• Ilmoitukset

  • Vetomestari

   Mobilebet kierrätysvapaa 10€ veto + 40€ talletusbonus vain VihjeParatiisin kautta   05.02.2017

   + 10€ KIERRÄTYSVAPAA VETO Mobilebet on vihdoin käännetty suomeksi, ja saatiin meidän sivustolle vähän erikoisbonusta. Normaalin talletusbonuksen lisäksi 20€ --> 60€ (voi käyttää halutessaan) saa 10€ kierrätysvapaan vedon - Tee tili klikkaamalla TÄSTÄ (Ilmaisveto ainoastaan tämän linkin kautta) EHDOT JA OHJEET - Asiakkaan tulee varmistaa oma mobiilinumero sekä sähköpostiosoite ennen kuin voi saada ilmaisvedon käyttöönsä.   - Asiakkaan pitää tehdä vähintäin 10€:n minimitalletus sekä tehdä minimissään yksi 10€:n veto mihin tahansa kohteeseen, millä tahansa kertoimella, jonka jälkeen ilmaisveto aktivoituu asiakkaan tilille.   - Ilmaisvedon vaatimukset ovat minimikerroin 1.5 ja 10€:n panostus, kohde voi olla mikä tahansa, myös aasialaisen tasoitusveto, mutta ei järjestelmäveto.   - Ilmaisvedon voi käyttää vaikka asiakkaalla olisi tervetulotalletusbonus aktiivisena tilillä. Voitot on myös mahdollista kotiuttaa heti.   - Asiakkaalla on viikko aikaa käyttää ilmaisveto siitä, kun vaatimukset on täytetty.    - Jos ilmaisveto on voittava, maksamme voitot, mutta pidämme panoksen.   - Jos ilmaisveto on häviävä, se on silloin hävitty.   - Normaalit Mobilebetin käyttöehdot ovat voimassa tähän tarjoukseen liittyen.   Näin saat ilmaisvedon käyttöösi:   - Valitse kupongille vaatimusten mukainen veto. €10 ja minimikerroin 1.5   - Mene vetokupongillesi, jossa ilmaisveto näkyy alasvetovalikossa (joskus voi kestää viisikin minuuttia ennen kuin ilmaisveto näkyy).

