• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Content count

  1 838
 • VP-Pistettä

  294 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

223

1 Seuraaja

About VihjeParatiisi.com

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 1. Brighton - Newcastle United Vihjaaja: Henkkizz Liiga: Jalkapallo, Englanti - Championship Alkamisaika: 21:45 Englannin Championshipissä tiistaina iskevät vastaan sarjan ennakkosuosikit Brighton (1.) ja Newcastle (2.). Peli on luonnollisesti todella tärkeä molemmille, mutta häviökään ei ole maailmanloppu kummallekkaan, joten kumpikin varmasti lähtee hakemaan voittoa. Brighton on tunnettu todella hyvästä puolustuksestaan ja varsinkin kotona maaleja on mennyt alle 0.5 keskiarvolla. Newcastle on pelannut hyvin, mutta heidän suurin tähtensä Dwight Gayle on ollut jo jonkin aikaa sivussa lihasvamman vuoksi ja maalinteko ei ole ollut niin helppoa enää vaikka korvaajatkin pitäisivät tälle tasolle olla todella kovia, mutta he eivät ole pystyneet tekemään maaleja lähellekkään samaan tahtiin kuin Gayle. Brighton on todella hyvä kotijoukkue, 17 peliin 13 voittoa, 3 tasuria ja 1 häviö on todella huikea saldo ja uskon, että Brighton nousee ensi kaudeksi valioliigaan ja tästä saatu voitto auttaa karistamaan Newcastleakin jo hieman kannoilta. Pelistä tulee varmasti taktinen ja pelaajat varovat tekemästä pahempia virheitä, joten maaleja tuskin nähdään kovin monta. Uskon, että Brighton ottaa niukan kotivoiton tästä ottelusta. Tulosveikkaus: 1-0, 2-1 Valinta: Brighton Kerroin: 2.45 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Jamie Loeb - Andrea Petkovic Vihjaaja: MakingM0 Liiga: Tennis, WTA - Acapulo Alkamisaika: 01:30 Acapulcon ensimmäistä kierrosta. Kokenut Saksalainen entinen maailmanlistan yhdeksäntenä parhaimmillaan ollut 30-vuotias Andrea Petkovic saa avauskierroksella nuoren haastajan, kun vastaan asettuu 21-vuotias karsinnat selvittänyt Yhdysvaltojen Jamie Loeb. Loebille tämä on toinen kerta tällä kaudella WTA turnauksen pääsarjassa, kun ensimmäinen kerta osui vuoden avausturnaukseen, mutta sieltä lähtö tuli avauskierroksella. Australian openit loppuivat karsintaan, mutta sen jälkeen Launcestonin ITF (60k palkintoraha) turnauksesta tuli vuoden ensimmäinen turnausvoitto. Tuosta hän on jatkanut täällä karsinnoista pari voittoa ja on juuri nyt seitsemän ottelun voittoputkessa. Tässä ottelussa kohtaavat siis jo parhaat päivänsä viettänyt Petkovic, josta näkyi jo viime kaudella iän karttuminen ja en usko että on mukana kiertueella enää maksimissaan paria kautta enempää. Loeb puolestaan on tämän kauden jälkeen aika varmasti ilman loukkaantumisia top100 pelaaja ja alkaa koko ajan enempi kiertämään isompia turnauksia. Ottelu pelataan kovalla alustalla joka on Loebin ykkösalusta, mutta Petkovic viihtyy enempi massalla. Molemmat pelaajat osallistuvat ensimmäistä kertaa tähän kyseiseen turnaukseen, joten pisteitä ei ole kummallakaan suojeltavana. Petkovic on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa ja muutenkin viime ottelussa Fed Cupissa päättyi matsi romahdukseen kun hän menetti erän johtonsa ja hävisi ratkaisevan puhtaasti 0-6 Vandervegheä vastaan. Eli tosi epävarmaa tietää minkälaisessa kunnossa Petko on tähän otteluun lähdettäessä, mutta Loeb on tällä hetkellä hyvässä swingissä kohti ylempää rankingsijoitusta ja näistä lähtökohdista en saa Petkoa mitenkään näin isoksi suosikiksi tähän kaksinkamppailuun. Handicapilla