Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mr Green - Pelaa 25€:lla, niin saat 2 x 25€ ilmaisvetoa (Ilmaisvedot ovat kierrätysvapaita)   30.10.2017

   1. Tee tili Mr Greenillä klikkaamalla TÄSTÄ (Jos linkki ei toimi ota adblock pois päältä) 2. Lyö mikä tahansa single-veto MrGreenillä 25 eurolla (Minimikerroin 1.8) 3. Kun olet tehnyt 1×25 € vedon, saat kaksi kierrätysvapaata 25 € vetoa - Ensimmäinen veto vapautuu oikeana rahana heti, toinen vapautuu oikeaksi rahaksi 7 päivän päästä 4. Ilmaisvedot tulee tehdä single-vetoina ja niissä pitää olla vähintään
   1.8-kerroin Ilmaisvedoissa ei ole mitään kierrätysvaatimusta, eli saat niillä voitetut rahat puhtaana käteen. Ilmaisvedot ovat voimassa 7 päivää.  

Japbet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 063
 • VP-Pistettä

  719 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  92

Maine

920

5 Seuraajaa

Tietoa

 • Rank
  Täysjäsen
 1. 24.11

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.21:00 Heilbronner - Lausitzer Fuchse Heilbronner @2.25 Unibet Heitetääs ilmoille Saksan del2 kiekosta Unibetin toppikerrrointa. Tämä on häntäpään taistoa.Heilbronner on toistaiseksi sarjan huonoin kotijengi.Heilbronner on kotonaan saalistanut yhtäpaljon pisteitä mitä vieraspeleistään,joten kotipelit on ollut sillä vaikeaa.Parannusta siihen on nyt nähtävissä,kun Heilbronner on nyt ottanut kotonaan kaksivoittoa putkeen.Nyt siihen olisi jälleen mahdollisuus,kun vastaan tulee taulukossa sen edellä oleva Fuchse.Fuchse on 9 käymästään vierasottelusta voittanut kahdesti.Lisäksi sillä on vieraissa maalinteko ollut hankalaa ja kuudessa edellisessä vierasmatsissa se on kyennyt 7 osumaan,mikä mielestäni on vähän.Heilbronnerin maalisuhde on noissa kahdessa viimeisessä kotiottelussa 11-3.Voitolla Heilbronner kipuaisi viivanpäälle,joka luulisi sille maistuvan,mutta kattooko pelaajat taulukkoa,luulisin että mulkaisevat ja luulisi se kiinnostavan,mutta onko siitä hyötyä vaiko haittaa jos sitä ajatellaan liikaa. Heilbronnerin hyvä tämänhetkinen vireys(kuntopuntarin 3) vastaan kuntopuntarinviimeinen Fuchse ja Unibetin toppi niin otetaan kotijoukkueesta koppi.
 2. 6.11

  Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00 Almaz - Atlanty Almaz-1.5 @1.95 bwin Koitetaan ainoasta MHL kiekosta kotijoukkueen voittoa tasotuksella. Almaz taulukossa 9 ja Atlanty 15.Almaz kohtuu hyvänä kotijoukkueena on 11 koitipelistään voittanut ylipuolet ja ainoastaan kahdesti se on kotonaan varsinaisella hävinnyt.Eilen joukkueet kohtasivat varsinaisessa maali-iloittelussa Almazin voittaessa 9-5.Atlanty on joukkue joka on kerännyt tälläkaudella pisteensä suurimmaksiosaksi kotonaan.Vieraspeleissään se on ollut tosi surkea.Se on 13 reissupelistään voittanut ainoastaan kerran ja tappiota on peräti 11.Atlanty on laskenut omiinsa vieraspeleissään 4 maalin keskiarvolla perottelu.Tänään jos Almaz saa pidettyä omanpään pienemmissä numeroissa mitä eilen niin uskoisin sen voittavan tämän tyyliin 4,5,6,7-1,2 3-2 lopputulos
 3. 2.11

