• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Suomen helpoin talletusbonus Unibetille. Talleta 40€, pelaa 120€:lla (Tarjous loppuu 31.7!)   14.02.2016

   Saimme yhden markkinoiden kovimman bonuksen ainoastaan VihjeParatiisin käyttäjille. (Tarjous voimassa vain 31.7 asti!) TEE TILI KLIKKAAMALLA TÄSTÄ ja lue ohjeet alta. (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä)   Erikoistarjous! Triplaamme ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka ja lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilivetosi on automaattisesti riskitön! Bonuksen kierrätys on Suomen helpoin; vain 4x yli 1.40 kertoimilla!
   Kuinka lunastan bonukset?
   1.    Täytä rekisteröitymislomake klikkaamassa TÄSTÄ ja liity mukaan bonustarjouksiin hyväksymällä ehdot ja säännöt. (Jos linkki ei toimi, ota adblock pois päältä)
   2.    Tee talletus ja talletusbonus aktivoituu automaattisesti pelitlillesi triplaten ensimmäisen talletuksesi 40€ saakka.
   3.    Aloita pelaaminen. Bonuksesi kierrätys alkaa etenemään välittömästi kun aloitat pelaamaan oikealla rahalla Vedonlyönnissä (yli 1.4 kertoimet), Bingossa tai Casinopeleissä.
   4.    Lisäksi ensimmäinen 10€ mobiilissa tehty single-vetosi on automaattisesti riskitön. Aseta vähintään 10€ veto mobiilissa ja jos vetosi häviää, lisäämme automaattisesti seuraavana arkipäivänä 10€ pelitilisi “Minun bonukset”-osioon. 10€ bonusrahan voit vapauttaa pelitilille heti ensitalletusbonuksen kierrätettyäsi. Vain ensimmäinen mobiilivetosi on riskitön siinä tapauksessa, että se on vähintään 10€ suuruinen. Jos olet ehtinyt asettaa vetoja mobiililaitteella ennen tätä, niin riskitön veto ei ole käytettävissäsi.
    

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Content count

  192
 • VP-Pistettä

  100 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  12

Vedonlyönninammattilainen last won the day on July 7

Vedonlyönninammattilainen had the most liked content!

