Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   eSportsbetting.com - 2x 13,37€ riskitöntä vetoa   19.02.2018

   eSportsbetting on uusi vedonlyöntitoimisto, joka kuuluu samaan konserniin yhden Saksan suurimman toimiston kanssa (wetten.com). Toimisto on spesialistunut eSports-vedonlyönnille, mutta omaksi yllätykseksi sieltä löytyy myös todella kattava valikoima hyviä kertoimia urheilun puolelta. Mikä parasta nämä kertoimet ovat eriäviä muista pohjoismaisista toimistoista, ja eriävät kertoimet ovat voitollisen vedonlyöjän ystävä. Tervetuliaisbonuksena sivusto antaa kaksi 13,37€ riskitöntä vetoa eSportsiin jos talletat 30€. Jos ei eSports ole ennen napanut, niin nyt on hyvä aika antaa mahdollisuus sillekkin. Riskittömien vetojen ehdot:
   - Tee tili TÄSTÄ
   - Saadaksesi riskittömät vedot sinun tulee tallettaa väh. 30€
   - Riskittömät vedot voi lyödä mihin tahansa eSports kohteeseen. Veto lyödään ruksittamalla laatikko vedonlyöntikupongista.
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja vetojen suorittamiseksi
   - Jos veto häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, nettovoitot tulee kierrättää yhden kerran min. 1.70 kertoimella. Testaa eSportsbetting -->

Vedonlyönninammattilainen

Jäsen
 • Viestejä

  619
 • VP-Pistettä

  114 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  25

Maine

321

Tietoa

 • Rank
  Tuttunaama

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Ameriikan pallot, Snooker

Vierailijat

3 242 Profiilivierailua
 1. 20.2

  Jääkiekko, NHL Toronto Maple Leafs - Florida Panthers Vihje: Yli 6 maalia Kerroin: 1.86 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:00 Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta kohtaa. -Molemmat joukkueet ovat vime otteluissan onnistuneet hyökkäyspäässä maalinteossa niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin hyvin mutta puolustuspäässä on ollut parantamisen varaa. -Molemmat pelaavat kovalla temmolla otteluitaan ja päästä päähän tullaan menemään yölläkin joka luo maalintekopaikkoja molemmille joukkueille. -Kun nämä joukkueet ovat kohdanneet ei ole maaleja puuttunut vaan verkko on heilunut useasti ja päästä päähän ollaan painettu, uskon näin myös olevan tässäkin ottelussa. Hurlum hei havaji kiekkoa siis luvassa Air Canda Centerissä
 2. 18.2

  Jääkiekko, NHL Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins Vihje: Yli 5.5 maalia Kerroin: 1.78 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 01:00 Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta kohtaa. -Molemmat joukkueet ovat vime otteluissan onnistuneet hyökkäyspäässä maalinteossa niin tasaviisikoin kuin ylivoimallakin hyvin mutta puolustuspäässä on ollut parantamisen varaa. -Molemmat pelaavat kovalla temmolla otteluitaan ja päästä päähän tullaan menemään yölläkin joka luo maalintekopaikkoja molemmille joukkueille. -Kun nämä joukkueet ovat kohdanneet ei ole maaleja puuttunut vaan verkko on heilunut useasti ja päästä päähän ollaan painettu, uskon näin myös olevan tässäkin ottelussa.
 3. 18.2

  Jääkiekko, NHL San Jose Sharks - Dallas Stars Vihje: Tekee pisteen ottelussa John Klingberg (normaali peliaika) Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 03:00 Änärin puolella pienempi kierros ja pistettä haetaan Starsin luotto puolustustajalle John Klingbergille. Dallas Starsin joukkueesta löytyy paljon taitoa ja laajuutta ja joukkueen peli onkin ollut viime aikoina todella hyvää. John Klingberg puolustaja on tehnyt tällä kaudella 53 pistettä 58 otteluun joten melkein piste per peli tahdilla on tällä kaudella 25-vuotias ruotsalainen painanut. John Klingberg on erittäin tärkeä palanen Dallas Starsin joukkuetta myöskin, John Klingberg saa otteluissa hyvin peliaikaa sellaiset keskimäärin 19 min per ottelu niin tasakentällisin kuin myös erikoistilanteissa. John Klingbergiltä löytyy hyvät kädet, hyvä peliäly ja luovuus tehdä maalipaikkoja niin itselleen kuin muille ja ylivoimalla kaveri on vaarallinen. Dallas Stars on pystynyt viime otteluissan tekemään hyvin maaleja ja myös ylivoimalla on onnistumisia tullut. Hyökkäävä puolustaja Klingberg on ylivoimalla elementissään ja uskon hänen jälleen yön ottelussa olevan pisteillä kun Stars maalailee.
 4. 15.2

