa Piratesin pelaamisessa. San Diego Padres on saanut vähän lyöntipeliään auki viime otteluissa niin kuin ennustelinkin mutta silti joukkueen lyöntikalusto ei ole kovin kummoinen, verrattuna nyt esimerkiksi Piratesin vastaavaan. Kummulla aloittavissa syöttäjissä kotijoukkue Piratesilla on tässä ottelussa suuri etu kun kummulla on kokenut ja luotettava Chad Kuhl kun puolestaan vierasjoukkue Padresin kummulla on nuorukainen ja kokematon isossa liigassa pelaamisesta oleva Eric Lauer. Pittsburgh Pirates on ollut joukkueista viime aikoina huomattavasti vakuuttavampi ja parempi ja kun kotonaan pääsee vielä Pirates pelaamaan niin jälleen on hyvä odottaa voittoa kun vastassa on heikosti pelannut San Diego Padres ja kokematon Eric Lauer aloittavana syöttäjänä. Kerroin tähän kohtaan Pittsburgh Piratesille on yllättävänkin kova ja sitä otetaan lapulle ehdottomasti.
 8. MLB Seuranta

  16.5 Vielä löytyi illalle/yölle pari maistuvaa joten San Francisco Giants - Cincinnati Reds O 8.0 juoksua @1.92 Atlanta Braves - Chicago Cubs @2.00
 9. MLB Seuranta

  2.5-15.5 kohteet: Detroit Tigers - Tampa Bay Rays U 8.5 juoksua @1.81 San Francisco Giants - San Diego Padres O 8.0 juoksua @1.87 Houston Astros - New York Yankees @1.87 Los Angeles Angels - Baltimore Orioles Los Angeles Angels O 5.0 juoksua @1.83 Baltimore Orioles - Kansas City Royals Kansas City Royals O 5.0 juoksua @1.87 New York Yankees - Oakland Athletics ensimmäiset 5 vuoroparia U 5.0 juoksua @2.00 Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays @2.09 San Diego Padres - Colorado Rockies @1.96
 10. MLB Seuranta

  Hetkeen ei ole tullut tänne päiviteltyä niin päivittelen tuota pikaa tänne nuo viime aikaiset vihjatut kohteet toukokuun alusta. 16.5 Baltimore Orioles - Philadelphia Phillies O 10.5 @2.16 Minnesota Twins - St.Louis Cardinals @2.05 Kansas City Royals - Tampa Bay Rays @1.92 Seattle Mariners - Texas Rangers @1.80
 11. 16.5

  Baseball MLB Baltimore Orioles - Philadelphia Phillies Vihje: Yli 10.5 juoksua Kerroin: 2.16 Vedonlyöntitoimisto: Marathonbet Alkamisaika: 19:05 - Baltimore Orioles ja Philadelphia Phillies jatkavat ottelusarjaansa. - Baltimore Oriolesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Andrew Cashner joka on aloittanut tämän kauden hyvin surkeasti vaikka kauden ihan ekoissa peleissä tulikin pari hyvää starttia, on sen jälkeen Andrew Cashnerin otteet kummulla olleet huonoja ja epävarmoja, Andrew Cashner on myöskin pommitetttu kummulta pois hyvin aikaisessa vaiheessa pariin otteeseen. Andrew Cashnerin tämän kauden ERA on vähän alta 5.00 lukemissa ja WHIP suhteellisen korkealla 1.50 lukemissa. - Philadelphia Philliesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Nick Pivetta joka on aloittanut tämän kauden vaihtelevasti, välillä Pivetta on pystynyt hyviin suorituksiin kummulla mutta esim. pari peliä sitten Nationalsia vastaan Pivetta pommitettiin pois kummulta ensimmäisen vuoroparin jälkeen. Nick Pivetan ERA on vähän yli 4.00 ja WHIP 1.26 lukemissa. - Tästä ottelusta on aivan turha lähteä väkisin voittajaa hakemaan sillä haiskahtaa täysin kolikonheitto ottelulta. Andrew Cashner on ollut koko kauden kummulla hyvin epävarma ja huono enkä usko että siihen tulee ihan heti muutosta sillä osumia ja walkkeja tulee annettua aivan liikaa. Nick Pivetta Philliesin kummullla on ollut parempi mutta silti mies ei missään nimessä ole allekirjoittanutta vakuuttanut ja omaan silmään Pivetta onkin tällä hetkellä yksi liigan yliarvostetuimmista pitchereistä.. Molemmat joukkueet ovat olleet hyvällä pelipäällä viime aikoina voittaen 4 viimeisistä 5 ottelustaan. Molempien lyöntikalustot ovat olleet hyvässä vireessä ja uskon että tänään näiden kahden surkean aloittavan syöttäjän kohtaamisessa tulee juoksuja paukkumaan molemmin puolin.
 12. 15.5

