Jump to content

Recommended Posts

SaiPa SaiPa - Lukko Lukko

 

Jääkiekon SM-Liigaa. Ottelu alkaa klo 18.30.

 

Pelivalinnat: Lukko (1X2) sekä ML

Kerroin: 2,70/2,08

Vedonlyöntitoimisto: Expekt/Unibet

 

Lappeenrannassa pelataan todellinen kuuden pisteen ottelu, kun sarjajumbo isännöi koko kauden rämpinyttä raumalaisjoukkuetta. Ottelussa on huikeat panokset, sillä joukkueet ovat sarjataulukossa pisteen päässä toisistaan. Lukko heitti tavallaan pyyhkeen kehään jo aiemmin, kun se päästi ykkössentterinsä Gagnonin Sveitsin liigaan. Tämän jälkeen joukkue on kuitenkin piristynyt, sillä se on napannut vaikeista otteluista kovia päänahkoja; ensin kaatui TPS vieraissa, sitten Tappara kotona ja viimeisimpänä HIFK Nordiksella. Tähän väliin mahtui niukka vierastappio JYPille.

SaiPa lähtee otteluun voittopeli alla, sillä se onnistui yllättämään Pelicansin vieraskentällä. Tätä edelsi kuitenkin surkea kotipeli samaista joukkuetta vastaan, ja siinä tuli 4-6 takkiin. Tuossa pelissä joukkueen puolustus oli aivan järkyttävällä tasolla, ja vain Pelicansin hölmöilyt pitivät pelin näennäisen tasaisena. Lappeenrantalaisten ongelma on puolustuspelaaminen: loukkaantumisten takia joukkueelta ei löydy Liiga-tasolle pätevää kuusikkoa puolustajia, jotka osaisivat hoitaa perusasiat. Tähänkin otteluun lähdettäessä sivussa ovat mitä todennäköisimmin Maalahti, Taipalus sekä Carson, joita ei pystytä millään korvaamaan. Kun hyökkäyksessäkään ei löydy samantasoisia viimeistelijöitä kuin edellisillä kausilla, ei joukkueen sarjasijoitus varsinaisesti yllätä.

Lukko on näistä joukkueista selkeästi potentiaalisempi, ja vaikka sen peliesitykset ovat olleet heikkoja, on viime aikoina näkynyt jo valoa tunnelin päässä. En näe tässä ottelussa aivan normaalin veroista kotietua, sillä Lukolla on ollut useita päiviä aikaa valmistautua ja koska ottelu on klassinen "kuuden pisteen ottelu". Kotijoukkue tulee luultavasti ottamaan hallinnan, kun taas Lukko pyrkii tiiviillä puolustuspelillä pitämään kotijoukkueen poissa maalintekopaikoilta ja iskemään vastahyökkäyksistä. Lukko on erikoistilanteissa selkeästi parempi, sillä joukkueesta löytyy todella kovia maalintekijöitä niin pakistosta kuin hyökkäyksestäkin. Myös maalivahtipeli menee mielestäni niukasti vieraille.

Ottelu on hyvin lähellä tasabookkia, joten vieraiden kertoimet maistuvat. SaiPa on voittanut 22 kotipelistään vain seitsemän, ja uskoisin, että vaikeaa tulee olemaan Lukkoakin vastaan.

 

tulos: 1-4

 

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga

Kookoo - TPS

Pelivalinta: TPS @1.87 (Expekt)

  • TPS kärsi viikonloppuna nöyryyttävän 1-5 tappion Jypille, uskon että tähän otteluun he tulevat heti nälkäisenä
  • Kookoon kausi alkoi hyvin, mutta heikohko materiaali alkoi näkyä kauden mentyä eteenpäin
  • Kookoo on 16 viime ottelusta voittanut ainoastaan 4
  • TPS on voittanut 15 viime ottelustaan 10
  • Keskinäiset ottelut ovat tällä kaudella menneet kaikki TPS:lle murskalukemin
  • Kookoolla on peräti 5 parasta veskaria ulkona kokoonpanosta! 
  • Ottelussa Kookoon maalissa aloittanee Markus Ruusu 3 liigaottelun kokemuksella (nollasi tosin IFK:n vastaavassa tilanteessa aikaisemmin)
  • TPS on joukkueena paljon laadukkaampi ja uskon heidän voittavan usealla maalilla kokoonpanomurheista kärsivän Kookoon

