Finnish

Jäsen
 • Content count

  186
 • VP-Pistettä

  348 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  27

Finnish last won the day on September 18

Finnish had the most liked content!

Maine

153

1 Seuraaja

About Finnish

 • Rank
  Aktiivi

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 • Erikoisalaa
  Viron jalkapallo, yleisurheilu
 1. Etu on viikoittainen ja vaan viikon voittajalle, ei kumulatiiviinen
 2. 22.-24.9. 4. kilpailuviikonloppu, koripallo. Perjantai 1. 2. 3. 4. 5. Perjantain jokeri: Minkänimininen joukkue? On pelannut Suomessa koripallon SM-sarjaa lähes sateenkaarenvärisissä pelipaidoissa (3 pistettä) Lauantai: 1. 2. 3. 4. 5. Lauantain jokeri: Suomessa pelattiin juuri koripallon EM-kisoja. Tämä ei ollut kuitenkaan ensimmäinen kerta, sillä Suomessa pidettiin kisoja jo vuonna 1967 Helsingissä ja Tampereella. Suomen avausottelu oli Hollantia vastaan. Ketkä pelasivat Suomen avausviisikossa? (3 pistettä) Sunnuntai: 1. 2. 3. 4. 5. Sunnuntain jokeri: Miten sarjakuvapupu ja koripallo liittyvät toisiinsa? (3 pistettä)
 3. Vihjeparatiisissa ei ole pitkään aikaan ollut minkäänlaista kilpailua, joka kerryttäisi myös lisää kävijöitä tälle sivustolle. Viimeisimpänä pidettiin tuplausta, mutta se kariutui huijausyrityksiin. Päätin siis yhteisön jäsenenä näin urheilukauden alun / päätöksen (minkä lajin kantilta asiaa katsoo) alkaa pitämään eräänlaista kilpailua. Monen urheilulajin tietämyksestä tulee olemaan apua tässä. Tavoitteena on pitää kilpailu kerran viikon aikana, kilpailun sijoittuen aina viikonlopulle ja se on tietysti ilmainen kaikille käyttäjille. Oleellisena osana kilpailuun kuuluu tietysti palkinto, joka on rahallinen. Kilpailu aloitetaan 50€ potilla joka nousee progressiivisesti riippuen pelaajien tietämyksestä. Ja sitten ne tärkeimmät eli itse säännöt lyhykäisyydessään. 1. Kilpailu järjestetään tavoitteellisesti jokaisena viikonloppuna ja ensimmäisen kerran 1.-3.9 välisenä aikana. 2. Kilpailussa tullaan esittämään 15 kysymystä, joista mahdollisimman moneen tulee pyrkiä vastaamaan oikein. Kysymykset pyritään lähettämään aina maanantain aikana sitä vastaavan viikon blogiosioon sääntöjen alle. 3. Kilpailuaikaa on aina käsillä olevan päivän ja tulevan kysymyspäivän väliseen yöhön kello 00:00 saakka. 3. Vastaukset kysymyksiin lähetetään itse kysymysten alle kommenttimuodossa 1.(vastaus), 2.(vastaus) jne. HUOM! Omaa viestiä saa editoida kilpailuajan loppuun saakka. Tämän jälkeen otan itselleni kuvakaappaukset kaikista vastauksista, joten jälkeenpäin editoimimen on turhaa ja siitä seuraa myös kielto osallistua jatkossa. Myös usealla nimimerkillä pelaaminen on kiellettyä. 4.Kilpailun kohteet eli kysymykset on pisteytetty asteikolla 1-3 riippuen kohteen vaikeudesta. 5. Vastaukset tullaan tarkistamaan aina seuraavana maanantaina ja voittajan nimi julkaistaan samana päivänä. 6. Voittaja on luonnollisesti eniten pisteitä kerännyt käyttäjä. Tasapelissä arpa ratkaisee. Aloituspotti on 50€. Mikäli kukaan kilpailijoista ei saa vähimmäispistemäärää (huom osasta kohteita saa enemmän pisteitä kun toisista joten kaikkia ei tarvitse tietää), kohoaa potti aina 50€:llä seuraavalle viikolle ja edellisellä viikolla eniten pisteitä kerännyt saa yhden pisteen etumatkan muihin kilpailijoihin. 7. Voitot maksetaan voittajan pankki -tai Skrill tilille.
 4. Tämän viikon kilpailun voittaa Kuroro 17 pisteellä. Läheltä siis liipattiin. Ensi viikolla potti on jo 200€ ja aiheena tulee olemaan koripallo!
 5. Sunnuntain oikeat vastaukset: 1.X 2.2 3.X 4.Jaques Plante 5.1 piste
 6. Sulta olis otettu jo modeoikeudet kauan sitten, jos joku oikeasti katsois mihin niitä käytät. Ootko kuullu että murhasta voi saada elinkautisen? Tämäkään ei tarkoita sitä, että henkilö istuu siellä koko ikänsä, vaan pääsee vapaaksi monissa tapauksissa jo ennen koko tuomion täyttymistä. Sinun kylmän moraalikäsityksesi mukaan tämä on ilmeisesti murhaa vakavampi asia eikä ihminen voi muuttaa tapojaan. Harmi yhteisön kannalta, kun olin alkanut jo kilpailuakin pitämään.
 7. Se syykin olisi oikein mukavaa tietää
 8. tämä meidän moderaattori heitti minut ja Sparkzin pihalle ilman mitään syytä, ei sen kummempaa. Se on ainakin varma että Grand Prix kisoja ei tule olemaan jatkossa tuollaisen takia.
 9. Vihjeparatiisin moderaattori soonmä käyttää moderaattorioikeuksiaan hauskanpitoon. Good one!
 10. Lauantain jälkeen kilpailua johtaa @Kuroro 12 pisteellä. Toisena @jertsa7 ja @nelssonisena 11 pisteellä. Huomenna jaetaan vielä 8 pistettä, joten näillä jannuilla vielä hyvät mahdollisuudet potin ottoon! Ja tiedoksi myös moderaattoriosastolle, että nämä kisat loppuu tähän viikkoon, mikäli tuollaista pelleilyä jatketaan tsätin osalta.
 11. en tiedä millä ilveellä sulle on annettu noi modeoikeudet joo se jäi siitä mutta nyt lisäsit sen, jatkajat voi laittaa tykkäyksen siihen kohalle
 12. Hei, osallistukaa tähän pieneen ja mukavaan kyselyyn, jolla tarkoituksenani on selvittää mitä mieltä olette läsnäolostani VP:ssä
 13. Lauantain oikea rivi: 1.1 2. Yli 3. 19-29 min 4. 4-6 5. Sergei Makarov
 14. Perjantain jälkeen ei voisi olla jännittävämpi tilanne, kaikki kilpailijat ovat tasan 7 pisteessä.
 15. Perjantain oikea rivi: 1. Bellows tai Federko 2. 1 3. 1 4. useampi oikea vaihtoehto, tarkistus yksilökohtaisesti 5. 1min 50s