Jump to content

Recommended Posts

Venäjä:VHL jääkiekko klo.15:30

Orsk  Orsk - Mechel Chelyabinsk   Mechel Chelyabinsk

Mechel Chelyabinsk @2.70 Pinnacle

Molemmilla kolmeottelua jäljellä.Orskilla viimeinen runkosarjakotiottelu ja sillä ei ole tässä mitään panosta.Orsk hävisi edellisensä rumasti penzalle 7-3 ja menetti häviön myötä jatkopelit.Chellyabinski on juuri viimeisellä playoff paikalla ja sillä on kolme vieraspelii vielä jäljellä.Nyt puoltaa kyl motivaatiot vieraita,sillä Chelyabinskin takana on tyrkyllä jatkopeleihin porukkaa.Chelyabinskille olisi nyt tarjolla tärkeät kolme pistettä,koska Orskin motivaatiot voi kyllä kyseenalaistaa ja onko sillä enään pelihaluja,koska playoff paikka on mennyt.Viimeinen kotipeli kylläkin voi antaa ylimääräistä latausta.Kyllähän tästä nyt on lähdettävä vierasvoitosta liikkeelle,koska Chelyabinskilla on kovemmat panokset pelissä.Orskin mielialat on varmasti huonot Penza tappion jälkeen,Haluaako Orsk kiusata vieraita on sitten kysymysmerkki.

v.2017 palautus (vihjeitä 46kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 126%  (päivitetty 13.2)

 

Link to post
Share on other sites

LIIGA: KooKoo- Sport klo. 18:30


Sport @2,08 Unibet


2 ex-mestis verivihollista kohtaa toisensa, joista Kookoolla ei enää oikein minkäänlaisia mahkuja pleijareihin. Sport taistelee säilyttääkseen pudotuspelipaikan ja hiillostaa HIFKin peräsimessä. Kookoon pelaajat ei vain yksinkertaisesti riitä kaatamaan nälkäistä kotkaa joka ottaa helpot pisteet tänään kouvolasta. Sportin viimeaikaisesta vireestä kertoo mm. 2 pistettä Tapparasta, Ässiltä 6 pinnaa yhteen viikonloppuun, ja pelicansilta täydet 3 viime perjantaina. Perjantaina vahvuuteen liittynyt Vauhkonen tykitti heti ensimmäiseen 10 minuuttiin 2 pistettä ja tänään varmasti aiheuttaa pahennusta kookoo kannattajien pään sisällä. Sportilla mielestäni jopa liian suuri kerroin. 

Tulosveikkaus 0,1-4,5

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko NHL

Pittsburgh Penguins - Vancouver Canucks

Vihje: Pittsburgh Penguins

Kerroin: 1,67

Vedonlyöntitoimisto: Comeon

Alkamisaika: 02:00

- Itäisen konferenssin 2. Pittsburgh Penguins on voittanut 8 viimeisestä kymmenestä kotipelistään kun taas läntisen konferenssin 10. Vancouver Canucks on voittanut 3 viimeisestä kymmenestä vieraspelistään.

- Penguins on viime aikoina pelannut todella hyvin kotona kun taas Vancouver Canucks on pelannut heikosti vieraissa, yhtä kaikki Canucks on pelannut nousujohteista ja ihan ok peliä mutta se ei kovaa Penguinsia vastaa valitettavasti riitä.

- Pittsburgh Penguins on erittäin kova kotijoukkue ja Vancouverilla on ollut vaikeuksia vieraissa pelatessa. Penguins on atm paljon kovemmassa vireessä kuin Canucks ja onhan se sanomattakin selvää että Penguins on materiaaliltaan paljon kovempi joukkue. löytyy Crosbyä, Malkinia, Kesseliä ja vaikka mitä kovan luokan nimiä, jotka varmasti saavat tehtyä tuhoja Vancouverin heikkoa puolustusta vastaan. Penguins on kova joukkue etenkin kotona eikä sitä tule yöllä huonosti vieraissa pelannut Vancouver yllättämään.

Penguinsilta Hagelin,Rust ja Sheary pois Murray luultavasti aloittaa maalilla

Canucksilta Baertschi.Dorsett, Gudbranson, Rodin ja myös mahdollisesti Horvat. Miller luultavasti aloittaa maalilla

Link to post
Share on other sites

Unkari:MOL Liga jääkiekko klo.20:00

MAC Budapest  Mac Budabest - Fehervari Titanok   Fehervari Titanok

 Mac Budabest o4.5 @2.04 Unibet

Unkarin MOL ligan puolivälierät alkaa ja tänään pelataan 1.osaottelut.

