Jump to content
 • Ilmoitukset

  • VihjeParatiisi.com

   Coolbet - täydellinen paikka kierrättää vedonlyöntibonus (100%, 150€)   08.02.2018

   Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille 100% vedonlyöntibonuksen 150€ asti. Sivusto on melko optimaalinen paikka kierrättää bonus, sillä bonusehdot ovat perushyvät, kertoimet ovat markkinahuippua ja bonusta saa suuremman summan kuin normaalisti toimistoilla. Hyödynnä bonus siis meidän kautta TÄSTÄ linkistä. Talletusbonuksen ehdot: 1. Tee tili Coolbetille meidän kautta [TÄSTÄ] 2.  Bonukseen oikeuttava minimitalletus on 10€ ja maksimitalletus 150€. 3. Talletuksen yhteydessä käytä bonuskoodia COOL150 4. Pelkkä bonussumma täytyy kierrättää 6 kertaa, minimikerroin on 1.50. 5. Kierrätykseen lasketaan kaikki vedot mitkä on lyöty vedonlyönnissä min. 1.50 kertoimella, eli bonusta voi kierrättää singlevetojen lisäksi yhdistelmä-, live- ja ja järjestelmävedoilla. 6. Kierrätysaikaa on 30 päivää Kierrättämään bonusta-->
  • VihjeParatiisi.com

   eSportsbetting.com - 2x 13,37€ riskitöntä vetoa   19.02.2018

   eSportsbetting on uusi vedonlyöntitoimisto, joka kuuluu samaan konserniin yhden Saksan suurimman toimiston kanssa (wetten.com). Toimisto on spesialistunut eSports-vedonlyönnille, mutta omaksi yllätykseksi sieltä löytyy myös todella kattava valikoima hyviä kertoimia urheilun puolelta. Mikä parasta nämä kertoimet ovat eriäviä muista pohjoismaisista toimistoista, ja eriävät kertoimet ovat voitollisen vedonlyöjän ystävä. Tervetuliaisbonuksena sivusto antaa kaksi 13,37€ riskitöntä vetoa eSportsiin jos talletat 30€. Jos ei eSports ole ennen napanut, niin nyt on hyvä aika antaa mahdollisuus sillekkin. Riskittömien vetojen ehdot:
   - Tee tili TÄSTÄ
   - Saadaksesi riskittömät vedot sinun tulee tallettaa väh. 30€
   - Riskittömät vedot voi lyödä mihin tahansa eSports kohteeseen. Veto lyödään ruksittamalla laatikko vedonlyöntikupongista.
   - Tilillä tulee olla riittävästi varoja vetojen suorittamiseksi
   - Jos veto häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia
   - Jos veto voittaa, nettovoitot tulee kierrättää yhden kerran min. 1.70 kertoimella. Testaa eSportsbetting -->