  Jääkiekko, NHL Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings Vihje: Tekee pisteen ottelussa Brayden Point (normaali peliaika) Kerroin: 1.75 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 02:30 Änärin puolella isompi kierros ja pistettä haetaan Brayden Pointille Lightningin puolelta.. Tampa Bay Lightning on tänä vuonna pelannut todella hyvää jääkiekkoa ja joukkue onkin ansaitusti Itäisen konferenssin ykkössijalla. Brayden Point nuori kanukki joka on tehnyt tällä kaudella 48 pistettä 57 otteluun joten melkein piste per peli tahdilla on tällä kaudella 21-vuotias kanukki painanut. Brayden Point on erittäin tärkeä palanen Tampa Bay Lightningin joukkuetta myöskin, Brayden Point saa otteluissa hyvin peliaikaa sellaiset keskimäärin 17 min per ottelu niin tasakentällisin kuin myös erikoistilanteissa. Brayden Pointilta löytyy hyvät kädet, hyvä peliäly ja luovuus tehdä maalipaikkoja niin itselleen kuin muille ja ylivoimalla kaveri on vaarallinen. Detroitin puolustus ei ole viime otteluissa oikein vakuuttanut niin haetaan Brayden pointille pistettä ja eiköhän sieltä herralle yksi siunaannu kun Lightning maalailee..
 5. 15.2

  Tennis, WTA Elina Svitolina - Petra Kvitova Vihje: Petra Kvitova Kerroin: 2.12 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 17:30 Naisten WTA turnaus jatkuu Qatarissa. Tässä ottelussa kohtaavat WTA Rankingin 3. Elina Svitolina ja WTA Rankingin 21. Petra Kvitova. - Elina Svitolina on pelannut hyvää tennistä viime aikoina niin kuin huippupelaajan kuuluukin, Brisbanen turnauksesta tammikuun puolelta tuli komea voittokin Svitolinalle. Svitolina on pystynyt pelaamaan omia vahvuuksiaan käyttäen ja tulosta on myös syntynyt. Elina Svitolina on tässä viime aikoina voittanut mm. WTA Rankingin 5. Karolina Pliskovan, WTA Rankingin 11.Johanna Kontan sekä WTA Rankingin 2. Simona Halepin joten kovassa pelivireessä on Svitolina ollut. Tässä Dohan turnauksessa Svitolina kohtasi eilen selvästi heikomman WTA Rankingin 58. Marketa Vondrousovan jonka Svitolian voitti suoraan 2-0, 6-2, 6-4 luvuin. Svitolinan pelaaminen oli ottelussa ihan hyvää mutta silti se ei ollut aivan sitä parasta Svitolinaa sillä etenkin hänen 1. syöttäprosenttinsa jäi kovin matalaksi vain 55%, vaikeuksia oli Svitolinalla saada ykkössyöttöä ruutuun. Svitolinan onneksi Vondrousova ei ole hirveän hyvä pelaaja ja hänelle tulikin ottelussa paljon turhia virheitä jonka ansiosta Svitolina pääsi ottelussa helpolla. - Petra Kvitova on viime aikoina onnistunut erinomaisesti pelaamaan hyvää tennistä käyttäen omia vahvuuksiaan, kovaa ja tarkkaa syöttöään sekä loistavaa palautuspeliään. Petra Kvitova on tässäkin turnauksessa näyttänyt taas omalta loistavalta itseltään joka on hyvä merkki kun hyvä Svitolina asettuu vastaan.. Tässä viime aikoina tshekkiläinen Petra Kvitova on voittanut mm. WTA Rankingin 21. Elena Vesninan, WTA Rankingin 37. Irina Begun, WTA Rankingin 6. Jelena Ostapenkon WTA Rankingin 12. Julia Gorgesin. ja nyt eilen WTA Rankingin 33. Agnieszka Radwanskan. Petra Kvitova on löytänyt sen tarvittavan vireen ja oman loistavan pelinsä jälleen jolla kyllä tulosta tulee. - Tasainen ottelu tulossa jossa annan kuitenkin etua altavastaaja Petra Kvitovalle joka on näyttänyt jotenkin pelaavan vain varmempaa ja parempaa tennistä viime aikoina. Svitolinan eilinen 55% 1. syöttöprosentti lupaa erittäin hyvää loistavalle palauttajalle Petra Kvitovalle joka janoaa tässä turnauksessa eteenpäin. Petra Kvitova altavastaajana maistuu tähän kohtaan erinomaisesti hänen hyvän vireen ja kokemuksen takia, mainittakoon nyt vielä että kun nämä naiset ovat kohdanneet niin on Kvitova vienyt 5 viimeistä kamppailua nimiinsä.
 6. 13.2