hyvä kerroin ja lähdetään näillä kertoimilla yrittämään suoraa voittoakin! Valinta: Jamie Loeb (+3,5 peliä) Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. Sevilla B - Levante Vihjaaja: Styge Liiga: Jalkapllo, Espanja - LaLiga2 Alkamisaika: 19:00 ällä kaudella on tullut lyötyä aika paljon Levanten puolesta pelejä ja hyvin ne on tuonut niin miksi tehtäisiin tässäkään kohteessa poikkeusta. Mikään ei ole vielä varmaa että Levante nousisi takaisin pääsarjaan mutta tulokset ovat sitä luokkaa että hyvältä näyttää. Tänään kohtaavat kuntopuntarin kaksi ääripäätä Sevilla B joka on joukon hännillä ja Levante joka on kuntopuntarin ykkönen, Levante on myös sarjan paras vierasjoukkue. Sevilla B:llä on tällä hetkellä vaikeata, vuoden alusta on tullut vain yksi voitto, ja kun tänään asettuu vielä sarjajohtaja jolla on kivenkova puolustus niin ei tänäänkään helppoa tule olemaan. Levanten juna on puksuttanut kyllä hyvin, tehnyt kauden toiseksi eniten maaleja ja päästänyt vähiten. Tästä siis 3 pistettä kotimatkalle ja vankistamaan sarjajohtoa! Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. Valinta: Levante Kerroin: 2.25 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Rennes - Lorient Vihjaaja: FUT_Griez Liiga: Jalkapallo, Alkamisaika: 21:00 Lorientin puolustaminen on ollut suorastaan ala-arvoista. Se on päästänyt ylivoimaisesti sarjan eniten maaleja ja vieraissa se on päästänyt keskimäärin 2,46 maalia/ottelu. Lorient on sen 13:sta vierasottelusta 10:ssä päästänyt vähintään kaksi maalia. Rennesillä on ollut vieraissa pahojakin maalintekovaikeuksia, mutta kotona se on hienosti hyökännyt. Rennes on jäänyt kotonaan kerran maaleitta, PSG:tä vastaan. 5:ssä kotiottelussa Rennes on tehnyt ainakin kaksi maalia. Lorientilta on keskikentältä sivussa erittäin tärkeä puolustussuunnan pelaaja, Mvuemba. Mvuemban taito katkaista syöttöjä on huippuluokkaa. Lorientin puolustaminen on ollut surkeaa ja kun Rennes on kotonaan kuitenkin hyvin onnistunut maalinteossa, mielestäni kerroin on todella maistuva Rennesin kahdelle maalille. Tulosveikkaus: 3-1 Valinta: Rennes yli 1,5 maalia Kerroin: 2.28 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Olten - Rapperswil Vihjaaja: Jackson Liiga: Jääkiekko, Sveitsi - NLB Alkamisaika: 21:00 Sveitsin kakkosliigan pudotuspelikamppailu, jossa iskevät vastaan runkosarjan neljäs (Olten) ja viides (Rapperswil). Runkosarjan sijoitusten perusteella olisi voinut odottaa tasaista paria, mutta Rapperswil johtaa sarjaa 3-0 ja sillä on tänään mahdollisuus laittaa Oltenin pojat pitkälle hiihtolomalle. Rapperswil on Oltenille melkoinen peikko, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa tälllä kaudella seitsemän kertaa ja Rapperswil johtaa voitoin 6-1 maalierolla 26-14. Viisi kuudesta Rapperswilin voitosta on tullut yli 1.5 maalilla. Luulen, että Oltenin usko jatkopaikkaan on jo mennyt (vaatisi neljää peräkkäistä voittoa) ja Rapperswil ottaa helpohkon voiton väh. kahdella maalin erolla. Valinta: Rapperswil (-1,5) Kerroin: 2.