  Eurooppa-liiga jalkapallo klo.22:05 Vitesse - Waregem Vitesse @1.97 Tempobet Kummallakaan ei ole vielä voittoa tässä lohkossa vaan 1piste on saldona viimeksi Belgiassa pelatussa 1-1 päättyneestä ottelusta.Pidän Vitessellä tässä kotiedun turvin paremmat saumat ottaa täydet 3 pistettä.Belgiassa ottelu oli tasainen,mutta uskoisin Vitessen tänään olevan se painostavampi joukkue.Waregemin mahdollisuuksia heikentää yksi sen parhaita tekijöitä Leyn pelikielto.Waregemin pelit omassa sarjassa on viimeaikoina mennyt huonosti.Viidestä pelistä se on voittanut yhden ja se tuli edellisessä kotonaan sarjajumbo Mechelenista.Vitessen pelit omassa sarjassa on mennyt ihan hyvin,Viimeksi se hävisi kovalle PSV:lle,mutta sitä ennen se porskutti 6 peliä ilman häviötä.Kotonaan sarjassa Vitessen peli on takkuillu,kun vertaa sen vierasotteluiden otteita ja siihen pitäisi saada muutosta.Laziota vastaan Vitesse teki 2 maalia,mutta hävisi ottelun 2-3 numeroin.Waregemin joukkue ei yllä laadussa Lazion tasolle.Vitessen kotietu ja vierailijoiden poissaolot niin Vitesselle vääjäämättä kuppi kääntyy.Vink,Vink!Vitessen Matavz todennäköisesti tulee olemaan yksi iskijöistä.
 4. 29.10

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.18:00 Bietigheim/Bissingen - Bad Nauheim Bietigheim/Bissingen -1.5 @2.04 Pinnacle Saksan del kakkosen kiekkoa ja tästä Bietigheim/Bissingen joukkueesta en muistaakseni ole vihjaillut ainakaan tälläkaudella,mutta nyt vihjataan. Bietigheim/Bissingen johtaa sarjaa ja on niitä del2 kestomenestyjiä/kärkijoukkueita ollut vuodestatoiseen ja tämäkään kausi ei näköjään poikkea siitä.Bietigheim/Bissingen on kova kotonaan ja toistaiseksi se on mennyt tappioitta kotonaan.Bad Nauheim on taulukon keskivaiheilla ja sijoitus olis huomattavasti parempi jos vieraspelit sujuisi,mutta kun ei suju.Viidestä vierasmatsistaan se on kyennyt kerran voittamaan.Bad Nauheimilla on tänään vaikea paikka voittaa. Bietigheim/Bissingenilla on lisäksi revanssin paikka jos se vaan muistaa sen,koska kotonaan viimeksi tammikuussa se hävisi Bad Nauheimille 2-4.Bietigheim/Bissingen vyöryttää tänään ja uskoisin sen kahden maalineron vähintään olevan kotijoukkueelle ottelun päättyessä.
 5. 29.10

  Venäjä:MHL jääkiekko klo.12:00 Dinamo St.Petersburg - HC MVD Dinamo St.Petersburg o3.5@2.04 Unibet Kotijoukkueelle vähintään 4 maalia lähden hakee. Sarja jossa noita maaleja tehdään ihan mukavasti ja kun huimassa vireessä oleva Dinamo,joka on lisäksi paukutellut eniten maaleja sarjassa niin miksei tätä pelivalintaa kokeilis.Dinamo on 11 ottelua voittanut nyt suoraan varsinaisella peliajalla.Noissa 11 pelissään se on kahdesti jäänyt alle neljän osuman.Dinamo on myös kotonaan kova ja vaikea voitettava.Eilen joukkueet kohtasivat ja Dinamo voitti 5-1.MVD:llä on viidestä edellisestään ainoastaan yksi voitto,jotenka sen vire ei ole hyvä tällähetkellä.Vieraskiertue alko siis eilen tappiolla,eikä sillä muutenkaan ole vierasottelut kulkenu tälläkaudella,kun saldona on 9 pelistä 3 voittoa.Dinamon asenteen ollessa kohillaan niin uskoisin sen voittavan helposti tänään ja lopputuloksen ollessa sitä peruskauraa kiekossa esim.4.5.6-1.2 ja eikun Dinamo limppua pömpeliin.
 6. 26.10

  Venäjä:VHL jääkiekko klo.19:30 Dinamo St.Petersburg - Orsk Dinamo St.Petersburg-1.5 @2.00 Bwin VHL kiekosta kotijoukkuetta tasotuksella lähden koittaa. Joukkueitten vireet on aivan eriplaanetalta.Orsk ei ole kyennyt voittamaan neljään otteluun.Kaksi edellistään se hävisi tosin jatkoilla,mutta sarjan häntäpään porukoille.Dinamo on kovassa vireessä ja onkin kuntopuntarin uno. Dinamo on vaikea voitettava kotonaan ja sen sai kokea sarjakakkonen ska.Dinamo on 7 kotiottelustaan hävinnyt ainoastaan kerran ja Orsk vastaavasti 9 vieraspelistään on voittanut kahdesti.Orskin vaikeudet Voronezhia ja Ryazania vastaan kertoo,ettei sillä oikeen kulje tällähetkellä.Dinamon puolustuspeli/maalivahti on toiminut ja se onkin reilusti vähiten omiinsa päästänyt joukkue sarjassa ja enintään kolme maalia sille on tehty 11 ottelussa toistaiseksi kahdesti.Dinamolla on myös pitempi lepoaika,jonka katson eduksi.Lisäksi kun Dinamo pystyy maaleja tekemään,etenkin kotonaan niin vähintään kahdenmaalin voitto tänään voisi hyvinkin käydätoteen.
 7. 22.10

