Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet tarjoaa juuri nyt HUIKEAA ensitalletusbonusta. Jopa 500% bonus 10€ talletukselle!   09.06.2018

   Coolbet tarjoaa rajoitetun ajan HUIKEAA talletusbonusta uusille asiakkaille (+vanhoille, jotka eivät ole vielä käyttäneet ensitalletusbonusta). Voit valita kahdesta vaihtoehdosta, joko pienempi 500% bonus, tai isompi 200% bonus. Tarjoukset ovat voimassa 15.7 asti. Bonusvaihtoehdot:
   1.) Vain 10€ talletuksella jopa 60€ pelirahaa.
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: FOOTBALL50
   - Saat talletuksellesi ennennäkemättömän 500% bonuksen (max 50€).
   - Bonuksen kierrätys: 15x, min. kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää

   2.) 50€ talletuksella 150€ pelirahaa
   --> Nappaa bonus TÄSTÄ ja käytä bonuskoodia: COOL200
   - Saat talletukselle 200% bonuksen (max 100€)
   - Bonuksen kierrätys helpompi: 6x, min kerroin 1.50 ja 30 päivää aikaa kierrättää
    
  • VihjeParatiisi.com

   VihjeParatiisin eksklusiivinen tervetulobonus Betssonille! Talleta 20€ --> saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta.   10.06.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta tehostettua avausbonusta jalkapallon MM-kisojen ajan! Jos avaat tilin meidän kautta, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta Starburstiin. Tämä tarkoittaa, että vain 20€ talletuksella saat 40€ pelirahaa, 20€ riskittömän vedon ja 25 ilmaiskierrosta. Saimme myös helponnetut kierrätysehdot: Riskittömän vedon voittojen kierrätys vain 1x ja ilmaiskierrosten 25x. Tarjous on voimassa 15.7 asti Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄSTÄ
   2.) Talleta vähintään 20€ ja ota halutessasi 100% ensitalletusbonus 100€ asti
   3.) Tilillesi tulee automaattisesti 20€ arvoinen riskitön veto ja 25 ilmaiskierrosta Starburst -slottiin
   4.) Riskitön veto käytetään rastittamalla sininen ruutu vetokupongilla.

   Huomioitavat ehdot: 100% talletusbonus 100€ asti:
   - Bonusosuus tulee kierrättää vedonlyönnissä 6 kertaa, min. 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä Riskitön veto:
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja (20€) riskittömän vedon kattamiseksi
   - Jos veto häviää, saat panoksen takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, täytyy nettovoitot kierrättää vedonlyönnissä 1 kerran, min 1.50 kertoimella. Kierrätysaikaa 30 pvä. Ilmaiskierrokset:
   - Ilmaiskierroksen voitot tulee kierrättää 25 kertaa casinossa. Kierrätysaikaa 30 pvä.    

Suuriruhtinas Anakonda

Jäsen
 • Viestejä

  710
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  40
 • Pistettä

  49 [ Lahjoita ]

Maine

331

2 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Respekti

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  Viron jalkapallo, yleisurheilu
 1. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  74. Lappu VÄÄRIN -1095,28€ -> -1195,28€
 2. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  TALLETETTU KASSAAN 1000€ -> LASKETAAN TÄMÄ MUKAAN MIINUKSEEN -> -1095,28€
 3. 22.6

  Iloista juhannusta! Aion silti katsoa futista tänä aattona sillä vietän aaton tällä kertaa vanhempien seurassa. Brasilia - Costa Rica alkaa kolmelta ja siihen ensimmäisenä tipsiä vääntelemään. Otetaan tipsiksi full time result 3-0 Brasilialle joka antaa 7.25 ComeOnilta. Brasileru on parempi joukkue, Costa Rica on se huonompi joukkue. Monet paremmat joukkueet ovat voittaneet vain yhdellä maalilla, hävinneet tai pelanneet tasan näissä kisoissa. Nyt on Brasileru ja se muuttuu se tilasto. Nyt on tehtävä maaleja. Neymar on paikat kipeänä mutta halu on kova. Brasilia näytti joukkueelta ensimmäisessä pelissä, on aika pyörittää peliä ja tehdä maaleja. Kyllä minä uskon tähän että Brasilia voittaa tänään kolmella maalilla 3-0. Costa Ricalla ei ole laatua viimeistelyyn. Onnea peleihin!
 4. 20.6

