Jump to content

Recommended Posts

LaLiga2 Espanja, jalkapallo

UCAM Murcia - Levante

Levante @2,65 Paf

Klo 21:00

 

Otetaan tänään jo kyseinen kohde kun uskon, että kerroin tulee laskemaan ennen pelin alkua. Peli olisi pitänyt pelata jo viime vuoden puolella mutta sää ei sallinut pelata ottelua. Pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä niin sarjataulukossa kuin se että Levante tippui viime kaudella LaLiga2 ja Murcia nousi sarjaporrasta ylemmäksi. Murcialla ei ole lähtenyt ylemmällä sarjatasolla pelit käyntiin kovin hyvin, sarjassa tällä hetkellä sijalla 21 ja on putoamisvaarassa. Murcia on myös liigan kehnoin joukkue kotona kun taas Levante on vieraissa liigan toiseksi paras joukkue. Levantella on kova vauhti takaisin maansa pääsarjatasolle, he johtavat sarjaa ja hävinnyt vain 3 peliä kauden 19 ottelusta. Vaikka nämä alemman sarjan ottelut ovat yleensä aika kotivoittoisia niin tilastoja kun katsoo tässä pelissä niin kyllä Murcia on kotona pelannut todella huonosti 9 kotipelistä vain 2 voittoa. Levantella on puolustus toiminut kaudella hyvin, vähiten päästettyjä maaleja 0,74 ka/ottelua kohden, joten Murcian hyökkäyksellä on tekemistä saadakseen pallon maaliin. Myös Murcian puolustuksen täytyy merkata tarkasti hyökkääjä Roger joka on paukutellut jo 11 maalia. Uskon että Levante palaa vieraissa voittojen tielle 2 edellisen vierastappion jälkeen ja vankistaa johtoaan sarjataulukossa.

 

Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. (Huom! vihjettä kopiotu omasta vihjeestä minkä olen tehnyt 18.12!)

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

Magnitogorsk - Sotshi (klo 16:00)

Pelivalinta: Magnitogorsk -2 @2.80 (Unibet)

Hetken mietiskelin tätä kohdetta ja päädyin valitsemaan pelikelpoisimman kertoimen. Hyvinkin suurella todennäköisyydellä tämä päätyy voidiksi, mutta tuleehan siitä rahat takaisin. Magnitogorsk on ollut suorastaan murskaava kotona: 20 ottelua ja 18 voittoa!!! Nyt pitkä vieraskiertue päättyy ja Magni pääsee taas pienen tauon jälkeen kotihalliinsa kun vastaan saapuu HK Sotshi. Viimeksi Magnitogorsk murskasi Sotshin 5-0. Uskon, että samankaltaista menoa nähdään tänään. Sotshilla on yksi päivä vähemmän lepoa takana, sillä he menivät kusemaan Jugralle 8.päivä. Magni puolestaan kävi ryöstämssä pisteet 2-0 voitolla Kazanista, joka muuten on myös erittäin kova kotijoukkue.

Kaiken kaikkiaan Magnitogorskin hyökkäyspeli on vakuuttanut allekirjoittaneen, mutta viime peleissä on näkynyt myös kova puolustus: nyt peräti 155 minuuttia päästämättä maaliakaan. Magni on nyt kovassa vireessä, enkä usko vireen katkeavan tänään kotona.

Tulosveikkaus 4,5,6 - 0,1,2

Kohde menee oikein kunhan Magnitogorsk voittaa yli kahdella maalilla. Panos palautetaan mikäli Magnitogorsk voittaa tasan kahden maalin erolla.

