• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

     + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Japbet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Content count

  991
 • VP-Pistettä

  935 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Days Won

  77

Japbet last won the day on May 8

Japbet had the most liked content!

Maine

796

4 Seuraajaa

About Japbet

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 1. 9.5

  MM-kisat jääkiekko klo.17:15 Slovenia - Norja Tekee pisteen Rok Ticar(Slovenia) @2.02 Unibet Slovenian Ticarin pisteestä tarjotaan yli kahdenkerrointa niin tartutaan siihen. Slovenialle tälläiset Norjan tasoiset jengit on niitä päävastustajia joista pitäisi niitä voittoja ottaa.KHL:ssä pelaaava Ticar on saalistanut yhden pisteen näistäkisoista Sveitsiä vastaan jossa Slovenia oli oikeastaan hyvä ja nappasi siitä pisteen.Kanadaa vastaan Slovenia hävisi selvästi,joka oli odotettua,mutta teki siinä kaksi maalia Kanadan verkkoon.Tänään Slovenialla on hyvät mahdollisuudet päästä jälleen maalienmakuun Norjaa vastaan.Norja oli mielestäni heikko Sveitsiä vastaan jääden nollille.Tiukka matsi tiedossa,mutta uskoisin maaleja nähtävän ja Slovenian ykköskenttä tulee luultavasti saamaan ihan hyvin peliaikaa ja ykkösvitjansentteri Ticarilla on nyt tilaisuus kartuttaa pistetilastoaan. v.2017 palautus% kk: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 99% (päivitetty 9.5) v.2017 palautus% yhteensä:vihjeitä 107kpl Palautus:121,31% (päivitetty 9.5)
 2. joo,en jaksa tota chattii kattoo tänään enempää,ku toi essi on siel aina pätemässä!Sen vastaukset on tyyliin alaarvoisia ja sen huutelemat tipsit tullu monesti ihme nimillä joista porukka sit kyselee ja essin vastaukset on tyyliin vittuilua,kuten noista edellisistä postauksista näkee! Garyy on aina oikeassa!
 3. 8.5

  Portugali:Primeira Liga jalkapallo klo.22:00 Estoril - Chaves Estoril @2.04 5Dimes Portugalin pääsarjaa ja tässä on kotijoukkueella enemmänpanosta. Kaksikierrosta jäljellä ja Estorilin motiivit voittaa tänään on sen verta kovemmat,koska se ei ole vielä paikaansa varmistanut ensikaudeksi.Estoril on herännyt pelaamaan sattuneesta syystä ja se onkin kuntopuntarin mukaan ottanut huimaa nousua säilyäkseen pääsarjassa.Vastustaja Chavesilla ei ole mitään panosta ja se on tainnut laittaa jo nappulat naulaan tänkaudenosalta,kun katsoo noita sen viimeaikaisia otteluita.Chaves ei ole myöskään ottanut viimeisessään 9 sarjapelissään voittoa vieraissa ja kun kaveri tarvitsee kovasti pisteitä niin miksi Chaves haluaisi tämän voittaa.Ei Estoril ole tälläkaudella ollut mikään hyvä kotijoukkue,mutta kyllä sen pitäisi nämä keskitasonjoukkueet voittaa ja etenkin kun pisteidentarve on vielä.Chavesilla taitaa rantapallot/lomailut jyskyttää jo takaraivossa ja potkitaan nyt vaan nämä pariottelua pois.
 4. 7.5