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Viestejä

  2 130
 • VP-Pistettä

  576 
 • Liittynyt

 • Viimeksi paikalla

 • Päiviä voitettu

  12

Maine

356

1 Seuraaja

Tietoa

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun
 1. Russkie Vityazi - Tayfun Vihjaaja: HilloPurkki Liiga: Jääkiekko, Venäjä - MHL Alkamisaika: 16:00 katotaan jatkuuko Vityazin hyvä vire ja otetaan sille o3.5 maalia.Sijalla 10 oleva Vityazi omaa vielä ihan hyvät saumat 8 joukkoon.Voittoja se tosin edellyttää,kuten eilenkin kävi Vityazin voittaessa Tayfunin puhtaasti 6-0.Vityazin edellä olevat Krylya Sovetov ja HC MVD menettivät eilisissä omissa otteluissaan pisteitä,joka antaa mahdollisuuksia Vityazille,etenkin jos tänäänkin käy niin.Tämä ottelu pelaataan jo aiemmin,jotenka Vityazin olisi voitettava ja tämän pelin jälkeen sitten tuijotetaan noita Krylya Sovetov ja HC MVD pelejä.Tayfunin mahdollisuudet ovat huvenneet ja siinä meni samlla Tayfunin motivaatiot ja kun joukkue on lisäksi eniten maaleja päästänyt porukka niin kotijoukkueen ainakin 4 maalia ei olis suuri yllätys.Kahden erän jälkeen Vityazin sarakkeessa ollessa jo kolme maalia niin veto uinee liiveihin. Valinta: Russkie Vityazi yli 3,5 maalia Kerroin: 2.12 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Natus Vincere - SK Gaming Vihjaaja: vormulafani Liiga: eSports: CS:GO - Starladder I-League Alkamisaika: 18:00 Ei päivää ilman karttaovereita ja tänään uuniin laitetaan toisena kohteena NaVin ja SK:n välinen vääntö. NaVi näpäytti allekirjoittanutta eilen voittamalla FaZea vastaan oman karttavalintansa varsin vakuuttavalla esityksellä. Toki joukkue hävisi lopulta 1-2, mutta esityksessä ei ollut mitään hävettävää. Koko joukkue pelasi todella hyvin etenkin omassa kartassaan, mutta lopulta bensa loppui FaZen tähtisikermää vastaan. Simple oli vähemmän yllättäen täysin pysäyttämättömällä pelipäällä, mikä on uskomattoman tehokas voimavara FaZen ja SK:n kaltaisia eliittijoukkueita vastaan. NaVin täytyy kuitenkin osoittaa, että joukkue pystyy pelaamaan muita karttoja yhtä hyvin kuin Infernoa, mikä voi olla tänäänkin hieman vaikea tehtävä. SK on joukkueelle tyypilliseen tapaan pikkuhiljaa herännyt turnaukseen ja eilinen 2-0 -voitto Cloud9:sta on kenties merkki tulevasta. Tähtipelaajista etenkin Coldzera on noussut jälleen parhaalle tasolleen ja muu joukkue on myös parantanut hiljalleen takaisin tasolleen. Silti joukkueen tekemisestä tuntuu puuttuvan vielä se viimeinen palanen, mikä on tehnyt SK:sta viime vuosina maailman parhaan joukkueen. Overia tähän sen takia, koska NaVin Inferno on näyttänyt pelottavan hyvältä viime aikoina eikä kartta ole ollut viime aikoina SK:n mukavuusalueella. SK bannaa Nuken, mikä avaa NaVille mahdollisuuden valita juuri Infernon. SK itse valitsee todennäköisesti Cobblestonen, jossa joukkue on erittäin hyvä etenkin verrattuna NaViin. SK on tässä match-upissa ennakkosuosikki, mutta NaVilla pitäisi olla todella hyvä mahdollisuus voittaa oma karttansa eiliseen tapaan. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. Valinta: Yli 2,5 karttaa Kerroin: 1.95 Vedonlyöntitoimisto: eSportsbetting (2x 13,37 riskitöntä vetoa) Voit lyödä tämän kohteen riskittömällä vedolla! Tee tili meidän kautta, niin saat eSportsbettingille 2x 13,37€ riskitöntä vetoa! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. FaZe Clan - Natus Vincere Vihjaaja: vormulafani Liiga: eSports: CS:GO - Starseries I-League Alkamisaika: 19:00 Toiseksi CS-kohteeksi kiikareihin kohdistuu FaZen ja NaVin väliset kahinat, josta nappaamme huippuvireessä olevan FaZen tasoitusta peleihin. FaZe on aloittanut turnauksensa huikeilla esityksillä ja erityisesti eilinen 2-0 -revanssivoitto Major-voittaja Cloud9:sta oli täysin dominoiva esitys. Etenkin Cache, joka päättyi FaZen 16-1 -voittoon oli yksi pahimmista nöyryytyksistä mitä eliittijoukkueiden välillä ollaan nähty vähään aikaan. Joukkueen itseluottamus on huipussaan ja joukkueella on selkeästi