Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
Futisvetäjä

9.1

Recommended Posts

Jalkapallo La Liga

Osasuna - Valencia 

Btts, @1.75 bet365

Klo 19:45

 

 

- Osasuna on sarja huonoin kotijoukkue kun kahdeksasta kotipelistä on irronnut vain kaksi pojoa. Valencian puolustus on todella heikoilla ottelussa sillä oikea laitapakki Cancelo ei pelaa ja topparipari Garay - Mangala ja vasemman laitapakin Gayan pelaaminen on epävarmaa.Joten näen siinä mahdollisuuden Osasunalle jos edes kaksi noista puuttuisi.

- Valencian kausi on jälleen ollut pettymys mutta se vaihtoi juuri valmentajaa ja hänen laliga debyyttinsä tapahtuu ottelussa. Valencian kausi vieraissa on mennyt ihan hyvin kun kahdestatoista pisteestä seitsemän on tullut vieraissa. Maaleja vieraissa on tullut mukavasti mutta maali ei ole kertaakaan pysynyt puhtaana. 

- Valencia vie hyökkäyspään materiaalissa mutta Osasunan kaksikko Torres-Leon on yhteensä tehnyt kahdeksan maalia ja voi yllättää mikäli Valencian puolustus on noin huono mitä se loukkaantumisten takia näyttäisi olevan.

 

Tulosveikkaus: 1-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Portugali Primeira Liga, Jalkapallo

Moreirense - Belenenses

BTTS, @2.12 Paf

Klo 22:00

 

Joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten cup-pelissä toisensa ja silloin tuli maalijuhat kun peli päättyi 3-3. Moreirense peleissä nähdään maaleja muutenki hyvin kun 15 pelistä yli 2,5 maalia on tullut 9 pelissä ja harvoin kotijoukkue jää maaleitta peleissä. Belenensesin peleissä ei niin maaleilla juhlita kun 15 pelistä vain 3 on tehty yli 2,5 maalia, mutta keskinäisissä peleissä maaleja on syntynyt. Toki cup ja liiga pelit eroavat toisistaan, mutta uskon että Belenenses tekee maalin tai kaksi, ja kotijoukkue ei jää myöskään nollille vaan haluaa tärkeitä pisteitä ja puotamispaikalta pois. Moreirensen puolustus on haavoittuva kun joukkue on päästänyt liigan 3 eniten maaleja, joten vaikka Belenenses on tehnyt liigan vähiten maaleja niin nyt heillä on mahdollisuus kasvattaa maalimääräänsä kotijoukkueen puolustuksen kustannuksella.

 

Kohde menee oikein kun molemmat joukkueet tekevät maalin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ensimmäinen vihje, katsotaan jos osuisi.

Winnipeg - Calgary 10.1.17 klo 03:00
Pelivalinta: Calgary -1.5 @4.30 Unibet

- Calgary pelannut vieraissa hyvin
- voittopeleissään ero usein enemmän kuin yksi maali
- Winnipegiltä puuttuu Laine

Share this post


Link to post
Share on other sites

FA Cup, Englanti, KLO 21.45

Cambridge United - Leeds

Valinta: O2.5 

Kerroin: 1.95 (Bet365) 

  • Kumpikin pelaa omassa sarjassaan erittäin hyökkäysvoittoista jalkapalloa ja kumpikin on tehnyt paljon maaleja. Tämä on kuitenkin näkynyt myös siinä, että omissa soi useammin. 
  • Leeds haluaa varmasti laadukkaampana joukkueena heti siirtyä johtoon ja lähteekin varmasti painamaan heti täysillä Cambridgen maalia kohti. Cambridge osaa kuitenkin varmasti vastata Leedsin pelaamiseen väkevillä ja nopeilla hyökkäyksillä, etenkin kun Leeds todennäköisesti lepuuttaa osaa pelaajistaan. 
  • Peli tulee todennäköisesti olemaan melko avointa ja silloin maaleja syntyy. Cambridge ei aio lähteä puolustamaan, sillä tässä on nyt kyseessä kaikki tai ei mitään. Kotipeli ja voitolla jatkoon, Leeds on reilusti parempi joukkue ja Cambridgen ei kannata venyttää tätä niin, että he matkaisivat uusintaan Leedsin vieraaksi. 
  • Ottelusta on vaikea sanoa voittajaa, mutta uskon tämän pelin olevan overi, sillä nämä joukkueet ovat todella hyökkääviä ja peli tulee olemaan avointa ja silloin maaleja syntyy. 

Tulosveikkaus: 1-3

 

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin 3 maalia 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ystävyysottelu

Darmstadt - Munster

Valinta: Darmstadt -1 @2.08 ComeOn

Klo: 17.00!!!

Eilen kirjoitin tasoituksella liverpoolin voittoa joka sitten ei lähellekkään osunut, mutta nyt kokeillaan Darmstadtin kahden maalin voittoa. Vastakkain ovat Bundesligassa pelaava joukkue sekä kolmannella sarjatasolla pelaava joukkue, joten tasoeroa on jälleen kerran paljon. Darmstadtin sarjapelit jatkuvat vasta 21.1 joten uskon joukkueen hioovan taktiikoita eikä lepuuttavan pelaajiaan. Lokakuussa Darmstadt pelasi harjoitusottelun saksalaista joukkuetta vastaan jonka voitti lopulta 7-0 (Joukkue pelasi sarjatasoa alempana kuin Munster). Kokoonpanoja ei näkynyt edes Darmstadtin sivuilla, joten täytyy uskoa että joukkue ei pelaa täysin kakkosmiehistöllä. Lyhyin selittelyin mutta lapulle lähtee tuolla kertoimella.

Veto menee oikein kunhan Darmstadt voittaa kahdella tai enemmällä maalilla. Yhden maalin voitosta saa panoksen takaisin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Englanti:FA Cup jalkapallo klo.21.45

Cambridge Utd  Cambridge Utd - Leeds   Leeds

2.pa Leeds @2.20 ComeOn

Otetaas Cup härdellistä vieraitten toisenjakson voittoa.

Tasoaeroa pitäisi joukkueitten välillä löytyä Leedsin eduksi.Cambridge on pelaillut kakkosessa ihan mukavasti ja se ei ole kellekään mikään helppo paikka.Cambridgen pikkukylän kotimatseissa on hyvä ja tiivistunnelma,joka aiheuttaa vastustajille pienoista ylimääräistä jännitystä,jonka sai todeta esim.Coventry hävitessään 4-0.Leeds on kans pelaillut mukavasti ja on championship sarjan yksi parhaimmassa vireesä oleva ryhmä.Leeds haluaa tämän voittaa ja voittaakin kaikki osuessaan kohdalleen.Mielenkiintoinen ottelu tiedossa ja maaleja voidaan nähdä kuten Futikin omassa vihjeessään mainitsi.Leedsin O'Kane ja Coyle ovat jälleen pelikuntoisia,mutta  Charlie Taylor ei ole.Leedsin tops-score Wood voisi olla yksi ratkaisija.Leedsin kokemus ja laatuero ratkaisee tämän ottelun viimeistään toisellapuoliskolla,jos ei jo sitä ennen,mutta näillä mennään tänään.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
Kirjaudu seurataksesi  

×