  Baseball MLB San Diego Padres - Colorado Rockies Vihje: San Diego Padres Kerroin: 1.96 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet Alkamisaika: 22:40 - San Diego Padres ja Colorado Rockies jatkavat ottelusarjaansa. - San Diego Padresin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Jordan Lyles jolle tämän iltainen peli on tämän kauden vasta toinen startti. Jordan Lyles on aloittanut tämän kauden vaihtelevasti mutta hyvänä päivänään Jordan Lyles on ihan ok luokan pitcher ja etenkin viime ottelussa Cardinalsia vastaan syötti Lyles hyvät 5 vuoroparia antaen kaksi juoksua. Jordan Lylesin era tältä kaudelta on vähän päälle 3.00 paikkeilla ja WHIP 1.09 lukemissa. - Colorado Rockiesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen German Marquez joka on aloittanut tämän kauden myöskin vaihtelevasti mutta myös allekirjoittaneen silmin selvästi heikommin. Tältä kaudelta löytyy Marquezilta muutama ihan ok startti mutta muuten on Marquez pommitettu kummulta pois hyvin aikaisessa vaiheessa pois niin kuin kävi miehen viime ottelussa Milwaukee Brewersiä vastaan. German Marquezin era tältä kaudelta on päälle 5.00 paikkeilla ja WHIP suhteellisen korkealla 1.68 lukemissa. - San Diego Padresin ja Colorado Rockiesin kahden pelin ottelusarja tulee tänään päätökseen ja uskon että Padres pystyy tämän illan ottelussa päättämään sarjan tasalukemiin. Aloittavissa syöttäjissä täytyy antaa etua kotijoukkue San Diego Padresin suuntaan sillä on Jordan Lyles näistä syöttäjistä ollut selvästi vähemmän ailahteleva ja luotettavampi kummulla. Colorado Rockies on näiden kahden joukkueen välillä otteluita viime aikoina dominoinut ja vieraissa heillä on viime aikoina kulkenut erittäin hyvin, silti tähän kohtaan kotijoukkue San Diego Padres paremmalla aloittavalla syöttäjällä maistuu hyvin sillä en usko että Colorado Rockiesin lyöntikalusto pystyy pitämään huikean vireensä yllä vieraissa montaa peliä putkeen enää ja kun odotettavissa on kuitenkin vähä juoksuinen ottelu niin San Diego Padresille täytyy antaa pientä etua. San Diego Padresin lyöntikalusto on alkanut vähän jo lämmetä viime otteluissa ja nyt kun vastassa on German Marquez niin hyvin luottavaisin mielin lähden San Diego Padresin kyytiin tähän otteluun. Sillä kyllä heidänkin on jossain vaiheessa vain saatava se iso vaihe silmään ja uskon että tänään on hyvä mahdollisuus aloittaa.
 13. 13.5

  Baseball MLB Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays Vihje: Tampa Bay Rays Kerroin: 2.09 Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Alkamisaika: 20:05 Baltimore Orioles ja Tampa Bay Rays jatkavat ottelusarjaansa. - Baltimore Oriolesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Dylan Bundy joka on aloittanut tämän kauden hyvin heikosti. Dylan Bundylla on alla startteja otteluista jossa hänet on pommitettu kummulta pois hyvin aikaisessa vaiheessa monesti. Dylan Bundyn era tältä kaudelta on päälle 5.00 paikkeilla ja WHIP 1.52. Dylan Bundyn otteet kummulla ovat olleet hyvin heikkoja enkä usko että mikään muuttuu sillä saralla ihan hetkeen. - Tampa Bay Raysin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Blake Snell joka on aloittanut kautensa loistavasti pelaamalla laatuotteluita pelistä toiseen. Blake Snellillä on tältä kaudelta monta loistavaa starttia kummulla jo alla ja uskon että Blake Snell pystyy tänäänkin jatkamaan erittäin hyviä otteitaan, aloittamalla ottelun jälleen loistavasti. Blake Snellin era tältä kaudelta on vain vähän päälle 2.00 paikkeilla ja WHIP on hyvissä 0.95 lukemissa myöskin. - En yksinkertaisesti käsitä tähän kohtaan Tampa Bay Raysin altavastaajan asemaa ja näinkin kovaa kerrointa, kummulla Blake Snell vie voiton erittäin selvästi kotijoukkueen Dylan Bundystä sillä aloittavissa syöttäjissä on hyvin suurehko ero Tampa Bay Raysin hyväksi. Tampa Bay Rays on tällä kaudella onnistunut pelaamaan huomattavasti paremmin kuin kotijoukkue Baltimore Orioles ja nyt kun kummulla on vieraiden hyväksi näin iso etu niin Rays tähän kohtaan maistuu erinomaisesti. Uskon Blake Snellin syöttävän jälleen 6-7 loistavaa vuoroparia kun puolestaan uskon että Dylan Bundy pommitetaan aikaisessa vaiheessa sieltä jälleen pois. Raysia ja tulikuumaa Blake Snelliä lapulle hyvillä mielin!
 14. 12.5