missiona näyttää maailmalle, että Major-finaalitappio oli vain työtapaturma maailmanrankingissä ykkösenä olevalle joukkueelle. Mikään ei juuri viittaa siihen, etteikö FaZea nähtäisi turnauksen finaalissa, sen verran vakuuttavaa on joukkueen peli ollut. NaVi on myös aloittanut turnauksensa varsin hyvin kahdella voitolla, vaikka Gambitia vastaan joukkue oli ajoittain vaikeuksissa. Hyvä merkki joukkueen kehittyneestä pelistä on se, että Simplen lisäksi Flamie on ollut erittäin hyvässä vireessä ja Zeusin taktiikat ovat purreet vastustajiin. NaVi on siis pikkuhiljaa löytämässä sen identiteetin, mikä toi joukkueelle menestystä muutama vuosi takaperin. Kehityksestä huolimatta joukkueella on joskus taipumusta romahtaa ilman Simplen supersuorituksia, mikä viime aikoina on kuitenkaan harvemmin tapahtanut. FaZe ja NaVi ottivat viime viikolla yhteen EPL-sarjassa, jossa NaVi vei yllättäen molemmat kartat nimiinsä. Tämä oli kuitenkin selkeästi poikkeus sääntöön, sillä kyseessä oli online-ottelu ja FaZe on selkeästi tullut paremmalla asenteella LAN-turnauksiin. Kartoissa NaVi bannaa takuuvarmasti Cachen ja FaZe todennäköisesti bannaa Cobblestonen. NaVille jää muutama vaihtoehto omaksi karttavalinnaksi, joista kenties yllätysvalintana voisi toimia Nuke. Turvallisempi ja todennäköisempi vaihtoehto on kuitenkin Train tai Inferno, jotka ovat FaZelle erittäin hyviä karttoja. FaZe itse valitsee joko Overpassin tai Miragen, joissa joukkueella on tuntuva etu vastustajiinsa. FaZen nykyvirettä on mahdoton kiistää, enkä näe NaVin voittavan karttaakaan ilman täydellistä suoritusta koko joukkueelta. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa ottelun 2-0. Valinta: FaZe Clan (-1,5) Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Promo: 20€ riskitön veto olympialaisiin + yllätyspalkinto jos Suomi voittaa 5 mitalia Toimisto: Betsson Voimassa: 25.2.2018 Ehdot: - Promootioon osallistutaan täältä - Valitse promon sivulta haluatko lyödä riskittömän vedon olympia-kiekkoon vai muihin olympialaisten lajeihin. (Voit valita vain toisen) - Riskitön veto lyödään rastittamalla vetokupongista sininen laatikko. Tilillä tulee olla varoja riskittömän vedon summan verran. - Jos veto häviää, saat rahasi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. - Jos veto voittaa, riskittömän vedon nettovoitot pitää kierrättää 1 kerran vedonlyönnissä, min. 1.50 kertoimella - Lisäksi jos Suomi saa kisoissa vähintään 5 mitalia, saat yllätyspalkinnon (ilmaisveto, riskitönveto, tai käteispalkinto). Osallistut tähän automaattisesti, kun hyödynnät yllä olevan riskittömän vedon. Jos et ole vielä Betssonin asiakas olet myös oikeutettu ensitalletusbonukseen, missä ensimmäinen talletuksesi tuplataan 100€ asti. Nappaa bonus TÄSTÄ!
 5. Vihjaaja: Wempele Liiga: Olympialaiset, Miesten mäkihyppy Alkamisaika: 14:30 Huhheijaa mitä kerrointa tarjotaan tässä maailmancupin kärkimiehen top3 sijoittumiselle, vähän ehkä reagoitu liikaa karsinnan tulokseen. Karsinnan tuloskin oli tyydyttävä 7. sija tavallisella 131.5metrin hypyllä, hyppy oli kuitenkin erittäin tyylikäs ja varman päälle otettu, tuosta hypystä puuttui selostajienkin mukaan vielä se kisakiima, jolla kaivetaan sitten niitä metrejä lisää Tässä vastaavassa kohteessa kertoimet muualla jopa 1.50 luokkaa, joten tässä tarjotaan erittäin kovaa kerrointa. Stoch on ollut podiumilla kahdeksan kertaa viimeisessä yhdessätoista maailmancupin osakilpailussa ja voittanut näistä neljä. Olympialaisten avauskilpailussa Stochille jäi varmasti katkera maku suuhun ja valtava jano ottaa mitali tästä kilpailusta, Stoch oli nimittäin HS109 kilpailussa kakkossijalla ensimmäisen kierroksen jälkeen, ja hävisi lopulta pronssimitalin 0.4p erolla Johanssoniin ja hopeaankin jäi vain 1.6pistettä eroa. Tuosta kilpailusta sisuuntuneena tulee hän varmasti erittäin vahvasti heti avauskierroksella huomenna tähän kilpailuun. Hänen hyppynsä tästä mäestä harjoituksissa ja koekierroksella ovat olleet loistavia ja erittäin tasaisia. Ennen karsintaa koekierroksella hän veti kolmanneksi parhaan hypyn, ja harjoituksissa viisi hyppyä , joiden mitat 130,131,132.5,134,139.5m ja näillä hypyillä hänen sijoituksensa ilman tyylipiste arviointia olisivat olleet 3. 