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Manchester City - Monaco Vihjaaja: Otteluennakot Liiga: Jalkapallo, Mestarien Liiga Alkamisaika: 21:45 Ailahtelevan kauden pelannut Manchester City kohtaa Mestareiden neljännesvälierien avausosassa vakuuttavassa vireessä olevan Monacon. Monaco johtaa Ranskan liigaa, ja se on iskenyt 26:ssa sarjaottelussaan huimat 76 täysosumaa. Cityn heikkoudet ovat vastaavasti juuri puolustuslinjassa, joten kotijoukkue joutuu tässä ottelussa todella lujille. Kertoimet puoltavat yllätyksen pelaamista, sillä Citysta on tehty tähän kamppailuun turhan suuri ennakkosuosikki. Valinta: Monaco (tasapeli = ei vetoa) Kerroin: 4.25 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Verona - Spal Vihjaaja: FUT_Griez Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie B Alkamisaika: 21:30 Verona on laadultaan sarjan paras joukkue ja sen mukaisesti se on pelannutkin. Se on ollut kahden parhaan joukossa jo usean kierroksen ajan. Spal on pelannut joukkueen laatuun nähden erittäin hyvin, mutta ei sen pelaaminen ole ollut sijoituksesta huolimatta Veronan tasolla. Myös tässä sarjassa kotietu on valtava. Paras vierasjoukkue on kerännyt yhtä paljon pisteitä vieraista kuin 6. heikoin kotijoukkue kotonaan. Verona on voittanut 9/13 kotiotteluistaan ja hävinnyt vain yhden. Koska kotietu on sarjassa suuri, ei Spal ole mikään erikoinen ollut vieraissa. Spal on onnistunut neljästi voittamaan vieraissa ja hävinnyt saman verran. Spalin on ollut vieraissa lähes mahdoton pitää maalia puhtaana. Veronalla on ylivoimaisesti paras hyökkäys sarjassa ja nyt se pääsee pelaamaan vielä kotikentällään, jossa se on lähes pysäyttämätön. Spal hyökkää toki hyvin myös ja saattaa tehdä maalinkin, mutts en usko, että Spalin puolustus kestää sitä myllyä, johon se tänään joutuu. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Spalin puolustus oli täysin purjeessa, kun Verona otti 1-3 voiton. Verona nousee voitolla takaisin kärkeen ja se maistuu heille varmasti. Uskon Veronan ottavan tästä rutiinivoiton kovemman laadun, kokeneemman joukkueen ja kotiedun ansiosta. Tulosveikkaus: 2-1 Valinta: Verona Kerroin: 2.05 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Judd Trump - Stuart Bingham Vihjaaja: Speedlimit Liiga: Snooker - Wales, Welsh Open Alkamisaika: 15:00 Welsh Openissa päädyttiin lopulta kahden huippupelaajan väliseen finaaliin, vaikka välierissä asti nähtiin yllättäjiä. Uskoisin, että pitkästä aikaa näemme erittäin tasaväkisen finaalin. Trump on pelaajista aavistuksen verran lahjakkaampi, mutta turnausta seuratessa tällaista vaikutelmaa ei välttämättä ole saanut. Bingham on pelannut erinomaisesti; muutamia lipsahduksiakin on sattunut, mutta yleisesti ottaen taso on pysynyt aivan huipulla, eikä hän ole kertaakaan ollut lähelläkään tappiota. Viime vuosi oli Binghamille hyvä, kun hän onnistui vakiinnuttamaan tasonsa aivan maailman huipulla. Juuri nyt Binghamin otteissa on sellaista varmuutta, jota ranking-turnauksen voitto vaatii. Trump on hänkin pelannut mukiinmenevästi, mutta hänen pelissään on ollut nähtävissä aika yllättäviäkin virheitä. Kilpailupöytä huollettiin ennen välieriä, mikä mitä ilmeisimmin vähensi omituisia virheitä, joita turnauksen alkupuolella nähtiin. Trumpia tämä suosii, sillä hän ottaa suht paljon riskejä. Hawkinsia vastaan nuo riskit realisoituivat, ja oikeastaan Trump olisi ilman satumaista tuuria pudonnut turnauksesta. Hän sai kuitenkin uuden mahdollisuuden ja voitti Donaldsonin vaivatta. Lähtökohta otteluun on niin tasaväkinen, että näen Trumpin vain niukkana suosikkina. Binghamin safety-peli on ollut huippuluokkaa, eikä hän ole juurikaan antanut armoa päästessään potittamaan. Vaikka Trump on pelaajista hieman parempi, ei hänen nykyforminsa ole sellainen, että hän voittaisi kevyesti toista top-10 -pelaajaa. Expektin kerroin on hieman koholla, ja uskoisin sen putoavan