VihjeParatiisi.com

Valvoja
 • Content count

  1 884
 • VP-Pistettä

  340 
 • Liitynyt

 • Viimeksi paikalla

Maine

236

1 Seuraaja

About VihjeParatiisi.com

 • Rank
  Kontakti esim. palkintojen maksuun

Profiilitiedot

 • Sukupuoli
  Not Telling
 1. Boston Bruins - Ottawa Senators Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 22:00 Tähän X2 - merkkiin liittyy vain pienimuotoinen varmistus, sillä tämä ottelu on mielenkiintoinen, jos pistetään laseja päähän. Boston Bruins kotona: - Tammikuusta lähtien pelannut kotisaldolla 14 - 9-2 - Viimeiset 4 pelistä on 2 kpl mennyt jatkoille - Boston tunnetaan hyvänä kotijoukkueena, joka on vaikea voittaa varsinaisella peliajalla loukkaantumiset : Bruins leiristä ei ole kuulunut mitään varmoja uutisia - puolustaja McQuaid ei pelaa - 2,sentteri Krecji, ,,on Day-to-day statuksella, ,pelipäivä kertoo vasta - Puolustaja Carlo ei pelaa todennäköisesti ainakaan - Puolustaja Krug palasi treeneihin, mutta ei mitään käryä pystyykö pelaa Tässä sarjassa: Bruins on ollut alakynnessä, mutta välillä hyvää peliä, jotka siivittävät voittoon. Tuukka Rask on ollut hyvä maalissa ja sen pitää olla sitä tänäänkin. Vähän pelottaa: Jatkoaika pelejä tullut ja tiukka sarja, niin jaksaako tuo Bruins pakisto enää? Chara isokokoinen ja pelaa fyysistä, niin alkaako jo hapottaa, kun Bruins kuitenkin on ollut pelillisesti alakynnessä. OTTAWA Vieraissa - Ei ole kovin hyvä yleisesti vieraissa - On voittanut Bostonissa TD-GARDEN:issa 5 kertaa putkeen - On voittanut tässä sarjassa jokaisen TD-GARDEN pelin Loukkaantuminen : Borowiecki, Pyatt ja Stålberg kaikki todennäköisesti eivät pelaa, mutta en tiiä todellisuutta Tässä sarjassa : Ovat pelillisesti parempia olleet oikeastaan kaikissa peleissä. Erik Karlsson on ollut huikea yksittäin pelaaja, joka saattaa jopa yksin liikkeellään tänään ratkaista sarjan. Vähän puolesta: Ottawa on liikkuva ryhmä ja Bruins joukkueessa varmasti painaa vähän enemmän jalka ja on puolikuntoisena pelaajia, niin näen pienen edun tässä Senators puolelle. Ottawa pelityyli sopii Ottawan eduksi Bruins vastaan. Huomioitavaa -Ottawa on pärjännyt Bruins -areenalla, kun ovat voittaneet 5 edellistä peliä siellä. - Tässä sarjassa on pelattu 3/5 jatkoaika-ottelua Yhteenveto Vaikka olenkin Boston fani ja rakastan Bruins -maalilaulua, niin jotenki haisee, että Ottawa tulee tänään voittamaan. Pelistä tulee tasainen ja jatkoaika -herkkä, mikä pakottaa betsaajan nousemaan varpaille, mutta kuitenkin lähden Ottawan kautta pelaamaan, sillä ovat he olleet kuitenkin pienissä asioissa parempia ja taitaa Boston -tankki olla jo aika tyhjä. Ottawa ML on hyvä kerroin, mutta jotenkin uskon enemmän ettei Ottawa varsinaisella peliajalla tule häviämään, niin otetaan astetta varmempi. Kuitenkaan kerroin ei ole omaan silmään liian matala. Ottawa Senators, kunhan ei häviä varsinaisella peliajalla, niin tämä kohde menee oikein. Valinta: Ottawa Senators tai tasapeli (X2) Kerroin: 1.69 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 2. Mönchengladbach - Dortmund Vihjaaja: Bannion Liiga: Jalkapallo, Saksa - Bundesliga Alkamisaika: 19:30 Dortmundilla on ollut vaikea vaihe. Ensin koettiin pommi-isku ja sen jälkeen hävittiin kaksi kertaa Monacolle. Vain muutama päivä sitten käytiin ratkaiseva Mestarien liiga -kamppailu, joka vaati joukkueen