VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Content count

  1 800
 • VP-Pistettä

  256 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

199

1 Seuraaja

About VihjeParatiisi.com

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 1. HIFK - Sport Vihjaaja: tolppa=ohi Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 IFK:n viidestä edellisestä kotiottelusta neljässä on tullut vähintään viisi maalia. Hyökkäyspäästä on alkanut löytyä tehoja. Esimerkiksi Juhamatti Aaltonen on alkanut kevään lähestyessä osoittaa vaarallisuuttaan. Sportin viidestä edellisestä vierasottelusta kolmessa on tullut vähintään viisi maalia. Näissä peleissä Sport on päästänyt 16 maalia. Uskotaan, että Helsingissä nähdään maaleja tänään ja poimitaan Nordicbetin tarjoama hyvä kerroin pois. Valinta: Yli 4,5 maalia Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Mali - Egypti Vihjaaja: We Got Payet Liiga: Jalkapallo, Arfikan Cup Alkamisaika: 21:00 Afrikan kisat alkoivat huonosti eilisen vihjeen väärin mentyä väärin, mutta tänään toivotaan osumasaldonkin avautua. Egypti lähtee kisoihin allansa yksi voitto Tunisiasta. Viimekisoihin (2015) Egypti ei karsiutunut, jotenjoukkueella on varmasti paljon tahtoa näyttää kuuluvansa Afrikan kovimpiin jalkapallomaihin. Mali sensijaan oli viime kisoissa, mutta jäi lohkonsa kolmanneksi kolmentasapelin myötä. Egyptin kapteenina toimii kokenut maalivahti El-Hadary. Kokonaisuudessaan Egyptillä on vahvempi joukkuekuin Malilla. Hyökkäyksestä joukkueelta löytyy Romassa pelaava Salah sekä Bragan paidassa viimekaudella 10 maalia tehnyt Hassan. Keskikentältä löytyy 19 vuotias Stoken paidassa pelaava Sobhi, joka ei hirveästi peliaikaa vielä Valioliigassa saanut kuitenkaan. Keskikentällä Sobhin kanssa löytyy Arsenalista kohtuullisesti peliaikaa saanut Elneny. Lyhykäisyydessään Egyptillä on vahvempi squad ja kovempi himo voittaa. Valinta: Egypti Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. Algeria - Zimbabwe Vihjaaja: Carefree Liiga: Jalkapallo, Afrikan Cup Of Nations Alkamisaika: 18:00 - Algerialla SELKEÄSTI parempaa laatua joukkueessa kun suurin osa pelaajista pelaa euroopan top 6 sarjoissa. - Zimbabwen joukkueen pelaajat pelaavat lähinnä Afrikassa. - Kärjestä Algerialla löytyy Slimanin kaltainen voimakas hyökkääjä ja oikealta laidalta löytyy Valioliigassa viime kaudella taidoillaan häikäissyt Riyad Mahrez ja vasemmalta Portoa edustava Yannick Brahimi Tähän myös hyviä vetokohteita yli 2.5 maalia ja Slimani tekee maalin Valinta: Algeria Kerroin: 1.53 Vedonlyöntitoimisto:Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Nancy - Bastia Vihjaaja: We Got Payet Liiga: Jalkapallo, Ranska - Ligue 1 Alkamisaika: 21:00 Joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa, mutta sen ei täydy antaa hämätä. Kauden ensimmäisestä kymmenestä pelistä Nancy:lle jäi käteen vain yksi voitto, kolme tasapeliä ja kuusi häviötä. Kauden mittaan peli on kuitenkin kehittynyt paljon ja joukkue on löytänyt voittojen teille. Viimeisestä kymmenestä pelistä tulokset ovatkinolleet 6 voittoa, 3 tasapeliä ja yksi häviö. Toki joukkueet olivat alkukaudesta vähäsen kovempia, mutta juuri