vielä 1,80 tuntumaan. Pelaajien H2H näyttää 10-7, mutta Bingham on onnistunut voittamaan kolme edellisestä neljästä. Yleisesti ottaen nuo ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Moni varmasti muistaa myös parin vuoden takaisen trillerin MM-kisoissa, kun Bingham voitta 17-16. Tässäkin taistossa saatetaan mennä päätyyn asti, joten luotetaan siihen, että Bingham hoitaa tasoituksen kotiin Valinta: Bingham (+1,5 freimiä) Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Expekt (100€ riskitön veto) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Expektille 100€ ylimääräistä --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Empoli - Lazio Vihjaaja: FUT_Griez Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 21:45 Empoli on ollut viime aikoina todella hyvässä maalivireessä. Se on viidessä edellisessä kotiottelussaan kaikissa tehnyt maalin, vaikka vastassa on ollut koviakin joukkueita. Lazio pelaa hyvää kautta, mutta sen puolustus on silti ollut valitettavan epävarma. Siitä kertoo esimerkiksi 2-6 vierasvoitto Pescarasta. Laziolla on tilillään kaksi nollapeliä yhdestätoista vierasottelusta. Lazio on kuitenkin vain kovimpia vastustajiaan vastaan jäänyt maaleitta. Empolin tilanne alkaa maalinteon myötä näyttää paremmalta sarjassa ja putoamisviivan alapuolelle on 8 pistettä ja Empoli on pelannut ottelun vähemmän. Empoli voi siis pelata melko vapautuneesti omaa peliään. Tulosveikkaus: 1-1 Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 1.91 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Kei Nishikori - Joao Sousa Vihjaaja: Speedlimit Liiga: Tennis, ATP - Buenos Aires Alkamisaika: 23:45 Puolivälieräottelu, jonka voittaja saa välierissä vastaansa joko Berlocqun tai Monteiron. Kaavio on siis sikäli suotuisa, että voitolla tästä ottelusta kumpi tahansa on lähellä jopa finaalipaikkaa. Sousa on pelannut erinomaisesti Argentiinan kuumuudessa, sillä hän on napsinut nopeat 2-0 -voitot sekä Delboniksesta että Zepalloksesta. Nishikori puolestaan joutui kamppailemaan eilen täydet kolme erää Schwartzmania vastaan. Nishikorille eilinen ottelu oli ensimmäinen massalla pitkään aikaan, ja tämä näkyikin pienenä haparointina. Japanilainen on toki raudanluja top-10 -pelaaja, mutta juuri nyt näen hänen olevan täysin voitettavissa huonoimmalla alustallaan. Sousa on perfektionisti, jonka pelistrategia on hyvin samankaltainen kuin esim. Ferrerillä. Massa sopiiki hyvin alustana Sousalle, jonka syöttö ei ole erityisen hyvä mutta jonka peruspelaaminen on todella varmaa ja tehokasta. Sousa näkee tämän ottelun varmasti valtaisana mahdollisuutena, sillä välieräottelussa olisi odottamassa täysin voitettavissa oleva vastus. Sousan vire on vaikuttanut hyvältä kuluneella viikolla, joten häntä on juuri nyt vaikea voittaa. Vaikka Nishikori on selkeästi parempi pelaaja, saattaa tästä ottelusta tulla hänelle vaikea. Olosuhteet ovat olleet pitkin viikkoa äärimmäisen hiostavat, minkä näkisin ehkä hieman suosivan portugalilaista, joka vaikuttaa olevan fyysisesti kovassa tikissä. Mikäli Nishikorilla on vähänkään käynnistymisvaikeuksia, saattaa Sousa napata avauserän ja tehdä pelistä vaikean japanilaiselle. Erätasoitukselle saa olosuhteet huomioiden erinomaista kerrointa. Valinta: Sousa (+1,5 erää) Kerroin: 2.23 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Pelicans - Tappara Vihjaaja: wesseli Liiga: Jääkiekko, Liiga Alkamisaika: 18:30 Liigan viidenneksi tehokkain kotijoukkue saa