Hyvää betsipäivää :) 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL

SKA Pietari - Avangard Omsk

Pelivalinta: Omsk +1.5 @2.02 (ComeOn)

Lyhyet perustelut:

  • Omskille tarjolla kunnon ylikerrointa
  • Lepoetu Omskilla, SKA:lla peli viimeksi kaksi päivää sitten TSKA:a vastaan, meni vielä jatkoajalle
  • SKA:n ja Omskin pelit ovat aina olleet tiukkoja
  • Uskon vahvasti, että Omsk pistää tänään SKA:n tiukoille

Todennäköisin lopoutulos tässä kamppailussa on SKA:n yhden maalin voitto. Omsk voi toki yllättää myös, mutta en usko SKA:n voittavan yli yhdellä maalilla. Siksi kerroi 2.02 on varsin mukava Omskin +1.5 tasoitukselle.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

HPK  HPK - Lukko Lukko

 

Jääkiekon SM-Liigaa. Ottelu alkaa klo 18.30.

 

Pelivalinta: X2

Kerroin: 2,02

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

 

Vihjataanpas poikkeuksellisesti Liigaa. Tänään Hämeenlinnassa kohtaavat hyvää kautta pelaava Kerho sekä kriisistä toiseen seilaava Lukko. Ennen kauden alkua Lukko oli näistä joukkueista selkeästi korkeammalle rankattu, ja pelaajamateriaalin perusteella sen pitäisi edelleenkin olla vahvempi nippu. On kuitenkin selvää, että tässä vaiheessa kautta raumalaisten sarjasijoitus ei selity sattumalla - joukkue on ollut umpisurkea koko kauden. Heikkilä on kuitenkin saanut Lukon viisikkopuolustukseen jonkin verran järkeä, ja valmentajanvaihdoksen jälkeen Lukko onkin jäänyt pisteittä vain neljä kertaa (yht. 16 ottelua).

HPK on tällä hetkellä hyvässä iskussa: ennen niukkaa KalPa-tappiota se oli saalistanut neljä perättäistä voittoa. Hämeenlinnalaisilla on varmasti tähtäin playoffsien kotiedussa, mikä olisi erinomainen suoritus ottaen huomioon lähtökohdat. Kerho on tällä kaudella ollut poikkeuksellsien tasapeliherkkä joukkue. Korkeasta sarjasijoituksesta huolimatta joukkue on kerännyt vain 13 suoraa voittoa 37 ottelusta.

Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat olleet tasaisia: HPK on vienyt voitot 2-1, mutta pisteiden valossa Lukko on ollut parempi lukemin 5-4. Moni varmasti muistaa edellisen kohtaamisen, kun Lukko menetti 7-3 -johdon päätöserässä häviten lopulta 7-8. Tänään tuskin nähdään samanlaista ilotulitusta, sillä Heikkilän Lukko pelaa todella nihilististä vieraskiekkoa. Edellisestä ottelusta tuolla taktiikalla herui jatkoaikavoitto kärkijoukkue TPS:stä, vaikka raumalaiset olivat aikamoisessa mankelissa koko ottelun ajan. Pelin kuva tulee tänäänkin mitä luultavimmin olemaan se, että vastuu pelin viemisestä lankeaa kotijoukkueelle. Lukolla on kuitenkin pari kentällistä huippuyksilöitä, jotka pyrkivät rankaisemaan harvoistakin paikoista.

Erikoistilannepelaaminen menee lähtökohtaisesti vieraille. Myös maalivahtipeli on mielestäni paremmalla tolalla, mikäli Stepanek aloittaa. Vaikka kotijoukkue lähtee selkeänä suosikkina otteluun, näen vierailla olevan hieman yli 50% saumat napata pisteitä. Kokoonpanot ilmoitetaan vasta reilun tunnin päästä, mutta niissä tuskin on mitään yllättävää. Lukolta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Tukonen, Riikola sekä Claireaux. Lisäksi tuore hankinta Aki Kangasmäki on telakalla.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jana Fett - Veronica Cepede

 

Naisten tennistä, Hobartin WTA-turnaus. Ottelu alkaa n. klo 3.30.

 

Pelivalinta: yli 21,5 peliä

Kerroin: 1,93

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

 

Pelaajat kohtaavat toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Fett vei edellisen kohtaamisen niukasti erin 2-1. Nuori kroatialainen on rankattu vasta sijalle 340, mutta hänen todellinen tasonsa riittää tällä hetkellä helposti kukistamaan top-100 -pelaajia. Cepede on näistä pelaajista kokeneempi, ja 24-vuotias paraguaylainen hätyytteleekin jo 100:n joukkoa ollen tällä hetkellä sijalla 129.

