• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Japbet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Content count

  945
 • VP-Pistettä

  758 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

764

4 Seuraajaa

About Japbet

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 1. Englanti:Etelä premier Division jalkapallo klo.21:45 Hitchin Town - Dorchester Town Hitchin Town o2.5 @2.17 Unibet Noniin,sittten taas mennään ja brittein amatöörisarjoista kotijoukkueelle kolmea osumaa haetaan.Senverta voin kertoa,et pakko jotain tasoaeroa olla näillä joukkueilla.Taulukossa Hitchin on toisena ja Dorchester 24 joukkueen sisältämässä sarjassa 18.Sitten katsotaan maalisuhdetta.Hitchin maalisuhde on +33,Dorchesterin -24.Seuraavaksi tutkintaan viimeottelujen tuloksia.Molemmat pelannu viimeksi 25.2.Hitchin voitti kotonaan 5-0 sarjassa 13 Kings Lynnin.Dorchester hävisi kotonaan 0-4 sarjakolmoselle.Dorchesterin kaksi edellistä vieraspeliä päättyneet 4-0 ja 5-0 tappioon.Sarjassa Dorchesteria 2sijaa alempana olevakin St Neots,joka omaa vieläkin surkeamman maalisuhteen -31 voitti Dorchesterin 3-2 niin ihmettelen jos ei Hitchin pysty tänään kolmea maalia tekemään,sit puhutaan jo essin sopupelistä jos Hitchin menee hävii tämän.Dorchester otti 1kk laina-ajalla Exeter Citystä pakin,joka pelasi jo edellisessä Sloughia vastaan,mutta pataan tuli siitä huolimatta kotona 0-4.Amatööritouhuuhan tämä on ja jos pitäisi sanoa kummalla se pahempaa,niin ditä voi jokainen arvailla.Sanon vaan vielä,et hitsin hitsin jos kotijoukkue ei paukuttele tänään maaleja niin minä revin pelihousuni. v.2017 palautus (vihjeitä 70kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 149% (päivitetty 27.2)
 2. Venäjä:MHL jääkiekko klo.17:00 Reaktor - Sibirskie Snaipery o5.5 @2.19 Pinnacle Noniin se on arkeenpaluu ja tuttuuntapaan MHL kiekosta otetaan överit testiin tähän. Snaiperya varmasti kiinnostaa Yasterby-Avto ottelun lopputulos ja tilanne näyttäisi siltä.että taulukkoon olisi tulossa pientämuutosta.Snaipery siellä vielä pysyy,mutta tiukkaa on poffiviivalla.Molemmat joukkueet ovat olleet överiherkkiä viimepeleissä.Eilinen ottelu päättyi 6-2 Reaktorille,joka on varmistanut jatkopelinsä.Kummankin viidestä edellisestä on neljästi menty yli 5.5 maalin.Reaktorilla ei ole siis tarvetta puristaa,kun vastaavasti Snaiperyn pitäisi pikkasen vielä rutistaa.Reaktorin höveliäisyys saattaa antaa vieraille saumoja ottaa tästä kotiin viemisiksi jotain.Motivaatiot puoltaa vieraita,muttei uskalla sen voittoa kopasta tähän vaan maaleja,maaleja poijjaaat. v.2017 palautus (vihjeitä 70kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 149% (päivitetty 27.2)
 3. Ranska:Ligue 1 jalkapallo klo.22:00 Marseille - PSG BTTS&PSG @3.30 Unibet Tempastaas vielä tämä ja yritetään vähän paikata paremmalla kertoimella noita Espanjanalasarjojen pieleen menneitä tipsejä. Joukkueitten viimevuotiset keskinäiset olleet erittäin runsasmaalisia ja enkä usko,et tänäänkään maaleitta jää kumpikaan.PSG pelasi pirun hyvin Barcaa vastaan voittamalla 4-0 ja petasi itselleen hyvät asemat toiseenosaotteluun.PSG:tä vastaan sarjassa on kyllä moni jengi jäänyt nollille ja neljässä viimeisesä vierasmatsissa on PSG:lle vain yhdessä tehty maali.Marseille harvoin jää maaleitta kotonaan ja uskon sen tänään osuman saavan PSG:lle.PSG on taulukossa kolmantena ja voittoa se tänään vaatisi,sillä muuten ero Monacoon kasvaa jo huolestuttavan suureksi.PSG ottanut neljäedellistä Marseillen kotikentällä ja niissä jokaisessa olisi tämäveto osunut niin mikseipä koiteta sitä.Vauhdikas ottelu luultavasti tiedossa ja tapahtumia tullaan näkemään ja maaleja.PSG laadukkaampana joukkueena ja yhden aina edellä vastustajaa tullee voittamaan tämän. v.2017 palautus (vihjeitä 68kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 142% (päivitetty 26.2)