nämä "keskikastin" pelit ovat tärkeitä Nancylle jos haluavat pisteitä haalia. Valinta: Nancy Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. SKA Pietari - Novokuznetsk Vihjaaja: tolppa=ohi Liiga: Jääkiekko, KHL Alkamisaika: 18:30 Vastakkain ovat kiistatta koko sarjan heittopussi ja paras joukkue. Novokuznetsk ei ole hävinnyt yli kolmella maalilla viiteen otteluun. SKA:n otteet ovat puolestaan heilahdelleet hieman, joskin viimeisimmissä otteluissa se on jälleen näyttänyt sarjan kovimmalta joukkueelta. Millä tavalla Novokuznetsk sytyttää SKA:n huippujoukkueen pelaamaan? ComeOn-toimiston tarjoama kerroin vedolle on kokeilemisen arvoinen. Ennakoin "rutiinivoittoa" SKA:lle. Tulosveikkaus: 3-1 Valinta: Novokuznetsk (+3,5) Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. HPK - Lukko Vihjaaja: Speedlimit Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Vihjataanpas poikkeuksellisesti Liigaa. Tänään Hämeenlinnassa kohtaavat hyvää kautta pelaava Kerho sekä kriisistä toiseen seilaava Lukko. Ennen kauden alkua Lukko oli näistä joukkueista selkeästi korkeammalle rankattu, ja pelaajamateriaalin perusteella sen pitäisi edelleenkin olla vahvempi nippu. On kuitenkin selvää, että tässä vaiheessa kautta raumalaisten sarjasijoitus ei selity sattumalla - joukkue on ollut umpisurkea koko kauden. Heikkilä on kuitenkin saanut Lukon viisikkopuolustukseen jonkin verran järkeä, ja valmentajanvaihdoksen jälkeen Lukko onkin jäänyt pisteittä vain neljä kertaa (yht. 16 ottelua). HPK on tällä hetkellä hyvässä iskussa: ennen niukkaa KalPa-tappiota se oli saalistanut neljä perättäistä voittoa. Hämeenlinnalaisilla on varmasti tähtäin playoffsien kotiedussa, mikä olisi erinomainen suoritus ottaen huomioon lähtökohdat. Kerho on tällä kaudella ollut poikkeuksellsien tasapeliherkkä joukkue. Korkeasta sarjasijoituksesta huolimatta joukkue on kerännyt vain 13 suoraa voittoa 37 ottelusta. Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat olleet tasaisia: HPK on vienyt voitot 2-1, mutta pisteiden valossa Lukko on ollut parempi lukemin 5-4. Moni varmasti muistaa edellisen kohtaamisen, kun Lukko menetti 7-3 -johdon päätöserässä häviten lopulta 7-8. Tänään tuskin nähdään samanlaista ilotulitusta, sillä Heikkilän Lukko pelaa todella nihilististä vieraskiekkoa. Edellisestä ottelusta tuolla taktiikalla herui jatkoaikavoitto kärkijoukkue TPS:stä, vaikka raumalaiset olivat aikamoisessa mankelissa koko ottelun ajan. Pelin kuva tulee tänäänkin mitä luultavimmin olemaan se, että vastuu pelin viemisestä lankeaa kotijoukkueelle. Lukolla on kuitenkin pari kentällistä huippuyksilöitä, jotka pyrkivät rankaisemaan harvoistakin paikoista. Erikoistilannepelaaminen menee lähtökohtaisesti vieraille. Myös maalivahtipeli on mielestäni paremmalla tolalla, mikäli Stepanek aloittaa. Vaikka kotijoukkue lähtee selkeänä suosikkina otteluun, näen vierailla olevan hieman yli 50% saumat napata pisteitä. Kokoonpanot ilmoitetaan vasta reilun tunnin päästä, mutta niissä tuskin on mitään yllättävää. Lukolta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Tukonen, Riikola sekä Claireaux. Lisäksi tuore hankinta Aki Kangasmäki on