Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   10.00 kerroin Suomelle VAIN VihjeParatiisin kautta (ei kierrätysvaatimuksia)   15.02.2018

   VihjeParatiisin kautta eksklusiivinen bonus Mr Greenille. Uudet asiakkaat saavat 10.00 kerrointa (norm. kerroin 2.85) Suomen voitolle Ruotsia vastaan. Ehdot:
   - Rekisteröi tili TÄSTÄ
   - Saat Suomen voitolle Ruotsia vastaan 10.00 kertoimen.
   - Enimmäispanos on 5€
   - Voitot saa ilman kierrätysvaatimuksia tilille. Noston voi suorittaa vaikka saman tien.
   - Tarjous voimassa sunnuntai klo 14:10 asti  

HilloPurkki

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 139
 • VP-Pistettä

  234 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  103

Maine

1 031

7 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen
 1. 17.2

  Venäjä:VHL jääkiekko klo.16:00 Bars - Toros Neftekamsk u4.0 @2.28 Unibet Undereit undereit heitään kokeiluun tähän VHL sarjanlätkään. Motivaatiot kovat Barsilla voittaa tänään sillä joukkue keikkuu viivalla ja Tyumenin ottaessa pisteenkin tänään,joka pelataan aiemmin niin Bars valuu jälleen viivanalle.Panoksia siis Barsilla on ja uskoisin sen lähtevän tarkaan ja virheitävälttäen tähän otteluun,jolloin maalimäärät jäänee pieniksi.Muutenkin Barsin kotigeimeissä ei ole maalijuhlia vietetty ja ei montaa kertaa olla yli neljänmaalin menty ja tässä jos jäätäneen 4 maaliin niin panos palautuu.Torosilla ei käytännössä ole panosta tässä,kun se on varma playoff paikastaan.Torosin tämänkauden vierasoteluiden maali keskiarvo on alle 3 osumaa.Myöskin Barsin kotiotteluissa on menty alle 3 maalinkeskiarvolla,joten alle 4 maalia testiin tähän ja kun ottaa huomioon ottelun tärkeyden Barsille niin en usko,että mitään maalikarkeloita tässä pidetään.
 2. 16.2

  Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00 Irbis - Reaktor 05.5 @2.14 1xBet Otetaas överitä mööhälkiekkoon.Eilen joukkuettein kohtaaminen oli nysväystä niin se olis tänään sit rasvausta.Kumpikaan ei ole vielä varmistanut jatkopelejä,mutta vahvoilla ovat.Reaktor on vähän heikoimilla hangilla,mutta sillä on kilpailijoitaan vähemmän otteluita pelattuna.Takana tuleviin on selvä pesäero ja näyttäs siltä,että kahdeksan joukkio olis selvillä.Reaktorille voitto olis tietty makuisampi,mutta Irbis on vaikea voitettava kotonaan.Pisteeseen olisi molemmat tyytyväisiä ja ne voisi lopulta olla tärkeätkin pojot.Reaktor janoaa kovemmin voittoa ja tulisko se sit jatkoilla?Reaktori pelannut hyvin reissupelinsä ja veikkaus lopputuloksesta,jos Reaktor hankaa vastaa voisi olla Irbis 3,4,5-Reaktor 3,4,5 tai sit Irbis harjaa löysään 4-2,5-2,6-2
 3. 13.2

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.20:30 Dresdner Eislowen - Tolzer Lowen Dresden Eislowen-1.5 ah @2.05 5Dimes Lowenit kohtaavat Saksan 2del lätkässä ja isommatmotivaatiot pelinvoittamiseksi menee kotijoukkueelle. Dresdnerilla on vielä saumat suoraan puolivälierä paikkaan.Ravensburg on siinä viimeisellä suorallapaikalla 3pisteen päässä.Dresdner ei ole ottanut kahdenottelun voittoputkea vähäänaikaan,mutta tänään sekin voisi tulla.Sarjajumbo Tolzer voi alkaa kedkittyä jo karsintoihin,joihin se on jo tottunut.Turha Tolzerin on käydä tässä riehumaan sen enemmälti ja antaa kotijoukkueen määrätä pelinkulun.Motivaatiot on tässä Dresdnerilla ja se tulee näkymään pelinkulussa,sillä vieraitten pelihalut saattaa olla eritasolla mitä kotijoukkueella,kun pudotuskarsinnat on jo varmistettu.Tässä heittäsin roponi Eislowenille ja se pitäisi irrota kahdenmaalinvoitolla.
 4. 13.2