 4. Espanja:Segunda division b group 3 jalkapallo klo.13:00 Eldense - Alcoyano Eldense o0.5 @2.00 Unibet Heitetääs viel yks espanjanalasarjoista,ku vauhtiin ollan päästy. Sarjanviimeinen vs kakkonen.Eldense on tuomittu jo putoamaan eli nyt vaan pelaillaan.Aloyano tappelee vielä sarjavoitosta.Eldense jäi viimeksi kotonaan nollille mut en usko et se on plörinäks vielä heittäny.Kyllä siltä potentiaalia/kykyä kotona on maaleja tehdä ja niin se on tehnytkin.Ennen Hercules peliä se teki neljässä kotimatsissaan maalin.Eihän tässä tarttee muutakuin Alcoyanon pikkasen aliarvioida vastustajaa niin Eldense takuulla näpäyttää.Kotona pelatessaan kotijoukkueen maali yleensä luulisi osuvan näissä alasarjoissa vaikka miten olisi vastakkain huono vs hyvä. v.2017 palautus (vihjeitä 65kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 154% (päivitetty 26.2)
 5. Espanja:Segunda division b group 3 jalkapallo klo.13:00 Llagostera - Mallorca B BTTS @2.63 Bet365 Hyvää kerrointa saa tässä molempien maalista ja otetaan kokeiluun,mutta panos maltillinen.Joukkueet sijatsevat taulukossa peräkkäisilläsijoilla 14 ja 15.Putoamisviivan tuntumassa siis ollaan ja tiukkaa viivantuntumassa onkin.Molemmillehan piste tästä olisi hyvä,mutta tyytyykö kumpikaan siihen.Kertoimien mukaan Llagostera on iso suosikki tässä ja luultavasti tulee voittamaan tämän.Molempien edelliset pelit päättyivät 0-0.Sitäennen Llagosteran 4 edellisestä oli btts ja Mallorcan kolmessa edellisessä molemmat teki maalin,joten kyllä näitten joukkueitten peleissä niitä maalejakin tulee ja nythän olisi sitten kiva päästä jälleen molempien maalientekoon.Mallorcan maali tässä eniten huolettaa,koska joitakin poissaoloja siellä on,mutta jospa se saisi sen vaikka ekana niin sitten btts näyttäisi hyvältä. v.2017 palautus (vihjeitä 65kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 154% (päivitetty 26.2)
 6. Espahja:Segunda division b group 2 jalkapallo.klo.13:30 Mensajero - Socuallamos Mensajero @1.88 Pinnacle No niin mennääs Espanjan alasarjoihin ja mulla heräsmielenkiinto ottaa kotivoittoa tähän. Kävin kaivelee joukkueitten tilanteista tietoa ja jotain löysinkin niistä.Molemmille tärkeäottelu,kun putoamistavastaan taistellaan.Mensajero on suoranputoajan paikalla ja Socuallamos 2pojooo sen edellä karsijanpaikalla.Mensajeron tuleminen tähän otteluun on parempi ja etenkin pelaajatilanne.Socuallamosilla on kokoonpano huolia ja oli jo edellisessä kotonaan Navalcarneroo vastaan,kun kp:ssa oli vain 16 pelaajaa ja tuossa ottelussa Socuallamosilla tuli lisää loukkaantumisia eli paljon on luvassa muutoksia vieraitten pelaamiseen.Mensajeron tilanne on parempi ja se haluu voittaa tänään.Mensajero onkin tehnyt jotain saadakseen yleisön liikkeelle tänään ja seuraamaan/kannustamaan kotijoukkuetta.Se on jakanut mm.kouluille vapaalippuja ja sisään kaikki pääsee tänään 6€:lla.Lisäksi Mensajero esittelee tänään uuden valmentajansa,kun Jaime Molinan tilalle pestattu Mingo Oramas aloittaa ja jokainenhan tietää mitä siitä seuraa,kun valmentajaa vaihdetaan.Yleensähän hyvää siitä seuraa.Näistä lähtökohdista on kotivoittoa otettava jos jotain tähän pitäisi ottaa.Tempobetillä,jossa on yleensä toppikertoimia antaa tähän kotivoitosta vain@1.67,jotenka Pinnaclen kerroin on hyvä. v.2017 palautus (vihjeitä 65kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 154% (päivitetty 26.2)
 7. hyvävihje,mut laitatko vedonlyöntiyhtiön mistä kerroin on otettu,ku ne pitäs näkyä vihjeessä!
