• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

Japbet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Content count

  983
 • VP-Pistettä

  906 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

788

4 Seuraajaa

About Japbet

 • Rank
  Täysjäsen

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Male
 1. Italia:Lega pro lohko B jalkapallo klo.21:30 Padova - Ancona BTTS @2.63 Bet365 Italian alemmastasarjasta testiin molempienmaalia. Kotijoukkue Padova on jo varmistanut jatkopelinsä ja se on näkynyt sen otteissa viimekierroksilla.Säästeleekö se liekkiä,mut jokatapauksessa sillä on nyt neljänottelun tappioputkialla.Kahdessa edellisessään se myös jäänyt maaleitta.Vastustaja Ancona on taulukon jumbo,mutta sen putoaminen ei ole vielä varma ja se onkin heräilly pelaamaan.Kahdesta edellisestä on plakkarissa tasuri ja voitto.Sarjakakkosesta otettu 2-0 vierasvoitto osoittaa,että se vielä taistelee paikastaan kynsinhampain.Jos Padova ei nyt pistä ihan leikiks tätä hommaa niin uskoisin sen maalin kyllä kotonaan tekevän.Anconalla pitäisi ainakin motivaatiot olla kohillaan.Sen on pakko yrittää sitä maalia ja sitä kautta jopa voittoa.Joulukuussa joukkueitten kohdatessa ensimmäisen kerran tälläkaudella ottelu päättyi 2-2.Vierasvoittoa tekisi myös mieli laittaa lapulle huimalla kertoimella,mut ei uskalla,mutta molempien maalia otetaan. v.2017: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 102% (päivitetty 24.4) v.2017 yhteensä:vihjeitä 103kpl Palautus:122,67%
 2. Irlanti:1.divisioona jalkapallo klo.21.45 Athlone - Wexford btts @1.91 ComeOn Irlannin 1.divisionan jumbo kahinoista koitetaan molempienmaalia. Kotijoukkue Athlon on on taulukossa sijalla seitsemän 4pistettä vastustaja Wexfordia edellä.Athlonin viimekierroksienpelit ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia.Se on myös sarjan eniten päästyny omiinsa ja 22 päästetylla maalilla sen keskiarvo on 2.75 päästettyämaalia otteluakohden.Athlonen viidessä edellisissä sarjamatsissa omassa päässä on soinut 18 kertaa joka on varsin miehekässuoritus.Wexford on sarjan vähiten maalia tehnyt joukkue,mutta nyt sille tarjotaan mahdollisuudet parantaa tuota tilastoa.Kahdeksassa käymässään ottelussa se on onnistunut vain neljästi.Tästä jumbotaistosta uskoisin molempien hakevan kovasti voittoa,koska harvinaista se on molemmille ja se kiinnostaa.Wexford hakee vielä sitä ensimmäistävoittoa,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Athlone venyy kyllä kotonaan siihen maaliin uskoisin niin ja suotakoon nyt Wexfordillekin se yksi osuma,kun Athlone on niitä antanut muillekin.
 3. Irlanti:1.divisioona jalkapallo klo.21.45 Athlone - Wexford btts @1.91 ComeOn Irlannin 1.divisionan jumbo kahinoista koitetaan molempienmaalia. Kotijoukkue Athlon on on taulukossa sijalla seitsemän 4pistettä vastustaja Wexfordia edellä.Athlonin viimekierroksienpelit ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia.Se on myös sarjan eniten päästyny omiinsa ja 22 päästetylla maalilla sen keskiarvo on 2.75 päästettyämaalia otteluakohden.Athlonen viidessä edellisissä sarjamatsissa omassa päässä on soinut 18 kertaa joka on varsin miehekässuoritus.Wexford on sarjan vähiten maalia tehnyt joukkue,mutta nyt sille tarjotaan mahdollisuudet parantaa tuota tilastoa.Kahdeksassa käymässään ottelussa se on onnistunut vain neljästi.Tästä jumbotaistosta uskoisin molempien hakevan kovasti voittoa,koska harvinaista se on molemmille ja se kiinnostaa.Wexford hakee vielä sitä ensimmäistävoittoa,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Athlone venyy kyllä kotonaan siihen maaliin uskoisin niin ja suotakoon nyt Wexfordillekin se yksi osuma,kun Athlone on niitä antanut muillekin. e.tämä meni väärällepaivälle,eli ottelu on 21.4 ja siirretty sinne!