  Venäjä:VHL jääkiekko klo.18:00 Bars - Izhevsk Bars @1.91 Marathonbet Pakkohan tässä on kotijoukkuetta ottaa maran topilla. Ne motivaatiot motivaatiot tulee puoltamaan tässä kotijoukkue Barsia.Bars on sijalla 17 ja edellä oleva Tyumen sijalla 16 viimeisellä playoff paikalla.Barsilla on 2 pistettä eroa paikkaan 16 ja kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin Tyumenilla.Lisäksi Barsin takana on vielä pyrkijöitä 16 sakkiin,joita Bars ei varmatsi haluu päästää sen edelle.Bars ei takuulla haluu jättää ratkaisua viimeisiin jäljelläoleviin peleihin vaan haluu ratkaista sen jo aikaisemmin ja tänään Izhevskin voittamalla sen osakkeet paranee huomattavasti.Izhveskin mahdollisuudet ovat käytännössä jo menneet,jonka Izhvesk on jo tiedostanut itselleen vaikkakin teoriassa sillä on vielä mahiksia 16 sakkiin,mutta ohut on se oljenkorsi ja se tulee katkeemaan tänään.Alimmillaan Barsin voitosta jotkut yhtiöt tarjoo @1.73 tuntumassa olevia kertoimia niin Maran @1.91 kuulostaa ja maistuu vatulta.
 5. Ehdottakaa uusia hymiöitä

  brand new buli
 6. 11.2

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30 Bayreuth - Tolzer Lowen 3.erä btts @2.20 Unibet Saksan del2 lätkää ja tämä kohtaaminen on jumbojen taisto. Panosta sinällään ei ole mitään muuta kuin kumpi haluu välttää jumposijan.Maaleja varmasti tullaan näkemään erässä kuin erässä,mutta laitetaan tuohon kolmanteen molempien osumia kokeiluun.Runsasmaalisia pelejähän nämä tuppaa olee ja joukkueet ovat hyvinkin tuttuja jo oberliga ajoista lähtien.Molemmilla omissa soinut kyllä mukavasti.Bayreuthin maalinteko on ollut heikompi kuin Tolzerilla,mutta kotonaan Bayreuth niitä saa aikaseksi.Tolzer on tehnyt vieraissa lähes yhtä monta osumaa mitä kotonaan pelatessa.Tässähän saatetaan nyt höntsäillä puolin ja toisin,jotenka 3.erän maaleilla napataan tämä veto purkkiin ja ravistellaan ennenkäyttöä.
 7. 10.2

  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.19:00 Rögle - Frölunda Tekee pisteen O.Liss @1.85 Unibet Röglella on tatsi päällä ja se yrittää kaikkensa päästaäkseen 10 sakkiin.Eroa sinne on vielä pisteissä 11,mutta Brynäsin kompuroidessa lisää niin mikä,ettei.Röglel on kolmenvoitonputki päällä ja se jos mikä antaa itseluottamusta ja mikä parasta niin maalinteko Rögleltä on nyt luonnistunut.Frölunda on sijalla 6 ja tiukkaa/tunkua on siihen 4-6 sakkiin ja siihen juokkoon on monella vielä saumoja.Fröllen pelit puolestaan on takkuillut ja kolmesti putkeen se on nyt hävinnyt.Käyrät on siis päinvastaiset ja Rögle on tälhetkellä kuntsarissa paraskotijengi.Röglen piristymiseen on ainakin syynsä Ollella,joka on pelannut vasta 3 ottelua Röglessä ja tehot on 3+4 eli mitäpä tuohon sanomaan.Tammikuussa Panternista Rögleen siirtynyt Liss on ollut hyvä siirto Röglelle.Lissin näytöt on hyvät ja laiturinpaikka ykköskentässä ansaittu.Lissin pistetehtailu jatkunee ainakin yhdellä jos ei toisella tässä ottelussa luulisin näin.
 8. 7.2