 8. Saksa:Bundesliga jalkapallo klo.16:30 RB Leipzig - FC Köln Kortit FC Köln o2.5@2.18 Saksan bundesista otetaan vieraille vähintään 3 korttia testiin. Nyt vaan toivotaan,et tuomari kukaliekin on tässä raapii rintataskuaan,eikä pelkäästään kulkusiaan.RB:tä on painettu suosikkina tähän ja varmaan alhaiset kertoimet osaltaan johtuu Kölnin luokkaantumisista ja poissaoloista.Kummallakin niitä kyllä on,mutta Kölnin on pahemmat.Modesten pelaaminenkin on tänään epävarmaa ja se kyllä heikentää vieraitten osakkeita.Leipzig kotijoukkueena varmaan tässä aloittaa vahvasti ja tulee painaa peliä Kölnin päätyyn.Edellinen kotiottelu oli Leipzigiltä huono ja tänään siihen tulee muutos.Leipzigin pelityyli on ollut kotonaan sellainen,et vierailijat joutuu käyttämään laittomia keinoja.Siel on joukkue kuin joukkue otellu noita kortteja järjestään sen kolme.Uskoisin Kölnin olevan tänään tiukoilla ja kortteja luultavasti tullaan näkemään.
 9. Englanti:Championship jalkapallo klo.14:30 Leeds - Sheffield Wed BTTS @2.05 10Bet Joukkueet ovat taulukossa peräkkäisilläsijoilla 5 ja 6.Molemmat omaavat laadukkaat hyökkäykset ja sieltä löytyy pelaajia joilta maalinteko luonnistuu ja onnistumisia on nähty molemmilta ryhmiltä niin kummankin osumaa on tähän hyvä kokeilla.Sheffield hävisi yllättäen kotonaan Brentfordille vaikka hallitsi ottelu mielinmäärin ja loi runsaasti paikkoja.Leeds jäi vieraissa 1-1 tasuriin Ipswishia vastaan ja teki vähäisistäyrityksistä sen yhdenmaalin.Leedsin viidestäedellisestä on neljässä molemmat tehnymaalin.Pöllöjen matseissa vastaavasti kolme.Joukkueitten keskinäiset kohtaamiset Leedsin kotikentällä ovat olleet tasaisiapelejä,kolme edellistä menty 1-1 lukemin ja tänään uskon onnistumisia molemmilta ja lopputulos 2-1 ei olisi yllätys tässä pelissä. ja tämä kusi Pöllöjen epäonnistuneeseen pilkkuun v.2017 palautus (vihjeitä 63kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 157% (päivitetty 25.2)
 10. Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00 Mamonty Yugry - Kuznetskie Medvedi Mamonty Yugry AH+0 @2.13 Pinnacle ja tuttuuntapaan kirjotetaan tipsi duuninjälkeen MHL iltapäivänkiekosta. Koitetaan kotijoukkuetta +0 asiantasotuksella,jossa tasapeliin jäädessä varsinaisella peliajalla niin panos palautetaan.Yugrylla on vielä kuusipeliä runkosarjassa jäljellä,eli pisteitä olisi sille riittävästi jaossa playoff paikkaan,jossa se ei vielä ole.Lähinnä se jahtaa ohipääsyä Avtosta,Yastrebysta ja Tolparista joilla kaikilla on kaksiottelua vähemmän jäljellä kuin Yugrylla.Kotijoukkueella on viivaan 7 pistettäeroa ja viivanpäällä olevaan vastustaja Medvediin on eroa 8 pistettä.Yugry taisi herätä taistelemaan poffipaikoista,kun se voitti kahdesti taulukossa nelosena olevan Sarmatyn ja sen osakkeet parani kertaheitolla päästä jatkopeleihin.Ennen Sarmaty matseja se voitti sarjakakkosen Lisyn.Joukkueet ovat 15 edellistä tahkonneet vireenmukaan samassatahdissa,joten ei Yugry vaillamahdollisuuksia tänään ole.Yugry on toiseksi eniten maaleja tehnyt porukka sarjassa.Sillä on myös ollut 2pv pitempi lepoaika.Luulisin olevan siitä etua ja käyttääkö Yugry sen hyödykseen,kun on saanut levätä kotona ja Medvedi lähtenyt reissuun. v.2017 palautus (vihjeitä 62kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 162% (päivitetty 21.2)