Kumpikin pelaaja on melkoisessa otteluruuhkassa: tämä on jo kuudes perättäinen pelipäivä. Etenkin Cepede on joutunut uurastamaan, sillä neljä hänen edellistä otteluaan ovat menneet kolmanteen erään.

Ottelu on lähtökohdiltaan hyvin tasainen. Fett on hienoinen suosikki, sillä hänen pelaaminen on ollut fantastista viime aikoina. Hän ei kuitenkaan vaikuta ulkoisesti erityisen kestävältä, joten alkaako turnausväsymys hiljalleen vaikuttamaan? Cepedellä on alla hieno yllätysvoitto kovatasoisesta Petkovicistä, joten hänen itseluottamus on varmasti kohdillaan. Pientä revanssihenkeä luulisi myös olevan ilmassa. Odotan tästä ottelusta kahden väsyneen pelaajan kamppailua, jossa momentum heilahtelee puolelta toiselle. Linja on melko alhainen, kun ottaa huomioon tasaväkisen ennakkoasetelman.

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

HIFK - Kärpät

Pelivalinta: Kärpät ML @2.38 (Unibet)

Muussa tapauksessa jättäisin tämän pelin välistä, mutta eihän tuota Kärppien kerrointa voi jättää kokeilematta. HIFK:n kausi tähän mennessä on ollut pannukakku. Kärppien kausi oli vielä suurempi pannukakku, kunnes tuli valmentajavaihdos ja otteet paranivat. Huomioon on nyt otettava Kärppien hyvä vire ja HIFK:n huono kotimenestys. Näitä katsoessa täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että Kärpät Moneyline @2.38 on pelattava kohde. Ottelusta tulee varmasti tiukka, HIFK:n hyvin tuntien mitä tahansa voi tapahtua. Poissaolot ovat melko tasan, HIFK saa tänään ainakin Finleyn takaisin, mutta sillä ei nyt niin suurta merkitystä lopputuloksen kannalta ole.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Venäjä:VHL jääkiekko klo.17:30

Volzhsk  Volzhsk - Penza  Penza

2.erä btts @2.50 Unibet

Hommelit jatkuu ja pysytään pikkumustassa,mitäpä sitä vaihtamaan,ku raiteilla on nyt pysytty.

Koitetaas nyt ja molempien maalia toisessaerässä.Volzhsk on kellariosaston porukoita ja ei ole voittanut kotonaan sitten lokakuun jälkeen.Kotijoukkueella saattaapi olla ylimääräistä virtaa tänään,koska se on pelannut viimeksi 25.12 johtuen Saratovin luovutuksesta.Miten se sit tänään näkyy on kysymysmerkki.Volzhsk saattaapi lämmetä hitaasti ja saada kakkoserässä vasta verenkiertämään.Penza on käynyt tankilla viimeksi 9.10 Sarovia vastaan,jonka hävisi.Penzan vierasotteet ei ansaite kehumista ja voisin kuvitella,että sillä on tänään tekemistä innokasta Volzhskia vastaan.Vähämaaliseen vhl sarjaan näen tässä kohtaamisessa varovaisen alun molemmilta,mut toisessa erässä sokka voisi irrota molemmilta ja ratkaisua haetaan molempientaholta ja se voisi tuottaa maaleja kakkoserään molemmilta.

edelliset kymmenen ominkätösin kirjoitettua vihjettä: osuneet:yhreksän  ohi:ja vituiks yksi  void:essille terveisiä

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
3 tuntia sitten, Petsaaja said:

Jääkiekko, Liiga

HIFK - Kärpät

Pelivalinta: Kärpät ML @2.38 (Unibet)

