Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 11.1 - HPK vs Lukko (Speedlimit) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

HPK HPK - Lukko Lukko

Vihjaaja: Speedlimit
Liiga: Jääkiekko, Liiga

Alkamisaika: 18:30

Vihjataanpas poikkeuksellisesti Liigaa. Tänään Hämeenlinnassa kohtaavat hyvää kautta pelaava Kerho sekä kriisistä toiseen seilaava Lukko. Ennen kauden alkua Lukko oli näistä joukkueista selkeästi korkeammalle rankattu, ja pelaajamateriaalin perusteella sen pitäisi edelleenkin olla vahvempi nippu. On kuitenkin selvää, että tässä vaiheessa kautta raumalaisten sarjasijoitus ei selity sattumalla - joukkue on ollut umpisurkea koko kauden. Heikkilä on kuitenkin saanut Lukon viisikkopuolustukseen jonkin verran järkeä, ja valmentajanvaihdoksen jälkeen Lukko onkin jäänyt pisteittä vain neljä kertaa (yht. 16 ottelua).

HPK on tällä hetkellä hyvässä iskussa: ennen niukkaa KalPa-tappiota se oli saalistanut neljä perättäistä voittoa. Hämeenlinnalaisilla on varmasti tähtäin playoffsien kotiedussa, mikä olisi erinomainen suoritus ottaen huomioon lähtökohdat. Kerho on tällä kaudella ollut poikkeuksellsien tasapeliherkkä joukkue. Korkeasta sarjasijoituksesta huolimatta joukkue on kerännyt vain 13 suoraa voittoa 37 ottelusta.

Joukkueiden keskinäiset kamppailut ovat olleet tasaisia: HPK on vienyt voitot 2-1, mutta pisteiden valossa Lukko on ollut parempi lukemin 5-4. Moni varmasti muistaa edellisen kohtaamisen, kun Lukko menetti 7-3 -johdon päätöserässä häviten lopulta 7-8. Tänään tuskin nähdään samanlaista ilotulitusta, sillä Heikkilän Lukko pelaa todella nihilististä vieraskiekkoa. Edellisestä ottelusta tuolla taktiikalla herui jatkoaikavoitto kärkijoukkue TPS:stä, vaikka raumalaiset olivat aikamoisessa mankelissa koko ottelun ajan. Pelin kuva tulee tänäänkin mitä luultavimmin olemaan se, että vastuu pelin viemisestä lankeaa kotijoukkueelle. Lukolla on kuitenkin pari kentällistä huippuyksilöitä, jotka pyrkivät rankaisemaan harvoistakin paikoista.

Erikoistilannepelaaminen menee lähtökohtaisesti vieraille. Myös maalivahtipeli on mielestäni paremmalla tolalla, mikäli Stepanek aloittaa. Vaikka kotijoukkue lähtee selkeänä suosikkina otteluun, näen vierailla olevan hieman yli 50% saumat napata pisteitä. Kokoonpanot ilmoitetaan vasta reilun tunnin päästä, mutta niissä tuskin on mitään yllättävää. Lukolta sivussa jatkavat pitkäaikaispotilaat Tukonen, Riikola sekä Claireaux. Lisäksi tuore hankinta Aki Kangasmäki on telakalla.


Valinta: Lukko (+1)
Kerroin: 2.06
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (110€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä + 10€ mobiilivedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

30ib2i8.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×