 11. Englanti:Vanarama National League South jalkapallo klo.21:45 Truro - Gosport 1.pa o1.5 @2.50 BetVictor Tänään menen Englannin alempiinsarjoihin ja testataan ekallepuolikkaalle väh.2 maalia. Häntäpääntaistohan tässä on kyseessä,kun Truro on sijalla 18 ja Gosport 19.Luulenpa et tästä molemmat haluu kovasti ottaa täydet pisteet,kun niitä ei ole kummallekkaan ollu jaossa pitkäänaikaan.Truro sentäs voitti 7.1 Oxfordin,mutta sen jälkeen ollut taas seennäistaikaa.Gosportin kolmenpisteen voittoa saa hakea viekäkinkauempaa ja onkohan Gosport jo unohtanu mikä se kolmenpisteen voitto on.Molempien maalisuhdetta tarkastellessa niin ei kyllä tarttee ihmetellä miksi voittoaja ei ole irronnut.Eroa joukkueilla niissä ei ole paljoa,mutta se mikä pistää silmään on päästettyjen maalinmäärä.Trurolla se on 70 ja Gosportilla 73,eli noin 2.5 maalin keskiarvolla on molemmille pystytty tekemään maaleja ja se on paljon.Yleensä molempien joukkueitten otteluissa on jo 1.pa:lla kolissu pariinkertaan ja jopa useamminkin.Enpä oikeen usko,et tässä lähdetään mitään kyttäilemään,kun pisteiden tarve on molemmilla ja halu päästä maistelemaan voitonmakua pitkästäaikaa.Voi olla hyvinkin,että tässä nähdään maalitekokilpailu ja kumpi sen voittaa niin kerron vastauksen ottelunpäätyttyä tai voi sen katsoa jokainen itsekin livetuloksista,mutta tämmöstä tälläkertaa. v.2017 palautus (vihjeitä 62kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 162% (päivitetty 21.2)
 12. Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.22:00 Maritimo - Nacional Maritimo 1.pa @2.50 Bet365 Otetaas vielä myöhäisillaksi Portugalista vetoa. Maritimo on perinteisesti ollut hyvä kotonaan(6-2-2)ja ei ole nyt kahdeksaan kotiotteluun sarjassa suostunut häviämään kotonaan.Kotivahvasta Maritimosta kertoo mm.Benfica voitto ja Sporting tasuri.Nacionalin vierasottelutilastot on surullista katsottavaa.Yksi voitto kymmenestä ei paljoa mairittele,eikä tänäänkään luultavasti tule olemaan helppoo.Maritimolla on lisäksi tässä vielä pieniporkkana,kun voittamalla tämän se nousisi pisteenpäähän Guimaraesista ja Eurooppa-Liga paikasta,joka luulisi sitä kiinnostavan.Nacional on putoajanpaikalla ja tarvitsisi kipeästi pisteitä.Nacional luultavasti ei ainakaan ekallajaksolla tule yltiöpäisesti hyökkäämään vaan puolustaa,mutta Maritimon brassit kyl osaavat maalinteon ja luultavasti Nacional ei pysty pitää maaliaan koskemattomana ekallapuokillakaan.Kolmessa edellisessä vierasmatsissaan maaleitta jäänyt Nacional ei luultavasti pysty 1.pa:lla maalia Maritimolle tekemään jos pystyy koko 90min aikana.Katsotaan palkitaanko Maritimon kova yritys 1.pa maalilla. v.2017 palautus (vihjeitä 61kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 156% (päivitetty 20.2)
