Jump to content

Recommended Posts

Championship, Englanti, KLO 14.00

Huddersfield - Leeds

Valinta: BTTS 

Kerroin: 2.00

  • Kyseessä kiimainen kärkikamppailu, jossa taistellaan tärkeistä pisteistä suoraan nousun ja pudotuspelipaikkojen kannalta. 
  • Ottelussa kohtaavat myös kaksi vahvaa hyökkäyspään joukkuetta. 
  • Huddersfield on tehnyt 13/14 kotiottelussaan maalin. Leeds puolestaan on tehnyt 10/14 vierasottelussaan maalin. 
  • Puolustaminen ei ole ollut kummankaan vahvuus ja kun tänään ei oikeasti riitä 0-0 nysväys, voivat puolustukset joutua koville. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi 0-1 Huddersfieldin vierasvoittoon ja toivon, että tänään näemme laadukkaampaa jalkapalloa. 

Tulosveikkaus: 1-2

 

Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin

  • Upvote 3
Link to post
Share on other sites

Valioliiga, Englanti, KLO 18.00

Leicester - Manchester United 

Valinta: O2.5 

Kerroin: 2.00

  • Leicester alkaa olla tosipaikan edessä. Sitä uhkaa kohta putoaminen, ellei pisteitä irtoa. 
  • Myös ManU:lla menee nyt heikosti. Se ei onnistunut voittamaan Hullia, vaan jäi maalittomaan tasuriin. 
  • Kumpikin osaa tehdä maaleja ja kummallakin ollut näissä kovissa peleissä vaikeuksia puolustaa. 
  • Kumpikin tarvitsee 3 pistettä ja tänään tasapeli olisi painajainen kumnallekin, joten bussia ei nähdä tänään parkissa. 
  • Uskon tässä ottelussa olevan kovan kamppailu  aineksia, vaikka kaksi alisuorittanutta joukkuetta kohtaavatkin. 

Tulosveikkaus: 2-1

 

Kohde menee oikein, kun ottelussa tehdään ainakin 3 maalia 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Primeira Liga, Portugali, KLO 18.00

Arouca - Setubal 

Valinta: Arouca 

Kerroin: 2.20

  • Kyseessä on erittäin tasainen ottelu, mutta Setubal on ollut todella kehno vierasjoukkue, enkä usko sen liidon voivan jatkua ikuisesti. 
  • Arouca on keskitasoa kotijoukkueena, mutta usein siltä näkee todella hyviä suorituksia kotinurmella. 
  • Arouca tarvitsee ehdottomasti tänään pisteet, sillä sen tavoitteena on olla sarjassa TOP8 joukossa ja tavoite alkaa pikkuhiljaa karata, ellei voittoa irtoa. 
  • Näiden joukkueiden kohtaamisissa kotijoukkue on hallinnut suvereenisti. 9:stä edellisestä kohtaamisesta kotijoukkue on voittanut 8, eikä vierasjoukkue ainuttakaan. 

Tulosveikkaus: 1-0

 

Kohde menee oikein, kun Arouca voittaa ottelun 

  • Upvote 2
Link to post
Share on other sites

Espanja LaLiga Jalkapallo

Gijon - Alaves

Alaves dnb @2,65 Paf

Klo 17:15

 

Mielestäni kohteessa on vähän ylikertoimen makua kun kotijoukkue Gijon yrittää katkaista 7 ottelun voitotonta putkea, mutta en usko että se katkeaa vielä tänään. Gijon taistelee putoamista vastaan mutta kausi on ollut vaikea kun kotonakaan otteluista ei tahdo pisteitä tulla. Viimeisin voitto on tullut joulukuussa häntäpään kamppailussa Osasunaa vastaan. Nousijajoukkue Alaves on pelannut hyvin ja varmasti kauden tavoite oli pysyä maansa pääsarjassa, joka näillä peliesityksillä tulee toteutumaan. Alves on pelannut paljon viime aikoina tasapelejä jonka takia otin pienellä varmistuksella tasapelissä kohde tulee voidiksi. Alves pelasi mm. Atletico Madridia vastaan pirteästi ja oli vähällä ottaa kolme pistettä pelistä mutta viimeistely ei onnistunut pelissä. Alavesin pelit ovat olleet vähämaalisia kun joukkue on onnistunut heiluttamaan maaliverkkoa vain 17 kertaa mutta puolustus on onnistunut kun päästettyjä maaleja on 20, eli 1 maali/peliä kohden. Päivän pelistä uskon että on tulossa vähämaalinen ja kun Alaves onnistuisi tänään hyökkäyspäässä niin puolustus hoitaisi homman kotiin muuten.

Kohde menee oikein kun Alaves voittaa ottelun, tasapelissä panos palautetaan.