  Venäjä:VHL jääkiekko klo.16.30 Izhvesk - Ryazan Izhvesk @2.05 Bet365 VHL kiekosta kotivoittoa näyttää varastokortti tähän. Izhveskilla on vielä saumaa 16 kastiin ja ainakin Maanantaina se tarttu siihen oljenkorteen ja käytti sitä,kun se tuli ja voitti sarjakakkosen Ska:n 3-1 kotonaan kovallakertoimella.Vastus on tänään laadultaan heikompi ja miksei miksei Izhvesk tarttuisi tähänkin. Izhvesk on kuusi pistettä siihen 16 sijaan ja sillä on 3-4 ottelua enempi jäljellä mitä sen edellä olevilla.Ryazan on pelannut samanmäärän otteluita mitä Izhvesk,mutta eroapisteissä taitaa olla liikaa.Izhveskin edellä olevilla joukkueilla on suhtkot kovia jengejä vielä vastassa,eli siinä on Izhveskin sauma,että edellä olevat joitakin hävii ja hävii varmasti,mutta Izhveskilla ei ole varaa oikeastaan hävitä ja ei ainakaan kämmätä tätä matsia.Izhveskilla on tasantarkkaan niin kauan toivoa,kun on elämää ja elossa se vielä on,mutta sitä täytyy tarkastella tämän ottelun jälkeen.Ryazanilla on jo kynttilä palanut loppuun sen voin kertoo.
 9. 7.2

  Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00 Chaika - Loko Double Chance Chaika @2.76 Marathonbet MHL kiekkoa ja Chaikan voittaessa tai ollessa tasan varsinaisella ni nöpisöö. Chaika on sijalla 8 eli viimeisellä playoff paikalla ja takanta voidaan tulla vielä ohi.Loko voi ottaa löysinrantein ja jopa pikkasen hölläillä tulevaa silmällä pitäen.Loko on siis vieraskiertueella ja Atlantya vastaan oli jo tiukkaa ja loko ei tehnyt niissä kuin 3 maalia molemmissa.Chaika on kovempi vastus kuin Atlanty ja motivaatiot puoltaa sitä.Chaika on voittanut Lokon nyt kolmesti kotonaan peräkkäin,tosin yksi niistä oli harkkamatsi.Tässä voisi Loko ehken tuudittaua ja tulla ysvävyysottelu meininkillä jos se ei sit tosissaan haluu voittaa runkosarjaa.Lokolla oli Atlantya vastaan molemmat vähemmälle peliajalle jääneet moket.Konovalov pelannut 7 ottelua tälläkaudella ja toisessa pelissä oli vasta ensimmäisen pelinnsä pelannut 17v Vinogradov joka tosin piti maalinsapuhtaana.Varmuutta ei ole ketä siellä tänään on Lokolla veräjänvartija,mut sillä ei ole oikeastaan vaikutusta sillä olisin jokatapauksessa kokeillut Chaikaa.Ei se anna jos ei ota niin tempasen tämän lapulle,jospa Chaika pääsis yllättää tai jos Chaika vaik hävii jatkoilla niin veto menee oikein.
 10. 6.2