2. 2. 3. ja 1. eli joka kerta hän olisi näillä hypyillä ollut podiumilla, ja Stochin suoritus ei kyllä tyylipisteistä tule jäämään kiinni sillä sitä mieheltä löytyy. tuo 139.5metrin hyppy oli vielä viimeisin hyppy kakkosharjoituksessa ja sen jälkeen hän ei kolmatta hypännyt. Eli hänen hyppynsä menivät vielä nousujohteisesti parempaan suuntaan kokoajan ja tuollainen lohkaisu kisassa takaisi jo lähes varman voiton. Ensimmäisiin harjoituksiin osallistuivat kaikki paitsi Kasai ja toisissa harjoituksissa oli hyppääjiä pois vain viisi hyppääjää, joten kaikki parhaat olivat mukana ja erittäin vertailukelpaisia tuloksia kyseessä. Tästä siis erittäin maistuvalla kertoimella mitalin ja voitonjanoista Kamil Stochia podiumille ja korkeimmalle korokkeelle erittäin maistuvilla kertoimilla. Valinta: Kamil Stoch (Top 3) Kerroin: 1.75 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (150€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. Venäjä - Sveitsi Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Olympialaiset, Naisten Jääkiekko Alkamisaika: 05:10 Sveitsi, joka on voittanut Japanin, Korean ja Ruotsin maalierolla 13-2, on altavastaaja Venäjää vastaan, joka puolestaan kohtasi Kanada, USA, Suomen ja hävisi kaikki ottelut maalierolla 1-15 , eli päästi jokaisessa pelissä viisi ( 5 ) Maalia. Sveitsin joukkue on pelannut hyvin ja joukkueesta löytyy viime Olympialaisissa parhaaksi valittu maalivahti, joka on ollut hyvä myös näissä kisoissa. Joukkueesta löytyy hyviä pelinaisia, jotka pelaa muun muassa Ruotsissa, jossa naisissa on edes jonkinlainen taso peleissä, kun Eurooppaa miettii. Kanada, USA on ne kovimmat maat naisissa ja sen jälkeen taso putoaa reilusti ja sitten tulee tämä tasainen Suomi, Ruotsi, Sveitsi ja Venäjä maat. Jos nyt jotenkin kääntää vielä päitä, niin Ruotsi ei ainakaan ole yhtään helpompi vastus kuin Venäjä, joten liikaa noita alkusarjan otteluita kannata vertailla tyyliin, että Toinen on kohdannut Japanii ja Korean, kun toinen pelaa Kanadaa ja USA vastaan. Sveitsi nimittäin pelasi hyvin Ruotsia vastaan ja varmasti Henkinen puoli on paremmassa tilassa kuin Venäjällä, sillä ei noi 5-0, 1-5 tappiot kauheasti positiivista ilmapiiriä tuo peliin, vaikka vastus olisi ollutkin kovempi paperilla. Sveitsi on pelannut hyvin ja tasainen on voimasuhteet, kun materiaalia katsotaan, niin ehdottomasti Sveitsi kokeiluun hyvälle kertoimella. Kunhan Sveitsi voittaa varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Sveitsi Kerroin: 2.85 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Elina Svitolina - Petra Kvitova Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Tennis, WTA - Qatar Alkamisaika: 17:30 Naisten WTA turnaus jatkuu Qatarissa. Tässä ottelussa kohtaavat WTA Rankingin 3. Elina Svitolina ja WTA Rankingin 21. Petra Kvitova. - Elina Svitolina on pelannut hyvää tennistä viime aikoina niin kuin huippupelaajan kuuluukin, Brisbanen turnauksesta tammikuun puolelta tuli komea voittokin Svitolinalle. Svitolina on pystynyt pelaamaan omia vahvuuksiaan käyttäen ja tulosta on myös syntynyt. Elina Svitolina on tässä viime aikoina voittanut mm. WTA Rankingin 5. Karolina Pliskovan, WTA Rankingin 11.Johanna Kontan sekä WTA Rankingin 2. Simona Halepin joten kovassa pelivireessä on Svitolina ollut. Tässä Dohan turnauksessa Svitolina kohtasi eilen selvästi heikomman WTA Rankingin 58. Marketa Vondrousovan jonka Svitolian voitti suoraan 2-0, 6-2, 6-4 luvuin. Svitolinan pelaaminen oli ottelussa ihan hyvää mutta silti se ei ollut aivan sitä parasta Svitolinaa sillä etenkin hänen 1. syöttäprosenttinsa jäi kovin matalaksi vain 55%, vaikeuksia oli Svitolinalla saada ykkössyöttöä ruutuun. Svitolinan onneksi Vondrousova ei ole