 4. prkl eilen viimeks muistutin tästä,et tää alue on vihjeille.Muu kommentti ja lötinät sinne vihjepalauteosioon ei tänne! Vetomestari poistakoon ja vois vähentää nelssonisenalta noita vp-pisteitä,ku tätä on tapahtunut useamminkin kyseiseltä käyttäjältä.
 5. Irlanti:League Cup jalkapallo klo.20:00 Finn Harps - Sligo Rovers BTTS @1.98 1xBet Irlannin cuppia ja taitaapi olla toistakierrosta ja tuttuuntapaan vedetään molempienmaalia. Sligo on jo valunyt hienoiseksi suosikiksi kertoimissa monellabuukkerilla ja se johtunee Harpsin loukkaantumisista.Harps joutunee tekemään miehistöönsä muutoksia,sillä 14.4 pelatussa pelissä Derry Citya vastaan,jonka se voitti vieraissa niin osumaa saivat Bonner,McCourt,Molloy jotka ovat tänään pois.Muitakin poissaoloja siellä Harpsilla on,mutta ne on olleet jo pitempään pois.Tämä antaa Sligolle mahdollisuuksia jopa voittaa tämän,mutta en uskalla siihen lähteä.Sligon kausi ei ole lähtenyt toivotulla tavalla käyntiin,mut jospa se siitä pikkuhiljaa lämpeis.Finn Harps kotonaan saa etua ja nyt kun sinne joudutaan laittamaan kentälle vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia,joilla on varmasti halut näyttää johdolle ja mikseipä vakiinnuttaa paikka seuraavassa sarjapelissä niin varmasti Harpsin puolelta yritystä on.Joukkueet kohtasivat sarjanmerkeissä 25.3 ja sillon Harps oli luvuin 2-1 parempi kotonaan.Harpsin valmentaja on ainakin luottavainen omiinsa edetä seuraavalle kierrokselle ja kuka ei nyt omiinsa uskois.Minä uskon molempien maaliin ja tiukka ottelu nähtäneen vai nähdäänkö,mutta ainakin maaleja toivotaan molemmilta.
 6. Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.16:00 IK Frej - Östers BTTS @1.98 Unibet Jatketaan eilisestä osuneesta Superettanista ja noukitaan tämä jo aikaisessavaiheessa pois. Mielestäni hyvä kokeilla molempienmaalia tähänkohteeseen ja taas kerran Unibetin/Pafin top kerroin otetaanlapulle,joka tulee mitäilmeisemmin laskemaan vielä päivänaikana. Östers nousi viimekaudenpäätteeksi Superettaniin ja aloittanut tyypilliseen nousijantapaaan hyvinkauden.Östers on kahdellavoitollaan sarjassa kolmas.IK Frej on yhdellävoitolla ja tasurilla taulukossa kahdeksas.Molemmat joukkueet ovat noissa kahdessa käymässäänottelussa onnistunut hyvin maalienteossa.Tehtyjä maaleja onkin molemilla toistaiseksi jo neljä kahdestapelistä,eli hyökkäysosasto vaikuttas olevan kondiksessa.IK Frej kotonaan on vahvoilla ainakin sen kerran iskemään uskoisin ja mm.viimekaudella se jäi kotonaan kerran ilmanmaalia 15 pelistään.IK Frej laski omiinsa ensimmäisessä kotimatsissa Geflee vastaan 2 maalia,joka kertoo,että puolustuksesta löytyy aukkoja ja Östers mahdollisesti pääsee rokottaa.Östersin maalinteko oli kuosissaan viimekaudella,sillä se jäi ainostaan kerran nollille 13 vieraspelissä.Jatkaako nousija Östers hyvää menoaan?Ainakin yhteenmaaliin sillä on edellytyksiä ja IK Frejilla kotiedunturvin jopa useampaan,eli töttöröö sit molemissapäissä. v.2017: Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 116% (päivitetty 17.4) v.2017 yhteensä:vihjeitä 99kpl Palautus:124,97%