  Baseball MLB New York Yankees - Oakland Athletics Vihje: Ensimmäiset viisi sisävuoroparia alle 5 juoksua Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 20:05 New York Yankees ja Oakland Athletics jatkavat ottelusarjaansa - New York Yankeesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Domingo German joka on aloittanut tämän kauden vaihtelevasti, välillä German on syöttänyt erinomaisesti mutta välillä Germanin otteet ovat ailahdelleet. Viime ottelussa Cleveland Indiansia vastaan Domingo German syötti erittäin vakuuttavasti 6 vuoroparia ilman että antoi yhtään juoksua saatika edes lyöntiä Indiansille. - Oakland Athleticsin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Andrew Triggs joka on aloittanut tämän kauden myöskin vaihtelevasti välillä Andrew Triggs on alussa joutunut pommituksen uhriksi mutta myös Andrew Triggs on pystynyt pelaamaan toisinaan loistavasti kummulla. Myös Andrew Triggsin viime startti oli erinomainen Baltimore Oriolesia vastaan kun Triggs syötti 7 vuoroparia hyvällä tyylillä antaen 2 lyöntiä ja yhden juoksun. - Molemmilla joukkueilla on ihan hyvät aloittavat syöttäjät jotka molemmat pystyvät laatustartteihin hyvinä päivinään. Molempien syöttäjien viime aikaiset otteet ovat olleet vakuuttavia ja molempien joukkueiden lyöntikalustot ovat viime aikoina ehkä olleet hiukan hukassa varsinkin otteluiden alussa, mielestäni tarjotaan tähän kohtaan liian kovaa kerrointa ensimmäisten vuoroparien underille ja siihen on hyvä tarttua kun kummulla molemmilla aloittaa viime aikoina hyvin heittäneet pitcherit.
 15. 10.5

  Baseball MLB Baltimore Orioles - Kansas City Royals Vihje: Kansas City Royals yli 5 juoksua Kerroin: 1.87 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 02:05 Baltimore Orioles ja Kansas City Royals jatkavat ottelusarjaansa. - Tähän otteluun lähdetään hakemaan vierasjoukkue Kansas City Royalsille juoksuja. Chris Tillmania vastaan on hyvä pelata niin kuin viimeksikin tehtiin! - Baltimore Oriolesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Chris Tillman joka on aloittanut tämän kauden hyvin heikosti. Syöttäminen Tillmanilta on ollut todella heikkoa ja epävarmaa tällä kaudella ja mies onkin jo useampaan otteseen tulitettu pois kummulta aikaisessa vaiheessa. Chris Tillmanilla on tältä kaudelta päälle 9.00 ERA ja WHIP lukemakin on suhteellisen korkealla sen ollessa 2.05. Chris Tillman ei ole mikään huippusyöttäjä ja se on kyllä näkynyt tälläkin kaudella miehen otteissa ja uskon että Kansas City Royalsin lyöntikalusto ottaa huolen hänestä ja pommittaaTillmanin kummulta jälleen aikaisessa vaiheessa pois. Tässä ottelusarjassa on nähty Kansas City Royalsin lyöntikaluston toimivuutta jo nyt enkä usko että koneet siellä suunnalla takkuilee kun vastassa on Chris Tillmanin tasoinen syöttäjä. Hyvällä kertoimella tästä tämä talteen. Lähteet: ESPN (http://www.espn.com/mlb/)
×