Maine

74

About Vedonlyönninammattilainen

 • Rank
  Aktiivi

Vierailijat

1 066 profile views
 1. Atlanta Braves - Chicago Cubs alle 9.5 @1.86 Minnesota Twins - New York Yankees alle 9.5 @1.83 Houston Astros - Seattle Mariners @1.83 Pittsburgh Pirates - Milwaukee Brewers @2.30
 2. Baseball MLB Atlanta Braves - Chicago Cubs Vihje: Alle 9.5 juoksua Kerroin: 1,93 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet Alkamisaika: 19:10 Atlanta Braves ja Chicago Cubs jatkavat ottelusarjaansa. Cubs on voittanut kaksi aikaisempaa ottelua. - Atlanta Bravesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen 42-vuotias veteraani R.A. Dickey jonka tämän kauden saldo on 6-5 4.08 Eralla. Dickey on viime aikoina ollut ällistyttävän hyvässä vireessä. - Chicago Cubsin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Mike Montgomery jonka tämän kauden saldo on 1-6 4.01 Eralla. Montgomery oli kesäkuussa hyvä mutta nyt viime aikoina ote on lipsunut ja tullut huonoja startteja. Kuitenkin Montgomery on ihan hyvä syöttäjä kun sille päälle sattuu. - Atlanta Braves on sarjassa 17. lyödyissä juoksuissa ja joukkueelta löytyy ihan kohtalaisen hyvä lyöntikalusto. - Chicago Cubs on sarjassa 16. lyödyissä juoksuissa ja niin kuin kaikki tietävät heiltä löytyy todella hyvä lyöntikalusto. - Molemmat syöttäjät pystyvät hyvään esitykseen ja tässä ottelussa tullaankin mielestäni näkemään jopa pienimuotoinen syöttäjien kaksintaistelu sillä etenkin Dickey on viime aikoina ollut todella hyvässä vireessä. Eilinen suht pitkähkö sade viivästys myös puoltaa underia tässä ottelussa ja mainittakoon vielä että viimeisestä 10 Bravesin kotona pelatusta ottelusta näiden joukkueiden välillä on 8 päättynyt underiin.
 3. Boston Red Sox - New York Yankees alle 9 juoksua @1.86
 4. Baseball MLB Boston Red Sox - New York Yankees Vihje: Alle 9 juoksua Kerroin: 1,84 Vedonlyöntitoimisto: Comeon Alkamisaika: 03:05 Tämän päivän toinen kohtaaminen lyhyen ajan sisään. Aiemman ottelun Yankees hoiti 3-0 numeroin. - Boston Red Soxin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen David Price jonka tämän kauden saldo on 4-2 3.91 Eralla. Price on viime aikoina pelannut hyvin ja onhan Price muutenkin hyvä syöttäjä. - New York Yankeesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Masahiro Tanaka jonka tämän kauden saldo on 7-8 5.47 Eralla. Tanaka on ollut tällä kaudella suht heikko ja viime pelissään hän pelasi todella synkästi antaen 5 juoksua, mutta ennen tuota Tanaka pelasi ihan hyvin ja varmoin ottein pari ottelua, harmittavasti miehen taso kuitenkin ailahtelee kuin tuuliviiri. - Boston Red Sox on sarjassa 10. tehdyissä juoksuissa ja Red Soxilta löytyykin hyvä lyöntikalusto. Kuitenkin viimeisessä 18 vuoroparissa Yankeesia vastaan tässä ottelusarjassa Red Sox on onnistunut saamaan vain yhden ainoan juoksun. Red Soxin lyöntipeli on tällä hetkellä vähän poissa tolaltaan niin sanotusti muttei kuitenkaan kannata liikaa tuijottaa viime otteluita kun tietää Red Soxin lyöntikaluston. - New York Yankees on sarjassa 3. tehdyissä juoksuissa ja myös Yankeesilta löytyy hyvin passeli lyöntikalusto. - Alkuillasta nämä joukkueet juuri kohtasivat ja bullpenit tulevat olemaan jonkin verran väsyneitä. Ottelun voittaja ratkeaa pelinalku vaiheilla siihen kumpi saa aikaisemmin paremmin tulosta aikaan. Red Soxin näen tähän otteluun suosikkina vaikka heidän lyöntipelaamisensa on ollut tällä hetkellä varsin heikkoa. Aloittavissa syöttäjissä myös kotijoukkueella on etua Pricen aloittaessa mutta myös Tanaka osaa pelata hyvin kun sille päälle sattuu. Molemmilla joukkueilla on hyvä lyöntikalusto mutta vastassa on myös hyvät syöttäjät, aikaisemman ottelun vuoksi pelaajat ovat väsyneitä, etenkin bullpenit ja näen tämän pelin säilyvän myös vähä juoksuisena.
 5. Jatkellaas.. Atlanta Braves - Arizona Diamondbacks @1.90 Detroit Tigers - Toronto Blue Jays alle 9.5 juoksua @1.95 Baltimore Orioles - Chicago Cubs @2.05 Kansas City Royals - Texas Rangers @2.05
 6. Baseball MLB Atlanta Braves - Arizona Diamondbacks Vihje: Atlanta Braves Kerroin: 1,90 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 02:10 Atlanta Braves ja Arizona Diamondbacks jatkavat ottelusarjaansa. Braves voitti ensimmäisen ottelun 4-3. - Atlanta Bravesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Mike Foltynewicz jonka tämän kauden saldo on 7-5 3.77 Eralla. Foltynewicz on ollut tällä kaudella ihan hyvä vaikean alun jälkeen ja nyt Foltynewicz on heittänyt 4 viimeistä otteluaan todella vakuuttavasti ja hyvin. - Arizona Diamondbacksin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Patrick Corbin jonka tämän kauden saldo on 6-9 4.71 Eralla. Corbin on ollut tällä kaudella ihan ok muttei läheskään samanlainen kuin parina viime vuotena esimerkiksi. Corbinin suurimmat ongelmat ovat olleet juuri vieraissa missä hänellä on päälle 7 Era. - Atlanta Braves on vaikean alun jälkeen alkanut pelaamaan hyvin viime aikoina ja Mike Foltynewicz on ollut viime otteluissaan todella hyvässä vireessä. - Arizona Diamondbacks aloitti kauden vakuuttavasti ja sarjataulukossa komeileekin mukava 4 sija. Viime aikoina Diamondbacks on kuitenkin voittanut vain kolme viimeisestä kymmenestä ottelustaan ja alla on nytkin kolmen ottelun tappioputki. - Tasaisessa ottelussa näen kotijoukkue Atlanta Bravesin olevan paremmassa vireessä ja heillä on myös syöttäjissä merkittävä etu, muutenkin olen vähän viime aikoina jopa alkanut tykästymään Bravesin joukkueeseen ja varsinkin Foltynewiczin otteisiin. Diamondbacksin vire on vähän hiipunut ja Corbin on pelannut vieraissa todella synkästi. Braves mielestäni nappaa toisen voiton tässä ottelusarjassa.