  Norja:Get-ligaen jääkiekko klo.19:30 Manglerud - Sarpsborg Manglerud @4.00 Bet365 Vielä kylmänviileempi veto kuin ensimmäinen,kun kokeilen kotivoittoa.Viimeksi Tammikuun alussa Manglerudin voittolaulu kaikui,kun se voitti vieraissa Sarpsborgin niin mikä ettei tänäänkin,kun Manglerudilla on tässä vielä himppusenpanosta ja voittamalla se voisi olla kuitti jatkoa ajatellen.Jatkajat alkaa olla selvillä,paitti kahta vielä haetaan ja se on kolmenkimppa kuka jää ulos Manglerud,Lorenskog vaiko Stjernen.Manglerudin asema on näistä kolmesta paras,muttei vielä kirkko.Ei Sarpsborg voittamaton jengi ole ja sen näytti myös 27.1 Lorenskog voittamalla kotonaan 3-0 Sarpsborgin,eli tiukassa paikassa kyllä nämä heikommatkin porukat venyy.Sarpsborgin ajatukset voivat olla jossain muualla kuin tässäpelissä(lue:omassa sängyssä vaimonvieressä taikka naapurin),kun jatkopelit on jo varmistettu ja siinä on Manglerudin ase tähänpeliin.Manglerud voisi näpäyttää ja vielä kun sen takana olevat Stjernen ja Lorenskog kohtaavat tänään toisensa niin minä ainakin näpäyttäisin
 11. 6.2

  Venäjä:MHL jääkiekko klo.18:00 SKA 1946 - HC Riga o5.5 @2.26 Marathonbet Kylmänviileesti vaan övereita kokeiluun tähän.Jatkopelit varmistanut Sarjakakkonen Ska on pelaillu viimepäivinä vähämaalisia kamppailuja ja kunnon raiskausta ei ole tapahtunut moneen moneen otteluun.Skalla:han ei ole hätäpäivää ja se voi oikeastaan harjoitella kuvioita jatkopeleihin.Toivotaan,että Skan kuviot on jo hiottu kuntoon,eikä se rupeais säästelee mitään ja pidetään maalintekotalkoot tänään.Rigan kuvioilla ei ole väliä sillä joukkueen pelit tullee jäämään runkosarjaan.Rigakin on pelaillut nyt matalamaalisia kamppailuja ja siitä johtunee vähintään 6 maalista tähänpeliin noinkin korkea kerroin.Ska kyllä hyvänä joukkueena pystyy vaikka yksinään iskemään överit jos vaan sille pelipäälle sattuu,mutta ei Rigan esim.parikin häkkiä pahaa tekis.Lokakuussa oli edellinen ja ska hoiteli vieraissa 2-6.Tänään kotonaan Ska voisi näyttää kotifaneilleen ja Rigalle,,että miten tätä peliä oikeen pelataan eikä rupeis säälimään vastustajaa.Voisiko olla 5,6,7-1,2 voi lopputulos:7-0
 12. 5.2

  Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.23:00 Setubal - Belenenses Setubal @2.50 1xBet Lähden rohkeasti kokeilee tähän kotivoittoa. Nyt vois sanoo,et näille joukkueille ei tasuri ole vieraskäsite ollut tälläkaudella,sillä molemmilla niitä on vaikka muille jakaa ja toivotaan,ettei niitä jaella tänään veepeeläisille.Setubal etenkin on erikoistunut niihin ja uskallan sen sanoa myös tässä,että se tasurivaarahan tässäkin pelissä on.Setubalilla on kaikkiaan yhdeksän tasapeliä ja 5 niistä on peräti tullut nyt putkeen.Jokohan se olisi aika katkaista ja sitä se jo pikkasen Setubalilta huutas,sillä voittoja kaivattas,kun tilanne sarjapaikasta käy muuten tukalaksi ja tukala se on jo ollut pitempään.Belenensesilla on puolestaan 5 viimeisestä neljästi mennyt pisteetjakoon.Setubalilla olis mahdollisuus ottaa tästä niukka kotivoitto,sillä vastustajalla on suuremmat/pahemmat poissaolot tänään.Belenensesilla on usemallapelaajalla korttitilit täynnä,muutama loukku mm.15 ottelua pelannut maalivahti Muriel ja pari seurastalähtijää taitaa myöskin olla. Setubalilla on pari kysymysmerkkiä tämäniltaiseen otteluun,mutta Pedrosa tehnee paluun,mikä on hyvä asia Setubalille.Kokeillaan kotivoittoa mustikkaisella kertoimella,koska Setubalilla kovempi pisteidentarve/kotietu ja lisäksi huomioiden Belenensesin poissaolot.
 13. 5.2