Muussa tapauksessa jättäisin tämän pelin välistä, mutta eihän tuota Kärppien kerrointa voi jättää kokeilematta. HIFK:n kausi tähän mennessä on ollut pannukakku. Kärppien kausi oli vielä suurempi pannukakku, kunnes tuli valmentajavaihdos ja otteet paranivat. Huomioon on nyt otettava Kärppien hyvä vire ja HIFK:n huono kotimenestys. Näitä katsoessa täytyy tulla siihen johtopäätökseen, että Kärpät Moneyline @2.38 on pelattava kohde. Ottelusta tulee varmasti tiukka, HIFK:n hyvin tuntien mitä tahansa voi tapahtua. Poissaolot ovat melko tasan, HIFK saa tänään ainakin Finleyn takaisin, mutta sillä ei nyt niin suurta merkitystä lopputuloksen kannalta ole.

Mikähän valmentajan vaihdos Kärpille on tullu kesken kauden? Toki Kärppien peli on parantunu ja Hifkilläki on otteet vaihdellu, että Kärpät voi voittaa.

Link to post
Share on other sites
2 minuuttia sitten, cowboy said:

Mikähän valmentajan vaihdos Kärpille on tullu kesken kauden? Toki Kärppien peli on parantunu ja Hifkilläki on otteet vaihdellu, että Kärpät voi voittaa.

Huomasin joo myöhemmin virheeni, pahoittelut. Lukkohan se valmentajaa vaihtoi, mutta samaan aikaan myös Kärppien vire parani huomattavasti :D 

Kuten sanottu, Kärpät on kertoimien ansiosta oiva pelikohde tänään.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites
On 10.1.2017 at 17.04, Styge said:

LaLiga2 Espanja, jalkapallo

UCAM Murcia - Levante

Levante @2,65 Paf

Klo 21:00

 

Otetaan tänään jo kyseinen kohde kun uskon, että kerroin tulee laskemaan ennen pelin alkua. Peli olisi pitänyt pelata jo viime vuoden puolella mutta sää ei sallinut pelata ottelua. Pelissä kohtaavat kaksi ääripäätä niin sarjataulukossa kuin se että Levante tippui viime kaudella LaLiga2 ja Murcia nousi sarjaporrasta ylemmäksi. Murcialla ei ole lähtenyt ylemmällä sarjatasolla pelit käyntiin kovin hyvin, sarjassa tällä hetkellä sijalla 21 ja on putoamisvaarassa. Murcia on myös liigan kehnoin joukkue kotona kun taas Levante on vieraissa liigan toiseksi paras joukkue. Levantella on kova vauhti takaisin maansa pääsarjatasolle, he johtavat sarjaa ja hävinnyt vain 3 peliä kauden 19 ottelusta. Vaikka nämä alemman sarjan ottelut ovat yleensä aika kotivoittoisia niin tilastoja kun katsoo tässä pelissä niin kyllä Murcia on kotona pelannut todella huonosti 9 kotipelistä vain 2 voittoa. Levantella on puolustus toiminut kaudella hyvin, vähiten päästettyjä maaleja 0,74 ka/ottelua kohden, joten Murcian hyökkäyksellä on tekemistä saadakseen pallon maaliin. Myös Murcian puolustuksen täytyy merkata tarkasti hyökkääjä Roger joka on paukutellut jo 11 maalia. Uskon että Levante palaa vieraissa voittojen tielle 2 edellisen vierastappion jälkeen ja vankistaa johtoaan sarjataulukossa.

 

Kohde menee oikein kun Levante voittaa ottelun. (Huom! vihjettä kopiotu omasta vihjeestä minkä olen tehnyt 18.12!)