telakalla. Valinta: Lukko (+1) Kerroin: 2.06 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Dustin Brown - Marcos Baghdatis Vihjaaja: Speedlimit Liiga: Tennis, ATP - Kaksinpelit: Auckalnd Alkamisaika: 04:30 Baghdatis (ATP-36) on tähän otteluun lähdettäessä selkeä suosikki. Kyproslaisella on ollut ongelmia nilkan kanssa, joten hän lähti selkeänä altavastaajana otteluun Mannarinoa vastaan. Nilkka ei kuitenkaan vaivannut ottelussa lainkaan, vaan Baghdatis jyräsi ranskalaisen suoraan kahdessa erässä - vaikka Mannarino ei edes pelannut erityisen huonosti. Baghdatis liikkui erinomaisesti läpi ottelun, ja muutamissa palloralleissa oli nähtävillä aikamoista vintage-Baghdatista. Brown (ATP-70) on pelannut tänä vuonna kolme ottelua: ennakkoon heikoista vastustajista on herunut kaksi niukkaa voittoa, mutta Tsongaa vastaan Brownila ei ollut mitään palaa. Tuossa ottelussa Brown näytti luovuttaneelta ensimmäisestä gamesta lähtien. Saksalainen onkin melkoinen mielialapelaaja, joka on kyllä parhaimmillaan yllättävän kova vastustaja. Kääntöpuolena on sitten täydelliset romahdukset, kun peli ei vain lähde kulkemaan. Luotan tässä kohteessa siihen, että Baghdatisin viedessä ensimmäisen erän Brownin selkäranka katkeaa. Kyproslainen esitti todella hyvää tennistä tämän päivän ottelussa. Ainoastaan ykkössyöttö takkuili pahemman kerran, mutta kaikki muut pelin osa-alueet olivat priimaa. Mikäli Baghdatis saa syöttöään hiottua edes hieman, on Brown lähinnä suupala. On olemassa pieni vaara, että Baghdatiksen nilkka pettää, joten näkisin järkevänä nimenomaan tämän tasoitusvedon. Suora voittokaan ei ole huono valinta, jos sille saa kerrointa vähintään 1,50 ja jos kyseinen firma palauttaa panoksen ottelun päättyessä luovutukseen. Valinta: Baghdatis (-1,5) Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Moreirense - Belenenses Vihjaaja: Styge Liiga: Jalkapallo, Portugali - Primeira Liga Alkamisaika: 22:00 Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten cup-pelissä toisensa ja silloin tuli maalijuhat kun peli päättyi 3-3. Moreirense peleissä nähdään maaleja muutenki hyvin kun 15 pelistä yli 2,5 maalia on tullut 9 pelissä ja harvoin kotijoukkue jää maaleitta peleissä. Belenensesin peleissä ei niin maaleilla juhlita kun 15 pelistä vain 3 on tehty yli 2,5 maalia, mutta keskinäisissä peleissä maaleja on syntynyt. Toki cup ja liiga pelit eroavat toisistaan, mutta uskon että Belenenses tekee maalin tai kaksi, ja kotijoukkue ei jää myöskään nollille vaan haluaa tärkeitä pisteitä ja puotamispaikalta pois. Moreirensen puolustus on haavoittuva kun joukkue on päästänyt liigan 3 eniten maaleja, joten vaikka Belenenses on tehnyt liigan vähiten maaleja niin nyt heillä on mahdollisuus kasvattaa maalimääräänsä kotijoukkueen puolustuksen kustannuksella. Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin. Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Liverpool - Plymouth Vihjaaja: We Got Payet Liiga: Jalkapallo, Englanti - FA Cup Alkamisaika: 15:30 Liverpool on ollut todella kova tällä kaudella Valioliigassa ja varsinkin kotona peli on kulkenut. Plymouth pelaa englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, kun taas Liverpool on Valioliigan kärkijoukkueita joten joukkeiden välissä on todella paljon tasoeroa. Liverpool on voittanut 4/9 kotiotteluistaan valioliigassa kolmella, neljällä tai viidellä maalilla. Vaikka kaikki kärkinimet avauksessa ei olisi, niin silti yli kahdella maalilla voitto tulee. Tulosveikkaus: 5-0 Kohde menee oikein kun Liverpool voittaa kolmella tai enemmällä maalilla. Kahden maalin voitosta panos palautetaan Valinta: Liverpool (-2,0) Kerroin: 1.65 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Jokipojat - TuTo Vihjaaja: Styge Liiga: Jääkiekko, Mestis :Alkamisaika: 17:00 Kirjotellaanpas tänne pitkästä aikaan, kun osui omaan mieleen hyvällä kertoimella oleva kohde. Tuto on lähtenyt vieraskiertueelle Itä-Suomeen ja eilen kävi napsimassa pisteet Iisalmesta komeasti 2-6 voitolla. Tuto on kaksi edellistä peliä vienyt mennen tullen vastustajia kun Tuto haki Jyväskylästäkin murskalukemin voiton, ja mikä pistää silmään niin on onnistuttu laajalla rintamalla tekemään pisteitä, ei pelkästään 1 ketju. Tuto on myös voittanut 11 viime pelistä 9, joten Jokipojilla tulee tänään vaikea vierasjoukkue. Kotijoukkue Jokipojilla on taas menossa vähän heikompi aika ja maaleja on tullut omaan päähän aikalailla eikä voittoja ole tullut kuin 1 edelliseen 5 peliin. Vaikka Jokipojilla näyttää kokoonpano olevan kunnossa kun sairaslistalla ei ole kuin 1 pelaaja niin ottelusta tulee tasainen mutta Tuto ratkaisee ottelun paremmalla ja laajemmalla materiaalilla. Kohde menee oikein kun Tuto voittaaottelun varsinaisella peliajalla. Valinta: TuTo Kerroin: 2.40 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Tampereen Pyrintö - Salon Vilpas Vihjaaja: KovatPaukut Liiga: Koripallo, Korisliiga Alkamisaika: 18:30 Molemmat pelaa nopeeta peliä. Molemmat omistaa sarjan parhaimman hyökkäyspelin. Tampereen Pyrintö 5/7 pelistä kotona tehnyt vähintään 81 pistettä ja 2 muuta peliä 77 pistettä. Salon Vilpas tehnyt 5/8 vieras pelistä vähintään 82 pistettä. Tämän kauden keskinäiset päättynyt pistein 90-91 ja 93-95. Molemmissa mentiin reilusti yli 169.5 pisteen rajan, vaikka toinen menikin jatkoille. Odotan isoja pistemääriä tähänkin kamppailuun. Valinta: Yli 169,5 pistettä Kerroin: 3.20 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Jokerit - SKA Pietari Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Jääkiekko, KHL Alkamisaika: 18:30 Jokerit on nyt levännyt yli viikon ja se on iso asia. Joukkue on levännyt ja treenannut hyvin ja heti kotihalli täynnä ja SKA vastassa, niin Jokerit voi olla erittäin hyvä illalla. Zapolski maalissa antaa mahdollisuuden varmasti, joten paikoista kun osutaan, niin Jokerit on lähellä voittoa. Tilasto - KHL - Historiassa, kun peli on ollut Hartwall Arenalla, niin keskinäisissä on SKA voittanut varsinaisella peliajalla 2 kertaa - KHL -Historiassa , kun peli on ollut Hartwall Arenalla , niin keskinäisissä on Jokerit voittanut varsinaisella peliajalla 3 kertaa - KHL - Historiassa on keskinäisissä ollut 1 Tasapeli , jonka voitti SKA Pietari Hartwall Arenalla. Yhteenveto Jokerit syttyy näitä kovia joukkueita vastaan ja pelaa hyvin . Kotona Jokerit pystyy