Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

JF1

Jäsen
 • Viestejä

  4
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  1
 • Pistettä

  16 [ Lahjoita ]

Maine

4

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija
 1. 11.4

  Korisliiga Kouvot - Helsinki Seagulls Alkamisaika: 18:30 Valinta: Helsinki Seagulls @2.15 UNIBET Eiliset vihjeet osuivat 2/2, tästä on hyvä jatkaa. Ensimmäinen ottelu päättyi 88-90 Kouvojen voittoon. Lokkien heikko heittoprosentti vaikutti asiaan (2 pisteen prosentti oli 38%). Lokkien peli muuten näytti hyvältä ja levypallopelaaminen onnistui, mutta viimeistely uupui. Kouvot pelasivat energisen pelin myös, mutta menetyksiä on liikaa, vaikkakin Seagulls riistoista ei saanut tehtyä montaakaan pistettä. Lokkien viimeistelyssä on vain ja ainoastaan parannettavaa. Asia varmasti muuttuu tänään, sillä lokit haluavat ja tarvitsevat voiton saadakseen kotiedun. Molemmilla joukkueilla pelaavat samat pelaajat kuin edellisessä kohtaamisessa. Kouvoilta siis puuttuu edelleen ykkös takamies Tuomas Hirvonen. Kohde menee oikein, kunhan Helsinki Seagulls voittaa ottelun.
 2. 10.4

  Tartutaan vielä toiseenkin Korisliiga matsiin, kun kerran alettiin kirjoittamaan Korisliiga Tampereen Pyrintö - Kauhajoen Karhu Alkamisaika: 18:30 Valinta: Kauhajoen Karhu @2.07 UNIBET Karhu hoiteli Tampereen kotonaan lukemin 84-74. Karhut voittivat pelin erittäin heikolla puolustuslevypallo pelaamisellaan. He antoivat peräti 21 hyökkäyslevypalloa Tampereen Pyrinnölle. Niin kuin Jussi Laakso (Kauhajoen Karhun päävalmentaja) kommentoi pelin jälkeen heidän pitää parantaa levypallo pelaamista sekä pitää pääkylmänä koko kentän painetta vastaan. Pyrintö on ollut vahva kotonaan, mutta tippui runkosarjassa sijalta 2. sijalle 7. Karhut olivat runkosarjassa toisia. Molemilla joukkueilla samat pelaajat pelaavat kuin edellisessä matsissa eli loukkaantumisia/ sairaantumisia ei ole tullut. Molemilla hyvä nippu pelaajia kasassa, ja tiukkaa vääntöä luvassa Tampereella, jonka lopulta Kauhajoki hoitaa nimiinsä. Kohde menee oikein, kunhan Kauhajoen Karhu voittaa ottelun.
 3. 10.4

  Korisliiga Kataja Basket - BC Nokia Alkamisaika: 18:30 Valinta: BC Nokia @2.45 UNIBET Takerrutaan tällä kertaa tähän matsiin. Huomioitavaa ensiksi: Nokia voitti Katajan kotonaan sunnuntaina lukemin 95-78, joten ovat varmasti päässeet hyvään flowhin ja tietävät, että pystyvät haastamaan viime vuotista Korisliigan mestaria. Hyvin tasavertaiset joukkueet materiaalin suhteen, mutta Katajan kausi ei lähtenyt runkosarjassa hyvin käyntiin (sija 6.), kun taas Nokia oli yllätys ja pääsivät sijalle 3.Nokia on pelannut tasa varmaa peliä läpi kauden, mutta Kataja taas ei. Kataja hävisi sarjataulukon perällä oleville joukkueille huomattavasti muutaman ottelun. Kataja ei ole julkaissut vielä kokoonpanoja (tuskimpa julkaisekaan, sillä ne pitäisi olla jo). Nokialla kaikki pelaavat. Uskoisin, että Joensuussa on luvassa tiukkaa vääntöä, jonka Nokia lopulta hoitaa. Kohde menee oikein, kunhan BC Nokia voittaa ottelun.
 4. 9.4

  Ensimmäistä vihjettä kehiin Korisliigasta Helsinki Seagulls - Kouvot Alkamisaika: 18.30 Valinta: Helsinki Seagulls -6.5 @1.88 UNIBET Playoffit alkavat tänään näiden joukkueiden osalta ja napataan heti maistuva kerroin. Seagulls on voittanut 6 peräkkäistä kohtaamista. Kouvot eivät ole myöskään pystyneet ryöväämään voittoa Helsingistä sitten 2015 jälkeen. Helsingillä on ollut hyvä draivi päällä kotona (14/6) ja Kouvot taas vieraissa vähän nihkeä (9/11). Kouvoilta on poissa Tuomas Hirvonen, joka on tärkeä pelaaja, sillä hän on Kouvojen pelinrakentaja ja pelaa n.35 minuuttia per peli, joten suuri menetys Kouvoille heti pleijjareiden alussa. Kunhan Seagulls saa puolustettua Thomas Gipsonin (Kouvojen sentteri) pois, sekä suljettua puolustuslevypalloista niin Seagullsilla ei ole ongelmaa. Gulssit ovat kokeneempia pleijjareissa sekä kokeenempia pelaajia löytyy rosterista. Kohde menee oikein kunhan Helsinki Seagulls voittaa ottelun vähintään 7 pisteellä.
×