 7. Muistutetaas yhteisöä,että tämä alue on pitkävetovihjeille!Muu keskustelu/palaute tuonne Vihjepalauteosioon ei tänne!
 8. Ruotsi:Superettan jalkapallo klo.18:00 Syrianska - Gais BTTS @2.02 Unibet Ruotsin toiseksi ylemmältätasolta koitetaan molempienmaalia Pafin/Unkan toppikertoimella. Kolmattakierrosta ja molemmat vielä ilmanvoittoa.Gaisilla on yksitasuri,joten molemmista tuntuisi kivalta ottaa se kaudenekavoitto.Gais on jäänyt noissa kahdessa pelaamassaan ottelussa ilman maaleja ja siitäkö johtunee toi mukava yli kahdenkerroin.Uskoisin Gaisin todellakin tänään yrittävän sitä kuparisen rikkomista.Syrianska on siihen Gaisin kaudenensimmäiseen maalin näkemiseen hyvä vastustaja.Syrianskan noissa kahdessa ottelussa on ainakin noita maaleja tullut ja Degerforsia vastaan kotonaan Syrianskan puolustus ei vakuuttanu,kun se hävisi 2-3.Syrianska joutui karsimaan Superettanpaikastaan,mutta säilytti paikkansa voittamalla Vasalundsin yhteismaalein 5-1.Tämäkäänkausi ei ole alkanut siis Syrianskan osalta hyvin.Gais sijoittui viimekaudenpäätteeksi sarjankeskivaiheille.Viimekauden viimeiselläkierroksella joukkueet kohtasivat Syrianskan kotikentällä ja ottelu päättyi 1-0.Tänään kummatkin janoavat kovasti sitä ensimmäistä voittoa ja se voisikin tuottaa maaleja tähänotteluun esim.tulokset 1,2-1,2.Jotkut peliyhtiöt tarjoavat 1.80 kerrointa molempienmaalista,joten tuo Unibetin/Pafin kerroin on ihan mukavantuntuinen.
 9. Irlanti:Premier Division jalkapallo klo.22:00 Shamrock Rovers - Sligo Rovers btts @2.08 Unibet Matkataas Irlantiin ja molempien osumaa testataan tähän kohteeseen. Yhdeksännet pelit kummallekkin.Shamrock Rovers on taulukossa 7 sijalla ja Sligo kymmenentenä.Molempien joukkueitten tähänmennessä käymissä otteluissa on maaleja tullut mukavasti ja kiikareilla ei olla pahemmin tiirailtu.Shamrockin viidessäedellisessä on btts toteutunut ja Sligon peleissä on kuudessa viimeisessä molemmat onnistuneet maalintekemään.Sligolla ei ole reissupelit menneet voittojenosalta toivotulla tavalla ja se onkin vielävoitoitta käymässään neljässä vieraspelissään,mutta se on noissa jokaisessa pystynyt palloniskemään vastustajanverkkoon.Shamrock kotiedunturvin todennäköisesti tullee sen maalin tekemään ja kun se ei ole onnistunut kotonaan vielä omaa maaliaan pitämään koskemattomana niin tämäveto voisi hyvinkin toimia. v.2017 palautus (vihjeitä 96kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 119% (päivitetty 14.4)
 10. Ruotsi:Allsvenskan karsinta jääkiekko klo.20:00 Visby Roma - Västerås Västerås ah-1.5 @2.21 BetOlimp Avataas nyt päiväntopic ja Ruotsinkiekosta västäräkkejä testiin. Kotijoukkueen tilanne on jo varma,että enskaudella ei pelata Allsvenskanissa.Visby on ottanut ainoastaan yhdenvoiton näissä karsinnoissa ja se oli juurikin Västeråsia vastaan.Pidän vieraita parempana porukkana ja kun sillä on vielä mahdollisuuksia nousta niin luulisi ainakin Västeråsin käyttävän tilaisuuden hyväkseen ja ottaa voitto tästä.Motivaatiot painaa vahvasti vieraita ja pientä kostoreissuakin tässä voisi ajatella.Normivoitosta Västeråsin kertoimet painettu jo niin alas,että ei paljoa vois kiinnostaa,mutta vähintään kahdenmaalin voitosta tarjotaan ihan pelikelpoista kerrointa.Toivotaan ettei Visbyy ainakaan tänään vielä pesekasvojaan vaan kovemmat motivaatiot omaava Västerås ottaa sen mikä sille kuuluu.
 11. 9.4