 7. Baseball MLB Detroit Tigers - Toronto Blue Jays Vihje: Alle 9,5 juoksua Kerroin: 1,98 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet Alkamisaika: 01:10 Detroit Tigers ja Toronto Blue Jays jatkavat ottelusarjansa. Blue Jays voitti ensimmäisen kohtaamisen 7-2. - Detroit Tigersin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Michael Fulmer jonka tämän kauden saldo on 9-6 3.19 Eralla. Fulmer on viime aikoina esittänyt hyvin varmoja ja hyviä otteita kummulla. - Toronto Blue Jaysin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Francisco Liriano jonka tämän kauden saldo on 5-4 5.56 Eralla. Liriano on ollut viime aikoina ihan ok vireessä vaikka välillä onkin ailahdellut miehen suorituksen taso. - Detroit Tigers on tehnyt sarjassa 16. eniten juoksuja kun taas Toronto Blue Jays on tehnyt sarjassa 25. eniten juoksuja. Kumpikaan ei ole siis sarjan kärkipäässä lyödyissä juoksuissa ja molempien joukkueiden lyöntivoima on arviolta sarjan keskitasoa. - Näen tässä ottelussa kahden viime aikoina ihan hyvin heittäneen syöttäjän kohtaamisen jossa ei pitäisi tuota 9,5 juoksun rajaa hätyytellä, mainittakoon vielä että kuudesta viimeisestä näiden joukkueen kohtaamisesta on viisi päättynyt underiin.
 8. San Francisco Giants - Miami Marlins @2.00 New York Yankees - Milwaukee Brewers yli 10.5 @1.86 Texas Rangers - Los Angeles Angels yli 10 @1.86 Philadelphia Phllies - San Diego Padres @2.00
 9. Baseball MLB San Francisco Giants - Miami Marlins Vihje: San Francisco Giants Kerroin: 1,97 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet Alkamisaika: 05:15 San Francisco Giants ja Miami Marlins aloittavat ottelusarjansa. Kolme peräkkäistä mlb vihjettä on osunut, lähdetään hakemaan lisää. - San Francisco Giantsin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Matt Moore jonka tämän kauden saldo on 3-8 5.78 Eralla. Moore on tällä kaudella ollut suht synkkä ja huono mutta viime ottelussaan otteet olivat paranemaan päin. - Miami Marlinsin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Dan Straily jonka tämän kauden saldo on 6-4 3.51 Eralla. Strailyn tilastot näyttävät hyvältä ja hän on ihan ok nakellut mutta silti Straily on antanut paljon homeruneja joka tekee hänestä tilastoiden valossa mielestäni paremman mitä hän on. - San Francisco Giantsin kausi lähti käyntiin todella synkästi ja huonosti mutta nyt joukkue on alkanut pelaamaan paremmin, Giantsit ovat voittaneet 7 viimeisestä 10 pelistään. - Marlins puolestaan on pelannut myös ihan ok vaikka heidän recordinsa näyttääkin vain 4 voittoa viimeisestä 10 pelistä. - Giants on alkanut herätellä elon merkkejä ja joukkue on nyt hyvässä vireessä, yksi avainasia näissä voitoissa on ollut Giantsin bullpen joka on nostanut tasoaan viime otteluissa. - Miami Marlinsilla on parempi avauskokoonpano mutta mielestäni Giantsin bullpen joka on nostanut tasoaan tulee kääntämään tämän kotijoukkueelle, Moore on syötellyt kummulla kehnosti ja synkästi myönnetään, mutta viime pelissä oli paljon mielestäni positiivista ja uskon että myös Moore nostaa tasoaan, hyvässä vireessä oleva Giants nappaa avauspelissä voiton Marlinsista.
 10. Washington Nationals - Atlanta Braves alle 9 juoksua @1.95 Minnesota Twins - Baltimore Orioles alle 9,5 juoksua @1.95
 11. Baseball MLB Washington Nationals - Atlanta Braves Vihje: Alle 9 juoksua Kerroin: 1,95 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 02:05 Washington Nationals ja Atlanta Braves aloittavat ottelusarjansa. - Washington Nationalsin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Gio Gonzalez jonka tämän kauden saldo on 7-3 2.77 Eralla. Gonzalez on ollut tällä kaudella hyvässä vireessä ja myös viime aikaiset esitykset ovat olleet positiivisen hyviä. - Atlanta Bravesin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Mike Foltynewicz jonka tämän kauden saldo on 6-5 3.83 Eralla. Foltynewicz on ollut tällä kaudella ihan hyvä ja viime pelissään hän heitti todella vakuuttavasti 8 vuoroparia Oaklandia vastaan. Viimeksi Nationalsin kotona kesäkuun puolella kun Foltynewicz heitteli ei mennyt hänellä kovinkaan hyvin mutta uskon miehen parantavan myös Nationalsin kotona sillä miehen viime aikainen vire on ollut kohdillaan. - Ottelussa tullaan näkemään kahden hyvässä vireessä olevan syöttäjän mittelö missä ei tulla näkemään hirveästi juoksuja. - Washington Nationals on tehnyt sarjassa kolmanneksi eniten juoksuja ja kotonaan joukkue on muutenkin pelannut erinomaisesti mutta Foltynewicz nakkeli viime pelissään sen verran vakuuttavasti että uskon hänen jatkavan hyvää virettään ja aiheuttavan harmaita hiuksia Nationalsin lyöjille. Braves on sarjassa 20. eniten tehnyt juoksuja eikä muutenkaan heiltä löydy samanlaista lyöntivoimaa kuin Nationalsilta. Nään Nationalsin voittavan ottelun mutta under raja houkuttelee paljon enemmän molempien syöttäjien viime aikaisten esitysten vuoksi.
 12. Hyvin meni viime yö joten jatketaan, laitan jo nyt pari kohdetta. Cleveland Indians - San Diego Padres @2.60 Seattle Mariners - Oakland Athletics yli 9 juoksua @1.80 St.Louis Cardinals - Miami Marlins yli 9.5 @1.90
 13. Näillä mennään yön kierroksella. Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks alle 7.5 juoksua @1.80 St.Louis Cardinals - Miami Marlins @2.30 Washington Nationals - New York Mets @2.05 Seattle Mariners - Kansas City Royals @2.05 Atlanta Braves - Houston Astros @1.74 Cleveland Indians - San Diego Padres yli 9 juoksua @1.90
 14. 5.7

