Jump to content
 • Ilmoitukset

  • Vetomestari

   MobileBetin uusille 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto bonuksen lisäksi (Vain VihjeParatiisin kautta)   08.04.2018

   Meidän kautta saa nyt erikoisbonaria MobileBetille! Jo valmiiksi houkuttelevan tervetuliaisbonuksen lisäksi saat VihjeParaiisin kautta 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. HUOM. Tili tulee olla tehty meidän linkin kautta! Tarjous on voimassa lokakuuhun saakka. Näin osallistut:
   1.) Tee tili TÄSTÄ (jos linkki ei toimi --> ota adblock pois päältä)
   2.) Talleta väh. 10€ ja lyö min. 10€ veto.
   3.) Saat tilillesi 10€ kierrätysvapaan ilmaisvedon. Muista käyttää se viikon sisään talletuksesta!
   4.) Voit hyödyntää samalla talletusbonuksen. Joko 200% tai 100% (Alempana näet tarkemmat tiedot bonuksista)
   - Esim. Talleta 20€ --> saat 200% bonuksen avulla 60€ pelirahaa. Tämän lisäksi saat 10€ ilmaisvedon meidän kautta! Voit valita kahdesta eri bonuksesta:
   EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintään 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).      

JapBet

Chat-mode/Luottovihjaaja
 • Viestejä

  1 312
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  122
 • Pistettä

  436 [ Lahjoita ]

Maine

1 219

Tietoa

 • Rank
  Old School
 1. 27.5

  Ruotsi:Allsvenskan Naiset jalkapallo klo.14:00 Hammarby - Djurgården Djurgården @2.35 Unibet Näitä naisia on kiva ottaa ja nyt ajattelin jospa Hammarby ottas anneliin. Ei nyt loistavasti ole lähtenyt kausi käyntiin kumpaiseltakaan,mutta Djurgårdenilta hiukan paremmin ja sillä viimepelien esitykset olleet parempia mitä Hammarbyyn.Kotijoukkueella on kone yskinyt pahasti viimepeleissä ja tosin se varmaan yrittää saada 4 ottelun tappioputkeaan poikki,mutta nyt täytyy sanoa,että historia ei sitä ainakaan puolla.Joukkueet ovat kohdanneet kaikkiaan 12 kertaa ja joka kerta on Djurgården voittanut.Hammarbyy ei ole siis saanut kairattua edes tasuria kertaakaan,että jommonen peikko on niskassa roikkunut.Hammarby on kyllä mukavasti saanut noita maaleja iskettyä,mutta kun omissakin soi niin sijoitus on mitä on.Tänään jos Djurgårdenin puolustus on vähänkin kartalla niin uskoisin 3.pistettä matkaavan sinne.
 2. 27.5

  Australia:Valioliigat Naiset jalkapallo klo.08:00 Illawarra Stingrays FC - Blacktown Spartans Illawarra Stingrays FC-1 @1.81 Paf Naisten aussia ja kotijoukkueenvoittoa ja annetaan vieraille vielä yksi eteen. 12 joukkueensarjassa Illawara on neljäs 24 pojolla ja Blacktown 14 pisteellä 7.Illawara on pelannut hyvin ja voittaa taikka hävii,sillä tasureita ei ole yhtään.8 se on voittanut ja kolmesti hävinnyt.neljä edellistään se on nyt voittanut putkeen ja vielä selvilläeroilla.Tänään viidesperättäinen voitto ja kaikkiaan 9 voitto Illawarelle on tarjolla ja kahdenmaalinerolla mahdollinen.Illawara on tehnyt ihan mukavasti maaleja ja suhde onkin reippaasti 20 maalia plussalla.Blacktown ei ole päässy samoihin maalimääriin ja maalisuhde onkin 6 miinuksella.Kauden 1kierroksella Illawara kävi vierailulla ja voitti Spartansin yhdellamaalilla.Kotikentällä voitto luulisi olevan helpompi ottaa ja ero voisi olla selvempi.Mutta pelataan peli eka ja taputellaan sen jälkeen. e.pitääköhän mun poistaa tai mitätöidä tämä akkojen aussi vihje,ku paf meni muuttaa tuota 3 way tasotusta,oli eka -1 ja poistivat sen ja sitten sinne ilmesty -2.Kerkesin tämän tänne kirjoittaa mutten kerenny iskeä lappua sisään https://aijaa.com/J9KnaH e.no merkataan osuneeksi,ku 4-2 päätty.Illawarra Stingrays-1 oli pafin listoilla,ku tämän tänne laitoin ni olkoot sit näin.
 3. 26.5