  Esports, CS:GO Cloud9 - SK Vihje: Clouid9 Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 01:10 ESL Pro Leaguesta vihjettä kehiin NA puolelta, @vormulafani jo heittikin pari hyvää vihjettä EU puolelta joista toinen jo osui komeasti, kiitos siitä! Tässä ottelussa kohtaavat Cloud9 ja SK. Cloud9 hype on myös minuun joltakin osin tarttunut heidän major voittonsa jälkeen ja olen jopa hyvin positiivisesti yllättynyt että joukkue on onnistunut pelaamaan hyvää ja simppeliä ceeässää pitäen hyvin kovan forminsa päällä. Cloud9 joukkueella ei ole missään nimessä noussut kusi hattuun major voiton jälkeen vaan joukkue on pelannut hyvin vieläkin, juuri pelatussa Cs_summit2 turnauksessa joukkue jäi toiseksi häviten Finaalin 3-2 uudennäköiselle liquidille vaikka Cloud9 sai vielä yhden mapin eteenkin tuohon finaaliin. Yhtä kaikki hyvä 'turnaus' joukkueelle tuokin oli sillä Cloud9 pelasi erinomaisia otteluita tuolla voittaen Heroicin 2:0, Liquidin aikasemmin 2:0 ja jälleen SK:n 2:0 puhtaasti. SK era näyttänee olevan ohi jo aika päiviä sitten vaikka joukkue ihan hyviä esityksiä on vielä saanutkin aikaan muttei sentään läheskään samanlaisia kuin parhaina päivinä, Cs_summit 2 turnaus SK:lla meni ihan ok kohtalaisen hyvin kun joukkue voitti alkuun paljon heikomman Torquedin 2:0 ja sen jälkeen uudennäköisen Northin 2:0 mutta sitten hävisi Cloud9 ja Liquidille molemmille suoraan 2:0. Kommunikaatio-ongelmia sekä taktinen puoli on joukkueella tökkinyt ja hyökkäyksien rakentaminen viime otteluissa ei ole ollut sitä totuttua SK:ta. Joukkueen vire on jotenkin hiukan väsynyt ja pois oleva vaikka joukkueessa onkin erinomaisia huippupelaajia ja maailmanluokan IGL ja awp Fallen. Tämä jo melkeimpä 'rival' otteluksi muodostunut näiden joukkueiden välillä saavat molempien joukkueiden pelaajat syttymään varmasti. Map veto / map valinta tulee olemaan molemmille tässä best of 1 ottelussa varmasti suotuisa sillä molemmat joukkueet omaavat laajat map poolit, tämän hetkinen vire ja halu voittaa tulevat ratkaisemaan paljon, ja kun SK:lla on ollut viime aikoina hiukan vaikeuksia oman pelinsä kanssa etenkin taktisella puolella on annettava etua siitä Cloud9 suuntaan. Uskon että Cloud9 haluaa enemmän voittaa tämän ottelun ja sitä kautta annan heille etua hiukan, tasainen ottelu varmasti tulossa ja kun best of 1 peli pelataan niin mitä vain voi sattua, oletan kuitenkin paremman vireen turvin Cloud9 vievän tämän ottelun arviolta 16-13 luvuin ja heidän jatkavan hyviä otteitaan SK:TA vastaan.
 7. 10€ Ilmaisveto joka päivä talviolympialaisiin

  Coolbetillä vähän saman tapainen mutta 5 eri lajista eli väh 5e veto jokaisen lajiin ja saa seuraavalle päivälle 10e ilmaisvedon, sen vois kans tuoda tänne ihmisille näytille
 8. Kausivetojen seuranta