  MM-Kisat, klo 18:00 Uruguay - Saudi-Arabia, Uruguay -2.5 ah 2.80@Unibet Uruguaylla pakkovoitto jatkon kannalta, Venäjän kaatamiseen ei kannata jättää korttia. Cavani ja Suarez tulevat tekemään tuhoja rutosti tässä matsissa, sen verran lähellä oltiin useasti Egyptiäkin vastaan. Saudit esittivät erittäin kesyn pelin venäläisten vieraana enkä usko että tässä on merkkejä paremmasta, sen verran lyhyt aika on mennyt tuosta valmentajanvaihdoksestakin ettei uusia kuvioita ole hiottu vielä kuntoon. Tasoituskertoimet ovat silti yllättävän suuria vaikka tästä olettaisi helposti Uruguayn tekevän sen 2-3 maalia. MM-Kisat, klo 21:00 Iran - Espanja, Espanja -2.5ah 3,15@Unibet Tätä peliä koskevat samat lainalaisuudet kuin edellistäkin, Espanjan on kaivettava voitto vähintään Marokosta tai Iranista jatkoonpääsyn varmistamiseksi ja tämä on se helpompi vastus. Marokko-pelin nähneenä Iranin puolustus vaikutti erityisen haavoittuvaiselta ja Espanjan syöttelypeli puhkoo aivan varmasti tuon puolustuslinjan. Omasta mielestäni Espanja osoitti Meksikon ohella ensimmäisellä kierroksella vakuuttavinta peliä. Nollakin varmasti pysyy kun ei ole Ronaldon kaltaisia yksilöitä vastustajalla ratkomassa peliä. Yllättävän iso tasoituskerroin kolmen maalin voitolle tässäkin pelissä.
 5. Paljon pelaat kuukaudessa vedonlyöntiin?

  viisikin kiloa voittoja päivässä mennyt... mutta riippuu tosiaan ihan rahatilanteesta, paljonhan ei kannata laittaa.
 6. 19.6

  MM-Kisat, klo 18:00 Puola - Senegal, FT 1-1 6.40@Unibet Mielenkiintoinen ottelu tämäkin, molemmilla on joukkueessa huippupelaaja, joka voi yksilösuorituksellaan ratkaista koko ottelun. Puhun siis Lewangoalskista ja Manesta. Heihin varmaan kiinnittyy suurin odotusarvo maalien suhteen tänään. Senegal on pelannut hyvin viime aikoina ja Nigerian kanssa ovat ehdottomasti Afrikan parhaimmistoa. Vaikka joukkue voittikin tyhjille katsomoille pelatun warm upin Koreaa vastaan, niin vieraat ovat silti pelanneet puolet viimeisistä kymmenestä ottelustaan tasan. Maaleja tässä luulisi tulevan kumpaankin suuntaan, pelkästään Puolan viimeiset kolme peliä ovat käsittäneet 13 maalia, joissa he ovat päästäneet itsekin neljä. Mane teki Poolissa kuluneen kauden aikana 20 häkkiä, joten en voi jättää mitenkään Senegalia tässä pelissä lähtökohtaisesti nollille. En usko että tässä varmasti kimurantiksi muodostuvassa lohkossa tasapeli olisi huono tulos kummallekaan joukkueelle.
 7. 19.6

  MM-Kisat, klo 15:00 Kolumbia - Japani, FT 1-0 6,00@Unibet Rodriguez on avausottelusta sivussa, joka on iso lovi camin paikalla Kolumbian joukkueessa. Kaikki muistavat hänen panoksensa viime kisoissa ja Kolumbian etenemisen kahdeksan parhaan joukkoon. Kisojen jälkeen Hames siirtyi Relluun. Japani yleensä hyökkää puolustuksen kustannuksella ja lähtökohtaisesti ajattelin, että tämä voisi olla 2-1 matsi lopputuloksen osalta, mutta Japani hävisi viimeisissä harjoitusotteluissaan Sveitsille ja Ghanalle tekemättä maalia niin en sitten loppupelissä vakuuttunut että voisivat uhata eteläamerikkalaisten nollaa, päästihän Kolumbia jo karsinnoissaankin kolmanneksi vähiten maaleja lohkossaan. Kyllä tässäkin on aika lähellä tuo parin maalin voitto Kolumbialle, mutta mutu sanoo, että ensimmäinen kierros mennään tässäkin lohkossa rauhallisin merkein.
 8. 18.6