  Australia:Nuorisoliiga U20 jalkapallo klo.08:00 Joondalup United FC U20 - Armadale SC U20 Armadale SC U20 o2.5 @1.94 Unibet Ei helvata jouda romaania kirjoittaa,ku alkaapi kohtasilleen! Mutta nutta jotain ja Armadalelle siis niitä maaleja voisi olla luvassa tänään,sillä Joondalup on sarjanpisteautomaatti ja sillä ei ole vielä yhtäänvoittoa 13 käymästäänottelusta,mutta se voipi röyhistellä maalisuhteellaan joka on tähtitieteellinen -62.Armalla on sentäs jokunenvoittokin ja 10 pistettä ja maalisuhde puoletparempi mitä Joondalupilla.Armadalella on nyt mahdollisuus kaunistella tilastojaan surkimus Joondalupin kustannuksella,mutta tekeekö se sen ja tekee jos eivät uskoon ole tulleet.
 4. 26.5

  Australia:Nuorisoliiga U20 jalkapallo klo.08:00 Subiaco AFC U20 - Cockburn City SC U20 Subiaco AFC U20 o1.5 @1.88 Unibet Aussijanttereita otetaan ja kotijoukkueelle parit tai enemmän. Otteluita molemmilla takana 13 ja sijoitukset taulukossa ovat Subiaco 6 ja Cockburn 3.Maalisuhde on molemmilla plussalla 6 maalia.Cockburn on tosi hyvässä vierasvireessä ja ottanut nyt niitä 5 peräkkäin.Subiaco hävisi viimeksi,kun sitä ennen sillä oli 4 ottelun tappiotonjakso.Voittojaa ei uskalla veikata,mutta Subiaco kotiedunturvin voisi hyvinkin lirvasta ainakin sen pari Cockburnille.Kahdessa edellisessään Subiaco on tehnyt peräti 10 maalia,eikä niissä vastustajat ole olleet mitään sarjan pohjasakkaa.Cockburn piti viimeisessään nollat Armadalea vastaan,mutta Armadale onkin yksi sarjan vähiten tehneitä joukkueita.Tänään on tahti toinen ja jos Cockburn vähänkin tuudittautuu niin omissa soinee,mut katsellaan miten käy.
 5. 25.5

  Irlanti:Premier Division Jalkapallo klo.21:45 St.Patricks - Cork City btts @1.95 Bet365 Laitetaas tämä tänne ennenkuin mörkö hyökkää kimppuun. Irkkujen pääsarjaa ja molempien maalia testiin. Korkki lähtee suosikkina tähän,mutta Patrikin vire on sen verran hjyvä ja yleensä se paukuttaa kotonaan.Korkki kyl kotonaan on pystynyt hyvin puolustaa ja ei ole montaa laskenut omiinsa.Vieraissa on asia sit toisin ja omiin on tullut toinen jos ei kolmaskin.Patrick on kotonaan potkinut hyvin kintuile vastustajiaan ja ei ole hävinnyt kuin kerran 9 kotipelistään.Patrick on lisäksi 25 maalista tehnyt 20 kotonaan,eli fanit harvoin ovat jääneet ilman sitä.Corkin vieraspelaamisessa ei ole moitittavaa,mutta kun yhden maalin keskiarvolla on kolissu omiin ja Patrick saa kotiedun niin molempien osuma tänään ei ole ollenkaan pöllömpikokeilu.
 6. 24.5.