voimavaroja. Kotimaan liigassaan joukkue taistelee suorasta paikansa ensi kauden Mestarien liigaan Hoffenheimin kanssa. Vime aikoina saldo ei ole vieraissa ollut mitenkään hyvä ja maalia kohti olevia laukauksia saa etsiä melkein kamman kanssa. Mönchengladbachin kausi alkoi surkeasti, mutta on ollut piristymään päin. Päämääränä lienee tällä hetkellä kahden pisteen päässä odottava Eurooppa liiga -paikka. Kotona peli on kulkenut kohtalaisesti. Bayen Munchenia vastaan tuli maalin tappio, mutta Hertha Berlin kaatui tilastoilla 22/7 (tilanteet/kohti maalia) ja Schalke 19/7. Nyt vastaan tulee väsynyt ja motivaatiotaan etsivä Dortmund. Vieraat haluavat varmasti revanssia pettymyksilleen, mutta en usko, että se tulee olemaan niin helppoa kuin mitä kertoimet antavat ymmärtää. Voitolla napsahtaa koko kerroin, tasapelillä puolet siitä. Valinta: Mönchengladbach (+0,25) Kerroin: 2.14 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 3. Athlone - Wexford Vihjaaja: Japbet Liiga: Jalkpallo, Irlanti - 1. divisioona Alkamisaika: 21:45 Irlannin 1.divisionan jumbo kahinoista koitetaan molempienmaalia. Kotijoukkue Athlon on on taulukossa sijalla seitsemän 4pistettä vastustaja Wexfordia edellä.Athlonin viimekierroksienpelit ovat olleet hyvinkin runsasmaalisia.Se on myös sarjan eniten päästyny omiinsa ja 22 päästetylla maalilla sen keskiarvo on 2.75 päästettyämaalia otteluakohden.Athlonen viidessä edellisissä sarjamatsissa omassa päässä on soinut 18 kertaa joka on varsin miehekässuoritus.Wexford on sarjan vähiten maalia tehnyt joukkue,mutta nyt sille tarjotaan mahdollisuudet parantaa tuota tilastoa.Kahdeksassa käymässään ottelussa se on onnistunut vain neljästi.Tästä jumbotaistosta uskoisin molempien hakevan kovasti voittoa,koska harvinaista se on molemmille ja se kiinnostaa.Wexford hakee vielä sitä ensimmäistävoittoa,mutta tuleeko se jää nähtäväksi.Athlone venyy kyllä kotonaan siihen maaliin uskoisin niin ja suotakoon nyt Wexfordillekin se yksi osuma,kun Athlone on niitä antanut muillekin. Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 1.88 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 4. Barcelona - Juventus Vihjaaja: Styge Liiga: Jalkapallo, Mestarien liiga Alkamisaika: 21:45 Jokohan saisi oman junan puksuttamaan vihreälle muutaman väärin menneen vihjeen jälkeen. Nyt annetaan hyviä kertoimia Juventukselle tähän peliin, en missään nimessä pidä Barcelonaa noin isona suosikkina tähän otteluun. Barcelonan on lähdettävä peliin heti vihellyksestä vyöryttämään hyökkäyksiä kohti Juventusta, ja sen tiedämme kuinka kova puolustus siellä on vastassa yksi euroopan parhaimmista. Juventus tulee saamaan varmasti hyviä vastahyökkäyksiä pelin saatossa ja en usko siihen että Juve lähtee ihan puolustus taktiikalla illan peliin. Varmasti tässä ottelussa kertoimet varmaa johtuvat Barcan edellisestä Mestarien liiga kotipelistä jossa joukkue nousi melkein mahdottomasta tilanteesta jatkoon, mutta mielestäni Juventus ei sula tässä tilanteessa. Barcan tilanne ei muutenkaan ole kovin herkullinen kun viikonloppuna on toinen kova peli edessä sillä el clasico pelataan sunnuntaina ja siinäkin ottelussa on panosta aikalailla, niin onko jo katseet pikkuisen käännetty siihen suuntaan? En usko Juventuksen tässä pelissä häviävän kahdella maalilla joten mielestäni hyvä kohde pelata