Nordicbetiltä löytyy tähän kohteeseen: Levante voittaa päästämättä maalia @3,85 (edit: korjaus kertoimeen)

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pieni ennakko huomenna alkavista otteluista. Ensimmäiset alkavat jo klo 12.00. Anda Zhang - Jones Jak  Vastakkain rankingin sijat 11 ja 44. Anda pääsi suoraan kilpailuun ja Jones on jo pari karsintamatsia hanskannut ja voittanut ne lukemin 10-4 ja 10-6. Kyllä Anda tästä parista voittajaksi selviytyy mutta pelikohteeksi valitsen O16.5 tähän pariin. Luca Brecel (4.) - David Gilbert (31.) Brecel suoraan mukaan ja Gilbert parin karsintamatsin kautta mukaan. Pelivalinta tähän kohteeseen Brecel -1.5. Ali Carter (9.) - Stephen Maguire (28.) Carter suoraan mukaan ja parin karsintamatsin kautta Maguire myös. Pelivalinta kohteeseen O16.5 Judd Trump (2.) - Hossein Vafaei (19.) Trump suoraan mukaan ja Vafaei muutaman karsintamatsin jo klaarannut. Vafaei pelasi karsinnoissa hyvin ja voitti matsinsa lukemin 10-5 ja 10-4. Trump menee jatkoon, mutta O16.5 tarjoaa yli kahden kerrointa, joten overit pelikohteeksi. Tom Ford (14.) - Ricky Walden (32.) Ford suoraan kisaan ja Walden karsintojen kautta. Waldenin karsintamatsit menivät overeiksi, ja uskon hänen tässä myös hyvin kampoihin laittavan välillä epävarmasti pelaavaa Fordia vastaan. Lapulle over 16.5 Mark Selby (5.) - Joe O'Connor (30.) Selby suoraan turneeseen ja O'Connor parin karsintamatsin kautta. Uskon Selbyn voittoon -3.5 tasoituksella. Shaun Murphy (8.) - Lyu Haotian (26.) Murphy suoraan mukaan ja Haotian jo pari overimatsia karsinnoissa vetelikin. Pelivalinta tähän otteluun siis O16.5 Gary Wilson (10.) - Stuart Bingham (29.) Wilson suoraan turneeseen ja menee myös jatkoon tästä parista. Bingham joutui täyden päivätyön tekemään karsinnoissa lukemin 10-8 ja 10-9, joten putoaminenkin oli välillä tosi lähellä. Kohteeksi Wilson -1.5. Mark Williams (6.) - Si Jiahui (23.) Omissa papereissani Williams on suurin suosikki voittamaan tämän turnauksen, ja pieni betsi on myös tehtynä 15.00 kertoimella hänen voitolleen. Todella mahtavaa peliä pelasi viime turnauksessa Ronnieta vastaan, vieden esim iltapelit puhtaasati 7-0. Aamupäivän pelien jälkeen tilanne oli 3-5, ja tosiaan Williams voitti finaalin 10-5 Ronnieta vastaan. Myös välierä Allenia vastaan oli mahtava esitys, Williams johti jo 9-0, mutta Allen sai hengen päälle ja ottelu päättyi 10-5 lukemiin. Williams lapulle -2.5 tasoituksella. Robert Milkins (16.) - Pang Junxu (27.) Tämän ottelun voittajaa en uskalla veikata, joten kohteeksi valikoituu O16.5. Junhui Ding (7.) - Jack Lisowski (17.) Lisowski olikin rankingin perusteella ensimmäinen, joka ei päässyt suoraan turnaukseen ja on siis jo pari karsintamatsia pelannutkin. Lisowski voitti ne lukemin 10-3 ja 10-4 esittäen todella vakuuttavaa peliä. Ding on myös kohtalaisen hyvin esiintynyt viime aikoina, mutta jokin ns. viimeinen puristus on otteista puuttunut. Tämä matsi menee overiksi, joten O16.5 lapulle Kyren Wilson (12.) - Dominic Dale (40.) WIlson suoraan mukaan ja Dale karsintojen kautta. Dalen otteet eivät vakuuttaneet, mutta onneksi tässä kohteessa on rajana 15.5 joten otetaan siitä overit lapulle. Mark Allen (3.) - Robin Williams (45.) Uskon Allenin menevän jatkoon, mutta