  Baseball MLB Los Angeles Dodgers - Arizona Diamondbacks Vihje: Alle 7,5 juoksua Kerroin: 1,80 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Alkamisaika: 05:10 Los Angeles Dodgers ja Arizona Diamonbacks jatkavat ottelusarjaansa, Dodgers vei ensimmäisen pelin nimiinsä numeroin 4-3. - Los Angeles Dodgersin syöttäjänä aloittaa vasenkätinen Alex Wood jonka tämän kauden saldo on 9-0 1.83 Eralla. Wood on tällä kaudella ollut todella hyvässä vireessä ja viime aikaisissa otteluissa myös nakutellut todella vakuuttavasti. - Arizona Diamondbacksin syöttäjänä aloittaa oikeakätinen Zack Godley jonka tämän kauden saldo on 3-2 2.67 Eralla. Godley on ollut viime aikaisissa otteluissa myös hyvässä vireessä. - Molemmat joukkueet ovat sarjan kärkipäässä lyödyissä juoksuissa mutta silti tässä ottelussa luotan underiin sillä Wood ja Godley ovat olleet sen verran dominoivassa vireessä. - Ottelussa tullaan näkemään kahden loistavan syöttäjän dominoiva kaksintaistelu jossa lyöjillä tulee olemaan hikiset paikat saada juoksuja taululle. - Mainittakoon vielä että seitsemästä viimeisestä näiden joukkueiden kohtaamisesta viisi on päättynyt underiin Dodgersin kotona.
 15. Pari vielä yölle. Atlanta Braves - Houston Astros @1.76 Texas Rangers - Boston Red Sox @1.90