  MM-Kisat, klo 21:00 Tunisia - Englanti, FT 0-1 6,75@Unibet Futis-illan päättää Tunisian ja Englannin välinen ottelu. Floppaako Englanti jälleen kisat 1/16 vaiheessa? Tällä kertaa joukkueeseen ei ole asetettu ainakaan kotimaata lukuunottamatta paljoakaan menestyspaineita. Tämä voi olla suht vaikea avausottelu nuorelle ja suht kisakokemattomalle Englannin joukkueelle. Tunisia on Nigerian ja Senegalin kanssa ihan sitä Afrikan parhaimmistoa. Varsinkin harjoitusmaaotteluissa pelattiin suht hyvin - Espanjaakin vastaan puolustettiin erinomaisesti ja hävittiin vain viime minuuttien maalilla.Tappio oli ensimmäinen Tunisialle yli vuoteen.. Portugalia vastaan mätettiin kaksi. Englanti hoiti karsintapelit suvereenisti ja harjoituspelitkin vedettiin tappioitta, nostoina tasuri Italiaa vastaan kotona + voitto Hollannista vieraissa. Kaneen on kova luotto näissäkin kisoissa. Vähämaalisuus on avauskierroksella ollut trendi paria peliä lukuunottamatta ja tämäkin peli näyttäisi kyllä kallistuvan ainakin itsellä alle 2.5 maaliin. Huomioonottaen Englannin karsintapelit ( vain 3 päästettyä maalia 10 ottelussa) ja Tunisian topakan joukkuepelin, vähämaalinen voitto vierailijoille on hyvin lähellä toteutumista. 0-1, 0-2.
 9. 18.6

  MM-kisat, Klo 18:00 Belgia - Panama FT 3-0 @7.00 Unibet Tosiaan päivän toisen matsin pariin, ensimmäisessä oltiin aika hyvin hajulla ainakin tuon Ruotsin maalintekotehokkuuden osalta, harmi vedon kannalta että korealaiset lähtivät sitten päättömissä paikoissa tekemään liukutaklauksia ja penaltiin kusi se veto. Lähdetään samalla kertoimella kokeilemaan tähän Belgia-otteluun oikeaa tulosta. Luulisin, että se 3, 4 maalia pitäisi olla tässä ihan itsestäänselvyys Belgialle. Tuli katsottua pari Panaman harkkapeliäkin Tanskaa vastaan ja eivät tosiaan päässeet siinäkään edes puolesta kentästä ylemmäs. Tänäänkin tulevat makoilemaan hyvin varmasti omalla alueellaan. Kysymys onkin kuinka hyvin kotijoukkue saa koneensa käyntiin, sillä Panama ei tuota juuri uhkaa, joukkue on kokenut ja päälle 30-v pelaajia löytyy useampi, perustavat hyökkäyksensä pariin kärkipelaajaan, jotka ovat hitaita hekin. Laidoiltakaan ei löydy tarvittavaa hyökkäysvoimaa. Belgialla löytyy nopeutta laidoilta a la mertens ja hazard plus kovuutta keskeltä ja hyökkäyksestä, lukaku ja fellaini esim. 3-0 on ihan mahdollinen toteutuma mutta ovat ne suosikit aiemminkin kompuroineet jo näissä kisoissa...
 10. 18.6

  MM-Kisat, klo 15:00 Ruotsi - Etelä-Korea, FT 0-0 7,00@Unibet Niin sanottu kuuden pisteen matsi molemmille. Ibrahimovicin lähdettyä pari vuotta sitten maajoukkueesta, ringin maalintekovoima heikkeni oletetusti. Joukkueena Ruotsi on ottanut ehkä askeleen eteenpäinkin viime EM-kisoista, mutta yksilötaidollisesti ei ylletä sinne kärkiporukoihin lähimaillekaan. Kun huomioidaan, että Korealla on esim rivissään Son ja Hwang niin pitäisin vierasjoukkuetta selvästi jopa vaarallisempana kuin Ruotsia. Ruotsin ainoat aseet piilevät omissa papereissani erikoistilanteissa. Kumpikaan näistä joukkueista ei tule otteluun parhaassa mahdollisessa vireessä, molemmat pelasivat tasan Bolivian kanssa ja hävisivät muutaman valmistelevan ottelun. Tämä lohko saattaa muodostua kimurantimmaksi kuin olisi luullut eikä tasapeli sulkisi vielä kummankaan jatkomahdollisuuksia pois, jolloin Meksiko olisi molemmilla se päävastustaja. Korealla on todistetusti ihan kompakti puolustus eikä joukkueessa ole havaittavissa samanlaista päätöntä säntäilyä niin kuin esim Japanilla, joka hyökkää aina usein puolustuksenkin uhalla. Kisoissa ei ole nähty vielä yhtään 0-0 peliä ja tämä on selkeästi yksi potentiaalinen sellainen.
 11. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  73. Lappu VÄÄRIN -70,28€ -> -95,28€ JA LORUN LOPPU, JÄÄDÄÄN TAAS ODOTTAMAAN JATKOA, EI TÄSTÄ SATASESTA ENEMPÄÄ VIITSI MIINUKSELLE MENNÄ
 12. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  72. Lappu VÄÄRIN -40,28€ -> -70,28€
 13. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  71.Lappu VÄÄRIN -10,28€ -> -40,28€
 14. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  70. Lappu VÄÄRIN 19,72€ -> -10,28€
 15. Anakondan Vedonlyöntiblogi

  SLOTIT -20,00€ -> 19,72€
×