tuolla kertoimella, kun maalin tappiostakin panos palautuu. Kohde menee oikein kun Juventus voittaa tai pelaa tasapelin, maalin tappiosta panos palautuu. Valinta: Juventus (+1,0) Kerroin: 2.18 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 5. Tampa Bay Rays - Detroit Tigers Vihjaaja: Vedonlyönninammattilainen Liiga: Baseball, MLB Alkamisaika: 02:10 Yöllä Tampa Bay Rays ja Detroit Tigers aloittavat kolmen pelin sarjansa. Vierasjoukkue Detroit Tigersin syöttäjänä aloittaa joukkueensa yksi parhaimmista ellei paras syöttäjä Michael Fulmer joka aloitti kautensa tänä vuonna hyvällä esityksellä. Fulmer on pelannut urallaan pari peliä Raysia vastaan erittäin vakuuttavalla 0.64 Eralla. Detroit Tigers on aloittanut kauden hyvin 8 voitolla ja 4 tappiolla, peli on näyttänyt allekirjoittaneen silmään oikein hyvältä ja vapautuneelta näin kauden alusta kun ajattelee ja vertailee muita kausia. Detroit Tigers on pelannut hyvää baseballia enkä näe minkään muuttuvan yöllä kun Tigers pelaa Tropicana Fieldillä joka on sopinut joukkueelle erinomaisesti viime vuosina. Tigers on suoraan sanottuna hallinnut sarjoja Raysia vastaan viime vuosien ajan ja nyt mielestäni Tigers on vielä tätä sarjaa ajatellen oikein hyvässä vireessä vaikka 3 pelin vierasputki onkin jo alla. Kotijoukkue Tampa Bay Raysin syöttäjänä aloittaa Matt Andriese joka aloitti kautensa ihan ok peruspelillä verraten siihen ettei Andriese mikään sateentekijä ole. Andriese on pelannut urallaan pari peliä Tigersia vastaan 5.73 Eralla. Tampa Bay Rays on aloittanut kautensa ihan ok 6 voitolla ja 8 häviöllä, peli on näyttänyt ihan ok:lta ja hiukan paremmalta kuin tuo heidän recordinsa näyttää mutta silti se on ollut jokseenkin epävarmaa ja verkkaista. Detroit Tigers on viime vuosina pelannut erinomaisesti Raysia vastaan ja onhan joukkue nytkin selvästi paremmassa vireessä, Tigersin puolella selvä syöttäjäetu joka tulee ratkaisemaan pelin vieraille yöllä. Valinta: Detroit Tigers Kerroin: 2.02 Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (50€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 50€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 6. IK Frej - Östers Vihjaaja: Japbet Liiga: Jalkapallo, Ruotsi - Superettan Alkamisaika: 16:00 Jatketaan eilisestä osuneesta Superettanista ja noukitaan tämä jo aikaisessavaiheessa pois. Mielestäni hyvä kokeilla molempienmaalia tähänkohteeseen ja taas kerran Unibetin/Pafin top kerroin otetaanlapulle,joka tulee mitäilmeisemmin laskemaan vielä päivänaikana. Östers nousi viimekaudenpäätteeksi Superettaniin ja aloittanut tyypilliseen nousijantapaaan hyvinkauden.Östers on kahdellavoitollaan sarjassa kolmas.IK Frej on yhdellävoitolla ja tasurilla taulukossa kahdeksas.Molemmat joukkueet ovat noissa kahdessa käymässäänottelussa onnistunut hyvin maalienteossa.Tehtyjä maaleja onkin molemilla toistaiseksi jo neljä kahdestapelistä,eli hyökkäysosasto vaikuttas olevan kondiksessa.IK Frej kotonaan on vahvoilla ainakin sen kerran iskemään uskoisin ja mm.viimekaudella se jäi kotonaan kerran ilmanmaalia 15 pelistään.IK Frej laski omiinsa ensimmäisessä kotimatsissa Geflee vastaan 2 maalia,joka kertoo,että puolustuksesta löytyy aukkoja ja Östers mahdollisesti pääsee rokottaa.