Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

Cantplay

Jäsen
 • Viestejä

  3
 • VP-Pistettä

  13 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

3

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Vierailijat

97 Profiilivierailua
 1. 1.9

  Jääkiekko, KHL Traktor Tsheljabinsk - Admiral Vladivostok Klo: 17:00 Valinta: Traktor Tsheljabinsk Kerroin: 1,93 Veikkaus Keskinkertaisesti aloittanut Traktori saa kotiinsa sarjan jumbona sijailevan Admiralin. Molemmat joukkueet pelanneet neljä ottelua, joista Traktor voittanut kaksi ja hävinnyt kaksi maalisuhteella 6:5. Samaan aikaan Admiral onnistunut kauhomaan neljästä ottelusta 0 pistettä maalisuhteella 5:13. Traktor osoitti heräämisen merkkejä 29.8, kun kotona kaatui viime vuoden kakkonen Magnitogorsk 2-1. Admiral pelannut kaikki neljä otteluaan vieraissa ja hävinneet kolme ottelua kahdella tai useammalla maalilla. Admiralilla loukkaantunena edelleen J. Wright, jonka poissaolo ei ainakaan auta joukkuetta, kun joukkue matkaa Länsi Siberiaan. Huomion arvoista on myös, että Traktor on voittanut viisi keskenäistä kohtaamista kotona, joista yksi jatkoajalla. Uskoisin ettei pelissä maaleilla läträtä, mitä joukkueiden maalisuhdetta katselee aikaisemmalta neljältä ottelulta. Omasta mielestä Traktroin kerroin lievä ylikerroin ja ainakin kokeilemisen arvoinen. Varmaa on, että Admiralin häviöputki ei voi loputtomasti jatkua; Alkaako voittoputki vasta kotipeleissä, mutta tuskin ainakaan vielä tässä pelissä. Sen lisäksi Traktorin suoranvoiton kerroin on juuri sen kokoinen, että kohteen voi laittaa sinkkuna lapulle. Lapulle Traktorin suoravoitto ja hyvä haku on myös kotijoukkueen kahden maalin voitto (-1,5) sekä under vedot. Tulos veikkaus 2-0, 3-1
 2. 20.8

  Baseball MLB Houston Astros - Oakland Athletics Vihje: Houston Astros Kerroin: 1.46 Alkamisaika: 21:10 Otetaas lapulle tupla meiningillä kaksi MLB kohdetta. Ensimmäisenä tarkastelussa Houston Astros, jolla vastassa Oakland. Astros voittanut kaksi ensimmäistä ottelua 3-1, 3-0 ja uskon, että kolmas ottelu kääntyy myös Astrokselle. Astros tykittänyt 5.26 juoksua per peli, kun taas Oaklandille tehty juoksuja 5.24 ottelua kohti. Osuma tarkkuus Astroksella tällä kaudella 10.03 lyöntiä per peli, kun taas Oakland osunut peliä kohden keskiarvolla 8.07. Oaklandin puolustus on rankingissa nro. 28, kun taas Astros rankattu 9. Oaklandilta syöttää Jharel Cotton 5-10 era 5.83, kun taas Astroksella kummulle astelee Brad Peacook 10-1 era 3.30. Astros seilailee Amerikan liigan kärkipaikalla, kun taas Oakland vasta sijalla 14. Hyvä haku olisi myös Astros tasoituksella, mutta kotimatsi ja vaarana 9. lyöntivuoron skippaaminen johtoasemassa niin laitetaan ilman tasoituksia. Baseball MLB Texas Rangers - Chicago White sox Vihje: Texas Rangers Kerroin: 1.50 Alkamisaika: 22:05 Toisena lapulle päätyy Astroksen kaveriksi Texas Rangers. Texas nöyryytti Chicagoa viime matsissa 17-7 ja uskon, että Texasin hyvä vire säilyy kolmanteenkin otteluun. Aikaisemmasta kahdesta kohtaamisesta ensimmäisen vei niukasti Chicago nimiinsä 3-4. Toiseen otteluun Rangers sai pakan kasaan ja pelin kulkemaan. Lopputuloksena 17 juoksua ja kamppailun jälkeen taululla komeili selkeä kotivoitto 17-7. Texas on tehnyt 5.13 juoksua peliä kohden, kun Chicagoa vastaan on tehty 5.18 juoksua peliä kohden. Texasin osuma keskiarvo peliä kohden on 8.25 ja Chicagon 8.79. Texas lähettää A.J. Griffinin kummulle 6-3 era 5.07, kun taas Chicagoa edustaa Miguel Gonzalez 6-10 era 4.99 Kahden kohteen yhteiskerroin meikäläisen lapulla on 2.215. Toivotaan, että nämä ensimmäiset tipsaukset tälle saitille osuu ja mahdollisimman moni osaa poimia omalle lapulle! Peli-iloa!
 3. 18.8

  Hyvä haku! Vierasjoukkueen 1-3 johto kaatus ihan lopussa kotijoukkueen kahteen rankkariin, joista toinen lisäajalla (3-3). Täytyy varmaan laittaa toi Gornik korvan taakse seuraavia pelejä ajatellen.
×