  Ruotsi:Allsvenskan klo.18:30 Häcken - Djurgården 1.pa x @2.30 Bet365 koitetaas tähän puoliaikatasuria.Molemmat jäivät ensimmäisissään otteluissa ilman maalia.Häckenilla oli kyllä hyvin paikkoja AIK:ta vastaan,mutta maali jäi tekemättä.Djurgårdenin suoritus kotonaan nousijajoukkue Siriusta vastaan oli huono vai oliko vaan Siriuksen hyvyyttä.Djurgården ei takuulla lähde raivopäissään hyökkäilemään vaan uskoisin sen haluavan pitää otteluntasaisena ja ei ainakaan halua antaa sitä maalia ekallajaksolla Häckenille.Häcken tulee kyl olemaan vaarallinen ja painostaa varmasti.Häckenin brassi Paulinho ei ollut aloituksessa AIK:ta vastaan.Kaveri on vaarallinen ja Djurgården saa olla varuillaan ja saattaa löytyä aloituksesta tänään.Toivotaan että eläintarha saa pidettyä Paulinhon ja Kamaran aisoissa ekallapuolikkaalla ja ratkaisut nähtäisiin vasta jälkimmäiselläpuoliskolla. Tulos:1.pa 0-0
 12. 9.4

  Ruotsi:Allsvenskan klo.18:30 Sirius - Göteborg btts @1.81 Unibet Ruotsin allsvenskanista molempienmaalia tähän koitetaan. Täksikaudeksi pääsarjaan noussut Sirius aloitti voitolla vieraissa voittamalla Djurgårdenin 2-0.Tänään kotiinsa se saa vieraaksi kestomenestyjä Göteborgin.Sirius aloitti siis pirteästi kautensa ja niin yleensä noi nousijajengit tekee.Sirius oli viimekauden eniten maaleja tehnyt joukkue Superettanissa ja Sirius sai pidettyä ryhmässä parhaat tekijänsä Kapsevicin,Bjorkebaumin ja Sireliuskin ja tuolta akselilta varmaan se todennäköinen Siriuksen maali syntyy.Sinisten enkelien kaudenavaus kotonaan jäi Malmöta vastaan 1-1 tasuriin.Göteborgin tasontietäen niin sen maali tullaan näkemään ja Siriuksen pirteä kaudenavaus ja sen jatkaessa hyviä esityksiä ensimmäisessä kotiottelussa voisi palkita kannattajansa maalilla. v.2017 palautus (vihjeitä 95kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 106% (päivitetty 9.4)
 13. 9.4

  Saksa:Regionalliga West jalkapallo klo.15:00 Schalke II - Düsseldorf II btts @2.02 Unibet Tärkeitä pisteitä jaossa ja etenkin Schalkelle,koska joukkue sijaitsee ensimmäisellä putoajanpaikalla.Vastustaja Dusse on kolmepistettä edellä sijalla 14. Puitteet pitäisi olla ainakin kunnossa,koska ottelu pelataan isoveljen Veltins arenalla ja eilisen Schalke vs Wolfsburg lipunlunastaneet pääsevät samalla lipulla tähän otteluun.Porukkaa ja faneja on siis odotettavissa tähänpeliin ja se kyllä antaa potkua kotijoukkueelle ja motivaatiota.Vaikka Schalke on vähiten maaleja tehnyt jengi sarjassa niin uskoisin sen kyllä tänään suuren fanijoukon avittamana maalin iskemään.Schalke onnistui ainakin viimeksi kotonaan hyvin ja latoi Wuppertalerin verkkoon 4 maalia.Düsseldorf ei kyllä ole vieraissa mitään maalijuhlia pidellyt,mutta se on hyvä ja vaarallinen erikoistilanteissa joista se maali voisi hyvinkin tulla.Düsseldorf onnistui nipistää pisteen Aachenilta 1-1 tuloksella ja tuo Schalken puolustus ei kyllä vakuuttanut Wuppertaleria vastaan niin näen tässä kyllä molempien mahdollisuuksiin maalintekoon tänään ja unkan/paffin toppi yli 2.00 kerroin otetaan lapulle. edit.lisätään tähän vielä,kun ei noista kp:sta kirjoittaessa ollu tietoo,mutta nyt on selvinny et Schalke II saa apuja ylemmältä,koska tilanne on sen verran vaikea.Kokenut Riether ja Avdijaj taitaa esiintyä tänään Schalke II ryhmässä. v.2017 palautus (vihjeitä 94kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 145% Maaliskuu 104% Huhtikuu 122% (päivitetty 9.4)
 14. 8.4

