Jump to content

Recommended Posts

Sveitsi NLB, playoff

102129.png Olten - Rapperswil klo 21:00 Rapperswil-Jona Lakers logo.png

Veto: Rapperswil -1.5 @3.05 (Marathonbet)

Sveitsin kakkosliigan pudotuspelikamppailu, jossa iskevät vastaan runkosarjan neljäs (Olten) ja viides (Rapperswil). Runkosarjan sijoitusten perusteella olisi voinut odottaa tasaista paria, mutta Rapperswil johtaa sarjaa 3-0 ja sillä on tänään mahdollisuus laittaa Oltenin pojat pitkälle hiihtolomalle. Rapperswil on Oltenille melkoinen peikko, sillä joukkueet ovat kohdanneet toisensa tälllä kaudella seitsemän kertaa ja Rapperswil johtaa voitoin 6-1 maalierolla 26-14. Viisi kuudesta Rapperswilin voitosta on tullut yli 1.5 maalilla. Luulen, että Oltenin usko jatkopaikkaan on jo mennyt (vaatisi neljää peräkkäistä voittoa) ja Rapperswil ottaa helpohkon voiton väh. kahdella maalin erolla.

Lopputulos: 3-0, hyi...

  • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

Wolverhampton - Birmingham

Kaksi kuntopuntarin lähes heikointa joukkuetta kohtaa perjantai-iltana. Wolwes on onnistunut ottamaan muutaman tärkeän kotivoiton viimeiseen 5 kotipeliin ja tänään olisi loistava sauma kovassa loukkaantumis sumassa olevan Birninghamin kustannuksella. Birninghamilta puuttuu kaksi parasta maalintekijää  Jutkiewicz sekä Donaldson ja näiden poissaollessa ei paljon maaliverkkoja heiluttavia korvaajia löydy. Viimeiseen 5 vieraspeliin Birningham on myös päästänyt 4 pelissä vähintään 2 maalia ja pisteitä on kertynyt vain 1.  Wolvesilla ei avauskokoonpanon miehistä puutu ketään, joten heidän pitäisi pystyä lähtemään tähän tärkeään peliin ykkösmiehistöllään. Wolwesin puolustuksen pitäisi pystyä nollaamaan Birninghamin kakkoshyökkääjät, joten ainut kysymysmerkki on, kuinka hyvin maalinteko onnistuu, sillä maaleilla Wolves ei ole tottunut juhlimaan. Nyt olisi kuitenkin tärkää ottaa pisteet, sillä putoamisviiva lähestyy kovaa vauhtia ja tähän peliin varmasti löytyy täysi motivaatio ja perjantainen ottelu varmasti houkuttelee yleisöä myös kotijoukkueen tueksi. Näiden kahden viimeisestä 5 pelistä kaikki ovat päättyneet alle 2.5 maa

Vetovihje: Wolverhampton - Birningham, 1 (1.91) ja pienemmällä panostuksella -1 (2.50), mutta Wolvesin maalinteon ongelmien takia suoraa voittoa suositaan. Peliin voi myös laittaa alle 2.5 (1.73) maalin vetoa tai jopa alle 2 (2.31), sillä viimeiseen 5 peliin jokainen keskenäinen peli on jäänyt alle 2.5 ja tämän päivän hyökkääjien puuttuminen sekä molempien huono maalinteko antaa hyvää tukea vedoille.

Tulosveikkaus: 1-0, 2-0

Lopputulos 1-2, ei mennyt ihan putkeen aloitus täälä, mutta tätähän vedonlyönti on. Parannetaan jatkossa.

Link to post
Share on other sites

Koovee-Steelers

Valinta: Steelers @3,65 Unibet

Aika: 18.30

Otetaas tarkasteluun miesten salibandyliigan ottelu. Koovee parantanut kevättä kohden, ja se löytyy sarjataulukosta sijalta 11, 13 pisteellä. Pelipäälle sattuessaan Kooveen ykkösketju on kova, mutta muuten pisteiden valossa on hiljaisempaa, muista ketjuista ei ole oikein tahtonut löytyä ratkaisutehoa. Steelers on sijalla 10, 17 pisteellä. Mikäli Hämeenlinnalaiset vielä haaveilevat pudotuspelipaikasta, tästä on yksinkertaisesti otettava voitto. Steelerssiltä puuttuu 1. Ketjun puolustaja Grönfors, muuten rosteri on normaali. Kerroinasettelut ovat mielestäni aivan liikaa kotivoiton puolella, ottaen huomioon Steelerssin hyvän pelin Eräviikinkejä vastaan edellisessä ottelussa. Ainoa syy mikä tätä mielestäni selittää on se, että huomenna pelataan Hämeen derby Steelers-Lasb, johon bookkerit odottaisivat Steelerssin jo keskittyvän. Lapulle otetaan silti Steelerssiä maukkaalla kertoimella :)

