Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

flash

Jäsen
 • Viestejä

  3
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  15 [ Lahjoita ]

Maine

3

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija
 1. 1.5

  Jääkiekko NHL Pittsburgh - Washington Tekee maalin ottelussa: Phil Kessel @ 3 Coolbet Tähän vihjeeseen ei kannata välttämättä kovin isoa panosta laittaa, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen kohde joka sopii erityisesti tupliin/triploihin tai rekkoihin pienellä panoksella pelattavaksi lisäjännitykseksi. Miksi Phil Kessel? -Kaveri ei liene esittelyjä kaipaa, kaikki tietää että hän osaa maaleja tehdä ja saa paljon peliaikaa ja ylivoimavastuuta penguinsissa, eritoten nyt kun malkin(ei varma pelaako) ja hagelin ovat loukkaantuneena niin maalintekotakka kasvaa. Kessel oli runkosarjan lopussa kovassa maalintekovireessä ja mätti reilusti maaleja, myös philadelphia sarjassa niitä tuli lähes joka toisessa pelissä. Nyt kuitenkin mennyt 4 peliä ilman osumaa, ja uskon että se maali sieltä jo alkaisi tulla. Kerroinkin nyt noussut tuonne otettavaan 3, joten tästä yöksi "maalarilottoon" perusteltu pikki.
 2. 11.4

  E-Sports: Astralis - Natus Vincere (game 2) Valinta: Natus Vincere @ 3.00 Bet365 Alkamisaika: 20:20 Eli tässä lähdetään hakemaan NaVin voittoa nimenomaan jälkimmäisessä kartassa, eli infernossa. Mielestäni 3.00 kerroin ilman tasapelin mahdollisuutta on todella ottamisen arvoinen naville, sillä vaikkakin astralis on ollut todella vakuuttava viime aikoina, niin inferno on navin paras kartta, jossa esim. eilen pöllyyttivät maailman tämän hetken top2 ranking sijalla olevaa mousesportsia 16-5. Toki inferno on hyvä kartta myös astralikselle, mutta niinkuin aiemmin mainittu niin tuo 3.00 kerroin on mielestäni todella pelattava tähän sillä arvioisin todennäköisyyksien tähän peliin olevan noin 50/50. Nämä esl pro liigan pelit menevät aina 2 ottelun pareina, eli tiimit pelaavat 2 peliä, yhden kummankin joukkueen karttavalinnassa. Kumpikin peli on kuitenkin erillinen matsi jossa jaossa pisteitä liigaan. Tällä hetkellä sarjassa Astralis on 1. sijalla 41 pisteellä (14W-6L), kun taas NaVi on 5. sijalla 38 pisteellä (13W7L). NaVi varmasti raapii tästä pisteet edes toisesta kartasta, ja nään paremmat mahdollisuudet siihen infernossa kuin trainissa, vaikka tällä kertaa inferno onkin astraliksen karttavalinta. NaVin tähtipelaaja s1mple on yleensä loistanut tässä kartassa, mikä myös lisää joukkueen mahdollisuuksia sillä parhaimmillaan kaveri pystyy lähes yksin voittamaan pelejä joukkueelle.
 3. 29.3

  NHL: Minnesota Wild - Dallas Stars Tekee ottelussa maalin: Tyler Seguin @ 2.7 CoolBet Tämä on minun ensimmäinen vihje tänne, ja lähden hakemaan maalintekijää. Seguin siksi että hänellä on ollut nyt 3 maalittoman pelin putki, ja (osittain) siksi kertoimetkin on noussut tuolta 2.20 pinnasta jo mukaviin 2.70 (coolbetillä) jonka takia ehdottomasti lähtisin kaveria kokeilemaan lapulle. Miehellä kuitenkin on kasassa 40 häkkiä 77 peliin, eli yli maali per 2 peliä tahdilla on menty. Laukoo paljon, saa paljon peliaikaa ja ylivoimavastuuta ja uskoisin että alkaa jo pikkuhiljaa uppoamaan kun 3 peliä nyt menty ilman. Lisänä voisi vielä sanoa että 2 edellisessä minnesota kohtaamisessa Seguin on myös maaleille päässyt.
×