  Etelä-Amerikka:Copa Libertadores jalkapallo klo.03:00 Bolivar - Delfin btts @2.06 Unibet Testataas tähänkin molempien maalia. Joukkueet ovat 2 viimeisintä sarjassa,kun mukana on 4 joukkuetta.kaikki on vielä auki,mutta Atl.Nacionalin tilanne on paras ja se pelaa samaanaikaa Coloa vastaan.Molemmat tartteis nyt apuja Atl.Nacionalilta,eli Colon pitäis hävitä niin tämän ottelun voittaja varmistaisi pääsyn playoffeihin.Delfinille riittäisi tasapelikin jos Colo hävii.Tässä luultavasti tullaan näkemään hyökkäävää peliä molemmilta ja sehän nostaa maaliodotusarvoa puolintoisin.Mielestäni ei Bolivarin pitäisi olla noin suurisuosikki,mitä kertoimenlaskijat osoittaa.Ulkomailla jotkut jäpät ihmetelleet Delfinin kerrointa ja jopa vihnuilleet siitä,miksi noin isoa saa.Joukkueitten ekakohtaaminen päättyi 1-1 niin tänään se on luultavasti 2-1 tai 1-2 tai sit 1-1,mutta kaikki käy vedonosumiseen.Hyi vit..,kun mukavaa valueta saisi Delfinin voitosta ja sen kertoimet onkin laskussa,mutta ei uskalla ei niin mennään näin.
 7. haha,eiks toi kelpaa https://www.jollyroom.fi/vapaa-aika-harrastukset/vesileikit/uima-altaat/bestway-uima-allas-lay-z-spa-miami-180x65-cm ja voi olla tiukkaa tuokin summa saada täältä ja toiseks kerkeet hommaa arkun eka,ennenkuin saat tuon 2190e täältä
 8. 24.5.

  Ruotsi:Allsvenskan Jalkapallo klo.20:00 Göteborg - Djurgården btts @1.98 Unibet Testataas molempien maalia tähän ja ei tässä jouda pitkiäaikoja tarinoimaan,ku kusettaa ni saatanasti! Göteborg lähtee kertoimienvalossa altavastaajana,mutta saa kotiedun,joten sen maali hyvinkin todentuntuinen tänään.Göteborg on lisäksi kuntopuntarissa korkeammalla mitä Djurgården,vaikkakin Djurgården on nyt napannut kahdesta edellisestään suorat voitot,kun vastaavasti Göteborg kahdesta viimeisestään ottanut tasurin ja häviön.Uskoisin Djurgårdenin olevan nälkäisempi,kun sillä oli tuossa heikompi hetki ja pienoinen 3 otteluntappioputki päällä,jonka se nyt siis poikkasi.Djurgårben voitti myös Malmön cupissa,eli sillä on alla kolme voittoa peräkkäin.Varsin mielenkiintoinen yhteenotto ja molemmilta löytyy hyviä hyökkääjiä ja luulis tapahtumia/maaleja nähtävän tänään.
 9. 19.5

  Australia:Nuorisoliigat U20 Jalkapallo klo.10:30 Sydney United FC U20 - Sydney Olympic U20 Sydney Olympic U20 o1.5 @2.28 Unibet Aussien junnupotkuista Olympicin väh.2 osumaa hakuseen. Molemmat jengit sijaitsevat taulukon kellariosastolla 10 kierroksen jälkeen.United sijalla 9 ja Olympic 11,kun mukana on 12 joukkuetta.Olympic pelaillut viimekierrokset paremmin mitä United.Olympicilla 5 edellisestä 1 tappio,3 tasuria ja 1 voitto.Unitedilla mennyt surkeasti viimekierroksilla,kun nyt on 6 tappiota tullut peräkkäin.Joukkueet kohtasivat viimeksi Huhtikuunlopussa Olympicin ollessa isäntänä ja tuolloin ottelu päättyi 2-2.Odotan samantyylistäpeliä ja siis maaleja ainakin.Olympic saa hyvät lähtökohdat tähän.kun se voitti edellissä vieraspelissä sarjakärki Sutherlandin 2-1.Alkukaudesta Unitedin pelikulki,mutta tällähetkellä se tökkii,kun vastaavasti Olympic on saanut surkeasta alusta nyt paremmin pelinsä raiteille.Voittajaa en uskalla veikata,mutta maaleja Olympicille uskaltaa pikkasenottaa.
 10. 15.5