tänään vastaansa sarjakärki Tapparan. Kotijoukkue Pelicansin kokoonpanoista löytyy tänään sellaisia nimiä, kuten Karri Rämö, Justin Hodgman sekä tulikuuma Vili Sopanen, muita tärkeitä pelaajia unohtamattakaan. Pelicansin maalinsuulla tosiaan aloittaa juuri tuoreen sopimuksen loppukaudeksi pelicansiin allekirjoittanut Karri Rämö, joka on pelannut lähes 200 NHL ottelua. Pelicansille voi tulla tästä pienehko buusti otteluun. Mutta ei pidä unohtaa, että vierasjoukkue Tappara hävisi edellisen vieraspelinsä Kärppiä vastaan eikä Tappara ole tällä kaudella hävinnyt kertaakaan kahta vierasottelua putkeen. Mutta jos Pelicans on saanut kovan vahvistuksen riveihinsä niin ei pidä unohtaa, että myös Kristian Kuusela tekee comebackin tänään Tapparan riveissä. Edellisistä viidestä kamppailusta Tapparan on lähtenyt voittajana kolmesti ja Pelicans kahdesti. Edellinen keskenäinen kohtaaminen päättyi Tapparan eduksi 4-1 Hakametsässä. Pelicans on kiinni viimeisessä puolivälieräpaikassa johtaen Ässiä viidellä pisteellä, Pelicansilla tosin kolme peliä enemmän pelattuna. Lahtelaiset haluavat varmast välttää neljännesvälierät ja jokainen piste on tärkeä. Uskon, että Pelicans on saanut hyvän buustin päälle Rämön debyytistä, sekä Pelicansilta ei ole poissa oikeastaan yhtäkään kärkinimeä. Pelicans on myöskin vahva kotijoukkue ja halli tulee olemaan tänään melko täynnä katsojia. Mutta niinkuin yllä mainittiin Tappara ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä kertaakaan kahta vieraspeliä putkeen, mutta tuleeko siihen muutos tänään? Veikkaus antaa Pelicansin suoralle voitolle 2,15 kertoimen, mutta jos varman päälle haluaa pelata niin suosittelen ottamaan Pelicansin kiinni moneylinellä, jolle Veikkaus antaa 1,78 kertoimen. Valinta: Pelicans Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 02:00 - Itäisen konferenssin 2. Pittsburgh Penguins on voittanut 8 viimeisestä kymmenestä kotipelistään kun taas läntisen konferenssin 10. Vancouver Canucks on voittanut 3 viimeisestä kymmenestä vieraspelistään. - Penguins on viime aikoina pelannut todella hyvin kotona kun taas Vancouver Canucks on pelannut heikosti vieraissa, yhtä kaikki Canucks on pelannut nousujohteista ja ihan ok peliä mutta se ei kovaa Penguinsia vastaa valitettavasti riitä. - Pittsburgh Penguins on erittäin kova kotijoukkue ja Vancouverilla on ollut vaikeuksia vieraissa pelatessa. Penguins on atm paljon kovemmassa vireessä kuin Canucks ja onhan se sanomattakin selvää että Penguins on materiaaliltaan paljon kovempi joukkue. löytyy Crosbyä, Malkinia, Kesseliä ja vaikka mitä kovan luokan nimiä, jotka varmasti saavat tehtyä tuhoja Vancouverin heikkoa puolustusta vastaan. Penguins on kova joukkue etenkin kotona eikä sitä tule yöllä huonosti vieraissa pelannut Vancouver yllättämään. Penguinsilta Hagelin,Rust ja Sheary pois Murray luultavasti aloittaa maalilla Canucksilta Baertschi.Dorsett, Gudbranson, Rodin ja myös mahdollisesti Horvat. Miller luultavasti aloittaa maalilla Valinta: Pittsburgh Penguins Kerroin: 1.67 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Lens - Clermont Vihjaaja: FUT_Griez Liiga: Jalkapallo, Ranska - Ligue 2 Alkamisaika: 21:45 Kaksi huonovireistä joukkuetta kohtaavat, kun kumpikin on raapinut viidestä edellisestä ottelustaan vain yhden voiton. Ero joukkueiden välillä on vain se, että Lens taistelee yhä sarjanoususta. Lens on kuitenkin hyvä kotijoukkue, eikä se ole hävinnyt tällä kaudella kuin kahdesti