kotiyleisön tuella jopa hallitsee näitä. SKA varsinkin on ollut vaikeuksissa Jaffalassa. Itse näen paljon tasaisemman pelin , kuin kertoimet antaa ymmärtää. Tämä kohde varsinkin on hyvä ja osuminen on erittäin lähellä, sillä Jokerit saa jopa hävitäkkin . Jokerit , kunhan ei häviä Yli 1 maalilla , niin tämä kohde menee oikein . Valinta: Jokerit (+1,5) Kerroin: 1.86 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Tottenham - Chelsea Vihjaaja: manu4ever Liiga: Jalkapallo, Englanti - Valioliiga Alkamisaika: 22:00 -Valioliigaa johtava chelsea on voittanut 13 ottelua putkeen ja loppua ei näy. Costa johtaa maalipörssiä sekä hazard on ollu hyvässä vireessä myös. -Tottenham pelannut suht hyvin ja on sarjassa neljäs. Alii sekä kane ovat tehneet tasaiseen tahtiin maaleja. -Viime kohtaaminen päättyi chelsean 2-1 voittoon. Joukkueiden väliset pelit ovat olleet yleensä aika tasaisia ja molemmat ovat onnistuneet maalinteossa. -Chelsea on siis tulikuuma joukkue tällä hetkelä ja uskon että he voittavat tänään , mutta suuren tasapeli riskin takia laitetaan varmistuksella. Valinta: Chelsea (tasapeli = ei vetoa) Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Las Palmas - Atletico Madrid Vihjaaja: Futisvetäjä Liiga: Jalkapallo, Espanja - Copa Del Rey Alkamisaika: 22:15 Atleticon menestystarina on alkanut murenemaan. Se ei ole onnistunut voittamaan tärkeitä otteluita ja se on ajautunut siihen tilanteeseen La Ligassa että Mestareiden Liiga paikka on jo viiden pisteen päässä. Lauantaina Atleticolla on paha vieraspeli Eibaria vastaan ja jos voittoa ei tule, voivat europaikat jäädä taakse. Atletico on vieraissa voittanut vain 3/8 liigaotteluista tällä kaudella. Las Palmas on kotona kykenevä haastamaan. Se ei ole hävinnyt kotona vielä tälle kaudelle, mm. Real Madrid jäi tasuriin ja Bilbao ilman pisteitä Estadio Gran Canarialta. Las Palmasilta löytyy maalintekijöitä. Kevin Prince Boateng, Araujo, Livaja, Viera, Momo, Tanausu. Las Palmas on liigassa tehnyt kuudenneksi eniten maaleja. Sillä on viikonloppuna kotipeli Gijonia vastaan joka on liigan huonoin vierasjoukkue joten uskon että Las Palmas keskittyy täysillä tähän peliin. Tulosveikkaus: 2-1, Boateng 11', Viera 54', Griezmann 81' Rahat takaisin Atleticon maalin voitolla. Valinta: Las Palmas (+1,0) Kerroin: 1.84 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Suomi vs Latvia Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Jääkiekko, U20 MM-kisat - Karsinta Alkamisaika: 18:00 Huikea kerroin , sillä Suomi on kärsinyt maalinteosta. Latvia osaa kyllä puolustaa ja mikäli sumppu on edessä , niin Suomi on kusessa. Suomi ei omaa täydellistä kärki-pelaajia, joka pystyy tekee pakosti maaleja vaan tasapaksu 2-4 ketjun pelaajia joukkue täysi . Suomi voitti Sveitsin 2-0 vaikka ampuivat 51 kertaa. Toki pari tolppaan, mutta kyllä se kertoo yöstä tehottomuudesta ja että varmoja maalintekijöitä ei löydä. Latvia pystyy puolustaa ja tuskin Suomi raiskaa Helppoa rahaa,,Tulosveikkaus Suomi 4,5 - Latvia 1,2 Kunhan normaali peliajalla tulee alle 7 maalia, niin tämä kohde menee oikein . Valinta: Alle 6,5 maalia Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!