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30 Bad Nauheim - Frankfurt Lowen Frankfurt Lowen @2.15 Tonybet Lähden koittaa vierasvoittoa tähän. Bad Nauheim ei ole vielä suoraan hävinnyt kertaakaan kotonaan.Yksi häviö sillä on voittolaukauksien jälkeen sarjaajohtavalle Bietigheim/Bissingenille.Tänään se tappio voisi tulla jos on tullakseen,sillä Frankfurt Lowen on yksi parhaista Bietigheim/Bissingenin ohella.Näitä kovempia ja materiaaliltaan laadukkaampia porukoita vastaan Bad Nauheimilla tulee varmasti olee vaikeuksia.Bad Nauheimilla on menossa vähän heikompi jakso,kun kahteen peliin ei ole voittoa tullut.Frankfurt Lowenilla on vahvat vierastyöläiset ja pistepörssissä sillä on viisi pelaajaa 20 juokossa,kun Bad Nauheimilla on ainoastaan yksi pelaaja ja sekin pelaaja just mahtunee tohon 20 parhaan ryhmään.Frankfurt Loweninlla on ainoastaan yksi suora voitto joukkueitten historiassa Bad Nauheimin kotikentällä,eli tiukkaa ja tasaista on ollut ja jopa kolme edellistä ei ole ratkennut varsinaisella peliajalla.Frankfurt Lowenin vierasssa sarake näyttää nollaa ja luultavasti vielä tämänkin ottelun jälkeen.Frankfurt Lowenin kanukkien ollessa pelipäällä niin Bad Nauheimin eka suoratappio kotonaan on lähellä.
 8. 21.10

  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.19:00 Örebro - Färjestad Tekee pisteen ottelussa Marcus Weinstock(Örebro) @2.10 Unibet Testataan Weinstockin pojoo jälleen. Örebroo saa vastaansa SHL:ää johtavan Färjen ja kuka ei haluais sarjaajohtavan voittaa.Ketju Weinstock oikealla ja Mastomäki keskellä ja Hudacek vasemmalla laidalla pysynee kasassa tähänkin otteluun.Weinstock nousi Örebron sisäisenpörssin johtoon HV-71 ottelun jälkeen.Ketju Weinstock ,Mastomäki ja Hudacek oli tuossa Hivin ottelussa ykkösvitja ja olikin ihan toimiva.Hv:tä vastaan ketju takoi kaikenkaikkiaan 6 pistettä Weinstockin saalistaessa niistä kolme ja Weinstock namutteli kaikki 3 pojoo yv:llä HV:tä vastaan.Tuskimpa Färje tänään pelaa ilman yhtäänalivoimaa ja siinä on Örebron paikat iskeä.Ylivoimaa saadessaan Örebro on vaarallinen ja Daniel Viksten tullee saamaan Weinstockilta ainakin yhden namun jos ei toisenkin.
 9. 19.10.

  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00 Karlskrona - Djurgårgen Tekee pisteen ottelussa Patrick Lund(Djurgården) @2.10 Unibet Otetaan Djurgårdenin 1.kentän Lundin pistettä tähän peliin. Djurgårnenilla vaikuttas olevan ihan mukiinmenevä porukka tälläkaudella ja joukkue onkin pelannut hyvin sijoituksen ollessa kolmas.Djurgården ei ole jäänyt maaleitta vielä yhdessäkään pelissä.Ykkösvitja Lund,Bourgue laidoilla ja Engqvist keskellä on toiminut.Linköpingia vastaan viimeksi ketju jäi pisteittä,jota voisi sanoa työtapaturmaksi.Coloradosta tullut Bourgue on hyvä vahvistus Djurgårdenille.Bourgue ja Lund on Djurgårdenin parhaat pistemiehet 10 pisteellä eli keskiarvolla pojo per ottelu on kyseisillä kavereilla toistaiseksi mennyt.Lund on kunnostautunut etenkin söyttelijänä 8 syötöllä. Karlskrona on taulukossa 12 ja voipi olla,että sille karsinnat kutsuvat,kuten kävi viimekaudellakin.Karlskrona otti Växjöltä kahdesti kuokkaan ja ei saanut kuin yhden maalin niissä tehtyä..Karlskrona onkin sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue,eli sillä saralla on parannettavaa. Bourguelle ja Engqvistille tarjotaan @1.70 pisteestä ja kun samassa ketjussa pelaavalle Lundille @2.10 niin enpä sen kummemmin mieti ketä noista kolmesta ottas lapulle.
 10. 17.10