TPS:n kertoimet ovatkin romahtaneet monessa paikassa, mutta Expektilta saa vielä tuon @1.87. Sanotaan tähän sellainen @1.75 kerroinraja, sitä alemmaksi ei kannata mennä. TPS menee myös pienillä tasotuksilla koikeiluun, @2.40 maistuu -1.5 tasoitukselle. Kannattaa iskeä kiinni tähän ennen kuin kertoimet romahtavat ;) 

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Brooklyn Nets - Washington Wizards

Vihje: Yli 220,5 Pistettä

Kerroin: 1.90

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 02:30

- Brooklyn Nets on keskimäärin tehnyt 97 pistettä viimeiseen viiteen peliin kun taas Washington Wizards on keskimäärin tehnyt 116 pistettä viimeiseen viiteen peliin.

- Brooklyn Nets pelaa liigan nopea tempoisinta koripalloa ja tulevat tähän peliin juuri yöllä hävittyään Hornetsille vieraissa, Wizards puolestaan hävisi Cavaliersille jatkoajan jälkeen kotonaan kovassa kamppailussa joten sanomattakin on selvää että molemmilla jalat painavat jonkun verran, Netsin back to back peli + Wizardsin kova viime aikainen otteluohjelma ja jatkoajalle venynyt kova koitos Cavaliersiä vastaan.

- Brooklyn Netsillä on yksi liigan huonoimmista saatika huonoin puolustus ja vastassa on hyvän hyökkäyksen omaava Wizards jolla tuskin on vaikeuksia laittaa palloa koriin tuota puolustusta vastaan.

- Kuitenkin molemmilla joukkueilla jalat painavat joten pelaaminen ja etenkin puolustaminen on lepsumpaa ja huonompaa vielä entisestään. Molemmat joukkueet pelaavat usein over painoitteisia pelejä ja tässä pelissä niin moni asia puoltaa overia.

Viimeiset 10 vihjettä atm: VVOOVVVOOV

Link to post
Share on other sites

Venäjä:VHL jääkiekko klo.17:30

Almetyevsk  Almetyevsk - Izhevsk   Izhevsk

Almetyevsk AH -1.5 @2.72 Pinnacle 

Huonojakso menossa ja roi kääntyy alas,kuin lehmänhäntä,mutta yrittää täytyy.

VHL kiekosta koitan kotijoukkueen voittoa tasotuksella.Runkosarja lähenee päätöstään,kun Almetyevskilla on viisi ottelua jäljellä ja Izhevskilla neljä.Almetyevsk on viivanpäällä,muttei vielä turvassa ja siksi nyt olisi tärkeää ottaa runkosarjan viimeisestä kotimatsista voitto ja tärkeät pisteet.Izhevsk on juuri viivanalla ja tämä on sille runkosarjan viimeinen vierasottelu.Panosta ja motivaatoita on siis molemmilla.Izhevski,jos ja kun tämän häviää niin se joutuu laittaa kaikkipeliin kolmeen viimeiseen runkosarjan kotiotteluun ja siltikään jatkopelit ei ole vielä varmat.Almetyevsk varmasti haluu päättää runkosarjan viimeisen kotiottelun voittoon,eikä jättää playoff paikkaa jäljellä oleviin neljän vierasmatsin varaan,koska vieraissa ei ole koskaan helppoo.Nähdään todennäköisesti tarkkaapeliä ja vähämaalinenottelu ja veikkaan lopputulosta tyyliin 2,3,4-0,1,2.Vaikeaa on Izhevskilla vierailut ollu Almetyevskia vastaan ja toivotaan,että sama trendi jatkuu tänäänkin.

v.2017 palautus (vihjeitä 36kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 80%  (päivitetty 8.2)

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Hamilton A. Anthony Hamilton - Mark Allen Allen M.

 

Snookeria, World Grand Prix'n avauskierroksen ottelu. Matsi alkaa aikaisintaan klo 16.30.