Östersin maalinteko oli kuosissaan viimekaudella,sillä se jäi ainostaan kerran nollille 13 vieraspelissä.Jatkaako nousija Östers hyvää menoaan?Ainakin yhteenmaaliin sillä on edellytyksiä ja IK Frejilla kotiedunturvin jopa useampaan,eli töttöröö sit molemissapäissä. Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 1.98 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 7. Hamilton - Vettel Vihjaaja: vormulafani Liiga: F1 - Bahrain GP Alkamisaika: 18:00 Hamilton (Mercedes) lähtee kisaan 2. lähtöruudusta, Vettel (Ferrari) 3. lähtöruudusta. Molemmilla kuljettajilla on yksi voitto taskussaan kauden kahdesta ensimmäisestä kilpailusta. Ferrarin kisavauhti kauden kahdessa ensimmäisessä kisassa on ollut jopa Mercedestä parempaa. Vain huono tuuri strategian kanssa esti Vetteliä taistelemasta viime osakilpailun voitosta. Renkaiden kuluminen on Bahrainin osakilpailussa suuri menestykseen vaikuttava tekijä ja tällä osa-alueella Ferrari on Mercedestä selkeästi edellä. Viime vuosina Bahrain on ollut yksi vahvimmista radoista Ferrarille. Heidän takamatka sarjaa hallinneeseen Mercedekseen on ollut minimaalinen suhteutettuna muihin F1-kalenterin ratoihin. Esimerkiksi viime kaudella Ferrarin Räikkönen pystyi sijoittumaan toiseksi Hamiltonin edelle. Vettelillä on varmasti suuri motivaatio taistella voitosta, sillä hän ei pystynyt viime kaudella osallistumaan kilpailuun lämmittelykierroksella hajonneen moottorin takia. Hän on myös voittamaan kahdesti aikaisemmin, niin kuin Hamilton. Vettel saattaa saada kilpailuun strategista etua, jos paalupaikkamies Bottas pysyy Hamiltonin edellä startissa. Tämä pakottaisi Hamiltonin heikommalle strategialle kuin Bottas, kun taas Vettel saanee tallinsa parhaan mahdollisen strategian ollessaan Räikkösen edellä startin jälkeen. Valinta: Vettel sijoittuu permmin kuin Hamilton Kerroin: 2.75 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 8. Chicago Blackhawks - Nashville Predators Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 03:00 Game 2. Predators johtaa sarjaa voitoin 0-1. G1: Nashville sai 1,erässä hieman Hawks puolustuksen avulla 0-1 johtomaalin, jota he puolustivat henkeen ja vereen. Chicago hieman paremmalla viimeistelyllä olisi voinut hyvin voittaa. Huomioitavaa on, että Chicago voitti 2,erän vedot 12-4 ja 3,erässä 11-5 ja numerot 0-0 ja Nashville voitti 0-1. Tähän on Chicago pelaajat huomioineet, että nyt pitää mennä enemmän maalille ja Herra Q painotti treeneissä, että G2 peliin tullaan enemmän aiheuttaa maskia ja liikettä ison Rinteen eteen. Tilasto 2000-luvulta Chicago : Kun joukkue pelaa G2 pelin Kotonaan ja on sarjassa 0-1 tappiolla, niin tämä G2 pelin saldo on : 2 voittoa ja 0 Tappiota Chicago : kun yleisesti on sarjassa 0-1 tappiolla, niin tämä G2 pelin saldo on : 6 voittoa ja 3 Tappiota Nashville : kun joukkue pelaa G2 pelin vieraissa ja on sarjassa 0-1 johdossa, niin tämä G2 pelin saldo on : 1-1 ( 1 voitto ja 1 Tappio ) Nashville : kun yleisesti on sarjassa 0-1 johdossa, niin tämä G2 pelin saldo on : 2 voittoa ja 3 Tappiota Yhteenveto Chicago pelasi muuten hyvän avauspelin, mutta maalit jäi puuttumaan. Koko Chicago joukkue on valmis tähän kamppailuun ja hyvänä kotijoukkueena tulee varmasti painamaan kovaa päälle. Nashville lähtee taas puolustamaan tiiviisti ja iskemään vastaan minkä pystyy. Joukkue osaa olla ilkeä, mutta jotenkin tuo Chicago poffi-varmuus tulee näkymään tänään ja ottaa voittamisen