  Saksa:Regionalliga koillinen jalkapallo klo.14:30 Viktoria Berlin - Bautzen Viktoria Berlin voittaa molemmat puoliajat @3.35 Unibet Otetaas kokeiluun Saksan futiksesta kotijoukkuueen molempienjaksojen voittoa. Tässä on kotijoukkue selkeä suosikki.Bautzen on surkeavierailija ja sillä on tältäkaudelta toistaiseksi vain yksi voittovieraista.Bautzenilla on muutenkin ollut vaikeaa ja joukkue sijaitseekin taulukossa toiseksiviimeisenä.Viktorialla sensijaan kulkee paremmin ja tänhetkinen sijoitus on viides.Kotonaan se pelaa hyvin ja 15 kotimatsistaan se on hävinnyt kaksi.Tasureita sillä tosin on kotonaan paljon,mutta kun Bautzenin tilanne on tällähetkellä niin surkea,uskoisin Viktorian hoitavan tämän helposti.Viktoria saa lisäksi takaisin kokoonpanoon heidän parhaan tekijänsä Turkkilaisen Ergirdin jolla varmasti riittää virtaa tänään.
 5. Norja:Eliteserien jalkapallo klo.19:00 Stabaek - Haugesund Tekee maalin Ohi Omoijuanfo @2.28 Unibet Norjan pääsarjaa ja tekijää laitankehiin. Kotijoukkue Stabeak on aloittanut kauden hyvin.Viidestä ottelusta sillä on 4 voittoa ja yksi tasuri.Haugesundin startti on ollut heikompi ja vieraista se on ottanut ainoan voittonsa toistaiseksi sarjan heikoimmista Lilleströmista.Stabeakilta on löytynyt näin kaudenalusta ainakin hyvin maalintekovoimaa ja etenkin kaksikko Omoijuanfo ja Brochmann on osoittanut vahvuutensa.Stabeakin 12 osumasta on kyseinenkaksikko iskenyt peräti 10 maalia.Stabeakilla on tällähetkellä hyvä meno päällä ja kaksi hattua viidessäpelissä tehnyt Omoijuanfo on ollut iskussa.Tänään jos maaleja nähdään kotijoukkueelta niin luultavasti siel on tilastoissa tekijänä Omoijuanfo vai viittaako etunimi Ohi johonkin.Haugesundin kolmessa vierasmatsissa omissa on kolissut kuudesti ja nyt vastassa tulivoimaa omaava Stabeak niin otetaan testiin tätä.
 6. Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20:00 IFK Norrköping - Jönköpings Södra IF Tekee maalin Sebastian Andersson @2.40(Norköping) Laitetaas tekijäveto kehiin. Viimekaudella kolmanneksi sijoittunut on ottanut neljästä käymästään pelistä 2voittoa ja 2häviöö ja sijoitus taulukossa on tällähetkellä 10.Vastaavasti viimekaudella sarjassa alemmalletasolle sijoittunut Jönköpings on aloittanutkauden pirteästi ja on viidentenä.Andersson teki 2016 kaudella 30 pelissä 14 maalia ja oli maalipörssin kakkonen.Tahti ei ole muuttunut tälläkudella ja Anderrson on neljässäottelussa iskenut kaksi maalia.Norrköping on kotonaan selvä suosikki ja uskoisin sen tulevan taulukossa ylöspäin ja olevan hyvillä sijoilla kaudenpäätyttyä.Jönköpings tulee todennäköisesti alas taulukossa ja sijoitus tulee luultavasti olemaan samoillasijoilla mitä viimekaudella.Norrköpimgin voittaessa tänään niin sen sijoitus pomppaa kertaheitolla montasijaa kolmanneksi.Norrköping oli viimekaudella toiseksi paras kotiryhmä,joten varsin vahvasta kotijoukkueesta on kyse ja uskoisin sen voittavan tänään ja mitä todennäköisemmin Andersonin nimi loistaa tilastoissa jälleenkerran. v.2017 palautus% kk: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 111% (päivitetty 27.4) v.2017 palautus% yhteensä:vihjeitä 105kpl Palautus:123,72% (päivitetty 27.4)
 7. Ruotsi:Allsvenskan jalkapallo klo.20.00 AFC Eskilstuna - Östersunds Kulmat 3-suuntainentasoitus alkutilanne 0-1 AFC Eskilstuna @2.70 Unibet Eskilstuna taulukossa sijalla 15 ja Östersunds pisteen sen edellä sijalla 14.Kattelin noita Eskilstuna kulmatilastoja noista kaudentoistaiseksi neljästä pelistä ja ne näytti aikahurjilta.neljässä ottelussa Eskilstuna on saanut 41 kulmaa,joka tekee keskiarvolla 10.25 kulmaa ottelukohden sille.Eskilstuna sai peri 16 kulmapotkua Sundsvallia vastaan vaikka hävisi pelin 3-1.Kahdessa käymässään kotipelissä Öreprota vastaan se voitti kulmat 12-5.Halmstadia vastaan kulmat oli 9-1 Eskilstunalle.Eskisltunan pelityyli on ilmeisesti sellainen,joka tuottaa noita kulmia mukavasti.Eskilstuna hakee vielä sitä kaudenensimmäistävoittoa ja Östersunds on siihen sopivavastustaja.Ihmeen selkeäksi suosikiksi peliyhtiöt painaneet vieraat voittamaan tämä.Eskilstuna tulee varmasti kotonaan painamaanpäälle ja luulisi niitä kulmia ainakintulevan jos ei voittoa.Tähän kannattaa myöskin testata o5.5 kulmaa kotijoukkueelle,joka löytyy myös minunlapulta,josta saa 2.25 kerrointa,kun Eskilstunan kulma keskiarvo otteluakohden on noinkin korkea,mutta päädyin tänne laittaa kulmattasotuksella paremmankertoimentoivossa. v.2017 palautus% kk: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 118% (päivitetty 25.4) v.2017 palautus% yhteensä:vihjeitä 104kpl Palautus:124,91% (päivitetty 25.4)