Mac Budabest tuli runkosarjassa toiseksi ja lähtee tähän ottelupariin selkeänä suosikkina.Mac hävisi runkosarjassa kotonaan ainoastaan kaksi kertaa varsinaisella,eli kyseessä on varsin mainio kotijoukkue.Titanok sijoittui runkosarjassa kahdeksanneksi ja voitti 20 käymästä vieraspelistään vain neljä.Mac Budabest on kieltämättä selvästi laadukkaampi ryhmä kuin Fehervari Titanok.Budabest on kaikenkaikkiiaan kohdannut Fehevarin yhdeksän kertaan kotonaan ja kerran voitto lipsahtanu Fehervarille.Budabest teki eniten maaleja runkosarjassa ja ei edes Unkarin paras jengi DVTK pystynyt samaan,vaikkei paljoa jäänyt.Mac Budabest lisäksi voitti DVTK:n kotonaan 6-3.Uskoisin Budabestin haluavan pitää kotiedun itsellään ja kukapa ei haluaisi ja saada loistavanalun tälle otteluparille.Tämähän nyt tietysti joko menee tiukolle tai sit repee jo hetialussa,mutta uskoisin Mac Budabestin molottavan heti alusta kovalla vauhdilla ja näissähän saatetaan sit paritkin häkit tehdä tyhjiin,jos ero on 1-2 maalia 3.erän lopussa.

v.2017 palautus (vihjeitä 49kpl): Tammikuu 112% Helmikuu 123%  (päivitetty 14.2)

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Mestarienliiga

Benfica - Dortmund

Vihje: Dortmund

Kerroin: 2,37

Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet

Alkamisaika: 21:45

Mestarienliigan playoffien ensimmäiset osa ottelut pyörähtävät kohta käyntiin joten lyhyesti vain.

- Dortmund peilasi jo Mestarien liigaan kun se hävisi viikonloppuna Darmstadtille bundesligassa. Dortmund on pelannut hyvin ailahtelevasti mutta kun kaikki on ollut kohdallaan niin joukkue on pelannut erittäin hyvää futista ja todistanut pärjäävänsä isojakin joukkueita vastaan.

- Benfica on pelannut primeira liigassa hyvän kauden ja on totutusti sarjan kärkipäässä, kuitenkaan europeleistä isompia joukkueita vastaan joukkue ei ole kovinkaan hyvin esiintynyt eikä hirveästi ole joukkueellakaan kokemusta niistä.

- Dortmund on pelannut paremmin ja esiintynyt edukseen kovia joukkueita vastaan europeleissäkin, Dortmund on miehistöltään laajempi ja vahvempi ja uskon että he tässä tasaisessa pelissä nappaavat voiton vieraissa.

Link to post
Share on other sites

Ottaway -Buffalo nhl Kohteeseen 1 kerro in 2.05

Tämä kirjoittelu tänne on alkanut olemaan mielenkiintoista.  Monet kohteet on itsellä osunut ja aktiivinen isesti seuraan pelejä tv sä . Mutta kun tänne laitan vihjeen niin viime aikoina on tullut aivan ihme tuloksia joita on ollut käsittämätöntä seurata. Ajattelin että sepustukset riittää mutta kun en suostu olemaan taikauskoinen. 

Vaikka Buffalo  otti vieraissa Toronton niin eli ei vakuuttanut ollenkaan . Ekan erän jälkeen Toronto vei peliä mutta nyt sitä ei palkittu heille. 

Ottawa on nykyisen valmentajan kanssa  ihon saanut kuriin epätasaista suorittamista kuriin . Ja itselläni on kohteet aika hyvin pitänyt oma pää ei ole soinut ja maalinteko on riittänyt. Sinänsä kovassa ottelu tahdissa tulee kaikille pelejä jossa oma pää soi paljon. Mutta näin tasaisesti ottawa ei ole pelannut vuosiin. 

Buffalo lla otteluruuhkaa on ollut enemmän ja on todella erikoista jos aikovat pisteet tänään kaipaa.  Mielestäni 2.05 kerroin on helvetin hyvä

Link to post
Share on other sites

Edmonton -Arizona nhl Kohteeseen 1 ja kerroin 1.75 bet365 

Aritzona on saanut pelinsä kuntoon ja eivät ainakaan kotona enää ole alkukauden tapaan heitto pussi.  DomiN palaaminen kokoonpanossa on saanut lisää virtaa hyökkäykseen . Materiaali on kumminkin aika ohkaiseen ja se ei avain pelaajien loukkaantumisia kestä. 

Mutta otteluruuhkaa on nyt kovempi kuin koti joukkueella. Ja eilinen vieraspeli ei sitä helpota . Kyllä edmonttonin tänään väsyneeltä  joukkueelta pitäisi voitto poimia. Vaikka kokoon panosta 4 pelaajaa on poissa niin silti kotijoukkueelle materiaali on parempi. Vaihtooikeus on tärkeä koska saaarjavat peluuttaa heidän huippu kenttää Connor mcdavid in johdolla  haluamaansa kojooti kenttää vastaan.  Edmontonilla on ollut sysi paska vaihe . 5 pelistä voittoja on tullut vain yksi . Mutta kun katsoo niin ne on tullut tiukassa ottelu tahdissa . Sarjassa pieni Suvanto vaihe maksaa nopeasti hintaa. Vielä edellinen peli 1-5 Chigago vastaan . Joten tänään nähdään todella latautunut joukkue. Itse uskon että Edmonton ei joukkueena kumminkaan ole niin huono mitä tulokset näyttävät. Ja pieni tauko on tehnyt hyvää. Varsinkin Connor kuormittaa paljon ja paineita on aika paljon ladattu hänen harteille. Myös loukkaantumiset saattavat vaikuttaa paljon. Tarkoitan että monet pelaajista pelaa vammojen kanssa mikä väkisin vaikuttaa peliin. Nyt kumminkin 9 päivässä on ollut vain yksi ottelu ja luulisi senkin puolen olevan kunnossa.  

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...