hirveän hyvä pelaaja ja hänelle tulikin ottelussa paljon turhia virheitä jonka ansiosta Svitolina pääsi ottelussa helpolla. - Petra Kvitova on viime aikoina onnistunut erinomaisesti pelaamaan hyvää tennistä käyttäen omia vahvuuksiaan, kovaa ja tarkkaa syöttöään sekä loistavaa palautuspeliään. Petra Kvitova on tässäkin turnauksessa näyttänyt taas omalta loistavalta itseltään joka on hyvä merkki kun hyvä Svitolina asettuu vastaan.. Tässä viime aikoina tshekkiläinen Petra Kvitova on voittanut mm. WTA Rankingin 21. Elena Vesninan, WTA Rankingin 37. Irina Begun, WTA Rankingin 6. Jelena Ostapenkon WTA Rankingin 12. Julia Gorgesin. ja nyt eilen WTA Rankingin 33. Agnieszka Radwanskan. Petra Kvitova on löytänyt sen tarvittavan vireen ja oman loistavan pelinsä jälleen jolla kyllä tulosta tulee. - Tasainen ottelu tulossa jossa annan kuitenkin etua altavastaaja Petra Kvitovalle joka on näyttänyt jotenkin pelaavan vain varmempaa ja parempaa tennistä viime aikoina. Svitolinan eilinen 55% 1. syöttöprosentti lupaa erittäin hyvää loistavalle palauttajalle Petra Kvitovalle joka janoaa tässä turnauksessa eteenpäin. Petra Kvitova altavastaajana maistuu tähän kohtaan erinomaisesti hänen hyvän vireen ja kokemuksen takia, mainittakoon nyt vielä että kun nämä naiset ovat kohdanneet niin on Kvitova vienyt 5 viimeistä kamppailua nimiinsä. Valinta: Petra Kvitova Kerroin: 2.15 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Space Soldiers - Heroic Vihjaaja: vormulafani Liiga: eSports: CS:GO - ESL Pro League Alkamisaika: 18:00 Eiliset CS-betsit eivät menneet kuin Strömsössä, kun FaZe jäi niukasti yhden kierroksen päähän tasoituksen osumisesta ja Fnatic ei ollut lähelläkään omaa tasoaan. Kurssi korjaantunee tänään ja ensimmäisenä kohteena otamme Space Soldiersia Heroicia vastaan. Space Soldiersista (ranking #15) on jo ollut puhe aikaisemmassa vihjeessä, mutta näin tiivistettynä kyseessä on turkkilainen joukkue, joka on parantanut otteitaan tasaisesti ja on lähellä läpimurtoa CS:n parhaisiin joukkueisiin. Viime aikaiset suoritukset ovat tosin hieman ailahdelleet ja karsiutuminen tulevista LAN-turnauksista ei näytä paperilla vakuuttavalta. Mutta kenties näistä turnauksista karsiutuminen tarkoittaa sitä, että Space Soldiersin keskittyminen kohdistuu entistä enemmän EPL-matseihin ja siten hyviä tuloksia voidaan odottaa tämänkaltaisista otteluista. Heroic (#12) on tanskalainen joukkue, jonka valitettava kohtalo joukkueen historian aikana on olla vasta kolmanneksi paras tanskalaisjoukkue. Menestys on Space Soldiersin tavoin ollut vaihtelevaa ja harvoin Heroic pääseekään näyttämään taitojaan suurimmissa LAN-turnauksissa. CS Summit 2 -turnauksissa joukkue pelasi kuitenkin ihan pirteästi, mikä voi toki johtua siitä että kyseessä oli Esetagin viimeinen turnaus joukkueessa. Heroic nimittäin teki kokoonpanomuutoksen, jossa Esetag heitti hyvästit joukkueelle ja Rubino, entinen Dignitaksen ja Astraliksen stand-in pelaaja, liittyi joukkueeseen. Mielestäni kokoonpanomuutos tulee olemaan pitkällä aikavälillä hyvä ratkaisu, mutta aluksi pelaajalta ja joukkueelta voidaan nähdä pieniä kasvukipuja. Kyseessä on ensimmäinen osaottelu näiden kahden välillä ja karttana toimii Space Soldiersin valitsema Cobblestone. Tämä kartta on helposti Space Soldiersin parhaita karttoja, jossa se on voittanut jopa Major-voittaja Cloud9:n. Heroicille Cobblestone on keskinkertainen kartta, mutta etu karttavalinnassa menee selkeästi Space Soldiersille. Space Soldiers on mielestäni aivan syystä ennakkosuosikki voittamaan tämän kartan, joka on yksi joukkueen bravuurikartoista eikä Heroic välttämättä tule vielä tähän otteluun täysin valmiina uudella kokoonpanollaan. Kohde menee oikein, kun Space Soldiers voittaa kartan vähintään kolmen kierroksen erolla (16- <13). Valinta: Space Soldiers (-2,5) Kerroin: 2.10 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (150€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Unibetin talvikisat