  Ruotsi:Salibandy klo.18:00 Falun - Storvreta Falun o5.5 @1.90 Unibet Salibandya joka ei ole omaa vahvinta-aluetta,mutta tutkiskelin tätäkohdetta ja innostuin tuosta kotijoukkueen överikertoimesta,joten testataan sitä. Kolmasottelu kyseessä ja voitot on tasan 1-1.Runkosarjan voittanut Falun on kivenkova kotiporukka.Runkosarjan 16 kotipelistään se hävisi kolmesti.Falun tekee hyvin maaleja ja etenkin kotonaan se niitä saa aikaiseksi.Se jäi kerran alle viidenosuman noissa 16 kotipelissä.Falun on noissa kahdessa välieräottelussa kummassakin tehnyt vähintään sen kuusi maalia ja viimeksi vieraissa Storvretassa se pystyi 7 osumaan häviten jatkoilla.Falunilta maalintekovoimaa/taitoa löytyy ja se on kotonaan viimeksi jäänyt alle viidenosuman Joulukuunpuolenvälin tienoilla.Jos Falun tämän häviäisikin niin todennäköisesti sillon ottelu tulee olemaan runsasmaalinen ja voittaessaan tuo Falunin o5.5 mitä ilmeisemmin tulee toteutumaan vielä helpommin,mut jokatapauksessa Falunin väh.6 osumaa kokeillaan voitti tahi ei.
 15. 3.4

  Ranska:Ligue 2 jalkapallo klo.21:45 Strasbourgh - Sochaux 2.pa Strasbourgh @2.28 Unibet Lähden kanssa Ranskanmaalle,mutta otan kotijoukkueen toisenpuolikkaan voittoa. Lähtökohdathan tässä on,että Sochauxin kausi on käytännössä jo pulkassa ja sen katseet on jo seuraavassa kaudessa.Nyt annetataan nuoremmille ja vähemmälle peliajalle jääneille peliaikaa kertoi Sochauxin valmentaja.Kotijoukkue Strasbourghilla on panosta,kun se taistelee noususta ja voitolla tästä sija 2 taikka kolme on sen.Nyt on kovat motivaatioedut Strasbourghilla ja jos se ei käytä tätä tilaisuutta hyväkseen niin se voi jopa heijastua negatiivisesti seuraaviin peleihin.Tämän jälkeen sillä on esim.tärkeä vierasottelu pisteen sen yläpuolella olevaa Reimsii vastaan ja siinä ottelussa sitä panosta on sitten enemmälti.Paljon on loukkaantumisia molemmilla,mutta vierailla ne on pahemmat.Keskinäiset ottelut ei paljoa mairittele ja jopa hirvittää Strasbourghia,kun on kohdattu sen kotikentällä sillä Strasbourh ei ole koskaan voittanu kotonaan Sochauxia,mutta kerta se on ensimmäinen ja tilastot on tehty rikottavaksi.Sitä ensimmäistä kertaa en uskalla ottaa,mutta koitampa Strasbourghin toisenjakson voittoa,koska jännitteitä kotijoukkueella varmasti on.Tippuuko kotona peikkona niskassa roikkunut Sochaux tänään Strasbourghin niskasta selviää illalla.