  Hieno osuma :)! Tuntui jotenkin että suht vaikea kausi oli tänä vuonna, paljon loukkantumisia jne..
 9. 11.2

  Tennis, ATP Richard Gasquet - Lucas Pouille Vihje: 1. erän voittaja Richard Gasquet Kerroin: 1,69 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 15:30 Ranskassa saadaan turnaus päätökseen finaalilla jossa kohtaavat kaksi ranskalaista pelaajaa ATP Rankingin 33. Gasquet sekä ATP Rankingin 17. Pouille. - Richard Gasquet on nyt alkuvuodesta pelannut erinomaisesti ja suhteellisen paljon tennistä hyvällä menestyksellä. Richard Gasquet on onnistunut pelaamaan hyvin omaa peliään omia vahvuuksia käyttäen ja se on tuottanut hedelmää. Tammikuun puolella Richard Gasquet onnistui voittamaan ATP Rankingin 1. Rafael Nadalin hyvällä peliesityksellä suoraan 2-0 ja tuon jälkeen on taas nähtykkin tuttua hyvää Richard Gasquettia. Tässä turnauksessa Gasquet on voittanut muunmuassa ATP Rankingin 30. Damir Dzumhurin ja nyt eilen ATP Rankingin 7. David Goffinin. Richard Gasquetin peli on näyttänyt hyvältä ja ansaitusti mies pelaa tänään finaalissa. - Lucas Pouille puolestaan on pelannut pikku breikkinsä jälkeen vain 5 ottelua. Tammikuussa Pouille pelasi kaksi ottelua ennakkoon heikompia pelaajia vastaan heikolla menestyksellä mutta nyt tässä turnauksessa on Lucas Pouille pystynyt taas nostamaan tasoaan. Tässä turnauksessa Pouille voitti ATP Rankingin 190 Tabernerin vakuuttavasti suoraan 2-0, sen jälkeen ATP Rankingin 44. Bairen myös suht puhtaasti 2-0. Eilen käydyssä välierässä Pouille kohtasi kovan Tsongan joka oli alusta heti hyvin hereillä ja suorastaan pyyhki avauserässä Pouillella lattiaa voittaen erän 6-1 toisessa erässä Pouille pystyi laittamaan paremmin kampoihin mutta 5-5 tilanteessa ikävä kyllä Tsonga joutui jättämään leikin kesken ja luovuttamaan ottelun ja näin Pouille pääsi finaaliin vähän kuin lahjana. - Richard Gasquet on päässyt alkuvuodesta pelaamaan huomattavasti enemmän tennistä kuin Pouille ja myös Gasquetin peliesitykset ovat olleet huomattavasti parempia. Gasquet on onnistunut syöttämään kovia ja tarkkoja syöttöjään ja myös palautuspeli on ollut hyvin hallussa. Uskon tällä hetkellä paremman pelaajan Gasquetin tulevan tähän otteluun ryminällä avauserään ja iskemään tuohon Pouillen heikkoon kohtaan kiinni. Richard Gasquet on pelaajista vakuuttanut huomattavasti enemmän ja hän tulee tämän finaalin voittamaan, mutta otetaan Gasquetin 1. erän voittoa lyöntiin paremman kertoimen ja myös Pouillen heikkojen avauserien takia.
 10. 9.2

  Jalkapallo, A-League Melbourne Victory - Brisbane Roar Vihje: Tekee maalin ottelussa Besart Berisha Kerroin: 1.80 Vedonlyöntitoimisto: Betway Alkamisaika: 10:50 A-Leaguessa perjantaina yksi peli johon haetaan Besart Berishalle maalia. Haetaan maalintekijää siis fakta perustein Melbourne Victoryn Besart Berishalle - Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet hyvinkin nopeatempoista peliä jossa maaleja ollaan nähty. - Kummankaan joukkueen puolustukset eivät ole vakuuttaneet viime otteluissa ja omiin on tullut aivan liikaa maaleja, molempien hyökkäyspää on tosin toiminut ja maalejakin ollaan saatu aikaiseksi. - Besart Berisha on Melbourne Victoryn paras maalintekijä 8 maalilla, Berishalta löytyy agressiivisuutta sekä loistava veto jonka ansiosta maaleja on syntynyt tällä kaudella. - Besart Berisha on kuuma pelaaja jolle tulee syntymään tässäkin ottelussa aivan varmasti hyviä maalintekotontteja kun ottelussa mennään päästä päähän hyökkäysedellä, ja kun kuumalle pelaajalle tarjotaan hyvää kerrointa niin ei siihen vain voi olla tarttumatta, Besart Berisha on myöskin hyvin atleettinen pelaaja sekä myös laukoo useimmiten joukkueensa pilkut. Tapahtumaa ja vauhtia ei tule tästä ottelusta puuttumaan joten pakkohan tätä on kokeilla tuolla kertoimella.
 11. 8.2

