Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

tulostaulu

Jäsen
 • Viestejä

  2
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  14 [ Lahjoita ]

Maine

0

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL

Vierailijat

133 Profiilivierailua
 1. 6.4

  CSGO klo 13:00 B.O.O.T-Dreamscape vs Mineski Kohde: Alle 2.5 karttaa @1.57 Coolbet B.O.O.T tulee voittamaan melko helposti molemmat kartat. Mineski on pelannut tällä qualifier-kokoonpanolla välttävästi ja heidän on turha haaveilla ottelun viemisestä kolmanteen karttaan. Joukkueiden viime tapaaminen BO1-muodossa hieman eri kokoonpanoilla päättyi B.O.O.T:n voittoon 16-11.
 2. 27.3

  Vancouver Canuks vs Anaheim Ducks Anaheim suora voitto @1.75 Coolbet Canucksilla ei ole merkittävää kotietua tähän otteluun. Anaheimin vieraspeli on toimivaa, eikä joukkueella pitäisi olla mitään ongelmia voittaa huonossa formissa oleva canucks. Anaheim myös tarvitsee tästä ottelusta voiton saadakseen tärkeitä pisteitä, joten motivaatiota luulisi joukkueelta löytyvän.
×