Link to post
Share on other sites

DEL: Eisbären Berlin - ERC Ingolstad

Valinta: U5,5 @ 1,85 (Marathonbet)

Alkamisaika 20:30

Eisbören Berlin on kotonaan pelannut todella vähämaalisia otteluita. 17/24 on jäänyt alle 5.5 maaliin, viimeisestä viidestä ottelusta neljä. Se myös taistelee tiukasti viimeisestä paikallisesta "säälipleijari" paikasta, joten jokainen piste on tärkeä. Kun tähän lisätään tieto siitä, että Ingolstad on puolestaan vieraissa pelannut vähämaalisesti 14/25 jäänyt alle 5.5 ja myös heillä neljä viimeisestä viidestä jäänyt underiin, niin sanoisin underikertoimessa olevan ilmaa. Arvioisin Itse alle 5.5 maalin toteutuvan hieman yli 60% todennäköisyydellä, jolloin oikea kerroin olisi 1,6 paikkeilla. Kelpaa hyvin peleihin.

Pelionnea! 

Edit: Nyt ei mene vihjailut kuten Strömsossa vai miten sitä sanotaan. 5 häkkiä ekaan erään. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa x')

Link to post
Share on other sites

Nhl Florida-Calgary kohteeseen 1 kerroin 2.05 bet365 

Florida pelasi erittäin hyviä jaksoja . Ja hävisivät kotona edellisen pelin niukasti maalilla. Tavallaan se oli hinta minkä maksoivat raskaasta vieraskiertueesta. 

Calgary pelaa 4 perättäistä peliä vieraissa. Voittivat TaMPAN  eilen ja itse on nyt uskottava ettei TampaN kausi ei taida alkaa. Ja eiliseen vihjeessäni vaikutti mielikuva luotettusta joukkueesta mitä se ei ole enää.

Mutta Florida lla on myös erittäin hyvät maalivahdit. Mikä antaa joukkueelle mahdollisuuden.  Tänään voittamalla Florida Hilaa  itsensä pudotuspeli paikkaan kiinni. Florida on saanut laajuutta peliinsä ja ratkaisuun. Mikä on tärkeä. Calgaryn nuoret ykkös kentässä ottamalla pois tehoilta riittää voittoon. Calgaryn kokoonpanossa leveyttä ei ole hirveästi. Mutta luistelu on heidän vahva alueensa. Mutta Florida pystyy vastaamaan siihen. Motivaatio on nyt niin kovaa luokkaa että uskon tämän olevan hyvä paikka hyökkää väsyneen calgaryn kimppuun. Florida pelaa toista kotipeliä joka on ideaali. Jos seuraatte pelejä. Niin yleensä aina vieraskiertueen jälkeen nopeasti tuleva kotipeli hävitään.  Koska rasitus näkyy nimenomaan siinä pelissä. Sen takia jätin Florida pelin pelaamatta viimeksi.  Pelionnea

Link to post
Share on other sites

Caroline-Ottawa. Kohteeseen 2 ja kerroin 3.00 

Tämä kohde ei ole varma mutta kohteen vieras kerroin on itselleni selvä ylikerroin. Ottawan kausi ollut hyvä ja viime aikoina vaisusti esiintyvä Caroline vastassa. Kerroin ei millään muotoa ole reaaliajassa.  Mutta Näitähän täällä pitäisi juuri peli mielessä kytätä.

Ottawan uusi valmentaja on saanut kurittoman joukkueen kuntoon. Lähtien ihan perus asioista. Joukkue on muina kausina saanut perseillä miten haluaa. Pelaajien osalta. 5 viime pelin pohjalta Ottawan verkkoon ei ole isketty yli 3 maalia.  Tämä on perusedellytys jos haluaa voittaa otteluita. Mutta niin kuin sanoin niin ei kohde mikään varma ole . Mutta 3 kertoimella helvetin hyvä kokeilu vaikka pienenmällä panoksella. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...