  MM Kisat Jääkiekko klo.17:15 Kanada - Saksa Tekee maalin varsinainen peliaika Ryan O'Reilly @2.60 Unibet Ottelu jossa ei ole käytännössä mitään panosta,joten maaleja saatetaan nähdä ja kanukkien O`Reillya kokeillaan. Kanada on tämänlohkon 3 tai neljäs ja voittamalla tämän niin sijoitus on kolmas.Tanska ja Latvia ratkaisevat viimeisenpaikan iltaottelussa.Saksa on jo ulkona jatkopeleistä,joten täysi motivaatio on kyseenalaista,mutten usko kuiteskaan,että Saksa täysin plörinäksi tätä vetää.Ammattiylpeyttä on molemmilla,vaikkei panosta ole ja kanada tunnetusti ei osaa pelata löysästi,vaikka Latvia peli oli mitä oli,mutta se taisi olla vaan Latvian hyvyyttä.Kanukkien O`Reilly on tehnyt kisoissa tähänmennessä 3 maalia ja tänään olisi mahdollisuus kasvattaa saldoa.Saksan pettymys saattaa näkyä,kun pelit ei jatku ja kanukit hyvänäpäivänä pystyy tekee useamman maalin Saksalle ja olisko Ryan yksi niitämiehiä.
 11. 13.5

  MM Kisat Jääkiekko klo.17:15 Ranska - Tshekki Tekee pisteen varsinainen peliaika Stephane Da Costa @2.10 Unibet Ranskan parhaan pistemiehen pistettä haetaan tähän. Kuudennetottelut ja 4sakki ei ole vielä selvillä,Pyrkijöitä sinne on ja Ranska on yksi niistä.Ranskalla on vielä tämänottelun jälkeen peli Sveitsiä vastaan,johan tullaan lataamaan kaikki.Ranskalle pisteitä Tshekistä varmasti maistuisi.Tshekit kohtaavat vielä Itävallan,josta täydet pisteet luultavasti tulee.Yllätyksiä on kisoissa alettu nähdä,mutta yllättääkö Ranska Tshekit tänään ja jos Ranska voittaisi niin mielenkiintoiseksi menis paikat 3 ja 4.No eipä lähdetä sen enempää spekuloimaan sitä.Ranskan Da Costa on tähänmennessä pelannut piste perottelu vauhtia.Uskoisin Ranskan kyllä tekevän maaleja tänään,sillä ei tuo Tshekin alakerta nyt niin vakuuttava ole ollut,vaikkakin viimeksi V-Venäjä ei saanut yhtään,mutta ei tuo V-Venäjä oo kisoissa saanut kuin 4 maalia tehtyä.Ranska on sentäs iskenyt 12 osumaa ja yleensä herroilla Da Costa ja Fleury on niissä ollut näppinsä välissä.Tshekit on kummiskin päästellyt omiinsa samoja maalimääriä,mitä Sveitsi ja Slovakia.Ranskan kanukkityylinen peli ja Da Costa/Fleury akseli voisi toimia pisteenmuodossa,eli silipasen Da Costaa.
 12. 12.5

  Australia:NPL Victoria Jalkapallo klo.12.30 Bentleigh - Avondale FC Bentleigh o1.5 @2.10 Unibet Heitetään nyt aussitipulia anakondan innoittama,ku kyseli ja kotijengille väh.2 maalia. Sarjankärkipään kohtaaminen 1 ja 2 ja molemmat on vielä tappioitta pelannut 10 ottelun jälkeen.Tuleeko se ekatappio tänään jommallekummalle niin en lähde veikkailee.Kertoimienvalossa tasainenottelu tiedossa,mutta näissä ausseissa saattaa tapahtua ja olla tilanteita.Avondale on tehnyt 4 maalia enemmä mitä Bentleigh,mutta vastaavasti päästänyt 4 enemmän.Huomioitavaa tässä on se,ettäAvondalen 9 omiinmenneistä 8 on vastustaja iskenyt sen vieraspelissä,eli vieraspeleissä Avondalen puolustus on ollut paljon heikompaa,mitä kotona.Sarjan surkeimpiin kuuluva Hume Citykin,joka on yksi sarjan vähitentehneitä joukkueita laittoi tossa parit Avondalelle.Puolet enemmän maaleja tehnyt,mitä Hume city ja Bentleighin kotipeli niin ei sen 2 maalia tänään pitäisi olla ylivoimainentehtävä.
 13. 11.5