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Oklahoma City Thunder - Portland Trail Blazers

Vihje: Oklahoma City Thunder -4.5

Kerroin: 1.94

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 22:00

- Oklahoma City Thunder on voittanut 8 viimeisestä kymmenestä kotipelistään ja on pelannut hyvää korista kun taas Portland Trail Blazers on voittanut 3 viimeisestä kymmenestä vieraspelistään.

- Enes Karter on kotijoukkueelta sivussa mutta silti Oklahoma City Thunder kotonaan on erittäin paha voitettava, varsinkin kun Portlandin puolustus on yksi sarjan heikoimmista ja muutenkin he ovat viime peleissä antaneet aivan liikaa aikaa ja tilaa vastustajilleen heittää kolmosia, erittäin merkittävä tekijä illan ottelussa tulee olemaan reboundit, Portland Trail Blazers on nimittäin sarjan yksi huonoimmista rebound joukkueista joka kyllä kertoo jo aika paljon.

- Oklahoma City Thunder on vain yksinkertaisesti parempi joukkue ja se on pelannut kotonaan hyvin kun taas Portland Trail Blazers ei ole kovinkaan kummoisesti pelannut ja vieraissa heillä ei yksinkertaisesti vain peli kulje niin hyvin.

Viimeiset 10 vihjettä atm: VVVVOOVVVO

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 19

Washington-Los Angeles

Kohde: Maalintekijä Alex Ovetchkin

Kerroin: @2.33

Vedonvälittäjä: Unibet

Ovetchkin ei tehnyt eilispelissä maalia. Edellisistä viidestä ottelusta kolmessa osunut Ovetchkin on Washingtonin huiman kotivireen ansiosta vahva maalintekijäkandidaatti. Washington tekee kotonaan tällä hetkellä huimia määriä maaleja ja uskon Ovetchkinin osuvan tänään. 

 

Tulosveikkaus: 5-2

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL

KLO 20

Montreal-Edmonton

Kohde: Maalintekijä Patrick Maroon

Kerroin: @3.65

Vedonvälittäjä: Unibet

Maroon ei ole hetkeen onnistunut maalinteossa. Edmontonin ykkösketjussa pelaava Maroon on kookas pelaaja ja pelaa Edmontonissa myös ylivoimaa.

Uskon Edmontonin tekevän tänään reilusti maaleja eilen kovan pelin pelannutta Habs-laumaa vastaan. 

Veikkaan 18 maalia tällä kaudella mättäneen Maroonin onnistuvan maalinteossa tänään Montrealia vastaan.

Tulosveikkaus: 3-4

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

NHL

KLO 21

Rangers-Flames

Kohde: Maalintekijä Michael Grabner

Kerroin: @3.55

Vedonvälittäjä: Unibet

Michael Grabner pelaa maalirikasta kautta ja on tehnyt tähän saakka 22 osumaa. 

Ei osunut edellispelissä Buffaloa vastaan, mutta edellisessä kotipelissä, maalein 4-6 päättyneessä ottelussa Columbusta vastaan teki maalin ja pelasi muutenkin vahvan kamppailun.

Uskon Grabnerin osuvan jälleen, kun vastassa on ennakkoon heikompi joukkue, Calgary.

Tulosveikkaus: 4-2

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Serie A, Italia, KLO 21.45

Juventus - Inter 

Valinta: Inter +0.5 

Kerroin: 2.35

  • Mielestäni Juventuksella ollut hieman epävarmaa pelaamista sen otteluissa, vaikka voittoja on kiitettävästi tullutkin. Etenkään nämä kärkiottelut eivät ole olleet Juvelle itsestäänselvyyksiä. 
  • Inter otti jo aiemmin tällä kaudella Juventuksesta arvokkaan päänahan ja osoitti sillä, että Juventus on täysin voitettavissa. 
  • Inter on tällä hetkellä Serie A:n kuumin joukkue. Se on 10:stä edellisestä ottelustaan 8 ja niissä se on kohdannut kuitenkin useita kovia joukkueita. 
  • Aiemmin Interin maalinteosta vastasi lähes yksinomaan Icardi. Nyt sen 10:n edellisen liigamaalin tekijät ovat jakautuneet kuudelle eri pelaajalle. Toki Icardi on edelleen kuuma pelaaja, mutta nyt sieltä löytyy muitakin, jotka maalin kykenevät tekemään. 
  • Inter on pelannut hyvin kärkiottelunsa ja 7:stä TOP8 joukkueita vastaan pelatusta ottelusta se on ottanut 10 pistettä, mikä tarkoittaa 1,43 pistettä/ottelu. 
  • Juventus on ollut tällä kaudella niin paljon epävarmempi kuin aiempina kausina ja kun ottaa huomioon Interin tämänhetkisen vireen, uskon Interillä olevan täydet mahdollisuudet kaivaa tästä tasapelikin. Erittäin kiimainen Pohjois-Italian derby tulossa joka tapauksessa. 

Tulosveikkaus: 1-1

 

Kohde menee oikein, kun Inter ei häviä

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...