  Norja:Get-ligaen jääkiekko klo:20:00 Stavanger - Lillehammer Lillehammer o2.5 @2.10 Unibet Viimekauden runkosarjan voittajan/mestarin tämäkausi ei ole alkanut toivotulla tavalla ja Stavangerin piristyksestä ei ole toistaiseksi merkkejä.Se on 10 ottelustaan voittanut ainoastaan kolme.Jatkoaika tappioita on jo peräti 4 kaikkiaan ja 3 niistä tullut kolmesta viimeisestään.Lillehammer on tällähetkellä Get ligan kovakuntoisin porukka.11 käymästään ottelusta se on hävinnyt vain kerran varsinaisella peliajalla.Stavanger on tosin suosikki kertoimien mukaan,mutta luulisin niissä painavan joukkueen keskinäiset kohtaamiset,joita Stavanger on hallinnut.Stavangerin kertoimet on kylläkin nousussa ja vastaavasti Lillehammerin laskussa.Stavangerin otteissa ei ole näkyvissä piristymistä ja puolestaan kun Lillehammerin esityksissä ei ole viitteitä hiipumisesta.Lillehammer lörötti edellisessään kotonaan kondamaiseen tyyliin 8 maalia Stjernenia vastaan.Vaikka Stavanger on viimeaikoina saanut pidettyä maaliluvut pieninä niin tälläkaudella lähes 4 maalin keskiarvolla per ottelu maaleja tehnyt Lillehammerin 3 osumaa tesmataan.
 11. 17.10

  Tanska:Metal Ligaen jääkiekko klo.20:00 Sonderjyske - Hvidovre Sonderjyske o4.5 @2.38 Unibet Tanskan pääsarjankiekosta tempastaan kylmänviileesti kotijoukkueelle ainakin se 5 osumaa. Sonderjyskellä on nyt saumat ottaa kotonaan voitto kahden tappiomatsin jälkeen,tosin toinen niistä tuli vl-kilpailunjälkeen. Sonderjyske on sarjassa kolmantena ja vastustaja Hvidovre on taulukon peränpitäjä ja on ollut siellä kaudenalusta lähtien.Hvidovre ei ole vielä voittanut otteluakaan ja ihmeitä täytyy tapahtua jos se tästä sen ensimmäisen ottaisi,mutta kaikkihan on mahdollista.11-12 ottelunvirettä tutkaillessa niin Sonderjyske on keikkunut siinä kolmosenpaikkeilla kokoajan. Hvidovre tilanne vastaavasti näyttää aikaslohduttomalta ja se jopa hävisi edellisen kotonaan rankkujen jälkeen sen edellä olevalle Herleville,joka ei ainakaan joukkueen itseluottamusta kohottanut.Kaksiviikkoa sitten joukkueet oli viimeksi nokakkain Sonderjysken kotikentällä ja silloin meno oli melkoista hawaijikiekkoa,kun Sonderjyske voitti 8-5 numeroin.Ollaanko tuosta mitään opittu ja en oikeen usko,että ihan noin runsasmaalista tänään tulee vai tuleeko? no jokatapauksessa ei tuo 5 maalia latoa Hvidovren(leukarintaan ja kohti uusia tappiota) pömpeliin Sonderjyskelle pitäisi mahdoton olla,jos vaan asenne on kohillaan ja miksei olisi sillä muuten ero Herningiin saattaa lisääntyä.
 12. 15.10