  Unibet tarjoaa kaikenlaista sälää olympialaisiin ja osa niistä vaikuttaisi hyvinkin valuelta. Listasin tähän mielestäni parhaimmat promot. Promo 1: Lyö 10€ vetoja olympialaisista ja saa 25-100€ arvoinen ilmaisveto - 10kpl 10€ vetoja --> saat 25€ ilmaisvedon - 20kpl 10€ vetoja --> saat 50€ ilmaisvedon - 30kpl 10€ vetoja --> saat 100€ ilmaisvedon Ehdot: - Osallistu promoon "kampanjat" sivulta ennen kuin lyöt vetoja - Kaikki yli 10€ vedot (min. 1.40 kerroin) olympialaisiin lasketaan mukaan promoon. - Ilmaisvetojen nettovoitot ovat kierrätysvapaita, ja ne voi kotiuttaa vaikka saman tien. - Ilmaisveto hyvitetään tilille 26.2 klo 13:00 Promo 2: 20% kerroinboosti joka päivä olympialaisiin - Jokainen Unibetin asiakas saa jokaiselle päivälle yhden 20% kerroinboostin, joka siis lisää 20% mihinkä tahansa olympialaisten kohteen kertoimeen. - Suurin sallittu panos on 50€, ja suurin mahdollinen boosti on 1000€ - Kerroinboosti aktivoidaan rastittamalla ruutu vetokupongista. - Promoon ei tarvitse osallistua erikseen, eikä voitoilla ole kierrätysvaatimuksia. Promo 3: Palkinto aina kun Suomi voittaa mitalin - Lyö 5€ veto olympialaisiin, niin olet osallistunut - Kun Suomi voittaa mitalin saat palkinnon: Pronssista 25% kerroinboost, Hopeasta 50% kerroinboost, Kullasta 5€ ilmaisveto Jos et ole vielä Unibetin asiakas olet myös oikeutettu ensitalletusbonukseen, jossa saat 100€, 100% bonukseen. Tee tili TÄSTÄ!
 10. Promo: 10€ ilmaisveto seuraavalle päivälle, kun lyö kohteita 30€ edestä olympialaisiin tai jääkiekkoon. Toimisto: Mr Green Voimassa: 9.2 - 26.2.2018 Ehdot: - Pelaajan tulee asettaa päivän aikana 30€ edestä vetoja kohteisiin olympialaisista tai jääkiekosta, minimissään 1.80 kertoimella. - 10€ ilmaisveto hyvitetään tilille seuraavana päivänä klo 16:00 - Ilmaisvedossa ei ole kierrätysvaatimuksia, eikä minimikerrointa - Ilmaisvedon nettovoitot maksetaan tilille, ja ne ovat nostettavissa olevia varoja. Jos et ole vielä Mr Greenin asiakas olet myös oikeutettu ensitalletusbonukseen, jossa saat kaksi 25€ ilmaisvetoa. Tee tili TÄSTÄ!
 11. FaZe Clan - G2 Esports Vihjaaja: vormulafani Liiga: eSports, CS:GO - ESL Pro League Alkamisaika: 19:00 ESL Pro League (EPL) käynnistyy tänään ensimmäisen pelipäivän otteluilla ja EU-sarjassa käydään heti kovatasoisia otteluita, joista tässä tarkasteluun pääsee FaZen ja G2:n toinen osaottelu. FaZe (maailman ranking #1) on eurooppalainen superjoukkue, jonka kokoonpano koostuu maailman parhaista ja kalleimmista eurooppalaisista pelaajista. Joukkue niitti tasaista menestystä viime vuoden lopulla, mutta alkuvuoden Major-turnauksessa joukkue koki katkeran tappion Cloud9:lle finaalissa. Tämän jälkeen joukkue ei ole pelannut virallisia otteluita vaan varmasti aika on kulunut Majorista palautumiseen ja seuraaviin turnaukseen ja EPL-sarjaan valmistautumiseen. G2 (#4) on ranskalaisista pelaajista koostuva joukkue, jonka potentiaali on erittäin korkea, mutta joukkue kärsii suoritusten ailahtelevuuksista etenkin