kotonaan, Amiensille ja Nimesille, jotka ovat sijalla 2 ja 5. Clermont ei ole ollut mikään erityisen vakuuttava vierasjoukkue. Se on 12:sta vierasottelustaan voittanut 3 ja hävinnyt 5.. Tänään voitto ja Lens nousisi sijalle 3, joka oikeuttaa paikan nousukarsintaan. Lensille ottelu on erittäin tärkeä ja sen joukkue varmasti tiedostaa. Sillä on myös mahdollisuus katkaista heikko putki, tärkeä ottelu siis heille ja voitontahtoa riittää. Uskon, että Lens vie ottelun kotiedun (joka on tässä sarjassa suuri), motivaatioedun (Clermont tällä hetkellä ihan hyvillä sijoilla, eikä sen tarvitse voittaa. Lens puolestaan tarvitsee voiton, jotta säilyisi mukana kärkitaistossa) ja ihan vain sen vuoksi, että Lensin kokoonpano on Clermontin vastaavaa laadukkaampi. Tulosveikkaus: 2-1 Valinta: Lens Kerroin: 1.83 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Inter - Empoli Vihjaaja: Japbet Liiga: Jalkapallo, Italia - Serie A Alkamisaika: 16:00 Interiltä on tästä ottelusta pois kaksi parasta maalintekijää(Icardi,Perisic).Inter ei ole sit kaudealussa ekoilla kiekoilla kotonaan pisteitä menettänyt.Muutaman tasurinjälkeen sarjanalussa on sen jälkeen tullut pelkkiä voittoja.Inter on painanut kotonaan siis hyvin ja tulee varmasti painamaan tänäänkin taulukon alakerran Empolia vastaan.Empoli on kyl pelaillut ihan hyvin,mut kotonaan ja vieraissa onkin sit ollut vaikeampaa.Interin tekijöitä ei nyt uskalla lähtä veikkaa,kun Izardi ja Perisic on poissa,mutta se on varmaa,et Inter tulee painamaan hyökkäyksiä Empolin päähän ja nurkkiin,joista niitä kulmia sit tulee.Otetaan Interin kulmista viimekotimatseista mm.(11-3 Pescara,12-2 Chievo,6-3 Lazio,5-5 Genoa,7-2 Fio)Pescaraa vastaan viimeksi kotonaan Inter pisti sellaset härdellit ekallajaksolla,et huh huh,kulmia tuli tos matsissa 1pa:lla jo 7 kpl.Empoolia on odotettavissa Pescaran kohtalo tänään. Valinta: Inter yli 7,5 kulmaa Kerroin: 1.87 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Marco Fu - Ryan Day Vihjaaja: Speedlimit Liiga: Snooker, World Grand Prix Alkamisaika: 21:00 Toisessa välierässä kohtaavat siis Fu ja Day. Kummallakin on takanaan tiukkoja matseja, jotka olisivat voineet kääntyä kummin päin tahansa. Day on ollut sikäli onnekas, että hänen vastustajansa eivät ole olleet aivan parhaassa tikissä, joten perussuorituskin on riittänyt jatkoon. Day on varsin ailahtelevainen pelaaja, joka on mielestäni parhaimmillaan lyhyen formaatin matseissa, joissa hän pystyy yllättämään kenet tahansa. Fu on ollut loistava jo pidemmän aikaa, ja mielestäni häntä voi pitää yhtenä tämän hetken kovavireisimmistä pelaajista. Etenkin pitkät potitukset toimivat mainiosti, joten hyvänä break builderina tunnettu Fu on äärimmäisen vaikea pitää pimennossa pitkiä jaksoja. Day on pelannut toistaiseksi hyvin aina kun on päässyt pussittamaan palloja, mutta hänen safety-pelinsä on pienoinen kysymysmerkki laadukasta pelaajaa vastaan. Jos ottelu pelattaisiin lyhyellä formaatilla, olisi Day:lla mielestäni kohtuulliset saumat jatkoon. Best of 11 -formaatti suosiii kuitenkin parempaa pelaajaa, joka on tässä tapauksessa Fu. Dayn pelille ominaiset heikot jaksot tulevat kostautumaan auttamatta, enkä oikein näe, että Day onnistuisi nappaamaan tästä kuin maximissaan neljä framea. Pelataan kuitenkin suoraa voittoa, sillä matalasta kertoimesta huolimatta se on tarjolla olevista kohteista paras. Valinta: Marco Fu Kerroin: 1.53 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!