kulttuurin ja kärki-äijien avustuksella sen "pakkovoiton " Chicago joutuu tekemään kovan työn, mutta joukkue tekee sen ja tasoittaa sarjan. Valinta: Chicago Blackhawks Kerroin: 2.00 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 9. Montreal Canadiens - New York Rangers Vihjaaja: Kemmuru Liiga: Jääkiekko, NHL Alkamisaika: 02:00 Game 2 Ny Rangers johtaa sarjaa voitoin 0-1. G1 oli odotetun kaltainen Price Vs Lundqvist. Toinen mikä ei yllättänyt oli, että Montreal maalinteko tökkii, kun alkaa poffit. Pelin alkua vei Montreal, mutta 2,erästä lähtien Rangers heräsi ja alkoi tasoittamaan hallintaa. Tämä sarja tulee olemaan tasainen, sillä Price tulee pitämään Montreal pystyssä ja ihan samaan pystyy myös Lundqvist tarvittaessa. Vaikka "King Henrik" pelasi nollan, niin ei kovin vaikeita vetoja tullut. Rangers voitti ehkä kuitenkin ansaitusti, kun olivat lopulta kokonaisuudessaan parempia. Tilasto 2000-luvulta : Montreal : Kun kotonaan pelaavat G2 pelin ja ovat sarjassa 0-1 tappiolla, niin G2 pelin saldo : 1 voitto, 2 Tappiota Montreal : Yleisesti sarjassa 0-1 tappiolla, niin G2 peli on mennyt saldolla : 3 Voittoa ja 6 Tappiota. Ny Rangers : Kun vieraissa pelaavat G2 pelin ja ovat sarjassa 0-1 johdossa, niin G2 pelin saldo : 4 voittoa, 1 Tappio Ny Rangers : Yleisesti sarjassa 0-1 johdossa, niin G2 peli on mennyt saldolla : 4 voittoa ja 6 Tappiota. Ny Rangers : Kun joukkue pelaa G1 että G2 pelit vieraissa, niin sarjan tilanne on 2-0 tai 0-2: 11 kpl ja 1-1; 2 kpl Yhteenveto : Tämä sarja on tasainen ja aika pitkälti ratkeaa molareiden taistoon. Myös Montreal maalinteko vaikeus poffeissa saattaa olla sarjan ratkaisu. Ny Rangers omaa jännän saldon. Mikäli Rangers pelaa G1-2 ottelut vieraissa, niin on sarja usein 2-0 sille G1 pelin voittajalle. Pelistä on tulossa tasainen ja tiukka. Montreal tulee luultavasti taas painamaan alussa, mutta jos se maalinteko tökkii taas, niin tasoittuu hallinta ja silloin nousee taas Rangers:in mahdollisuus. Tiukka peli edessä ja jotenkin uskon, että Rangers tekee sen pari maalia ja se riittää ainakin jatkoille. Valinta: New York Rangers tai tasapeli (X2) Kerroin: 1.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 10. Dortmund - Monaco Vihjaaja: Styge Liiga: Jalkapallo, Mestarien liiga Alkamisaika: 19:45 Eilen siirretty tälle päivälle tämä peli, pommien räjähdyksien takia. Kerroin on noussut vielä mukavasti, peliin vielä mielenkiintoinen lisä miten Dortmundin pelaajat ovat ottaneet iskun ja vaikuttaako peliin miten. Ainakin Dortmundin valmentaja on kertonut pelaajien olleen sokissa. Asetelmat tähän otteluun on mielestäni seuraava, Dortmund jos haluaa tästä otteluparista mennä jatkoon on heidän ratkaistava ottelu kotona ja mieluiten 2-3 maalin erolla vielä ja vierasmaalia ei saisi päästää Monacolle. Monacon kannalta tämä ottelu olisi pidettävä vähämaalisena ja mielellään se vierasmaali olisi tehtävä joka sitten auttaisi paljon seuraavaan otteluun, hyvä tilanne olisi tästä ottelusta tulos 1-0, 0-1 tai 1-1. Vierasjoukkue Monacolla on tästä parista hyvät mahdollisuudet edetä jatkoon ja siihen itse uskonkin, he ovat pelanneet erittäin vahvan kauden. Katsotaan joukkueiden edellisiä otteluita niin on siellä maaleja tullut paljon, mutta tämä ottelu on eriluokkaa kuin tavallinen sarjatason peli. Virheitä yritetään varmasti välttää