  Tennis, ATP Nicolas Màhut - Jo-Wildfried Tsonga Vihje: Alle 22,5 peliä Kerroin: 1,80 Vedonlyöntitoimisto: William Hill Alkamisaika: 17:20 Ottelun alkuun runsas vartti aikaa niin otetaan nopeasti käsittelyyn tämä. Alle 22,5 peliä haetaan tähän otteluun joka on periaatteesa Tsongan 2-0 suora voitto mutta sille tarjotaan vain 1.5 kertoimia. Nicolas Mahut ja Jo-Wildfried Tsonga ovat täysin eri tason tenniksen pelaajia ja tästä ottelusta on luvassa Tsongan selkeä ja runsas lukuinen voitto. Tsonga on taukonsa jälkeen taas alkanut palaamaan omalle hyvälle tasolleen ja miehen viime aikaisten otteiden perusteella hän on taas hyvässä iskussa, Tsongalla on huomattavasti kovempi ja parempi syöttö sekä palautuspeli kuin Mahutilla ja myös Tsongalla riittää nopeutta ja liikkuvuutta enemmän kuin Mahutilla. Mahut pelasi eilen tässä turnauksessa jo Brownia vastaan eikä Mahutin tekeminen mitään erikoista ollut varsinkaan toisessa erässä. Hänen onnekseen kuitenkin hänen vastustajansa loukkaantui ja jätti kentän jonka ansiosta Mahut pääsi tähän otteluun. Selvä piirteinen ottelu käsillä jossa Tsonga dominoi ja etenee tässä turnauksessa eteenpäin kokemuksen ja paremman kokonaispelin turvin.
 12. 5.2

  Jääkiekko, NHL Edmonton Oilers - Tampa Bay Lightning Vihje: Tekee pisteen ottelussa Brayden Point (normaali peliaika) Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 04:00 Änärin puolella pienempi kierros ja pistettä haetaan Brayden Pointille Lightningin puolelta.. Tampa Bay Lightning on tänä vuonna pelannut todella hyvää jääkiekkoa ja joukkue onkin ansaitusti Itäisen konferenssin ykkössijalla. Tampa Bay Lightningin viime aikainen vire on loistava, 5 peliä 4 voittoa ja 21 tehtyä maalia. Joukkueen supertähdet ja samalla joukkueen ykköshyökkäysvitjan muodostavat Kucherov-Stamkos-Namestnikov ovat olleet niin viime aikoina kun koko kaudella erittäin hyvällä pelipäällä ja tuo kolmikko onkin yksi suurimpia syitä Tampa Bay Lightningin tehokkuuteen ja menestykseen tällä kaudella. Kuitenkin joukkueesta löytyy paljon taitoa ja laajuutta muissakin ketjuissa kuten muunmuassa tänään käsittelyssä olevan Brayden Pointin puolesta. Brayden Point nuori kanukki joka on tehnyt tällä kaudella 46 pistettä 52 otteluun joten melkein piste per peli tahdilla on tällä kaudella 21-vuotias kanukki painanut. Brayden Point on erittäin tärkeä palanen Tampa Bay Lightningin joukkuetta myöskin, Brayden Point saa otteluissa hyvin peliaikaa sellaiset keskimäärin 17 min per ottelu niin tasakentällisin kuin myös erikoistilanteissa. Brayden Pointilta löytyy hyvät kädet, hyvä peliäly ja luovuus tehdä maalipaikkoja niin itselleen kuin muille ja ylivoimalla kaveri on vaarallinen. Edmontonin puolustus ei ole viime otteluissa oikein vakuuttanut niin haetaan Brayden pointille pistettä ja eiköhän sieltä herralle yksi siunaannu kun Lightning maalailee..
 13. 4.2

  Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Super Bowl New England Patriots - Philadelphia Eagles Vihje: Pisin field goal ottelussa yli 47,5 jaardia Kerroin: 1.85 Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus Alkamisaika: 01:30 Vuoden odotetuin ja katsotuin urheilutapahtuma ympäri maailmaa on taas jälleen kerran käsillä! Mielenkiintoinen ja tasainen ottelu on kyseessä jossa on pakko antaa etua New England Patriotsin suuntaan mutta tällä kertaa päädyn kuitenkiin hiukan erikoisempaan kohteeseen. Super Bowl on siitäkin erittäin hieno tapahtuma että vetoa voi lyödä lähes mistä tahansa, ottelun tapahtumista tai vaikkapa puoliaikashown tapahtumista. Otetaan tällä erää käsittelyyn pisin potkumaali jonka oletan olevan yli 47,5 jaardinen. Tasainen ja puolustusvoittoinen ottelu tullaan varmasti näkemään jossa molemmilla joukkueilla löytyy tähtiä niin hyökkäyspäässä kuin puolustuspäässä. Ottelu on mitä luultavimmin hyvin tasainen ja tiukka loppuun asti jossa pisteitä molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi taululle. Potkumaaleja tullaan koittamaan ottelussa aivan varmasti etenkin ottelun loppupuolella siitä vähän puolen kentän paremmalta puolelta josta molemmat huikeat potkaisijat niin New England Patriotsin puolelta Stephen Gostkowski kuin myöskin Philadelphia Eaglesin puolelta nuorukainen Jake Elliott pistävät palloa haarukkaan komeasti.. Stephen Gostkowkski on tällä kaudella laittanut kaikki neljä yli 50 jaardista field goaliaan haarukkaan kuin myöskin Jake Elliot on onnistunut hyvin pitkissä field goaleissa kun nuorukainen on tällä kaudella laittanut viisi kertaa pallon haarukkaan kuudesta yrittämästä. Näen ottelun suhteellisen vähäpisteisenä joten field goaleja tullaan tarvitsemaan entistä enemmän ja kun molemmilla joukkueilla on erittäin loistavat potkaisijat jotka kestävät kovaakin painetta niin en näe etteikö ottelussa tultaisi potkaisemaan yli 47,5 jaardista field goalia haarukkaan. Ei kai tällä erää muuta, oikein mukavaa ja loistavaa Super Bowlia kaikille vp:n jäsenille! Ps. nyt on viimeistään hyvä aika laittaa ne karhut kylmään ottelua varten ja soittaa työpaikalle esittäen kurkkukipua saikun muodossa sillä tätä ottelua et halua missata mistään hinnasta
 14. 4.2