 13. Ruotsi:Allsvenskan jääkiekko klo.20:00 IF Björkloven - BIK Karlskoga Tekee maalin Cody Murphy @4.00 Unibet Björkloven on osoittanut heräämisen merkkejä ja sitä sen on tehtäväkin,koska joukkue sijaitsee putoajankarsintapaikalla.Tänään sillä olisi tilaisuus nousta pois sieltä voittamalla tänään.Sen edellä oleva Västerås hävisi eilen ja nyt olisi siis Björklovenilla painella siitä ohi,joka vaatisi siis voittoa Karlskonasta.Vierailla on heikompi jakso menossa ja alla on nyt kolme tappiota putkeen mikä on harvinaista Karlskonalle.Voittoa en uskalla lähteä veikkaamaan kummallekkaan,mut jos pitäisi niin kotijoukkueella on kovemmat motiivit,mut toisaalta Karlskona haluu varmasti katkaista tappioputkensa.Kokeillaan tähän ulkomaanapu Murphyn maalia,jospa Codysta olisi oikeastiapua joukkeelle tänään ja pohjoisamerikkalaista peräänantamuutta ainakin löytyy.Murphy on Björklovenin paras tekijä ollut samalla maalimäärällä Sandstromin kanssa.Cody pelaa ykkösvitjanlaidalla ja toisella laidalla kanukki Hamill,jotenka varmasti yritystä tältäketjulta irtoo ja onhan se Björklovenin paras vitja.Taulukkoa on katseltu ja ainakin Björklovenin pelaajat on sitä vilkassu,jos ei valmentaja ole sitä kertonut,mikä tilanne on. v.2017 palautus (vihjeitä 61kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 156% (päivitetty 20.2)
 14. Venäjä:MHL jääkiekko klo.16:00 Krasnaya Armiya - MHC Spartak MHC Spartak AH+0 @2.78 1xBet Otetaanpa nyt kiekkoakin ja MHL:stä Spartakkia. Molemmat ovat varmistaneet jo playoff paikan.Krasnaya ollut kyl pelottavan kova kotonaan ja Spartak ailahdellu vieraissa,mutta kun mitään panosta ei ole niin koitetaan Spartakkia.Tasapelin sattuessa niin panos palautuu..Spartak on kyllä ollut kummajainen Armiyalle,etteikö vois sanoa pienoinen peikko niskassa kotijoukkueelle.Tasan joukkueet ovat kerran pelanneet,mitä 15 kertaa on kohdattu Armiyan kotikentällä,mutta 10 kertaa on Spartak ollut parempi.Armiyalla on siis ollut vaikeaa kohdata kotonaan Spartakki. Armiyan miettiessä,et taasko se tuo perkeleen Spartakki tulee kylään,ni sen peli voi olla sekaisin ja Spartak kyllä käyttää tilaisuutta hyväkseen ja napauttaa(kö)jälleen kerran Krasnaya Armiyaa.Maltillisella panostuksella vaikka päiväseurantaa,jos ei muuta tekemistä ole. v.2017 palautus (vihjeitä 58kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 176% (päivitetty 12.2)
 15. Italia:Serie B jalkapallo klo.21:30 Verona - Spal BTTS @1.95 Bet365 Joukkueet ovat taulukossa peräkkäin sijoilla 3 ja 4.Molemmat kärkkyvät Serie A nousupaikkaa ja voitolla kumpitahansa sinne kipuaisikin.Vastakkain ovat sarjan kaksi eniten maaleja tehnyttä joukkuetta.Joukkueitten tilastot ovat lähes identtiset,tosin pientäeroavaisuutta löytyy.Vierailija Spal on ollut paremmassa vireessä.Verona on pelannut hyvin kotonaan ja vastaavasti Spalin esitykset vieraissa on ollut hyviä.Verona sai 2-2 tasurin edellisessä kotimatsissa Beneventoa vastaan viimehetken pilkulla,Sitä ennen se pystyi kotonaan pitämään maalinsa koskemattomana kolmesti peräkkäin.Tänään Veronalla voi olla kiikarit omassapäässä tiukoilla,koska Spal on useasti pystynyt vieraissa maalin tekemään ja se on nyt 10 viimeisessä reissupelissään onnistunut maalin iskemmään ja 13 vierasmatsissa se on 2 kertaa jäänyt ilmanosumaa.Verona on kerran jäänyt maaleitta 13 kotipelissä,jotenka Veronan maali mitä ilmeisemmin tänään nähdään.Eniten maaleja sarjassa tehneen Spalin osumaa,odotan kanssa.Seitsemässä joukkueitten keskinäisessä on kuudesti btts toteutunut.Kumpikaan ei tätä luonnollisesti halua hävitä ja 1-1 tulokseen molemmat voisi olla tyytyväisiä. v.2017 palautus (vihjeitä 61kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 156% (päivitetty 20.2)