Jump to content
 • Erikoisbonukset vain VihjeParatiisin kautta

  • VihjeParatiisi.com

   Tehostettu ensitalletusbonus Betssonille: 150% bonus 150€ asti. (voimassa 30.11. asti)   06.11.2018

   Betsson tarjoaa meidän kautta erikoisbonusta rajoitetun ajan! Jos avaat tilin tänään, saat tehostetun 150% bonuksen 150€ asti. Eli siis esimekiksi saat 100€ talletuksella 250€ pelirahaa! Tarjous on voimassa kuun loppuun (30.11.) asti. Bonukseen liittyy helpot kierrätysehdot: talletus+bonus tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella 30 päivän sisällä talletuksesta. Kierrätyksen jälkeen varat voi nostaa vapaasti tilille. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili Betssonille TÄÄLTÄ
   2.) Talleta 10-100€, niin saat tilillesi 25-250€ pelirahaa
   3.) Varat voi nostaa tilille, kun olet kierrättänyt bonuksen+talletuksen kolme kertaa vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella.
  • VihjeParatiisi.com

   Betsafen uusille huikea tarjous! Ensitalletuksella 25€ riskitön veto ja 100% talletusbonus 200€ asti.   12.11.2018

   Juuri nyt vain meidän kautta on tarjolla huikea erikoisbonus! Jos avaat tilin Betsafelle tänään meidän kautta, niin saat ensitalletuksellasi 25€ riskittömän vedon haluamaasi kohteeseen. Näin riskitön veto toimii:
   - Jos veto häviää, saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia.
   - Jos veto voittaa, sisältyy voittoihin helppo 1x kierrätysvaatimus.
   - Huomaa, että tilillä tulee olla riittävästi oikeaa rahaa riskittömän vedon panoksen kattamiseksi! Voit myös napata Betsafen normaalin ensitalletusbonuksen: 100% 200€ asti. Tämän bonuksen kierrätys on 4x (talletus+bonus) min. 1.80 kertoimella. Huomaa, että ensitalletusbonus ei vaikuta riskittömään vetoon millään tavalla, voit yksinkertaisesti ottaa bonuksen tai jättää sen ottamatta. Näin osallistut:
   1.) Avaa tili TÄSTÄ (erikoisbonuksen saa vain tämän linkin kautta)
   2.) Talleta min. 25€ ja hyödynnä halutessasi 100% bonus 200€ asti.
   3.) Saat tilillesi 25€ arvoisen riskittömän vedon. Veto käytetään aktivoimalla kupongilta löytyvä Riskitön veto -ruutu
   4.) Riskittömien vetojen voitot tulee kierrättää yhden kerran, jonka jälkeen rahat voi nostaa tilille. Riskittömän vedon hävitessä saat rahat takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous voimassa 18.11 asti
  • VihjeParatiisi.com

   Redbet tarjoaa Huuhkajille tänään HUIKEAN 25.00 kertoimen. (ei kierrätysvaatimuksia)   17.11.2018

   Redbet tarjoaa tänään VihjeParatiisin kautta huikean promon! Uudet asiakkaat saavat nyt Huuhkajien voitolle Unkaria vastaan 25.00 kertoimen (norm. 3.60). Maksimipanos kohteeseen on 1€, eli voit hyötyä Suomen voitosta 25€ asti. Mahdollisilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, vaan ne voi nostaa vaikka heti tilille! Ottelu alkaa tänään klo 21:45. Lisäksi voit hyödyntää Redbetin normaalin ensitalletusbonuksen, josta voi saada jopa 100€ edestä ilmaisvetoja. Voit lukea ensitalletusbonuksesta lisää täältä. Näin lunastat kerroinboostin:
   1.) Avaa tili TÄÄLTÄ
   2.) Käytä tilin avaamisen yhteydessä bonuskoodia: BOOST
   3.) Lyö maks. 1€ veto Huuhkajien 1X2 voitolle Unkaria vastaan
   4.) Voitot saat tilillesi ilman minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia!

Avalanche

Jäsen
 • Viestejä

  2
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Pistettä

  8 [ Lahjoita ]

Maine

7

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Aloittelija

Profiilitiedot

 • Erikoisalaa
  NHL, Jääkiekko
 1. 13.11

  Jääkiekko, SHL Frölunda HC - Skellefteå KLO 20.00 Frölunda ML 1.80@Unibet Tänään jatkuu maajoukkuetauon jälkeen taas Ruotsin puolella SHL. Otetaan lapulle siis kotijoukkue Frölundan lopullista voittoa. Frölunda esiintynyt tälläkin kaudella vahvasti, ja onkin tällä hetkellä sarjataulukon toinen. Peli on kulkenut hyvin ja ykkösketjun Lasch ja Lundqvist olleet hyvässä iskussa. Kotonaan joukkue pelaa vahvaa peliä, ja tällä kaudella 7 ottelusta 5 voittoa, kaikki varsinaisella peliajalla. Skellefteå pelannut mielestäni kauden alun vähän liian huonosti, koska tasoa pitäisi löytyä parempaan. Sarjataulukoissa tällä hetkellä sijalla 11. Vieraissa Skellefteå pelaa kuitenkin hyvin tasaisesti, ja pisteitä on tullut lähinnä jatkoajalle menemisestä. 7 vieraspeliä, 4 tasuria. Eipä oo kyllä tullut vielä vastaan mitään ykkösjengejä joten en usko vierailla olevan tässä pelissä mitään saumaa ainakaan voittoon. Otetaan lopullinen voitto Frölundalle monen tasurin takia, SHL kierrokset saattaa yllättää aina miten vaan. Kohde menee oikein kun Frölunda voittaa ottelun.
 2. 8.11

  NHL Philadelphia Flyers - Arizona Coyotes Philadelphia @ 2.15 Unibet Klo 02.00 Flyers ja Coyotes ottavat revanssin viime matsistaan joka Arizonassa pelattiin, ja peli päättyi Flyersien 2-5 voittoon. Ensi yön matsi pelataan Philadelphiassa. Kotonaan Flyers ei ole tällä kaudella vielä vakuuttanut, 6 ottelusta 2 voittoa. Joukkueella on kuitenkin todella hyvä hyökkäys ja paljon enemmän tulosta pitäisi syntyä varsinkin Giroux, Voracek, Couturier johdolla. Kojoottien kausi on alkanut odotettua paremmin, ja oli jopa 5 voiton putkessa kunnes Flyers sen lopetti. Vieraspelaaminen kuitenkin heikkoa kuten viime kaudetkin, ja 6 ottelusta 3 voittoa jotka kuitenkin tämän kauden alisuoriutujua vastaan. (Columbus, Chicago, Anaheim). Joukkueen rosteri on muutenkin mielestäni heikompaa tasoa. Antti Raanta on myös loukkaantunut, ja vaikka Darcy Kuemper on tällä kaudella esiintynyt vahvasti 4 pelaamassaan ottelussa .936% torjuntaprosentilla en usko että hän pystyy torjumaan Flyersin hyökkäystä. Näillä perusteilla odotan Flyersille voittoa kotona. Kohde menee oikein kunhan Philadelphia Flyers voittaa varsinaisella peliajalla. VÄÄRIN
×