tässä vaiheessa ja alussa lähdetään katsomaan miten peli lähtee etenemään joten en usko mitään City-Monacon kaltaista ilotulitusta. Kotijoukkue voi saada avainpelaajia takasin kokoonpanoon mm Weigl, Kagawa ja Piszczek mutta heidän kotisivujen mukaan ei ole vielä täysin varmaa sekä iskussa saanut pieniä pintanaarmuja saanut Bartran on pelikunnossa. Monacolta on poissa keskikenttäpelaaja Bakayoko korttitilin täyttymisen takia. Valinta: Alle 2,5 maalia Kerroin: 2.95 Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 11. Juventus - Barcelona Vihjaaja: Otteluennakot Liiga: Jalkapallo, Mestarienliiga Alkamisaika: 21:45 Jalkapallon Mestarien liigan puolivälierät mäjähtävät käyntiin tiistai-iltana kahdella ottelulla. Hurjien vaiheiden jälkeen puolivälieräpaikan PSG:n kustannuksella napannut Barcelona matkustaa avausosassa italialaisen suurseuran Juventuksen vieraaksi. Barcalla on varmasti vielä hyvin mielessä edellinen ottelupari PSG:tä vastaan, jossa se kärsi avausosassa nöyryyttävän 4-0 vierastappion. Tässä otteluparissa joukkueella ei olekaan varaa antaa samanlaista etumatkaa tiiviisti puolustavaa Juvea vastaan. Juventus tunnetaan äärimmäisen kovana kotijoukkueena, eikä se ole hävinnyt eurokentillä 21:een edelliseen otteluun. Juven edellinen kotitappio Mestarien liigassa on vuodelta 2013. Se lähtee tähänkin kotiotteluun ennakkosuosikkina - etenkin kun huomioidaan Barcelonan koko kauden jatkuneet ailahtelevat otteet vieraskentillä. Luotamme ottelussa niukkaan kotivoittoon. Valinta: Juventus Kerroin: 2.70 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 12. PAOK - Panathinaikos Vihjaaja: Liiga: Jalkapallo, Kreikka - Super League Alkamisaika: 19:00 Suurseurat PAOK ja Panathinaikos ottavat yhteen pelissä jossa jo hieman haetaan asetelmia tuleviin pudotuspeleihin, jonka voittaja saa osallistumisoikeuden Mestareiden Liigan karsintoihin tulevan mestarin lisäksi. PAOKin saldo kolmentoista pelatun kotipelin jälkeen on timanttinen. Seura on saavuttanut 10 voittoa, 1 tasapelin ja on kokenut vain 2 tappiota. Maaliero näissä peleissä on ollut 25 tehtyä ja 8 päästettyä, joten tulivoimaa löytyy. 10 ottelun kuntopuntarissa PAOK pitää halussaan kärkipaikkaa. Vierailija Panathinaikos on kerännyt pelaamassaan neljässätoista vieraspelissä kasaan 4 voittoa, 7 tasapeliä ja 3 tappiota maalierolla 17 tehtyä ja 12 päästettyä. Panathinaikos miehittää 10 ottelun kuntopuntarin 2. sijaa. Viimeiset 5 keskenäistä peliä PAOKin kotikentällä ovat päättyneet 2 kertaa kotivoittoon, 2 kertaa vierasvoittoon ja kerran on pelattu tasan. BTTS on näissä peleissä toteutunut 3/5. Yhteenveto: Kuntopuntarin kärkiseurat kohtaavat ja molemmat seurat taitavat maalinteon. Bookkerit ovat katsoneet PAOKin olevan selkeä ennakkosuosikki mutta uskon Panathinaikoksen kykenevän tasapäiseen peliin ja haastamaan kotijoukkueen pelattaessa voitosta. PAOKin 25 kotimaalia ja Panan 17 vierasmaalia = BTTS. Muuta huomioitavaa: Panathinaikoksen Marcus Berg on tehnyt vähintään yhden maalin viimeisessä viidessä liigapelissä. Valinta: Molemmat joukkueet tekevät maalin Kerroin: 2.48 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 13. Falun - Storvreta Vihjaaja: Japbet Liiga: Salibandy, Ruotsi - Superliga Alkamisaika: 18:00 Salibandya joka ei ole omaa vahvinta-aluetta,mutta tutkiskelin tätäkohdetta ja