online-otteluissa. Viime EPL-kauden EU-sarjassa G2 jäi yllätyksellisesti playoffien ulkopuolelle, mikä kertoo siitä että keskittyminen EPL-sarjapeleissä ei aina ole täysin kohdillaan. FaZe on parempien online-suoritusten lisäksi vienyt niskalenkin keskinäisissä otteluissa G2:ta vastaan joukkueiden historiassa. FaZe on nykyisellä kokoonpanollaan kohdannut G2:n 6 kertaa ja voittanut jokaisen kartan. EPL-sarjassa pelataan kerrallaan kaksi Bo1-ottelua, eli molemmat joukkueet pääsevät valitsemaan yhden kartan jotka pelataan peräkkäin. Tämä vihje keskittyy toiseen osaotteluun, joka on oletettavasti FaZen karttavalinta, sillä karttana pelataan Overpass, joka on yksi FaZen parhaita karttoja. Toki Overpass on myös G2:lle oikein hyvin sopiva kartta, mutta näen pienoisen edun karttavalinnassa FaZelle. G2:n yksi tähtipelaajista, Shox, ilmoitti Major-turnauksen jälkeen joutuvansa ranneleikkaukseen maaliskuussa. Tällä tuskin on vaikutusta tämän päivän tai kuukauden otteluihin, mutta tieto ranteen kunnosta ei kyllä nosta pelaajan itseluottamusta. FaZe on mielestäni valmiimpi ja tasaisempi joukkue online-otteluissa ja joukkueiden keskinäinen historia kallistuu vahvasti FaZen puolelle. Kohde menee oikein, kun FaZe voittaa kartan vähintään neljän kierroksen erolla (eli vähintään 16-12). Valinta: Faze (-3,5) Kerroin: 1.93 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. Chelsea - West Bromwich Vihjaaja: HammersFan Liiga: Jalkapallo, Englanti - Valioliiga Alkamisaika: 22:00 Vaikka Chelsea on pelannut edelliset ottelusnsa heikosti, niin tämä kerroin on kyllä aika muhkea Chelsea on hävinnyt kaksi edellistä peliään Watfordille sekä Bournemouthille. Tänään vastassa on kuitenkin sarjan heikoin joukkue West Bromich, josta Conten luotsaama Chelsea pitäisi helppo voitto napata. Chelsea on tunnetusti yksi Valioliigan parhaista joukkueista ja joukkue on erittäin laadukas. Jos Chelsea vielä ensikaudella haluaa Champions Leaguessa pelata, niin pitäisi voittoja alkamaan ottaa, sillä tällä hetkellä joukkue on sarjassa vasta neljäs. Chelsea pääsee pelaamaan tänään kotikentällään jossa joukkueen maaliero tällä kaudella on 21-10. Chelsealla on tänään sivussa ykköstykki Morata, mutta Hazardin, Pedron sekä Williamin voimin joukkueen pitäisi pystyä voittamaan tämä vähintään kahdella maalilla. West Bromwich on sarjataulukon pohjimmaisina, kun 26 ottelusta joukkue on kyennyt voittamaan vain kolme. Joukkueen maaliero vieraspeleissä on 7-19 ja edelliseen viiteen vieraspeliin joukkue on päästänyt 9 maalia. 13 vieraspelistä joukkue on voittanut vain yhden ja hävinyt 8. Kahdessa edellisessä pelissään Bromwich on kummassakin päästänyt kolme maalia, joten puollustus ei joukkueella oikein pelaa. En näe Bromwichin mitenkään pärjäävän Chelsealle ja kahden maalin voitto ei pitäisi olla läheskään mahdotonta niin hyvälle joukkueelle kuin Chelsea on. Kaksi edellistä häviötä on nostanut Chelsean kerrointa mukavasti, joten tähän on hyvä tarttua. Valinta: Chelsea (-1,5) Kerroin: 2.15 