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30 Freiburg - Frankfurt Lowen Frankfurt Lowen-1.5 @2.10 Tonybet Saksan del2 kiekosta testiin vieraille voittoa väh.2 maalilla. Frankfurt Lowen on del kakkosen kestomenestyjä vuodestatoiseen ja keikkuu siellä kärkisijoilla tänäkinvuonna.Freiburg on taulukossa tällähetkellä häntäpään joukkueita.Freiburgilla on kolmetappiota peräkkäin,jotenka kovin hyvin peli ei ole kulkenut sillä viimeaikoina.Tänään voiton ottaminen kovalta Lowenilta ei tule olemaan helppoa ja 4 häviö putkeen on lähellä.Joukkueet kohtasivat viimekaudella puolivälierissä Frankfurtin voittaessa ne kaikki 4 ja vieläpä selvästi.Frankfurtin edellinen vierasmatsi kolmantena olevaa Riessersee vastaan oli sen näytöstä ottelun päättyessä 2-8.Frankfurt Lowen on 9 pelissä iskenyt puolet enemmän maaleja,kuin Freiburg 10 ottelussa.Lopputulosta tyyliin 2,3-5,6,7 numeroin odotettavissa.
 13. 9.10

  Ruotsi:SHL jääkiekko klo.20:00 Malmö - Örebro Tekee pisteen ottelussa Marcus Weinstock(Örebro) @2.40 Unibet heitetääs toinen pojotipsi Ruotsin SHL:än ainoasta illanottelusta. Malmö ollut hyvä kotonaan,kuten porokin vihjeessä mainitsee.Viikonlopun jälkeen nämä Maanantain pelit on aina arvoituksia.Malmö selkee suosikki kotonaan,mutta uskoisin Örebron hyvään panokseen tänään,ainakin maaleja se tulee tekee.Örebron vire on jopa parempi,kuin Malmön 5 edellisenkierroksen mukaan.Ketju Weinstock oikealla ja Mastomäki keskellä ja Hudacek vasemmalla laidalla on pysynyt kasassa ja kaverit alkaa tuntemaan jo toistensa aivoituksia.Ketju on välillä ollut 1 vitja ja välillä kolmoskentällinen.Örebrosta ei ole vielä kukaan pelaaja noussu ylitse muiden.Joukkueen sisäisessä pistetilatoissa on tasaista.Kahden/kolmenpisteen ukkoo on useampi.Weinstock on Örebron paras namuttelija kolmella syötöllään Wandellin kanssa,eli se maali vielä uupuu.Ei sitä maalia tänäiltanakaan tartte tulla,en tosin pahoitamieltäni jos tulee,kunhan vaan sit pistää vierustoverille lapaan.
 14. 8.10

  Ruotsi:Superliga Salibandy klo.17:00 Hollvikens - Linköping Linköping o6.5 @2.14 Unibet Otetaan rohkeasti vieraille osumia tänään.Korkea on line,mutta ei se anna jos ei ota.Linköping mielestäni laadukkaampi ja tulivoimaisempi ryhmä.Linköping on toistaiseksi heilutellut eniten vastustajan maaliverkkoa,vaikka sillä on ottelu vähemmän pelattuna,kuin toiseksi eniten tehneellä joukkueella.Hollvikens pelannu vasta kaksiottelua molemmat häviten.Linköpingilla kolmesta pelistä 2 voittoo ja häviö.Voimasuhteet ei ole paljoa viimekaudesta muuttuneet,Hollvikens on tälläkinkaudella niitä alaosaston joukkueita ja Linköping taistelee siellä lähempänä kärkeä.Linköping ei ole keskinäisissä kohtaamisissa antanu Hollvikensille mahdollisuuksia.Linköpingin hyökkäysvoima tekee tuhojaan ja 7 maalia täysin mahdollista nähdä silta tänään.
 15. 8.10

  Saksa:DEL2 jääkiekko klo.19:30 Riessersee - Frankfurt Lowen 3.erä BTTS @2.17 Unibet DEL kakkosen kärkipäänkamppailu,kun 3 vs 2 ja lähdetään testaa molempien osumaa 3.erässä. Vauhdikasta ja hyökkäysvoittoista peliä luultavasti tullaan näkemään tässä molemmilta.Maalienteko on onnistunut molemmilta toistaiseksi hyvin,kun eniten niitä ovat nämä kaksi jengiä pystynyt tekee.Tarvettahan ei ole lähteä kumpaisenkaan kyttäilee tässävaiheessakautta ja ei ainakaan noissa keskinäisissä ole niin tehty vaan iloista ja vauhdikasta peliä nähty ja maaleja niissä tullut puolintoisin ihan mukavasti.Frankfurt on vielä tappiotta sarjassa Bietigheim/Bissingenin ohella.Kaikki merkit viittaisi vaudikkaaseen ja iloiseen peliin maalienmerkeissä ja kun molemmilla peli kulkee niin merkki btts kolmanteen ruksataan kupongille.
×