  Englanti:Professional Development League jalkapallo klo.21:00 Hull U23 - Bolton U23 o3.5 @2.16 Unibet Siirrytääs vaihteeksi futiksenpuolelle ja överii testiin,eli 4 maalia vähintään pitäisi tähän löytyä. Kotijoukkue Hull on taulukon viides ja vierailija Bolton johtaa sarjaa.Näyttäs näin ensialkuun överipitoisilta joukkueilta kumpainenkin.Hullin viidestäviimeisestä on kolmesti menty o3.5 ja vastaavasti Boltonin kohdalla samoin.Hullin kotimatseja tutkaillessa niin viidessä edellisessä on neljäkertaa menty yli 3 maalin ja kolmessa jopa yli neljän.vastaavasti Boltonin 5 viimeisessä reissupelissä on kolmasti menty yli ja niistä kahdessa jopa reilusti yli neljänmaalin.Viimevuoden Marraskuussa Bolton voitti kotonaan 6-1 Hullin,eli varsin maalipitoista on näitten joukkueitten pelit olleet.Bolton on suosikki ja jos se sen kolme tekee niin silläpä saattaa voitto tulla,kun Hull todennäköisesti jää 1-2 maaliin,näinollen överit olis valmiina ja eiku syömään. voi räkä hull teki 3 mut bolton jäi nollille,ku otti vielä punkun
 14. 4.2

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.16:00 Freiburg - Bietigheim/Bissingen Freiburg o2.5 @2.06 Unibet No mennään nyt sinne Saksaankin ja otetaan Freiburgille vähintään se kolme häkkiä.Sarjankärjessä olevalla Bietigheim/Bissingenilla on viimekierroksilla ollut havaittavissa otteissaan lepsuttelua.Neljästi se on nyt hävinnyt putkeen ja tässä olisi kotijoukkueen paikka iskeä,jos ei voittoa niin maaleja ainakin.Ei Bietigheim/Bissingenilla ole mitään hätää tuolla piikkipaikalla,joten se voi pelata aivan rauhassa,eikä väkiste tartte vääntää.Freiburg on 21 käymässä kotipelissään 8 kertaa jäänyt alle kolmenmaalin.Edellisessään se takoi peräti 7 osumaa Dresdner Eislowenille.Viimevuoden neljässä keskinäisessä kohtaamisessa Freiburg jäi kerran alle kolmenmaalin.10 sija on vielä Freiburgin tavoitettavissa,mutta voittoja se vaatii.Saksan runsanmaalisessa del2 kiekossa kotijoukkueen 3 osumaa jos ei ole ihan arkipäivää niin löysää sitten.
 15. 4.2

  Itävalta:EBEL jääkiekko klo.18:30 Klagenfurt - Salzburg Salzburg @2.25 Expekt Noniin ja taas purkitellaan,mut nyt mennään Itävaltaan ja vierasjengi Salzburgia Expektin toppikertsillä sillä joissakin peliyhtiöissä kertoimet ovat hivuttauneet lähelle kahta,ellei jo jopa sen alle.Voittajienvaihetta siis käydään ja tämä on 46 kierroksenottelu.Kaikkiaan pelataan 54 kierrosta ja sitten katsotaan taulukkoa.Yhdet ottelut on jo pelattu tätä voittajienvaihetta Klagenfurtin hävittyä Linzille 3-0 ja vastaavasti Salzburg voitti Innsbruckin 4-1.Klagenfurtin esitykset heikkeni runkosarjan lähestyessä loppuaan ja se on 12 viimeisestä nyt ottanut ainoastaan 2 voittoa ja joukkue valui kuntopuntarissa rajusta alas.Salzburgin otteet oli päinvastaiset,kun se on 12 edellisestä napsinut 9 voittoa.Muutenkin pidän Salzburgia laadullisesti parempana jenginä kuin Klagenfurtia ja salzburg kuuluu niihin Itävallan parhaimpiin seuroihin vuodestatoiseen.Runkosarjassa Joulukuussa vastaavanottelun Salzburg vei jatkoajalla,mutta nyt ei semmottii tartteta.
×