 8. Suomi:Liiga Finaali jääkiekko klo.18:30 Tappara - Kalpa 3.erä btts @3.45 Unibet .Eipä ole aikoihin tullu lätkää tipsattuu,mutta nyt heitän tämän. Viidesottelu siis kyseessä ja voitothan on tasan 2-2.Edellinen peli Kuopiossa oli Tapparan näytöstä ja se tekeekin siitä suosikin tänään ja aikamonet varmaan uskoo Tapparaan luulisin,juurikin viimepelin perusteella.Voiton tästä voi ottaa kumpitahansa ja uskoisin,et tarkasti aloitetaan ja vältetään virheitä/jäähyjä ja maaleja voitaisiinkin nähdä vasta ottelun 2 ja 3 erässä.Kolmessa ekassapelissähän molemmat tekivät 3.erässä maalin,Viimeksi Kuopiossa Kalpa jäi 3.erässä maaleitta.Tuurillahan täsä nyt pelataan ja paljon riippuu,mikä on ottelutilanne kolmannessa esim.tiukassa ja tasatilanteessa maalit voi jäädä vähiin kolmannessa,mut koitampa nyt kummiskin tätävetoa. v.2017 palautus% kk: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 118% (päivitetty 25.4) v.2017 palautus% yhteensä:vihjeitä 104kpl Palautus:124,91% (päivitetty 25.4)
 9. Italia:Lega pro lohko B jalkapallo klo.21:30 Padova - Ancona BTTS @2.63 Bet365 Italian alemmastasarjasta testiin molempienmaalia. Kotijoukkue Padova on jo varmistanut jatkopelinsä ja se on näkynyt sen otteissa viimekierroksilla.Säästeleekö se liekkiä,mut jokatapauksessa sillä on nyt neljänottelun tappioputkialla.Kahdessa edellisessään se myös jäänyt maaleitta.Vastustaja Ancona on taulukon jumbo,mutta sen putoaminen ei ole vielä varma ja se onkin heräilly pelaamaan.Kahdesta edellisestä on plakkarissa tasuri ja voitto.Sarjakakkosesta otettu 2-0 vierasvoitto osoittaa,että se vielä taistelee paikastaan kynsinhampain.Jos Padova ei nyt pistä ihan leikiks tätä hommaa niin uskoisin sen maalin kyllä kotonaan tekevän.Anconalla pitäisi ainakin motivaatiot olla kohillaan.Sen on pakko yrittää sitä maalia ja sitä kautta jopa voittoa.Joulukuussa joukkueitten kohdatessa ensimmäisen kerran tälläkaudella ottelu päättyi 2-2.Vierasvoittoa tekisi myös mieli laittaa lapulle huimalla kertoimella,mut ei uskalla,mutta molempien maalia otetaan. v.2017: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 102% (päivitetty 24.4) v.2017 yhteensä:vihjeitä 103kpl Palautus:122,67%
 10. Irlanti:1.divisioona jalkapallo klo.21.45 Athlone - Wexford btts @1.91 ComeOn Irlannin 1.divisionan jumbo kahinoista koitetaan molempienmaalia. Kotijoukkue Athlon on on taulukossa sijalla seitsemän 4pistettä vastustaja Wexfordia edellä.Athlonin viimekierroksienpelit ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia.Se on myös sarjan eniten päästyny omiinsa ja 22 päästetylla maalilla sen keskiarvo on 2.75 päästettyämaalia otteluakohden.Athlonen viidessä edellisissä sarjamatsissa omassa päässä on soinut 18 kertaa joka on varsin miehekässuoritus.Wexford on sarjan vähiten maalia tehnyt joukkue,mutta nyt sille tarjotaan mahdollisuudet parantaa tuota tilastoa.Kahdeksassa käymässään ottelussa se on onnistunut vain neljästi.Tästä jumbotaistosta uskoisin molempien hakevan kovasti voittoa,koska harvinaista se on molemmille ja se kiinnostaa.Wexford hakee vielä sitä ensimmäistävoittoa,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Athlone venyy kyllä kotonaan siihen maaliin uskoisin niin ja suotakoon nyt Wexfordillekin se yksi osuma,kun Athlone on niitä antanut muillekin.