 

Pelivalinta: Allen -1,5

Kerroin: 1,98

Vedonlyöntitoimisto: ComeOn

 

Hamilton voitti juuri pari päivää sitten sensaatiomaisesti ensimmäisen ranking-turnauksensa Saksassa. Tuo voitto oli erittäin tunteikas vuosikausia touria kiertäneelle veteraanille. Vaikka Hamilton on varmasti pyrkinyt siirtämään keskittymisen täysin tähän turnaukseen, on helppo kuvitella, että ajatukset eivät ole vielä aivan siirtyneet sunnuntain juhlista tähän päivään. Hamilton on tourilla aika lailla keskivertopelaaja; ei häikäise, mutta on toisaalta melko hyvä break builder ja pelaa kohtuullisesti safetya.

Allen koki pettymyksen viime viikolla, kun German masters loppui hänen osaltaan lyhyeen. Allen on kuitenkin huippupelaaja, ja tälläkin hetkellä hänen sijoituksensa on tukevasti top-16:ssa. Näitä pelaajia vertaillessa Allenin kyky pussittaa pitkiä palloja erottuu selvästi edukseen. Hamiltonin safetyn on siis oltava huippuluokkaa, mikäli hän meinaa voittaa.

Mielestäni Allen on selkeä suosikki otteluun lähdettäessä. Kertoimet ovat maltilliset johtuen Hamiltonin menestyksestä Saksassa. Perusasetelmaa se ei kuitenkaan muuta: tasoeroa löytyy paljon, joten normaalisuorituksella Allen menee tästä jatkoon. Uskon Hamiltonin olevan vielä voittotunnelmissa, kun taas Allenille tämä on tärkeä matsi, jonka hän haluaa ehdottomasti voittaa selkein luvuin. Pelataan suosikkia pienellä tasoituksella, kun kerroin on näinkin korkea.

 

tulos: 0-4

 

Link to post
Share on other sites

Ligue 1, Ranska, KLO 20.00

Angers - Rennes

Valinta: BTTS 

Kerroin: 2.10

  • Rennes on puolustanut todella heikosti vieraissa. 70% sen päästetyistä maaleista on päästetty vieraissa, eikä se ole pelannut vieraissa vielä ainuttakaan nollapeliä. 
  • Angers on muuten vain puolustanut heikosti. Angersin edellinen nollapeli on marraskuun alusta, eikä niitä nollapelejä ole Angersilla liikaa. 
  • Kumpikin joukkue pelaa melko hyökkäävällä pelityylillä ja esim Angers laukoo keskimäärin viidenneksi eniten koko sarjassa. Peli on todennäköisesti nopeatempoista kun kaksi hyökkäävää joukkuetta kohtaavat ja silloin syntyy maaleja. 
  • Angers on onnistunut hyvin hyökkäyspäässä, mutta ongelma on ollut puolustaminen. Ainakaan viikonloppuna siinä ei näkynyt muutosta, kun se hävisi Toulouselle vieraissa 4-0. Kotona sillä on kuitenkin aina mahdollisuus voittaa ja pisteitä tarvitaan. 

Tulosveikkaus: 1-1

 

Kohde menee oikein, kun molemmat tekevät maalin 

Link to post
Share on other sites

Copa del Rey, Espanja, KLO 22.00

Alaves - Celta Vigo

Valinta: Celta Vigo +0.0

Kerroin: 1.93 (Marathonbet) 

  • Celta Vigo on pelannut loistavaa jalkapalloa tällä kaudella. Sarjassa, Eurooppa liigassa sekä kansallisessa Cupissa kulkee. Cupissa se on raivannut tieltään mm. Valencian ja Real Madridin ja edessä vain yksi askel suureen finaaliin. 
  • Finaalipaikka olisi kummallekin todella tärkeä, mutta uskon Celtan olevan siihen vielä potentiaalisempi. Realin kaataminen antoi heille uskoa, että he pystyvät mihin vain, ehkä jopa koko turnauksen voittoon. 
  • Ensimmäinen osaottelu oli tylsä 0-0 nysväys, mutta uskon tänään nähtävän aivan erilainen ottelu. Celta on saanut valmistautua otteluun hyvin, sillä sen viikonlopun ottelu Real Madridia vastaan siirrettiin ja joukkue sai levätä. Alaves puolestaan pelasi tiukan ja tärkeän ottelun Gijonia vastaan. 
  • Uskon, että Celtan vievän tänään laadukkaamman joukkueen, valmistautumis- ja psyykkisen edun ansiosta. 