kyllä Robin Williams tulee aina välillä freimejä voittamaan.Rajana tässä 15.5 ja overina napataan lapulle mukaan Barry Hawkins (15.) - Ryan Day (18.) Day johti viimeistä karsintapeliään aamujakson jälkeen 7-2, mutta joutui kuitenkin vimoseen freimiin asti pelaileen ja voitti lopulta 10-9 vastustajansa. Tämä pari on ennakkoon kaikista tasaisin, jatkoon voi mennä kumpi vaan. Ryan Day saa tasoitusta +2.5 freimiä, joten hypätään Ryanin kelkkaan mukaan. Ronnie O'Sullivan (1.) - Jackson Page (43.) Ronnie suursuosikki menemään jatkoon tästä parista, ja kun tasoitus "vaan" -4.5 niin Ronnien kelkassa ollaan. John Higgins (13.) - Jamie Jones (41.) Jones pudotti todellisessa trillerimatsissa Neil Robertsonin, joten Australian blondia ei tänä vuonna pääkisassa näy. Jamie Jones saa tasoitusta +3.5 freimiä, ja itse vakuutuin hänen otteistaan niin paljon, että tällä tasoituksella otan omalle kupongilleni hänet. Yhteiskerrointa näille tulee +21k, joten jos Veikkauksen sivuille tulee juttua että joku voitti snookerkohteilla yli 100k, niin tiedätte sen olleen minä
    • Tilanne 18.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 €   2. ▲ Kemmu 19 10 0 9 106,16 % 11,60 € ▲ 3. ▲ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 €   4. ▼ Nagamori30 7 4 0 3 101,36 % 1,07 € ▼ 5. ▲ Pasanen67 13 7 0 6 98,27 % -2,47 € ▲ 6. ▼ Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   7. ▲ Henksteri 17 8 2 7 93,57 % -12,84 € ▲ 8. ▼ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   9.   vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 €   10.   vptonnikeiju 30 9 0 21 77,93 % -50,98 € ▼ 11.   VLA 30 5 0 25 56,89 % -75,78 € ▼ Yhteensä 178 vihjettä (64 - 3 - 111) netto -126,56 € ▼ palautus 91,24 % ▼
    • 3. Bundesliga / Jalkapallo Saksa SV Sandhausen - Arminia Bielefeld SV Sandhausen AH 0 @ 1.83 Pinnacle Alkaa 20:00 Sandhausen(6.) voitti viisi viimeisestä kuudesta kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Arminia Bielefeld(15.) voitti ainoastaan kaksi viimeisestä kahdeksasta vieraskamppailustaan häviten noista neljä matsia. Kotonaan neljän ottelun voittoputkessa oleva Sandhausen voittaa ottelun maalein 2-0.
    • LIIGA Kärpät - KalPa Kärpät/ 2.32 NordicBet Klo 18:30   Liigan pronssiottelu jossa Kärpät isännöi Kalpaa Oulun Raksilassa. Molemmilla tietty pettymys välierä sarjasta, kun Tappara tiputti KalPan 4-1 ja samoin otteluvoitoin Pelicans heitti Kärpät ulos. Uskon että molemmat ovat kummiskin toipunut tuosta pettymyksestä ja nyt pelataan siitä mitä jäljellä on saatavilla. Kärpät on omasta mielestä kokeneempi ja laadukkaampi joukkue ja uskoisin että Karhunen pelaa tämän viimeisen pelin. KalPa puolustaa hyvin joukkueena mutta hyökkäyspäässä tulos vastuu on ikävästi jäänyt vain ykköskentän varaan ja siinäkin kahdelle tietylle herralle (Kapanen,Mäenpää). Kärpät tulee ottamaan pronssimitalit kaulaan kokemuksen, laajuuden ja kotiyleisön turvin.
    • Kiinan GP Sprint Shootout PK: Charles Leclerc - Carlos Sainz | Charles Leclerc | 1.83 (bet365)   PK: George Russell - Lewis Hamilton | Lewis Hamilton | 2.25 (bet365)   PK: Daniel Ricciardo - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 1.75 (Veikkaus)   PK: Top 3 Sijoitus | Sergio Perez | 1.85 (Coolbet)
×
×
  • Create New...