  MM Kisat Jääkiekko klo.21:15 Valko-Venäjä - Tshekki Anytime Wincast - varsinainen peliaika Dmitrij Jaskin&Tshekki @2.90 Unibet Tshekin voittoa ja Jaskin yhtenä maalintekijänä testiin. Eiköhän Tshekki tämän hoitele ja kaikkien yllätykseksi eilinen Venäjävoitto antanee boostia tähän otteluun.Eihän tämä millään muotoo voi päättyä V-Venäjän voittoon ja jos päättyy niin minä otan itseyhteyttä ylläpitoon ja pyydän eroa.Krejcin ja Pastrnakin tulo Tshekin joukkueeseen oli oikeaveto valmennusryhmältä.Bostoninmies Jaskin pelasi samassaketjussa ja tulosta tuli mukavasti ja tulosta tuli läheskaikilta ketjunukoilta paitsi Sulakilta.Ketjua tuskin muutetaan tähänotteluun hyvin menneen venäjä pelinjälkeen.Eilen ketjun saldo oli 4+6,jolla voi jo pikkasen kehuskella.Saa nähdä mikä saldo tänään on ja ei välttämättä niin hurjat mitä eilen vaikka heikkonavastustajana V-Venäläiset antanevat mahdollisuudet Tshekeille höykytykseen,mutta mennäänkö pikkasen säästellen tiedä sitä.Jokatapauksessa Tshekin voitto Jaskinin maali tänään enemmän todennäköisempi mitä eilen niin silipastaampa lapulle sitä.
 14. 10.5

  MM Kisat Jääkiekko klo.17:15 USA - Latvia Anytime Wincast Tekee Maalin Varsinainen peliaika Patrick Kane @2.28 Unibet Yhdysvaltojen voittoo Kanen maalilla silipasin omallelapulle. Amerikkalaiset jatkavat tänään kisojaan parin välipäivän jälkeen.Tässäkään tapauksessa voittajasta ei liene epäselvää,kuten ei eilisessä Suomi vsTanska pelissä ja miteskävikään.Luulempa,ettei Usa sorru,kuten Suomi eilen ja tulee hyvällä tatsilla otteluun,kuten Pohjoisamerikkalaisilla on tapana.Latvialla on yksi välipäivä ja viimeksi se voitti Korean 5-0,mutta tänään saattaakin numerot olla käänteiset heille.Usalla on nyt 2 nollapeliä alla Saksaa ja Tanskaa vastaan.Latvian maalit saattaa jäädä yhteen tänään ja sekin voipi olla työntakana,etenkin jos USA ei jäähyile.Kane teki viimein kisojen avausmaalinsa Saksaa vastaa ja jatkoa voipi olla luvassa tänään.Kane sai Saksaa ja Tanskaa vastaan noin 20min peliaikaa ja vetoja niissä tuli kummassakin 4 maaliakohden.Kyllähän Kanen taidot tiedetään ja Latvian sortuessa jäähyilee niin aina paremmat mahdollisuudet Kanella o.
 15. 9.5

  MM Kisat Jääkiekko klo.17:15 Saksa - Etelä-Korea Anytime Wincast -varsinainen peliaika Patrick Hager&Saksa @2.70 Unibet Saksan parastatekijää Hageria ja Saksanvoittoa testiin. Voittajasta ei liene epäselvyyttä ja jos on niin voi ottaa yhteyttä muhun.Saksan tekijöistä voi kyllä olla epäselvyyttä,mutta eiköhän Saksa ota sen ekanvoittonsa näissäkisoissa ja monella Saksan ukolla on palavahalu päästä maalitilastoihin.Korealaisilla oli eilenottelu Latviaa vastaan,kun Saksa puolestaan sai hui hai huilata.Jos oli Koreanpojilla eilenpäämärkänä niin kuivumista ei ole tapahtunut ja se on hui hai.Saksa tulee kovaa hetialkuun.Saksalla on nyt hyväpaikka parantaa maalisuhdettaan,joka on miinuksella 5 maalia.Sieltä voinee Saksalta moni vähemmän tunnetumpi ukko bygata tänään byyrin ja Hager ei ole ollenkaan huono vaihtoehto noitten nimekkäämpien Saksalaisten lisäksi.
×