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (150€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Southampton - Liverpool Vihjaaja: vormulafani Liiga: Jalkapallo, Englanti Alkamisaika: 18:30 Eilisistä kohteista Everton toi :lle mämmiä ja mammonaa, mutta Tottenham ja Arsenal nyhjäsivät vähämaalisen 1-0 -tuloksen. Sunnuntain otteluista pistää silmään Southamptonin ja Liverpoolin välinen koitos. Southampton on tuskaillut tulostensa kanssa jo pitkään, minkä takia joukkue löytyy sarjataulukosta vasta 16. sijalta. Viime kierrokselta haettu 2-3 -voitto West Bromista saattaa auttaa joukkueen itseluottamusta hieman, mutta joukkue tarvitsee edelleen kipeästi pisteitä ollakseen turvassa pudotustaistelulta. Southamptonin murheeksi joukkueen kotivire on varsin huono, sillä 14 ottelusta hankitut 3 voittoa ja 15 pistettä on heikko saldo. Liverpool on hyvän talvivireen ansiosta noussut hyvin top 4 -taisteluun mukaan ja nyt joukkueella on mahdollisuus nousta takaisin 3. sijalle. Jürgen Kloppin suojatit ovat olleet vakuuttavia etenkin hyökkäyspäässä ja joukkueen parhaan maalintekijän Mohamed Salahin vire ei ole hellittänyt missään vaiheessa. Poolin suurin heikkous on joukkueen puolustus, joka tekee ajoittain täysin amatöörimäisiä mokia ja antaa liikaa maalipaikkoja vastustajille. Kuten englantilainen sanonta kuuluu - sama vanha Liverpool. Southampton on ollut viime kausina vaikea vastus Liverpoolille, mutta viime ottelussa Anfieldillä Liverpool otti selkeän niskalenkin 3-0 -voitolla. Tuossa ottelussa juuri Salah ratkaisi kahdella maalillaan ottelun Redsien hyväksi enkä ihmettelisi saman tapahtuvan tänäänkin. Täysin kirkossa kuulutettu Liverpoolin voitto ei kuitenkaan ole, sillä joukkue on taipuvainen ailahteluun ja etenkin muutaman viikon takainen yllätystappio Swansealle on varmastikin ollut bookkereilla muistissa kerroinasettelussa. Tästä huolimatta Liverpool on ollut sarjan 3. paras vierasjoukkue ja usein joukkueen vierasottelut ovat olleet varsin maalirikkaita. Southamptonin hyökkäyspäästä puuttuu tärkeä palanen, sillä joukkueen paras maalintekijä Charlie Austin ei pysty pelaamaan loukkaantumisen vuoksi, mikä on suuri helpotus Liverpoolin ajoittain virheherkälle puolustukselle. Liverpoolilta puuttuu muutama puolustuspään nimi, mutta järin merkittäviä nämä poissaolot eivät ole. Lisämausteena otteluun on ex-Southampton-pelaaja Virgil van Dijkin ensimmäinen ottelu vanhaa seuraansa vastaan. Liverpool pystyy parhaana päivänään voittamaan kenet tahansa ja jos joukkue tulee oikealla asenteella otteluun, niin voiton pitäisi tulla ilman suurempia ongelmia heikohkoa kotijoukkuetta vastaan. Kohde menee oikein, kun Liverpool voittaa ottelun. Valinta: Liverpool Kerroin: 1.79 Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (150€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Ehdottakaa uusia hymiöitä

  Tuli muutamat vielä lisättyä. Voi jatkaa ehdottamista, ja tehdään niitä mitkä saa eniten kannatusta!
 15. Ehdottakaa uusia hymiöitä

×