 11. Irlanti:1.divisioona jalkapallo klo.21.45 Athlone - Wexford btts @1.91 ComeOn Irlannin 1.divisionan jumbo kahinoista koitetaan molempienmaalia. Kotijoukkue Athlon on on taulukossa sijalla seitsemän 4pistettä vastustaja Wexfordia edellä.Athlonin viimekierroksienpelit ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia.Se on myös sarjan eniten päästyny omiinsa ja 22 päästetylla maalilla sen keskiarvo on 2.75 päästettyämaalia otteluakohden.Athlonen viidessä edellisissä sarjamatsissa omassa päässä on soinut 18 kertaa joka on varsin miehekässuoritus.Wexford on sarjan vähiten maalia tehnyt joukkue,mutta nyt sille tarjotaan mahdollisuudet parantaa tuota tilastoa.Kahdeksassa käymässään ottelussa se on onnistunut vain neljästi.Tästä jumbotaistosta uskoisin molempien hakevan kovasti voittoa,koska harvinaista se on molemmille ja se kiinnostaa.Wexford hakee vielä sitä ensimmäistävoittoa,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Athlone venyy kyllä kotonaan siihen maaliin uskoisin niin ja suotakoon nyt Wexfordillekin se yksi osuma,kun Athlone on niitä antanut muillekin. e.tämä meni väärällepaivälle,eli ottelu on 21.4 ja siirretty sinne!
 12. prkl eilen viimeks muistutin tästä,et tää alue on vihjeille.Muu kommentti ja lötinät sinne vihjepalauteosioon ei tänne! Vetomestari poistakoon ja vois vähentää nelssonisenalta noita vp-pisteitä,ku tätä on tapahtunut useamminkin kyseiseltä käyttäjältä.
 13. Irlanti:League Cup jalkapallo klo.20:00 Finn Harps - Sligo Rovers BTTS @1.98 1xBet Irlannin cuppia ja taitaapi olla toistakierrosta ja tuttuuntapaan vedetään molempienmaalia. Sligo on jo valunyt hienoiseksi suosikiksi kertoimissa monellabuukkerilla ja se johtunee Harpsin loukkaantumisista.Harps joutunee tekemään miehistöönsä muutoksia,sillä 14.4 pelatussa pelissä Derry Citya vastaan,jonka se voitti vieraissa niin osumaa saivat Bonner,McCourt,Molloy jotka ovat tänään pois.Muitakin poissaoloja siellä Harpsilla on,mutta ne on olleet jo pitempään pois.Tämä antaa Sligolle mahdollisuuksia jopa voittaa tämän,mutta en uskalla siihen lähteä.Sligon kausi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin,mut jospa se siitä pikkuhiljaa lämpeis.Finn Harps kotonaan saa etua ja nyt kun sinne joudutaan laittamaan kentälle vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia,joilla on varmasti halut näyttää johdolle ja mikseipä vakiinnuttaa paikka seuraavassa sarjapelissä niin varmasti Harpsin puolelta yritystä on.Joukkueet kohtasivat sarjanmerkeissä 25.3 ja sillon Harps oli luvuin 2-1 parempi kotonaan.Harpsin valmentaja on ainakin luottavainen omiinsa edetä seuraavalle kierrokselle ja kuka ei nyt omiinsa uskois.Minä uskon molempien maaliin ja tiukka ottelu nähtäneen vai nähdäänkö,mutta ainakin maaleja toivotaan molemmilta.
 14. Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.16:00 IK Frej - Östers BTTS @1.98 Unibet Jatketaan eilisestä osuneesta Superettanista ja noukitaan tämä jo aikaisessavaiheessa pois. Mielestäni hyvä kokeilla molempienmaalia tähänkohteeseen ja taas kerran Unibetin/Pafin top kerroin otetaanlapulle,joka tulee mitäilmeisemmin laskemaan vielä päivänaikana. Östers nousi viimekaudenpäätteeksi Superettaniin ja aloittanut tyypilliseen nousijantapaaan hyvinkauden.Östers on kahdellavoitollaan sarjassa kolmas.IK Frej on yhdellävoitolla ja tasurilla taulukossa kahdeksas.Molemmat joukkueet ovat noissa kahdessa käymässäänottelussa onnistunut hyvin maalienteossa.Tehtyjä maaleja onkin molemilla toistaiseksi jo neljä kahdestapelistä,eli hyökkäysosasto vaikuttas olevan kondiksessa.IK Frej kotonaan on vahvoilla ainakin sen kerran iskemään uskoisin ja mm.viimekaudella se jäi kotonaan kerran ilmanmaalia 15 pelistään.IK Frej laski omiinsa ensimmäisessä kotimatsissa Geflee vastaan 2 maalia,joka kertoo,että puolustuksesta löytyy aukkoja ja Östers mahdollisesti pääsee rokottaa.Östersin maalinteko oli kuosissaan viimekaudella,sillä se jäi ainostaan kerran nollille 13 vieraspelissä.Jatkaako nousija Östers hyvää menoaan?Ainakin yhteenmaaliin sillä on edellytyksiä ja IK Frejilla kotiedunturvin jopa useampaan,eli töttöröö sit molemissapäissä. v.2017: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 116% (päivitetty 17.4) v.2017 yhteensä:vihjeitä 99kpl Palautus:124,97%
 15. Muistutetaas yhteisöä,että tämä alue on pitkävetovihjeille!Muu keskustelu/palaute tuonne Vihjepalauteosioon ei tänne!