innostuin tuosta kotijoukkueen överikertoimesta,joten testataan sitä. Kolmasottelu kyseessä ja voitot on tasan 1-1.Runkosarjan voittanut Falun on kivenkova kotiporukka.Runkosarjan 16 kotipelistään se hävisi kolmesti.Falun tekee hyvin maaleja ja etenkin kotonaan se niitä saa aikaiseksi.Se jäi kerran alle viidenosuman noissa 16 kotipelissä.Falun on noissa kahdessa välieräottelussa kummassakin tehnyt vähintään sen kuusi maalia ja viimeksi vieraissa Storvretassa se pystyi 7 osumaan häviten jatkoilla.Falunilta maalintekovoimaa/taitoa löytyy ja se on kotonaan viimeksi jäänyt alle viidenosuman Joulukuunpuolenvälin tienoilla.Jos Falun tämän häviäisikin niin todennäköisesti sillon ottelu tulee olemaan runsasmaalinen ja voittaessaan tuo Falunin o5.5 mitä ilmeisemmin tulee toteutumaan vielä helpommin,mut jokatapauksessa Falunin väh.6 osumaa kokeillaan voitti tahi ei. Valinta: Falun tekee yli 5,5 maalia Kerroin: 1.90 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 14. Real Madrid - Anadolu Efes Vihjaaja: nelssonisena Liiga: Koripallo, Euroliiga Alkamisaika: 22:00 Real Madrid on lähes tulkoon lyömätön joukkue kotikentällänsä. Cran Canaria onnistui yllättämään Madridilaiset 1kk sitten mutta lähes tulkoon voittosaldo kotipeleissä näyttää vihreää. Real pitää Euroliigan 1. sijaa ja Andolu on sarjan 5. Molemmat puuskuttaa siis playoffseihin. Alkaa olla 12 vuotta aikaa siitä kun Andolu Efes voitti Real Madridin vieraana. Sen jälkeen Real on voittanut 9 kertaa putkeen kotona. Vaikeaa ja hullua olisi sanoa että Andolu Efes olisi tänään voittaja. Real Madridia voi sen sijaan sanoa illalla voittavan. Kotikentällä joukkue on aina liekeissä ja on vaikea voitettava. Veikkaan noin 7-10 pisteen voittoa Real Madridin hyväksi. Valinta: Real Madrid (-5,0) Kerroin: 1.94 Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (300€+5€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 300€ bonuksen ja 5€ täysin ilmaiseksi! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
 15. Strasbourgh - Sochaux Vihjaaja: Styge Liiga: Jalkapallo, Ranska - Ligue2 Alkamisaika: 21:45 Sarjassa eniten maaleja tehnyt joukkue kohtaa tänään sarjan kolmanneksi vähiten päästettyjä maaleja olevan joukkueen. Strasbourg on ollut todella kova kotijoukkue tällä kaudella, vain kolme tappiota tullut ja kun katsotaan edelliset 5 kotipeliä maalejakin on tullut mukavasti tehtyä 2,6 ka/ottelua kohden ja jos otetaan vielä edelliset 10 ottelua kotipelistä niin pysyy lukema vieläkin mukavasti yli 2 maalin keskiarvolla. Mikä kerrointa nostattaa tuohon lukemaan on varmasti se että vierasjoukkue Sochaux puolustus on onnistunut hyvin peleissään sillä joukkue on päästänyt 0,93 ka/ottelua kohden koko kaudella, mutta joukkueelta puuttuu tänään puolustuksesta pari kovaa peluria Teikeu ja Berenguer mikä varmasti näkyy puolustuksessa. Edellinen kotipelikin kertoo Strasbourgin kovasta maalintekovoimasta sillä sarjakärkeä vastaan Strasbourg onnistui murtamaan Brestin hyvän puolustuksen ja tekemään 4 maalia. Sarja on erittäin tasaväkinen ja kotijoukkue lähtee varmasti taistelemaan voitosta kun voitolla joukkue nousisi sarjassa kolmanneksi ja nousukarsijan paikalle. Valinta: Strasbourgh yli 1,5 maalia Kerroin: 2.30 Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus) Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!