  Tennis, WTA Kristina Mladenovic - Petra Kvitova Vihje: Petra Kvitova -1.5 Kerroin: 2.02 Vedonlyöntitoimisto: Unibet Alkamisaika: 15:30 Pietarissa saadaan sunnuntain kunniaksi WTA turnaus päätökseen finaalin muodossa. Tässä ottelussa kohtaavat WTA Rankingin 10. Kristina Mladenovic ja WTA Rankingin 29. Petra Kvitova. - Kristina Mladenovic on tässä turnauksessa pystynyt pelaamaan suhteellisen ehjää ja hyvää tennistä ihan hyviäkin vastustajia vastaan mutta ennen tätä turnausta Mladenovicilla oli alla 15 peräkkäisen ottelun tappioputki joka on aika karu kun katsoo että hän on päässyt pelaamaan aika paljon heikompia pelaajia vastaan noissa otteluissa. Tässä turnauksessa ranskalainen Kristina Mladenovic on voittanut WTA Rankingin 26. Dominika Cibulkovan WTA Rankingin 52. Katerina Siniakovan ja nyt viimeisimpänä WTA Rankingin 23. Daria Kasatkinan kolme eräisessä ottelussa. Kristina Mladenovicin otteet kentällä ovat näyttäneet ihan hyviltä vaikka välillä on tunteetkin kuohahdelleet, yhtä kaikki tänään finaalissa häntä vastassa on huomattavasti kokeenempi ja kovempi pelaaja mitä Mladenovic on tässä turnauksessa kohdannut. - Petra Kvitova on tässä turnauksessa onnistunut erinomaisesti pelaamaan hyvää tennistä käyttäen omia vahvuuksiaan, kovaa ja tarkkaa syöttöään sekä loistavaa palautuspeliään. Petra Kvitova on tässä turnauksessa näyttänyt taas omalta loistavalta itseltään joka on hyvä merkki näin finaalin koittaessa. Tässä turnauksessa tshekkiläinen Petra Kvitova on voittanut WTA Rankingin 21. Elena Vesninan, WTA Rankingin 37. Irina Begun, WTA Rankingin 6. Jelena Ostapenkon sekä nyt viimeisimpänä WTA Rankingin 12. Julia Gorgesin. - Petra Kvitova on pelannut tässä mielestäni huomattavasti kovempia pelaajia vastaan kuin Kristina Mladenovic ja muutenkin Petra Kvitovan pelaaminen on näyttänyt siltä tutulta dominoivalta Petra Kvitovalta. Kristina Mladenovic on ollut vaikeuksissa itseään huonompiakin pelaajia vastaan enkä usko että hänellä on tänään hirveästi sanottavaa kovaa ja kokenutta tshekkiläistä Petra Kvitovaa vastaan jolla on erittäin kova vasemman käden syöttö. Kristina Mladenovicin syöttö puolestaan ei mielestäni ole sieltä aivan parhaasta päästä johon pääsee Petra Kvitova myös hyvin kiinni loistavana palauttajana. Kaikki faktat huomioon ottaen Petra Kvitovan 2-0 suora voitto tässä finaalissa on todennäköisempää kuin kertoimet antavat ymmärtää joten sitä voi ottaa hyvillä mielin lapulle tuolla kertoimella. Petra vei raiskaten 6-1/6-2 erin
 15. 4.2

  Snooker, German Masters Graeme Dott - Mark Williams Vihje: Mark Williams -2.5 Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Expekt Alkamisaika: 15:00 German Master turnaus Saksassa tulee tänään päätökseen finaalin muodossa. Tässä ottelussa kohtaavat maailmanlistan 10. Mark Williams ja maailmanlistan 28. Graeme Dott. Maailmanlistan 28. skotlantilainen Graeme Dott on pelannut tässä turnauksessa ja muutenkin tällä kaudella hyvää snookeria, tässä German Masters Turnauksessa etenkin Graeme Dott on onnistunut pelaamaan melkeimpä kauden parasta snookeriaan ja hän on voittanutkin mm. maailmanlistan 7. Barry Hawkinsin, maailmanlistan 30. Xiao Guodongin ja nyt viimeisimpänä maailmanlistan 6. Shaun Murphyn. Graeme Dottin peli ei ole pahemmin turnauksen aikana ailahdellut vaikka miehen otteet otteluiden aluissa ovat olleet hiukan heikkoja jostakin syystä, muunmuassa tuossa ottelussa Xiao Guodongia vastaan Graeme Dott oli tappiolla jo 1-4 mutta nousi kuitenkin kokemuksella ja jopa vähän ihmeenkin kaupalla 5-4 voittoon tuosta ottelusta. Maailmanlistan 10. Walesialainen Mark Williams on pelannut myös tässä turnauksessa vakuuttavasti vaikka Williamsin vastustajat eivät olekkaan olleet ehkä ihan yhtä kovia kuin Graeme Dotilla, on Williams kuitenkin pelannut huikean hyvää snookeria ja voittanut muunmuassa maailmanlistan 3. Judd Trumpin erityisen vakuuttavasti 6-1 juurikin viime ottelussan. Tässä huikeassa finaalissa on best of 17 käytössä joten yksi vähän pidempikin tauko ottelussa nähdään. Erittäin huikea ottelu tiedossa näiden kahden hyvän pelaajan välillä ja ottelussa tullaan varmasti näkemään molemmilta pelaajilta huippusuorituksia. Molemmat ovat pelanneet tässä turnauksessa ja tällä kaudella vakuuttavan hyvää snookeria mutta uskon tässä ottelussa enemmän kokeneemman Mark Williamsin hoitavan tämän mielenkiintoisen finaalin itselleen käyttämällä omia vahvuuksiaan ja paremman paineensietokyvyn ja kokemuksen turvin. Williams pokkaa finaaliin itselleen arviolta 9-5/9-6 turvin.
×