Tulosveikkaus: 1-2

 

Kohde menee oikein, kun Celta Vigo voittaa ottelun. Panos palautetaan, kun ottelu päättyy tasan. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Serie A

Bologna - Milan

Alle 2.5 maalia, @1.72 Unibet

Klo  21:45

 

 

Milan on ollut pettymys. Seitsemään viime peliin joukkue on voittanut kerran, vaikka vastassa on ollut mm. Udinese, Sampdoria, ja Atalanta jotka tuolla materiaalilla olisi pitänyt Cagliarin lisäksi voittaa. Se tekee todella vähän maaleja, 22 otteluun 9 peliä joissa on tullut 0-1 maalia. Myös Bolognan peleissä on nähty kuusi alle 1.5 maalin peliä. Bologna tekee kotipeleissään yleensä 0-2 maalia, tänään realistinen määrä on 0-1. Milanilla sivussa paljon tärkeitä miehiä. Tärkeä keskikenttäpelaaja Ricardo Montolivo, teholaituri Bonaventura ja avauksen laitapakki De Sciglio ovat sivussa.

 

Uskon että Milan yrittää hallita mutta huono vire jatkuu ja Bologna kestää ja nappaa tasurin tai voittaa. Tulosveikkaus: 1-0

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

Indiana Pacers  - Cleveland Cavaliers

Vihje: Indiana Pacers +4.5

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 02:00

- Indiana Pacers on voittanut 9 viimeisestä kymmenestä kotipelistään kun taas Cleveland Cavaliers on voittanut 5 viimeisestä kymmenestä vieraspelistään.

- Indiana Pacers on tällä hetkellä hyvässä lennossa ja he ovatkin hienosti kivunneet ylemmäksi sarjataulukossa viime aikoina, kertoimien puolesta monille on varmaan tullut luulo että haha Pacers muka hyvä joukkue, kunhan vain tuurilla ovat voittaneet pari viime peliä paskoja ja nousseet hetkeksi sarjataulukossa mutta Cavaliers raiskaa 40 pisteen voiton, näin ei kuitenkaan ole vaan Pacers on itäisen konferenssin puolelta oikeinkin mukiin menevä jengi joka tekee kovasti duunia. Cavaliers on ollut pienoisessa slumpissa ja ovat siellä nähdäkseni edelleen vaikka he hienosti vieraissa nappasivatkin jatkoajalla voiton Wizardsista, voiton joka varmasti oli helpottava. Cavaliers on tottakai materiaaliltaan Pacersia edellä mutta mielestäni Pacers on pelannut oikeinkin hyvin viime aikoina ja Cavaliers puolestaan noh ihan ok muttei niinkuin Mestarin kuuluisi.

- Indiana Pacers on ollut kova kotijoukkue viime peleissään ja Cavaliersillä ei ole kummoisesti kulkenut vieraissa, myös keskinäisissä kotonaan Pacers on ollut erittäin vahva Cavaliersiä vastaan.

- Indiana Pacers on nähdäkseni paremmassa vireessä ja varmasti syttyvät tähän matsiin kotiyleisön voimin, Cavaliersillä rasittava mutta helpottava peli takana Wizardsia vastaan, Pacers mielestäni paremmassa vireessä joten +4.5 pistettä eteen näin tasaisessa matsissa on vain liikaa. Hyvän puolustuksen ja kotiyleisön tuen turvin Pacers joko voittaa ottelun tai ainakin pitää sen erittäin tasaisena yöllä. Pelionnea

Viimeiset 10 vihjettä atm: VVOOVVVOOV

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Ahl. Wilkes barre-St John's ice caps. Kohteeseen 1 kerroin betsafe 1.86 ja bet365 1.76

Betsafe antaa tähän kohteeseen hyvän kertoimen. Viidestä viime pelistä St John's on voittanut juuri wilkes Barren vieraissa . Tämä on minusta hyvä. Joukkueilla on mieletön ero .Wilkes-Barre on ehkä Ahl n laadukkain joukkue. Ja se että hävisivät vähän aikaa St John's ille antaa kotijoukkueelle sopivan muistutuksen asenteesta .tähän nyt voisi tarinoida taas kaikkea tilasto jargoniin yms . Mutta tän parempaa hakua ns varmaa kohdetta ei mielestäni ole tänään kiekon puolesta tarjolla. Se on sitten eri asia miten käy. Mutta itse panostanut kunnolla tähän.  

Scranton - St. John's IceCaps

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
×
×
  • Create New...